Klári, Julikával nagyon szépek vagytok az esküvőn! Úgy ül ott mint vmi áldott jó kislány
, el sem tudom képzelni róla a hisztit! Hú ettől a hisztikorszaktól félek, már amikor Timi írta Balát, akkor is féltem
.
GYönyörű nagykislányos
Lizu tündér ahogy alszik. 4 órát alszik a kövön? Nem kemény neki?
Bár biztos inkább kellemes hűs volt neki ebben a nagy melegben.
Kata, már kérdeztem korábban csak biztos elkerülte a figyelmed, hogy hol nézel péntekenként Lostot?
A találka időponthoz én sem ragaszkodom, máskor is jó.
Meggyet én is csak turmixoltam, nem paszíroztam, különben is Lizu már nagyon nagy lány nem fájdul meg csak úgy az a pocak!
Oltástól ne félj, tényleg még csak hőemelkedés se nagyon szokott lenni.
Panni, de jó hogy írtál. Márk nagyon édes, hihetetlen milyen nagyfiú lett már. De ezeket a képeket már én is láttam.
Dzsungelharcos Márk!
Jaj,
Nikkancs is milyen szép! Mi az hogy a leendő férje? Hát itt tolonganak a leendő férjek a Babaneten!
Bár Farkó egyelőre az idősebb nőkre bukik, olyan udvarlásokat levág a pénztárnál, meg itt ott, hogy még. És azt figyeltem, hogy elmegy mellette egy nő, és rendesen tetőtől talpig végignézi. Múltkor 3 miniszoknyás lánynak kurjongatott!
Marcsi, köszi a napkrém infot. A napallergia Farkasnál meg nálam is a könyökhajlatban kis piros foltok formájában jelentkezik. De nem olyan mint a melegkiütés, hanem csak folt és viszket.
A biofit joghurtot az intersparban veszem, egyébként megnéztem spar termék.
Anzsi, Bende is édes lehet ahogy csajozik, én is várom ám a hintás képeket!!! Tényleg alig írsz magatokról!
Jaj, de jó a nyaralóknak!!!!
Zsófi nektek is jó erdei iskolázást!!!!
Edus, nem most a napokban jössz haza vizsgálatra?
Hú
Kata, tegnap én ezt a süt a napos esőzést a fenébe kívántam, pont mentem az orvoshoz és majdnem elájultam, és szentségeltem, hogy miért nem borul be legalább ha már esik......
Orvosok tegnap egyébként, semmi újat nem mondtak, ha tovább folytatódik a fájdalom és már elviselhetetlen (köszi), vagy orrnyálkahártya műtét (lekapják
), vagy foggyökéreltávolítás az arcüregből. Mindkettőnél fennáll az esély, hogy nem attól fáj és felesleges volt. Tehát várunk.....A fülorrgégész amúgy nagyon rendes, ha fáj akár este is, felhívhatom, elmehetek a lakására injekcióra.
Na asszem eldugulok
Puszi, Mindenkinek!!!!