Sziasztok
Köszi mindenkinek, a kedvem szó-szó, a ház továbbra is katasztrófa, de már túltettem magam rajta, a kertben haladgattam tegnap, mert itt volt a család és így kijutottam, de elég sziszifuszi munka, szóval talán őszre kész leszek vele. De akkor tuti csokira le fogok barnulni.
Eszter
Nem fogod elhinni, de pont ma jutottál eszembe és a minitali is, hogy eddig nem reagáltál, biztos nem akarod.
Erre most írod, úgy megörültem!!!
Én benne vagyok, csak majd egyeztetni kell, hogy mikor és Ti jöttök, vagy mi menjünk. Különben úgy is lehet, hogy Ti jöttök és akkor mikor a tesómék is itt vannak, neki 13 hónapos a kisfia, szerintem jól ellenne az ovi.
Amit írtál a másról gondolkozásról az annyira igaz!!! Én még vásárolni is azért szeretek, mert legalább másra kell figyelnem. De ha fuvolázhatok, mint a tanári koncerten is, az tiszta menyország!!!
Ja, Lányok!
Október 1-én a zene világnapján szólózni fogok Gödöllőn egy szuper jó darabot. Carmen fantázia, nagyon klassz virtuóz darab és a Talamba ütőegyüttessel fogom játszani. Tudjátok a Hugim férje az egyik oszlopos tag és én már régóta dédelgetek egy közös koncertet, hogy ezt a darabot ők kísérik. Most készül az átirat, mert ez zongorakísérettel van eredetileg, de átírják ütős és dallamhangszerekre, szerintem szuper lesz! És a koncert ingyenes, szóval örülnék, ha eljönnétek, aki tud!
Anikó
Miért kérdezed Anyukámat? Szerencsére minden ok Vele, már levizsgáztattak a suliban, lassan vége a tanévnek és jövőre már nem tanít, csak nagyi lesz, meg pihen!
Segít Ő nekem, de így, hogy Karcsi ennyire keveset van itthon és Anyu dereka nem a legjobb, így a gyerekeket nehezen emelgeti, hát nem könnyű.
Vera
Drága vagy, már nekem is jobb napom volt!
Figyu, a ruhákkal kapcsolatban csak annyit írj már meg nekem, hogy kb.milyen típusúak, sok az ujjatlan, vagy inkább ujjasok, napozók, szóval hogy mit kell még esetleg vennem a leányzónak.
Pocikád?
Egcsi, Manó
Már nagyon szurkolok!!!
Azért nem lehet túl kellemes ezt a nagy meleget elviselni!
Mese
Háááát igen!
Nálunk már fagyi megnyalás volt, meg tejszínhabmegnyalás, Gergőnél ilyen nekem sem jutott eszembe, de most nincs mit tenni, Flóra látja a tesóját mindent enni és majd kiugrik a kezünkből és most már sikítozással kifejezi a drágám a nemtetszését!
Halál cuki, teljesen belejött, ha elveszik tőle a játékot a fiúk, akkor akkorát tud sikítani, hogy Gergő egyik nap rögtön vissza is adta és magyarázott neki, hogy "Jól van Flórácska, nincs semmi baj, itt van."
Szóval nem elveszett a leányzó!
Nálunk egyelőre a darabos dolgok még nem csúsznak, de ilyen sem, ami esetleg szétmállik, viszont megkóstolni mindent meg akar.
Vizsgákhoz kalappal!
Na, most totál túlteljesítettem magam. Bocsi, de muszáj átülnöm hülyülni a tv elé, napok óta nem jutok oda, most van egy kis nyugi, mert Karcsi altatja Gergőt, talán tudom nézni.
Puszi mindenkinek
Orsi