Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orsi!
Ugye jobb kedved van már?
Említetted múltkor a minitalit.... ha esetleg attól jobb kedvre derülnél?!!! :oops:
Mamád?

Vera!
Köszi! Már úgyis azon töröm magam, hogy veszünk egyet, de már a netes keresgélésen is felhúztam magam! Töréstesztek 2004-esek, és amit kiválasztottam Maxi Cosi, az elég gyenge eredményt ért el, de mndemellett 2007 van vagy nem? Kiddy nem tetszik akármilyen biztonságos, mert a mellvédet úgysem viselné el Olivér, Römer meglehetősen húzós.... még nincs 15kg Olivér, és azt sem tudom mikor lesz....de a magassága és a kora....áááááááááááááááááááááá!!!!!!!!! szóval így
Arany penge díjátadó dekorációját csináltuk egy kolléganőmmel. Nagyon jó volt egy kicsit mást csinálni! Máson is gondolkodni a ki mit eszik és mit és mikor pisil-kakil kérdéskörön kívül!!! :shock:
Na jó egy kicsit drasztikusan fogalmaztam, de azért azt hiszem eben a topikban mindenki pontosan tudja mit írtam! :)

Meske!
Hajrá vizsgához és minde egyébbhez!!!!
Képeket ne feledd!

Most megyek, mert NAGY a CSEND!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

VAKILI!!!!

KÉpek-képek-képek....!!!!! fezler.eszter@gmail.com

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok :D

Köszi mindenkinek, a kedvem szó-szó, a ház továbbra is katasztrófa, de már túltettem magam rajta, a kertben haladgattam tegnap, mert itt volt a család és így kijutottam, de elég sziszifuszi munka, szóval talán őszre kész leszek vele. De akkor tuti csokira le fogok barnulni. 8)

Eszter
Nem fogod elhinni, de pont ma jutottál eszembe és a minitali is, hogy eddig nem reagáltál, biztos nem akarod. :roll: Erre most írod, úgy megörültem!!! :oops: :D Én benne vagyok, csak majd egyeztetni kell, hogy mikor és Ti jöttök, vagy mi menjünk. Különben úgy is lehet, hogy Ti jöttök és akkor mikor a tesómék is itt vannak, neki 13 hónapos a kisfia, szerintem jól ellenne az ovi. :lol:
Amit írtál a másról gondolkozásról az annyira igaz!!! Én még vásárolni is azért szeretek, mert legalább másra kell figyelnem. De ha fuvolázhatok, mint a tanári koncerten is, az tiszta menyország!!!

Ja, Lányok!
Október 1-én a zene világnapján szólózni fogok Gödöllőn egy szuper jó darabot. Carmen fantázia, nagyon klassz virtuóz darab és a Talamba ütőegyüttessel fogom játszani. Tudjátok a Hugim férje az egyik oszlopos tag és én már régóta dédelgetek egy közös koncertet, hogy ezt a darabot ők kísérik. Most készül az átirat, mert ez zongorakísérettel van eredetileg, de átírják ütős és dallamhangszerekre, szerintem szuper lesz! És a koncert ingyenes, szóval örülnék, ha eljönnétek, aki tud! :wink:

Anikó
Miért kérdezed Anyukámat? Szerencsére minden ok Vele, már levizsgáztattak a suliban, lassan vége a tanévnek és jövőre már nem tanít, csak nagyi lesz, meg pihen! :D Segít Ő nekem, de így, hogy Karcsi ennyire keveset van itthon és Anyu dereka nem a legjobb, így a gyerekeket nehezen emelgeti, hát nem könnyű. :roll:

Vera
Drága vagy, már nekem is jobb napom volt! :wink:
Figyu, a ruhákkal kapcsolatban csak annyit írj már meg nekem, hogy kb.milyen típusúak, sok az ujjatlan, vagy inkább ujjasok, napozók, szóval hogy mit kell még esetleg vennem a leányzónak. :) Pocikád?

Egcsi, Manó
Már nagyon szurkolok!!! :wink: Azért nem lehet túl kellemes ezt a nagy meleget elviselni!

Mese
Háááát igen! :wink: Nálunk már fagyi megnyalás volt, meg tejszínhabmegnyalás, Gergőnél ilyen nekem sem jutott eszembe, de most nincs mit tenni, Flóra látja a tesóját mindent enni és majd kiugrik a kezünkből és most már sikítozással kifejezi a drágám a nemtetszését! :D 8) Halál cuki, teljesen belejött, ha elveszik tőle a játékot a fiúk, akkor akkorát tud sikítani, hogy Gergő egyik nap rögtön vissza is adta és magyarázott neki, hogy "Jól van Flórácska, nincs semmi baj, itt van." 8) :lol: Szóval nem elveszett a leányzó! :wink: Nálunk egyelőre a darabos dolgok még nem csúsznak, de ilyen sem, ami esetleg szétmállik, viszont megkóstolni mindent meg akar. :shock:
Vizsgákhoz kalappal!

Na, most totál túlteljesítettem magam. Bocsi, de muszáj átülnöm hülyülni a tv elé, napok óta nem jutok oda, most van egy kis nyugi, mert Karcsi altatja Gergőt, talán tudom nézni.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi!
Szerdán lehet h. bejutok a lakásba és összeszedek neked amit találok és utána megírom :) JÓÓÓÓÓóóóó :) Már nem igazán emlékszem mmilyenek voltak :) De rengeteget örököltünk ilyet és olyat is :)

pusszancs :) Vera

KépKép
viranka

Anikó :)
Jó volt a torta? Csak csorog a nyálam...hiába lesz Bercinek mindjárt szülinapja, most tuti nem sütök, kénytelenek leszünk a nyamvadt amerikaival kiegyezni. :(

Vera :)
Nagyon meleg van. Ma vártam a páromat a szervíz előtt a kocsiban és napon 5O fokot mutatott a hőmérő. :shock:
Hogy van a pocak? Mikor mész UH-ra? :) Már 24 hetes vagy most nézem. :shock:

Mese :)
Milyen lett a vizsgád? Kitartás, egyszer minden vizsgaidőszak végetér. :D

Orsi :)
Az én kéglim is szalad, de nem fogom kipurcantani magam. Már két szobában kipucoltam a szőnyeget, majd szép lassan kész lesz az egész lakás. Közben főzőcskézek is extra adagokat a fagyasztóba, mert az első hetekben tuti nem lesz energiám. :?

Ma már nem voltam suliba, itthon maradtam a nagyfiammal. Olyan álmos vagyok állandóan, hogy délben én is alszom amikor ő. Kár, hogy alvásból nem lehet raktározni... 8)
Jövő héten megyek dokihoz, remélem Bence nem fordult meg...a doki meg tudja mondani UH nélkül, hogy fekszik a baba?
A sógórnőm 2 hét múlva tölti a 4O. hetet, úgyhogy érte is izgulhatok, neki az első babája. :D
Na, nem fecsegek tovább.

Pá,
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi!

A doki meg tudja mondani tapintásból, hogy hogy fexik a baba.

Most csak ennyire jöttem, Csigusz nyivákol.

Pusszantás!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Egcsi, Persze simán megállapítják, hogy fekszika baba :)
Nekem is hiányzik még 1-2 dolog, de már nagyon kevés.akarok még egy szopis melltartót, a picinek a pelust kell még megvenni, meg akarok neki egy új rucit amibe hazahozzuk :) azért ne már csak a használtak legyenek neki,bár Esztiről minden el van téve, és tök szépek, de azért az új gyerek is megérdemel 1-2 új darabot!
Összepakolás nekem már kész, én azzt már elővigyázatosságból megtettem 2-3 hete :wink:
Ezen a héten még ne jöjjön, mert doki szabin, de jövő héten már várom :wink:
Holnap megyek utolsó UH-ra, meg lesz Ctg is!Jelentkezem utána, hogy mi volt!
Ja, én is álmos vagyok örökké, és aludnék, mint az elején! :wink:
manóci

Sziasztok!

Túl vagyok minden vizsgán, és nagyon jól sikerültek :lol:

Eszter

Igazad van! Már most azt nézem, hogy mit tanuljak szeptembertől... :wink: Egyenlőre az angol felé kacsingatok, eléggé ellaposodott a "tudásom".

Egcsi

Berci haláli, ahogy kikente magát :lol:
Máté legutóbb filccel dekorálta ki a lábát :shock: Sikáltam egy darabig, aztán feladtam.Pár nap eltelt mire lekopott. :lol:
50 fok :shock: Nekem már ez a 30 közeli is sok 8) Hiába,öregszem :lol:

Orsi,Anikó

Csatlakozom a szaladó lakás tulajdonosokhoz...A vasalni valókról ne is beszéljünk...Egyszerűen nem marad időm a suli mellett semmire.Amikor meg nekiállhatnék akkor meg már elalszom.

Említettem, hogy Máté már lassan 3 hete szobatiszta.Ezzel egyidőben visszaszokott a cumira.Eddig is cumizott, de csak alváshoz kellett neki, de mostanában szinte non-stop a szájában van.Elvenni lehetetlen tőle mert akkor rögtön hisztizni kezd.Nem tudom mit tegyek :roll: Tavaly voltunk fogorvosnál, és már akkor mondta a doktornő, hogy sürgősen hagyjuk abba a cumizást.
Szerintetek normális, hogy a pelenka elhagyás után más pótcselekvést keresett?Ne aggódjak feleslegesen?Volt valakinek hasonló tapasztalata?

Sziasztok

málna2162

Málna :)
Gratula a vizsgákhoz! :D Cumikérdésben nem nagyon tudok tanácsot adni, nekünk is megoldásra vár a kérdés. Sajnos a fogak miatt tényleg jó lenne elhagyni 3 éves kor körül. :? Csak a drasztikus módszereket ismerem, amiket én sem szívesen vetnék be, a cumi bekenés keserű, erős, rossz ízű cuccal.

Manó :)
Kórházból hazahozós ruha még nekünk is kell. Pelus már van. :D
Izgi, hogy mindjárt kettőben leszel. :wink:

Timi :)
Szia! Jó felőled is életjelt kapni. Vizsgáid? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi

Nekem is eszembe jutottak ilyen ötletek,de inkább kihagyom.
A bölcsiben azt mondta ma a gondozó néni(vagy hogy hívják :roll: ), hogy ha oda adtam neki,akkor megkell várni amíg saját maga elhagyja.Ugyanúgy mint a pelust. Azt is mondta, hogy nem szabad erőltetni mert később okozhat problémát.Pl. dohányzás, kórós evés... :shock: :roll: ilyenekről még nem hallottam, de ugye a pszichológusok kitalálnak mindig valamit. Szóval most várunk, próbálom erősíteni benn, hogy már milyen nagyfiú.
Erre azt szokta mondani, hogy : "a nagyfiúk nem cumiznak...de én kisbaba vagyok és kérem a cumimat" :shock: :lol:
Ördögi kör...

málna2162

Málna :)
A bölcsis néni sem tudja elvenni tőle, legalább napközben? Az én bébisintérem elkéri tőle reggel-minden zokszó nélkül megválik tőle-és csak akkor kapja vissza, ha megyek érte. Akkor viszont azonnal kéri. Mondjuk az is igaz, hogy neki nem lóg állandóan a szájában, csak alváshoz kell és néha, amikor mesét néz. Már el van szakadva, ez az "utolsó" cumi, mert nagyfiúknak a néni nem ad másikat a boltban. :wink: Hát kíváncsi leszek, bejön-e ez a húzás... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csak gyorsan, mert Flórácska mindjárt követelni fogja a cicit. 8)

TImi
Lillának bolodg szülinapot!!! Elképesztő, hogy már 3 éves és mi is sorban követjük majd, szóval kivagyok (persze csak képletesen). 8)

MÁlna
Cumi ügyben nálunk is hasonló, sajna Gergőtől sem lehet elvenni. :? NÁlunk sokáig reggel elvitte a cumimanó, és csak ebéd utáni alváshoz hozta vissze, aztán megint elvitte és este hozta meg, de egész nap küzdeni kellett és olyan sokáig ment ez ugyanígy, hogy nem láttuk értelnét kínozni a gyereket. Én is beszéltem a fogorvosunkkal, nekünk is azt mondta, hogy már jó lenne leszoktatni, de nem szabad erőltetni. És ő azt mondta, hogy ne aggódjak a fogai miatt, mert ha most egy kicsit előre is állnak, ezek csak a tejfogak és teljesen máshogy fognak állni a rendesek a cumitól tök függetlenül! És azért 6 éves koráig nem fog cumizni! Úgyhogy mi is az ovit várjuk, azt mindig mondjuk is neki, hogy oda nem lehet cumival menni, majd akkor remélem sikerül leszoktatni. DE erőltetni ezt sem szabad, azt mondják ugyanúgy megérik rá, mint a szobatisztaságra.

Bocsi lányok, most menem kell, majd folytatom.

Pussssz :D

Orsi

avocado

Újra itt vagyok, remélem a manóim hagyják, hogy befejezzem!

Egcsi
50 fok :shock: Nem tudom, hogy bírod! :shock:
Szőnyegpucolás: hááát, azért óvatosan!
Alvás: nyugodj meg, ez semmit nem fog változni, sőt... :roll: 8) De azzal nyugtatom magam, hogy pl.Gergő már végigalussza az éjszakát, szóval már csak 1,5-2 évet kell kibírnom és addigra talán már Flóra is itt tart majd és akkor végre ismét alhatok!!

Manó
Új ruci :D Én is így voltam Flórával, azért hazajövő ruci járt neki új! Főleg, hogy Ő már szegénykém kétszeresen levetett cuccokban jár, hisz a Hugim kisfia örökölte Gergőtől, Flóra meg tőle. :roll: Nem mintha zavarná, vagy nem lennének tökéletesen jók neki. :wink:

Vera
Drága vagy!!! :D

Remélem senkit nem hagytam ki!

Nálunk minden ok. Tegnap voltam pedagógusnapon, meghívtak a suliból. Jó volt látni a kollégákat, de őszintén megmondom, hogy nem lennék összetörve, ha még itthon kéne maradnom pár évet! Egyelőre nem tudom elképzelni, hogy egész nap nem látom a gyerekeimet. :? Bárcsak nyernénk a lottón!!!
Ma meg igazgatóválasztásra megyek, de lehet, hogy a gyerekekkel, mert Karcsinak be kell még mennie a suliba adminisztrálni. :roll: Érdekes lesz! :lol:

Na, megint mennem kell.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lillának boldog szülinapot :)

Egcsi!
Holnap megyünk 4d-re gyurmababát nézni :) Míra már nagyon várja :) A kötelező meg majd később :) 50 fok :shock: ez már nekem is sok :) Melóhelyen mintha szaunában ülnék pont ott nem lehet érezni h. mozog a levegő :( S még 2 hónap :(

Orsi!
Igyekszem :) S remélem találok vmi jót :)

Eszter!
Elhisszem h. kikapcsolt :) Én is ezért szeretek dolgozni, jól esik :) Bár már várom az itthonlétet :)

Ma voltam terheléses vércukor vizsgálaton, mindjárt rohanok fodrászhoz, aztán Pestre végül Míráért bölcsibe :) Nem vok normális :) no mindegy :)

pusz mindenkinek :)

KépKép
viranka

Viranka

Nem téged láttalak a Tv2 aktívjában?! Azt nem tudom, hogy miről volt szó a műsorban, de mintha tége állítottak volna meg az utcán :D

málna2162

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat!

Most csak teszek fel két képet, jövő héten jövök többel. A nagy buli is hétvégén lesz (nagytortásmindentbeleadós), meg időm és energiám sem nagyon van. CSengét vizsgáltatjuk mostanában. Ma hematológushoz viszem, nem vagyok valami nyugodt. Bár tudom, hogy semmi baja, de mégis...

Kép két órásan Picur 1650 g-osan, és 46cm-rel.

Kép három évesen Itt pedig már 15kg-osan és 99cm-rel. :)

Puszi mindnekinek, jövök a jövő héten! (addig is olvaslak Titeket, írjatok :wink: )

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi, Lillának Nagyon Boldog szülinapot!!!!!

Kép

Remélem jól sikerül a hétvégi bulitok is :wink: Milyen édes ez a két kép, és olyan jó, hogy föltetted, mert most tökre megnyugtattál!

Tegnap voltam dokinál, és minden ok. volt uh-n is meg ctg-n is, de még mindíg mondják, hogy kicsi a baba :( 2500g.Én meg el vvagyok kenődve, mert úúúgy izgulok mi lesz.Azért jó lenne, ha bent maradna végíg, de már azt is alíg várom, hogy megszülessen, és megnyugodhassak :oops:
Ezért megnyugtató, hogy ilyen kis elesett pinduriból is egy gyönyörű kislány lett aki egészséges!!! :)

Orsi, pussz, pussz :)
manóci

Lillának itt is Boldog Szülinapot! :D Tényleg nagyot nőtt! :D
Miért kell Csengével dokihoz járni? :?

Ne idegeskedj, ha nem is óriás bébi Hanna, majd idekint megnő. :)
Én is alig voltam több mint 25OO mikor születtem és lám.... :lol:
Drukk a finishez! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Timi!
Megkésve bár.... Boldog születésnapot Lillának!
Tényleg nagyon érdekes a két fotó!
Miért kell Csengét hematológushoz vinni? Gondolom jók az eredmények!

Egcsi!
Hú, tényleg nagyon a végén vagy már!!!! Tiszta izgalom!
tetszett berci önfestése! :D

Manó!
Drukkkkkkk!!!!!!
Nem lesz semmi baj! Vagy már nincs is semmi baj????? :shock:

Viranka!
Minden ok az eredményekkel???
Kép uh-ról?

Orsi!
Milyen volt az igazgatóválasztás? Gyerkőcök is mentek?
Talit összhozzuk, bár azt hiszem már csak júliusban. 21-én indulunk Ausztriába a Fertő-tóhoz, bár ha fa nélküli lesz a camping (Franciáktól akkor jöttünk haza!!! :x ), szedjük sátorfánkat és megyünk tovább Mond-see-hez felső-Ausztriába. Remélem nem kell, de tényleg nincs kedvem összaszalódni a sátorban három pasival! :lol: :shock:

Málna!
Nálunk cumikérdést a kutya zárta rövidre, illetve a wc.
Nappali és esti cumink volt. Napali cumit beleejtette a wc-be valamikor januárban, így azt kilőttük. Az esti cumit épp megvettük, hazahoztuk, Olivér kiment Pamacsozni, és odaadta a cumiját. Egy jó hét múlva láttuk viszont, gondolhatod milyen állapotban... :lol:
Így lemondott róla.
Marci fogzás és szopi elhagyása óta cumizgat, Olivér néha elcseni, de vagy eldugja, vagy visszaadja. Attól függ észreveszem-e vagy sem! :lol:
Drukk cumimentességhez! Egyszer úgyis elmarad!

Anikó!
Ezer köszönet!!! Bár ha esetleg eredeti méretben is lehetne és nem megterhelő..... de csak egy ötlet! Nem muszáj!!!!! Komolyan!!!!

Marci jár. Minden nap, olyan mintha kényszeresen gyakorolna4 Guszti mindig monja neki, amikor már csetlik-botlik "Fiam, nyugi, holnap is menni fog!". :lol: És puszit dob! Megzabálom! Kezét még nem használja, de egy igazi felső fogsor behúzott alsó ajak CUPPP!
OLivér meg beszél. Pl.

Nézegettem a karját, ahol találtam egy anyajegyet. Meg is mutattam neki, mire teljesen felháborodva bökött az én karomra- Az a TE jegyed! -mutava a sajátjára- ez az ÉN jegyem!
Hát ennyit az anyajegyről. :lol:

Természetesen előkerült a pimpi kérdés is. Minde este felsorolja kinek van és kinek nincs a családban. Azért a végén biztonságból felteszi a kérdést: ANyának van pimpije?
A miért nincs még nem hangzott el, de azt hiszem egy-két év, de lehet, hogy elég az ovikezdést kivárni....
Három helyből kettő esetében elutasítottak. A körzetes ovi vette fel, de én nem szeretném. Egyrészt mert a kertesházasokat kiközösítik a telepesek, ahol az ovi is van, másrészt nem tartom olyan felszereltnek, mint a másik kettőt.
Most próbálok az egyiknél fellebbezni, mert az a bölcsivel is egy helyen van, így nagyon sok időt takarítanék meg, ha egy helyre vinném kölköket. Marci is megy majd párszor, kell a társaság, ha már Olivér ovis lesz, és nekem sem lenne rossz egy kis bónusz idő valami melószerűsűgre, mégha csak barkácsolás is!

nem épp röviden, de ez van velünk...

Megyek füvetnyírni , miellőtt megint beelőz az eső!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Orsi!
Sajna nem jártam sikerrel 2 dobozt találtam meg egyikben rugdalozók, másikban téli holmok voltak :( Robi mondta miután már hazajöttem h. vhol legbelül van a 3. doboz :( Jövő héten újra próbálkozom,remélem több sikerrel :)

Eszter!
Uh-on minden rendben volt kb. 2 héttel nagyobb, szept 12-re tették ők a születésnapját :) Én jobban szeretném ha egy kicsit később mert a házassági évfordulónk 09.13-a és akkor még egyben szeretnék lenni :) Mírát nem érdeklete, egyfolytában haza akart menni, meg a váróba csokit enni :) De képet nyomtatnom kell majd neki mert arra nagy szüksége van :)
Óvit fel kellene hívnom h. felvették-e Mírát, de még nem mertem :)

Manó!
ne idegesítsd magad a súllyán légyszi :))))))))))) tudod mindig tévednek, az utolsó hetekben nőnek a legjobban (ugye jól emléxem) s nem lesz egy óriásbébid :)

Mese!
Vizsgák?

gyorsan fel 2 képet :) egyiken mosolyog a drága (de olyan lusta volt h. csak na semmit nem csinált)
a másik meg pisze orros, olyan mint Mimónak :)

pusz

Kép

Kép

KépKép
viranka

Flórával a kezemben próbálok írni, meglátjuk sikerül-e. 8)

Eszter
Köszi a biztatást cumi ügyben, nálunk most a 3 db-ról lecsökkent 1-re, mert már annyira elöregedett a cumija, hogy szétszakadt :shock: , na akkor engedte kidobni. :roll: Viszont egyik este cumi nélkül aludt el és éjszaka felébredt és kereste, aztán Karcsi is kint a nappaliban...szóval még nem hiszem, hogy menne a teljes mentesség. :?
Ovi :( Képzeld mi is várólistán vagyunk, mert olyan sok a gyerek, hogy a gyes-es anyukák gyerekeit várólistára tették és majd augusztus utolsó hetében derül ki, hogy bent vagyunk-e. :( És nálunk ennyi, mert van fent Kerepesen is ovi, de ott ótvart és hasonlókat hozna haza az etnikum gyerkőceitől, szóval nem viszem oda, inkább akkor várunk, igaz az elég gáz lenne. Egyelőre reménykedek, hogy mégis bejutunk valahogy! :roll:
Marci menéséhez gratula, Olivér dumája meg nagyon jó! :wink:
Nálunk Gergő már felfedezte, hogy nekem nincs kukim, néha egyszerre zuhanyzok velük, de azt most nem írom le, hogy miket kérdezett... 8) :D Mindenesetre szakadtunk meg a röhögéstől! :D
Talink: mi meg 25-én utazunk, de a július is gáz, mert akkor meg rokonlátogatás....majd megbeszéljük. :)

Vera
Drága vagy! Szegénykém, tök feleslegesen kutattál. Azért reménykedem, hogy találsz valamit, most már nagyon szegényes a ruhatárunk, szóval ha nem megy a jövő héten, akkor írj légyszi, mert akkor elmegyek és veszek pár cuccot.
Babóca képei nagyon cukik! Én tiszta Mírának látom! De komolyan! Nagyon szép kis krapek lesz, mint a nővére! :D
szept.12 ? Flóra 11, szóval haláli lenne, ha ugyanazon a napon születne! :wink: De maradjon csak bent, hogy tudjatok ünnepelni! Tessék vele megbeszélni! :wink:

Manó
Ne aggódj légyszi!!! Még ha kissebb is a súlya, mint az átlag, akkor sem lesz semmi gond, a lényeg, hogy egészséges legyen és mindene a helyén legyen! Látod Timi manóját és meg nem mondanád, hogy olyan pindurkán született! Teljesen normális súlyú és magasságú 3 éves lett belőle. :wink:

Nálunk minden ok, csak kicsit le vagyok merülve. Flórácskának kibújt végre az első fogacskája és az elmúlt 2 éjszaka elég katasztrófa volt, de legalább már kint van az első! És harapdál vele a szentem, sajnos a cickómat, és totál hidegen hagyja, ha rászólok, még ha erélyesen is. :shock: :? És egyre többet sikítozik, de olyan frekvencián, hogy az hihetetlen! :shock: És el is éri vele, amit akar, mert mondjuk Gergő alszik, hát nem hagyom sikítozni, szóval rafinált kezd lenni a kis huncut! 8)

Na,most ennyire futotta.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most látom, hogy a vonalzóm szerint már nagy pocakom van! :lol: Hát már jó ideje elég méretes. :wink:

Eszter :)
Lehet, hogy szereznem kellene egy kutyát, hogy megoldja a cumikérdést. :)
Gratula Marci lépéseihez, most majd két kölök után rohangálhatsz. :wink:
Anyajegy. :lol: Hajrá ovi-bölcsi! :)

Vera :)
Annyira jók a képek! Nagyon cuki babád van! Nevetek még mindig nincs? 8)

Gratula a fogacskához! :) Sikítozás :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Ezer eve nem irtam! 8) Mentsegemre legyen, hogy allandoan jottunk-mentunk a gyerekekkel, mert Endre vizsgara tanul es jobban tud ugy tanulni, ha nem vagyunk itthon. Estenkent meg mindig dolgozom, ha napkozben nem erek ra. Azert mas dolgom is van napkozben. Ritkan jutok a nethez. Szombaton lesz Lilike szuletesnapja, arra is keszulodom. :) Nem most lesz hivatalosan, csak mi most tartjuk meg, mert junius vegen nagyon meleg van.
Lanyok jol vannak. Kittike mar szalad. Lili meg egyre jobb kislany. Komolyodik. Voltunk mult heten Szombaton allatkertben. Nagyon jol sikerult. Oriasi mazlink volt az idojarassal es egyaltalan nem voltak sokan. Lilike nagyon elvezte, minden allatot megnezett es 4x lovagolt. Nagyon szereti a lovakat es allandoan csak lovagolni akart. Kittike nyugodtan nezelodott a babakocsiban es azert o is szaladgalt egy kicsit. Leultunk kavezni is piheneskeppen es ott szorakoztatta a kavezo vendegeket. :)

vera: Nagyon jok az UH kepek. Nekem egyik lannyal se sikerultek ilyen jol.

Mano: Szerintem is minden rendben lesz. Sokakat ijesztgetnek ilyesmivel. Aztan minden rendben lett.

Orsi: Most nem ertem. Hogy hogy varolistara kerultetek? Nem azt mondtad, hogy neked is protekciod van? Vagy azert hivtak be multkor, hogy ezt kozoljek? Remelem bejut Gergo.

Malna: en nem tudok tanacsot adni cumi ugyben. Egyik lanyom se cumizott. De egy baratnomnek is hasonlo problemai voltak. Neki is a fogorvosa mondta, hogy abba kell hagyni a cumizast, mert a felso szajpadlasa mar egy kisse deformalt lett tole, es egy bizonyos kor utan, meg alkati kerdetol fuggoen is, nem fejlodik vissza, hanem ugy marad. Igy leszoktatta a cumizasrol, megpedig egyszeruen ugy, hogy azt mondta a l4 eves fianak, hogy elvitte a cica. A fiu elhitte es 1 hetig kint ult a kertben es varta, hogy visszahozza, aztan megunta. Szoval lehet probalkozni barmivel. Rengeteg modszer van ra. Biztos talalsz te is valamit, ami legjobb Matenak. Bar nem tudom ez osszefuggesben van-e a szobatisztassaggal, de ha a fogorvos azt mondja, hogy hagyja abba, akkor szerintem tenyleg abba kell hagyni.

Timi: Lillacskanak Isten eltessen szuletesnapja alkalmabol! Nagyon jok a kepek es sose felejtem mikor megszuletett a pici kislany es mennyit aggodtunk erte, aztan szerencsere minden rendben lett es mindenki hogy orult. :)

Eszter: Marci is nagyon ugyes. :) Olyan edesek ezek a gyerekek ezekkel a szovegekkel. :) Lili is annyit beszel. O mindig kerdez is. :)

Na mennem kell, Lili felkelt.
Egy par kep az allatkerti latogatasrol:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

sziasztok!

még élek, de ne kéne egyszerre redőnyt rendelni meg vizsgára tanulni :-(
kérdeztétek, sikerült a vizsgám, nagy nehezen, azóta még 3 is, holnap van még1 (ajajj szóbeli) meg még1 nehéz és ennyi!!!!

Rita, jók a képek! mi is akarunk menni, azt mondod nincs nyomor hétvégén az állatkertben? Én pont ettől tartanék..
Bár látom a képeken, épp nem volt kánikula (micsoda mázli) pedig pont akkor kellemes ott sétálni, nem?!

Vera, gyurmababa lesz végül a neve??? vagy van még más is a palettán? mert ez se rossz :)

mindenkinek pusz, rohanok tovább

Orsi, 1 fog? mégcsak most ? nekünk kettő jött egyszerre (azt hittem így szokás) és már jól kinnt is vannak (2 hónap alatt), és fehérlik fennt is :-) csak párszor kellett bekenni dentinoxal..
na meg Levinek rendszeresen alvás előtt: fáj a fogam.. persze.. babácska ő is..

pusz
Mese
meske

Lanyok!

Mano hol van?? Azt almodtam, hogy megszult. :roll:

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Most csak össze-vissza...Köszönjük a köszöntéseket, ha még nem tettem. Majd még teszek fel képet...

Csak Kittiről jutott eszembe. Emléxem egy régebbi képére, ahol teli szájjal mosolyog, és látni a két felső fogát. (akkor még csak kettő volt asszem) Na, most Csiginek olyan két széles, egymástól kicsit távolabb álló foga van fent. Annyira édi. :oops:

Kész...Csigi aludt öt percet, már ébren van. Mennem kell. Kiakasztanak a csajok mostanában. Lilla állandó foglalkoztatást igényel, amit maximálisan megértek, de nem nagyon van rá napi 14 órám. És ha nem foglalkoztatom, akkor nyíg. Nagyon jól fog jönni már az ovi.

Csigi meg nem alszik egész nap. Az ágyon nem hagyhatom, mert leesik. A földön nem hagyhatom magára, mert fél másodperc alatt a konektorban túrkál. Délután a kiságyba nem tehetem, mert a nyekergésével felébreszti Lillát. Így eddig nem jártam még wc-re sem. MOst áthozattam anyóstól az utazó ágyat. Betettem a hálónkba, most itt tárolom, ha ki kell mennem valahová...

Egyébként szerencsére semmi baja, vérképe szuper. A Rh negatív lett a picur, apa nagy örömére. (ő is az)

Ennyi időt kaptam, igyexem képpel jönni.

Puszi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Ja, még Manónak akartam...(de ha bejön Rita álma, akkor nem aktuális...)

Szerintem ne izgulj a baba súlya miatt. Sokszor nem tudják pontosan megbecsülni a súlyt, akár fél kiló eltérés is lehet. De ha mégis kicsi lenne, akkor egy pozitív példa. Én 41. hétre születtem 2,4 kg-val. (Mostani szóhasználattal kissé retardált voltam :shock: :lol: ) Oszt míly nagy bálna lett belőlem. :P

Na, pussz!!!!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok csajok! :)

Annyira édesek vagytok, még vagyunk, egyben! :wink:
Csak kicsit eltűntem, mert tudjátok hétvégén volt nálunk a lakás másik felének a festése!Kész vagyunk,, bár még pakolás van, meg egy szekrényt várunk az IKEA-ból, ami nem volt :twisted: bár a gépükben még kellett volna lenni raktáron 2-nek!Szóval érdekes, de mind1, ezt most kiszállítják vígaszul Ingyen!Hát mondta is a férjem nekik, hogy ez a minimum!!!

Rita, tök jók a képek, még én is úúúúgy ki akartam menni az állatkertbe, de szerintem szülés előtt már nem fogok :P
Álom :wink:

Timi, köszi a vígaszt, de már én is úgy vagyok vele, hogy csak nincs semmi baj, és hát akármekkora is majd megnő itt kint!Aztán lehet tök átlagos súlyu lesz :)
Azért az nem olyan nagy Bálna :lol: :lol: :lol: a képeket elnézve!

Mese, vizsgákra gratua!Ügyes vagy :wink:
manóci

Halihó!

Megjöttem a dokitól. Levették a kenetet, 2 hét múlva megint megyek. NST-ről nem volt szó, úgy látszik itt a fejlett nyugaton nem szokás. :? Ha a kórház tud fogadni, akkor július 5-én szülök. Ha nem, akkor 9-e vagy 1O-e. :shock:
Ja, ha Bence más napokon akarna jönni, akkor császár...A dokinak ugyanis egész idő alatt ott kell lenni és csak a fent említett napokon dolgozik ebben a kórházban.... Hát majd ügyesek leszünk és csak a kitolásra megyek be. 8)
Csak zárójelben, akármilyen káosz van az eü-ben otthon, akármennyire kifogásolható, de azért messze jobban odafigyelnek a kismamákra mint itt. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem,mert holnap indulunk nyaralni,és 2 hétig nem leszek netközelben.(Nem mintha eddig olyan sűrűn jöttem volna :oops: )

Pocakosok:sokat gondolok Rátok,és megkérem Orsit,hogy írjon nekem egy sms-t,ha érkeznek a babák. :wink: Nagyon vigyázzatok Magatokra,és könnyű szülést kívánok!!!!!
Egcsi:kíváncsi vagyok,mennyire szófogadó baba Bence! :lol:

Manó:nekem közvetlenül a szülés előtt is azt mondták,hogy Kata még 3 kiló sem lesz,de elég az egy lánynak.Ehhez képest 3900 grammal érkezett.Jól megleptünk mindenkit. :lol:

Timi:úgy tűnik lemaradtam :oops: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT LILLLÁNAK! Gyönyörű nagylány lett!!!!

Oviban megvolt az első szülői:kicsit elbizonytalanodtam. :cry: Anya nélküli beszoktatás van,leteszed a gyereket,nem búcsúzkodsz,elmész.Én ezt nem szeretem.Sajnos nem kérdeztem meg előre,nem is gondoltam,hogy ilyen van.MIóta kórházban voltam,még fürödni sem tudok elmenni,hogy Bence ne sírjon.
Nekem nagyon felkészületlennek tűnt a vezetőnő,azt sem tudta,hogy hogy fogják felosztani a két csoportot,mini és kicsi vagy vegyes.Még a negyedik óvónéni sincs meg,hogy ki lesz.Elmondták a 3 meglévő nevét,de ők nem is beszéltek. :evil: Úgy félek a szeptembertől!!!! :cry:

Most ennyi,sajna nem tudtam rendesen visszaolvasni,és megyek készülni az utsó iskolanapra:

Vigyázzatok magatokra,jó nyaralást mindenkinek,aki esetleg pont most megy!

Puszi:Anikó
vakili

Hali!

Egcsi!

Ez elég brutálisan hangzik! :shock: :shock: Nem én vagyok ott, de nagyon kiakadtam. :? Remélem, hogy Benci nagyn ügyi lesz, és nem lesz semmi gond! Áááá, nem is tudok mást írni, tényleg kész vagyok...

Anikó!

Nálunk is ilyen beszoktatás lesz, mint Nálatok. De én ennek kifejezetten örülök. Szerintem Lillánál sosem jönne el az az idő, mikor már nem igényelné a jelenlétemet. Szóval így elég drasztikus, de hatásos. Szerintem.

Meygek, dolgom ezer...

Puszs!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Jó nyaralást! :) Ovi :? Hát nem tudom, nekem sem tetszene ez a módszer. Azért remélem jól veszitek mindketten ezt az akadályt is! :)

Mindezt az előző császárnak köszönhetem. Az esetleges komplikációk miatt van ez így. :? Persze én sem örülök, hogy így van, de megpróbáljuk simán, aztán max megint metszenek. :roll:
Most legalább felkészülök erre a lehetőségre is...
Csengét az Rh összeférhetetlenség miatt kellett kivizsgálni? Én pont ezért kaptam extra szurikat Bercivel és most is.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó, jó nyaralást nektek, és köszi a drukkot a szülésre! :)

Ovi, képzeljétek nálunk még ki se írták, pedig azt mondták, hhogy május 20.-a után. :shock: Hát lassan júni 20 lesz, de még nem tudjuk mi lesz.Mondjuk végülis mindegy, mert úgysem tudnék változtatni az eredményen, tehát szeptemberig ráérek megtudni, hogy most megyünk-e vagy sem!

Egcsi, érdekes amit írtál.Én is azt gondoltam volna, hogy a "rothadó"kapitalizmusban kicsit jobban odafigyelnek a kismamikra.Mondjuk amit írtál az tény.itthon nagyon szar már évek óta az eü. de tény és való, hogy a terhesgondozás nagyon magas szinten van!Barátnőm Hollandiában él, de azt mondta ott semmiképp nem fog szülni, mert alíg van valami vizsgálat annyira lazán veszik! :roll:
Figyu, kérni szeretnék valamit, ha a többiek sem bánják! :wink:
Most úgy lett vége a Vészhelyzetnek, hogy nem tudni megmarad-e Abby gyereke, meg mi lesz Kováccsal!Írdd meg légyszilégyszi :oops: köszike :P
manóci

Priviben megírtam a választ, hogy a többi Vészhelyzet rajongónak ne lőjjem le a poént. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi:légyszi-légyszi nekem is!!!!! Azt hittem,felrobbanok,hogy így lett vége. :evil:

Köszi mindenkinek,remélem jól sikerül a pihenés.Olyan jó lesz 2 hétig együtt lenni!!! :lol:

Ovi:én sem vagyok híve a hosszú beszoktatásnak,de azért vannak átmenetek.MOndjuk 2 napig 1-2 órát bent lenni,vagy ilyesmi.Életében először fogja látni az 50 gyereket,és az óvónéniket.Senkit nem fog ismerni egy teljesen idegen környezetben.Én magamból kiindulva,felnőtt fejjel is meg lennék ijedve. Év közben sem lehet bemenni szokni legalább a környezetet. El sem merem mondani Neki,nem tudom hogyan készítsem fel,mert félek,hogy akkor még az oviig sem jutunk el. :cry:

Na,tényleg mennem kell,még egyszer sok puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

Privi ment!
E.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,

Én is én is :D

Anikó,
Én is egyetértek veled, habár manó már járt bölcsibe azért egy hét beszoktatás lesz az oviban. Teljesen új hely, társaság és új felnöttek. Mondjuk én azon voltam kiakadva h betették őt vegyes csoportba és csak 3 kiscsoportos lesz.

Orsi,
Hányas ruhák kellenének Flórának?

Megyek most csak ennyire futotta.
Holnap megyünk mi is az állatkertbe.

Puszi mindenkinek.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Hoztam még két képet a csajról, ha nem baj.

Lillám Thomas-szal Kép

Kép

Egcsi!

Felfedeztem Csigi hónalján apró tűfejnyi bevérzéseket. Ennek akart dokinéni utána járni, hogy nincs e valami vérképző...betegsége. Így nem vagyunk összeférhetetlenek, hogy ő a negatívos. Akkor lenne gáz, ha én lennék...Majd mindkét lányomat szúrkálják, ha terhesek lesznek egyszer. Úgy, mint Téged! (Lilla vércsopija olyan, mint a Tiéd)

Pussz! Mindenkinek!!! :D

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Nagyon csini volt Lilla! A torta is klassz! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

nekem is légyszi :) ősszel úgy sem fogom nézni :)

KépKép
viranka

Bcsi, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de nem jutok ide és a hét nagyon húzós lesz, úgyhogy valószínűleg csal olvasó üzemmódban leszek, ahogy eddig is. Hétfőn utazunk a balcsira, de Karcsi előtte 2 nap folyamatosan dolgozni fog, így már szerda-csütörtök elkezdünk pakolászni...szóval nem lesz egyszerű, de majd kipihenjük ott (ha tudjuk :roll: :D ).

Timi
Nagyon édes a leányzó és klassz a torta!!!

Andi
Flóra most 80-as rucikat hord. Jó még rá a 74-es is, de azt már lassan kinövi, már inkább majd 80-86 lesz jó. Lenne esetleg pár kölcsönbe? Hú, annak nagyon örülnék! El is megyek értük szívesen. :)

Anikó
Már nem olvasod, úgyhogy inkább hívlak. 8) :lol:

Húúú, most néztem meg mikor is írtam és 1 hete! :oops: Ilyen nem is tudom mikor volt! :oops:

Rita
Nagyon édesek az állatkerti fotók! :D

Egcsi
Hát nem semmi, amit írtál! :shock: De minden rendben lesz tuti és olyan jót nevettem azon, amiket írtál, hogy majd csak kitolásra mész be! :wink:
Nekem nem kell privi, én türelmesen kivárom a következő részt, igaz addig kilyukad az oldalam, de így lesz izgi! 8) :D

Manó
Még egyben?

Vera
Mégegyszer pussssz! :D És előre is nagyon köszi!!!! :D

Na, azt hiszem ennyi voltam, magunkról nem akarok írni, mert csak panaszkodnék, Gergő hihetetlen szófogadatlan, nem bírunk vele és hisztis is, szóval ez most a nyaralás előtt nem túl jó kilátás, de ez van. Nem is folytatom. :cry:

Ha már nem jönnék hétfőig, akkor puszi mindenkinek, sms-t kérek szülés esetén és tartsátok a frontot légyszi, hogy legyen mit olvsagatni 2 mosógépbetöltés és teregetés között, ha hazajöttem. :wink: :D

Pussssssssz :D

Orsi

avocado

Ez a beszéd! Végre egy türelmes ember. :D Mondjuk lehet, ha valakitől meg tudnám kérdezni mi lesz a köv. szezonban én is megtenném. 8) Főleg, ahogy most vége lett megint.... :roll:
Jó nyaralást nektek! Remélem Gergő "megjavul", bár 3 éves, mit várunk a csimotáktól. :wink: Bercinek is vannak dolgai, muszáj beadnom legalább egy napot a daycare-be, mert kell a szusszanás. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali!

Orsi, kitartás, ismerős a helyzet.. nálunk ráadásul Tünde is 2 napja elfelejtette h hogy kell szépen elaludni.. csak ordít..
ezen is túl leszünk egyszer.. vagy nem?
Jó nyaralást!

Timi, Lilla gyönyörű kislány!
Boldog szülinapot neki, ha még nem írtam volna..
Thomas melyik filmben is van? a vonat..

Egcsi, kitartás neked is, abban a dög melegben.. Azért elég meredek amit írtál az ottani viszonyokról. CSak vigyázz, nálam hipphopp jött Tünde, férjem majdnem lekéste, nyugis volt, h még úgysem jön.. Aztán a rakparton 100- as jött, mert dokinéni mondta h éjfél előtt tuti meglesz. 11 előtt született meg, apára még a kötelező zöld rucit sem adták rá, papucs, és tuszkolták be a szülőszobába. Nehogy túl sokáig várj! :-)

namegyek, mert lassan a lánykám jelez. Igen hangos sikollyal :-)
pusz
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Mese
Ne haragudj, most esett le, hogy tegnap Téged kihagytalak. :?
Aranyos vagy a nyugtatással. :D Sajnos nálunk Flóra éjszakáival van megint gond, de tuti a foga miatt, óránként nyüszög, állandóan cicin lóg. :? Már kicsit zombi vagyok. :?
Fog: az első jön kifele, még nincs kint teljesen és szerintem most készülődik a második, de még nem látni. Viszont azt álmodtam, hogy egyszerre 4 foga jött, gondolom már kivoltam a fáradtságtól és az agyam magyarázta nekem, hogy miért alszik rosszul a leányzó. Egyszerre 4 fog volt az álmomban. 8)

Egcsi
:lol: 8)

Na, ennyire volt időm.

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szombaton megvolt Lilike szulinapi zsurja. Fantasztikusan sikerult. :) A gyerekek nagyon jol ereztek magukat. Volt lufihajtogatas, arcfestes, enekles, tolcseres fagyi es jo hangulat. A figuras torta bsajnos szetesett amit rendeltem, de gyorsan beszereztem masikat. :? De azert az is nagyon finom volt es Lilike nagyon orult neki. :)
Most csak ennyi voltam. :) majd jovok meg. De kepeket teszek fel azert. :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Rita, nagyon jók a képek édes kis gyerekzsúrt csináltatok! :)
Hát én nem csinálok, az tuti!Csak a családnak lesz, meg természetesen a barátainkkal akik Eszti keriszülei, és ott is van 2 gyerkőc!örülök, hogy élek :?
Viszont 3 zsúrra is hivatalosak vagyunk 2 szintén kerti partisra, meg egy Kikás-ra!Szóval vendégeknek jók leszünk nagyon :)

Azon viszont nevettem, hogy írtad azért tartjátok előbb, hogy ne a nagy melegben kelljen!Mért most szerinted mi van??? :roll: :lol: :lol: Én kínlódok minden nap a nagy melegtől, szerintem nem lesz ez már se jobb se rosszabb!Bár állítólag jövő hétre -15c-al kevesebb lesz!Hát jó lenne :wink:

Orsikám, ha addig már nem tudunk beszélni, akkor nektek nagyon jó pihit, szép, de nem kánikulás időt kívánok! Kép
manóci

Szia Andi!

Igazad van, most meleg van, de Szombaton nem volt az. Eppen hogy jo ido volt, sot Szombat reggel azon izgultunk, hogy ne essen, mert felhos volt az eg. :) Es hidd el, nagyon sokat szamit idojaras szempontjabol ket het juniusban. :) Ha most vagy jovo hetvegen tartottuk volna meg, tuti kanikula lett volna.
Amugy te terhes vagy, raadasul a legvegen. :wink: Igy en se birtam volna. :) Es meg egyben leszel a harom szulinapi zsurra? :wink: Ha nem, elviszi a ferjed Esztit?
Ja! Nalunk meg lesz csaladi is. :wink:

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Szorgalmasan benézek, hátha kettőben vagy már, de úgy látom Hanna Baba nem sieti el... :)
Szegény sógrnőm is már nagyon szenved, lassan egy héttel túlhordta már a kisfiát és semmi jele, hogy ki akarna bújni. :?

Rita :)
Hú, mennyien voltak! :D Nagyon klassz lehetett! :)

Volt egy nagyon vacak éjszakám, alig bírtam elaludni. Még fél egykor össze-vissza forgolódtam, már ha a nyomorúságos hullámzó mozgásomat annak lehetett nevezni. 2X nekifutok, mire valami helyzetváltozást elérek... :roll: Persze minden mozdulatomra felébredt a párom, úgyhogy a végén kiköltöztem a nappali ülőgarnitúrájára, hogy legalább ő tudjon aludni.
Bercit leadtam a babysitterhez, addig nyugisan főzök, takarítok, bevásárolok és kicsit csend van. :D
Megyek is a dolgomra! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Orsi,
Még kis türelmet kérek ruha-ügyben mert a kinött ruhák anyósomék padlásán csücsülnek Dunaföldváron és még nem tudom h mikor megyünk le legközelebb. De ha már tudom akkor szólok és megbeszéljük hogy hogyan kapod meg. Mi is el tudunk menni egyik péntek délután.

Egcsi,
Lszi írd meg nekem is a kostyika@freemail.hu-ra a Vészhelyzetet :D Én nem vagyok türelmes típus :D

Megyek hűsölni, puszi mindenkinek

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Pár sor....

Pocakosok kitartás, már nincs sok hátra!
Ez alól vera ugyan kivétel, de neki úgyis második harmada van, szóval csak élvezze! :)

Rita!

Mi is most szülinapoztunk, és valóban jól kifogtuk az időt, mert nagyon kellemes volt. Nálunk csak az egyszem nagyi és a baráti család Lacikával volt. Igaz ez sem lett volna, ha egy héttel előtte nem úgy ébred a fiam, hogy "kérem Lacikát és a tortát is".
Hihetetlen micsoda memóriájuk van a kölköknek! Majd pont egy éve nem találkoztak és mégis!
Jóka a képek!
Szerintem ilyen banzáj majd ovi idószaktól lesz nálunk!

Orsi!

Jól vagytok?
Mi most hajnalban indulunk a Fertő-tóhoz osztrák campingbe. Remélem jó lesz a hely és az idő is!
4 fog???? Igaz nálunk volt ilyen Marcival, de szerencsém volt mindkét legény fogzásával. Zömében a rengeteg nyál kitette a jelenséget, és csak ritkán volt komolyabb nyűg. És akkor most Nagggyon remélem, hogy NEM szóltam el magam!
Kitartást és jó pihit!

Meske!
Lehet, hogy nem is jártam olyan rosszul a két fiúval???? :lol:
Azért kell az a kis hiszti a csajoknál, különben nem is lennének azok. És a fiúk is tudnak. ha egyszer elkezdik....

Egcsi

Engem is érdekel, mi lesz a vészhelyzetben, de inkább csak a sajátodat írd meg, ám azt részletesen! :lol:
Nem ám az utosó pillanatban menni, aztán rögtön autós gyerkőccel indítani! :shock: :lol:

Manóci!

Már csak napok.... bár a meleg, az még ki tudja....

Bocsánat, de még megyek pakolni!

Képek lesznek mindenről, de majd ömlesztve zúdítom az eseményeket szülinaptól hazatértünkig! :)

Helló mindenkinek akiknek külön nem pötyögtem méginkább!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?