Évi, az a helyzet, hogy pont ezért kezdtem neki adni a tápit a szopi után, mert nem mutatott semmit a mérleg. Amúgy a védőnő is azt mondta, hogy elég egyszer mérni egy héten, mert különben becsavarodik az ember lánya. Az előbb amit lefejtem odaadtam neki és csak utánna még 20 ml tápi és most édesdeden alszik! Olyan szép egész nap csak gyönyörködünk benne. Sajnos a fényképészemnek elromlott gépe, igaz Elin?
De majd remélem már fater is kölcsönadja egyszer- kétszer.
Jaimee! Apa ott lehet a vajúdásnál, akkor is ha foglalt a papás szülőágy. Imikét mi is egy másik ágyon szültük.
Apa csak a beöntésnél és borotválásnál nem lehet ott, amúgy végig ott lehet.
Azt még nem is meséltem, de szóljatok ha igen, hogy amikor vajúdtam a szülőágy mellett a labdán, /amit mindenkinek csak ajánlani tudok/ odajött hozzám, és elkezde lefelé húzkodni a hálóingemet, ami nem igazán ment neki, mert rajtam volt az nst-gép.
Persze nem lehetett semmit látni, főleg olyat nem, amit nem látott még orvos, vagy szülésznő.
Nagyon vigyáz az erkölcsimre
Nekem ez jutott volna utoljára az eszembe.
Amikor látta, hogy nem tehet semmit elkezdte összehúzogatni a függönyöket, mert borzasztóan zavarta, hogy mindenki odapillantott rám, amikor elment az ágy előtt!
Én meg gonosz módon rötyögtem rajta.