Sziasztok!
Jó reggelt!
Az én napom tegnap vmi nagoyn durva volt.
Még jó, h hallgatok a megérzéseimre...
Elmentem hamrabb, emrt be kellett adnunk az utsó papírt az önkormányzathoz. A nőci örült, h megvan és mondta, h ha pár napon belül nem jelentkezik, akkro az azért van, mert minden ok.
De mondta, h a castornázási művekhez el ekll még mennünk, emrt ebben a papírban ezt kérik.... el is mentünk.... és ott kezdődtek a problémák. Kapásból a gépész csak apa nevére adta be a kérelmet (holott minden papírt kettőnkére kértünk), ráadásul tetőtérre (??!!)
Nem fogjátok elhinni, de újra be kellett adnunk a kérelmet. Szerencsére a burokrácia itt nem nagyon ütötte fel fejét
és tök rendesek voltak az ügyfélszolgálaton. A csaj azonnal kiadta az új engedélyt, amit ma újra be kell vinnünk az építésügyre.
Este kiakadtam végképp, mert eszembe jutott, h ez a figura 120.000Ft-ot kér ezért az egész sz.rságért! Fölhívtam és közöltem, h még ezen a héten akarom a terveket. Persze rögtön azt mondta, h épp most lett kész a terv és hívni akart a héten! Na persze
Eldöntöttem, h mivel anyagi kárt okozott a figura nekünk (benzin, telefon és m.idő lejárta előtti eljövés), ezért tuti nem adjuk oda neki a teljes összeget!
Bocsi, h hosszú lettem, de még most is túráztatom magam.... ha nincs a megérzésem, akkor soha nem lesz építési engedélyünk!
Egyébként a hőm tiszta hülye....