Új privát üzeneted érkezett!

Andi: Máris férfi az a gyerek! :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Dzsémi:túlságosan is!Nap mint nap szembesülök külső testi jelekkel,és számomra is megdöbbentő,hogy elszaladt az idő :oops: :lol: :!:
vedresandi

Chris: Ma már 13.-a van. :shock:

jaimee

Andi: Nem szokták a tesódnak nézni? :D

jaimee

Jaimee!
Nekem azt mutatja. De frissítsd le! Akkor talán neked is azt mutatja majd. Nem tudom miért sz...kodik. Máskor nem csinált ilyet. :?

Andi!
Tök aranyos a fiad! Kész férfiként viseli a megpróbáltatásokat! Hiába.... a nevelés... :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Ja, most már oké. Nem rettenetes ez, csak szégyellős a péd. :wink:

jaimee

Dzsémi:de,már hitték azt,hogy az öcsém.Pont hétvégén mértük meg anyunál,és másfél hónap alatt,több mint 5 centit nőtt (még ilyen korban is örülök a növésnek :wink: ).Már egy hangyányit magasabb nálam.Nemsokára azt hiszik,hogy a vén k...vának,milyen fiatal pasija van :lol: :lol: 8)

Druszám:mi a nem túl jókedv oka????
vedresandi

Jaimee!
A múlt hónapban is 19. napon volt leesésem, és kb. 22-23. napon pém. Sajnos elég sokat várat magára. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: De ez nem baj ám önmagában. Csak legyen petécske, az a lényeg. Oké, kicsit több türelem kell hozzá, mint egy 28 napos ciklushoz, az igaz.

jaimee

Lányok,

Mondtam, hogy ma kellett mennem laborpapírért a hormonok miatt, mentem is, UH lett belőle.
Dokikám nagyon örült, megnézett, persze ilyenkor még alig látszik valami.

Méhnyálkahártya vastag 15 mm
Uterus nagy, elváltozás nincs rajta
Mellső méhfalon van egy kis folt, amire azt mondta, hogy petezsák kezdemény.

Én ennek is nagyon örülök.

2 hét mulva kell mennem, akkor már több mindent látunk.

Pandi,

Majd beírnád, hogy Jun 27 doki??? Köszi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja és még azt is mondta, hogy igyak sokat, szedjem az Elevit-et + napi 1 tabletta folsav mehet kiegészítésnek.
És vigyázzak magunkra. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Apa hogy reagált?

jaimee

Jaimee,

Még nem tudja, majd pénteken akarom elmondani neki, mert most itt van anyósom a héten, és meg akarom várni amíg csak magunk leszünk vacsi közben.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Jó ég!! Megbírod addig állni??? Sok kitartást hozzá! :D

jaimee

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, de a nagy hírt már hallottam! :wink:

Judy!
Őszintén gratulálok Nektek, kellemes pocakosodást kívánok!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Betsy,

Köszi szépen, Remélem minden ok lesz, és a kiscsaj is összejön.

Lányos holdállásu napon voltunk együtt 2 nappal pé elött. Remélem csak a csajok voltak addigra aktívak. :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,

Ki fogom bírni, mert szt szeretném ha csak ő meg én lennénk, meg egy meghitt hangulat.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

De szép is lesz a bejelentés.. majd azért mesélj... :)És ÓRIÁSI GRATULA!!!
Vendég

Judy:Jól csinálod. Én úgy járnék ugyan, mint Marge néni a Harry Potter 3-ban, de megéri. :wink:

jaimee

Lányok, ez a gyerek a modern kor gyermeke lesz. Ebédre vettem egy szép gusztusos hamburgert és csodás csodája, lement. :shock: Mi több, befaltam. :oops:

Szóval körözött, krémsajt, túró, kefír, gyümölcs....és hamburger.

jaimee

Pandáról tud valaki valamit?Eltűnt...
Vendég

Sziasztok!
Először is Judy gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát ha ennyire biztosan tudod mikor voltatok együtt a péhez képest akkor csak is kiscsaj lehet!
Jaimee! Én ma egy gyrost ettem ebédre, de a hamburger sem semmi. Pedig én is inkább vega lettem, sajt, túró, gyülölcs zöldség, de ma annyira megkívántam.
Tegnap volt a 2. ultrahangom, minden ok, baba 2.67 mm és dobogott a szívecskéje. Láttam a fejét, kis testét, de mást nem nagyon. Labor is rendben, nem volt egy csillagom sem szerencsére.
Következő uh júl. 5, szülés várható időpontja január 13, Panda írd be légyszíves.

Kép
barbi5

Helló Barbi! Gyros sem rossz...Talán holnap? :wink:

jaimee

rzuibö :lol: 0qqqqqqqqqqqqqqqqqwwwwwwwwwwwwwwww

:twisted: :twisted:

Kép
barbi5

bocsánat ezt a kisfiam írta :twisted: :twisted: :!: :roll: :lol:
nagyon tetszenek neki az emotikonok

Kép
barbi5

Húúúú lányok, addig beszéltek nekem itt kajáról, amig én is megkívánom.

nekem meg aztán nagyon oda kell figyelnem, hogy 10 kg-nál többet ne hízzak.

Barbi,

Köszi szépen.

Pandus tényleg eltünt, nem tudom hol lehet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Barbi: :lol:

jaimee

Judy:miért pont 10 kg a határ?
Vendég

Sziasztok Lányok!
Elnézést, hogy igy betörök közétek, ráadásul reklámozni szeretnék :oops: :oops: :

Van egy fölösleges (második) légésfigyelőnk, amit el szeretnék adni. Baby Control (BC-230 digitális) márkájú. Bővebben az http://www.babycontrol.hu weboldalon olvashattok róla. Három érzékelőlapos, nagy méretű (140 cm hosszú ágyba is használható), kibontatlan állapotban van. Eredeti ára 30000 ft. Én természetesen ettől olcsóbban adom. Amennyiben érdekel vkit, priviben, vagy mailben megtalál.

Szép napot és egészséges gyarapodást kivánok a kismamáknak, és álmaik beteljesülését a leendő kismamáknak.

(Szia Heni! :) )
Vendég

Angie: Kapva kapnék az alkmalmon, csak lennék 20 héttel bentebb. :wink:

jaimee

Pandus nincs a héten, de ez csak úgy halványan rémlik. Talán szombaton lesz???? De Andi biztos világosabb a témában.

jaimee

Nóri,

Azért mert így is 79-80 kg között mozgok, és nem akarok olyan lenni, mint egy ház.
Na meg a babának sem tesz jót, ha sokat hízok, nem beszélve ugye magamról. Nem olyan könnyű leszenvedni a túlsulyt, már 2x sikerült, de 3x-ra nem biztos, hogy menne. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Édi a gólyád! Vagy ez eddig is ott csücsült? :oops: :oops:

jaimee

Judy: Ha megérkezik hozzád a rókacsaládom, garantáltan nem lesz gondod a súlyoddal jó ideig. :lol:

jaimee

Sziasztok!

Judy: Húúúúúú, ez aztán a hír!!! Gratulálok Drága Újdonsült kismami!!! :D :D :D :D

Angie: Szia :D :D Én is élnék a lehetőséggel, de még nem merek semmit sem venni....Jó volt beszélgetni, köszönöm :) !

Úgy látom, itt egyedül én szedem + -ban a kilókat...Nem semmi, kíváncsi vagyok, mennyi lesz a vége...Ma mértek a dokinál: + 3kg-nál tartok...Szerintetek az normális, vagy máris túlléptem az időközi limitet? :shock:

A doki szerencsére mindent rendben talált...Méhszáj zárva, vérnyomás szokás szerint alacsony, de én már csak ilyen vagyok...A szívecskéjét a kihangosítón nem lehetett jól hallani, ezér 1 perc erejéig megnézte uh-val, ahol szerencsére mindent szépen lehetett látni...Nem nézte meg tüzetesen a szerveket, mert pénteken lesz a nagy uh az Istenhegyin és jövőhét kedden a magzati kardiológiai uh...De azt láttam, hogy gyönyörű és állandóan mocorog..A szája előtt volta kis kezecske és gondolkodott, hogy szopizza-e az ujját, vagy sem?!!....Annyira szeretem Őt :D :D

Jaimee: szerintem, ha a hamburger lement, akkor jó úton haladsz, hogy a rókák elköltözzenek!!

Omni: hol vagy???

Betsy: Ti hogy vagytok??

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni! Ez tök normális, mármint a +3kg. Na aggódj! Az a fontos, hogy egészségesek legyetek és utána majd ledobod a kilókat!

Képzeljétek, ma vettem egy szép telcsit magamnak rózsaszín! Nagyon tutkó és fel is hívtam a dokibácsim, jövő kedden reggel megyek hozzá!

Pusszantó Mindenkinek!
Vendég

Heni!
Örülök, hogy minden rendben Veletek! Olvastam, hogy már érzed mocorogni a picikét! :) A +3kg szerintem is tök normál, ha megnézed, a gravidogram-os papíron, biztos a középsávban haladsz. Én Petivel +16kg-ot híztam, és csak hasam volt (64kg-val mentem szülni). Olvastam, hogy a vékonyabb alkatúaknál a +15-20 kg körüli gyarapodás tök normális! Most valószínűleg nem fogok ennyit hízni, bár engem nem zavarna. Nálunk különösebb újság nincs, továbbra is van hányinger, hányás. Petinek voltam hétfőn az első szülői értekezletén az oviban, olyan fura lesz, amikor már nem lesz itthon, és nagy ovis lesz :)

Krisztinka!

Milyen telcsi? Dobsz fel róla képet?
Vendég

Sziasztok:most értem haza! :twisted:

Panda nem tűnt el,nem kell köröztetni,szombaton vagy vasárnap már lesz.Holnap megy UHra,sms kapcsolatban vagyunk.

jó éjt Nektek!
vedresandi

Jó reggelt :D

Betsy: örülök, hogy veletek is minden rendben! :) Legközelebb 4D-re mikor mentek?

Krisztinka: hú, biztosan szép a telefonod..Milyen típus? A rózsaszín a kedvencem... Doki bácsi mit fog csinálni?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt,

Heni,

Köszönöm szépen, és örülök, hogy minden rendben van a kis pocaklakóddal. :lol: :lol:
És 3 kg teljesen normális így a 17. héten.

Krisz,

Rózsaszín telefon??????
:shock: :shock:

Én nagyon szarul aludtam az éjszaka. Rettenetesen meleg volt, ömlött a víz rólam. Többször fel is ébredtem. Azt hiszem be kell most már üzemelnünk a ventillátort, csak nem nagyon szeretem, mert begyullad a szemem tőle. De nem lesz más választás.
Vagy a ventillátor vagy megfőlök. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy,

Szerintem neked nem árt meg, ha még 20 kg-ot is hízol, mert nagyon vékony vagy. :lol:

A kövéreknek sokkal rosszabb, nagyon oda kell figyelniük. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Jó reggelt!
Az én napom tegnap vmi nagoyn durva volt.
Még jó, h hallgatok a megérzéseimre...

Elmentem hamrabb, emrt be kellett adnunk az utsó papírt az önkormányzathoz. A nőci örült, h megvan és mondta, h ha pár napon belül nem jelentkezik, akkro az azért van, mert minden ok.
De mondta, h a castornázási művekhez el ekll még mennünk, emrt ebben a papírban ezt kérik.... el is mentünk.... és ott kezdődtek a problémák. Kapásból a gépész csak apa nevére adta be a kérelmet (holott minden papírt kettőnkére kértünk), ráadásul tetőtérre (??!!)
Nem fogjátok elhinni, de újra be kellett adnunk a kérelmet. Szerencsére a burokrácia itt nem nagyon ütötte fel fejét :) és tök rendesek voltak az ügyfélszolgálaton. A csaj azonnal kiadta az új engedélyt, amit ma újra be kell vinnünk az építésügyre. :evil: :x :evil:
Este kiakadtam végképp, mert eszembe jutott, h ez a figura 120.000Ft-ot kér ezért az egész sz.rságért! Fölhívtam és közöltem, h még ezen a héten akarom a terveket. Persze rögtön azt mondta, h épp most lett kész a terv és hívni akart a héten! Na persze :evil: :x
Eldöntöttem, h mivel anyagi kárt okozott a figura nekünk (benzin, telefon és m.idő lejárta előtti eljövés), ezért tuti nem adjuk oda neki a teljes összeget!
Bocsi, h hosszú lettem, de még most is túráztatom magam.... ha nincs a megérzésem, akkor soha nem lesz építési engedélyünk!

Egyébként a hőm tiszta hülye....
Kép

babszika

Judy,
hatalmas GRATULA a pozitiv tesztedhez!!! Nagyon vigyázz magatokra, és szoritok az UH-ra.

Chris,
ne izgulj az államvizsga miatt, meg tudod csinálni, szombaton drukkolok!
sirkici

Babszi: Pé előtt hagy ugráljon, utána maradjon nyugton! :wink:

Még két nap az első trimeszterből! Ennek örömére jót hánytam tegnap, de az én hibám, mert nem ihatok szénsavasat, ehhez képest úgy megkívántam a meggylevet a hűtőben, jó hideg volt, meghúztam....Na csak kb. 10 másodpercig volt lenn. De már röhögtem magamon, hogy ennyi eszem van.

jaimee

Hát Babszika, ez tényleg szemétség, amit csinálnak! De próbálj megnyugodni!

Csajok,
azt vettem észre a görbéiteken, hogy ti nem méritek a hőtöket akkor, amikor megvan a mensitek? Mind az 5 napig?

Én egyébként egész délelőtt online leszek, mert a mentorom mától szabadságon van, úgyhogy majd csak fél2-kor fog beugrani fél órára, és legközelebb majd csak 5-én fogom látni. Tök happy vagyok!!! :evil:
sirkici

Jaimee!
De ma kellett volna lemenjen a béka feneke alá.... :roll:

babszika

Heni: Neked milyen gyakran nézik a méhszájat? A dokim szerint trimeszterenként egyszer kell csak. Kismamiknál normális az alacsony vérnyomás, nekem 120/60 volt, ami nem tudom, milyen, de stresszes voltam. MIndig az vagyok dokinál.

jaimee

Babszi: Miért pont ma?

jaimee

sirkici!
én azért nem mérem, mert én hüvelyben mérem és vhogy nincs gusztusom olyankor.... biztos hülyeség, de..... :? :shock:

babszika

Jó reggelt!

Sikerült este fél 10kor haza esnem.Olyan vádlim és fenekem lesz a Bubó végére,hogy magam is irigyleszek.Ha nem rohangáltam maratoni távot,akkor semmit.Baromi nagy az aréna...most látom csak igazán.

Babszika:jól csinálod,ne hagyd magad.Igenis csapj az asztalra!!!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?