Vikics!
Ma megint ugyanez volt!
Azok a tanárok, akikkel tegnap nem volt óránk, ma eljátszották megint! Rohadtul idegesít! Csak a mellettem szoktam mondani, hogy: "K..va, vicces, b...d meg!", amikor még vigyorog is hozzá a tanár? Azt hiszik ez jó pofa?? Néha azzal magyarázzák, hogy milyen kevés idõt töltenek velünk. Persze a többi gyereket már elég jól ismerik!
Semmi ne haragudjot nem mondanak, vagy ilyesmit. Tudják, hogy nem õk az egyetlenek, és azt hiszik, hogy ez természetes!
Ma azon akadtam ki, hogy az irodalom tanárnõ is megkérdezte, hogy ki vagyok én, pedig tegnap volt vele nyelvtan! Akkor is megkérdezte! Mit gondol, hogy cserélgetjük egymást, hogy egyik nap õ, másik nap én maradok itthon???? Ami nagyon elszomorított, hogy ez nem csak a tanárok részérõl volt!
Az oszt.társaim, is megkérdezték, hogy:"Ugye, te a Dóri(!) vagy??"-rohdtul ideges lettem! De nem akartam velük ordítani, mert nem rosszindulatból kérdezték!
Hát igen!!! Biztos, hogy kell majd emiatt ordítanod a tanító nénikkel, meg az ovónénikkel. Meg kell velük beszélni, hogy ne hívják õket ikreknek, meghogy kin milyen ruha szokott lenni!
Sajnos olyan is néha elõ szokott fordulni, hogy teljesen egynek vesznek órán. Pl, ha körbekérdezik valamirõl az osztályt, akkor mindig csak az egyikünktõl kérdezik meg, pl. a házit, vagy pedig mindkettõnktõl egyszerre, hogy" És Ti?". Pl. német kommunikáción mindig megkérdezik németül, hogy mit csináltál a hétvégén, és közölünk csak egyikünket szokták!
(és akkor se név szerint...)
sZÓval biztos lesz gondod ilyen téren a tanárokkal (is)!
A nem egyforma öltöztetés biztos sokat fog segíteni( a gyerekek is), csak nem biztos, hogy veszik a fáradtságot megjegyezni! Lehet, hogy ordítani kell mégis csak!
Hát nem csoda amit a Dorka csinált. Az emberek "élvezik" két egyforma ember látványát és poénkodnak is vele(fõleg a gyerekek)!
Az osztánytársaimnak is szokott lenni olyan beszólásaik, hogy : másik Dóri, meg tojások, hamisítvány , meghogy anyám egy fénymásoló gép!!
Meg az IKREK helyett ÖKRÖK-et mondanak.
Azért jók a bringák??
Hát tényleg elég elképesztõ, hogy annyi bicajra egy szerelõ!!! Remélem sikerül megcsinálni!
Zsuzsi