Lina, remélem nincs semmi gond! Szorítok értetek nagyon!
Ser, ez igen! De jó nyaratok lesz!
Pihentek sokat, mielőtt visszamész dolgozni.
Balim, teljes meglepi volt a lánykérés. Ennek sztorija van, mert szegénykém, nyakig volt az államvizsga tanulásban, semmire sem tudott figyelni, és velem szerveztette meg a nyaralásunkat, de kikötötte: mindenképpen Velence mellé menjnk. Jesoloba szerettünk volna, csak ott már nem kaptunk szállást, így Rimini maradt (ami nem tetszett egyáltalán nekünk...) szval egy nappal előbb elmentünk. Gabi szerette volna így. (Velencét nem hagyhattuk ki.) És elmentünk, megálltunk Velencében, és a Sóhajok hídjára kellett mindenképpen feljutnunk.
Hát így történt az utolsó sóhajtásom. A táskámból kiborult minden, nem tudtam semmit sem mondani, csak néztem, h. letérdelt elém....
Köpni nyelni nem tudtam. Aztán megállt minden, szó szerint, mert csak ölelt több órán keresztül. Ráadásul nagyon fiatal voltam/vagyok.
Anuykám vmit sejtett már mikor elmentünk otthonról, sírt mikor hívtuk aznap.
A gyűrűket is azon a téren vettük meg, amit Erszényke fényképezett. A Dózse Palota mellett. Hogy igazi velencei "élmény" maradjon.
Egyébként Gabi már fél évvel előre kitervele, h. így fogja megkérni a kezem. ÉS én nem szoktam itt áradozni, de arany férjem van. Igazi ember.
Na, befejeztem, bocsi. Nem ömlengek tovább.
Roz, már sokkal jobban vagyok egyébként.
És most olyan jó volt erre a velencei emlékre emlékezni. Boldog vagyok tőle.
Geli, én is mártír vagyok egyébként, tegnap és tegnap előtt annyira fájt a fejem, és nem mertem semmit sem bevenni. Majd szét szakadt. Zsófival is éreztem minden frontot. De hát csak múlik....
Hajni, Te mikor babázol?
Jó sokat tekersz nap, mint nap a munkahelyedre? Ügyes vagy!
Fogytál is? Jó dolgozni?
Én már végre készülök gondolatban is, h. mi kell, mi lesz, olyan jó, h. újra lesz egy kis picúr. És képzeljétek, tegnap éreztem kicsit a babót.
Botikát. Olyan jó volt. Most is úgy vagyok, mint Zsófinál voltam, nagyon nagyon várom, h. mozogjon. Én azt úgy szerettem.
Kommmunikáltam vele örökké. MIndig rúgott ha szóltam neki.
Thymi, tényleg nagyon gyorsan telik az idő....már mi is mindjárt félidősek leszünk.
Igaz, Dóra?
Roz, sajnálom, hogy ennyi pénz kell.
A jót meg kell fizetni.