Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Thymi
hatalmas gratula,akkor vigyázz magatokra,remélem most már személyesen is talizunk már.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser, Velencében volt a lánykérés. :)
birolili

Nyhk:
De jó,örülök!!!Remélem ennél márcsak jobb lessz :wink: :D
Szerintem tuti nem a homeos.
kazi

Sziasztok!

Tegnap este még lemaradt,de most pótolok.

Geli
hány hetes kismama vagy?A meleget jól viseled?

Donoé
tedd azt,szüljél még,fiatal vagy,én is fogok,még nem tom mikor,újra babázhatnékom van.Anna már nem naon hagyja magát mint régen.

Thymi
nem vaok terhes,miböl gondoltad?Bár nem lenne gond szerintem.Dolgoztam egy kicsit,már lehetne.

Kazi
hétfön jó lenne nektek?Anna is itthon van,legalább a csajok eljátszanak.Ide fogtok találni már ugye?

Erszényes
jók a képek,látom fotózott apud is.

Lili
tök romantikus,Velencei lánykérés,ez igen.Most meg várod a második babát.Nem rossz,majd pár év múlva biztos sikerül újra elmenni.Kettesben ám. :lol:

Ser
visszaszámolsz?Centi nincs mint a katonáknál régen?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, nem nagyon számolok még,bár egyre kevesebb az idő,még nem látom át,h hogy is lesz.Közben még megyünk a Balatonra 3napra holnapután, jövő hétvégére beugrott egy extra 4nap Horvátországban, aztán 1hétvége itthon, aztán nyaralás 1hét, aztán apa Balaton, aztán még 1 szabad hétvége,és utána-szóval ,de visszaszámolok :lol: ....

Kép
seriff

Kazi
Akkor ott volt már a férjed amikor egy rokon is dolgozott ott...nem tudod miért jött el?

Seriff
9 körül alszik el +- fél óra.

Nyhk
Hát nálunk ez nem így működik. Volt már úgy h rövid volt az éjszaka és úgy voltam vele h majd délután alszik. Erre delelőtt fél óra, délután fél óra...na sebaj, majd este hamarabb elalszik. Hát persze h nem aludt el csak 10-kor....És olyan is volt h este 8 után bealudt és reggel 8 után kelt, + délelőtt fél óra és délután 2,5 óra :shock: Szóval nem lehet kiszámítani.

HAjni
Abból gondolom h Anna is hasonló tüneteket produkál mint GYopi...
Tényleg mikor találkozunk már végre? A múltkor is amikor voltatok Erszényeséknél, láttalak titeket a kocsiból amikor mentünk Pestre.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok :)

Thymi
Hatalmas gratula :) de jóóó még egy pocakos :)

erszényke
győnyörűek a fotók :) Új a frizurád, úgy emlékeszem mintha hosszabb lett volna ? Milyen nagyfiú már Janika is :)

geli
nincs titkom :) csinálni kell ... Bár ma elég nyanvadt vagyok 1/2 1 kor feküdtem le és 1/2 6 kor keltem, ugy keltem fel reggel abban a pózban ahogy lefeküdtem :lol: még a lepdő sem volt meggyűrődve úgy kiütöttem magam :D Adri tegnap már nem volt olyan ügyes 2 szer szaggata le a tapszt és alig engedte vissza tenni ... :?

pille
tegnap voltam az izsáki úti oviban szülőin ki volt plakátólva a másik tanfolyam száma . Andrea és a másik nevet csak elfelejtettem... irom a számokat 06-30-2-288-151 és 06-30-2-725-755

donoé
Én nem nagyon dumáltam vissza, bár 16 évessen már itt laktam úgyhogy sok kamasz beszólásom nem volt :D Anyukám szerint Én mindig jó gyerek voltam a tesóm meg ... nagyon -nagyon -nagyon rosssz gyerek volt 90 % -ban a tetőről szedték le és nagyon -nagyon csúnyán beszélt, káromkodott de mikor be került közép iskolába minta gyerek lett utánna egyszer sem vert el engem sem :lol: :lol: (általában favonalzóval gyepáltuk egymást :lol: ) majd el múlik ez is ne aggódj :) 4.baba ha úgy érzed bírod lekileg fizikailag anyagilag ... vágj bele, hajrá :)

lili
Neked akartam már sokszor irni :) Mikor Ákit vártam Én is időzített bomba voltam :D kitartás :) De egy édes fréjed van micsoda romantikus lánykérés, ez igen :)

seriff
Mikor kezdtek beszokni ? Lehet hogy irtad már de nem emlékszem :oops: mennyi idő a beszoktataás ?

hajny
nem sok időm van ide ülni .. annyira el vagyok itthon csúszva szalad az egész ház. bár most hiába csinálom egyszerűen nem haladok csak tezsem magam jobbra-balra és munka nem halad olyan immel-ámmal, valahogy semmihez nincs kedvem ...

Tegnap voltam szülőin az új oviban háááát mit is mondjak ... azt hiszem kicsit drága ez az állami ovi :? eleve úgy inditottak hogy szeptemberben 5000 forintot szednek be és még 1000 fointot havonta mert hogy szegény az ovi és nem kapnak elég pénz na most ha így számolom ez már 30 000 ft a 2 gyerköcnek egy éveben és + még van úgye a szülök közötti pénz ami már nem csoportpénz mert hivatalossan olyat nem szedhetnek de évvégi ajándékot és ilyen -olyan ajándékokat csak kell venni az ovonőknek plusz még az ebéd és a tisztasági cuccok havonta ... a másik oviban 1500 ft ot fizettünk 1 évre ilyesmire és kész .. és a bölcsiban mmég nem is voltam :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Micsoda hírek megint! Thymi, gratula! Lassan tényleg nehéz lesz számon tartani, hogy hány kismamánk van :). Minden hétre jut egy újabb bejelentés? Ki lesz a következő heti :wink: :lol: ? (esetleg Hajni?)

Ser,
szépen alakul a nyaratok... merre mentek jövő héten Ho-ba?

Lili,
ez a velencei leánykérés nagyon jó! Nagyon romantikus. És te tudtál róla? Vagy teljes meglepi volt?
balim

Balim, Pag szigetére, Stara Novalja.Ismered esetleg? Apa búvárkodik/vizsgázik,mi meg csak tengerezünk :D ....Megyek is papírokat, biztosítást intézni.....

Lili, hű de romantikus! Micsoda férjek vannak itt, velencei lánykérés, reggeli kávé az ágyba, ......

Roz, vagy aug. 21, vagy szeptember 1., még nem tudom, meglátjuk hogy alakul,ha visszamegyek aug.1-től dolgozni...Hogy mennyi ideig tart? nem tudom, itt azért elég liberálisak, ameddig tart, általában 2 hét szokott lenni.

Kép
seriff

Életem leghosszabb hete lesz....kedden megyek 1-re dokihoz.

Kép
Kép
Kép
thymi

Ser,
nem ismerem, még sosem voltam ho-ban :oops: :lol: . Búvárkodik is a párod? Ez nem semmi, Hannát viszitek? Biztos nagyon klassz lesz.

Roz,
hát a suli még ennél is rosszabb lesz, készülj fel :(, hiába ingyen tankönyv, mellette annyi minden kell...ugyanúgy tisztasági cuccok, osztálypénz, állandóan a sok ceruza, rajzeszközök, stb...

Don,
negyedik baba :shock: , minden tiszteletem!

Thymi,
eltelik az gyorsan. Gyopi mellett úgysincs idő annyit agyalni. Szerintem a többedik terhességek sokkal gyorsabban telnek, mert már annyira leköt a meglévő gyerek.

Geli,
lehet, hogy kislány van a pocidban. Én is nehezebben viseltem Esztit. Sógornőm a fiait meg sem érezte, most kislányt vár, állandóan rosszul volt az elején. Mondtam neki, hogy tuti lány és bejött :lol: .
balim

Thymi,
gratulálok a kis pocaklakóhoz!

Sajnos úgy néz ki, hogy az én kis Maszatkám meg nem igazán akar fejlődni, már két hete öt hetes, mikor lassan 8-nak kellene lennie. Ma megnézte Bérczi I. minden teljesen szabályos, van petezsák, benne szikhólyag, de embrió nem látszik. Nem vérzek, nem görcsölök, a teszt továbbra is pozitív, szóval nem tudom mi van. Jövő héten megyek újra. Komolyan, már nem tudom miben bízzak, két hete nem lehetek 5 hetes terhes. Na mindegy, lehet, hogy a természet csak azt akarta, hogy menjek vissza dolgozni, jöjjünk kicsit rendbe, és akkor majd jöhet a tesó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nyhk,
Irtam privit!!
mvirag

Lina, remélem nincs semmi gond! Szorítok értetek nagyon!

Ser, ez igen! De jó nyaratok lesz! :) Pihentek sokat, mielőtt visszamész dolgozni. :)

Balim, teljes meglepi volt a lánykérés. Ennek sztorija van, mert szegénykém, nyakig volt az államvizsga tanulásban, semmire sem tudott figyelni, és velem szerveztette meg a nyaralásunkat, de kikötötte: mindenképpen Velence mellé menjnk. Jesoloba szerettünk volna, csak ott már nem kaptunk szállást, így Rimini maradt (ami nem tetszett egyáltalán nekünk...) szval egy nappal előbb elmentünk. Gabi szerette volna így. (Velencét nem hagyhattuk ki.) És elmentünk, megálltunk Velencében, és a Sóhajok hídjára kellett mindenképpen feljutnunk. :D Hát így történt az utolsó sóhajtásom. A táskámból kiborult minden, nem tudtam semmit sem mondani, csak néztem, h. letérdelt elém.... :) Köpni nyelni nem tudtam. Aztán megállt minden, szó szerint, mert csak ölelt több órán keresztül. Ráadásul nagyon fiatal voltam/vagyok. :D Anuykám vmit sejtett már mikor elmentünk otthonról, sírt mikor hívtuk aznap.
A gyűrűket is azon a téren vettük meg, amit Erszényke fényképezett. A Dózse Palota mellett. Hogy igazi velencei "élmény" maradjon. :)
Egyébként Gabi már fél évvel előre kitervele, h. így fogja megkérni a kezem. ÉS én nem szoktam itt áradozni, de arany férjem van. Igazi ember.
Na, befejeztem, bocsi. Nem ömlengek tovább. :) :oops:

Roz, már sokkal jobban vagyok egyébként. :) És most olyan jó volt erre a velencei emlékre emlékezni. Boldog vagyok tőle.

Geli, én is mártír vagyok egyébként, tegnap és tegnap előtt annyira fájt a fejem, és nem mertem semmit sem bevenni. Majd szét szakadt. Zsófival is éreztem minden frontot. De hát csak múlik.... :)

Hajni, Te mikor babázol? :wink: Jó sokat tekersz nap, mint nap a munkahelyedre? Ügyes vagy! :) Fogytál is? Jó dolgozni?

Én már végre készülök gondolatban is, h. mi kell, mi lesz, olyan jó, h. újra lesz egy kis picúr. És képzeljétek, tegnap éreztem kicsit a babót. :) Botikát. Olyan jó volt. Most is úgy vagyok, mint Zsófinál voltam, nagyon nagyon várom, h. mozogjon. Én azt úgy szerettem. :) Kommmunikáltam vele örökké. MIndig rúgott ha szóltam neki.

Thymi, tényleg nagyon gyorsan telik az idő....már mi is mindjárt félidősek leszünk. :) Igaz, Dóra?

Roz, sajnálom, hogy ennyi pénz kell. :( A jót meg kell fizetni. :(
birolili

Lina
Remélem minden oké lesz! :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Geli,
Ez vicces, hogy en sose vagyok ott amikor valaki forumos latja oket :lol: Apaval voltak motorozni, es Panka elhasalt a tocsaban :wink: Remelem legkozelebb en is ott leszek mikor talakoztok.

Borsika,
Timciekrol van valami ujabb hir?

Ser,
Jo hogy ilyan zsufi a program. Buvarkodas, sajnos gyerekek mellett ez most nem megy :roll: , de meg egy ket ev es veluk egyutt is lehet. Mar tanulnak uszni :wink:
Mi is allandoan jovunk megyunk. Most epp a Dunakanyarba keszulunk :lol:
mvirag

Sziasztok!!!

Hajni:
Jó a hétfő!Oda fogunk találni :wink:

Thimi:
Több rokon is dolgozott ott(a férjem kivéve mindenki rokon volt ott).kire gondolsz?
kazi

Lili
ez olyan szép, majdnem meg is könnyeztem :)

csajok nem akarunk valmelyik du mondjuk pénteken du. alborétumozni ? Vagy csütörtök du.-án

Kép

Kép

Kép
roz23

Mvirág!

Nem kaptam meg a privit, írj újra!

Roz,

Én csütörtök délutánra tevezem az arborétumot, igaz csak fél 5 után, hátha végre ott összehozzuk azt a "randit" :)

Seriff,
Már kérdezni akartam: várod, hogy újra dolgozzál? Nem félsz hogy örökös rohanás lesz? Nem félsz Hannamannát kiengedni a kezeid közül?

Kép

Kép
nyhk

Kazi
A sógorára. A feleségének a testvére...Nem írnék itt nevet ha nem muszáj.

Kép
Kép
Kép
thymi

Lili,
húúú ez tényleg nagyon jól hangzik :D , el is hiszem, hogy szeretsz visszaemlékezni rá. És hogy jutottatok be a hídra? Ahhoz be kellett menni a Dózse palotába, igaz? Mi tavaly voltunk, de gyerekekkel nem vállaltunk be semmi múzeumot... Nekem is borzalmasan fájt két napig a fejem, pedig még gyógyszert is vettem be rá.

Roz,
a másik edző neve nem Ildi volt? Én rá tippelek.

Lina,
szorítok, hogy rendben legyetek!
balim

Sziasztok!

Lili
ez tök romantikus,míg élsz jó rá gondolni.
Mi ma választottunk gyürüket.Nem vaok egyszerü eset.
Hát sokat bicózok,de 55 kg-nál megálltam.Jó a kondim,de már nem fogyok,megállt.A combom nagy.Majd lemegy,vagy így maradok.

Roz
sajnos az oviba elég sok pénzt ott kell hagyni minden dologra,növéremtöl tudom én is.Hiába állami.
Hát,napok óta én sem sok mindent csináltam itthon,nem volt kedvem.Minden napra van valami,és mire odáig jutok hogy házimunka,akkor már azt mondom hogy majd késöbb,fáradt vaok naon.

Ser
két hét alatt biztos be fog szokni Hanna.Az anyukáknak nehezebb az a pár nap szerintem mint a gyereknek.Anna bent pityorgott egy kicsit,én meg hallottam és én is pityorogtam.Szerintem sok nönél így van.De aztán rájöttem hogy jót tesz neki.Fájó szívvel hagyom ott mindig,és naon jó mikor megyek érte.
Mozgalmas nyár,gyorsan el fog telni.

Balim
hát nem tom,szeretnék is,meg nem is.Növérem szül október végén,kell oda minden cumó.Elöször ott babázunk.

Thymi
kár hogy akkor nem vettelek észre titeket,legközelebb dudálj nyugodtan.

Kazi
hétfön várlak titeket.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
remélem minden oké lesz,csak lehet hogy bújik azért nem látják,a kislányok szégyenlösek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nyhk,
Tkeppen csak egy telefonszamot kertem ,ahol meg tudnam beszelni veled a meggyszedest, mert minket erdekelne. Irtam emailt. Priviben vagy e mailben legyszi ird meg a szamodat.
Koszi,
mvirag

Hajni az 55kg-nak én nagyon, de nagyon örülnék...most kibékülnék sokkkkal többel is. :D De majd lemegy remélem a második után....

Balim, Dózse palotán keresztül kellett bemennünk a hídhoz, igen. Nagyon drága volt a belépő, emlékszem, mondtam Gabinak, h. ne menjünk be. De hát muszály volt. :D Csak én nem tudtam.
birolili

Holnap megyek megint Uh-ra, mert kicsit elkezdtem vérezni. Szóval ez a babóca úgy néz ki, hogy fenekestől felforgatta az életünket, de csak ez volt a rendeltetése. Sok olyan dolgot megtettem, amit eddig halogattam volna, főleg a munkába visszamenetelt, aminek pedig már nagyon ideje volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Rettentően sajnálom :(

nyhk
nagyon jól hangzik a holnapi nap :) mi szerintem ha jó idő lesz hamarabb kimegyünk :) De jóóó lesz :) nyugodtan szólíts ám meg, mert Én általában nem nagyon ismerem fel az embereket fotó után szabadon :D Engem nem biztos hogy megismersz de a srácokat meg fogod van egy tar kopi kukacosom, egy zizi-zaza szőkém, és egy csonti barnám :lol: :lol:

hajny
nekem is az 55 kg a célom :) jaj de messze vagyok még tőle :( :( most csináltam egy 6 napos tisztító kúrát mert már hiába diétáztam nem mentek a kilók 6 napig csak ittam mindeféle frissen csavart leveket és vizet, mindne este szoba bicózom sokszor hajnal 2 ig (1-2 óra hosszán át) :roll: és még sem mennek a kilók már abszolút nem eszem szénhidrátot csak zöldséget gyümölcsöt és ilyen sovány húsokat ... már lassan hülyét kapok ettől az állandó fogyókúrától .....

balim
hm.... nem tudom lehet hogy Ildi volt ... olyan az agyam mint a szita, tegnap is böszen jegyzeteltem ... 3 családlátogatásunk is 3 külömböző idő pontban meg hogy ki milyen csoport, milyen jel, ki az ovónéni ... tegnap mikor kérdezték a csajok allergiáit születési dátumait ... hát egy pillanatra meg kellett állnom gondolkodni ... :roll: :oops: :lol: :lol:

CSAJOK !!!
Többen nem jöttök albarétumba ??? Mert mi megyünk akkor szerintem ha ilyen idő lesz mint ma már 3 felé kint leszünk :)
Kazi, Dóra, Seriff, Virág, Lina, hajny, Cukker, Sbea,Lili, thymi, Erszényes,balim,geli ...... és még soroslhatnám :) [/url]

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
lehet, hogy kimegyünk, csak most olyan össze vissza vannak a dolgaim. Nem tudom mi lesz reggel UH után. Most pl egyátalán semmi vérzés, szóval nem értem igazán.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz, köszi a tel. számokat. Igen, Balim jól mondja, Ildi a másik edző.
Priviben elküldenéd a gyerek fogdokitok számát? Ill. írnál róla pár szót?
Lehet, hogy ki tudunk mi is menni az Arb.-ba.

Thymi, gratula a bébi-babóhoz. Az írásaidból az volt az érzésem, hogy nehezebben fog összejönni, de jó, hogy nem így volt. :)

Lina, én is vérezgettem ennyi idősen, de nem volt semmi gond. Drukkolok, hogy nálatok se legyen!!!

Nyhk, Petrának vizet adsz cici helyett vagy csak simán visszaaltatod? Orsi ezekben a melegekben belehúzott az éjszakai szopiba(csak akkor kap) 4-5 alkalommal kéri, az 1-2 helyett.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Hajni, ma választottatok gyűrűket?? :roll:

pillle

Lili,
tetszik a sztori, a férjed jól kitalálta :).

Valszeg mi is ki tudunk menni az arborétumba, remélem nem jön közbe semmi...
balim

Holnap arborétum?
Hány orakor?
birolili

Hú, lányok mennyit írtatok, a lényegre még emlékszem, mi is megyünk holnap du az Arborétumba!(ígérem nem jön közbe semmi :oops: )

Na visszaolvasok

Kép
seriff

Hajny, gyűrűk? :D És milyen tetszett meg Neked?

Cukker, Ti hogy vagytok? Bár tudom, a csütörtök Nektek közös családi du, de hátha ki tudnátok jönni!!!

Balim, még csak szeretne búvárkodni a zuram, a nászútunkon lett volna lehetősége, de kilyukadt a dobhártyája, most próba...

Lina, óh, remélem semmi baj sincsen! Úgy szeretném ha mosolyogva jönnétek Ti is du!

Roz, sztem mi csak olyan 4körül megyünk( a múltkor 4kor mi voltunk egyedül :shock: ).

NyhKati, hát picit azért várom már, h dolgozzak,persze nem biztos,h felemelő lesz néha,meg biztos tempósabb lesz az életünk, de nem bánom(most még, aztán meglátjuk), azt hiszem,h egy picit már kiengedtm én a kezeim közül Hannát.....

Lili, tetszik,h "mindjárt félidősök leszünk", 3 hét :wink: :lol: ! Írtó jófej férjed van, nyugodtan mesélj még, olyan lányregénybe illő :D !

Kép
seriff

Lina,
Remélem holnap minden rendben lesz az ultarhangon. Drukkolunk!

Pille,
Csak este lefekvéskor kap, meg 5 óra után ha ébred. Egyébként próbálok neki csörös pohárból vizet adni, de szokszor nincs magánál, és képtelenség a szájához rakni. Hadakozik ellene. Néha sikerül, akkor meg megállás nélkül szívja. Szóval ritka ha iszik. De nem veszem ki az ágyból és cicit sem adok, simivel visszaaltatom. Visítozik, szirénázik és egyszer csak kikapcsol (kb. 5, 6 perc). Viszont a jó éjszakánk után tegnap megint katasztrófális volt, de jön a foga!

Roz,
Mi is igyekszünk ki. Szerintem te is a gyerekeimet fogod megismerni!

Lili,
Ilyen muszályt én is elviselnék :) Nem is tudtam, hogy fel lehet a sóhajok hídjára menni. Ritka az ilyen romantikus férfi!
Azt írtad, hogy fiatal voltál. Mennyi az a fiatal?

Virág,
Írok E-mail-t.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Lina:
Drukkolok nektek!!!!

Hajni:
Csak nem esküvő lessz???(ugye nem volt még?csak a neved miatt dondolom)

Roz:
Én nem tudok menni sajnos,mert holnap elutazunk a csajokkal,pedig olyan kiváncsi lennék rád meg a srácokra :roll: !
Na de hosszú még a nyár.....majd legközelebb :wink:
Én a múltkor
egyből megismertem nyhk-t :D ,nem úgy mint Thymit :lol:

Ser:
Húúúúúúúúú micsoda nyár.....nem semmi,biztos klassz lessz :wink:

Thymi:
Mert elege volt a gályázásból,ez nem egy nyugdíjas állás(meg is értem,hogy lépett),meg szerintem elege lett(már tök régóta volt ott).Ez volt a hivatalos verzió-én ennyit tudok.

Na én is voltam ma az oviban a szülőin(és én voltam a szülő :lol: :lol: :lol: ilyen se volt még,olyan fura :lol: )
Rólunk is lefejtek 5000Ft(meg se lepődtem Roz. már tudósított :roll: )17-fél20 -ig tartott :oops: ,azt hittem beleőszülök!
kazi

Kazi, lehet, h ez a titka a férjednek :wink: :D !

Virág, én azt hiszem csak 8-10évesen lehet gyerekekkel búvárkodni, de a víz meg Napsütés(kövezzen meg a bőrgyógyászom :oops: ) biztos,h nagyon jó!Úsznitanulás :lol: :lol: :lol: , na most képzeld mennyi minden van a pocsolya mélyén :P ....

Kép
seriff

Kazi, ezt még előbb írtam....
Hová mentek? Biztosan írtad, de elfelejtettem :oops: . őSZÜLŐ :wink: :lol:

Kép
seriff

Na inkább alszok, bocs, fáradt és fárasztó vagyok :?

Kép
seriff

Ser:
Nem írtam.A barátnőmékhez megyünk Fülöpszállásra.Ilyenkor reggel megyünk és késő du.érünk haza :oops:
kazi

Sziasztok!

Bocs, hogy ilyen sokára, de 10 napon keresztül napi 9 órában gép előtt ültünk, így egy ideig felé sem néztem a netnek. Viszont egy pár napja már olvasok.

Minden újdonsült kismamának nagy-nagy gratula. Most újra találó lesz a topik neve. "Kecskeméti babavárók". :)

Lina

Remélem, hogy veletek is minden rendben lesz.

Kazi

Ma láttam a csajaidat a játszótéren, csak téged nem találtalak hozzá. :) Jött felém a Mirabell, azzal a gyönyörű hajával, tuti volt, hogy őt látom, mondtam is, hogy itt a Mirabell, aztán a húgod felvilágosított. Nálatok családi vonás, hogy mindenki olyan szép?

Nem is írogatok többet, hanem

Ser

Kedves, hogy hívsz, szerintem kimegyek Adrival holnap én is az Arborétumba (úgy 4 után vmikor), ugyanis férjem már nem dolgozik, itthon van. Jut belőle nekem napközben is.

Vigyázat mindenkinek!Adri észveszejtően dobálja a homokot. :) :oops: Nem bírok vele.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok! Ismét becsatlakoznék...lassan ha lehet...
A nagy Öregek még emlékeznek rám biztos...
Csak beleolvastam de rögtön kiszúrtam, hogy Lili megint anyai örömök elé néz:Gratulálok....és próbáld a második babós állapotosságot is kiélvezni (mellékesen nekem nem ment mert minden nyavalya előjött)de a babó már kárpótol:)
Remélem sikerül a számomra új tagokkal is hamar megtalálni a közös hangot....
Puszi egyszerre csak ennyit volt időm bepötyögni
bepa77

Szijjjjja Bepa!
De jó, hogy újra jöttél! Hogy van macsó Benedek és az ő öcsikéje. Képeket kérünk! Hogy viselte az öcsi érkezését? Suli? Gyere, mesélj!
balim

Sziasztok!

De jó lenne ma kijutni az arborétumba.Talán összejön,és esö se essen.

Igen,kinéztük Endrével a gyürüket,naon szép,januárban hivatalosan is egymáséi leszünk.Akkor leszünk 5 éve együtt,így két fontos dolog egy napon lesz.De csak olyan két tanus esküvö lesz,Endre nem szereti a felhajtást,szégyenlös ilyen téren.De elötte egy hatalmas lánybúcsú lesz.Biztos akarom én ezt? :lol: Jaja!
A gyürü nem nagy valami,ami mindkettönknek tetszik az olyan matt fajta,az enyémben pici kövecske.Ránéz az ember és ott ragad a szeme,olyan érdekes.De még változhat ez is.

Lina
ha most nem sikrült a baba,akkor még elöttetek sok év,de hátha csak egy kis kósza vérzés,az elején nekem is volt egy kevés.A remény hal meg utoljára.

Nyhk
ügyesen csinálod az ivászattal,meleg van,sokat isznak.

Pille
még nem vaunk házasok,nem tartottuk fontosnak,most is csak mert jó lenne,elmúlt a fiatalkori esküvöi láznak.Olyan aranyosan ideges volt idöpont kérésnél. :lol:

Roz
lehet már a kerékpározás már kevés.Ha tudod honnan szeretnél fogyni ,akkor oda kell összpontosítani a gyakorlatokkal.Én tom hogy a combomból kellene,és tom is hogy mit kéne csinálni,de egyszerüen lusta vaok.A kerékpározás már kevés hozzá,nem azokat a zsírokat dolgoztatom vele.Más irányú mozgás kellene.Önmagában a diéta nem elég soxor,nekem már kevés.De hát merítsünk eröt egymásból és tornázzunk.25 perc elég,és egy -két hónap múlva lehetne látványos fogyás.Csak a neki kezdéssel vaok bajban.

Kazi
hát a nevem is megtartom,nem változtatok,Endre is beleegyezett.Sok papírt átíratni,sok idö.Jó a megszokott név,vagy még változtathatok addig a véleményen,van még idöm.Anna is nehezen lett megtalálva,a neve.

Lili
most ne is a kilókkal törödj,eljön még az az idö mikor majd leszel nádszál kisasszony.Azt nézd,mi a fontos és jó nektek.

Bepa
egy kis ismerkedésre jó alkalom az arborétum,hátha ki tok menni én is.Annával persze,ö a lényeg,nem én.

Meddig szoktatok kint lenni?Vendégem lesz,nem tom meddig.Vagy lehet kimegyek vele.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Madárcsicsergős jó reggelt mindenkinek! :D

Bepa! Nagyon jó, hogy itt vagy újra! Macsó Beni, Levente hogy vannak? Ugye raksz róluk képet? :roll:

Kazi, fodrásznál voltál? :wink: Tényleg olyan furcsa szülőire járni. Az volt még érdekes eleinte, amikor anyukának szólítottak. Már nem X.Y vagyok, hanem "csak" egy anyuka. Néha nem is esett le, hogy hozzám beszélnek. :lol:

Cukker, Adri hogy bírta a távollétet?
Jó ez a felhívás a homokkal :lol:

Seriff, ki sem kell pakolnod a bőröndből augusztusig. :D

Azt álmodtam, hogy dolgozom, de egyik pillanatról a másikra. Azt sem tudtam, kivel van Orsi. :cry: Örültem, mikor felébredtem :D

Nyhk, gondolom az örlők jönnek. Azok jönnek O-nak is. Nagyon megviseli. :(

Lili, igaza van Ser.-nek, tényleg lányregénybe illő a lánykérés Velencében. Jó volt olvasni :)

pillle

Hajny, elképzeltem,és sztem nagyon szép lesz a gyűrűd! Lánybúcsú :lol: :lol: :lol: , az enyém 3 éve volt,és még mindig volna mit fogyasztani belőle :oops: ....

Kazi, tényleg új a hajad, már este is ez a kép volt?Jó szórakozást mára!

Cukker, Neked is tök jók az új képeid!Homokszórás :lol: , mintha csak leonáról és Hannáról beszélnél :oops:

Bepa, szia! Épp 2 hete emlegettünk Kobbal és Minoval! Jól vagytok? Mesélj,ha lesz pici időd!

Pille, most megfogadtam,h nem viszünk ezer ruhát....kíváncsi leszek, be tudom-e tartani. :oops:

Óh, kész a teniszpálya a sarkon, szegény Sygék, hát még ide is hogy hallatszik,ahogy pattog a labda :shock: :roll: ....

Kép
seriff

Seriff, teniszpálya :( Vannak akik egyáltalán nincsenek tekintettel a másikra. Láttam, milyen szorgosan csinálják.
Levenduládat szüreteled? Olyan szép nagy bokor.

pillle

A kicsiket igen, de a nagyról nem volt szívem még levágni a virágokat, különben az az öreg, és hátul is van egy kb akkora....
Teniszpálya, ráadásul iszonyú pénzbe került, komolyan élete végéig korlátlan használatra jogosító bérletet vehetett volna(nem mintha tudnám mennyibe kerül a bérlet)

jaj, el kell mesélnem mi történt éjjel, Hanna seperc alatt elaludt 9után (utána írogattam ide), fél4kor hihetetlen nagy sírás közepette felébredt, simogatom,csimpaszkodik, felveszem-szakad rólam a víz(bizisten levágatom a hajam)-elalszik, próbálom letenni, nem megy, sír, hát beviszem közénk,leteszem meg sem moccan, alszik, Apája félálomban megsimogatná, de inkább legyintés lett belőle, alszik, 3/4 6kor fel-alá forgolódik,mászkál köztünk, nagy nehezen de kibírjuk szó nélkül, Apa kel 6.20kor, mi alszunk, 7kor én kikelek mellőle, teszek-veszek, 8kor nyílik mögöttem a hálószoba ajtaja,és kitotyog álomittas szemekkel, és néz, h került Ő oda....így elmesélve nem annyira érdekes, de nagyon édes volt

Kép
seriff

Köszi hogy ilyen arik vagytok. Mesélni mejd részletekben ahogy időm lesz.
Képet is hozok, de csinálok újakat és majd akkor teszem fel.
Hajni:
Arborétum nem jó nekem, mert holnap 2 vizsgám lesz... és még tanulósban vagyok.

Bebe:(alias Benedek) nagyfiús hihetetlen fogékony a szavakra az utübbi 2 hétben. levi eleinte nem zavarta, de mostanság látom, hogy néha idegesíti, emellett viszont ölelgeti puszilgatja.Szóval azt hiszem teljesen normális kis féltékenység van benne.

Levi tündér jó, bár mostanság már egyre nyitottabb a világra (végül is 3 hós) így sokat nézelődik nem egész nap alszik.Csak szopizik de azt irtózatos gyorsasággal, már a kórházban is 20 perc alatt megette a magáét és szundi:)

Lina: bocs később vettem észre, hogy nálatok is jár a gólya:)Szorítok Neked! (Bebével én is vérezgettem de az utrogestan megfogta és azóta meg itt csacsog )
ha mentek bulizni az arborétumba akkor jó szórakozást és babázást!
bepa77

Seriff, aranyos lehetett Hanna. Gondolom, hogy meglepődött.
Levenduláról azt olvastam, hogy le kell vágni a virágokat, amik elszáradtak, hogy ne szívják le a növényt. Nekem is van egy cserépben az erkélyen, de nagyon gyengécske még. Imádom ezt a virágot!

Mi is 3/4 6-kor keltünk. :shock: Remélem nagyot fog ma aludni Orsi, mert nagytakarítani szeretném a fürdős blokkot. (ilyenkor nem szokott összejönni, ha készülök vmire :) )
Tegnap tök ügyi voltam, vízkőtlenítettem (így kell írni?) a mosogépemet. Szó szerint büdös volt a gép. Kitanultam a net segítségével a fortélyokat és adj neki! Megnéztem a fűtőszálat, ami szörnyen nézett ki, de ma már csili-vili. :D

pillle

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?