Új privát üzeneted érkezett!

Nem a munka a sok hanem Niki :lol: :lol: :lol:

nem engedi, hogy netezzek :roll: Egész nap kintvagyunk az udvaron, ha épp itthon vagyunk :D

Most megyünk is le!rta3rszzzzsw4w307777777777

Ezt Niki írta! Felmászott a gépre :roll: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Reni, ismerős! :) :) Ha fent vagyunk, akkor háztartás, ha lent, akkor meg nincs gép, ill torlódik minden fenti munka... :)
este megy a mail, előbb nem hiszem,h lesz időm! :oops: 8)

pusszok! :)
mazsolák

Edus :wink: :oops: :D

Reni, hiányoztál!!!! puszi Nikkancsbébinek!!!

Andi, még akartam írni Neked: persze hogy ide tartozol!!!!! szívesen látunk minden anyukát IS! jól mondom lányok?
mangó

Jaj, Csajok, Edus, Anzsi mire gondoltok??? :lol: :lol: csak nem kistesóra mint anyukám? :lol: neki sem tudom bebizonyítani, hogy nem az a bajom. Ez olyan őrült fájdalom, hogy a kistesó nem jár ilyennel. Csak azért nem akartam leírni, nehogy elkiabáljam és ne találja ki egy orvos sem hogy mi bajom. Szóval a tüneteim egyértelműen a migrén tünetei, de rohamokban. Derült égből villámcsapásként jön, hányás, brutál fájdalom, és kb. 24 óráig tart. Aztán elcsöndesedik. Márcsak azért sem lehet kistesó, mert a tippem, hogy mitől van az a fogamzásgátló. Mert szedek, illetve máig szedtem. MA már nem fogom bevenni. (na majd ezután jön a kistesó :lol: :lol: :lol: ). A papírján gyakori mellékhatásként van a fejfájás, és azt írják ha rohamszerű migrén van azonnal abba kell hagyni. Yadine a neve, nem tudom ismeritek-e.

Marcsi, kérdezted a joghurtot, hogy mit adok Farkónak: biofit a neve. Bio állítólag. 154 ft 200g. Danone-t is adtam már de abban túl sok a guargumi, ezért tértünk át erre.

Zsigu beszólásain meghalok! :lol: :lol: :lol: Édes!!!!

Na lépek, rohanok, megyek ct-re.

Reni jó hogy jöttél, örülök, hogy Nikkancs is jó húsban van :lol: :lol: . jaj ezt még elmesélem: egy barátnőnk a hátunk mögött egy barátunknak azt mondta, hogy aranyos gyerek ez a Farkas, csak kár hogy ILYEN KÖVÉR! Majdnem szétrobbantam amikor megtudtam, azóta is felidegesitem magam ha eszembe jut..... :twisted:

tényleg megyek, pusz

Kép
nóri8

nóri együttérzés!!! szemét fejfájás: nekem is szokott sűrűn mostanság!
döntések minden téren:

-csaba csinálja tovább a vállalkozást (amit idő közben egy barátjával part-time beindítottak) és mellette főállásban tanítani fog :) :) :) úgy örülök!!!!!!!!!
-samu totál ok, nem beteg már viszont a dokink azt mondta H SAMU IS TÚL HMM GÖMBÖLYŰ.... áááááá szal csak 200-220 között szabad enni adni nekei, ami nem nehéz mert alig eszik 100akat amióta beteg volt.. szal NÓRI MEGÉRTÉS MINDEN TÉREN!!!

-ja és így h csaba tanítani fog így én is tudok mert 3 napot tanít 5 du vállalkozik 2 de meg én taníthatok (ha ez a sulinak ok). + a színjátszó.

szal így állunk.
kerekpocak

Nóri, azért nem mertem először leírni, mert korábban írtad,h ti nagyobb korkülönbséget terveztek a tesók között...Csak ahogy nálunk is át lett írva a forgatóköynv, úgy nálatok is történhetet vmi hasonló... 8) :wink:
fogigátló, nekem akkor volt ilyenem, amikor Zsiguval elkezdtem szedni a szoptatás alatt - bár az csak 2 fázisú, v 1 huuu, bocsi, már rég volt...-, de én is hasonlóan rosszul voltam, tesómat hívtam fel - mert ő közelebb dolgozott, mint imri - h jöjjön, mert nem tudom ellátni a 2 hónapos gyereket....na azóta meg "nem volt hozzá szerencsém". Nem tudom, h ha legközelebb elkezdem, milyen tüneteim lesznek...nekem a saridon vált be, de csak akkor ha akkor szedtem be, mielőtt éreztem, h kezdődik vmi.., ha már ott volt a migrén, akkor semmi. (már bocsi, h ilyet írok, de sajnos ilyenkor még az sem könnyebb, ha távozik az anyag..., mert a fejfájás ott marad..) Y-ről hallottam, de még nem szedtem...
beszólások, érdkes, én meg ezt úgy "kaptam vissza", kár, h ilyen vékonyka ( Zsignél).... háát sajna van ilyen...azt hittem, h csak a vékony gyerekeket csúfolják??!!! :oops: :? :(

Zsófi?! :)
na most már én is lépek, mert sokat voltam itt... :oops:
mazsolák

Zsófi, tök jó! Látod, csak kihoztátok a legjobbat! :D :D
mazsolák

Nóri, bocsi :oops: :wink: :lol: , valóban kistesóra gondoltam :)
De szemetek, bocsi, akik beszóltak, szerintem ez olyan gáz, Farkás nem is kövér és Samu sem!!! csinos pasik!!! és kész!!!

Zsófi, gratu a döntéshez!!!!! és tesó projekt?

Edusom! drága a pici fiad, hogy "látta" a legkisebbet :wink:

az én pasim gurulással "bejárja" szinte az egész lakást :)
mangó

anzsi: tesó hát júniusra sztem sztnénk h megszülessen :wink: :wink:
kerekpocak

tehát augban kezdeni kell a gyártást. :lol: :lol: :lol: (csabával még nem egyeztettem :lol: :lol: :lol: )
kerekpocak

drukkolok Nektek! :wink: :wink:
mangó

LÁNYOK VKI AKI KÖZEL LAKIK HOZZÁNK NEM TUDNA BABAŐRT kölcsönadni szombat délutánig holnaptól? (nem a légzésfigyelő, hanem a babaőr részére gondolok)
kerekpocak

Anzsi, késő du óta nézlek, lehet,h kerüljük egymást??!!nekem mindig offline vagy..., na azért még itt leszek, ha keresnél... :)
mazsolák

Bocsi lányok, de hulla vagyok, megyek aludni...még olvasni sincs enegiám...

Holnap jövök tuti!!!

Pussz mindenkinek!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Puszi mindenkinek!
Visszaolvasni nem tudtam, de nagyon hiányoztok!

Barnusnak jön valamelyik foga, napok óta éjjel szinte semmit sem alszunk, vagy pár perceket a hasamon, nappal csak a hasamon 10-20 perceket, ordít visít stb., nagyon fáj neki!

Elindult, bár még 5-6 lépés után lehuppan, aztán már áll is fel, és megy tovább, majd újra kidől... - nagyon édes!
Most kicsit taknyos, köhög is, remélem nem komoly!

Még mindig nem tudok kicsinyíteni, pedig már szedtem ki képeket a régebbiekről (szülinap stb). Esetleg valakinek ha elküldöm?

MEgkezdődött a házban az éves felújítás, mi persze harmadjára is visszapenészedtünk, holnap jönnek, konyha megint a nappali közepére húzva, tégláig le kell verni a falat, lekenik, 1 hónapig gépek szárítják majd, alig férünk, tök káosz. Közben meg még repedések a falon mindenhol, festés, radiátor leszedés, mert alatta is hibás a fal, szegőlécet újra kell majd stb.
Útálom az egészet!
Majd próbálok azért jönni!

Puszi mindenkinek, bocsi, hogy csak ennyire futotta most!
Hú a gyerekek biztos nagyon aranyosak lehetnek, azt mindenképpen végignézem, amint tudom (csak menjenek el a munkások).

J.

(Akkor képet küldhetnék valakinek? Reni? )

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

Sikerültek a képek, közben meg azt hittem, hogy béna vagyok!
Májustól még nincs feltöltve, azt majd később.
Pusz, J.
Kép Szülinap Kép Kép Anya levágta a hajam Kép Én is megyek focizni! Kép Himlő 2. nap Kép Kép Beraktak a szekrénybe

Az újakat majd máskor.
Pusz mindenkinek, sokat gondolok rátok!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

Sziasztok!

Gyors beköszönés és irány a fiúk szobája. :? Tudniillik erdei suliba vannak egy hétig és most nyugodtan rohamozhatok. :lol: / Ha Ákos engedi/ Lányok, ettől a pasitól egy perc nyugtom nincs. Idáig mindig kijavítottam, ha valaki a férjemre azt mondta, hogy az „uram”, erre én azt feleltem, hogy nekem van ott fönt egy Uram + én a magam ura vagyok. 3 hónapja másképp van a történet, ott fönt van egy Uram, itt lent meg már nem vagyok a magam ura. A kisember mindent visz. :roll: :oops:
Edus : írok mailt.
Nóri: nekem ugyanez a gyógyszer kettős látást okozott + vezetni sem tudtam tőle. :x :evil: Több mint fél évig szedtem, mire vizsgálatok garmadán mentem keresztül : Koponya CT, kardiológia stb. Ja, magas vérnyomást is okozott, mire egy ideggyógyász dokinő leállított róla, utána a Marvelon következett bő 2 évig, amíg bele nem fogtunk az Ákos projectbe. Ettől nem volt semmi bajom.

Fogmanók legyenek szelídebbek! Fogváró babáknak és mamáknak kitartást kívánok!

Pöttyös Barna nagyon édes, sokat szenvedett vele?

Holnap szurira + babba mama klubba megyünk, csütörtökön kardiológia.

Puszi!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

sziasztok

most csak ennyi időm van:

Zsófi mi Budarsön lakunk ti a 11. kerben (Talán egyszer már mondtad??)? Mert kölcsön tudom adni a bébiőrt.

Klári

Klári
Kép
ganti

már hívtalak is, de JUJJJJJJ DE ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!! KÖSZI KLÁRI!!!!!!!!!
kerekpocak

szilvi, mi szerdán megyünk le az erdeibe ;) üzensz valamit a srácoknak? ;) (nem mintha teló nem lenne :lol: :lol: )

samu ma 3/4 8kor kelt!! szerencsére ez a betegség/fog mizéria nem borította meg. már képzeljétek tök sokat járva közlekedik, falak mentén is körbe körbe meg mindenhol. most már bárhol/hogyan feláll és megy. :lol: :lol: :lol: :lol:

annyira cukik a szülinapis barnusos képek!!!!!!! szegény kisfiú a sok bárányhimlős kiüéssel :( :(

megjött a tanítványom rohanok pussz!!
kerekpocak

Szilvi, Edus köszi. Jó hogy írtátok, hogy nektek is volt, akkor hátha nekem is ettől van. Azért jó brutális gyógyszerek ezek... :roll: Igen, Edus jól emlékszel nagyjából olyan korkülönbséggel szeretnénk kistesót mint Borka-Marcipán.

Samu és Bende közlekedéséhez gratulálok! :lol:

Barnus nagyon édes!!! Hegek nem maradtak ugye?
Ez a lakás mizéria szörnyű lehet Julcsi!

Megyek mert tegnap nem házimunkáztam.... :oops: :oops: :lol:

puszi

Kép
nóri8

Ja, Barnusnak is gratulálok a járáshoz!!!!! :lol: :lol: éljen, éljen!!!!

Kép
nóri8

hellobello :lol:

Zsóka meddig vagytok Bükfürdőn????
remélem naaaaaaaaaagyoooooooon jóóóóóóóóóól sikerült, és nem úgy mint eccer régebben!!! ki sem mondom....
szóval gyere!!!! amint tudol :wink: :wink:

Kicsi Barnus jajj szegénykém mennyi pötty!! :shock:
télleg Julcsi, elmúltak ugye heg nélkül??
bár fiúknál annyira nem gáz ha marad 1-1, szetm lányoknál gázabb..
de persze ne legyen egy sem, csak azért írom ha lenne... na abbahagyom mielőtt jobban belebonyolódom...

Nóri ez azért brutál h ilyen mellékhatásai legyenek egy tabinak!!! :shock: :?
főleg h manapság millio féle szuper alacsony hormonos izé van....
szóval gáz. :?
arcüreged???????? mert gondolom még az is folyamatban noch dazu.. :roll:

Reni szia! rég voltál :wink: :lol:

Zsófi jó erdei sulizást!! hol lesz/van?
Csaba mit fog tanítani?? tesóprojekt hajrááááááááááááááá!!
jujj de izgi lesz a jövő év is! :lol: most még Edusért izgulunk, aztán nektek drukk h összejöjjön a tesó, aztán ki a köv. csajok?????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én még tuti nem. majd 2009 tájékán tervezzük mostani álláspont szerint de persze változhat...

most jut eszembe az álmom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt álmodtam kistesót szülök! és szülök! nem csaszi, tök simán kijön, első tolásra, fogom a fejét a lábam közt ahogy jön kifelé, aztán gyorsan elhúzom a kezem h odaférjen a doki, és rámszól a szülésznő h fogjam csak nyugodtan meg, simogassam, kell az neki...
aztán kint van, sötétbarna haj és szem, és azt mondom: nem hiszem el h ez a gyerek is az apja családjára hasonlít, nem rám... merthogy tiszta nagymamája... :lol: :lol: (hozzáteszem a valóságban apa családja is világos haj+szem, szal nemtom honnan jött ez a sötét dolog...) aztán gondolkozunk milyen nevet adjunk neki, mert lány. ja ezt még nem írtam. szóval kislány és tudom h egy csomó név van ami tetszik, de nem nagyon jutnak eszembe és erre azt mondjuk legyen Tímea.
:? :? :?
mondjuk ez a név nem szerepel a listámon. ja, de közben a kisbabám viszont mondja, hogy neki tetszik.... :?

na, Edusom!!!!!!!!!! álomfejtős társam!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

vagy valaki hozzáfűznivaló??? :lol: :lol: :lol: :lol:

érdekes........
lmkata

nagyon jókedvű és nagyon csajos LiziRibizli
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

ki is írta múltkor a hurkás kezeket???????
reni?? benevezünk!!!!!!!!! :lol:
lmkata

azért tudjátok nem mindig ilyen talpig pink a csaj! :wink:
csak tegnap ilyenünk volt... :wink:

Edu kérdezted: őssejt...
szóval engem most a beültetés miatt érdekel, nem a levétel miatt.
levetetni felesleges meg rakás pénzt kifizetni!!!!
merthogy bármikor levehető egyébként a gerincvelőből!
illetve amit születésnél raknak el, az is csak néhány évig jó!! asszem ha jól emlékszem a gyerek 8 éves koráig használható fel, addig meg simán van annyi a szervezetében is amit le tudnak venni...
szóval vannak ezek a nagyon elterjedt dolgok h Kínába meg Ukrajnába mennek beteg gyerekekkel beültetésre...
nemtom ki mennyit hallott róla... szóval ezügyben kutakodom a neten.... pro-kontra sok minden van, orvosok még nem ismerik el a hatásosságát, mert nem bizonyított, de mint tudjuk a keleti gyógyászat meg több évezredes .... szóval már elég sok infom van a témában ha érdekel, akkor mailezzünk!! :wink:

Lizut egyelőre nem visszük ki, ad1: kínai kezelés+út 6 millio HUF körül van.... ad2: annyira azért nem beteg hálaazégnek kopp-kopp-kopp... szóval annyira nincs rosszul, hogy ez legyen az uccsó reményünk.
ad3: van magyar találmány, egy kapszula amiben természetes alapanyagú összetevők vannak, amik úgy néz ki a szervezet saját őssejttermelését fokozzák.
na ezt megrendelem Lizunak, és fogjuk szedni!
3-6 hónap egy kúra, egy havi adag 17 500 ft, de mégsem 6 milla.........

azért gondoltam közzéteszem, hátha még valakit érdekel a téma...

asszem elteszem magam mára, én tartom fel az egész topikot :wink: :oops:

puszákok!
lmkata

Dudikának boldog 8. hónapot!!!!!!!!! :lol: :lol:

Jó kis álom Kata! Szerintem simán a vágyadat tükrözi, nem? :wink:

Arcüregem jobban van, holnap megyek két csodaorvoshoz még, majd meglátjuk mit mondanak...

pusz

Kép
nóri8

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anya előtt fotózásban nincs lehetetlen!!!!!! :lol:

(na jó, nevetést fotózni elég nehéz, de most kivételesen sikerült mint feljebb látható...)

szóóóóóval, kérem a kettő darab fogacska!!

Kép
lmkata

jaj de gyönyörűűűűűű! Farkóval itt ámuldozunk, hogy milyen csini és csajos ez a pici Lizus!!!! :)

remélem használ majd ez a kúra amit írsz Kata!

puszi

(kérdeztem Farkót ír e vmit nektek, de hozzá se nyúl a billlentyűzethez.... :wink: , most nincs kedve :lol: )

na megyünk ebédelni

Kép
nóri8

köszönjük szépen, egy ilyen klassz Farkótól pedig igazán jól esik a dícséret :wink: :wink:
JÓÉTVÁGYAKAT!!!!!!!!!!!!!
lmkata

na én Anzsi nem tudom megállni a képeket.... :oops: :oops: :oops: :oops:

vasárnapi pancsikolós hajósos... :lol:
Kép
Kép
lmkata

Sziasztok!

Kata: de jó fotókat tudsz csinálni!!! Olyan vidámak és színesek és persze ehhez kell a modell is és Lizu nagyon édes, kis hurkás babuci. Gratula a fogakhoz!!

Köszönöm a dícséreteket Beniről és hogy meggyőztetek nyugodtan nekivághatunk már idén is a nyaralásnak. Igazából anyukám akar lebeszélni, de nem hagyom!

Marcsi: ez a félsátor nagyon jó ötlet! Be is szerzünk majd egyet és akkor nyugis lesz a szoptatás, nem kell rohanni etetéskor sehova. Mondjuk én idén csak egyrészes fürdőrucit merek húzni :oops:
Laura nagyon helyes csajszi ezekben a sapikban!! Olyan magasnak tűnik nekem vagy csak képen?

Szilvi: nálunk is Beni a főnök! Tőle függ most minden, ő parancsol. Pedig még nem is tudnak beszélni. :lol:

Le is telt a szünetem, épphogy írtam pár sort.....

Szép Napot Mindenkinek!

Viki

Kép
viky30

lányokasszonyok kérdéseim lennének! :lol:

1. meggyet ha adok akkor héjától szabadulni kell? paszírozzam nyersen ha adok? ha megfőzöm??? akkor paszírozzam??

2. oltás!
Lizi most fogja kapni az elsőt!! asszem amit 2 hónaposan szoktak adni. láz várható???????????????
mert jövő csüt. kapná meg, az 21-e.
és akkor a 22-i züllésen 90% hogy nem leszek ott. :? :? :cry: :cry: :cry: :?: :?: :?: :?:

köszi előre is! :lol:

Lizi most ébredezik, 10:30 óta alszik!!!!!!! most 15:00 van....
pedig éjjel is végig aludt! reggel 7:45kor kelt...
mi ez???????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
remélem nem lesz beteg.... de nem látni rajtra ilyesmit....

mi most ebédelünk így :lol:
lmkata

1. kata meggyet én simán turmixolva párolva adtam. nyersen nem próbáltam de azért mert télen csak mirelitt volt!
2. akkor züljünk egy héttel később????? nekem az is ok! vagy 2 héttel később??
kerekpocak

köszi Zsófi! akkor héjastul adom, én is így akartam csak anyu mondta paszírozzam... de nem voltam meggyőződve róla h muszáj lenne............
aztán max ha fáj a hasa akkor paszírozom.

hát ha a többiek is benne lennének a csúsztatásban az jó lenne!!

hmmmmm?????? többiek?? the others? hihihihih (lost fan-ek előnyben :lol: )

Lizi 1,5 órát volt ébren és 16:30 óta megint alszik. 18:30 van lassan talán ébredezik... :? :? :? :? :? :? :?

nekem hátam beszakad a jobb oldalon! naaaaaagyon fáááj!!!
brühühüüüüüüü :cry: :cry: :cry:
plusz sarkam feltörte a cípő (mezítláb volt rajtam a sportcipőm..) és a nyakam is fáj. kripli vagyok!
érdemes az embernek sportonia??!!?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na pusszok
lmkata

Sziasztok!!

Na most összeszedem magam, és írok egy csomót. :wink:

ZSófi, nagyon szívesen!! :wink:

Kata, ezek már újfajta oltások és nagyon nagyon ritka a belázasodás tőlük. Nekünk pl. egyiknél sem volt. Ha igen az meg max. aznapra van. Fogacskákhoz gratula!!!! Nagyon cuki kis tiktakokat gyűjt a szájában :lol: Meggyet én is nyersen és héjastul turmixoltam (Juli 1 hónappal volt tavaly ilyenkor fiatalabb). Mivel a meggy eleve segíti az emésztést nem valószínű hogy fáj tőle a poci.
Képek irtó édesek!!

Érdekes ez a kínai őssejt izé amit írtál. Egyébként hogy van most Lizu? Azt tudom hogy voltatok eeg-n, de pl az új gyógyszeradagolás már jobban hat? Vagy mit mondanak az orvosok egyáltalán??

Nóri - fogigátló témához csak annyit hogy én össz. 1 évig szedtem eddig életemben de valószínűleg (mivel ugye felírják de no kivizsgálás :twisted: ) nagy része volt benne hogy Julira ennyit vártunk.... Én már azt se tudom milyen védekezni, több mint 4 éve ez nem téma nálunk.... :wink: :lol:
Én is szeretnék kistesót :cry: :cry: AZért :cry: mert most születne a 2.... :cry: Néha még eszembe jut. Hess, már el is felejtettem.

Julcsi - Barnus még pöttyösen is cuki!! Nem semmi ez a lakásmizéria nálatok....

És akkor rólunk:
Kérdeztétek hogy lehet bébi mellett tanulni. Hát nem tudom, de mivel szellemileg amúgy nem vagyok leterhelve, ezért én is meglepődök néha hogy milyen "könnyen" megy. Ez olyan, amit Marcsi is írt, hogy jólesik neki a munka. Meg én mindig elég pörgős voltam, és akkor érzem jól magam ha egyszerre 4-5 féle dolgom van. De azért nagyon örülök hogy vége a vizsgáimnak és szeptemberig no suli. Aztán még egy év végleg vége.

Juliról: Nagyon cuki kiscsaj, egyre többet dumál, tulajdonképpen egész nap gagyog és egyre több értelmes szót is belecsempész a mondanivalójába. Beleléptünk a dackorszakba, ennek egyre több jele van. Néha olyan dührohamot kap hogy csak lesek. A legjobb az volt, amikor a kertben jött rá, és odament egy fához és ki akarta dönteni :lol: :shock: Mindezt olyan "tiltásokért" hogy ne menjen le a lépcsőn egyedül vagy ne bántsa a növényeket (amit "józanon" amúgy sose csinál....) Egyre jobban ragaszkodik és bújik és egyre kislányosabb. Már a haja is egész nagy (Marcsi, van remény!!! :lol: )
Na most ennyire futotta, gyorsan elküldöm aztán teszek fel képeket!!

Klári

Klári
Kép
ganti

Ezek készültek az esküvőn:
Kép Drágáim Kép

Kép 17 fog Kép Csini kertészlány Kép Hajcsattal Kép

Klári
Kép
ganti

Már jó régen ígértem Nektek a babakajákkal kapcsolatban egy útmutató táblázatot, amit én a védőnéninktől kaptam, hogy mikor mit lehet adni a gyerkőcnek. Bár a legtöbb bébi már kinőtt belőle, azért a kisebbeknek hátha hasznos.

ez se szentírás persze, de támpontnak szerintem jó.

1181675770.74.xls

Pusszok

Klári

Klári
Kép
ganti

bocs de ezt még le kell írnom: Most látom hogy Julival ugyanúgy tartjuk a kezünket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én meg mindig azt hiszem rám nem is hasonlít :lol: :lol: :lol:

Most tökre örülök...

Na befejeztem az őrséget valaki váltson le mert már unom magamat.

K :wink: 8)

Klári
Kép
ganti

köszönöm Laura dicséretét. amúgy azon a képen tényleg durcás, nem engedtem, h. megegye a virágot.
Klári, pont gondoltam rád a napokban, mert Juli után Laura is felvette azt a szokást, h szemetet-koszt-szöszt gyüüjt, mit gyüüjt, két ujjával csippent. majd te-te {tessék} kommentárral átadja nekem. ettől ő nagyon boldog. én is, h. ilyen ügyes, és főleg h. nem eszi meg, mert korábban ez volt.
nagyon sok új tudománya van, tényleg szinte naponta hoz vmit. pl. most a montessori-tornyát sikerült összeraknia,meg 1 ujjal mutat rá vmire, meg felmászik a csúszdához vezető falépcsőn. meg végre ül-felül "rendesen" {mint tudjuk ez nekem sokáig parám volt, mert ezt jóval hamarabb "illene"}. lábával sem áll már chaplinesen, szépen rendeződött.
egyfolytában dumál, és ha csínyt követ el, akkor ezerrel iszkol el, mint aki ott sem volt.. :lol: :lol:
ja meg próbál magától kanalazni, meg macit etetni-itatni-fogat mosni, meg u.ezt anyának is.
meg rengeteg mindent megért, utasításokat, magam is meglepődöm néha, h. érti.
mit csinálsz Klári, ha Juli hisztizik?
szerintem Laura is szokott, de annyira be tud pörögni tőle, h. hihetetlen.

nagyon szép Juli !! kedvencem az, ahol te is rajta vagy. olyan egyforma a mosolyotok.

Zsófi, gratula a nagy és új döntésekhez !
mi van a lakásprojekttel?

Reni, Laura tényleg vékony, de ezt már kiveséztük párszor. de tetszik a "törékeny" szó, ezentúl ezt alkalmazom én is.
én nem bánom, h. ilyen - egyedül a kórházban volt gáz, h. nem volt miből lefogyjon. amúgy meg kiegyensúlyozott, jókedvüü, kilókat meg lesz@rjuk. bár tény, h. megőrjít azzal, h. nem eszik "rendesen".

Nóri, nekem a Yadine-tól cisztáim lettek anno. látom mindenkinek bevált amúgy ez a bogyó.. :lol: :evil:
DRUKK A HOLNAPI CSODADOKIKHOZ !!!! írd meg légyszi majd, h. mi volt !

hol vettétek ezt a biofit izét?

Kata, BOLDOG NYOLCAST A NAGYLÁNYNAK !!
szerintem nagyon jól áll neki a rózsaszín, eszetlen jó ez a szerkó. a hajpánt is !!
én is próbáltam ilyesmit adni Laurára, de ő leveszi a fejéről.. :? :D

mikor kezditek a csodabogyeszt ?
rendes dokitoknak elmondod-mondtad, h. ilyenbe kezdtek?

gratula a két fogacskához !!

Julcsi nagyon cuki Barnus !! borzasztó sok pöttye volt szegénynek !
és GRATULA A JÁRÁSHOZ !!!
nem semmi amit ezzel a lakással müüveltek.. :?

Viki, Laura 76 cm volt május végén. hosszú, vékony.. :lol:

Anzsi, [/b]köszi a melegkiütéses tippet ! {csak el ne felejtsem bekenni.. } :oops:

elküldöm.....

Marcsi

KépKép
alon

Edus és Nóri, köszi a kajás ötleteket, meg Edus neked plusz a munkával kapcs.kommentjeidet.
én nem tudom h. tudsz ekkora empátiával figyelni ránk az örökmozgó család mellett, de tökre szeretem a hsz-eidet olvasni.

jót nevettem, h. nagyZs milyen hamar kezdi a felvilágosulást, melltartó téren. :lol:
meg annnnnyira cuki h ilyen szeretettel várja a legkisebb tesót. annyira édes, h. mesél neki ! én biztos elsírnám magam !

Nóri, kérdezted a napkrémet, nekünk ez van:
http://www.sebamed.com/index.php?id=1451

a "sun cream" megnevezés alatt, ilyen sárgakupakos tubus. nekünk 30-as van, de ahogy látom, egész magas faktorszámban is gyártják. kérdés, itthon is lehet-e kapni. de a 30-ast itthoni gy-tárban vettem..
milyen jelei vannak a napallergiának?

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

[quote="ganti"]b írta:gantiocs de ezt még le kell írnom: Most látom hogy Julival ugyanúgy tartjuk a kezünket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klári, nekem csak a mosolyotok tüünt fel, de jééééé tényleg a kezetek is egyformán van ! tök édi !

szerintem a többiek ER-t néznek meg grace klinikát. :wink:

Marcsi

KépKép
alon

Köszi Marcsi!! :lol:
De jó hogy Laura is takarítógép lett!! :wink: Sztem használjuk ki amíg tart, mindenki azzal biztat hogy úgyis elmúlik.

Hisztit úgy kezelem, hogy nem foglalkozok vele. Hagyom hadd fusson 1-2 kört a lakásban, aztán ha lenyugodott megbeszélem vele a harag okát. Hú ez nagyon felnőttesen hangzik, de ahogy Te is írod többet megért mint hisszük. Azt nem hagyom hogy dühöngés közben csapkodjon meg rongáljon, akkor leállítom. Ez vált be, próbáltam hogy megölelgetem, vígasztalom, ordítok de ez mind olaj volt a tűzre. Még az is beválik ha elkezdem utánozni attól mindig nevet, vagy ha a tükör elé viszem és mutatom neki hogy milyen szép mikor hisztizik. Ettől megint nevet. :twisted:

Klári
Kép
ganti

BOLDOG HÓFORDULÓT LIZU!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Lizubabának nagyon boldog 8. hófordulót!!!!!!!!

(holnap majd jövök, most nagyon álmos vagyok, puszi!!!)
mangó

RÓZSASZÍN CSODALÁNYKÁNAK BOLDOG 8.HÓFORDULÓT!
csak h menjen a rucihoz a köszöntés színe...
most nekem is sok minden van...
mazsolák

klári: julcsi nagyon nagyon édes!!!!!!!!! tényleg pont ugyanúgy tartjátok a kezeiteket!!!!!! és micsoda ruhaköltemény!! hihetetelen!!!!

lizuról az összes fotó marhajó!!! nekem a nudista sorozat is nagyon tetszik, de kedvencem a rózsaszínű tündérmanós összeállítás!

lányok mi holnap hajnalban utazunk erdeiisk-ba és szombat de jövünk.

szal igazoltan fogok hiányozni!!!

puszi!
kerekpocak

Sziasztok!

Először is:

Isten éltesse Lizacicát 8. hófodulóján!

Gyönyörű pici lány! És gratula a rizsszemekhez!!!

Kicsit eltüntem - bocsi, bocsi, de az elmúlt egy hét szörnyű volt alvásilag és amit éjjel nem aludtam, azt práltam behozni nappal és így épphogy olvasó üzemmódban voltam. Nagyon hiányoztatok! Ma volt az első éjjel, hogy nem kelt egyszer sem és tegnap du. sem kelt az alvásnál. Éjjel, nappal nagyon nyügi volt, és 2 napja már az orra is folyt, de tagnap estére elmúlt. Talán a fogai nyomulnak megint, mert minden megrág és erősen folyik a nyála is.
Amúgy jól vagyunk, sokat vagyunk kint és este is később megyünk egy kicsit aludni, mert vacsi után még levegőzünk egy kicsit, mert addigra már elviselhető a meleg.

Néhány reakció (teljesség kizárva :lol: )

Julcsi - de jó, hogy jöttél! Már nagyon hiányoztatok! Barnus nagyon édi a tortájával! Jajj azok a fránya pöttyök! De jó, hogy túl vagytok rajta! Gratula a járáshoz! Felújításhoz pedig rengeteg erőt kívánok Nektek!

Nóri - remélem már jobban vagy! Szörnyű lehet ilyen vacakul lenni ilyen melegben! Farkó éééédes és NEM KÖVÉR! Hogy lehet ilyet mondani?!

Klári - nagyon szépek vagytok! És le a kalapom előtted, hogy tudsz tanulni én még a gondolattól is rosszul vagyok, de ősszel nem menekülök.

Zsófi - De jó, hogy túl vagytok a fogmanókon! És egyszerre ennyi!Jó utazást nektek! Hol van az erdei suli? Ezt én is kipróbáltam volna anno az áltiban, de nálunk ilyesmi még nem volt.

Marcsi - Laura cukkancs! Nagyon tetszenek elöl a kis rizsszemei!

Mindenkinek szép napot, hátha ma egy kicsit hüvösebb lesz.

Puszi

Néhány kép...

Portré...

Kép

Kukucs...

Kép

A részeg tengerész...

Kép

Portörlés...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

sziasztok!

na szóval:

Lizu nagyon cukorka, és hát ebben a rózsaszín szerkóban nagyon csábos!!!!

Klári, Julikával nagyon szépek vagytok!!! nagyon huncutka a pici lányka!!

Panni, Márk nagyon ééddes!!!!

Barnus még pöttyösen is drága!!!

Kata, nekem is azt mondta védőnő, hoyg simán lehet turmixolni nyersen a meggyet, ma én is kipróbálom!
oltás: nálunk csak az első után este volt nagyon picit hőemelkedés, meg egy pici bágyadtság, utána már semmi. és nagyon örülök, hogy teszel fel képeket!!!!!
a kínai és ukrán kutatásokról, illetve módszerekről én is hallottam, hát igen nagyon drágák ezek a kezelések...
akartam már kérdezni, hogy a természetgyógyás ahová jártok Lizivel kapcsolatosan is mond valamiket? vagy most keverem a fazont a szezonnal? :)

Julcsi, kitartás a lakáshoz, nem semmi ami történik nálatok sem!...

Zsófi, kellemes pihenést nektek!!!

Szilvi, ha vannak új képek Ákosról tegyél fel kérlek!!

Marcsi, mizu Veletek?

Edusom!! mindjárt itt vagy!

mindenkinek puszi!!!!
mangó

sziasztok, bentről írok, fantasztikus érzés, h. van pl. hosszú ű betűűűűűűűűűűűűűű :)

Panni, Márk szépséges még mindig, de mintha én már láttam volna ezeket a fotókat. v. én vagyok nagyon szőke?
nem semmi mit összekínlódtok mindig a fogacskákkal.
nálatok nem indul a tesóproject?

[quote="mangó"]
írta:
mangóMarcsi, mizu Veletek?

szia Anzsi, köszi jól vagyunk ! írtam tegnap jó hosszút, nem olvastad? brühühüh
inkább veletek mi van? te is szinte mindig csak másnak reagálsz, mint Edus, aztán rohansz, és magatokra nincs is időd.

Marcsi

KépKép
alon

Marcsi!!! de de olvastam! csak valahogy akartam még olvasni Tőled :wink: :)

Velünk minden ok, most volt pár nyűgős éjszakánk, remélem most következik jó sok nyugodt éjszaka :) :) :)
Bende már hintázik egyedül, nagyon élvezi! majd teszek fel képet róla (Kata ;))

nagyon élvezem a kis pasit!!!

ja, csajok!!! nem mondtam még, mert tegnap történ először, a kispasim, tud csajozni :lol: :lol: :wink: :wink:
szóval aki tetszik neki, nagyon édesen tud mosolyogni és közben a szemét is hunyorgatja hozzá!!! nagyon édes!!!!!
mangó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?