köszönöm Laura dicséretét. amúgy azon a képen tényleg durcás, nem engedtem, h. megegye a virágot.
Klári, pont gondoltam rád a napokban, mert Juli után Laura is felvette azt a szokást, h szemetet-koszt-szöszt gyüüjt, mit gyüüjt, két ujjával csippent. majd te-te {tessék} kommentárral átadja nekem. ettől ő nagyon boldog. én is, h. ilyen ügyes, és főleg h. nem eszi meg, mert korábban ez volt.
nagyon sok új tudománya van, tényleg szinte naponta hoz vmit. pl. most a montessori-tornyát sikerült összeraknia,meg 1 ujjal mutat rá vmire, meg felmászik a csúszdához vezető falépcsőn. meg végre ül-felül "rendesen" {mint tudjuk ez nekem sokáig parám volt, mert ezt jóval hamarabb "illene"}. lábával sem áll már chaplinesen, szépen rendeződött.
egyfolytában dumál, és ha csínyt követ el, akkor ezerrel iszkol el, mint aki ott sem volt..
ja meg próbál magától kanalazni, meg macit etetni-itatni-fogat mosni, meg u.ezt anyának is.
meg rengeteg mindent megért, utasításokat, magam is meglepődöm néha, h. érti.
mit csinálsz Klári, ha Juli hisztizik?
szerintem Laura is szokott, de annyira be tud pörögni tőle, h. hihetetlen.
nagyon szép Juli !! kedvencem az, ahol te is rajta vagy. olyan egyforma a mosolyotok.
Zsófi, gratula a nagy és új döntésekhez !
mi van a lakásprojekttel?
Reni, Laura tényleg vékony, de ezt már kiveséztük párszor. de tetszik a "törékeny" szó, ezentúl ezt alkalmazom én is.
én nem bánom, h. ilyen - egyedül a kórházban volt gáz, h. nem volt miből lefogyjon. amúgy meg kiegyensúlyozott, jókedvüü, kilókat meg lesz@rjuk. bár tény, h. megőrjít azzal, h. nem eszik "rendesen".
Nóri, nekem a Yadine-tól cisztáim lettek anno. látom mindenkinek bevált amúgy ez a bogyó..
DRUKK A HOLNAPI CSODADOKIKHOZ !!!! írd meg légyszi majd, h. mi volt !
hol vettétek ezt a biofit izét?
Kata, BOLDOG NYOLCAST A NAGYLÁNYNAK !!
szerintem nagyon jól áll neki a rózsaszín, eszetlen jó ez a szerkó. a hajpánt is !!
én is próbáltam ilyesmit adni Laurára, de ő leveszi a fejéről..
mikor kezditek a csodabogyeszt ?
rendes dokitoknak elmondod-mondtad, h. ilyenbe kezdtek?
gratula a két fogacskához !!
Julcsi nagyon cuki Barnus !! borzasztó sok pöttye volt szegénynek !
és GRATULA A JÁRÁSHOZ !!!
nem semmi amit ezzel a lakással müüveltek..
Viki, Laura 76 cm volt május végén. hosszú, vékony..
Anzsi, [/b]köszi a melegkiütéses tippet !
{csak el ne felejtsem bekenni.. }
elküldöm.....