Halihó!
Anikó,
igen, Dorka is rájött, hol a kötője a sapinak, ki is bontotta, le is vette... Aztán én vettem le a kötőt a sapiról, azóta megtűri a fején!
Persze nem sokáig...
Én nem emlékszem mikor adtam tojássárgáját először, de nem mostanában, az tuti. Az az igazság, ezeket nem jegyeztem meg, mert Dorka az első és uccsó bébike itt.
Kincső meg ha szopizik reggelire, az sem baj!
Úgy látszik egy bögre tejjel jóllakott!
Erika,
á, kullancs!!
Szúnyoghaverjával együtt a legutálatosabb élőlény, gyűlölöm őket... De akkor "csak" mászott Petrán, ugye? Nem furakodott befelé...
Gwen,
nekem is csak jó tapasztalataim vannak a soproni kórházzal kapcsolatban. Orvosok és nővérek is tulajdonképpen rendesek, segítőkészek, normálisak voltak. Kivételek persze akadnak itt is, na de hol nem...
De csak 1-1 volt, doki és nővér részről is.
Andi,
elvileg június 15-én adják át az új, kinti, vízforgatós pancsolót a strandon. De ugye csúszhat a dátum, itt szokott. Az első határidő így is elseje volt... De ha meglesz, szépséges, tiszta vízzel lesz teli!
Mióta "felnőttnek érzem magam"
én sem mentem bele egyik vízbe sem, de most már van 4 db (2 hideg, 2 meleg) vízforgatós, plusz lesz a pancsi. A termál és a dühöngőnek nevezett langyosabb vízű csak sima töltő-ürítő jellegű, abba nem mennék bele. De vízforgatósakba már voltunk, Dorkával is.
Gratula Ágnesnek!!
Szó szerint nagykanállal habzsolja az életet!
Meg az ételt!
Eszter,
én még nem hallottam ezt a "10 hetestől" gyümölcslevet dolgot, de attól még lehet. Igaza lehet Erikának, pár kanál nem árthat. Mondjuk én is tök kínban voltam, hogy szomjúságra mit adjak, de azt mondtaák jó a szopi.
Eszti,
áááááá, hogy unnánk rád!!
Csak gyere, ahogy időd és kedved engedi!! nagyon szép Szonja lánykád!!
Nekem is a napszemcsis kép a menő, olyan rajt, mint egy filmsztár!!
Katus,
hűű, látom akkor tényleg voltak költözések... Azért, ha jobban kedvet kapsz rá, ne hagyd ám magad!
Figyu, ha nem is most a jövő héten, akkor majd 2-3 év múlva. Vagy akkor már nem?