Új privát üzeneted érkezett!

Esztermami
mindegy honnan van a kendő,a lényeg,hogy kényelmes,és szereti a JAnka baba! :wink:
Hát éppen a nagy erdőjárásbol jöttünk,ezért láthattalak! :D (autóval)
Én erről a gyümölcslés dologrol nem hallottam,de szerintem egy-két (szigoruan)kanáltol nem lesz baja.Persze ne narancsot,körtét adjál. :shock:

Eszti
Rád unni???? :D Viccelsz????? :!: :!: :!: :!:
Én nagyon hiányoltalak,mint Verot,és Katust,Nercsit is.Rátok van bizva hogy tudtok-e akartok-e jönni.Jó volt régen köztetek,jó lenne most is köztetek. :wink: Várom is nagyon a szombati kiruccanásunkat! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nem is tudom egyenlőre elképzelni,hogy gyerek nélkül leszek,olyan ritka pillanatok egyike lesz!!! :P :roll: :D

Merre voltatok többiek ma?
Olyan buzi idő volt.Mi is menni akartunk anyumhoz,de ez a dörgés,meg a sötét felhők elriasztottak.Itthon maradtunk,aztán meg jó idő lett! :( :? :x
Vendég

Sziasztok!

Andi-gratulálok Ágnesnek!!!! Szóval, egyből nagykanállal eszik, tudja ám, mi a jó! :lol:

Eszti-nagyon helyes Szonja.

Rik- tegnap én is még sétálni akartam Kincsővel, de a felhők elrisztottak minket is. Helyette kiültünk a kertbe játszani, ami abban merült ki, hogy Nyuszi tépdeste a füvet és pakolta a takaróra :twisted: .

Kincső ma nem akart reggelizni, nem erőltettem... A körte még mindig nem kedvenc :? , de helyette inkább szopizott. Tegnap délután felfedezte a videót :twisted:

Mennem kell, hanyatt vágódott!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Eszti!Egyet értek rikel.Rádunni soha! :lol: :lol:
Olyan nagylány már szonja kész nő főleg azon a szemüveges képen! :D :D
Én Olimpik Bichen(lehet rosszul írtam) meg Parárián meg Katarynán!Olimpikre míg élek vissza megyek!!
És milyenbe gondolkodsz?Mármint lakás!

Mi tegnap a barátnőm anyósánál voltunk barinőmék is ott voltak van egy 5-éves lánya a Levi már olyan szépen eljátszik vele mi meg addig kicsit beszélgettünk!Itt gyönyörű idő volt tegnap!!!

Anikó!Ó még hányszor fog esni a kis drága!

Várom még az ötleteket hová menjünk szombaton!Nekem mindegy!! :) :)
Vendég

Sziasztok!
Gabó
itt ma van tuti idő!!!! 8)
Nem tom merre menjünk,engem vezethettek kb. 12 éve nem voltam el,igy... :oops:

Anikó
hát igen,most jó látod az udi!
Én ezt sajnálom egyedül innen,hiányozni fog!! :cry:
Láthattak ma a Rossmannál kb. 11 kor??????Csak hátulrol véltelek felfedezni,de messze is voltam...

Anyumnálm voltam ma d.e. és elmentem egyet Petra nélkül masszázsra!!!!! :lol: 8) 8)
Mult héten nyilt az Elzett udvarában egy masszázságyszaküzlet.A neve Ceragem.A barátnőm az üzletvezető és hivott menjek probáljam ki.Cajok!!!
Eszméletlen jó.Erősen massziroz nagyon,akupunkturás,lávaköves görgős,32 pecen keresztül dolgozott a hátamon,aztán a hasamon meg egy meleg kütyüt tet a hasamra,az is valami okosság :shock: (azt mondta barinőm ettől tuti terhes leszek,ugy kiszed mindenféle gyulladást :shock: ,Gyula már nem is kell hozzá :lol: :lol: )
Szoval mindenkinek tudom ajánlani.A legfontosabb,hogy INGYENES!!!!!!!minden nap egyszeri kezelés ingyenes!!!
Most egy kicsinyt fáradtnak,szétvert hátunak ,kezünek érzem magam,de biztos bvolt is mit dolgoznia rajtam,mert iszonyuan tud fájni a vállam.

Bocsi,hosszu lettem! :idea:
Vendég

Halihó!

Anikó,
igen, Dorka is rájött, hol a kötője a sapinak, ki is bontotta, le is vette... Aztán én vettem le a kötőt a sapiról, azóta megtűri a fején! :shock: :P Persze nem sokáig...
Én nem emlékszem mikor adtam tojássárgáját először, de nem mostanában, az tuti. Az az igazság, ezeket nem jegyeztem meg, mert Dorka az első és uccsó bébike itt.
Kincső meg ha szopizik reggelire, az sem baj! :) Úgy látszik egy bögre tejjel jóllakott! :D

Erika,
á, kullancs!! :evil: :shock: Szúnyoghaverjával együtt a legutálatosabb élőlény, gyűlölöm őket... De akkor "csak" mászott Petrán, ugye? Nem furakodott befelé...

Gwen,
nekem is csak jó tapasztalataim vannak a soproni kórházzal kapcsolatban. Orvosok és nővérek is tulajdonképpen rendesek, segítőkészek, normálisak voltak. Kivételek persze akadnak itt is, na de hol nem... :? De csak 1-1 volt, doki és nővér részről is.

Andi,
elvileg június 15-én adják át az új, kinti, vízforgatós pancsolót a strandon. De ugye csúszhat a dátum, itt szokott. Az első határidő így is elseje volt... De ha meglesz, szépséges, tiszta vízzel lesz teli! :) Mióta "felnőttnek érzem magam" :roll: én sem mentem bele egyik vízbe sem, de most már van 4 db (2 hideg, 2 meleg) vízforgatós, plusz lesz a pancsi. A termál és a dühöngőnek nevezett langyosabb vízű csak sima töltő-ürítő jellegű, abba nem mennék bele. De vízforgatósakba már voltunk, Dorkával is. :)
Gratula Ágnesnek!! :) Szó szerint nagykanállal habzsolja az életet! :) Meg az ételt! :wink:

Eszter,
én még nem hallottam ezt a "10 hetestől" gyümölcslevet dolgot, de attól még lehet. Igaza lehet Erikának, pár kanál nem árthat. Mondjuk én is tök kínban voltam, hogy szomjúságra mit adjak, de azt mondtaák jó a szopi.

Eszti,
áááááá, hogy unnánk rád!! :) Csak gyere, ahogy időd és kedved engedi!! nagyon szép Szonja lánykád!! :) Nekem is a napszemcsis kép a menő, olyan rajt, mint egy filmsztár!! :D

Katus,
hűű, látom akkor tényleg voltak költözések... Azért, ha jobban kedvet kapsz rá, ne hagyd ám magad! :) Figyu, ha nem is most a jövő héten, akkor majd 2-3 év múlva. Vagy akkor már nem?

KépKép
viol81

Mi szombat délután kolbászt grilleztünk itthon, Dorka meg pancsizott. Vasárnap anyóséknál ebéd, este meg meccsen voltunk, utána meg vacsi - babgulyás - volt, az utolsó hazai meccs megünneplésére. :) De most nem volt lerészegedés senki részéről sem, mi is már 9-kor itthon voltunk.

Na de!!
Júliusban a csapat megy kirándulni... Oda, ahova már tavaly is és azelőtt is voltak. Badacsony, borok. :D Megy néhány focistabarátnő, -menyasszony, -feleség is, így úgy döntöttem én is csatlakozom. :P Ez egész napos könnyfolyós, bepisilős buli, szal nagggyon jó lesz. :D A korábbiakat csak hallomásból és fényképekből tapasztaltam, de az is elég volt... :D

KépKép
viol81

Viol
akkor ott a helyed! :wink: :lol:
Hadd csorogjon a bor,meg a könny :lol: :lol:
Azt a tojássártgája dolgot én ugy tudom hogy 10 nodtol lehet adni.Aztán fehérjét meg egy éves kortol.Én igy tartottam be Petránál,Rékánál meg ki tudja már. :roll:
Kullancstol most kicsit megijedtem én is.Csak mászott rajt,de épp elég volt! :? :x

Gabó
mit intéztél a fizuval kapcsolatban???? :idea:
Vendég

10 nod=10 Hós :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a tojásos tanácsokat, kicsit még várok vele. Úgyis kap mindig apró morzsákat a mi kajáinkból, azokban néha van tojás, úgyhogy szoktatás van :lol:. Mivel a kisasszony nem volt hajlandó reggelizni, bevettem délben a gesztenyés trükkömet: a turmixba került főtt gesztenye, főtt pulyka, főtt krumpli és nyers alma, mind elfogyott, úgyhogy nem izgultam tovább: eszik ez a gyerek, csak a reggelit szúrtam el :oops: :oops: :oops: .

Viol-mély a vízforgatós medence? Hideg a víz benne? Sokan vannak az usziban? Keresek nyári uszihelyet Kincsőnek. Jaj, csúnya irígy vagyok a bulis Badacsony miatt :oops: :oops: :oops: !

Rik-a kullancsoktól én is rettegek, bennem annyi volt régen, anyukám pedig Lyme-kóros is volt, hónapokig kezelgették mindennel, mire egy fiatal doki rájött, hogy mi baja. Igaz, egy 16 éve volt... Engem láttál, popsitörlőt mentem venni, erre otthagytam majd' 3000 Ft-ot :evil: :evil: , mert akkor már ez is-az is kellett :oops: :oops:

Bocs, de megint vannak képeim:
Reklámbabám
Kép

Konyhatündérem
Kép

Videószerelőm
Kép

És így fürdik, alig lehet leültetni:
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Eszti!

Szonja gyönyörű, hogy megnőtt!
Szuperek a képek, nekem a napszemcsis a kedvencem 8)

Lábadat nem akartam megfogni.....éreztem így is :lol: :lol: :lol:

Rik!

És merre szoktatok még kirándulni? Játszó?

Viol!

Irigy-irigy-irigy :oops: én is akarok menni egy ilyen buliba :lol:

Gabó!

Én is jövők, ha lehet :wink: bárhová.

Anikó!

Kincső nagyon ügyi, szép, aranyos.....Ő is rengeteget, nőt....van kertetek De jó nektek!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Én is dobok egy két képet!

Szép estét!

Húsvét
Kép

Kép

Kis delfin :D
Kép

Kukucs :wink:
Kép

Kép

Kis sofőr
Kép

Szerelem :oops:

Kép

Apával :D

Kép
katus78

Katus
hogy mekkora lett a fiad! :shock: :o
Jóóóó lenne ha jönnél Te is billiárdozni!Jó lesz dumcsizni kicsit! :wink:
Kirándulni ugy szoktunk hogy nem nagy turákat beiktatunk(másfél-kétorás )aztán pihiképp (nekünk :lol: )játszi.Gyula nagy itthon ülős tipus,erre legalább rá tudom venni. :wink:
Jaj és persze fagyizás,lángosozás is a végén. :D

Anikó
a túlköltekezést ugy tudod kivédeni,hogy csak célirányosan viszel pénzt!
:wink:
A héten megejtehtjük a talit?Réka is itthon van már ,ugyhogy d.e. is jó!!

Hajnus
merre vagy?Igen eltüntél!
Sulinak nektek is vége?Pénteken már tanévzáró nálunk.Kiváncsi leszek Réka teljesitményére. A végén nem igen húzott bele :( :evil:
Vendég

Jó reggelt!

Én hülye nem tudok aludni már ezen a kurva melón rágódom,idegeskedek hogyan is lesz/legyen!
A fizumat tegnap késő délután megkaptam csak azt tudnám eddig hol volt!Szerintünk el sem utalták csak miután reklamáltam!
Na,de lényeg,hogy megjött! :D :D :D

rik!Masszázs...........!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Én már olyan rég készülök el sem tudom mondani pedig mire megyek melózni rendbe kéne kicsit hozni magam!Na majd egyszer ha úgy megyek haza elmegyek és kiprószálom.

Viol!Nagyon jól teszed,hogy elmész hisz miért is gubóznál be,mert van Dorka.Anyuddal majd ellesz kell a kikapcs!

Katus!Nagyon jók a képek édes nagyfiú Máté!
Nercsiékkal mizu?Eszméletlen mennyire hasonlít rád szerintem ez a kis kukacos!!!! :D :D :lol: :lol:
Édes miért ne jöhetnél ragaszkodom hozzád!!!! :lol: :lol:

Anikó!Látom Kincső pakol,nyomkod ezerrel!!Jól van csak így tovább csajszi!!!! :D :D :D
Vendég

Nekem van egy babaszakácskönyvem ott ilyen hamar írják a gyümilevet!
Vendég

Sziasztok!

Katus-mekkora lett Máté! Nagyon rád hasonlít, kis kópé :lol: :lol: . Igen, van egy közös belső kertje a háznak, nagyon jó! Ha lusta vagyok sétálni, kitelepedünk Nyuszival és játszunk, ami általában abból áll, hogy rágja a kulcscsomómat és mászik rám folyamatosan. Lemenni még nem mer a pokrócról :D .

Rik-pénteken délelőtt jó? A többi nap mindig kavarunk valahol, ma oltást kap Kincső :cry: , úgyhogy 2 napig nagyon nyügi lesz, ha úgy reagál rá, mint 2 hónapja :cry: :cry: . Pénz már régóta nincs nálam, kártyával fizetek, szinte csak olyan helyre járok. A készpénz még gyorsabban eltűnik...Nem vettem ám felesleges dolgokat, csak bármi, ami Nyuszinak kell, mindig kell :? , olyan gyorsan kifogyok mindenből...

Gabó-igen, nagy pakolós Kincső :wink:. Egyébként mikor érti majd meg a nem szót? Ti rácsaptatok a gyerkőc kezére, ha rosszat vagy veszélyeset csinál? :oops: Én Kincsőt csak szigorú nemmel elviszem onnan, de fél perc múlva megint a tiltott helyen kotorászik :twisted: . Vagy ez most a "gyerek után rohangálós" korszak?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Igen mi rácsapounk ha olyat csinál amit nem szabad!
Van amikor ennek ellenére újra próbálkozik van amikor nem!
A fenekére is kap most már elég sokat,mert értetlen.
De van mikor képen röhög!!
Vendég

Gabó
:lol: :lol: :lol: pénz :wink: :wink: :wink:
Ha jössz egyszer ugy,akkor eljössz velem masszázsra jó?Tegnap este hogy lefeküdtem olyan érzésem volt,hogy az én ágyam is massziroz :D ,teljesen helyre tett,mára szuper.Asszem még a héten beiktatok mégegyet!

Anikó
pénteken irtam a HAjnusnak is tanévzáró lesz 9-kor!
Akkor majd jövő héten! :D
Vendég

GAbó,Anikó
most már rácsapunk persze,de Kincső korában még nem!!CSak a nem,meg ejnye bejnye!!!!
Vendég

Megyünk fűvetnyirni a kertbe,szép napot! 8)
Vendég

rik!Oké megdumáltuk!
Vendég

Elvileg mi usziba megyünk!!!!!
Jó fűnyírást!
Tényleg!!!Gyulának sikerült a suli?
Vendég

Hát az usziból nem lett semmi,mert nagyon hűvös van! :( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Rik,itt vagyok! :D Szia! :D Istinek szombaton lesz az évzáró,10kor.Megint a legnagyobb melegben,gondolom,kinn az orsolya téren,aztán majd sorban ájulnak el a gyerekek.Istinek viszonylag jók lettek az év végi dolgozatok,reménykedem,hogy a bizi is jó lesz.
Tanulás már csak holnap lesz,csütörtökön usziba mennek,pénteken játszótérre.

Megpróbáltam visszaolvasni,több-kevesebb sikerrel,úgyhogy inkább nem fűzök senki írásához kommentárt,hátha nagy hülyeséget írnék.Megpróbálok többször jönni,most,hogy itt a szünidő,kicsit lazábbak leszünk.

Bence sajnos beteg :( ,piros a torka,éjjel lázas is volt :( Ma pedig mikor hazaértünk az orvostól,sírt,úgy fájt a hasa.Aztán telerottyantotta a pelust.Most alszik éppen.Két nap múlva kapta volna az oltást. :?

Kép

Kép
hajnus

[quote]m írta:ély a vízforgatós medence? Hideg a víz benne? Sokan vannak az usziban?

Anikó,
ami most készül, az pancsoló, szal minike. Ami már megvan, az Kincső korúaknak csak úszógumival vagy valami hasonlóval jó. Nekem kb derékig ér az elején, a végén is csak kb mellig. Az úszómedence meg hát úszómedence.
A hőmérséklete hát nem a legmelegebb, de jó meleg nyári délutánokon egész kellemes. Persze Dorkának először nem tetszett, de csak kb fél percig. Utána már csapkodott, sikogatott. :)
Hétvégén vannak sokan, persze ha jó idő van. Hét közben nem vészes.
Kincső tündéri!! :) A sütős dolog ismerős, Dorka is szerette ott nézegetni magát. Most már kicsit le kell hajolnia, hogy lásson is vmit... :lol:
Milyen oltást kap? Én nem emlékszem, hogy ilyenkor is lett volna... :oops: Vagy ez vmi maszek? :)
Én még rá nem csaptam a kisasszony kezére, pedig sokszor megérdemelte már volna.. Én elég erőteljesen rászólok, aminek vagy az a vége, hogy elkezd sírni, vagy kiröhög... Volt pár olyan hetünk is, amikor egyszerűen megütött... Egy időben, fürdés közben, ha szóltam, hogy kérem a lábadat - nyújtottam felé a kezem - szépen kiemelte a vízből a lábát, megmostam, aztán kértem a másikat, azt is megmostam. Mostanában, ha nyújtom a kezem és kérem a lábát, egyszerűen lecsapja a kezemet... :? Vagy volt, hogy amikor harisnyát adtam rá, ráhúztam a lábára, felállítottam, hogy felhúzzam teljesen, akkor elkezdett pofozkodni. Erről próbáljuk leállítani több kevesebb sikerrel. Aztán a másik módija a csipkedés. Azokkal a pici kis ujjaival úgy összecsípi a bőrt az emberen, hogy az valami rettenet. és ha felszisszensz, röhög és csinálja tovább.

Katus,
nagyon jóóó képek!! :) Máté is olyan sokat változott!! :) De ti vele korábban nem jártatok úszni, ugye? Most így nem volt neki szokatlan? Sopronban voltatok? Vagy otthon?
És látom még mindig Alíz a szíve csücske! :)

Gabó,
na, akkor megoldódott a mani ügyed!! De kell az embert ezzel is még felidegesíteni!! :evil:

Erika,
de hogy-hogy ingyen van napi egy masszázs?? :shock:

Cajok,
én ma Rómeó és Júliát néztem dvd-n!! A magyar nyelvű musicalt. Ááááááá, sztem naggggyon jóóóó!! :)

KépKép
viol81

Hajnus,
jajjj, jobbulást Bencédnek!!! :( Szegénykém, fájt még a pocakja is... Remélem hamar rendbejön!!!
+++++++++

Ja, Cajok, ti hányra tervezitek ezt a hétvégi összeröffenést és hol? Mi ugyanis egy esküvőre vagyunk hivatalosak Sopronba - lagzira nem - aminek a polgárija fél 4-kor, templomija fél 5-kor lesz. Gáborral még nem beszéltem meg, de kétszer nincs kedvem bebumlizni Sopronba, valahogy úgy lenne jó megoldanom, ha én ott maradnék Sopronban - esküvőnek kb fél 6-kor lesz vége - , ők hazajönnének kocsival Dorkával, övé lenne minden esti ceremónia, én meg az uccsó busszal - kb fél 11 - jönnék haza. Így néminemű alkoholt is tudnék fogyasztani :wink: :oops: :roll: :P
De ez mind attól függ, hánykor és hol találkozunk.

KépKép
viol81

Hajnus,
jajjj, jobbulást Bencédnek!!! :( Szegénykém, fájt még a pocakja is... Remélem hamar rendbejön!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ja, Cajok, ti hányra tervezitek ezt a hétvégi összeröffenést és hol? Mi ugyanis egy esküvőre vagyunk hivatalosak Sopronba - lagzira nem - aminek a polgárija fél 4-kor, templomija fél 5-kor lesz. Gáborral még nem beszéltem meg, de kétszer nincs kedvem bebumlizni Sopronba, valahogy úgy lenne jó megoldanom, ha én ott maradnék Sopronban - esküvőnek kb fél 6-kor lesz vége - , ők hazajönnének kocsival Dorkával, övé lenne minden esti ceremónia, én meg az uccsó busszal - kb fél 11 - jönnék haza. Így néminemű alkoholt is tudnék fogyasztani :wink: :oops: :roll: :P

KépKép
viol81

Hajnus,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
viol81

na, látom 3 nem sok, annyiszor ment át az üzim. széééééééééééép

KépKép
viol81

Hajnus!Jobbulást Bencének!
Jó,hogy néha itt vagy!!!! :D :D :D

Viol!Ej ez a lányka!!Csipked!!!!!Majd lesz ez még másképp is!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kis harcias! :D :D :D
Hát hál isten,hogy megjött! :D :D
Vendég

Hajnus!Jobbulást Bencének!
Jó,hogy néha itt vagy!!!! :D :D :D

Viol!Ej ez a lányka!!Csipked!!!!!Majd lesz ez még másképp is!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kis harcias! :D :D :D
Hát hál isten,hogy megjött! :D :D
Vendég

Viol!Ez így tökéletes!
Vendég

Sziasztok,itt vagyok!
Fűnyirásbol nem lett semmi,mert apos elvitte. :shock: mi meg csak lestünk...Wo ist fűnyiróóó??? :?
Szedtünk meggyet,meg locsoltam,aztán hazajöttünk.Gyerekek maradtak volna még,igy nyügik voltak elégé.NA de főznöm is kellett.Most csuszva ettünk,de annál nagyobb volt az étvágy! :wink: :lol:

Viol
azért van a masszázs ingyen,mert ez egy egészségközpont.Ha sokat jársz és érzed hogy jó akkor megveszed magadnak.600000 pénz.De ha nem veszed meg se baj,akkor is ingyen van.Ez az országban 34 helyen van,Veszprémi srácé.
Az az igazság hogy hivtak dolgozni oda,de még nem akarom itthonhagyni a Petrust. :roll: Ha már multkor igy döntöttem ragaszkodom hozzá.Elvileg megvárnak januárig.Előadást kell taratni az idegrendszerről,bemutatni az ágyat,késöbbiekben tornáztatni bemelegitésképp a népet.
Jó pénzért,jobb melo...
Még addig sok viz lefolyik a dunán....

Hajnus
nekünk talán nem lesz dög melegben a tanévzáró,talán hamar lezavarják! :roll:
Bencének jobbulást!
Mit kapott szeretett dokinéniktől?

Gabó
sajna kémia nem sikerült.egy ponton mulott. :evil: :twisted: :cry: :cry: :cry:
A többi jó lett.
(kémiábol potérettségi lesz ősszel)
Vendég

Viol
dehogy 34 helyen :lol: csak 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Viol-nem tudom, mikor legyen még a szombati összeröffenés, én csak fél nyolc után tudnék menni, mert Kincső akkor alszik el. Ha biliárd, akkor hol? A Mománál van egy tuti, de oda le kellene foglalni időben. Nem akarom magamhoz ragadni a szervezést, de ha gondoljátok, szívesen telefonálok oda, hogy mikorra kell asztal :lol: .
Ja ez maszek oltás, a 2. pnemococcus. És most fizetni kellett magáért a szuri beadatásáért is 1000 ft-ot (+16.000 az oltóanyag :evil: ). Én nem értem ezt: nem olcsóbb az államnak, ha beoltatom a magam költségén a gyerekemet, minthogy később fizessék utánam a táppénzt, a gyerek gyógyszereinek a térítéses részét, ha beteg lesz? Még megvágnak egy ezressel is :evil: , csak mert védem Kincsőt. Vagy úgy vannak vele, hogy plusz oltásra van pénze, akkor fizesse csak az oltás költségeit is?! Mindegy, megeresztek egy újabb levelet a miniszterasszonynak, magyarázza meg nekem ennek a logikáját, és ha már minden a pénzről szól, legyen választható a védőnő is, és fizetek ott is vizitdíjat, ha már ilyen flancolós vagyok!

Na, most kidühöngtem magam :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

ÁGI!!
Boldog szülinapot utolagosan!!!Puszi!!!
Vendég

Viol-nálunk lehetsz addig, amíg nem kezdődik a buli :lol: , szívesen látlak!

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik,nagyon jól hangzik ez a masszázs...
Aktil Duo-t kapott meg az antibiotikumos orrcseppet.
Majd meg lesz az a kémia ősszel!

Gabó,mikor is mész dolgozni?

Kép

Kép
hajnus

Anikó
teljes mértékben igazad van!!!!PFUJ-PFUJ!!!! :evil:
Nekem is jobb lenne olyan 7-körül!De ha a többieknek előőb jó,akkor alakitom ugy!!!
Nekem mindegy hol legyünk,csak együütt legyünk.Szal tőlem foglalhatsz!!!! :lol: :wink:
Vendég

Hajnus
ki kell probálni!
Nekm fokozta a féjdalmaimat,de hiszem hogy csillapitani is fogja.Még valamelyik nap be akarok ugrani egyszer.
HA menne valamelyitek ,akkor fehér nadrágot,polt,lepedőt,és vizet kell magatokkal vinni!(méregtelenités miatt az utobbi)
Vendég

Sziasztok!
Katus!Máté nagyon aranyos :P
Hajni!Bencének jobbulást! :P
Rik!Ez a masszázs tényleg jól hangzik :P
Mindig akkor jössz a boltba mikor sokan vannak :) Petra igen nagyott nőtt mióta nem találkoztunk :wink:
Anikó!Kincső is micsoda nagy már :P Teljes mértékben igazad van :evil: Jó,hogy előhoztad a védőnőt.Fel kell hívnom ,mert elfelejtettem menni Virivel hallás-látás vizsgálatra :)

KépKép
kola2

Hali!

Épp az imént jutott eszembe,hogy nekem szombaton van a szülinapom úgyhogy én ünnepelek is ha nem baj!! :lol: :lol: :lol:
Nekem bármikor jó. Viol ha útjára engedted a családot akkor dolgoddal csörgess meg és talizhatunk felmehetünk bárkihez anikóékhoz is vagy ahová akarod!
Igen ez marha drága oltás én is bosszús vagyok miatta! :evil: :evil: :evil: Nekem megfelel a biliárdszalon,de oda megyek ahová rendeltek!!

kola!Hétvégén mikor melózol?A thomas még nálam van!!!!

rik!Sajnálom Gyuládat,de majd a póton átmegy! :)
Vendég

hajnus!Elvileg október elsejével,de nem tudom hogyan lesz.
Kész rémálom ez a meló dolog+bölcsi!!!
Vendég

Hátha én befekszem a keze alá ott sz...m össze magam!!!!!
Nekem annyi gondom van fel sem tudnék onnan kelni!
Szombaton nincs véletlen masszázs?
Vendég

Ági boldog szülinapot kicsit megkésve!
Vendég

Gabó!Vasárnap 9-13ig dolgozom.Ha szombaton tudok akkor én is mennék :P

KépKép
kola2

Sziasztok!

Akkor, ha jó nektek szombat 20.00-ra rendelek asztalt és indulhatnánk tőlünk, mert mi csak 10 percre lakunk a biliárdszalontól! Gyertek fél nyolcra, (Gabó, Viol úgyis itt lesznek, ha úgy döntenek: kicsit alapozhatunk a bulira :wink: )!
Létszám: Gabó, a szülinapos, Viol, Rik, Eszti, Zsanett, Katus,...?

Anikó

Kép[/url]
quito

Írtam az előbb és elszállt :evil: :evil: :evil:

Sziasztok! :D

Köszönjük a dicséreteket! :)
Én bárhová megyek, bármikor! :wink: Viol hozzánk is jöhetsz előtte :D

Anikó!

Én benne vagyok, hogy csörögj :wink:
Nagyon irigylem a kertet, pont ilyn helyre szeretnék költözni, ha nem pofátlanság leírnád privibe mennyi volt a lakás, és mekkora.... persze, csak ha nem gond.

Viol!

Nem jártunk előtte úszni, csak kb 2 hónapja, nagyon tetszik Máténak, ő már a nagyobbak között van, de az oktató mindig foglalkozik vele....majd szeretnénk szeptembertől is menni.
Ha van kedved, kimehetnénk együtt a strandra Hegykőn, megbeszélem a Jocival egyik nap, hagyja itthon az autót, mit szólsz?
Ha valakinek van gyerekülése, csatlakozhat.... :D

Rik!

Nyáron jön az unokahúgom 12 éves, majd talizhatnának a csajok :wink:
De ha van kedved előbb is.

Hajnus!

Bencének jobbulást! Hogy van? Láz? Megvettük a rossmanos autókat :)

Zsani(kola)!

Örülök, hogy te is jelentkeztél, rég hallottam rólatok, Virág jár most az oviba, tetszik neki?

Na most eldugulok mielőtt megint elszállllllll.............

Jó éjt!
katus78

Sziasztok!

Nekem van autósülésem, mennénk Kincsővel megnézni a hegykői uszit vmikor Katus! Írom a mailt!

Anikó

Kép[/url]
quito

Erika,
az a meló pedig elég jól hangzik!!! :shock: :P

Anikó,
a rohadt életbe!! Elmész egy rendelésre és fizetni kell azért, hogy beadjanak kb 2 mp alatt egy oltást??? :evil: :evil: :evil:
Különben írtál már az eü miniszternek?? :shock: :D
Köszi a meghívást, lehet, hogy élek vele! :) De még nem bizti, lehet, hogy van rég nem látott ismerős, akit meg kell látogatnom... :)
No de most olvasom, hogy 10 percre laktok onnan (billiárdklubtól). Melyik utcában vagytok ti??

Masszázs különben tényleg úgy van, hogy először kihozza jobban a fájdalmat. Tapasztaltam én is, és betegek is mondták, szóval én is ezt adtam tovább nekik. :wink: :P

Gabó,
nekem meg pénteken a névnapon, szal nem baj, ha ünnepelsz, majd én is. De én csak akkor iszok, ha busszal leszek, az meg fél 11 körül indul, szal annyira nem megyek bele az éjszakába... Nem tudom ki hogy készül...

Katus,
OK OK OK a strand!!!! :) :) és még aki ráér és van kedve, fürdőruhája, szállítóeszköze, jöhet!! :)

KépKép
viol81

Ja, és köszönöm a meghívást is Katus! :) A szombatit. majd válogatok, annyian hívtatok már!! :D

Gabó meg mondta simán, hogy majd felmegyünk valakihez!! :D Nem kispályás! :D

KépKép
viol81

Ja, képzeljétek... Új fürdőruhát kellett vennem, mert fent mellesleg nem fértem bele... :oops: :roll: :evil: :D A francba... pedig már nem is szoptatok... Igaz már vagy 3-4 éves fürdőruha volt, de mivel jó minőségű - már anno is 10e felett volt :? - még tök szép volt, nem is volt bolyhos meg hasonlók... Erre vennem kellet egy másikat. Nem is annyira a mani miatt, mert remélhetőleg ennél nagyobbak már nem lesznek odafent a dolgok, szal pár évig jó lesz, de tök bosszantó, mert aminek nagy a kosara, az amúgy is qrva nagy. Szal ezt is meg kellett varrnom fent, a pántnál. Mert akkora debella állat meg azért nem vagyok. Meg magas sem. Még jó, hogy találtam egyszínűt, nem valami nagymamásat, vagy olyat, amiben a nagydarab osztrák nők virulnak...

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?