Új privát üzeneted érkezett!

Gabi3! szoritok neki, minden rendben legyen. Nem irtad milyen mütét, nekem lézerrel korrigálták évekkel ezelött a szememet, azóta nem kell szemüveg. Remélem neki hamar gyógyul majd a szeme, természetes ha fél és izgul.

Karmen
karmen

Az tényleg jó kis játszótér. Habár belül nem nagyon voltam, mert mindig nyáron jártunk oda a párom unokahugával.
Klassz, hogy be van keritve, nem szalad ki a gyerkõc az autók közé, meg a kutyák sem látogatják a homokozót..
Mi sajnos nem tudunk menni, mert megint szurira kell mennünk.
Az nem lehet, hogy valami kajától száraz a bõre a picinek?
Még semmi"gyári" cuccot nem kentem rá. Gyogyszertárival fürdünk. Mondjuk az Én bõröm is borzasztóan száraz. Sokszor úgy néz ki a lábam, mint aszálykoe a szántóföld.
Ágci:
Köszi szépen, feliratom.
Enikõ:
Apukád jobban van? Vettetek vérnyomásmérõt?
Mert ha nem, ott a Micimackóval szemben is van egy orvosi müszerbolt. Ott is laktok nem?
Na megyek a gyogyszertárba oltoanyagot venni.
Nina74
nina74

Karmen: Köszi, hogy szorítassz Anyukámnak. Szürkehályog van a szemén. Tavaly elõtt mûtötték a másikat. Úgy hogy tudja mi vár rá. Kiveszik a lencséjét és egy mûléncsét tesznek a helyére. Szerencsére nem lakik messze, a másik lépcsõházban így könnyebben tudok segíteni neki. Mert ugye emelni sem és hajoni sem lehet utána. Nem fogok unatkozni.
Ügyes legyél szerdán, gondolok rád.

Nina: Ti milyen játszótérrõl beszéltek? Ott a környéken van nálatok?

Gabi3
inecsg

Nem nálunk van. A Retek utca CSillag tér felöli végén.
Csak szerintem nagyon jó, ezért jártunk oda. Egy bibije azért van nyáron: Nem igazán van árnyék. csak a kisháznál.
Tavaly még nagyon tiszta volt.
Nina74
nina74

Gabi3! Kolleganöm anyosát mütötték ezzel, és szerencsére megérte. Kockázata van, de milyen mütétnek nincs? Viszont ha muszáj akkor túl kell lenni rajta, de sokat számit hogy utána lát!!

Nina74! Ha neked is száraz a böröd javolsom ezt a gyógyszertári fürdökrémet. Nekem a patikus most felirt egy összetételt, ezt kell testápolo helyett használnom, csak még fel kéne iratni, de szerinte nagyon jó a száraz börre.
leirom, hátha érdekel:
Vitamin A olaj 2,5 gr
Glycerin 25 gr
Aqua dert. 25 gr
Ung. hydroph. uon-ion. 50 gr
---------------------------
MDS: ápolókrém

Karmen
karmen

Bocs, a recept végét elirtam, pedig ezzel fürdök.
Az usolsó sor: Ung. hydroph. non-ion 50 gr

Karmen
karmen

Karmen:
Ez olyan folyós?
nina74

Sziasztok!

A Retek utcai játszótér nagyon-nagyon jó!!! Mi ott laktunk még 1 évvel ezelõtt és Lili nagyon élvezte. A benti játszóházról nem tudok mit mondani mert mire hideg lett mi már elköltöztünk, meg Lili még nem volt abba a korba, hogy ott bent tudott volna mit csinálni! Oda mi is szívesen elmegyünk, ha már javul az idõ és Anna több idõt is kint lehet a szabad levegõn Kép

Akváriumosok!
Tényleg olyan nehéz az élõ növényeket szép formába tartani? Nekünk ugyanis most mûnövényeink vannak, de jobban szeretnék élõket, vagy legalább is fele-fele! Képzeljétek ma reggelre születtek pici halaink csak sajnos úgy néz ki, hogy a többiek felették a többséget mire észrevettem õket Kép Nem tudtam, hogy születni fognak!!!

Na felébredt az egyik gyermek mennem kell!
Legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok!
Gabi3: Még nem tudom, hogy milyen torta lesz a szülinapi bulin. Az az egy biztos, hogy én fogom sütni, nem pedig mással csináltatjuk, mert cukrász (is) vagyok Kép No meg ha én sütöm, tudom mi van benne...Kép Szerintem túrós lesz, de majd még megbeszéli a család! Rendes hagyományos piskótát sütök az tuti.Meg bele valszeg túrós krémet. Bogi már az én szülinapi mákostortámból is evett, és nem lett semmi baja!
Nálatok milyen lesz? Én nem csinálok neki ilyen állatosat, mert szerintem nem szépek, giccsesek az ilyen figurás torták! De ez csak az én véleményem másnak tetszhet! Kép Rengeteget csináltam, míg a szakmában dolgoztam! Mindenfélét! Csak azt marcipánból a legegyszerûbb. Legalább is nekem az a kedvencem (nem enni, mert pocsék íze van, hanem azzal a legjobb dolgozni)!!
Anyukádnak sok-sok sikert kívánok a mûtéthez! És gyors felépülést!

Karmen: Nem is tudom mit mondjak!! Sok szerencsét, nagy kalappal, drukkolunk nektek!! Kép Majd elmeséled, hogyan zajlik egy ilyen punkció?? Kép Nem tudok róla semmit! Köszi Kép

Ildikó: Lilinek jobbulást!! Influenzás? Mi baja? Voltatok valahol emberek között, ahol elkaphatta? Ilyen járványos idõben nem nagyon kéne közösségbe menni kisgyerekkel....Kép Gyógypuszi megy....Kép

Nina: Igen vettünk már v.ny.mérõt. Akkor még nem volt ott az a bolt. Most valamikor nyílt! Már vettem ott szájmaszkot, mert anya náthás volt, és ráadtam ne kapjuk el tõle...nem is kaptuk Kép (kopp-kopp)A vérnyomásmérõt pedig a Feketesasban vett az anya. Hogy mennyibe került nemtom! Mindegy a lényeg, hogy van Kép
Vanda bõrét pedig kenegesd, mert kirepedezhet, ha annyira nagyon száraz!! Kép A bepanthen is jó rá (én azzal kentem Bogit) de a gyógyszertárit használd inkább, mert az tuti nem allergizál és zsírosabb is valamivel. Amit Karmen írt az is egész jól hangzik Kép Jobbulást nektek is!

Öcsém, itt a babaneten mindenki tanár?Mindenki tanítóképzõt végzett?? Rajtam kívül Kép Tiszta szégyen...mármint, hogy nekem még diplomám sincs.-Csak érettségim van (meg technikusi, meg 2 szakmám)- De mondjuk nem is olyan nagyon hiányzik a diploma! Egyelõre. Lehet, hogy majd 50 évesen megjön az eszem és beiratkozok egy fõsulira. Vagy akkor fog elmenni???? Kép Szerintetek lehet technikusival,két szakmával meg nyelvtudással (de diploma nélkül) kezdeni valamit az életemmel?? Vagy sürgõsen tanulja tovább? de annyira nem érdekell úgy konkrétan semmilyen egyetem.fõsuli és annyira lusta vagyok! Most kinéztem a vendéglátó üzletvezetõi tanfolyamot, utána meg egy vámügyintézõt esetleg még egy 3. nyelvet kellene felvennem....nemtom....baromira nincsen kedvem tanulni. Az üzletvezetõi kell és kész, azt megcsinálom, de utána???? Ötletek??? Kép Köszi

Jaj még valami. Már olyan rég óta szeretném megkérdezni de mindig elfelejtettem. A Gabis pontokkal kapcsolatban. A Gabi termékcsalád hátulsó címkéjén vannak a pontok meg egy telcsiszám. Na van olyan közületek aki már hívta ezt a számot?? Tudtok valamit róla? Hány pontot kell hova küldeni a miért?? Kép Mi Gabit Kép használunk csak és kizárólag. A Gabi a legjobb Kép

Köszike és cuppa
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szijasztok!

Évi! Az Annamari tesója Jani és a felesége Ibi és a kisfiuk Doni, aki most lesz 1éves. Ahan ismerem persze és a múltkor tök véletlen derült ki, hogy neked meg az Annamari a barátnöd, már én is akartam irni.

Enikö! Lehúzható üvegfestményt(azért túlzás lenne festménynek hivniKép) vagy matricát festegetek, amit bárhova fel lehet tapasztani, és utána bármikor máshova áthelyezhetö. Tegnap egy zsiráfot csináltam, amit a tükörre tettünk. Nagyon jól néz ki.

Edelweiss! Hatalmas gratula Gergöhöz! Ideális a súlya és a hossza! Sok tejecskét neki!Kép

Erika! Ha gond lenne akkor az orvos mondta volna, az biztos! Szerintem csak jópofizni akart az orvos és viccelödött.

Gabomano! Simon gyönyörü baba, olyan kis drága, ahogy alszik! Nagyon szép kisfiu! Örülök, mert kellenek a szép fiúk a csapatba, hogy Hanga tudjon válogatni!Kép
Hanga is szokott mászni játékból. Pl. mikor négykézlábmászós fogócskázunk. De ezen kivül is néha 4kézlábra ereszkedik amikor gondol egyet.
Hiszti: nem túl soxor, de van, hogy Hanga is rákezdi, ha pl nem kap meg valamit vagy elveszünk töle egy tárgyat. Ilyenkor én is hagyom had csinálja, elöbb utóbb úgyis mindig abbahagyja. De ez szerencsére nem gyakori.
Az nem lehet, hogy azért sir fel Jázmin éjjel, mert ráfexik a 10 cumi közül az egyikre?Kép
Siminek is vettetek ágyat? Hol alszik éjjel Simi?

Zsófi!Meso végülis jelentkezett a közgázra?

Ildianyu! Hanga is utálja ha porszivózom az orrát, ilyenkor lefogom és pár perc alatt túl van rajta. Ha kész akkor próbáljuk valami vicces dologgal megnevettetni, hogy elfelejtse a megpróbáltatásokat.

Nina! Esetleg próbáld meg, hogy a fürdövizébe teszel egy kis Johnson's babaolajat. Hangának is szoktam tenni, amikor érzem, hogy szárazabb a böre. De a legjobb a gyógyszertári babafürdetö, ha azzal fürdettem Hangát, mindig puha, bársonyos lett töle a böre.
Neked nincs véletlen egy öcséd?

Banita! Hát Beni már ilyen nagyfiú, hogy bulikba jár? Eltom képzelni, hogy milyen furi lehetett elvinni és otthagyni..

Ágci! Csüt torna, nekünk oké! A talis hely nagyon jó 5let! És ott kell fizetni? Vagy hogy van ez, bárki bemehet az utcáról?

Kármen! Szoritunk, hogy sok sok sejtecskéd legyen!Kép

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok,
akkor holnap megyünk a játszótérre?
Lara, nem kell fizetni.
Ágci

Kép
Ágci

sziasztok,

eniko,

a gabisat majd megirom, mert uj akcioja van. Azt a makos torta receptet igazan megirhatnad mar. nem is tudtam, hogy cukrasz is vagy? Szerintem inkabb nyissal 1 jo kis ettermet Kép

Lara, raszokott fekudni a cumikra, de nem zavari.

A gyogyszertari kremekrol: Jazminnak csak azt a furdetot hasznaltuk es mellette megis nagyon kiszaradt a bore, sebesre. Steroidos kremmel tudtuk helyrehozni.
En is hasznaltam mar gyogyszertari kremet amire total allergias lettem Kép

Nu ordit az elsoszulott, megyíek.

g.
gabomamo

Éva! Én feladtam, most már csak münövény van. Hiába tettem meg mindent, csak pusztultak az élö növények, pedig ügyeltem mindenre. Igaz én PH-t nem méricskélek, ahogy keménységet sem. De amióta münövények vannak, szép az akvárium, a halak meg ugyanolyan jól érzik magukat benne.

Enikö! A punkcó altatásban történik, hacsak valaki nem ragaszkodik hozzá, hogy ébren legyen, de az orvosok is jobb szeretik ha alszunk, mert akkor véletlen se ugrunk meg.
Egy hosszú tüvel a hüvely falát átszurják és beleszurnak a petefészekben levö tüszökbe. Amelyikben van petesejt is, az a nyerö. Kb. fél órát alszunk, utána még feküdni kell kb. 2 órát, majd lehet is hazamenni. Pihenni kell, mert picit fáj a hasunk utána, de nem vészes. Rosszabbul hangzik az egész, mitn amilyen.

Nina! Mivel nem irattam fel, nem tudom, a patikus csak annyit mondott testápolo helyett nagyon jo, de lehet hogy ez is krém. Mivel a krém nagy részét ez a fürdökrémnek is használt valami teszi ki, az sürü, nem folyos, szerintem ez ápolokrém, ahogy leirták.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Az tök jó, hogy a Retek u.-i jáccóra jöttök, naná, hogy ott leszünk. Tök közel van hozzánk. Tényleg jó talis hely! Most nagyon örül a bogyóm.Kép

Enikõ: Tök jó, hogy cukrász is vagy. Még serdülõlány koromban én is az szerettem volna lenni, hpgy minnél több sütit tudjak enni. Én is sütni akarok, de nem marcisat, azt nem szeressük. Inkább fini legyen. Valami gyümiset gondoltam. Az illik a túró mellé. Lehet, hogy kerek lesz és azon vmi marci figura. Addig még van egy kis idõ, addíg hátha kinõ egy-két foga. Kép
Mi is Gabit használunk(tunk). Kezdek kiábrándulni belõle a pontok miatt. Decemberben küldtem pontokat (28). Azóta 3x beszéltem velük, hogy mikor küldik már. Azóta csak egy újabb megrendelõt küldtek mást nem. Én is olvastam az új akcióról. De amint elfogy az utcsó csepp nem fogok venni, a fürdetõ kicsit szárítja a bõrt. Kép
A diploma miatt ne aggódj, nem biztos, hogy dipóval könnyebb. Egy jó szakma és 1-2 nyelv ismeret többet ér.

Akkor holnap (kedd) 10 óra, Retek játccótér. Csüti pedig Mikka torna az is 10.

GAbi3
inecsg

Szijasztok!!!

Akit érdekel a sulis történetem, írja meg a mélcímét, mert itt nagyon hosszú lenne, és nagyon off.

Gabi!
MAtematika- Magyar szakos szeretnék lenni.
Te milyen szakos vagy?
Hol végeztél?

Enikõ, anyu várja a méled, hogyhogy nem írsz?

Ágci, mikorra menjünk a játszótérre?
Szerinted érdemes nekünk is menni?

Lara, igen jelentkezett, én adtam be a lapját.
Hogyan kell az ilyen festményt csinálni?
Milyen festékbõl?
Mennyibe kerül?
Én is csinálnék a fiam szobájába, meg Pankának is.

Zsófi(24+6)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: Angol-rajzos, az angolt szeretem tanítani,de a rajzot inkább csak mûvelem. Túl sok 30 gyerek egyszerre. A fõiskolán végeztem lassan 3 éve. Összesen egy évet és 2 hónapot tanítottam. A kicsiket szerettem a legjobban. A 8-dikosaim hányadékok voltak. Kis genyó ládák voltak, pedig agyuk egy szál se. Nekem is írd meg a sztorit, érdekel mennyire genyák tudnak lenni a tancik.

Képzeljétek, anyukám túl van a mûtéten, lehet hogy holnap már haz a is engedik, ne rosszalkodjon ott nekik. Kép

Ildi: Lili hogy van? És te?

Évi: Nálunk rengeteg élõ növény van. Most egy kicsit csúnyák, mert ezek a dög sügérek nem eszik meg az elszaporodott csigaállományunkat. Van egy olyan gaz, amit szerintem nem is lehet kiírtani. Ha gondolod szedek ki belõle és adok neked. Ez ilyen hosszú levelû, szerintem biztos ismered.

Gabi3
inecsg

Szaisztok,
akkor holnap 10 körül a játszótéren. Aki elkésik. jöjjön be a játszóházba.
Zsófi,
ha akartok beszélgetni...? Hozzatok gyerkõcöknek játléékot, mert az nem nagyon volt.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok leányok!
Karmen: az elég rosszul hangzik Kép de a hatása lenyûgözõ lehet...Kép Úgyhogy mindent beleeeeeeeee. Ez neked hanyadik kisérleted lesz?

Gabó: A mákostortát (az én fajtámat) én "fejlesztettem" ki. Saját recept. Mivel szeretnék mestercukrászi és szakácsi oklevelet begyûjteni majd a késõbbiekben, ezért nem árulom el a receptet. Mivel a mesteri cím elnyeréséhez saját "találmány" szükségeltetik, és ez a mákostorta tökéletes lenne, mert Isteni finom és nagyon dekoratív. De ha egyszer elõre megdumáljuk szivesen sütök, eljöttök és megkóstoljátok Kép Így jó?? Kép

Zsófi: mail ment!! Szólj anyucinak Kép Tessék megnézni a postaládáját!! Kép Õ miért nem szokott újabban ide a közösbe írni?????

Gabi3: A babaponton vannak jó receptek Kép Nézd meg hátha találsz valami fogatokhoz valót! Milyen gyümire gondoltál?? A marcipánt én sem szeretem, nekem nagyon édes, túl tömény, de kiváló arra, hogy dolgozz vele. Olyan mint a gyurma, csak kicsit keményebb Kép

Nina: Tudod mi jutott eszembe?, Hogy Boginak az arcán volt olyan a bõre, mint amilyet Vandáról írtál, és a doki szerint ekcéma. Írt fel valami kencét, de semmit sem ért. Vettem itt Jugóba egy babakrémet (Pavloviæeva) és egy kettõ helyrehozta!! Kipróbálod? Vigyek neked, ha jövõ héten megyünk Szegedre? Igaz, hogy elméletileg popsikrém Kép de tök jó a száraz bõrre, mert bazi zsíros!

Lara: Ügyes vagy zsiráf ügybenKép Én is szeretnék ilyeneket csinálni, de azt sem tudom hogy fogjak hozzá Kép tegnap anyu megmutatta, hogy kell kivenni a szabásmintát a Burdából. Meg akar tanítani varrni Kép Azt hátha elsajátitom....Kép

Gabó mégeccer: Elõre is köszi az infókat Gabival kapcsolatban. Mikor küldöd õket?? Kép

No léptem! Cuppa
Enikõ

ceniko
Szeged

Szijasztok!

Gabi, ha lesz idõm, mindenképp megírom neked. Megsúgom, nekem az angollal van nagy bajom, istennek se tudom a fejembe verni a nyelvvizsgára valót....KépKépKép

Ágci, meglátjuk hogy leszünk idõvel, meg lázzal, mert Panka most kapott oltást.
Én szeretnék menni.

Zsófi(24+6)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziaaztok!

Enikõ: Receptet a babapont.hu-n találom?

Ágci: Már jól alszik a Fló, csak egyszer kel fel kb. 3 körül. Cicit kap aztán visszaalszik 10 perc alatt. Aztán 5-6 körül, de az nem mindig van így. De már nem nagyon alszik 7-nél tovább. Az aludj jól-t nem alkalmazom, csak kritikus esetekben. Nappal cicin vagy babakocsiban alszik el. Este szintén cicin alszik el. Azt hiszem elég okos, ahhoz, hogy bármikor bevethetem nála a tervet.

Találkozunk holnap!

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Edelweis: Gratulálok a kis Gergõhöz. Jó egészséget és sok tejcsit kívánok nektek.

Karmen: Sok sikert! Szorítok!

Éva: Nekünk van tengeri és édesvizi akváriumunk is, mert ez a férjem egyik hobbyja.Említettem neki a gondodat és azt mondta hogy szivesen segít neked. Napközben ezen az e-mail-en tudsz vele beszélni: barna@polygon.hu.

Ági: mi még nem megyünk a se játszótérre se a tornára amíg Gergõ teljesen rendbe nem jön. De hamarosan számíthatsz ránk is.

Nekünk jó híreink vannak. Van új gyerekorvosunk, aki elkezdte a kisfiam kivizsgáltatását. A mult héten voltunk orr-fül-gégészeten, tüdõröngenen és megvizsgálták az orr és a garat nyálkahártyát, de egy ártalmatlan bacin kívül semmit sem találtak, Ezen a héten kakivizsgálat lesz, bacit keresnek benne.Nagyon boldog vagyok, hogy találtunk egy lelkiismeretes orvost. Végre jó kezekben van a kisfiam. A náthán úgy tûnik túl vagyunk és remélem a hasmenésünk is hamarosan rendezõdik.

Ildi: Nektek ki a gyerekorvosotok? Lilinek gyógypuszikat küldök.

Mára ennyit!

Sziasztok! Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

Hát, nem semmi, amennyit ma írtatok!
Mi sajnos kihagyjuk a holnapi napot, mert Lili még mindig nincs jól. Kép
Kaptunk jó sok gyogyót, de szerencsére ízlenek neki.
Próbáltam cselesen az orrporszívózást, de amikor kiszívtam Brumi orrát, Lili elkezdett nagyon sírni, és csak szorította magához, hogy ne bántsam. Ugyanez volt, amikor magamnak szívtam. Mondjuk, amikor EKG-n voltunk, akkor is sírt, amikor rámtették a kütyüket, meg amikor a dokibácsi hallgatózott, mert azt hitte, hogy bántanak. Kép

Gabi3!
Köszi, én már jobban voltam, de most megint kicsit visszaestem. Vagyis köhögök nagyon. Remélem, a pocaklakó jól tûri, bár sokkal kevesebbet mozog. A dokim azt mondja, szedjek sok C-vitamint, meg ha lázas vagyok, akkor paracetamolos lázcsillapítót.
De jó, hogy jól van anyukád! Akkor gyors felépülést neki! Kép

Enikõ!
Valószínûleg akkor kaptuk el ezt a nyavalyát, amikor EKG-n voltunk. Könnyû azt mondani, hogy ne járkáljunk kisgyerekkel ilyenkor közösségbe. Kép
Mik ki nem derülnek? Cukrász vagy? Én mindig úgy képzeltem, hogy a cukrászok megcsömörlenek az édességtõl. Vagy ez nem így van?

Nina!
Nem tudom, azt írtam-e, de én fürdés után is bekenem a fürdetõkenõccsel.

Zsófi!
Engem érdekel a történet. Címem a profilomban van.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Gabi3!
Anyukád hogy van? Hogy sikerült a mûtét?
A névnapi buliban nem lesz semmi "program" kicsik még ehhez. Eljátszadoznak szépen egymással.
Melyik suliban tanítottál?

Enikõ!
Áruld már el hogy kell szép magas piskótát sütni? Nekem mindig lelapul.Egy darabig tök jól néz ki, aztán összeesik.(Bár amit most a szülinapomra készítettem az már egész jó lett. A recept szerint 3-ba kellett volna elvágni, de én csak 2-be tudtam. De a töltelék jó vastag volt, úgyhogy végül elég jól nézett ki a torta!)Van valami jó kis tortarecepted (vagy süti) ami nincs "levédettve"?

Zsófi!
Engem érdekel a "Deákos sztorid". Küldd el légyszi' erre a címre: berenda@freemail.hu

Ildianyu!
Mi újság van veletek? Lili lázas még?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Ildianyu!
Mi mindig egyszerre írunk? Akkor már választ is kaptam a kérdéseimre!

Krisztina!
Végül a Hegedûs Áginál kötöttetek ki ti is? Majd számolj be róla milyen fejlemények vannak Gergõnél. A köhögésre nem próbáltátok még a Bronchicum cseppeket? Nálunk mindkét gyereknél bevált.

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Kriszta: Remélem gyorsan kilábal Gergõci.

Ildi: Jó csajszi ez a Lili, hogy félt...
Egyszre az utógondozóban, amikor meg akerta a doki néni hallgatni a tüdejét a Flónak, megfogta a hallgatót. Elég sokáig nézegette. Elég vicces volt.

Banita: Este telefonoztam neki, akkor nagyon jó kedve volt. Az elsõ mûtéthez képest jobban bírja. Lehet hogy ma haza engedik, de ezt már írtam. A felépülés lesz még jó. Nem emelhet, éles fény nem érheti a szemét, gõz sem, nem is hajolhat hat hétig. Még jó hogy nem lakik messze.

Gabi3
inecsg

Kriszti! Szerintem is fontos hogy megbizzon a szülö a gyerekorvosban. Örülök, hogy találtál megfelelöt.

Enikö! Most lesz a 3. alkalom, mindig kicsit jobb volt az eredménye. A vérvétel szerint legutóbb rövid ideig terhes voltam, de a teszt már neg. lett. Amugy végig kaptam progi pótlást. A tendenciát nézve végre most sikerül biztos.

Gabi3! Anyukád hogy van?

Karmen
karmen

Karmen: Jól van, szerencsére! Midnjárt telefonozok, hogy mit mondott neki a dokinéni.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Kriszti!
Köszönöm a mail címet, ha lesz egy pici idõm majd értekezem a pároddal!

Gabi3!
Ha majd egyszer találkozunk (Kép) szívesen fogadom az élõ növényeket!

Lara!
Én is azért kérdeztem rá, mert Annamari mesélte a történetet! Milyen kicsi a világ!! Kép

Ildi!
Ne add fel olyan hamar, elõbb vagy utobb rá fog jönni, hogy neki lesz utánna jó, ha kiporszívózzátok a nózit! Úgy még nem próbáltad, hogy sünit játszotok? Tudod úgy szipogni kell. Lili ezen mindig nagyon jókat derült!

Karmen!
Szeretnék majd tõled infókat kérni a készházakról! Ha lesz fél óra szabad idõm írok majd e-mailt!

Legyetek jók és jó tornázást vagy csak tali lesz!?
Éva
vevike

Sziasztok!
Hétvégén és tegnap nem volt netünk.Teljesen ki voltam akadva,szinte hiányérzetem volt.
Ildianyu:
Lilinek sok puszi, remélem jobban van már!
Kriszti:
örülök,hogy Gergõnek sikerült egy jó dokit találnod.ma már írok mailt.
Enikõ:
A diploma miatt ne is aggódj,nekem még érettségim sincs,de ettõl nem érzem magam kisebbnek vagy butábbnak.Én útálok tanulni,csak abból a szempontból bánt ez a dolog,hogy óvónõ
szerettem volna lenni.Kereskedelmit végeztem,boltvezetõként dolgoztam,amikor megnyílt a plaza,azonnal jelentkeztem a moziba.Nagyon szerettem ott dolgozni,most is hiányzik.
Amikor fiatalabb voltam én is nekivágtam estin az érettséginek,de egy év után meguntam az egészet.Semmi kitartásom.De ez vagyok én és még soha nem kellett szégyenkeznem,ebbõl a szempontból.

Zsófi:Mail megy,a szülés felkészítõrõl írtam!

Ja,és köszi lányok,szinte teljesen megnyugodtam a kicsi kukijával kapcsolatban!Puszi érte!

Erika
Erika

Sziasztok:
Nagy elszántsággal fekvonultunk a szurira.És mi történt? Nem is ma kellett mennünk, hanem holnap.
Reggel rohanás, villamos, tömeg... Aztán a nagy semmi. Holnap ujra. Gõzölög az agyam. Hogy lehetek ilyen. Ráadásul telefonált a könyvelõ, hogy azonnal menjek aláirni az adóbevallást. Most azt várom, hogy Mancika felkeljen, egyen azután megint nekiindulhatok.
Ha nem tévesztem el a tanácsadás napját, el tudtunk volna menni a játszótérre, Ott ért volna a telefon a könyvelõtõl, és onnan simán el tudtam volna menni mert ott van nem messze...
Na megyek vasalok. mielõtt felrobbanok.
Karmen: Nagyon sokszor fogok rád gondolni az elkövetkezõ napokban. Barikádozd el magad, ne nagyon menj emberek közé, nehogy elkapj valami. Most nem hiányzik egyáltalán.
Nina74
nina74

Sziasztok

Kriszta, ki az új dokitok? A sógornõmnek is tudnám majd ajánlani, ha tényleg lelkiismeretes.
Mindenkinek jobbulást és vigyázzatok magatokra.

Velem a szokásos: egy csikos teszt, Mikulás, újabb remények.

Gabi3, anyukád jól van? Flóra lassan elindul... Kép
Zsófi, nekem is megírhatod a sztoridat: gigi76@freemail.hu.

Katicabogárról, Andyrõl tudtok valamit?
Edelweissékat láttam az újságban, gratula nekik.

Karmen, nagyon drukkolok. Köszi a levelet.

Pussz Gigi
gigi1

Sziasztok!
Gigi: Sajnálom, hogy nem jött össze Kép Ti most milyen fázisban vagytok?? Kaálisok vagytok Ti is? Vagy egyelõre még csak próbálkoztok? Mennyi ideje? Bocsika, hogy ennyit kérdezek, de Veled kapcsolatban nagyon nem vagyok képben Kép
Sok sikert kívánok és nem ám feladni!!! Kép

Karmen: Tudod, 3 a magyar igazság Kép Most tutira sikerülni fog, mert sikerülnie kell. De izgi, holnap nagyon fogsz csuklani Kép, mivel egész nap Neked fogunk szurkolni Kép

Nina: Kép Tudom mennyire bosszantó,de nyugi sétáljatok a friss levegõn egyet a könyvelõig meg vissza, és meg fogsz nyugodni. A vasalástól kétlem...Kép

Erika: Én meg Szabadkán érettségiztem estin. Párhuzamosan jártam Szegeden suliba meg itt.(hétköznap Szegeden, hétvégén Szabadkán) 3 évet elfogadtak a szegedi középsuliból, csak különbözetit kellett a szaktantárgyakból tennem és 1 évet járnom szombatonként. Nem volt nehéz. Elég lightosak itt a szakközépiskolák. Közlekedési technikus vagyok Kép De gõzöm sincs a szakmáról.Egy percet sem dolgoztam benne. Inkább a vendéglátót szeretem. Igazából csak az érettségi miatt kellett megcsinálni, mert Mo-on szinte mindenhol feltétel sajna. Le van fordítatva és hitelesítve. Remélem elfogadják.....bár még sehol sem kérték..... Nálunk az érettségit adó szakközépiskola 3 éves (már amelyik) a 4. év a technikusi. Legalább nem vesz el a suli annyi idõt az életedbõl. A fõsulik is 2-3 évesek az egyetemek meg 4-5. Attól függ milyen. Pl a tanárképzõ fõsuli asszem 2 éves. Ez egész jó nem? Kép

Gabi3: Igen a babapont.hu-n vannak jó kis receptek. Többféle és egész ehetõnek tûnnek Kép

Kriszta: Jobbulást Gergõnek. Mázlitok van, hogy ráakadtatok egy jó dokira. Az tényleg fontos!

Ildikó: Dehogynem csömörlöttem meg. Nem is vagyok különösebben édesszájú. Inkább husikát husival Kép Nem szoktam sütit enni, vagyis csak nagyon ritkán!

Mennem kell hívat a fõnök Kép
Majd írok piskótareceptet. Privátba küldjem, vagy mást is érdekell???
Pussz
Enikõ

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gabi3, Karmen, Erika Gigi, Enikõ: Köszönjük szépen a jókívánságaitokat. Nagyon igyekszünk meggyógyulni.

Banita, Gigi: Végül is a Dr. Hegedüs Andreánál kötöttünk ki. Tegnap eljött hozzánk és alaposan kikérdezett Gergõ eddigi tüneteirõl, a szedett gyógyikról, kivizsgálásokról, oltásokról. Megvizsgálta a kisfiam torkát, tüdejét, csípõjét. Megbeszéltük a gasztroenterológiai vizsgálatot és az etetés elkezdését is. Az elõzõ dokink leszúrt azért, mert szakrendelõbe kértem beutalót a visszatérõ köhögés miatt.Az állandó folyós sõtétzöld kakival sem foglalkozott igazán.

Most mennem kell, mert hív a nagyfõnök. Még jelentkezem.

Kriszti
gykriszta

Kriszti
Ki volt az elõzõ dokitok? Tudjam, majd kit kell kerülni. Kép

Enikõ, írtam e-mailt.

Gigi
gigi1

Szijasztok!

Úristen, akkor ma volt tali? Most olvasom (13:38), persze tegnap is volt szó róla, de nem irt rá senki, azt hittem nem lesz. Akkor lemaradtunkKép Ilyenkor haraxom magamra, hogy miért nem kapcsolom be hamarabb a gépet.Kép

Zsófi és Enikö! Én vettem a Metróban egy festék készletet (Creall) van benne egy fekete kontúr - ezzel kell körberajzolni a kivánt mintát - és van benne 5 szin - ezekkel kell kitölteni a kép részeit, olyan szinnel, amilyennel akarjuk. Végülis ennyi. SZóval vegyél festékeket és kész. Fogj egy müanyag fóliát, pl irattartó bugyi, tedd bele a rajzot, amit el akarsz késziteni, és már kontúrozhatod is a körvonalakat a müa. fóliára. 2 óra száradás után pedig lehet kitölteni. Ha megszárad kész.

Évi! Milyen történetet mesélt Annamari?

Szijasztok, Lara
lara

Gigi: Nem ért ide a mail! Kép

ceniko@tippnet.co.yu

Köszi Kép Enikõ

ceniko
Szeged

Eniko, pedig arra a cimre küldtem, elküdtem megint. Lehet, hogy csak lassú a freemail? Kép A technika ördöge.
gigi1

Sziasztok!

Csajok aki akar menni az intim tesztre sürgõsen intézze, mert a csajszinak márc. 30-ra le kell adnia a szakdogáját. Azt be is kell köttetni. Utána már nem tud bent lenni a Klinikán! Ezen a héten vagy a következõ elején ér rá csak!!!!! Számít rátok!!!!

Lara: Hát igen ma volt tali, de csütörtökön tornázunk a MIkkában.

Karmen, Gigi: Anyukámat már haza engedték. Túlságosan is jól van. Rá kell szólni, hogy ne járkáljon ki az erkélyre, és hogy feküdjön sokat. Holnap gondolok rád.

Gigi: Majd a következõ hónapban, nem szabad feladni, még csak néhány hónapja gyúrtok rá.

Nina: Te le tudod vezetni a feszültséget vasalás közben. Én csak összecsapnám.

Ha a Flórán múlna nem kellene visszavinni a Dömét(kutya) Anyukámhoz. Írtóra tetszik neki, hogy õ is négy lábon jár.

Évi:Te kérdezted, hogy hol tanítottam? A Rókus 1-ben.

Gabi3
inecsg

Gigi! Andy jól van és a baba is, már érez apró rugásokat.

Gabi3! Örülök högy jól van, most már akkor mielöbbi gyógyulást kivánok neki.

Holnap csak este tudok benézni, mert a mütét után még ott tartanak, de szerencsére pár óra múlva hazajöhetek. Ha jobban leszek majd benézek.

Nina! A múlt héten még dolgoztam, jó mérges is voltam, mert többen betegen jöttek be. Féltem is nagyon hogy elkapok valamit, de úgy néz ki megusztam. Most már szabin vagyok 3 hétig, amig kiderül hogy sikeres volt-e. Addig itthon már remélem nem leszek beteg.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziaztok,

simci akezemben.

karmen,

drukkolunk nagyon. az utrogestant hasznalod ? en is hasznaltam 14 hetig, nagyon utaltam.

kriszttina,

nagyon alaposnak tunik az uj dokitok, remelem rendbejottok. jazminak is zold a kakija szuletesetol. tobb oka is lehet. nekunk szerintem mar mindent megneztek. most is van kakink vizgalaton. bacira es gombara. bar mar nem minden kaki zold.

simon meg a napi 5 kakirol atvaltott az 5 naponta 1-re.

nu abba kell hagynom,
g.
gabomamo

Gabomamo! Igen, azt is fogok kapni, meg progeszteron szurit. Igy biztositják hogy tuti ne essen le a hormonszint. Én se szeretem, de szerencsére az Utrog. csak hüvelybe kell, igy nálam nem jelentkezik az erös szédülés mint akik szájon át veszik be. Csak azt a sok fekvést viselem nagyon rosszul, meg a magányt. De talán most nem hiába.

Karmen
karmen

Sziasztok,

Karmen,

nem is tudtam, hogy aki szajonat szedi az szedul tole. En is huvelybe hasznaltam. Klassz volt amikor utaztam, mert akkor meg fosulira jartam Debrecenbe. A vonaton kellet felrakni. Mindig volt nalam viz kezmosasra meg torlokendo. Gondolhatod....
Utana fox meg dolgozni?
En mar 5 hetesen abbahagytam a munkat, pedig meg a tesztet sem csinaltam meg (mondjuk nekem a munkahelyem olyan, hogy nem ajanlatos dolgozni terhesen)

Agci, Ildianyu, Lara,

amikor elindult a babotok, akor egybol cipoben is tudott jarni? Jazminra ma raadtam a cipojet itthon, de csak kacsazott benne, nagyon suta volt. Most vagy a cipo rossz v. abban is meg kell tanulnia jarni?
Mar fel is tud allni Jazo, nagyon ugyi. Benne van meg a korhatarban, mert a ygermekgyogyaszat konyv szerint 21 honaposig kell elkezdeni jarni, es az atlag 12-18 honap kozott van. Meg az atlagba is belekerult. Kép

Eniko,

igen igen igen. Makostortat akarok Kép Imadom a makot. Persze itt ird meg a piskota receptet. Meg ne m talaltam meg az uj gabis levelet, majd irom, ha megtalaltam.

Zsofi,

engem is erdekel a tortenet, cimem a profilban

Lara,

kiborito vagy, hogy nem olvasol minket Kép Kép

Agci, szerinted szoptatos anyunak lehet makosat enni?

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Gigi: megjött a levél, köszi! Kitartás! Kép

Gabó: lehet miért ne lehetne? A mákban nincsen semmi kábszer, csak a hajában (gubó) magában a mákszemben semmi!!! Egyél nyugodtan Kép Legfeljebb Simi többet fog aludni Kép Régen mákteával itatták a gyerekeket, hogy ha túl sírósak voltak Kép De azt sem a mákszembõl, hanem a gubóból kell fõzni Kép

Gabi3: Akor holnap felhívom a csajszit és megdumálom vele, de mi csak jövõ héten szerdán megyünk át, akkor is jó még??? Délután???

Majd holnap küldöm a piskótát. A hivatalosat, most nincsen kedvem elõkeresni! De holnap írom!

Jóéjt hulla vgyok Kép
Enci

ceniko
Szeged

Gabómamó,
az elsõ 6 hétben nem. Ezt még Inci mondta, azt hiszem hasfájás miatt, de pontosan nem tudom.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Karmen: Köszi anyukám nevében is. Neked meg sok sikert holnapra. Pihenj sokat, hogy sikerüljön.

Enikõ: Én tudom, mi hír a Gabiról. Hívd fel minnél elõbb, akár délelõtt is. A piskóta receptet nagyon várom.KépLeírod milyen túrós tölteléket teszel bele?!

Gabó:Ez a Jázi, nagyon ügyi baba.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Milyen volt a tali? Hányan voltatok? A gyerkõcök jól érezték magukat?
Mi azért nem mentünk, mert elkezdtem sütit sütni, meg Bálint is elaludt fél 10-kor, pedig 8-kor kelt, meg fáradt is voltam. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem rámtört a tavaszi fáradtság. Reggel úgy kell kivakarni az ágyból, meg napközben is meg-megzuhanok. Délután szoptatás közben is elbóbiskoltam.

Enikõ!
Nagyon várom a piskótareceptet!
Hallod, ez a máktorta engem is felizgatott! Mikor kóstolhatjuk meg? Beni biztos nagyon imádná, õ él-hal a mákért akárcsak Gabómamó.

Karmen!
Holnap szorítunk neked!

Na megyek alukálni!

Kép

Kép

Kép
banita

Sziaasztok,

Eniko,

en is inkabb a hasfajas miatt kerdeztem a makot, nem az opium tartalma miatt, ami a guboban van.

Agci,

tehat 2 nap mulva mar lehet makosat enni? Bevallom eddig is ettem par falatot, de nem mertem falni.

Banita,

en sokx meg 10-kor is pizsomaban vagyok es meg a furdoben sem voltam. Persze hamarabb fel kellene kelnem, hogy magamra legyen 1 kis ido. De en reggel olyan almos vagyok, hogy erre keptelen vagyok. Ha Simci meg kel, akkor ugyis nekem is kelnem kell. Szerencsere Jazmint a ferjem intezi egesz ejszaka, meg reggel is. De mar o sem tud bemenni 8-ra dolgozni, epphogy beer 9-re.(persze legalabb 2-ig jaccik).

nu csok mindenlkinek,
gabommao
gabomamo

Sziasztok!
Banita: Tök jó volt a tali. Négyen voltunk, Mesoék, Ágci, Norcsi és mi. Cumika elvette Eszti itatóját és Eszti kergette, hogy adja vissza. Flóci meg csak ült vagy rajtam csimpaszkodott, mint egy kismajom.

Hsznál valaki közületek Libero Up&go-t? Szerintetek jó éjszakára?

GAbi3
inecsg

Sziasztok,
télleg jó volt tegnap. hazafelé cumika bealudt, nikor hazaértünk sem kelt fel.

Gabi3,
én már próbáltam, szerintem drága mulatság az éjszakára, felesleges is, meg azért nem fér bele szvsz annyi.

Cumika nem akar enni.Kép Mi lehet?
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Gabó: Tudom, hogy nem az ópiumra gondoltál Kép csak vicceltem Kép

Ágci: Nem éhes! Te sem egyazon idõben éhezel meg minden nap és nem is eszel ugyanannyi mennyiséget! Ma kicsit koplal és kész! Kép Vigyáz a vonalaira Kép Tecceni kar valamelyik csajszinak a csütörtöki tornán. Biztos kinézett valakit csak téged nem avatott be Kép

BAnita: Délután jön a recept, mert most rohanok tornázni Kép

Gabi3: Lécci,lécci,lécci írd meg mik a hírek Gabiról Kép Most nem vagyok Mo-on, nem tudom felhívni. (40-es körzetet nem tudok innen hívni)!! Írd privibe ha nem akarod reklámozni Kép Köszikeeeeeee Kép

Megyek fittelni Kép
Pussz
Enikõ

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?