Sziasztok!
Gabi3: Még nem tudom, hogy milyen torta lesz a szülinapi bulin. Az az egy biztos, hogy én fogom sütni, nem pedig mással csináltatjuk, mert cukrász (is) vagyok
No meg ha én sütöm, tudom mi van benne...
Szerintem túrós lesz, de majd még megbeszéli a család! Rendes hagyományos piskótát sütök az tuti.Meg bele valszeg túrós krémet. Bogi már az én szülinapi mákostortámból is evett, és nem lett semmi baja!
Nálatok milyen lesz? Én nem csinálok neki ilyen állatosat, mert szerintem nem szépek, giccsesek az ilyen figurás torták! De ez csak az én véleményem másnak tetszhet!
Rengeteget csináltam, míg a szakmában dolgoztam! Mindenfélét! Csak azt marcipánból a legegyszerûbb. Legalább is nekem az a kedvencem (nem enni, mert pocsék íze van, hanem azzal a legjobb dolgozni)!!
Anyukádnak sok-sok sikert kívánok a mûtéthez! És gyors felépülést!
Karmen: Nem is tudom mit mondjak!! Sok szerencsét, nagy kalappal, drukkolunk nektek!!
Majd elmeséled, hogyan zajlik egy ilyen punkció??
Nem tudok róla semmit! Köszi
Ildikó: Lilinek jobbulást!! Influenzás? Mi baja? Voltatok valahol emberek között, ahol elkaphatta? Ilyen járványos idõben nem nagyon kéne közösségbe menni kisgyerekkel....
Gyógypuszi megy....
Nina: Igen vettünk már v.ny.mérõt. Akkor még nem volt ott az a bolt. Most valamikor nyílt! Már vettem ott szájmaszkot, mert anya náthás volt, és ráadtam ne kapjuk el tõle...nem is kaptuk
(kopp-kopp)A vérnyomásmérõt pedig a Feketesasban vett az anya. Hogy mennyibe került nemtom! Mindegy a lényeg, hogy van
Vanda bõrét pedig kenegesd, mert kirepedezhet, ha annyira nagyon száraz!!
A bepanthen is jó rá (én azzal kentem Bogit) de a gyógyszertárit használd inkább, mert az tuti nem allergizál és zsírosabb is valamivel. Amit Karmen írt az is egész jól hangzik
Jobbulást nektek is!
Öcsém, itt a babaneten mindenki tanár?Mindenki tanítóképzõt végzett?? Rajtam kívül
Tiszta szégyen...mármint, hogy nekem még diplomám sincs.-Csak érettségim van (meg technikusi, meg 2 szakmám)- De mondjuk nem is olyan nagyon hiányzik a diploma! Egyelõre. Lehet, hogy majd 50 évesen megjön az eszem és beiratkozok egy fõsulira. Vagy akkor fog elmenni????
Szerintetek lehet technikusival,két szakmával meg nyelvtudással (de diploma nélkül) kezdeni valamit az életemmel?? Vagy sürgõsen tanulja tovább? de annyira nem érdekell úgy konkrétan semmilyen egyetem.fõsuli és annyira lusta vagyok! Most kinéztem a vendéglátó üzletvezetõi tanfolyamot, utána meg egy vámügyintézõt esetleg még egy 3. nyelvet kellene felvennem....nemtom....baromira nincsen kedvem tanulni. Az üzletvezetõi kell és kész, azt megcsinálom, de utána???? Ötletek???
Köszi
Jaj még valami. Már olyan rég óta szeretném megkérdezni de mindig elfelejtettem. A Gabis pontokkal kapcsolatban. A Gabi termékcsalád hátulsó címkéjén vannak a pontok meg egy telcsiszám. Na van olyan közületek aki már hívta ezt a számot?? Tudtok valamit róla? Hány pontot kell hova küldeni a miért??
Mi Gabit
használunk csak és kizárólag. A Gabi a legjobb
Köszike és cuppa
Enikõ