Először is köszi mindenkinek a keresztelős kép dicséreteket
Dagad a májam rendesen
Meli: Remélem Boginál is ugyanolyan hamar elmúlik ez a láz, mint Lidinél! Tényleg már csak ez hiányzik neked az amúgy sem nyugis éjszakákhoz
Gratula a lépegetéshez
Igazán cseles vagy, tetszett a fakanalas módszered
Kérdéseidre a véleményem:
1. tej: én direktbe másfél éves koráig nem akarok adni, persze tejtermékeket kap már a csajszi, és ha olyan kaja van, amiben pl. tejes habarás van, már azt is odaadom neki. Te miért akarod már bevezetni Boginál?
2. bili: szerintem ez még nagyon korai, azt sem tudja mi a fenének adod alá. Max. játéknak nézheti, de a funkcióját egy darabig úgyssem érti. Sem fizikailag, sem lelkileg nem érett még egy 1 éves gyerek a szobatisztaságra. 2 éves koráig én nem fogom erőltetni, hacsak nem látok rajta korábban hajlandóságot a dologra.
3. cicin elalvás: 2 hete még én is azt hittem, hogy sosem fog Aliz esti cicizés nélkül elaludni, aztán most 1 hete már nem kap este cicit. Az úúúúúgy volt, hogy olyan hulla fáradt volt egyik este, hogy már a pelenkázón elaludt öltöztetés közben. Azóta csak az apja van vele fürdés után, engem már nem is lát, és simán le tudja fektetni. Persze nem alszik be azonnal, de nem üvölt utánam. (Kopp-kopp. Remélem nem kiabáltam el.) Szóval nálunk az a helyzet állt elő, hogy a reggeli szopi maradt meg, és előbb szokott le az estiről.
Livi: Gratula az ovihoz
De hogy hogy ti már itt tartotok? A többség még a bölcsibe íratással küzd
Jegyet sikerült ma intézned?
Boscó: Én adok zoknit a szandihoz, de csak azért, mert a mi szandink bélése narancssárga, és a múltkor úgy beleizzadt a talpa a csajnak, hogy az ő lába is abban a színben pompázott
Kicsit hülyén nézett ki. Szóval mi vagy teljesen mezítláb, vagy zokni-szandálban nyomjuk.
Eszti: Még egy horror eü-s történet
Remélem sikerült elkerülnötök a bacikat, vírusokat! Jobbulást Benyónak!
Az egyébként baj, ha sok a fülzsír?? Mert Aliznak brutál mennyiségű van, nem győzöm kitörölni a füléből. Nyúkálni én nem szoktam bele, csak ami "feljön a felszínre", azt takarítom le neki. De tényleg nagyon sok van
Ildi: Gratula Olivérnek az ovihoz
Kíváncsi vagyok, hogy felveszik-e egész napra.
32 szál rózsacsokros kép??? Hmmm???
Sushi nálunk is csak apánál nyerő, én nem bírom rávenni magam, hogy megkóstoljam. Hiába no, nem vagyok valami bevállalós
Tünde: Mi most az idén kihagyjuk a rendezvényt, de Vince is mindig nagyon jól érezte magát ott, nem csoda, hogy a csajok is élvezték
Viol: Nagyon szupi ez a pancsizó, a kalapos kishölgy nagyon bájos
Cory: Nem semmi szövege volt a vizsgabiztosnak
Az oktató legalább normális volt? Biztatott? Mikor lesz a következő vizsga?
Vali