Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok :)
Ildi :)
Nagyon boldog szülinapot Neked :)
Kép
Remélem sikerült egy jót bulizni :wink:

Era :)
Örülök, hogy jól vagytok :) Nem semmi, hogy ennyi állást vállalsz
Az ijesztő rémed nagyon édes :D
Hát nem lehet biztonságban az ember egy panelben :? Igaz mi még szerencsések vagyunk, mert nem 10 emeletesben, hanem csak 4 szintesben lakunk :wink:

Angi :)
Örölök, hogy Lidi jobban van :)
Jó nagyizást nektek :) Így legalább lesz időtök apával elmenni egy kicsit kikapcsolódni :D

Edit :)
Remélem nem lesz semmi baja Levinek az oltás miatt :)
Babakocsi :x :x :x
Levi nagyon klasszul pakol :lol: :lol: :lol: Tanítsd meg, hogy inkább a szennyeseket válogassa ilyen hévvel :wink:

Anita :)
Szegény Boti :( Azért kis mennyiségben biztos nem lett volna ilyen görcse :P

Livi :)
Jó, hogy itt vagy :) Tünci nagyon édes :D
Sajnálom, hogy leégtél :(
A sütid íncsiklandozó :D

Tünde :)
Remélem sikerült felvetetni Dorinát az oviba :)

Tegnap szuper volt a kirándulás :) Libegővel mentünk fel János-hegyre, aztán ott egy nagyot sétáltunk, meg játszóztunk. Petka 2 és fél órát aludt a babakocsiban, így legalább nem volt fáradt :)
Délután meg nagypapánál pihiztünk. A gyerkőcök meztelenül rohangásztak, meg pancsoltak. Petinek nagyon tetszett a meztelenkedés, alig bírtam visszaadni a pelust a fenekére :lol:
Ma meg nagy családi névnapozást tartottunk. A keresztanyáméknál a macska a végén a szekrénybe menekült Petka és Annamari elől :lol: Peti a lakásban futott utána és kiabálta, hogy cica-cica-cica :lol: A kutyákat, madarakat eddig is szerette, de most már a cicák is beálltak a sorba :D
Holnap nem tudom, mikor leszek, egész nap rohangálni fogok :wink:

Jó éjszakát és
Szép napot nektek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok,

Most gyors leszek, mert hulla vagyok (mikor nem? :? ), hétvégén bejártuk mind a 2 nagyszülőt, végre sikerült eloroznom a keresztelőn készült képeket :)
Ígértem korábban, hogy felteszem, hát most nem menekültök :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Nagyon boldog 20. szülinapot!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Ildi!
Boldog szülinapot!

Vali!
Jók a képek, Alíz még mindig gyönyörű!

Annácska!
Édi lehetett Petka, ahogy a cicát kergette! :lol:

Livi!
Annyira édes Tünci! És olyan nagylány már ő is!
Hétfőn délután az Ikea előtt meg mertem volna esküdni, hogy őt látom a babakocsiban egy másik baba társaságában, egy apukával, de téged nem láttalak. Mikor már mentünk hazafele, szembejött az adott kislány a szüleivel, de az anyuka sem te voltál. De döbbenetes volt a hasonlóság!

Era!
Mi újság baba-ügyben? A vonalzód még a régi...

Bocs, most csak ennyi, hulla vagyok.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Köszönöm szépen a további köszöntéseket is, igazán aranyosak vagytok :D
Vali, neked kösz a pasit is(meg, hogy 20-nak nézel :lol: :lol: :lol: )
Ja..................
Rég volt........................... :?

Jók a keresztelős képek :D

most csak gyorsan ennyi, aztán jövök később..................

Puszzzzz
vas

Cory: Na mizu? Hogy sikerült a vizsga???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Alvás van, én meg jövök kicsit reagálni :) (Már amire emlékszem :oops: :roll: )

Angi: Szupi, hogy Lidi már jól van :) Szörnyű, hogy milyen magasra fel tud szökni a lázuk :(

Babetta: Babakocsi :evil: Egyébként hogy történt?? Mentetek a szép sima talajon, és egyszer csak összeszakadt? :shock:
Vigyétek vissza és cseréljétek ki valamilyen jobb márkájúra! Még jó, hogy Levinek nem történt semmi baja!
Egyébként nagyon jó az új séró :)

Anita: Szegény Boti :( Mintha nem szenvedne eleget, még ez a cseresznye is így betesz neki :( Nagyon édes lehetett, ahogy a pociját mutogatta :)

Annácska: Ijesztő rém Petikére kíváncsi vagyok nagyon :) El sem tudom képzelni, hogy olyan is tud lenni :D
Annamari megy valamilyen táborba a nyáron?

Livi: Húúúúú de jó ez a medence! El is hiszem, hogy Tünci élvezte :)
Leégést sajnálom :(
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön ma elintézned azt a jegyet!

Era: Nem semmi, hogy mennyi melót hajtottál fel :shock: Tök jó viszont, hogy kötetlen :)

Boscó: Lélegzőbőr témában sajna nem tudok hozzászólni :(

Tünde: Hogy bírtátok egész nap a Hajógyárit? Nem voltak túl sokan a játszin?
Sikerült megúsznotok kullancs nélkül?

Ildi: Azé' messéjjé' mán, hogy milyen volt a szülinapi buli :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Bocs, hogy megint eltűntem, de azért köszi, hogy visszafogadtok!

A kontroll, amire mentünk azért volt, mert egy hetet kórházban töltöttünk május elején, ronda kiütések miatt, azóta volt már minden, de talán már múlik.

A történet hol ijesztő, hol ciki, hol felháborító, hol pedig elkeseredett, némely része csak erős idegzetűeknek ajánlott.

Aki erősnek érzi magát: [url]gabella.blog.nlcafe.hu[/url] Az utolsó 4-5 bejegyzés mind összefügg az esettel.

Most ide nem is írok többet, mert ezer a dolgom szokás szerint.

Pusz mindenkinek!

Ildi! Utólagosan boldog szülinapot!

Gabi és a csemeték

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Megbuktam

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: Na ne má' :( :( :( Sajnálom :( De még mindig ne add fel!!! Sikerülni fog!

Most mi volt a baj?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

ILDI! UTÓLAG IS ISTEN ÉLTESSEN!!!

Cory! Azért mert én sem mentem el! :( Fel a fejjel, így lesz tuti a tudásod!

Anita! Sajnálom pocakfájós-Botit. Sütő Énikő szerint csak éhgyomorra nem okoz galibát a cseresznye. De akkor sem ekkora mennyiségben, amit ezek a pókhasak elnyelnek... :shock: :lol:

Boscó :?: mi az a lélegzőbőr? Ez engem is felcsigáz... :)

Melitta

Kép
nyf

Vali! Egyszerre keresztelték a két porontyot? Nagyon szépek a képeken! :)

Melitta

Kép
nyf

Ez történt hosszabban: reggel 6-kor keltem, és mentem még egyet vezetni. Egész jól ment, semmi extra. Fél óra szünet után jött a vizsga. Na, ez a fél óra már nem telt túl jól. 9 után nem sokkal én elindultam wc-re, mikor az oktatóm lefejelte a csomagtartóajtó sarkát, mikor visszafelé jöttem, láttam, hogy rendesen vérzik is. Elment lemosni, meg szerzett ragtapaszt, de 1,5cm hosszan szétnyílt a feje, és rendesen szédült is. Ekkortájt kezdett rajtam elurakodni a pánik, meg az az érzés, amit utoljára akkor éreztem, mikor az egyetemen úgy mentem vizsgára, hogy visszaadom a tételt. Ezekután jött a vizsgabiztos, hosszasan ecsetelte, hogy óvatosan közlekedjek, körültekintően… (az óvatos szót cirka 10-szer használta). Sikerült megnyernem a Gazdagréti útvonalat, ami szerintem eleve borzalom (hegynek föl-le, fekvőrendőr hegyek, szar minőségű utak…). Errefelé jártam már reggel, akkor sikerült hegynek felfelé araszolnom a dugóban. Most nem jutottam el addig a szakaszig. Először egy útfeltúrásnál sikerült lefulladnom, de ott szépen reagáltam, nem volt semmi gond (itt még csak lightos emelkedő van), a következő lefulladásom egy kikanyarodásnál történt, amikor hegynek felfelé (masszív emelkedő) kell kikanyarodnom egy útról. Na, itt lefulladtam, majd mivel nem fogtam akkor még a féket, vissza is gurultam. Végül megfogtam, de az már túl volt az 50cm-en (ilyen emelkedőn szerintem senki nem veszi észre 50cm-en belül, hogy gurul). Ekkor le is állított :( Igaza volt, béna votlam.

Az agyam akkor durrant el, mikor el kezdte ecsetelni, hogy túl sokat vártam a rutinpályánál a besorolásra, meg az útfeltúrásnál is a kikerülésre, és hogy nem lehet megvárni, míg üres lesz az út… Ha nem ontja az észt az óvatosságról az elején, simán kimentem volna.

Ez a bukás most megviselt nagyon :( Sikerült elsírnom is magam, meg azt érzem, hogy csak szórjuk ki a pénzt az ablakon, de minek, mert belémfektetni tök felesleges :(

cory
Budapest

Cory! Sajnálom a bukást! De látszik, hogy nem te vagy béna, csak most minden összejött! Legközelebb tuti sikerül!!!!!!!!!!!

A keresztelő tényleg biztos szép volt, a képeken nagyon szép a nagylány! És milyen szépen sétál már!

Gondolom, már a topic összes gyerkőce sétál! Mesi még nem, lustácska a lelkem!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Sziasztok!

Cory!
Sajnálom! :cry: Ha nem vezetnél a vizsga napján nem menne jobban? Én eleinte 1,5 óra vezetés alatt nagyon kimerültem. Mikor van a legközelebb?

Gabella!
Sajnálom Mesit! Nem semmi, miken mentetek keresztül!
Keve sem jár még, és még jó darabig nem is fog, ahogy elnézem! Anyum megmagyarázta: "Hát hogy járna, mikor mérleg az aszcendense?!"

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Bakker! Igenis három gyerekkel simán meg lehet várni egy friss jogsival, hogy kiürüljön az út. No comment. Szerintem legközelebb próbálj ne nagyon kerülni a vb hatása alá. Most túlságosan ráhallgattál. Sajnálom, de vigasztaljon a tény, hogy élesben tuti szuper leszel! A pénzért meg nem kár! Főleg rádkölteni nem! A legrosszabb, hogy ilyenkor a vb-k feladata, hogy a szervezet "megszedje magát a nyaralásra". Sajnálom. Tényleg. :(

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!!

Bocsi, csak ezt az oldalt olvastam vissza, nincs sok időm...

Lívia,
gyönyörű a kis pancsoló kislányotok :P , bálnát meg nem is látok :wink: Csajok, ti igen? :)
Én is vadul kenem magunkat a nap ellen, de eddig még megősztuk, remélem már nem is lesz... Alapot már szoliban megkaptam, szal már csak nem égün le!!

Boscó,
légzőbőr-kárpit ügyben nemtok semmit mondani...

Ildi,
Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked mi is!

Annácska,
hűű, de szuper hétvégétek volt!! :) Itt is nagy a pucérkodás, szeretik ha ebben a dög melegben szellőzik a kis popójuk! :wink:

Vali,
nagyon szép képek!! :) Mikor volt?

Cory,
sajnálom... :( :(
[quote]b írta:elémfektetni tök felesleges

De ezt ne mond ám!! Azok a qrva vizsgabiztosok nagyon le tudják lombozni az embert... Nekem maga a vezetés ugyan elsőre megvolt, de kreszből 3-szor húztak meg. Én akkor azt gondoltam, el sem jutok addig, hogy beleüljek egy autó volánja mögé. De eljött! Neked is ott lesz az a jogsi a pénztárcádban!!!
+++++++++++++++++++++++

KépKép
viol81

Sziasztok!!

Lívia,
gyönyörű a kis pancsoló kislányotok :P , bálnát meg nem is látok :wink: Csajok, ti igen? :)
Én is vadul kenem magunkat a nap ellen, de eddig még megősztuk, remélem már nem is lesz... Alapot már szoliban megkaptam, szal már csak nem égün le!!

Boscó,

Ildi,

Annácska,
hűű, de szuper hétvégétek volt!! :) Itt is nagy a pucérkodás, szeretik ha ebben a dög melegben szellőzik a kis popójuk! :wink:

Vali,

Cory,

De ezt ne mond ám!! Azok a qrva vizsgabiztosok nagyon le tudják lombozni az embert... Nekem maga a vezetés ugyan elsőre megvolt, de kreszből 3-szor húztak meg. Én akkor azt gondoltam, el sem jutok addig, hogy beleüljek egy autó volánja mögé. De eljött! Neked is ott lesz az a jogsi a pénztárcádban!!!
+++++++++++++++++++++++

KépKép
viol81

Sziasztok!!

Lívia,

Boscó,

Ildi,

Annácska,

Vali,

Cory,

+++++++++++++++++++++++

KépKép
viol81

óóóóóóóó, háromszor küldtem el... :oops: :D

ennek örömére, íme néhány kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Cory:
sajnálom! :( én is el lennék keseredve biztos, de tuti majd sikerül!!!!

Vali:
a játszótéren nem is voltunk, csak a programokon nyomultunk, Dorina még a mászófalra is felment, Patrícia meg a pörgős szőnyeget próbálta ki, meg sok egyéb...
még 4 hétvégén van
kullanccsal sem taliztunk! :)

Annácska:
úgy néz ki, hogy nem vették fel a gödi oviba, 90 helyre 144 gyereket irattak...
most kénytelenek vagyunk Sződ község ovijába iratni, ami nem rossz, csak +10km
hogy vállalj így sok gyereket, ha aztán nem veszik be sehova...

Gabella:
egyáltalán nem gond, hogy 13 hósan még nem megy!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

hali!!
eddig baromi lassú volt ez a sz*r, nem volt kedvem várni, Viol, lehet azért küldte el neked háromszor(ilyenkor szokta)
De cuki Dorka!!!
Csini-mini!!!

Cory, el hiszem, hogy nagyon elvagy keseredve, én is harmadszorra mentem át.
másodszor egy barom kijött elém a Fogarasi-Vezér kersezteződésbe(állat volt, persze engem húztak meg)
Bár én elsőre jobban ki voltam akadva.A másodikat simán vettem.
És harmadszorra júni .végén voltam, valószínű te is akkor mész, sikerülni is fog!!!!!! :) :)
Fel a fejjel!!
Köcsög vizsgabiztosok!!!!!! :evil: :evil:

Vali, nagyon csendes ünneplés volt, csak mi voltunk, nem volt vendégünk, kaptam az uramtól 32 szál vörös rózsát(mindig erre vágytam), meg hozott nekem sushit (pedig nem is én szeretem, hanem ő :wink: )
De megettem azért 4-et.
Nem is volt rossz.
Aztán este a szomszédban buli volt, áthívtak minket egy kicsit pezsgőzni, aztán ennyi.
Előtte este kevertem 1-2 koktélt nekik( a szomszédoknak)

Így most nem volt ereszd el a hajam party 8)

Tünde, sajnálom, hogy nem vették fel az oviba Dorinát, én meg el is felejtettem írni, hogy Olivért meg felvették, ahova beirattam.
Szerdán lesz szülői , majd többet tudok akkor, hogy meddig lesz ott, ebédig, vagy ottalvós is lesz.
Hú, akkor az jó nagy ovi, ha 90 hely van, és 144-en jelentkeztek, a miénk egy kicsi ovi 3 csoporttal, csoportonként kb.25 gyerek.Szóval nem nagy, de ez így jobb. :P

Mindjárt meg megyünk a pap bácsihoz mi is keresztelő ügyben.Aug. végén jó lenne megkeresztelni a két kicsinyemet :D

Lívi!!!Én se látok fehér bálnát!!! :D :D
Csak egy cuki pancsizó kiscsajt , meg egy anyucit :wink: :wink: :wink:

köszike még a szülinapi kösziket!!! :D :D :D :D
vas

Ildikém, nagyon boldog szülinapot! :)
Vendég

Cory, sajnálom. :( Megértem, hogy el vagy kenődve, de ne add fel, meg kell lennie annak a jogsinak!!! Nem kár érted!!! Kitartás!

Viol, nagyon aranyos a csajod. És milyen sok haja van. :)

Ildikém, szóval semmi kirucc, meg hepaj.....ejej. Úgy látszik, majd nekünk kell téged kezelésbe venni, nehogy lustulj így 20 után. :wink:
A lagzis koktélkeverés csak vicc volt természetesen, a barátaimat dolgozni nem hívnám az esküvőmre. :)
Persze a koktélos hívásáról elgondolkoztunk, de az már talán nem fér bele a keretbe, de majd még érdeklődünk. Mindenesetre szerintem jópofa lenne, főleg ha jó idő lesz. :wink:

Edit, mi van a babakocsival??? :roll:

Mi túl vagyunk egy újabb középfülgyulladáson...... :shock: :x
Megint a bal füle, két nap láz, aztán meg kifakadt....azt mondta a doki, hogy fel kell készülni rá, hogy érzékeny a felsőlégúti része, meg van dagadva az orrmandulája is, és szűk a fülkürtje, így jobban megtapadnak benne a bacik. Annyi öröm az ürömben, hogy kinőhető, és 3 éves kora után jobb lehet. Rendszeresen kell majd vinni fület tisztítani, mert a fülzsír is alig jön ki, és nem jó, hogy pang neki ott bent. :x

Szuper...azt már csak hab a tortán, hogy a kórházban a fél 9-es rendelés fél 11-kor kezdődött, mert addig nem volt orvos, ugyanis egy csomó orvos felmondott a kórházból és nincsenek elegen. Egy csomó beutalt gyerekkel hazamentek, mert nem tudták kivárni, míg jön valaki....amit nem is csodálok, mi is két órát vártunk, egy szerencsém volt, hogy Peti velünk jött, így én bent vártam, míg ő kint Bencével a kertben játszott. Totál csőd ami itt van..... :roll:
Ja, a csomó beteg gyerek (lázas, orrfolyós, műtétre váró), kb. 20-an egy 2x3 méteres kis váróba volt bezsúfolva....Örültem, hogy Bence legalább kint volt a kertben, így remélem nem nyalt be valami másik bacit....és remélem én sem....grrrrrrrrrrrrrrrr

:twisted:

(ja, a doki rossz receptet írt fel, nem is létezik az a gyógyszer, amit írt, így el kellett menni a saját gyerekdokinkhoz, hogy írjon már fel ugyan rendes antibiotikumot)

Abbahagytam. No comment.

Angi, Anita, nálatok mi újs gyerekfronton? Remélem javulás van.
Botinak hogy alakul az allergiája? Van már javulás?

Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Család elment sétálni, én muffint sütök, meg pakolok, úgyhogy ráérek jönni.

Cory!
Én sokszor buktam, úgyhogy tudom mit érzel. Én is csak a pénzt sajnáltam, mert anyuék nem álltak úgy anyagilag, hogy azt a 60 ropit, amit pluszban rámköltöttek, azt ne lett volna máshová tenni. Volt olyan osztálytársam, aki közölte, hogy csak a pótvizsgadíjaimból megvolt az egész tanfolyama. Hát köszike! Szóval fel a fejjel! Amikor majd meglesz, akkor az hihetetlen szupi érzés lesz, és hidd el, hogy sikerülni fog!

Minket is felvettek oviba. A legelsők voltunk, akik jelentkeztek, és 12-diknek vettek fel. Hiába, vannak egyenlőbbek!

Azért nem láttatok egyébként fehér bálnát, mert már akkor pirosra voltam égve. :oops:

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Cory: uppsszz, oda se neki! Nem tudok vigasztalásként semmi mást mondani, csak hogy fel a fejjel!!!Legközelebb sikerülni fog!

Ildi: hát pedig már készítettem az arcizmaimat hogy megint valami nagyon tuti történettel állsz elő.... De néha nem árt egy kis csendes ünneplés igaz?

Vali: nagyon nagyon cuki Alízka. Olyan kis hörcsipofis! Imádom! ÚÚÚÚgy beleharapnék a pofikájába! :lol: :lol:

Viol: Dorka nagyon nagylányos! Nagyon kis csinos szerkója van!

Tünde: sajnálom hogy nem jutott be a csajod az oviba! Itt újfaluban pl. egy ovit bezárnak, mert pl. bölcsibe a 40 valahány jelentkezőből csak 15 körül vettek fel gyerkőcöt. Így egy oviból bölcsi lesz! Viszont az óvónők megőrülnek egy 30 fős csoporttal ezután!

Eszti:Jobbulást Benyónak! Borzasztó milyen állapotok vannak az egészségügyben! Remélem nem szedtetek össze semmi bacit!

Melitta: most keresek Fanninak gyermekülést, és az egyik jellemzői között ott szerepelt hogy lélegzőbőr kárpittal! Ez eddig oké, csak én speciel utálom a bőrüléses Mercinket. Tapad, hideg grrr!!!! Ezért nem tudom hogy milyen lehet egy ilyen gyermekülés! De már kilőve, mert valószínű hogy egy Römer King lesz . De nem 100%!!

Lehet hülye kérdés, de azért felteszem! Szandiba kell zoknit adni a gyerkőc lábára? Mert én nem szoktam! De itt ahogy sétálunk, egy csomó gyerek lábán látok! Én meg is őrülnék ebben a melegben zokniban. Fanni sem panaszkodik hogy nem jó neki zokni nélkül! De azért érdekelne a Ti véleményetek!:roll: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap és ma mikor be akartam lépni azt írta ki: "Nincs működő fórum!"
Bocsi, lányok, de én is csak ezt az oldalt olvastam vissza(nagyjából :oops: )

Ildi!
Boldog szülinapot!

Kép

Cory!
:( :( :( :( :(
Engem anno 5x vágot el a számvitel tanár, mert szerinte nem nekem találták ki a közgázt és el akart tanácsolni. És már megkezdődött a 3.-ik tanév amikor nem tudtam, hogy átenged vagy iratkozzak be ismét 2.-ik tanévre. :twisted:

Tüncike is nagyon édes! Fehér bálnához még szerintem távol álsz. Ahoz sok cseris sötikét kellene még megenni.

Vali!
Olyan szép kis család vagytok. Ugy elnézegettem volna még a keresztelős képeket. :)

Viol!
Ni-nii!!!
Kép
Be-bee-bee!!!! :wink: :) :D :lol:

Tünde!
Nem semmi +10km :twisted:

Boscó!
Gratuka a diplomához. A jegy meg mindegy. A fene sem fogja megkérdezni.
Én szoktam adni zoknikát, mert csak magamból kiindulva, ha megizzad a lába akkor ki ne dörzsölődjön.
Habár nem vagyok egy lábizzadós tipus, de előfordult már :oops: :lol:

Márminálunk!!!
Tegnap állatkertben voltunk és már ott éreztem, hogy kicsit "meleg" a csajszi. Itthon aztán 38,5 volt a valóság. Szokásosan nem aluszunk egész éjszaka és ráadásul még ez is, szóval.....kivagyok :oops: :cry:
A doki szerint valami vírus, mert se a torkanem piros, a tüdeje is ok és orrunk se folyik. Kicsit köhincsel, de tényleg nagyon kicsit.
És mát mi is topogunk. Megfigyeltem, hogy nem mi fogjuk már az ő kezét, hanem csak ő a mi egyik ujjunkat. Ezért kitaláltam, h mindketten fogjuk a fakanalat és ugy sétálunk. Mikor meg nem látja elengedem és igy lépked 4-5-6 lépést. Aztán észeveszi, h elendegtem és dül...én meg kapom.
Szóval már ez is haladás.

De lenne nekem is kérdésem:

:?: . ha el akarom kezdeni a tej bevezetését hogyan kezdjek neki ?
:?: :?: . vettünk egy bilikét, de ha ráültetem űvölt :roll: erre hogyan kell rávenni a manókat ?
:?: :?: :?: Boglárka mindig csak cicin hajlandó elaludni. És kezdek beparázni, h ez így is marad és nem tanul meg soha egyedül elaludni. Őszintén irigylem Ildit, hogy mindenhol elalvós manói vannak. Kérdésem az lenne, h másfél éves korában szeretném leszoktatni a ciciről. Ezt hogyan csináljam és hogyan lehetne megtanitani az egyedül elalvásra? Vagy előbb-utóbb magától is elalszik?

Bocs, ha hosszú voltam és nyavajgós, uncsi meg minden
Vendég

Először is köszi mindenkinek a keresztelős kép dicséreteket :) Dagad a májam rendesen :lol: :lol: :lol:

Meli: Remélem Boginál is ugyanolyan hamar elmúlik ez a láz, mint Lidinél! Tényleg már csak ez hiányzik neked az amúgy sem nyugis éjszakákhoz :(
Gratula a lépegetéshez :) Igazán cseles vagy, tetszett a fakanalas módszered :D

Kérdéseidre a véleményem:
1. tej: én direktbe másfél éves koráig nem akarok adni, persze tejtermékeket kap már a csajszi, és ha olyan kaja van, amiben pl. tejes habarás van, már azt is odaadom neki. Te miért akarod már bevezetni Boginál?

2. bili: szerintem ez még nagyon korai, azt sem tudja mi a fenének adod alá. Max. játéknak nézheti, de a funkcióját egy darabig úgyssem érti. Sem fizikailag, sem lelkileg nem érett még egy 1 éves gyerek a szobatisztaságra. 2 éves koráig én nem fogom erőltetni, hacsak nem látok rajta korábban hajlandóságot a dologra.

3. cicin elalvás: 2 hete még én is azt hittem, hogy sosem fog Aliz esti cicizés nélkül elaludni, aztán most 1 hete már nem kap este cicit. Az úúúúúgy volt, hogy olyan hulla fáradt volt egyik este, hogy már a pelenkázón elaludt öltöztetés közben. Azóta csak az apja van vele fürdés után, engem már nem is lát, és simán le tudja fektetni. Persze nem alszik be azonnal, de nem üvölt utánam. (Kopp-kopp. Remélem nem kiabáltam el.) Szóval nálunk az a helyzet állt elő, hogy a reggeli szopi maradt meg, és előbb szokott le az estiről.

Livi: Gratula az ovihoz :) De hogy hogy ti már itt tartotok? A többség még a bölcsibe íratással küzd :shock:
Jegyet sikerült ma intézned?

Boscó: Én adok zoknit a szandihoz, de csak azért, mert a mi szandink bélése narancssárga, és a múltkor úgy beleizzadt a talpa a csajnak, hogy az ő lába is abban a színben pompázott :shock: Kicsit hülyén nézett ki. Szóval mi vagy teljesen mezítláb, vagy zokni-szandálban nyomjuk.

Eszti: Még egy horror eü-s történet :evil: Remélem sikerült elkerülnötök a bacikat, vírusokat! Jobbulást Benyónak!

Az egyébként baj, ha sok a fülzsír?? Mert Aliznak brutál mennyiségű van, nem győzöm kitörölni a füléből. Nyúkálni én nem szoktam bele, csak ami "feljön a felszínre", azt takarítom le neki. De tényleg nagyon sok van :roll:

Ildi: Gratula Olivérnek az ovihoz :) Kíváncsi vagyok, hogy felveszik-e egész napra.

32 szál rózsacsokros kép??? Hmmm??? :wink: :wink: :wink:
Sushi nálunk is csak apánál nyerő, én nem bírom rávenni magam, hogy megkóstoljam. Hiába no, nem vagyok valami bevállalós :roll:

Tünde: Mi most az idén kihagyjuk a rendezvényt, de Vince is mindig nagyon jól érezte magát ott, nem csoda, hogy a csajok is élvezték :)

Viol: Nagyon szupi ez a pancsizó, a kalapos kishölgy nagyon bájos :)

Cory: Nem semmi szövege volt a vizsgabiztosnak :evil: Az oktató legalább normális volt? Biztatott? Mikor lesz a következő vizsga?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, ilyen korban normális a sok fülzsír, az a baj, ha nem jön ki. Ha Aliznak kijön, az szuper, az egyáltalán nem gond. Benyónak pl. alig jön, mint kiderült, neki is termelődik elég sok, csak nem jön ki. Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni, negyed évente a fülészeten majd kitisztítják neki, és idővel, ahogy nő, talán megoldódik majd.

Boscó, én dehogy adok rá zoknit.....33 fokban???? :shock: Egyébként én is látok zoknis, szandis gyerkőket, mindig csodálkozom is, mert az enyém nem is lát zoknit, amióta ilyen meleg van. Még szandit is ritkán. :)

Meli, mivel Bence már kapott tejes kajákat, ezért úgy voltam, hogy én is elkezdem bevezetni a tejet, amit úgy csináltam, hogy megkóstoltattam vele, hogy ízlik-e neki. Ízlett, így azóta azt kap pl. reggel, vagy hajnalban, ha felkel, langyosan általában. Szereti.
Én szerettem volna a tejes dolgokkal várni másfél éves koráig, de az engedélyem nélkül adtak neki tejes dolgokat, így úgy voltam vele, hogy már mindegy. Szóval mi kb. két hete tejezünk. Semmi hatása nem volt, és csak reménykedem, hogy később sem lesz.... :roll:

A biliről pontosan az a véleményem, mint Valinak. Ha ordít a bilin, akkor én egy ideig nem erőltetném. Tudja már egyáltalán hogy mi az a pisi, kaki? Mert én az esti fürdésnél szoktam Bencének mondani, hogy pisilj egyet a fütyivel, de fogalma sincs róla, hogy mit kell csinálni.... 8) A kakit viszont mindig mutatja már, ha van.
Bilit én még nem vettem, de én talán úgy fogom csinálni, hogy ott lesz a fürdőszobában, aztán ha ráül, ráül, ha nem nem. 2 éves kora előtt nem nagyon érettek rá, ha jól tudom.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a bíztatást! A pótdíjat befizettem, és bízom benne, hogy még júniusban eljutok vizsgázni, mert utána elutazunk.

Bili: én egyáltalán nem biliztettem a fiúkat.Volt itthon bili, ha előjött, elmagyaráztam, mire való, engem láttak wc-t használni, akkor is megbeszéltük többször is, hogy mire való, de én sosem ültettem rá őket, nem vettem le róluk a pelust csak akkor, mikor már ők kérték. Akkor viszont 1 nap alatt szobatiszták lettek. Nem volt ezer gatya mosás és társai.

Cicin elalvás: Liza úgy alszik el. Ennyi idősen még a fiúk is, aztán egyszercsak már nem, és azóta egyedül alszanak el.

Tej: 1,5 éves korig tuti nem kap Liza.

cory
Budapest

Sziasztok!

Ildi!
Nagyon boldog szülinapot! :D:D
Jó is 20nak lenni... :lol: :lol:

Viol!
Dorka nagyon csini és olyan nagylányos! :D:D
Dolgozni mikor akarsz visszamenni? A hotelbe mész majd?

Annácska!
Jó fej lehetett Peti meg Annamari a macsekkal. :D Azt a rémet azért majd megkérem Annamarit, hogy majd mutassa be nekünk is. :D:D De el tudom képzelni. :D:D

Vali!
Jók vagytok a keresztelőn! :D Lányod édes, mint mindig! :D:D
Hogy álltok a lakás eladással?

Babetta!
Az a babakocsi azért kicsit durva!!! Sikerült csinálni vele valamit?

Kövecske!
Gondolom meló miatt tűntél el... Tééényleg, nektek is van nyári szünet, vagy az csak a parlamenti képviselőkre vonatkozik???

Tünde!
Ovi :evil: :evil: Remélem a másik ovi is jó lesz!!!

Boscó!
Szerintem öltöztetésben nem sok "kell" van... Ha te úgy érzed, hogy valami jó, akkor az úgy is van jól. :D Te vagy az anyja annak a gyereknek!
Egyébként én sem adok rá zoknit. Nem kell megsülnie, én se hordok. :D

Meli!
1. Én úgy kezdtem el (Cory tanács), kapott olyat,a miben volt tej, pl kifli. És mi itt meg is rekedtünk. Hanna még nem kapott tisztán tejet, szóval ennyit tudok róla mondani. :D:D Nagyon szeretném, ha Hanna 2 éves koráig nem, vagy csak alig kapna tejet. Szerintem Eszti féle verzió jól hangzik. :D

2. Hannának van bilije, ő szivesen ül rá, de csak azért, mert a szomszédban a 2 éves Zsófi már használja és ezt Hanna látta is és szereti utánozni. Egyébként még csak játéknak van kitéve a szobába ismerkedésnek. Ha orditana tőle, biztos nem erőltetném.

3. A barátnőm úgy szoktatta le a gyereket a szopiról,h ogy hetente-két hetente elhagyott 1 szopit. Először a közti szopikat, majd az ebétet, végül a reggelit, majd az estit (ez lehet forditva is, ez gyerek tipus függő)
Ahogy hagyták el a szopikat, Bibi úgy tanult meg egyedül aludni. Szerintem tudják ők. :D

Hanna épp szétszedi a lakást... :D Megyek, összeszedem a romokat! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok

Cory
Az a helyzet, hogy abban a 30 percben 100%-ot kell teljesíteni. :( Amit egyébként az életbe soha többet nem fogsz és más se. :wink: Sajnos ezt elég nehéz nyújtani, valakinek elsőre, van, akinek negyedikre sikerül. Remélem ,még nem unod a sok dumát amit leírtunk neked. :wink:

Vali
Nagyon jók a képek. :)
Aliz nagyon cuki és tetszik, hogy nem fehérben van. Vince meg úgy néz ki, mint aki halálra akarja röhögni magát. :lol: :lol:

Tünde
Levi magától mászik bele, és most már minden ágyra is fel tud.
:shock: :)
Óvoda :(

Meli
Nagyon édi Bogi a sárga sapkába. :)
Ne félj nem sokára szaladni fog.
Éjszakáid sajnálom, :( én imádom ,hogy Levi már hónapok óta nem kell fel. :)

Livi
Messze vagy te a bálnától. A bálna a barátnőm, na ő jogosan hívja magát úgy. :lol: :lol:

Bilit én se erőltetem 2 éves koráig,
Szerintem a tej lassan nálunk is beindul majd. Egyébként azt hallottam, hogy a tejben van a legkevesebb anyag, mert abból vonják ki a legjobban, tehát a joghurt vagy túró sokkal többet árt. Na ez nem az én véleményem nem én találtam ki, csak gondoltam leírom. :wink:
Zoknit adok Levire,mert én se bírom nagyon mezítláb ,izzad a lábam, mint állat ,és csúszkál is benne. Gondoltam ő is így érez. :lol: :lol:

Viol
Nagyon édes a csajod. :)

Na lépek, mert ezzel a rohadt lakással hadilábon állok, mostanában ha takarításról van szó. :?

Ja.: Babakocsit Laci megcsinálta az egyik csavar hullott ki, és az miatt csukódott össze, mert esernyő. Nem viszem vissza ,mert ők is ezt csinálták volna,. Kár a benzinért. Annyira szar az út ,hogy nem bírja a sín kavicson való tolást ezért a sok rázkódástól, elnyírja a csavarokat .Már mindegyik kiesett, ami számit ,talán nem lesz több. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vali
Az lemaradt, amikor locsolják Vince fejét. :lol: :lol:

És jó pár vessző is félre sikerült, :oops: na a helyesírásról már nem is beszélek, de sose voltam jó. :oops: :oops: :?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Halihó!!!!

Edit, akkor egy nyomorult csavar volt a bűnös??? :shock: :evil: Szombaton vagy vasárnap lesz a koncert?
Ott is fogtok aludni??
És vonattal mentek????

Eszti, Eszter, Meli köszi nektek is!!!
Meli a szőrös pasit különösképpen!!!! :wink: :wink:
Igazán bájos 8) :lol:

Tejet én sem adok még.
Kb. úgy ahogy mindneki leírta, majd másfél éves kora környékén megpróbálkozunk egy kis fele tej-fele tápi kombinációval.
Mindegyik fiacskám kb. 20 hónaposak voltak, mire rendes tejet kaptak(asszem, de már oylan régen volt)
Viszont én meg tegnap este tettem a tápijába egy kanál kakaóport.
Meg is itta az egészet.
Először kivette a szájából az üveget, kíváncsian méregette, hogy ez meg mi a fene, meg miylen színű, de aztán a meózás után mind megitta.
Kipróbáltam, mert a tápit magában már alig akarta meginni.

Bilizni, majd ha betöltötte a 2-t.Jövő tavasz, vagy május, vagy mi tudom én.
Olivérrel is ilyenkor kezdtük, ezt csináltam, hogy jó idő volt, csak egy póló volt rajta mindig, se gatya, se alsó, se pelus, aztán megmutattuk, hogy a bilibe kell, és rögtön ráérzett az ízére.
Onnantól bilbe járt pisilni.
Aztán egyszercsak sikerült a kaka is, nagy örömujjongással, tapssal megjutalmaztuk, tök büszke volt magára, és szép lassan szobatiszta lett.
:D A lényeg, hogy nem kell se siettetni, se erőltetni.

Szopiról leszoktatásról nem tudok írni,. Enyém csaj saját maga szokott le, nem kérte a cickót többet.(pedig még szopizhatott volna)

Én néha adok rá zoknit, néha nem.

Eszti, sajnálom Benyóka fülgyusziját.
Most akkor vihetitek mindig kimostani szegénynek???
:evil: :evil:

Hát semmi hepaj nem volt.... :shock: :shock:
Sima, nyugis szülinap.
Vali majd rakok rózsás képet, meg sütöttem magamnak nagyon fincsi tejszínes, epres, eperlekváros tortát...... :D :D :D
Sushit az én uram szereti jobban, csak amikor 30 éve svolt, csináltam neki egy meglepi buli, akkor rendeltem egy csomó sushit, és most gondolta visszakapom.
Akkor nekem se ízlett, de most egész jó volt. :D
www.ilovesushi.hu
Innen való volt pedig mind a kétszer. :D
Boscó, hogy te meg az arcizmaidat készítgetted??????? :D :D :D
Jó kislány is tudok ám lenni!!!!! :roll:

Meli, Bogival mi a helyzet?
Láz?.... :?

vas

Sziasztok!

Szétmegy a fejem a könyvektől. A hétvégén konkrétan nem jó könyvből tanultam meg több fejezetet... már nem tudok koncentrálni. A nagymama van Zazival, akit konkrétan anyának hív. :shock: Teljes csőd ez az egész vizsgaidőszak. Nyafogok, ugye?

Bili: Nekem is az a tervem, hogy megvárom, hogy érzékelje a dolgokat és tudjon szólni, mielőtt pisil, vagy kakil. Addig szerintem is csak felesleges erőlködés, hiszen nem érti, hogy miért ül egy lavóron. :) Zazi egy csomószor pelus nélkül nyomja itthon és ide-oda csurrantgat is: ezért ő már remekül tudja, hogy az a pisi és a pisi a fütyiből jön. :lol: Óriási óváció, taps és fütty övezi a minitócsát is. Ééés, néha már meg is fogja, amikor csurog. Azt hiszem férfivá érett. :lol:

Tej: sok ismerősöm a kecsketejre esküdözik, hogy az a legjobb a babának és az is babavízzel hígítva egy picit. Hát nem tudom, minket ez még nem érint, de én nem szeretem a tejet, viszont a kecsketej tényleg nem rossz. Szóval passz.

Szopi nélküli alvás: hehe, el sem tudom hinni, hogy olyan van. :shock: :roll: :lol: Csak azt remélem, hogy tényleg nem fog szopizni az érettségi reggelén...

Na, vissza a könyvekhez!

Melitta

Kép
nyf

A torta és én
Kép Kép

a torta felülről:
Kép

rózsa
Kép
Kép
vas

Ja! Pisitémához: én még azt tervezem, hogy a bilibe beragasztok valami célkeresztet, vagy valami mókás figurát, vagy polifoam alakot (az még úszik is! :wink: ) és azt fogjuk mindig lepisilni... csak mert ez engem is biztosan feldobna, ha kétévesforma fiú lennék... Lányoknak nincs tippem. :lol:

Melitta

Kép
nyf

Melitta, kitartás!!!!!! :D :D :D :D
Kép

vas

Most akkor lesz valamiféle taller a hétvégén???????

Nekem vasárnapra van egy kis programom délelőttre, Levente volt ovijában, Zuglóban lesz egy tali, oda megyünk,de úgysem maradunk túl sokáig, utána még oda tudok menni bárhova. :D :D :D
vas

Melitta!!
a 15 hónapos oltásnál milyen bogyót kell szedni, és hogyan?
MMR kivezetőnek hívják, vagy van valami speckó neve is?
És ezt tudni fogják a gy.tárban is?

Köszike!!

Natika hétfőn kapja majd, és nem szeretnék semmilyen szövődményt!!!!

KÖSZI!!! :D :D :D :D
vas

Ildi! És én komolyan összeadtam, hogy annyi-e amennyi... :) Nem ér tortákkal és szépséges rózsákkal elterelni a figyelmem! Nagyon jól áll a szemüveg!

Melitta

Kép
nyf

MMR-vax, a Remedia gyártja, de a neve póriasan MMR kivezető. Tünde azt írta, hogy a Gazdagrétről valahogyan postán is meg tudták szerezni. Ha felhívos őket, akkor részletesen elmondják, hogy hogyan adagold.

Melitta

Kép
nyf

Köszike!!!
Először megkérdezem itt nálunk, be tudják-e szerezni.
Max. majd a használatáról hívom fel a Gazdagréti gy.tárat.

Szemüveg, torta, rózsa köszöni a kedves szavakat. :D :D

egyébként már több, mint 15 éve van szemüvegem, de ha valahova megyek(főleg nyáron, lencsét hordok, 1 éve)

De itthon ált. szemcsiben vagyok.
Nem túl erős : -1,25-ös, de már annyira hozzá szokott a szemem, hogy muszáj hordanom :roll:
vas

Köszi a linket is, az uram elvileg tudja , hogy hol van, OLivér születése után oda futott a szt.imréből bogyókért :D :D

Látom szombaton is nyitva vannak. :D
vas

jaja, nyitva vannak, de csak délig és háromnegyedtől már nem örülnek neked. :(
Nekem -4,5 mindkettő... :evil:

Melitta

Kép
nyf

Szép jó napot mindenkinek!

Boscó!
Hát a Zsuzsi szomszédasszonyom azért ad zoknit a szandi alá, hogy ne dörzsölje ki a cipő a kisfia lábát. Én nem mindig szoktam, inkább csak akkor, ha tudom, hogy kavicsos helyre megyünk. Egyébként meg cipőtől is függ ám.

Meli!
:arrow: Tej ügyben nem tudok válaszolni, mert mi tejet majd csak jó soká iszunk.
:arrow: Bilire majd megérik egyszer és nem fog üvölteni. Biztos korai, ha még nem tetszik neki. Tüncinek van bilije, ráül és mondja, hogy csücs, de egyszer már direktbe mellé pisilt, egyszer meg mellé kakilt, úgyhogy szerintem nem tudja, hogy miért van. Vagy pontosan tudja. De szeret rajta ücsörögni. Biztos kényelmes. :D
:arrow: Elalvás: nekünk most speciel a Youtube-os Gumimacira és HollyDolly-ra sikerült.

Vanillka!
Hát nem mindig tudni magyárt ám! Olyan szavakat keverek össze, hogy még én is alig hiszem. Asszem valami kapcsolási hiba van a fejemben.

Rólunk: férjecském most a héten szabin van. Tök jó, még őt is kerülgethetem. Viszont főzött ebédet. :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Vok: hát igen, a kelleket jó lenne már mellőzzem!Néha tényleg jó lenne ha valaki fenéken billentene! :lol: :lol:

Melitta:Kitartás! Biztos írtad már de mikor fogsz vizsgázni?

Köszi mindenkinek zokniügyben a választ! Arik vagytok!

Meli: én a tejes kajákból már adok Fannikának, mert mostanság minden falatnak nagyon örülök hogy egyáltalán eszik! A húst egyáltalán nem tudom semmilyen formában beletukmálni! Ma pl. őszibarack levesbe raktam neki kis husikadarabokat, de egy az egyben megérezte, ki is köpte! Szóval magában tejet még nem ivott, úgy még nem is adok neki! Ha kakaót iszik azt anyatejjel kapja. Biokarobporral.Bár ivott már rendes kakaót is mamánál! :roll:
Bilizés: majd 2 éves kora körül, ha megérik rá!
Szopi: Fannika már tök jól ellene anélkül is. Volt már 2-szer hogy apukája fektette le, ugyanúgy aludt reggeleig! De most hogy alig eszik ragaszkodom hozzá hogy legalább reggel este szopizzon! Simán elhagyná amúgy! Én meg azt hittem majd letépi rólam a pólót ha szopizni akar! :lol: Na eldugulok!

Ildi: jól áll tényleg a szemüveg! Én sajna nem bírtam a lencsét, így marad a szemüvegezés! :cry:
Vendég

Livi: Először azt sem tudtam, hogy miről írsz, aztán elolvastam a hsz-emet, és megvilágosodtam :D Javítok én is: gratula a bölcsihez :)

Ildi: A torta nagggggyon guszta, kár, hogy nem küldtél nekem fénypostával :wink: Apa meg nagyon kitett magáért a rózsacsokorral :D
Voltál tegnap pap bácsinál intézni a keresztelőt?

Melitta: Még jó, hogy viszonylag idejében rájöttél, hogy rossz könyvből tanulsz :( Kitartás és sok drukk a vizsgához!

Boscó: Még nálunk is kínszenvedős az evés, etetőszékben már régen nem tudom kajáltatni, így az ölemben ülve eszik, miközben nézi a szgépen a 300 trailerét. :oops: :oops: :oops: Az nagyon bejön neki, imádja a zenéjét :) Már érzem, hogy nagyon elb@szarintottam az etetést, de muszáj volt lekötnöm valamivel a figyelmét, mert egyébként nem érdekelte a kaja :roll:

Húúúúú nem emlékszem, hogy mire akartam még reagálni az előző oldalról :oops: :oops: :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ja igen ... puskáztam gyorsan :wink:

Eszti: Akkor megynyugodtam fülzsírral kapcsolatban. Köszi :)

Cory: Mikor tudod meg, hogy hanyadikán lesz a következő vizsga? Addig megint kell órákat venned?

Babetta: Még jó, hogy "csak" ennyi baja volt a kocsinak, de ezek után minden sétára vigyél magaddal egy pótcsavart és szerszámokat :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Köszi mindenkinek a választ! :)

Na látjátok mennyire buta vagyok. :cry:
Én azt hittem, h először meg kell szoktatni vele a tejet és azután adható neki tejjel készült ételek. Gondolok itt pl. a rántásos levesekre, kiflikre stb. :oops: Mindenre amiben van sima, rendes tej. :oops:
De akkor ezek szerint ezek simán adhatók, csak hát na...szőke nő :lol:
Ezek uán én sem akarok adni neki tejet.

Bilike: azért siettettem a vételt, mert a szomszédban van egy csajszi, aki már állítólag 8 hós korában szoktatta a bilire és 1 1/2 korára elérte, h napközben simán mindent bilibe csinált a kiscsaj és alig 2 évesen már éjszaka is szólt, h kell a bilike.
De akkor semmiről sem maradtunk még le.

Cici: hát ezt hogyan fogom csinálni, még a jövő titka.

Ildi:
tudtam, h bejön neked ez a fajta pasitipus :wink: :lol:
És tényleg jól áll neked a szemüveg :)
Láz szerencsére nincs, de még hőemelkedés se.(kopp-kopp)

No megyek!

Puszikák
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?