Sziasztok,
Hajny,
El is menne a rosszullét, ha nem lenne ilyen sűrű. De remélem lassan elmúlik és nem kíséri végig a 9 hónapomat.
Frontérzékenység? Nem tudom, Gergővel is fejfájósabb voltam, de igazából nem kapcsoltam össze az idővel. De nem merek gyógyszert bevenni, ezért képes vagyok egy csomót szenvedni, míg elmúlik.
Eső
– ma mi is így jártunk a szomszédban.
Lili,
Igazad van, nem nagyon könnyű az eleje. Gergő mintha érezné mi van, anyásabb, mint valaha. Bár a hétvégén kipróbáltuk, milyen ha nem vagyok vele. Lementek az anyósomékhoz az apjával egy éjszakára és szerencsére működött a dolog. Kicsit rossz volt először egyedül lenni, de aztán másnap végre meg tudtam csinálni a hetek óta elmaradt dolgaimat. A hányingerek mellett örülök, ha meg tudok főzni és Gergőt el tudom látni, meg tanítok. A házimunka kissé megsínylette. Látom az írásaidon, hogy most már jobb a kedved. Örülök Neked.
Én is agyalok, a kiságy témán. A miénk nem átalakítható, így ágyvásárláson gondolom, mert olyan mélyen van a kiságy, hogy a mellettem elalvó Gergőt, nagy pocakkal csak beledobni fogom tudni.
Roz,
Örülök, hogy végre mondtak is vmit. Profiságukat nem kétlem, de én még most sem szeretnék befeküdni, főleg most már kismamaként. Nem szeretnék semmit összeszedni. Remélem Niki tényleg nem lesz allerg. a tejre vagy már kinőtte. A doki is ezt mondta, hogy van aki poz. És még sincs tünete, van aki neg. és még sem eheti a tejet. Most hogy álltok? Tavaly Gergő is csak 1 hét után produkálta a tüneteket. Remélem nálatok nem ez lesz a helyzet. Mennyi tejet kaphat Niki naponta?
Záró
- szervezés nem az erősségük.
Adri tök ügyi a tapasszal.
Nem semmik a napjaid. Áruld el a titkod, hogy bírod??? Kérlek.
Vhonnan kell egy kis energia olyan, ami benned is van. És még 4 kislány. Óvodát nyitsz nyárra? Le a kalappal már megint.
Ser,
Köszi, vagyogatok. Remélem lesz ez még jobb is, ahogy Lili írta. Gergő szerintem még nem igazán érti a dolgot. Ha megkérdezem, hol a baba, rámutat a hasamra, de magától még nem, gondolom, majdha már érezhetően mocorog és megint jó nagy pocakom lesz, már más lesz. Egyébként most sokkal jobban dolgoznak bennem a hormonok is, mint 2 éve. Nagyon érzékeny lettem.
Timci,
Nagyon édes Atticy még mindig. Szopi?
A kórházban nem tanítottak meg fejni kézzel? Én Chiccósat használtam elég jó volt, csak kicsit hangos. Nekem nem volt sok, amit fejni kellett, gyorsabban ment kézzel.
Sajnálom, hogy a szülésed, nem úgy alakult, ahogy te szeretted volna, de remélem Atticy minden fájdalomért kárpótol. Elhiszem, hogy a végén már nagyon kimerült voltál, attól is fázhattál annyira. Most minden rendben van már?
Remélem nincs semmi komoly baj. Hogy van a kicsi Atticy? Bocsi, én mindent most olvasok vissza X nap után.
Virág,
Tegnap találkoztnk Benivel és Pankával motoroztak hazafelé, Pankának ruhacserére. Nagyon édesek voltak. A fiad egy darabig farkasszemet nézett az enyémmel. Nem bírtam mosolygás nélkül.
Nyhk,
Éjszakákat sajnálom, remélem már jobb volt. Cici megvonás, szegény Petrus.
Kazi,
Milyen volt a csajos nap és éj? Ez volt az első? Apa fogott sok halat?
Donoé,
Köszönöm kérdésed, ahogy fentebb írtam, hol így, hol úgy vagyok. Baba – remélem jól van. Lassan telik ez a 12 hét. Barbi hogy van?
Borsika,
Köszi az infókat. Tényleg aranyos vagy, hogy informálsz bennünket.
Jó, jó híreket hallani, ezek szerint most szerencsésebbek vagytok fül témában, mint általában, a strandra gondoltam. De persze kop-kop-kop.
Balim,
Marcinak jobbulást, Eszter meg csak eszegesse a gyümiket. Azokat Gergő is imádja, kivételesen. A vasárnapi százféle kajából szinte semmi sem tetszett neki.
Jó utat Nektek!
Lina,
Még használjátok a légzésfigyelőt? Kell vmiért? Kényelem.
Ágyból kilógva alvó Lili, nem semmi. Megijedtél?
A kép szuper, tényleg jó kis helyen voltatok, de azért sűrűn, ne odajárjatok pihenni.
Ja, és édes volt Lili mikor az angol könyveit kérte magának. Este elmeséltem a férjemnek, ő is jót mosolygott rajta. Azt mondta, Lili tudja, hogy gyűjtöm az angol könyveket.
Kattic, Dettus,
Mizujs veletek? Gyerkőcök?
Dóri,
Jó utat Nektek! Élvezzétek a hármasban
(négyesben) létet. Te is hozzál sok fotót.
Erszényes,
Én is nagyon várom a képeidet.
Szép napot/kat Nektek!