Új privát üzeneted érkezett!

Csajok-köszönjük még egyszer a sok jókivánságot és a bókokat. :wink:

Hajni-megnézni meglehet bármikor,de ölbevenni,azt,csak aug-ban,mikor hazajöttünk Erdélyből.Tudod megszenvedtem érte,és nagyon féltem.Féltem a baciktól.Nem azért mondom,mert...de tudod te is,h.még az immunrendszere nem annyira fejlett.Szoval nézegetni lehet,csak hozzányulni nem.Remélem megértesz és nem haragszol meg érte. :oops: :roll: :wink:

erszényes-nagyon szépen köszönjük,venni is akartam egyet,de igy már nem fogok. :lol: :wink: Tegnap vissza akartalak hivni telefonon,de nem értelek el.Ki voltál kapcsolva.Várunk.Jöhetsz bármikor,csak,min irtam,nem lehet még babázni. :oops: Nézni azat lehet.Ezt akartam volna mondani neked a tegnap,mikor visszahivtalak.

borsika-mindenért nagyon hálásak vagyunk neked!Köszönünk szépen mindent!

Most juli18-ára haza kell mennünk,államvizsgázni,és maradunk még otthon pihizni meg kirándulgatni.Nem tudom pontosan,h.meddig.De mikor visszajöttünk szólok,és akkor lehet már babázni. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

seriff-köszi a tippet,nagyon remélem,h.sikerülni fog azzal fejni.Mutatta Borsika,h.kell kézzel fejni,meg neki sikerült is kifejnie,de sajna nekem nem megy... :( Muszáj mellszivót vennünk,mert sok a tej,és durrannak a cicik. :lol:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci: értem én amit írtál, akkor majd a jövő 7-en felviszem neked a szajrét amit hoztunk :) és megkukkolom végre a picúrt is! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Visszahívni azért nem tudtál mert lemerültem a töltőt meg nem találom....nagyon remélem h nem maradt ott... :oops: :shock: :oops: :shock:

hajny: húúúú képek azok vannak dögivel 650 darab....tudod fanatikus fotózó vagyok... :wink: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Várom a talit nagyon!! :wink: :lol:

thymi: téged akartalak még hívni tegnap, csak eza telefon.... :twisted: , hogy vagytok? kedden egy randi? :wink: :lol:

ser: persze dobok képeket majd csak még a kicsinyítéssel bajlódok.... :wink:

Nanáék mikor mentek és végül hova?

KépKép
erszényes

Lányok Timciék bekerültek a kórházba, a picúr belázosodott, nem tudják mi a baja, azt gondolják hogy a köldöke lehet, met piros a küldkgyűröje meg talán váladékos is, de vettek tőle vért, szóval most bent vannak, holnap dolgozok és meglátogatom majd őket.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Timci
azért annyira nem kell félteni,pár hetesen hadd szokja csak mások közelségét,meg az immunrendszere is kezdje el a védekezést.Nem rögtön akartam én,de hát egy hónaposan már nehogy ne lehessen.
Hogy vagytok?Mi történt a köldökkel?Jobbulást.

Borsika
te olyan ari vagy,mindig informálsz mindenkit mi újság.Nagyon rendes töled.

Erszényes
az a 650 kép nem semmi mennyiség,kíváncsi vaok naon.Majd randizunk,csüt vagy péntek,de már várom.

Jöttem hazafelé és vacakul,pár perc lett volna és hazaérek,szarrá áztam.ilyen hülye idöt,most meg ragyogóan süt a nap.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Borsika!

Kriszti hogy van?Fáj még a füle a tubustól?Aranyos vagy,hogy írod az infókat,köszi! :D

Ser!

Igazán jó fotós vagy! :lol:

Hajni!

Szegénykém,olyan normálitlan idő van mostanában,egyik percben megsülsz,5 perc múlva meg zivatar.Én is felszerelkeztem esővédővel,kis esernyővel Donátnak.
Vendég

Sziasztok!

Donoé
én is tettem be magamnak esökabátot,de olyan hirtelen jött az esö,hogy mire felvettem ,a bugyim is vizes lett.Tényleg borzasztó mostanában az idö.Kicsit meg is visel,Anna viselkedésén is látszik.
Hamarosan egy éves Noémi.Pörögnek ám a napok.

Timci
remélem javult az állapota kisfiadnak,ez borzasztó,szegény picurka!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Remélem jobban van már Atticy!

Hajny, bugyiig ázás :cry: :cry: , tényleg döbbenetes az idő, de legalább nem kell locsolni.

Hajnali 5kor annyira alacsonyan repült el vki felettünk, h azt hittem beköszön az ablakon :roll: :roll: :roll: ....

Kép
seriff

Sajnálom a kis Attilát, remélem, hogy gyorsan kikerülnek a kórházból.

Ser,
bugyis Hanna nagyon édes. Szerintem teljesen rendben vannak Hanna méretei (és ezt nem a kép alapján mondom :wink: ). Eldőlt, megyünk Au.-ba motorral, két hét múlva szerdán, készítem a fenekem :lol: .

Enyém csaj most is jókat kajál, tömi a gyümölcsöt magába szerencsére. Viszont Marcinak megint begyulladt a torka, úgyhogy a suli legjobb időszakából marad ki (uccsó hét).

Ez az idő tényleg gáz, nekem a fejem fáj tőle sokszor :(.
balim

Hű Balim, az nem lesz semmi, sztem mától kezdve napi 3-4óra bicajozás minimum, de lehet,h alhatnál is rajta,h felkészüljön a popód-bár lehet,h azon a motoron kényelmesebb az ülés :wink: :D !
Mennyi időre mentek?

Kép
seriff

Ser,
hát sajna nehezen fog menni, mert mától két gyerkőc van itthon, bár ott az éjszaka is :wink: . 5 napra megyünk, addig anyósék ideköltöznek, az a legjobb az egészben, hogy nem kell az egész családot előtte összepakolnom :lol: :lol: .
balim

Lina
Még nem kaptam pelust. Minden oké veletek? Mikor mentek megkuksizni a babát?

Timci
Kitartás és nyugi! Fejni én sem nagyon tudtam, inkább csak erőlködtem, de mégis sikerült a szopi és Gyopi most kezdi abbahagyni.

Tényleg
Lili, Dóra
Ti szoptattok még? Mikor hagytátok abba? Úgy értem h miután megtudtátok h baba van meddig szoptattatok?

Drága Timci
Most olvastam Borsikát. Remélem semmi komoly!

Borsika
Sokszor puszilom Timit és mondd meg neki h próbáljon nyugodt maradni, mert árt a tejének a stressz.

Hajni
Legközelebb sampont vigyél :) Hát igen. Nem semmi ez az idő. Tegnap a város megint úszott, itt meg egy csepp sem volt….

Ser
Kicsit kiakadtam. Mi repült el felettetek? Magán v vadászgép?

Kép
Kép
Kép
thymi

Az tényleg jó, mert így minden meglesz, sztem végig sem lehet gondolni, h mi minden kell Nekik 1 hétre.
Közös családi nyaralás is lesz? Hová?

Kép
seriff

Thymi, hát elég mérges voltam én is, főleg, h fél12kor még nem bírtam elaludni, meg 1kor is felébredtem, és 5után meg nem bírtam visszaaludni...de nem tudom,milyen gép volt, mertmegnézni nem volt erőm......

Kép
seriff

Erszényes
Remélem nagyon sokat mesélsz majd :wink: Holnap jó.

Lina
Hogy sikerül kicsikarni a pisit Lilitől?
Lassan mintát kéne vinnem és már 1000 éve volt amikor zacsiztunk, azóta mindig közvetlenül a húgyhólyagból nézték.

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,
na akkor ha legközebb öszefutunk, adok mintát. Egy még van a csomagtartómban.
Babóca remélem jól van, legalábbis én sokat nem érzek belőle, de majd holnap este 19:50-re megyek megnézni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser,
hihetetlen, hogy mennyi cuccot kell összepakolni a három gyerekre, és a praktikus dolgokat sem szabad otthon hagyni, pl. TAJ-kártya... Persze mindig marad itthon valami, hiába írom össze már utazás előtt napokkal. Szintén Ausztriába megyünk egy hétre júl. vége felé, de nagyon gonoszok leszünk, mert Eszti itthon marad. Nélküle sokkal könnyebb lesz, tudunk nagyokat bicajozni, túrázni, fürdeni, még talán pihenni is :wink:, és végre csak a fiúkkal foglalkozni egy kicsit. All inklusive útra megyünk, így a kajára sem lesz gond :lol: .
Nem lehet, hogy szúnyogot irtottak? Azok szoktak olyan alacsonyan repülni. Emlékszem amikor pár éve, pont nem messze tőletek zuhant le egy ilyen gép :(.
balim

Seriff
Valahogy megértelek....Nélunk a repülő szerepét GYopár tölti be mostanában :? ma pl 4.45-kor kelt és kiabált h anyaanyaanya, persze utána már volt v 6 óra mire elaludt és akkor is 1 órát+ még 10 perc után úgy gondolta h még 1 órát alszik...csak azt nem értem h ezt nem tudná megszalítás nélkül?

Nyhk, Kazi
Eszembe juttok mindig h én még összetehetem a kezem, de mégis olyan jó lenne csak 1x mondjuk 7-8-ig aludni.....

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,
nekünk közel másfél évet kellett várni, de Lili most már néhány napja alszik rendesen estétől reggelig. Ma is 3/4 8-kor kelt fel. Éjszaka ugyan kimászott, meg kicsit odajött hozzám, néha még előfordul, de van, hogy mukk nélkül megy. Akkor a férjemhez kelek, mert zeng tőle a ház :D
Most már Lili ha felkelt, kijön egyedül az ágyából, most már azt tanítgatom, hogy kapcsolja ki a légzésfigyelőjét, ha kimászott...kényelmes anyuka, azért se kelljen felkellni :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Borsika, tudsz vmit Timciékről? Szegények, reméljük nincs nagy baj.

Lina, nagyon jól csinálod. Tanulja csak meg. :D Nálatok nincs már rács?

Lányok, mikortól nem kell a kiságyhoz rács? Én most ezen agyalok.....

Balim, jó lesz nektek nagyon! csak kettesben.... :) Nekünk sztem legalább 7évet kell erre várnunk. (ahogy magamat ismerem...)

Ser, bugyis Hanna.... :D :D :D Ennyire van mr akaratuk 2év után, h. le sem lehet őket tenni aludni? Zsófi még szépen megy a kiságyába, tudja, h. ebéd után alvás van......de meddig..... :roll:

A hétvégén Solton voltunk, jól elfáradtunk mindannyian. Zsófi nem nagyon aludt éjszaka, nappal is volt program elég.... a zuhikból Katonatelep kimaradt tegnap. Pedig jól lehűlt itt is a levegő.
Engem ezek a frontok csak álmosítanak. :D
birolili

Thymi, Zsófi 18hónapos volt, mikor megtudtam, h. kismama vagyok. Kb. 4hetes lehetett a baba. Én azonnal elvágtam a szopit. Kell ennyi pihenés a szervezetemnek is, és nekem is. Igaz, nem volt könnyű, de a védőnő is azt mondta, h. Zsófinál ez jobb megoldás volt, mert ő ha csak 1-et hagytam volna meg, akkor azt a végtelenségig is elhúzta volna.
Egyébként meg a kismamaság is nagyon szív, nemhogy még szopival egybekötve..... :) :roll: Ezért is döntöttem így.
birolili

E az ágytéma engem is foglalkoztat...meddig rácsos, mikortól lehet neki rendes ágyatt venni (persze leesésgátlóval egyenlőre)

Lina
Kényelmes anyuka :lol: :lol: :lol:

Lili
Köszi az infót!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Túléltük az édeshármast :D,nem is volt olyan gáz!De ezt apának nem hangoztatom,nehogy sűrűbben menjen :oops: :wink:

Ser:
Nem jár olyan sűrűn,pláne,hogy tavaly még Lari is nagyon kicsi volt,elkélt a segítség.a halat szeretjük,de ide nem nem kerül nyers hal én nem szagolgatom,ráadásul itt a szabadidőben olyan pocsoja szagúak!

Don:
Noémi szerintem átlagos magasságú,Lari is 72cm volt 1évesen :)
,csak ő 9kg volt hozzá :D
Barbi ,hogy van?

Nyhk:
kitartás!!!Szorítok!!!!
Biztos alakul a dolog :wink:

Timci:
Gyógyulást Attilának!!!

Hajni:
Jövő héten meglátogatunk,ha nektek is jó :wink:
kazi

Ágytéma:
Mi Mirának kétévesen vettünk "nagylányágyat" ,de csak azért mert kellett Larinak,és nem akartam az utsó percben nehogy úgy élje meg,hogy elvette tőle.Így mire oda került a sor arra sem emlékezett,hogy az az övé volt! :)
Nem is volt probléma Mirával,de ő eleve mindig is jó alvó volt(viszont egyszer lejött hálózsákban a lépcsőn :oops: :oops: :oops: ,majd szívinkfartust kaptunk,de szerencsére nem esett baja)
kazi

Most kaptam néhány kórházi képet. Mi ilyen "klasz" helyen voltunk :D Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili,
Lili ágyából két rács van kivéve, és a lyukon ki tud jönni ha akar, de azért a kieséshez talán kicsi, bár már sikerült azt is előadni. Valamelyik éjszaka arra mentünk be, hogy Lili térdel a földön, és csak a keze meg a feje támaszkodik be az ágyba a lyukon, és így aludt. Mi is lassan összeszereljük a nagyágyat, hogy a kicsi majd a tesóé legyen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi
Akartamm már kérdezni h a férjed mióta dolgizik ott ahol? Rokona a Baranyiéknak?

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok :)

Timcike
jobbulást pici Atticynek sajnálom :(

Seriff
Itt is folyamatossan mentek ma repülők már hülyét kapok anniyra hangossak ... Ma voltunk Zolinál Adrinak kb 10 percig könyörögtünk, hogy nyissa ki a száját :lol: :oops: :roll: de aztán csak sikerült megyünk még 2 hét mulva egyszer.
Nézelődtünk felétek hátha kint vagytok mert kicsit hamar sikerült oda érnünk és Adri unta magát

Lili
Mi viszonylag hamar kivettünk a gyerköcöket a kiságyból Áki volt a csúcsdöntő Ő már 15 hós kora óta a nagyágyon alszik Adrival, nem magas az ágy széthúzható és kb 25-30 cm magassan van a matrac, ott alszanak még soha nem esett le de sajnos mostmár kijár Ő is közénk :roll: és ahogy nőnek egyre kényelmetlenebb

linácska
micsoda jó kis kórház ez :) de azért gondolom jobb otthon :)
jól vagy ? Picur? Voltál azóta dokinál ?
légzésfigyelő :D :D :lol: :lol:

sbea
Mizujs? Lilácska jól van? Mikor mentek Szegedre ?

hajny
Ágason 1 csepp eső sem esett, csak lestünk mikor jöttünk haza és ágak hevertek a földön. Cukkerék hogy vannak ?

erszényes
hova lesz a következő út ??
mostaniról teszel majd fel fotót ?

balim
Jó utat nektek :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Lányok!

Most jöttem haza, Timiéket megnéztem a körülményekhez képest jól . pici Ati már nem lázas magas crp./ 34/ de kap antibiotikumot vénásan, valószínű a köldöke okozta, azt hitték a posi de az negatív.Küldtek tenyésztést a köldökből, az még nincs meg.Ha minden jól megy hétvégére haza jöhetnek.De ehhez az kel hogy csütörtökön lesz vérvétele és ott csökkenjen a crp értéke. NA hírtelen ennyi.

Thymi
Azt üzenet ne haragudj de nem tudott válaszolni sms-re mert nincs pénz a telefonján.

Puszil mindenkit!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Borsika
az oké hogy írsz írsz Timciröl,és veled mi újság?Lányok is jól vannak?

Kazi
jövöhétben benne vaok,a hetem már telve van.

Roz
Cukiék jól vannak,biztos jön ide is hamarosan.Ti jól vagytok?Nem jössz olyan soxor mint szoktál.

Ser
hát elég gány ez az idö mostanában.Ma épp hogy beértem a garázsba a brinyóval,ömleni kezdett ismét.Haha,ma gyorsabb voltam nála,nem áztam el.

Lili
én Annát akkor vettem ki a rácsoságyból,mikor már járt.Elég késön indult el,így oké volt.Az elsö éjszaka esett le,többet sé.Minden ok vele.
Jól vagy?Hogy bírod ezt a meleget?Vagyis ezt a változékony idöt.

Thymi
hát lehet nem volna hülyeség a sampon! :lol: Legalább megúsznám itthon a vízszámlát,spórolnék.haha :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni
Köszi nagyon jól vagyunk, voltunk kontrolon azt mondtab a doki néni jól áll atubus. Szóval minden oké. Ja és mér starndon is voltunk füldugóval, jól szuperál.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok,

Hajny,

El is menne a rosszullét, ha nem lenne ilyen sűrű. De remélem lassan elmúlik és nem kíséri végig a 9 hónapomat.
Frontérzékenység? Nem tudom, Gergővel is fejfájósabb voltam, de igazából nem kapcsoltam össze az idővel. De nem merek gyógyszert bevenni, ezért képes vagyok egy csomót szenvedni, míg elmúlik.
Eső :twisted: – ma mi is így jártunk a szomszédban.

Lili,

Igazad van, nem nagyon könnyű az eleje. Gergő mintha érezné mi van, anyásabb, mint valaha. Bár a hétvégén kipróbáltuk, milyen ha nem vagyok vele. Lementek az anyósomékhoz az apjával egy éjszakára és szerencsére működött a dolog. Kicsit rossz volt először egyedül lenni, de aztán másnap végre meg tudtam csinálni a hetek óta elmaradt dolgaimat. A hányingerek mellett örülök, ha meg tudok főzni és Gergőt el tudom látni, meg tanítok. A házimunka kissé megsínylette. Látom az írásaidon, hogy most már jobb a kedved. Örülök Neked.
:D Én is agyalok, a kiságy témán. A miénk nem átalakítható, így ágyvásárláson gondolom, mert olyan mélyen van a kiságy, hogy a mellettem elalvó Gergőt, nagy pocakkal csak beledobni fogom tudni. :lol: :lol:

Roz,

Örülök, hogy végre mondtak is vmit. Profiságukat nem kétlem, de én még most sem szeretnék befeküdni, főleg most már kismamaként. Nem szeretnék semmit összeszedni. Remélem Niki tényleg nem lesz allerg. a tejre vagy már kinőtte. A doki is ezt mondta, hogy van aki poz. És még sincs tünete, van aki neg. és még sem eheti a tejet. Most hogy álltok? Tavaly Gergő is csak 1 hét után produkálta a tüneteket. Remélem nálatok nem ez lesz a helyzet. Mennyi tejet kaphat Niki naponta?
Záró :evil: - szervezés nem az erősségük.
Adri tök ügyi a tapasszal. :)
Nem semmik a napjaid. Áruld el a titkod, hogy bírod??? Kérlek. :shock: :lol: Vhonnan kell egy kis energia olyan, ami benned is van. És még 4 kislány. Óvodát nyitsz nyárra? Le a kalappal már megint.

Ser,

Köszi, vagyogatok. Remélem lesz ez még jobb is, ahogy Lili írta. Gergő szerintem még nem igazán érti a dolgot. Ha megkérdezem, hol a baba, rámutat a hasamra, de magától még nem, gondolom, majdha már érezhetően mocorog és megint jó nagy pocakom lesz, már más lesz. Egyébként most sokkal jobban dolgoznak bennem a hormonok is, mint 2 éve. Nagyon érzékeny lettem.

Timci,

Nagyon édes Atticy még mindig. Szopi?
A kórházban nem tanítottak meg fejni kézzel? Én Chiccósat használtam elég jó volt, csak kicsit hangos. Nekem nem volt sok, amit fejni kellett, gyorsabban ment kézzel.
Sajnálom, hogy a szülésed, nem úgy alakult, ahogy te szeretted volna, de remélem Atticy minden fájdalomért kárpótol. Elhiszem, hogy a végén már nagyon kimerült voltál, attól is fázhattál annyira. Most minden rendben van már?
Remélem nincs semmi komoly baj. Hogy van a kicsi Atticy? Bocsi, én mindent most olvasok vissza X nap után.

Virág,

Tegnap találkoztnk Benivel és Pankával motoroztak hazafelé, Pankának ruhacserére. Nagyon édesek voltak. A fiad egy darabig farkasszemet nézett az enyémmel. Nem bírtam mosolygás nélkül. :lol: :lol: :lol:

Nyhk,

Éjszakákat sajnálom, remélem már jobb volt. Cici megvonás, szegény Petrus. :)

Kazi,

Milyen volt a csajos nap és éj? Ez volt az első? Apa fogott sok halat?

Donoé,

Köszönöm kérdésed, ahogy fentebb írtam, hol így, hol úgy vagyok. Baba – remélem jól van. Lassan telik ez a 12 hét. Barbi hogy van?

Borsika,

Köszi az infókat. Tényleg aranyos vagy, hogy informálsz bennünket.
Jó, jó híreket hallani, ezek szerint most szerencsésebbek vagytok fül témában, mint általában, a strandra gondoltam. De persze kop-kop-kop.

Balim,

Marcinak jobbulást, Eszter meg csak eszegesse a gyümiket. Azokat Gergő is imádja, kivételesen. A vasárnapi százféle kajából szinte semmi sem tetszett neki.
Jó utat Nektek!

Lina,

Még használjátok a légzésfigyelőt? Kell vmiért? Kényelem. :lol: :lol: :lol:
Ágyból kilógva alvó Lili, nem semmi. Megijedtél? :shock:
A kép szuper, tényleg jó kis helyen voltatok, de azért sűrűn, ne odajárjatok pihenni.
Ja, és édes volt Lili mikor az angol könyveit kérte magának. Este elmeséltem a férjemnek, ő is jót mosolygott rajta. Azt mondta, Lili tudja, hogy gyűjtöm az angol könyveket. :lol:

Kattic, Dettus,

Mizujs veletek? Gyerkőcök?

Dóri,

Jó utat Nektek! Élvezzétek a hármasban (négyesben) létet. Te is hozzál sok fotót.

Erszényes,

Én is nagyon várom a képeidet.

Szép napot/kat Nektek!

geli08

Sziasztok!

Hajni!

Igen,repül az idő,11 nap,s 1 éves lesz!El sem hiszem,még most jöttünk ki a kórházból :roll: Hova lesz a kis babám?Szülnöm kéne mégegyet?Addig szülök,míg fogamzóképes vagyok,így sokáig babázhatok :lol: :lol: :lol:

Kazi,Geli!

Köszi kérdéseteket,Barbi elég jól van,visszatért már a csúnya szája is,úgyhogy javul :lol: Mikor lesz vége a kamaszkornak? :roll: Bár ahogy emlékszem,mi nem is mertünk volna így beszélni,ahogy sok mostani kamasz.
Vendég

Sziasztok!

Borsika
az jó hogy müködik a tubus.Meddig kell használni?Nem értek az ilyenekhez,remélem nem kell ilyesmi nekünk.

Donoé
Barbi hogy van?

Geli
nekem is lassan telt a 16 hét,addig volt a hányás.De kitartás!

Lina
valóban jó helyen voltatok,mekkora Lili haja!Jól áll neki!

Balim
irigy vaok a motoros túráért,naon klassz lehet nektek!Az ülögumó fájást meg majd kihevered itthon.Kettesben nyaralás :lol: :lol: naon tutti!

Én nem tom mi van Annával,nem hagy békén minket napok óta.Hangulatváltozások,sok hiszti.Naon lefáraszt mind a kettönket estére.Nem lehet bírni vele.Más nem tapasztalt ilyet mostanában?Csüng rajtunk ,szó szerint.Nem nyafizok,csak nem volt ilyen.
Ráadásul álmomban nagy hasam volt,és mutattam Annának hogy mozog bennem a kibaba.És nem akarta a kistesót.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

HAjni
Nem vagy véletlenül terhes?

Geli
Gyopi is nagyon anyás kb 1 hete. Folyton rajtam lóg. Lehet h ő már tud valamit?

Borsika
Köszi

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi, Te is? :wink:
Mi kb 2hónapja szedtük szét a rácsos ágyat,és leesésgátlónk nincs,mert ahol szétnézte ott nem volt kedvemre való, viszont jól kibéleltük az ágy előtti részt,és kb 2 vagy 3 alkalommal esett le Hanna, de nem magas, olyan 20-25 cm. Szóval sztem még várhatsz pár hónapot.

Lina, légzésfigyelő :lol: :lol: :lol: ...

Lili, hát ez érdekes nagyon,mert általban Hanna is megy az ágyba ebéd után,vagy közli, h aludjunk,és aztán meg mégsem hajlandó...és van,amikor reggeltől ebédig meg sem áll, gyalogol,motorozik-szóval el is fárad....annyira nem bánom(ill.nincs mit tenni),mert nem nagyon nyafog, csak már tényleg fürdés körül, viszont utána 5perc alatt elalszik :D .

Hajny, sztem a gyerekeknek sem könnyű ezt az időt elviselni,meleg-aztán vihar-aztán fülledtség....

Roz, akkor még bent vegetáltunk :lol: .

Kép
seriff

Timci: jobbulást kívánok pici Attilának, remélem mihamarabb kutya baja sem lesz!! Puszi neki és nektek is! :wink: :lol:

azon gondolkodtam h ennyi kismaminak megint lehetne táblázatot nyitni h ki mikor szül stb.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lina: nagyon jó a kép, meg nem mondanám h kórházas.... :wink: :lol:
légzésfigyelő??? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

hajny: nekem is nyügi Jana, lehet h összebeszéltek és 6 kor kelt reggel üvöltve, ami nagyon furi mert nemhogy fél8 előtt nem szikott, de sírva sem... :shock: :roll: lehet h tényleg az idő...
péntek ok. hehe a kocsit vigye ő cseles vagy, jó ötlet úgy lesz... :lol: :lol: :lol:

thymi: várunk titeket! :lol:

donoé: örülök, h Barbi jól van :), a kamasz kor sokáig eltarthat, nekem legalábbis hosszú volt a szüleim szerint... :lol: :lol: :lol:
igen a mostani kamaszok sokkal többet megengednek maguknak... :roll:

Geli: Gergővel volt hányingered? remélem h hamar elmúlik neked, nekem Janával a 13 héten múlt el ahogy meg volt írva, na de addig éjjel nappal.... :? :roll:

Roz: nincs még konkrét útitervünk csak álmodozunk... :lol: :lol: :lol: , nehéz leállni, mostanában nagyon menősek vagyunk és élvezzük! :lol:

KépKép
erszényes

nem tudtam ide betennia képeket mert mindig tul nagyok voltak, úgyhogy albumba raktam, de igy sem olyan szépek mert ezek tök nagy szép éles képek voltak, de már nem bajlódom tovább.... :? :roll:

www.babanet.hu/album/main.php?album=13231&p=5177246

KépKép
erszényes

thymi: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beléptél a klubba!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényes
Megelőztél :lol: :lol: :lol:
Igen beléptem a klubba.

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi, ez nagyszerű! Gratulálok én is! :) :) :)

Geli, én is 1000* érzékenyebb vagyok a 2.terhességemnél, mint Zsófival voltam.....

Erszényke, Velencés képeket kérhetünk még? :roll: :wink: Imádom! Oda vissaz szeretnénk menni apával. Csak 1napra sikerült eljutnunk, ami felejthetetlen volt, de olyan gyönyörű! :)
Janika mekkora legény már! Nagyon édes! :)
birolili

Sziasztok!!!

Thimy:
Te is babát vársz???Gratulálok!!!!
A férjem 9éve van a Nagykőrösi U-án,de nem családtag.

Lina:
Gyerek koromban rendszeressen rám is így találtak anyuék,ahogy ti is Lilire(félig az ágyon-félig a földön.) :lol:

Geli:
Kitartás,nemsokára elmúlik!!!Én is megszenvedtem mind a 2 csajszival anno :oops:
Csajosnap- fárasztó,jobb szeretem az apásnapot :lol:
Nem első eset volt,de máskor hazajött legalább a fürdésre,altatásra,most arra se :oops:
Sok hal- :lol:-mindig van valami kifogás,hogy miért nem fogtak(nagyobbakat legalábbis)-fújt a szél,esett az eső,nem volt jó a holdállás stb. :lol: :lol: :lol:

Hajni:
Én is a jövő hétre gondoltam!Anna :shock: ,biztos az időjárás(tudod valamire rá kell fogni :lol: )
kazi

Thymi,

Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már éppen kérdezni akartam! :wink:
A multkor kérdezted a cicizést terhesen. Amikor én Petrussal teherbe estem, akkor Ádám 4* szopizott. A doki mondta, hogy jó lenne gyökkenteni, és elhagyni. Szóval maradt 2*. (reggel ébredés után és este lefekvés előtt), viszont ezt követelte! 3 hónapos terhes voltam (és pont a szülinapom volt), amikor reggel még követelte, este meg úgy ment fel az apjával lefeküdni, hogy nem kérte. Én meg nem erőltettem. Így szerencsés voltam, mert magától szokott le.

Kazi,
Petrus 3 napig csak 3* ébredt éjszaka (kb. 3 óránként), most meg (nem akarom elkiabálni) elsőnek 1/2 5-kor utánna meg 6-kor (akkor már adtam neki cicit). Szóval alakulunk, nem tudom, hogy a szopi megvonás, vagy pedig a homeos bogyók segítettek-e. Remélem lassan nálatok is javulni fog a helyzet.

Kép

Kép
nyhk

Thymi, gyanús voltál már tegnap is :wink: , gratulálok! De jó, pedig mintha rosszkedvűen jöttél volna el a dokitól pár hete, de úgy látszik a "Geli-féle" Jónás bevált Nektek is! Hány hetesek vagytok?Új vonalzó? :D

Erszényes, nagyon klassz lehetett Nektek,homokozóbajnok Jana még mindig gyönyörű! De jól látom, h nem volt mindig szikrázó Napsütés?

Lili, csak nem Velencében kérte meg a kezed a férjed? Vagy Zsóficica "készült" ott?

Kazi, igazi horgászod van :wink: :lol: !

Kép
seriff

NyhKati, hű,akkor remélem Te is tudtál aludni!Örülök Nektek!

Kép
seriff

Seriff,
Köszi szépen! Régen aludtam ennyit egyfolytában, de ha tudtam volna, hogy éjfél előtt nem ébred fel szokás szerint, akkor hamarabb elmegyek aludni. :)

Kép

Kép
nyhk

Köszi Lányok!

Szopi 2,5 napja nincs. Tegnap délben azonban felhúzta a pólómat és megnézte h megvannak-e még a cicik. Be is kapta mindkettőt, de csak rötyögött meg ráharapott. Szerintem érti h vége...

Amúgy ma vagyok 5+1 Remélem minden rendben lesz. Jó helyen van és egészséges...majd a doki megmondja, csak még nem tudtam felhívni, mert lemerült a telcsim, meg GYopi alszik.

Kép
Kép
Kép
thymi

Nyhk
Annó GYopi is így szokott le az éjszakai kelésekről, h nem adtam neki cicit. Most viszont nem tudom mit csináljak. 5 kor felkel és nem akar visszaaludni. Dehát minden normális ember akkor még alszik...

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,sztem pár nap-hét és ez is megoldódik, este mikor fekszik?
Bár már rég rájöttem, h nincs mindig összefüggés :? ...

Kép
seriff

Mi arra jöttünk rá, hogy Ádámnál van összefüggés, hogy mikor fekszik, mikor kel, és hogy délután alszik-e. Ő +- 10 perc különbséggel 11 órát alszik egy nap. Általában este 9-től reggel 8-ig. Ha később fekszik akkor később kel, és ha délután véletlenül elalszik akkor annyival később alszik el, vagy kel reggel vagy annyit van fent éjszaka. Mint egy kis óra!
Amúgy ugyanolyan rossz alvó volt kicsi korában mint Petrus.

Felhívás!!!!!
Ha valaki akar cseresznyét vagy meggyet enni, elrakni, az jöhet szedni annyit amenyit akar. Csak ki kell jönni Katonatelepre és szedni! Lassan teljesen leérik, sürgősen szedni kell!

Kép

Kép
nyhk

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?