Sziasztok!
Még mindig egyben.
De jó, hogy így megszaporodtatok végre! Tessék szorgalmasabban írogatni, legalább amíg tudok jönni, addig.
Anyapoc, Villő babának:
Boldog Névnapot!
Okr, nálatok volt esőzés? Én nem csodálom, hogy rosszul vagy "kisbéka", teljesen meg van kergülve az idő, bár most még istenes.
Tegnap jött a gázóra leolvasó csajszi, meglát, azt mondja, hú, de nagyon nem irigyel, ilyen melegben, ekkora hassal. Aztán amikor elment, mondta, hogy sok szerencsét a szüléshez.
Elég döbbent volt az arca.
Robcsi, borzasztó, amit a tesódékkal megint megtörténik. Iszonyúan sajnálom!
Nem értem, a sors miért enged meg ilyen kínokat egy nőnek (párnak), aki nagyon szeretne babát.
Bezzeg az olyan szemétládák, akik odaverik a 13 hónapos gyermekük fejét az ágyhoz, aztán becseszerintik a haldokló babát a kiságyba, és ott hagyják szenvedni, annak megadatik a gyors babásodás! Néha nagyon igazságtalan az élet!
Réka egy tünemény lehet, szószátyárságban Szilire hasonlíthat, tegnap is halálra nevettük magunkat az udvaron, amilyen szöveget nyomatott.
Komolyan, néha fetrengek tőle. És ami lehet, hogy picit baj is, hogy ilyenkor képtelenség szigorúnak lenni vele, pedig van, hogy kéne. De annyira édi.
Okr:
Boldog 3. évfordulót!
Nekünk augusztusban lesz, úúú, már a 4. És már 8 éve vagyunk együtt. Jesszusom, de megy az idő. Én meg már 30 vagyok, kész vénség.
Angel, érdekes kérdést vetettél fel a HSG-vel kapcsolatban, meggondolandó, bár én hála az égnek, nem nagyon tudom, hogyan is működik ez a vizsgálat. Mondjuk azt nem írta Robcsi, hogy volt már ott megtermékenyített pete, viszont a rtg sugár nem is ürül ki egyik pillanatról a másikra, az tuti, és szerintem azért simán árthat egy olyan icipici sejtecskének.
Bettike, Bonika, arik vagytok!
Jaj csajok, az én nagy fiam már nem használ WC szűkítőt, hanem valamelyik nap a WC lehajtott tetejére csücsült csak úgy, aztán mondtam neki, ha akarja, fellépő nélkül is használhatja a WC-t. Kérdezte, azt hogyan. Megmutattam, azóta már csak úgy pisil-kakil, mint a felnőttek, bár a lejövetel még kicsit nehézkes neki. Annyira drága! És már olyan nagy az én "babám".
Puszi mindenkinek, én már most kezdek olvadni a hőtől, legalább nem hízom tovább.