Új privát üzeneted érkezett!

Remek, csinál nekem 30-32 napos ciklust :cry: és egyébként is minden bajom volt tőle.Legközelebb mást fogok kérni helyette.

Száni?!= Szuper-Álom-Nők-Intézménye ?! :lol: még én is versenyben vagyok :lol:
katica_75

Szasz kiscsapat!

Még egyben, bár tegnap este már úgy voltam, hogy tutira éjjel szülök, de meggondolta magát babuci. :lol: Húzza az anyja agyát rendesen. Jó erőteljes fájásaim voltak igen sokáig, aludni sem tudtam, aztán egyszercsak elfáradt, és elhagyott. Azóta megint voltak hasonlók, meg a medencémet annyira feszíti gondolom a manó feje, hogy azt hiszem, mindjárt kidugja a buksiját, és közli, hogy anyu, na most már eleget szűkösködtem odabenn, kijövök. :shock:

Anyuéknál voltunk ma Üllőn, pancsiztunk a medencécskében, Szilim nagyon élvezte, volt vízipisztoly harc, meg minden. És levittük végül a cicánkat hozzájuk, szegényt nagyon sajnáltam, de nem mertem megkockáztatni, hogy újszülött mellett maradjon. Remélem, megmarad anyuék mellett, és nem szökik el. Nagyon meg volt illetődve. :(

Kinek hogy telt a hétvégéje? Remélem, kikapcsolódott, akinek volt rá lehetősége!

Puszi mindenkinek!

U.i.: Katica, sajnálom a nega tesztet, viszont azt nem értem, hogy miért kellett már az első teszt után elhagyni a progeszteront? Na hátha a köv. ciklusod szerencsésebben alakul!
Vendég

Sziasztok!

tényleg gyönyörűek poronytyok!

Athiz, aztán érteíts minket, ha kiskrapek kikivánkozik! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Athiz, nekem Rékával volt így, hogy hétfő délután tök erős viszonylag rendszeres fájásaim voltak kb. 2-3 órán keresztül, aztán egyszer csak vége lett. Kedd éjszaka újra kezdődött és szerdán 9,15-kor megszületett a kisasszony :)

Névügyben döntöttetek már?

Tegnap Réka is pancsizott anyuéknál a telken. Tárcsán sütöttek pipihusit és még akkor sem volt hajlandó kijönni a medencéből, oda lett téve a medence mellé a tányér, elszeletelve a husika és ő úgy falatozott. 1,5-2 óra múlva úgy lett kiszedve a medencéből, hogy valaki gyorsan kikapta és ki lett öntve a medencéből a víz. :lol: Mondtam is az apjának a jövő héten megszenved vele, mire kiszedi a Balatonból :lol:

Köszönöm a pelusos felhomályosítást, most úgy állunk, hogy éjjelre még van pelus, napközben nagyon ügyi, aztán majd még alakulnak a dolgok.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!
Itthon vagyunk! :D De apa nélkül :( Remélem már nem sokáig lesz ez így.Az tuti jövő héttől két hétig szabin lesz apánk. :D

Athiz:
Kíváncsi vagyok mikor fog kibújni a pocakbabád!? :?: Majd jelezz nekünk vhogy ha itt az idő!

Katica:Sajnálom! :(

Robcsi:akkor jó kis pancsis jövő hét elébe néztek! :lol:

Elnézést,de csak az utolsó oldalt tudtam visszaolvasni.Majd pótolom a többit is,bár még tanulnom kéne.2 vizsga hátravan. :x 12 teljesítve! :lol:
Aztán mostanában csak panaszkodni tudok.Sokat fáj a pocakom! :( Ha pedig eszem nagyon rosszul vagyok utánna.A légnyomás változástól meg fulladok.Szóval most parázom megint egy kicsit.Szerdán megyek dokihoz,megrohamozom a panaszáradatommal,kíváncsi vagyok mit mond rá! :roll:

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, remélem semmi gáz veletek, csak egy kicsit többet kéne pihizned.

Én is felhívtam ma a dokimat, mert a jövő héten lenne aktuális a következő talink + uh, de a nyaralás pont közbejött, úgyhogy most szerdán megyek én is.

Kép
Kép
robcsi03

Helló!

Robcsi, hát sajna nálam ez nem jött be, mármint a 2 napos fájásos dolog utáni szülés, úgyhogy most várok...
A gyerekek többsége imád pancsizni, és nehéz kirángatni őket a pancsihelyről, az tuti. :)
Hú, ha tudnád, mennyire irigyellek a nyaralás miatt. Én nem hiszem, hogy idém megyünk bárhová is. :cry: :cry:

Akkor drukk nektek szerdára!

Okr, szerintem is többet kéne pihizned, főleg, hogy nagyon meleg is van, ezt nehezen viseli még a normál szervezet is, nemhogy a kismamis! Remélem, kedvező híreket kapsz majd te is szerdán, neked is óriási drukk!

Én csak csütörtökön megyek legközelebb NST-re, már ha addig még mindig semmi... 8)

pusz
Vendég

Athiz ne szomorkodj, nemsokára kibújik kislurkó, és ne is lesz rá időd, hogy a nyaralásra gondolj! :lol: majd jövőre duplán mentek!

robcsi jó nyaralkkázást! tesód megnyugodott már?
Vendég

Pihizgetek én,a lehetőségeimhez mérten. :oops:

Athiz:Hát ez a gyerkőc még nem akar kibújni!Sebaj,ott még nem ragadt senki! :D
Nem a melegtől vagyok rosszul,hanem mikor jön az eső.Mint a békák,érzem a légnyomás változását. :oops:

Robcsi:Akkor szerdára drukk nekünk!!!!! :lol: Tényleg,tesód hogy van????

Balival sajnos nem sikerólt találkozni :( Megbetegedtek szegények.Balikám tessék megírni,hogy jobban vagytok-e már?!(tudom,hogy olvasol)

Zsókáéknak minden jót kívánok!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc BOLDOG VILLŐ NAPOT!
Vendég

Sziasztok!

Boniko, Kriszti sajna a tesóm ma megy kórházba, mert már kb. 9-10 hetesnek kellene lennie a babának, de semmi fejlődés nem történt az utóbbi pár hétben :cry:
Nem tudom mi lehet a baj, de mondtam neki, hogy ragaszkodjon egy teljeskörű kivizsgáláshoz.

Athiz, akkor majd nyaralok helyetted is :) Bár lehet, hogy te már a jövő héten babázol.

Anyapoc, Villőnek boldogságos névnapot kívánok!

Képzeljétek nálunk most van egy néger nőgyógyász és ő rendel a védőnő mellett. Tegnap kijött terepszemlét tartani a folyosóra, Réka meglátta és azt mondja: jaj, de csúnya bácsi :lol: Szerencsére a doki ezt már nem hallotta mert addigra be is ment. Utána autószerelőhöz kellett mennünk, na ő végig szemmel tartotta a szerelőket, hogy mit csinálnak az Ő kocsijával. Aztán az egyik be merészelt ülni a kocsiba és kiabált neki: tünés ki onnan! :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Ó,ne már! :( :( :( Remélem a baba mégicsak fejlődött a tesódnak,és nem ismétlődik meg vele ami a múltkor.

Kislányod szuper csaj!Jópofa lehet,bár néha a szülőnek kicsit arpirító lehet,de ami igaz,az igaz! :lol: :D :lol:

Anyapoc
Villőnek Boldog Névnapot!:

Kép

KépKép

KépKép
okr

ROBCSI EZ TÉNYLEG SZOMORÚ! MIÉRT, MIÉRT MIÉRT?
LEHET GENETIKUSHOZ KELLENE MENNIÜK. SZOMORÚ. :cry: AZT HITTEM POZITÍV VÁLASZT KAPOK!

RÉKA VISZONT STRAMP KIS CSAJSZI! :lol:
Vendég

Kriszti, ma már a befejezésre megy be a kórházba. :(

Boni, genetikusnál voltak az előző terhességnél, mert akkor HSG-zték középidőben, de mind a genetikus, mint az amit az interneten találtunk megnyugtató választ adott. Tehát elvileg az a minimális rtg sugár nem árthatott a már megtermékenyített petesejtnek. Azért amikor kiderült, hogy baj van én szentül hittem, hogy mégiscsak a HSG a ludas, de így, hogy az a második sem tudott valamiért fejlődni, már egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy az elsőnél is a HSG miatt lett volna.

Hát igen, ami Rékát illeti azt hiszem egy nagyszájú kiscsaj lesz belőle. Már most úgy tud az apjával feleselni, hogy az hallanotok kellene. Igazából meg ha valaki meghallja ezeket a "beszólásait" nem lehet haragudni rá, közli a saját véleményét :lol:
(tegnap a védőnőnél azért a várakozó kismamák jót derültek rajta :) )

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Anyapoc,
Villőnek nagyon boldog névnapot! :D :D

Krisztám,
vigyázz magatokra! :D

Bali,
jobbulást! :)

Athiz,
hajrá Öcsibaba! :wink:

Robcsi,
szegény tesódék, sajnálom :( :(

Bocsánat, valamit nem értek :oops: HSG közben hogy lehetett ott megtermékenyített petesejt? (A kontrasztanyag elvileg kisodorta volna...) Vagy rosszul értettem?

Réka jópofa kiscsaj! :lol:
angel37

robcsi erre sajnos nem tudok mit írni :cry:
Vendég

Robcsi
Nagyon sajnálom!!!!!! :( :( :(
Tényleg kellene nekik genetikai kivizsgálás!

Ma vagyunk 3 éves házasok! Kép Sajnos külön ünnepelünk,de hétvégén pótolunk! (remélem)

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
:D Nagyon boldog 3. évfordulót! :D
angel37

Angyalka
Köszönöm! :D Fura ,hogy már 3 év eltelt.Néha visszaszámolom,mennyi ideje vagyunk együtt,és akkor mégjobban elcsodálkozom.(novemberben lesz 6 éve)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Robcsi köszi! :lol: Már ki voltam éhezve jó kis Rékás sztorikra! :lol:
Tesódat sajnálom! :cry:

Athiz! Egyben még? :roll: :lol:

Kitartást minden kismaminak a melegben! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Még mindig egyben. :roll:

De jó, hogy így megszaporodtatok végre! Tessék szorgalmasabban írogatni, legalább amíg tudok jönni, addig. :P

Anyapoc, Villő babának: Kép Boldog Névnapot!

Okr, nálatok volt esőzés? Én nem csodálom, hogy rosszul vagy "kisbéka", teljesen meg van kergülve az idő, bár most még istenes.

Tegnap jött a gázóra leolvasó csajszi, meglát, azt mondja, hú, de nagyon nem irigyel, ilyen melegben, ekkora hassal. Aztán amikor elment, mondta, hogy sok szerencsét a szüléshez.
Elég döbbent volt az arca. :lol:

Robcsi, borzasztó, amit a tesódékkal megint megtörténik. Iszonyúan sajnálom! :cry: Nem értem, a sors miért enged meg ilyen kínokat egy nőnek (párnak), aki nagyon szeretne babát.
Bezzeg az olyan szemétládák, akik odaverik a 13 hónapos gyermekük fejét az ágyhoz, aztán becseszerintik a haldokló babát a kiságyba, és ott hagyják szenvedni, annak megadatik a gyors babásodás! Néha nagyon igazságtalan az élet! :(

Réka egy tünemény lehet, szószátyárságban Szilire hasonlíthat, tegnap is halálra nevettük magunkat az udvaron, amilyen szöveget nyomatott. :D Komolyan, néha fetrengek tőle. És ami lehet, hogy picit baj is, hogy ilyenkor képtelenség szigorúnak lenni vele, pedig van, hogy kéne. De annyira édi.

Okr: Kép Boldog 3. évfordulót!

Nekünk augusztusban lesz, úúú, már a 4. És már 8 éve vagyunk együtt. Jesszusom, de megy az idő. Én meg már 30 vagyok, kész vénség. :? :lol:

Angel, érdekes kérdést vetettél fel a HSG-vel kapcsolatban, meggondolandó, bár én hála az égnek, nem nagyon tudom, hogyan is működik ez a vizsgálat. Mondjuk azt nem írta Robcsi, hogy volt már ott megtermékenyített pete, viszont a rtg sugár nem is ürül ki egyik pillanatról a másikra, az tuti, és szerintem azért simán árthat egy olyan icipici sejtecskének. :roll:

Bettike, Bonika, arik vagytok!

Jaj csajok, az én nagy fiam már nem használ WC szűkítőt, hanem valamelyik nap a WC lehajtott tetejére csücsült csak úgy, aztán mondtam neki, ha akarja, fellépő nélkül is használhatja a WC-t. Kérdezte, azt hogyan. Megmutattam, azóta már csak úgy pisil-kakil, mint a felnőttek, bár a lejövetel még kicsit nehézkes neki. Annyira drága! És már olyan nagy az én "babám". :cry: :)

Puszi mindenkinek, én már most kezdek olvadni a hőtől, legalább nem hízom tovább.
Vendég

Mi is megjöttünk a városból. Anyám vett a férjmnek névnapjára 2 db rövidgatyát. Az egyik jó lett, a másik kicsi. Mondjuk, ha egy kicsit is megnézi láthatta volna a kettő közötti különbséget :roll: Na, persze a csere az megint az enyém. Bemegyek a kínaiba, mondom mi van, erre közli a csaj, hogy ez nem is itt lett véve :cry: Felhívom anyámat, hogy örülök, hogy közölte nem a szokásos helyen vette én meg a 40 fokban mászhatom végig a várost. Még az volt a szerencse, hogy Réka ottmaradt tesóm anyósával a papírboltban. Végül is sikerrel jártam.

Aztán visszafelé bementem egy újonnan nyílt pékségbe. Hát nem kellett volna :oops: Ritkán látni ennyire gyönyörű árut, jól be is vásároltam péksütikből és már csak a kenyér van meg :twisted: Mentségemre legyen mondva azért a Réka is evett belőle :wink:

Athiz, Szilike nagyon ügyi, te mikor mondtad neki először, hogy pár napig nem leszel otthon amikor a baba megszületik?

Nekünk meg 23-án lesz a 6. házassági évfordulónk. Képzeljétek egyszer volt olyan, hogy a melóban néztem a naptárat,június 23. és gondolkodtam, hogy miért "ismerős" ez a dátum. Kb. 5 percbe telt mire leesett, hogy miért :oops:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi:
:cry:
Nagyon sajnalom a tesodat! :(

Athiz:
Meg mi is egyben vagyunk...

baratodildi

Hú Robcsi, én már elég korán, azt nem tudom, hányadik héten mondtam neki először a szülést, hogy akkor nem leszek itthon, de megpróbáltam elég korán felkészíteni, mert nagyon anyás.

Szegény, nem irigyellek a sok gatya utáni futkorászás miatt ebben a hőségben! De végülis megoldódott! :)

BIldi, és hogy bírod?
Vendég

Ildi, lehet, hogy a baba kíváncsi lesz a hét végi kánikulára :wink:

Van egy felesleges iwiw meghívóm, nem kell valakinek?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Sajnos nekem nem jött össze. Ilyen az élet és most ne mondjátok hogy szép, mert igenis fos.

Kokusz!
Köszönöm hogy gondoltál rám, nekem is gyakran eszembe jutsz. Ne keseredj el. Mondom ön höhö. :roll:

Robcsi!
Sajnálom a tesód. :(

Anyapoc!
Nagyon aranyos a lányod felkelés után (is).
Vendég

Sziasztok

Jujno, sajnálom és nem mondok semmi sablondumát inkább .... és azt sem kérdezem hogyan tovább, majd ha lesz erőd úgyis írsz, remélem :) És köszi ... próbálok én is pozitív lenni de néha nagyon nehezen megy sajnos, olyan kilátástalan.

Athiz kitartás :roll:

Többiek bocs, de most nem reagálok ....
kokusz

Junkom,
biztos ez? :wink: Csak várjunk még egy picit :wink: , 10. napon vagy ET után!

Athiz, Robcsi,
persze, lehet, hogy félreértettem, amit Robcsi írt :wink:
Azt nem vitatom, hogy káros lehet a rtg sugár, de a dokik így hsg utánra nem egyfélét mondanak. Valaki azt mondja, hogy abban a ciklusban már épp emiatt hagyják a próbálkozást, vmelyik doki meg arra biztat, hogy húzzanak bele, mert hátha épp most a kontraszt kicsit tágított az amúgy összeszűkült a petevezetőkön. Az én dokim spec nem mondott semmi tiltást, mikor kijöttem a kórházból, már volt is szex, eredmény persze nem...

Szerintem, de lehet, hogy hülyeség, ha ártott a rtg sugár egy növekvő tüszőnek, akkor abból nem is lesz randiképes petesejt.
angel37

Angel, na igen, minden lehet, még annak az ellenkezője is. :lol: Én sokszor hallottam, hogy ha bármilyen r.sugárzás éri az ember szervezetét, akkor abban a ciklusban inkább védekezzen, bármennyire is levédik mondjuk egy köpennyel az illető területet. Én pl. amikor voltam gerincröntgenen, kérdezték, nem vagyok-e terhes, mondom nem tudom, de próbálkozás alatt vagyunk. Erre mondta a csajszi, hogy inkább akkor most védekezzünk, mert bár nem 100%, de lehet, hogy árt az akkori tüszőknek.
Hát ki tudja, csak a jó Isten.

Junko, nagyon átérzem a bánatodat, de lehet, hogy Angelnek van igaza, még talán korai. Legalább még 2 napot várj ki, hátha...

Kókuszka, neked is kitartást kívánok, meg hogy ne add fel!

Lányok: Junko, Kókusz, Angel, és a többi még babára váró csajszi, őszintén azt kívánom, hogy végre nektek is mihamarabb sikerüljön, de ehhez tényleg az kell, hogy ne addjátok fel, én szorítok, még akkor is, ha éppen nem tudok jönni írni nektek, és ha megszületik a kisbabám, egy gólya felszabadul, úgyhogy karokat fel, és gyorsan elkapni ám! :wink:

Robcsi, engem érdekelne a meghívó, amennyiben még aktuális.
Köszi

Pusz
Vendég

Na ja, ki tudja biztosra mindezt, meg még sok mást :roll:

Köszi az Öcsigólyát! :lol: Szerintem kapjon utána, aki mostanában vár eredményre, az közelebb van az időpontodhoz! :wink:
angel37

mivan lányok repkednek a gólyák?
Vendég

Junko
Én egyetértek Angyalkával,és drukkolok továbbra is!!!!!
Az élet fos témát nem is vitatom. :wink:

Kokusz
Te most hol tartasz a ciklusodban?

Athiz
Sztem ha megtermékenyítés előtt van az rtg ,akkor nem gáz.Kivéve a CT-t mert az többszörös rtg terhelés.
Kész vénséget magamra vettem! :twisted: :D Én is 30! :D
Kisfiad nagyon ügyi!

Robcsi
Hja,nálunk apa van a dátumokat illetően kavarodásban.Mindig előre kell szólni neki,milyen ünnep jön!Sztem még a karásonyt is elfelejtené,ha nem az folyna olyankor a TV-ből.

Angyalka
Te majd Robcsi gólyája után ugorj! :D

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
köszi a tippet, Robcsi gólyája időben épp jó lesz! :D

A vénség-témát inkább hagyjuk :?
angel37

Hat nekem is mar csak alig 3 het a 30-ig :?

Hat nehezen birom, nem a tuneteim miatt, de a nadragom is kezd szuk lenni, a melltartom is, a turelmem meg a vege fele kozeleg. Probalom szuggeralni magamba, hogy mennyire szeretek terhesnek lenni es mennyire szeretem ilyen kozel tudni babucit, hogy meg kielvezhessek minden kozos pillanatot, de a vagy, hogy kint legyen valahogy kezd totalisan eluralkodni rajtam.
Igazabol semmi konkret bajom, tenyleg gyakorlatilag szuperul tartom magam, a panaszaim mind teljesen atmenetiek, mar nem is vizesedem, nem vagy csak este picit eg a gyomrom, nem vagyok faradt, tudok aludni stb... csak mar szeretnem biztonsagban tudni babucit es tudni, hogy jol erzi magat es mindene ugyanugy megvan, ahogy uh-n mondtak.
Penteken lesz NST legkozelebb, nem szeretnek mar ra menni. :?

baratodildi

Ildi
Drágám!Jól van a babucid odabennet,és amint szűk lesz neki a hely ki is fog bújni!
Gondolom már milyen nyűgös vagy,de kibírod!Stramm csaj vagy,menni fog! :)
Ilyenkor egyébként befelé fordul az ember,minden külsőség csak zavaró.Vegyél fel egy "otthonkát",egy jó könyvet,és próbálj csakis kizárólag magatokal törődni!Esetleg beszéld meg a babáddal,hogy jöjjön ki.
Péntekre drukk++++++++++++++++++++++
A babád majdnem a szülinapodon születik???????Fúú,de jó ajándék lesz!

Angyalka
tudom,hogy időben jó,ezért megkérjük Robcsit tegye el neked! :D

KépKép

KépKép
okr

Angel, ha azon múlik én egy egész csapat gólyát összevadászok neked és küldöm :)

Junkó, ha 1% esély is van, akkor én drukkolok!

Athiz, privi megy!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Junko! Óóó, de ugye nem százszázalék még?

Robcsi! Szegény tesód, nem tudom elmondani, mennyire sajnálom :cry:
Réka dumája óriási :wink:

Anyapoc! Boldog Villő-napot! Kép

Okr! Tényleg pihenj sokat!
Ha vigasztal, én is rosszul vagyok kaja után, akármennyit eszem... A Rennie segít valamennyit, nem eszed?
Légszomj is van néha, ami nem csoda, mert volt olyan, hogy a napokban 88%-ot mutatott a páratartalom-mérőnk... Múlt héten egyszer le kellett feküdnöm, nem mertem elmenni egyedül kocsival a dokihoz, haza kellett hívnom emiatt az uramat...
Évfordulóhoz gratula :lol: (Nekünk 18-án lesz a 2., de 7 éve vagyunk együtt :lol: )

Ildi! Kitartás, már nem sok van hátra! :wink:

Kókusz, Angel, nektek folyamatos drukkok, megérdemlitek!

Athiz! Hogy vagy?

Nálunk annyi van, hogy genetikai uh-n minden rendben találtak, és végképp megnyugodtam, mert megnézték a gépben az amnio eredményét és az is rendben van, és tényleg kispapas :wink:

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
Nagy-nagy gratula a jó eredményhez!!!!!!!
Nekem a Rennie nem lenne jó,nem ég a gyomrom,hanem inkább hányingerem van,és szédülök.Hiányzik a metformin. :oops: Na meg többször rámjön evés a tüsszögés,és időnként rókázás a vége.Értehetetlen módon! :shock:
ennek ellenére hízom szépen. :oops: Franc tudja,hogy csinálom. :wink:
18-án lesz a férjem szülinapja! :D :D
Nektek előre is boldog 2. házassági évfordulót! Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr! Köszi :wink:
Rennie: nekem sem ég a gyomrom, hanem inkább hányiger, telítettség vagy valami hasonló, de kipróbáltam és használ. Előbb jövök rendbe tőle. Ártani meg nem árt, egy próbát megér.

Láttam a másikban, hogy hordozókat nézegetsz :wink: Nekünk Miksával ilyen volt http://www.premaxx.com/ , vagyis egy régebbi változata, ezek kicsit szebbek. (Illetve megvan még :lol: ) A Kengurunál most láttam épp, 15 ezer körül van. Van 13900 vagy 14900, nem emlékszem. 20 vagy 25 kg-ig jó, ennyivel többet tud, mint sok más. Miksát még tavaly is vittem benne oldalt.
És ezt nézd még meg: http://www.happy-baby.hu/index.php?cPat ... f3825abc19
Nem próbáltam, de sokan esküsznek rá, és ez is használható ovis korig.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
Ez a premaxx nagyon tetszik! :!: :!: :!: Hol lehet ilyet venni?
A másik oldalt már láttam,de nem tudom elképzelni,újszülött hogy tud benne utazni :?:

Rennie:Hát,ha nem múlik el hamarosan sor kerül rá.Mondjuk ma még semmi gondot nem jelenetett a kajálás.Ettem is mint aki napok óta éhezik. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Most csak gyors leszek,mert ki vagyok purcanva :?... Be kéne pótolnom az alvásbeli lemaradást,de nem könnyű :?...

Először is Villő köszöni mindenkinek a sok-sok kedves köszöntést :)!

Junko

:(....

Robcsi

Tesódékat sajnálom... :(

Kriszti

Gratula az évfordulóhoz :):)!Azért majd együtt is ünnepeljetek :)!

Athiz,Bildi

Kitartás :).

Angel

Hajrá!!!!!

Szirom

Örülök,hogy minden OK :):)!Megvan a szállásunk,majd feldobom a képet,bégül maradt Lopar :)!

Pusszantás,megyek vasalni :?....

anyapoc

Anyapoc! Pihend ki magad! :wink:

Okr! A Kenguru Gold dunakeszi üzletében láttam pár hete. Mi még a Megatoysban vettük annak idején, de az megszűnt. Nézd csak, itt vannak a kengurus boltok:
http://www.kengurukid.hu/bolt.php

De hozzátenném, hogy a fektetős pózt Miksa nem szerette, mert nem látott ki belőle, 5 hónapos korától viszont - amikortól ajánlják - imádta az oldalt ültetős pózt. Mondjuk ő októberi, első télen nem is nagyon erőltettem. Aztán nagyon-nagyon sokat vittem benne.

Akartam még mondani, hogy kaja utáni hányingernél még használ nekem az erős rágó, a mentolos cukorka, estleg a fagyi vagy a sima jégkocka.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anyapoc
Köszike,és tessék vasalás helyett aludni!Nehogy megégesd magad!

Szirom
Köszönöm a linket!Most épp a kengurunál vettük az utazóágyat is,így a bolt felderítve.Majd rákérdezek,van-e?!
Egyébként mivel az én babóm is októberi lesz,így akkor éppen jó lesz.Te mikorra is vagy kiírva??Majnem egyszerre szülünk!

Mentolos dolgokat most nem nagyon szeretem :oops: Adánál is gond volt,még a fogkrémmel is,most is uez a helyzet.De azért köszi a tippet! :D

KépKép

KépKép
okr

Méghogy vének vagytok .... akkor én meg se merek már szólalni ... :) és ráadásul ha így folytatom akkor a saját gyerekem nagyanyja leszek :) amit ugyan nem szeretnék, de jó úton haladok.

Okr, nem tudom hol tartok .... ma van a 17. cn, de még nem volt ovulációm, remélem lesz egyáltalán :)

Anyapoc Villőnek én is nagyon sok bboldog névnapot kívánok :)
kokusz

Kokusz

Köszi :)!

Ízlés :?:

Kép

Itt vannak a képek az apartmanról és a strandról:
Kép

Kép

Kép

Nem vasaltam,megyek inkább aludni :D!

Pusztok!!!!

anyapoc

Sziasztok!
Régen írtam, de azért olvaslak ám benneteket!

Robcsi!
AMi a tesódékkal trötént őszintén sajnálom. Ha nem kellett snekinek az iwiw meghívó, akkor én szívesen elfogadom, a fiamnak ugyanis már márc.-ban ígényeltem, és még nem jött meg... :? :evil:

Junko!
Várd ki a végét!

Athiz!
Látom még te is egyben.

Bildi!
Ismerősek az érzések...

Anyapoc!
Most jártatok itt, vagy ide készültök?

Velem semmi extra, vagyok mint a befőtt.

moni

Sziasztok!

Csak bejelentkezem hogy elek es virulok es tegnap keso este irtam egy hosszut aztan elkezdett remegni a kepernyom es kikapcsolt a gepem, olyan merges lettem hogy mar nem volt kedvem ujrairni. Most pedig olyan nagyon faradt vagyok, alig aludtam az ejjel, a fiam beteg, az uram hajnali 2-kor ert haza mert szallitottak a meheket (persze addig nem is tudtam aludni amig haza nem ert) most meg 7-kor keltem mert mentem vervetelre szoval KO vagyok.

Latom rossz hirek mindenutt! :cry:

Junko: :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnalom!!! Tokeletesen megertem hogy most padlon vagy!

Robcsi sajnalom a tesodat!!! Ide egy alapos kivizsgalas kell!!!

Kriszti: :cry: hogy nem erzed jol Magad de GRATULA A HAZASSAGI EVFORDULOHOZ!!! :D Mi 5 es fel eve vagyunk egyutt Apaval. :lol:

Szirom: na vegre egy szuper jo hir!!! Nagyon orulok hogy minden rendben!!! :D

Athiz, BIldi, Zsazsoka KITARTAS!!!!!!!!!

Anyapoc: nagyon jok a kepek de a Villos csodaszep!!! NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK NEKI!!! Kepzeld mar csak par oltes van vissza Thomas vonatbol, ma kesz lesz majd folrakom aztan jon James.

Fel 5-re megyek 4D-re mar nagyon varom!!! Meg mindig felek hogy kiderul valami, valosaggal rettegek hogy baj lesz. Azt almodtam az ejjel hogy megszuletett a fiam (a lanyom meg nem :lol: ) es nem az uram volt az apjuk hanem egy csunya srac es a fiam is olyan volt, elallo fulu, szeplos es kicsi szemu. Amikor felkeltem follelegeztem hogy hu, megis a parom az Apa! :lol: :lol: :lol:
/Amugy tegnap lattam az egyik musorban egy beteg kisfiut aki igy nezett ki biztosan miatta almodtam ezt a baromsagot!/

KépKép
KépKép
tontica

Szirom!
Gratula az egészséges kispasihoz! Nekem nem jön be a premxx-os oldal... :cry:

moni

Moni: semmi extra??? :shock: :lol: Mindjart megszulsz! :D Nagyon izgi!!! Jelentkezz am!!!

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc: ezeket megrendeltem:
Kép Kép
Szerintem ezek sokkal konnyebbek mint a vonatok!

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?