helló odrym de jó, hogy jössz, és mekkora most Dávid? voltatok 4d-n? majd mutass képet légyszi:o)))))))))) és tényleg vigyázz, nehogy megerőltesd most magad!!
lenne egy kérdésem: milyen kismamának lenni? jó...tudom már nem új az érzés, hiszen régóta vagy babás, de én mégis kíváncsiskodnék. jó érzés? tényleg rengeteg energiája van ilyenkor a kismamáknak?
reni nagyon rossz lehet ez a hányós időszak neked, de nincs valami szójatej, vagy mentatea pl. ami segíthet? B6-ot szedsz? az is jó rá.
gyöngyike, nagyon édi babád van, most meg is ijedtem picikét, hogy úristen hamarosan nekem is ilyen 'problémáim lesznek...
az integrált tezs tök új dolog, olyan mint az AFP és a 12. heti vizsgálat egyszerre, de annál sokkal biztosabb eredményt ad (96%) down-szindróma és egyéb genetikai betegségekben. mivel 35 elmúltam nekem nagyon fontos a minél megbízhatóbb vizsi, nehogy beteg babánk legyen, neki sem jó és nekünk sem lenne az.
domo jól tetted. az a vizsi ráér, mert kimaradt volna ez a hónap.
ügyik vagytok
zelem itten van a te kóborló leányod hihihi, na csak viccőtem, de te különben is elvagy a kerteddel
na jó ez is vicc!!! és akkor ez a szuper doki lesz a tiéd is?
sonjus, nekem a sikeres inszem előtt volt uh-m ahol megnézte és 14mmm-es volt a tüszőm. szóval szerintem ha szeretnéd, kérjed!! mondd meg, hogy szeretnéd tudni mekkorára nőtt, és kész:o))
szép napot lányok, jó meleg van....