Új privát üzeneted érkezett!

Csajszik,
a tüszőrepedés után fáj a poci vagy előtte? Lehet, hogy nagy hülyeséget kérdezek... :oops: De nekem már volt tüszőrepedésem, szerintem. Viszont most érzem az egyik oldalt, hogy szurkál kicsit.
katata

Kata, Pandacska,

20.-a körül kell hivnunk az orvost es ad idöpontot.

Kép
Kép
jucmuc

És jól vagy Jucmuc?
katata

Megnéztem a kisfilmet, köszi, így legalább van elképzelésem! Szerintem menni fog nekem is!
Már barátkozom a gondolattal :) meg a tűvel :)
sonjus

Kicsiboris!
Az 12. heti Uh-t a terhesgondozás keretében a kórházban úgy is elvégzik, így annak csak vinni kell az eredményét, mert az alapján határozzák meg a második vérvétel időpontját. Az afp protokol szerint kötelező Mo.-on, így azt nem úszod meg. A jó hír viszont az, hogy az integrál tesz sokkal pontosabb, így az afp miatt már nem kell görcsölni.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Végre ideértem a géphez...

Sonjus! Nagyon szép tüszőket növesztettél. Igyál sokat, és ne aggódj semmin. Kicsibét totál beparáztattuk anno, hogy kicsi a tüsző, meg a nyh, és tessék 9 hetes a kistüszője.

hú. Annyit írtatok ma, hogy felére sem emlékszem. Meg amúgy is félrehord az agyacskám! :lol: :lol:

Majd visszanézem, de most én is jó hírrel akarok először!
Köszönöm mindenkinek a rámgondolást. Hatott! Jó kis voodoo-csapat vagytok! Lényeg, hogy július 10-én megyünk a Dévai intézetbe és augusztusig megcsinálják a lombikot is! Juhéjjjj! Mák, hogy minden vizsgálat, hormonok készen vannak! Most utánanézek, mibe fog ez nekünk kerülni. (különben meg nem is izgat annyira, kerül amibe kerül) De közben imába foglalom a Szabolcsból a dokink nevét.
Egészen megnyugodtam. Már csak örömömben bőgicsélek!

Kép
Kép
Kép
zel

Kata! Fájhat előtte és akkor is, utána nem szokott. Általában. Nekem legalábbis. Na én voltam most a legnagyobb segítség. :)
Még egy tüsző esetleg? Ami kicsit később reped? Apára fel! esélyt meg kell adni!

Sonjus! Nekem eddig 6 injekciós stimus köröm volt, az első kettő spontán próbálkozással, aztán 4 inszem. Minden kúrában 7 szurit kellett bebökni. Bevallom az elsőnél taknyom-nyálam folyt egybe a hisztitől. Aztán sikerült. Az ovitrelle-lel voltak gondjaim igazán. abból az első kettőt más bökte e pocimba, de aztán megküzdöttem vele. Köldök mellett összefogtam a bőrt, és benyomtam. Aztán bőgtem egy sort, mert sikerült. A drágámra viszont nem számíthatok. már az előkészülettől rosszul van.. Pasi.

Kép
Kép
Kép
zel

Bbilona! Nem ijesztesz ám meg! Mi örülünk a vendégeknek! Sőt már hazafelé az autóban kielemeztem a férjemnek, hogy ha megyünk a lombikra, egyszerűbb lesz valami szállást keresni, mint 450 km-t autózni minden másnap. Mert lombik előtt sűrűn van uh. Szóval, ha úgyis ott leszünk, akkor megbeszélünk egy randit, oké?

Kicsibé! Tényleg nagyon szipi-szupi volt a hétvége. Nem rossz annyira a sógornőm pocakját simizni. Kicsit szúrkál a szívem, de kell az a simi. Többet használ, mint a szúrkálás árthatna. Meg szerintem ők is örülnek. A hugi is, mert a kezem alatt izgett-mozgott, én meg beígértem neki mindent. Csillagokat az égről stb.. Meg Adri is, mert ő sokszor félt velem találkozni, amióta babás, nehogy nekem az fájjon. Fáj, fáj, de kit érdekel?! A kis ficánka többet ér!

Domo! Na mi volt a dokinál? Remélem, nem kell mindent előről kezdeni.

Na azt hiszem, hirtelen ennyi, de holnap jövök!!

Most jó éjt mindenkinek. Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

zel, mi 45km-re vagyunk Budapesttól kb. 1-1,5 óra az út attól függ mennyit kell menni, milyen a forgalom stb. Vendégágyunk van (ott van a leghűvösebb), az új nappalinkban. Ha szükségetek van rá szívesen látunk benneteket (pici a házunk, de tudod sok jó ember kis helyen is :D ) Ráadásul júl végén aug elején egyedül vagyok 2 hétig, szóval... :wink: .Látod milyen jól alakulnak a dolgok, de azért a fene egye meg hogy mindenért a fővárosba kell utazni!

katata, szép nevek, és látod már meg is van a 3. Ki tudja kik lesznek jövő hónaptól a pocakodban, ebben a sorrendben nem is rossz :wink: Júliusban te, majd domo és zel, babszi? jó kis sorozat várható babfronton :wink:

domo, ugye minden rendben?
bbilona

Jó reggelt!

Ilona! A jó kis sorozatból magadat se hagyd ki :lol:

Zel! Ez szuper, hiszen akkor mindjárt babás lehetsz! Milyen jó, hogy nem hagytad magad, és kerestél még lehetőségeket!

És nekem is jó, hogy itt vagyok köztetek, és segítséget kaptam, és nem kell aug-ig várnom egy konzultációra, sőt a következő ciklusban újra indulhat az inszem :D
Konc doki nagyon jó fej, nagyon kedves volt! Én meglepődtem, mert azt hittem komoly, morcos lesz! De nem :lol:
Elfogadta az összes leletemet :lol: Csak citológiát csinált, és mivel észrevette, hogy csodaszép nyákom van (Ő mondta), így megnézte, hogy áll a tüszőm a spontán hónapban. Azt is nagyon megdicsérte, jobb oldalon egy 25 mm-s tüsző. (ezért fájt a pocim), ami várhatóan este megreped.
Még egy vizsgálat kell, a páromnak spermavizsgálat, de már időpontot is kaptunk csüt.-re.
Utána már fel is írják a recepteket, és indulhat júl-ban az inszem!

Kép
domo

Kata! Nekem repedés előtt szokott feszíteni, szurkálni. Utána pár nap nyugi, és utána jön pár nap szurkálás! Más érzés mint előtte, de a nap folyamán többször beszúr. Orvostól kérdeztem, és azt mondta, ez a sárgatestől van, teljesen normális.

Kép
domo

Zel,
Akkor nem tb alapon csinájátok?
Vendég

Sziasztok,

Tücsökbogár férje vagyok. Köszönjünk mindenkinek aki szorított, drukkolt, vagy bármely jókívánságot küldött az elmúlt időszakban.
Sajnos nagyon rossz hírem vannak rólunk. Feleségemnél még a kórházba kerülés napján megindult a szülés. A három baba megszületett... és röviddel utána sajnos meghaltak.
Tücsükborgár már otthon "pihen", fizikailag jól van.

Köszönjük mégegyszer mindekinek.
tücsökbogár

Halihó!!!!

Pandus! De. Szerintem tb-s. De most jól rámijesztettél!!!!!! Megnéztem az intézet oldalát és ott a költségeknél a gyógyszerelés van csak sorolva és említi a tb támogatást is.

Domo! Ez aztán a hír! Nagyon örülök. Igaz furi is lett volna, hogy ha mindent újra kivizsgálnak.

Bbilona! Drága vagy! Köszönöm az ajánlatod. Mindenképpen meg foglak keresni.
Az az igazság, hogy egy bemutatón nyertünk egy párnapos (5-7 csillagoktól függően) nyaralást egy utazási irodától. Csak a szállást, de teljesen felszerelt apartmanok vannak, így főzhetek, de akár a kajára is be lehet fizetni. Az meg már nem olyan nagy költség. Arra gondoltunk, soha jobb alkalmat, mint most elhasználni.

Kép
Kép
Kép
zel

Tücsökbogár!

A szívem szakad meg!

Kép
Kép
Kép
zel

domo, de jóóóóó :lol: Milyen szép tüsződ van spontán :shock: Tényleg nem érti az ember miért is nem lesz ebből bébi. Örülök a jó hírnek, (úgy tűnik megéri egy kis pénzt befektetni, és máris elindul a gépezet)!
bbilona

tücsökbogár, imádkozom értetek, sok sok erőért, veletek sírok bár tudom ez nem segít.
bbilona

Zel,
Csak azért kérdeztem mert hogy augusztusban csináljátok és azt hittem ott is van várólista de ezek szerint akkor nincsen :lol:
Vendég

Tücsökbogárnak üzenem, hogy nagyon sok erőt és még több nyugalmat kívánok.
várjuk vissza.

Kép
kicsiboris

Tücsökbogár!
Nagyon sajnálom, nem tudom felfogni miért történnek ilyen dolgok! Sok erőt kívánok !

Kicsiboris:
Az integrált teszt nekem a 12. és a 18. héten volt. A 12. héten vérvétel,ehhez kérik a te súlyodat, magasságodat, életkorod. Akkor van egy uh is, ahol nyaki redőt néznek, csontokat, a köldökzsinór ereinek számát,szóval minden apróságot. A 18. héten ugyanezt ismétlik. Engem ekkor akartak amniocentézisre behívni, mert elnézte az orvosom az adataimat, és azt mondta, down-os lehet a babánk. Már a levelet is kipostázta, mikor rájött, hogy minden rendben.. Még jó, hogy észrevette..Mondjuk nem engedtem volna amniot..

Kép
Kép
Kép
mágnes

kata, én azt tudom mondani amit a dokim: az inszem után 4 nappal két estén át görcsöltem, ezt elmondtam neki kb 10 nappal az inszemem után. azt mondta, akkor volt a tüszőrepedés amikor görcsöltem. és persze rákérdezett, hogy rádolgoztunk-e kb akkoriban, és naná, hogy igen :lol: :lol: :lol: szóval, nálunk lehet, hogy nem is az inszem sikerült, hanem a jó kis együttléteink :lol: :lol: :lol:

zelem Kép
ennyire szeretlek, látod???? milyen szuper-ügyes voltál, hallod-e???
olyan örömöt szereztél!! nagyon klassz, augusztusban akkor minden jóra fordulhat, látod mondtam :lol:

domo, gyorsan-gyorsan ráugrani a témára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szuper a 'napocskád'

igen csajszik, én vagyok az ellenpélda...kicsi tüsző, kicsi nyálkahártya és mégis sikerült, ahogy zel írta, a drága mamink, úgyhogy mindenkinek fel a fejjel :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Tücsökbogár!
gy ismeretlenül is nagyon-nagyon sajnálom a történteket, sok erőt és kitartást kívánok. :cry:

Zel!
Neked meg hiper-mega-giga drukk augusztusra ++++

Domo!
neked úgy hiszem ma este programod van :oops: halaszthatatlan :wink:

Kicsiboris!
Akkor Te vagy nekem a követendő példa, úgyhogy nincs üldözési mániád, csak én vagyok a sarkadban :)
Csak egy buta kérdés: nem úgy van, hogy inszem előtt azért kell szuri, hogy megrepedjen a tüsző? nálad hogy lehetett, hogy inszem után repedt 4 nappal? :shock: vagy volt ami előtte, volt ami után repedt? esetleg több volt? bocsi, hogy így kérdezgetek, de nem vagyok tisztában az előzményekkel!
sonjus

Tücsökbogárnak és családjának!
Minden együttérzésem a tiétek. Sok-sok erőt kívánok nektek. Ilyenkor okosat nem lehet mondani csak részvétet.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Zel,
hurráááááá!!! Addig meg összehozzátok spontán! :wink:

Domo,
neked is ugyan ezt tudom írni!! :wink:
Szóval akkor nekem valszeg már a sárgatesttől szurkál. Asszem kicsit túlzásba viszem magam figyelését... :D
katata

Tücsökborgár,
hát ez felfoghatatlan!!! Nagyon Veletek érzek és szorítok, hogy mielőbb lelkileg is egy kicsit jobban érezzétek magatokat.
katata

Boriska,
nem tudom mi volt ez a szurkálás, de bármi is, mi résen voltunk. wink:
katata

Pandus!
Gondolom, ott is van várólista. Csak lehet, hogy kicsit rövidebb. Meg az az igazság, hogy nem mi beszéltünk először az intézettel, hanem dokink. :oops:
Kicsibé!
Nem is én voltam most ügyes, hanem a férjem és a doki. Ő beszélt meg mindent. Egyedül zavartam be a rendelőbe, mert annyira izgultam, hogy hol hányni, hol sírni akartam. Nem tudtam az újságot nézegetni, mert annyira remegett a kezem. :? A beszélgetés végére azért engem is behívtak. Akkor már nem látszott, hogy kilóg belőlem a szívem nagy izgalmamban. :lol:
Kata!
De szép is lenne összehozni a spontán csodát. Csak tényleg csoda lenne a 7%-os srácoktól... Igaz, az akkor is egy kis esély. (kb 7%)
Sonjus!
Tulajdonképpen lehetett volna Kicsibének még egy tüszője. Mert nekem is volt egy csomószor olyan, hogy picik voltak még Uh-n és nem is mérte a dokim, nem is voltak számításba véve, esetleg csak megjegyezte, hogy vannak még picik, de azok nem számítanak. Meg előfordulhatott az is, hogy a szurira nem repedt meg. Nőtt még picit. Van, ahol inszem előtt is Uh-znak, hogy volt-e ovu, van ahol nem.

Kép
Kép
Kép
zel

Kata!
Ne aggódj. Én is eltúlzom magam a figyeléssel. Tudom. Sőt kiakadtam, hogy a hőgörbém alapján az egyik oldalon egy nappal későbbre jelezte a PÉ-t a tábla, holott én határozottan tudom, hogy előtte nap megtörtént és még rá is dolgoztunk. :lol: Egyébként fáj a cicim, a pocim, a hőm meg szép magasan van.

De mooooooost tényleg megfogadtam, hogy a köv hónaptól elteszem a hőmérőt, és nem foglalkozom a ciklusommal. Csak már lehet, hogy függőségem van..... :oops:

Kép
Kép
Kép
zel

Hát Zel,
engem az uram szoktatott le a hőmérőzésről. Azt mondta vége és kész!!! :lol: Egyébként nem is bánom, mert így sokkal nyugisabban ébredek reggelente. 8)
katata

zel jajj de cuki vagy! így izgultál kint mialatt 'meccseltek a fiúk? naggggyon teccccik ez nékem :lol: :lol:
...és mostmár jó kezekben is vagy, gyors eltelik a nyárelő:o)

sonjus, nekem decapeptilt adtak inszem előtt két nappal, ez állítólag nem engedi megrepeszteni a tüszőt amíg meg nem nő...így lehetett, hogy később volt a repim egy -két nappal, de mivel 5 napig kb életképsek a srácok ezért jó volt így...nálam :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

kata, nem csodálom, hogy nem hőmérőzöl, egy ideig én is néztem, de elromlott a hőmérőm és abbahagytam :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Lányok!
én kicsit befordultam a hőmérőzéstől, minden napomat befolyásolta a reggeli higanyrugaszkodás állapota, mértem rendületlenül, de feladtam és azóta nyugodtabban ébredek :)

Én szeretném, ha inszem előtt lenne UH! Szerintetek kérhetem? Valakinek van Kaáli-s tapasztalata ezzel kapcsolatnan?
Majd megmondom, hogy engem megnyugtatna, ha láthatnám, hogy mi a helyzet! :)
sonjus

Sonjus!
Szerintem nem feltétlen van rá szükség. De kérdezz rá a dokinál, hátha a kérésedre megteszi.
Azért gondolom, hogy nem fontos annyira, mert a srácok tényleg elég sokáig bírják, igaz én nem öt napot csak kettőt tudok, de akkor is. Utána pedig nektek is rá kell dolgozni ami pláne plusz esély. A rádolgozást meg addig teszitek, amíg csak bírjátok.

Szerencsére a hőmérőzést én már nem is annyira a baba érdekében műveltem, mert azért egy ilyen spermaeredmény után az ember kicsit másként látja dolgokat. Remény van, de a ló másik oldalára talán nem esek át... Szóval a hő nekem csak egy jó támpont mostanában a ciklusom állásról. mert így nem lep meg semmivel. Tudom, hol tartok, kicsit a stratégiai napokon belehúzunk (a biztonság kedvéért :lol: ) , és azt is tudom, mikor fog pontosan a mensim támadni. (Régebben, amióta nem szedtem fogit azért meg tudott lepni. )

Jaj menek. Még van egy kis fű amit le kellene nyírni., és egy ronda felhő is jön. Meg végezni akarok, mert estefelé a kerilányomat akarom elrontani... Már két foga van!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Tücsökbogár nagyon sajnálom ami történt! Legyetek erősek és vigyázzatok egymásra.
Kicsiboris és nem tudom, hogy mi az az integrált teszt. Mi nem voltunk semmilyen más vizsgálatokon csak amik kötelezőek. Nem is gondolkodtunk ilyenen. 4D-n voltunk a sima UH-on kivül és semmi probléma nem volt.
Odry hogy vagytok?
Pandácska nagyon szép kis pandád van!
Mi jól vagyunk csak Anna nózija szörcsög egy kicsit, de amugy semmi jele a megfázásnak. Egyre többet pörög-forog. A kiságya néha ugy néz ki mint a kupleráj, mindent szana-szét dobál benne. A rácsvédőt ki kötözi és leszedi. Majd rakok fel képet, ha sikerül és nem bánjátok?
Most hirtelen ennyi.
bgyöngyi

Én is mindig hőmérőzök, abból tudom, hogy hol tartok. Persze én nem minden nap, csak a peteérés körül, hogy lássam mikor indul szépen felfelé. Aztán elrakom, mert az szörnyű, amikor mensi előtt elkezd csökkeni, és már akkor tudom...

Kép
domo

Tücsökbogár!
Sajnos nem ismerlek, de a mai sírásom is megvolt :cry:
Minden szépet kívánok neked

Kép
domo

Sziasztok!

Tücsökbogár!
Nagyon sajnálom és remélem angyalkák lettek, akik ezek útán segítenek nektek a nehéz időszakon túl lenni. Sok erőt nektek!

Én voltam dokinál és az uh szerint Dávid szépen nővőget. Egyre nehezebb és kényelmetlenebb, de ezt a 2 hónapot fél lábon is kibirom. Elkezdett a külső méhszájam nyilni, amit igazából nem tudom mennyire vészes, de sokat fogok feküdni megint, mert most kezdődnek az itthoni dolgok is. Igy kevesebbet jvök, de jövök majd!!!
Hétvégén festés, bútor vásárlás 1-2 hiányzó dolog beszerzése... mivel 1 héten 1-2 napunk van ezekre a dolgokra, valószinű, hogy 3-4 hét mire indenen túl leszünk. Aztán pihi és lassan el is jön a mi időnk!

Móni!
Veletek mi van? Egyben vagytok még?

Mindenki vigyázzon magára és puszi!
Odry

Kép

Kép
odry

Gyöngyi,
persze, hogy tegyél képet, nagyon várjuk!!! :wink:

Odry,
ezek nagyon jó hírek. Majd teszel fel képet babaszobáról? Pihenj sokat!!!

Domo,
a végén már én is csak így mértem, mert tök fölösleges egész cikluson át. A lényeg, hogy a pét lássa az ember. Mostanában persze én már így sem mérem. Elég volt... :?
katata

Úgy fáj a szívem lejjebb tenni Tücsökbogarat a táblázatban.... :cry: Ma képtelen vagyok rá.... :cry:
katata

Pandácska,
csütörtökön gondolok rád az uh. miatt és majd várjuk az újabb fotót!! :wink:
katata

Odry örülök, hogy Dávid baba zépen növöget. Pihenj sokat!!
Ime a kép ez ma készült. ezek még kezdetleges ülések, de már 1 percig elül egyedül aztán elkezd dőlni Kép
bgyöngyi

Ó Gyöngyi!
Nagyon édes, cukorfalat ez a lány!!! :D
katata

de helyes ez a gyerek gyöngyi :D Folyt.köv.? Aranyos lehet ahogy eldől :wink:

odry, milyen jó is hogy jól vagytok. És akkor te is tudod csak óvatosan azzal a bútorozással!
bbilona

Gyöngyi!
Nagyon tündéri!

Nekem ma reggelre végre felment a hőm (37-re), végre kipukkadt a tüsző.
Konc doki mondta a tüszőmet látva hétfőn, hogy este mindenképp rosszalkodjunk, de utána nem, mivel a páromnak csüt-ön lesz spermavizsgálat. De mivel keddre nem pukkadt, én nem akartam kihagyni a tegnap estét emiatt. Inkább halasztjuk a vizsgálatot.

Kép
domo

Tücsökbogár!

Nagyon sajnálom! :cry:
Sok erőt neked!

Lányok ne haragúdjatok rám,de nem tudtam visszaolvasni,most a hányos korszakom van!
Nem marad meg bennem semmi!
Ha jobban leszek ígérem jövök!!!!
m. reni

Sziasztok!

Reni! jaaaaaaj! De hidd el szívesen lennénk még néhányan a hányós korszakban...

Domo! Kár, hogy spermavizsihez nem elég a két nap karantén. De igazatok van. Inkább egy kis rádolgozás az esélyre, aztán jöhet a vizsgálat. Egy pillanatot sem szabad elszalasztani, ha babóról van szó.

na?????? Többiek! Nagyon pangunk ma....

Átnéztem a szülészetesbe a Dévaihoz. Hát fantasztikus, amit a csajok a dokiról írnak. Tiszta megható.

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok Csajok!

Kérdezni szeretnék ismét! Remélem nem baj!!!!!!!

Valaki volt már közületek hsg????? Hogy zajlik és fájdalmas??????????
Azért kérdezem mert jövő hét kedden megyek 12-re a dokihoz és továbblépünk gondolom először jön az inszem!!!!!!!! Tavaly áprilisban mikor műtöttek(lapar)akkor megcsinálták az átjárhatóságit is és minden rendben volt de mivel letelt már az egy év így gondolom megint csinálják nem????? Olyan jó lenne megúszni!!!!!!!

Előre is köszi a válaszokat!!!!!!!!!
csipcsab

helló odrym de jó, hogy jössz, és mekkora most Dávid? voltatok 4d-n? majd mutass képet légyszi:o)))))))))) és tényleg vigyázz, nehogy megerőltesd most magad!!
lenne egy kérdésem: milyen kismamának lenni? jó...tudom már nem új az érzés, hiszen régóta vagy babás, de én mégis kíváncsiskodnék. jó érzés? tényleg rengeteg energiája van ilyenkor a kismamáknak?

reni nagyon rossz lehet ez a hányós időszak neked, de nincs valami szójatej, vagy mentatea pl. ami segíthet? B6-ot szedsz? az is jó rá.

gyöngyike, nagyon édi babád van, most meg is ijedtem picikét, hogy úristen hamarosan nekem is ilyen 'problémáim lesznek... :shock:
az integrált tezs tök új dolog, olyan mint az AFP és a 12. heti vizsgálat egyszerre, de annál sokkal biztosabb eredményt ad (96%) down-szindróma és egyéb genetikai betegségekben. mivel 35 elmúltam nekem nagyon fontos a minél megbízhatóbb vizsi, nehogy beteg babánk legyen, neki sem jó és nekünk sem lenne az.

domo jól tetted. az a vizsi ráér, mert kimaradt volna ez a hónap.
ügyik vagytok :lol: :lol: :lol: :shock:

zelem itten van a te kóborló leányod hihihi, na csak viccőtem, de te különben is elvagy a kerteddel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na jó ez is vicc!!! és akkor ez a szuper doki lesz a tiéd is?

sonjus, nekem a sikeres inszem előtt volt uh-m ahol megnézte és 14mmm-es volt a tüszőm. szóval szerintem ha szeretnéd, kérjed!! mondd meg, hogy szeretnéd tudni mekkorára nőtt, és kész:o))

szép napot lányok, jó meleg van....

Kép
kicsiboris

reni, nem lesz súlyproblémád, ha így haladsz :? Már nem is irigyellek annyira :wink:

csipcsab, ne aggódj szerintem ennyire előre, hiszen még nem is biztos hogy kell hsg! Egyébként nekem inkább volt kellemetlen, mint fájdalmas, előtte kaptam fájdalomcsillapítót.
Felfektetnek egy röntgengép alá, befecskendeznek egy kis ionizáló folyadékot, és ha az végigfut akkor ok. A monitoron te is láthatod, ha feléd fordítják. Egy a lényeg az átjárhatóság, kívánom hogy meglegyen :wink:

kicsiboris, csatlakozom, engem is érdekel milyen kismamának lenni (bár te már tapasztalgatod). Úgy képzelem olyan földöntúli boldogság ül az emberen, persze ha nem a WC-re kell éppen bérletet venni :?
bbilona

Kicsiboris!
Iszom szavaidat :)
14 mm tüsződ volt :shock: ?
Nekem a jobb oldalon volt hétfőn egy 14 mm és a bal oldalon 16 és 19 mm. Remélem ezekből azért marad péntekre :)

Jesszumpepi még 2-őt kell aludni...
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?