Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Gondoltam, mivel új lap kezdődött, dobok is egy friss táblát! :D

Lucia,
Boldog 5. hót a gyerkőcöknek! :D:D:D

Kép

Judit,
Óvatosan a házimunkával!
Itt most szerencsére felhős lett az ég, és így nincs annyira kánikula :D

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Agnese!
agyon köszönöm az infókat a szüléssel kapcsolatban! és a bébifotó dícséretet is!
Chesti!
Megnéztem ezt az édes kis gyönyörűségedet a videón!Hát beszarás!
torna:Majd megkérdem a dokit,hogy a porckorongsérvre is lehet-e RRéka tornázni?Mert most pénteken derült ki!
Tali!
Szerintem,ha egy hatalmas mekiben talizunk már az is jó,ahol van szabadtéri asztal is!
Zsókuci!
Júli vagy júni a nyaralás?
Vendég

Zsókuci
az egyik aszisztensnő azt mondta hogy a Wiegandt nem vállal szülést :cry: :cry: :cry: állitólag 5 év körüli gyermeke van és fontosabb neki vele lenni :oops: :oops: igaza van :oops: :oops: szóval én ezt hallottam :oops:

bibar

Benszi. Tali jó lenne kint, de hát a legtöbb baba még fekszik, mászik. Legalábbis Én Nikiből indulok ki, nem mindig ül el csak úgy a babahordozóban. Ezért jó egy olyan hely ahol a földön elfetrengenek. :)

chesti

Chesti!

Megőrülök ettől a csajtól!!!!!Megzabálom! :lol:

Zsókuci

Jaj remélem szupi kis pihenésetek lesz!!!!

Bibarci

szia! :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P
Megint bénázik a vonalzóm. :twisted: Holnap dumcsizunk!Hiányoztál!

Lányok!

Jó ez a Réka-torna?Veszek akkor.Mert most voltunk strandon és eddig nem figyelgettem magam,viszont iszonyat ami a fenekem alá rakódott.Egy kis naribőrrel kombinálva.... :evil: Cuki.Kéne vmit csinálnom mert hát ez kész!

Képzeljétek péntek óta már megint minden reggel dobok egy randit a wc-csészével.Amúgy délutánra már kutya bajom.Vajon mikor múlik már el?Meg ez a gyomorsav....Nem panasz,mert minden szupi,csak hát nem arról volt szó,hogy a középső trimeszter az hawaii,dizsi,napszemüveg??? :lol:

Kép
lukrécia

Chesti
Szupi a video!csillagszemü meg zabálni való :D

Zsókuci
Cáfolom Bibar értesüléseit,mert ismerősőm nála szült decemberben!

Bocsi Bibar :oops:
gabicsibe

Chesti! Annyira édes Nikitek!!Bejött még egy csomó másik videó is, amin babák tomboltak mamahasban, nagyon vicces volt, alig várom hogy a mienk is úgy ficánkoljon.

Lukrécia! Nálunk a családban főleg a férjem elégedetlen a második trimeszterrel, ugyanis mindenhol azt ígérik, hogy a mama szexistennővé változik. Hát én éppen ellenkezőleg érzek és még soha életemben nem féltem ennyire a szextől mint most (szegény babácskára gondolok, hogy vele vajon mi van). Na nem panaszkodunk, de én még mostanság is szoktam hányni, szóval szerintem hazugság, hogy elmúlik :)

Zsókuci! Mi is gondolkodtunk a Wiegandton terhesgondozás és szülés ügyben, de nem lelkesedett az ötletért, de én többször láttam nála nagypocakos kismamákat, szóval lehet hogy azért pár embert bevállal. Ja és nekünk november 10 a bűvös dátum, ha lesz energiád a következő táblázatba beírni, köszi!

Benszi! A gerincbajosoknak mindig ajánlják viszont az úszást, és sok helyen van ilyen aqua fitness is :D

Kép
gombahölgy

Sziasztok,

Benszi,
Júliusban megyünk. Végül csak Bükön találtunk szállást, de nem baj, mert Bükfürdőtől mindössze 3 perc kocsival, úgyhogy nincs jelentősége ennek a távnak :D

Bibar, Gabicsibe,

Köszi a Wiegandt dokival kapcsolatos infókat. Hááát, őszinte leszek, Gabié jobban tetszett :lol: :lol: Nagyon szeretném, ha elvállalna, és nagyon bízom abban, hogy a velem történtek fényében meggyőzhető erről. Benne 100%-ig megbízom. Ha nem vállal el, akkor megkérem, hogy ott a Jánosban ajánljon majd valakit, merthogy én mindenképpen ott szeretnék majd szülni. De ez még nagyon sokára lesz… :? Úgyhogy még ráérek rajta agyalni :wink:

Lukrécia,
Sajnálom, hogy még kisvuk mindig látogat. Én ugyan csak 2x hánytam összesen, de nagyon sokáig volt hányingerem. Van aki azt mondja, hogy a 12. hét után szűnik meg, van aki meg azt, hogy mikor a babót érzed már. Hát nálam ezeknél is tovább tartott :wink: Van, aki az egészet végigrókázza… :roll:

Gomba,
Megértem a félelmeidet, én is ilyen parapiri voltam szex-ügyileg :oops: :oops:
Beírtam a táblába a szülés várható időpontját, a következő már úgy lesz :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Gomba!
Most keresek a neten bálna balett úszást,de már a Campona mellett találtam!
Chesti!
Igazad van,mert a piciknek még kell a földön mászás!
Lukrécia!
Még csak most ismerkedsz a narancsbőrrel?De jó neked!Sajnálom a rókakomázást!Gyomorsav:Egy egész krumplit reszelj le és nyomkodd ki a levét,majd azt idd meg éhgyomorra!Védőréteget képez a garatban és nem irritálja semmi!Én már csak tudom,mert krónikus refluxom van,de ez idáig még nem jött elő!Le is kopogom gyorsan!
Sex:Lányok én erre nem panaszkodom!De arra igen,hogy hamar elfáradok! :oops: :lol: :oops: :lol:
Vendég

Csajok!

Jelentem ma alul két fogacsak egymás mellett kitüremkedett elől!!!
ÁÁÁÁÁÁÁá :lol: :lol: Imádom, kis husom fogakat növesztett. :)

chesti

Sziasztok!!!

Bibar pihenj sokat, és vigyázzatok magatokra!!!

A másik topikban írtak Lexiékről, ha minden igaz elmúlt a sok nehézség, és túl vannak a nehezén, jól vannak! Ezt olvasatuk, de részletesebben leírják odaát!!

Nikibaba gratula a kis fogakhoz!!!! Édi vagy kiscsillag!! :D

Bariném köszi az infót, meglátjuk mi lesz!!!! Szívem telcsiszám is kellene! Mobil vagy egyebek!! :)

Pá lányok!

Kép
tini75

Eszti
Annyira édes volt Niki apával, úgy imádom a kiscsajt!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

manda

Sziasztok!

Most jöttünk haza.

Chesti, megkaptad a penteki privimet? Eltűnt a kimenőből, nincs sehol. :roll:

Ha nem, újra küldöm!

Ági

Kép
agnesm

Lexi nagyon örülök,hogy jobban Vagytok,továbbra is mennek a drukkok,hihetetlen milyen erős a Babókátok(egyébként én is azt hallottam,hogy a lányok sokkal strapásabbak :wink: ).A vizsgával csak óvatosan :!:

Gica,Agnese köszi a bókot Nektek is.Gica nemsokára a Tieid is így fognak alukálni egymás mellett :wink: :D !
Agnese sajnos fényképezőt elfelejtettünk vinni az Aquaszigetyon :oops: ,de majd legközelebb!Sajnos az újszülöttkori képek nem lettek lemezre mentve(csak albumba vannak meg),ezt telefonnal fényképeztük és nagyon megörültem amikor rátaláltam :D !

Zsókuci drága örülök,hogy sikerült szállást találnotok,bizti szupi lesz majd a nyaralás :wink: .Szerintem ha Wiegandt dr.nem is tud elvállalni,biztos tud majd Neked v.kit ajánlani,aki szintén nagyon jó(nálam is így volt,de engem az ikrek miatt nem tudott elvállani).A János Kórházban nagyon jó orvosok vannak szerintem.

Chesti drága először is a videó....,bevallom elpityeredtem rajta,annyira édes Niki!Másodszor gratulálok az első fogacskákhoz,harmadszor pedig szeretném őket személyesen is látni,úgyhogy a taliban én is benne vagyok :D !
Képet még külön is nehéz csinálni,mert ha észreveszik a gépet,vagy elfordulnak,vagy elkezdenek grimaszolni,úgyhogy csak suttyomban lehet,de majd igyekszem ígérem.

Lukrécia sajnálom a wc csészés randit :( ,most már tényleg békén hagyhatna rókakoma!

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Ez lemaradt,bocsi :oops: !

Manda mielőbbi gyógyulást kívánok Neked,szerintem ez nem lehet akadálya a kezdésnek.Szorítok nagyon :wink: !

Chesti drága igen szeretnénk,hátha javítjuk a fiús statisztikát(de ha a lányosat erősítjük majd,az se baj :lol: ).

Lippa

lippa

Lippa :D
Én is ebben bízom!!!

Eszti :D
Gratula a fogacskákhoz!!!

manda

Zsókuci :D
Gratulálok a szálláshoz, én Bükfürdőn még nem pihiztem, csak dolgoztam, auditáltuk a fönökömmel a fürdőt.
Figyelj, hát a mi dokink nem vállalna el?! Én szerintem biztos.

manda

Sziasztok!

Az elveszett bárány!
Bevallom néha azért olvastalak benneteket ,de írni már nem igazán volt időm és energiám. :oops: :oops: :oops:

Először is Lexinek,nagyon nagyon drukkolok és örülök hogy jobban van!
És nagy-nagy gratuláció neki és a többi újdonsült kismaminak is!
Lukrécia,Bibar nektek külön nagy gratula! :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök nektek!
Remélem a többiek nem haragszanak meg érte! :oops: De értitek!
Aztán pedig ide várjuk a többi alapító tagot is sorban Kriszti,Manda,Zsókuci,Estrella és a többi szomszéd topiklakó!Hajrá!

Chesti,bocsi ,hogy csak most,...de azért ideértem,mi beszéltünk,puszi nektek! :lol: Gratula a fogakhoz.

Ja,és a legfontosabb nagyon nagy gratuláció a friss kisbabáknak és újdonsült családjuknak!!

Sajnos velünk,és a családban is,elég sok rossz dolog történt,ezért is nem voltam ilyen sokáig.Remélem mostmár csak jó jöhet!

A Máté továbbra is nagyon huncut,és imád kint lenni,alig birom behozni az udvarról.Egy valamivel lehet csak,ha azt mondom megyünk hamizni,akkor nincs ellenvetés,mert nagyon szeret enni.
Mostanra már kb. 10 foga van,épp a rágók vannak soron,kicsit szenved velük,de elviselhető.
És megállás nélkül beszél,és beszél,gyakorlatilag mindent mond,néha azt is amit nem kellene,de hát sajnos :oops: hallja :oops:
Megkapta a 15 hós oltást,persze üvöltött mint a sakál,hát nem volt túl hősies,de ez van.Igaz addig nem volt semmi gond amíg nem kellett lefeküdni az ágyra,mert akkor már sejtette hogy mi következik.

Benszi,jut eszembe,Te kérdezted kinél szültünk?
Mert én is Szűcs dokinál maradtam(ő végezte az inszemet is),/nagyon megbízok benne /,megkérdeztem elvállal-e és igent mondott.Csak jókat írhatok,semmi rossz élmény vagy érzés nem maradt bennem a szülésről.Már másnap azt mondtam,jöhet a következő!
Nekem nem volt fogadott szülésznőm,de szerencsém volt,és legközelebb is őt választanám.Én is választhattam szülőágyat,mert nem volt senki hajnalban,és szerencsémre, aztán szobát is.A 3 ágyasban voltam végül,mert annak van külön fürdője.Csecsemősökről,...vannak azért aranyosak is....4 napot ki lehet bírni! :oops:

Mindjárt teszek képeket,bocsi ha sok lesz!

Nagy puszi mindenkinek!

Andi :lol:

Kép
taptau

Apával füvet nyírunk!

Kép

Tigris a legjobb barátom!
Kép

Együtt reggelizünk.

Kép

Együtt hintázunk. Kép

Még mindig nagyon huncut vagyok! Kép

Motorozom. Kép

Sajnos nem az enyém....Apa csak javítja....de ha nagy leszek... Kép

Kép
taptau

Apa azért vitt egy kört! Kép

Az enyém jobb! Kép

Kép
taptau

Agnesm,Boldog szülinapot kívánunk az Ádámnak! :lol: :lol: :lol:

A többi babának pedig boldog hófordulót! :lol: :lol: :lol:

Pusssz!

Kép
taptau

Taptau!

De jó hogy írtál!Onnan látszik hogy rég jelentkeztél,hogy Máté hihetetlenül megnőtt!!!!!!!Szupik a képek!!!! :lol:

Manda!

szerintem sem lesz gond a kezdéssel,bár a leszívásig meg kéne gyógyulni!

Lippa

KÉPEKET KÉRÜNK!!!!!!

Chesti

gratula a fogacskákhoz!!!! :lol: :lol: :lol:

Benszike,

hát,azért taliztunk már-én és a narancsbőr-de eddig nem kerültünk nagyon komoly kapcsolatba. :lol: Most sem szeretnék...bár nagyon "nyomul"... :wink:
Köszi a tippet a savra!

Gomba

Szex???Nekem azt mondta a dokim,amíg az utrót nyomom addig ne.Amúgy sem fűt a vágy..... :lol:

Bibarci

8 hetes kismami,puszikállak :P :P :P

Napcsi

nem ér eltűnni....!!!!!! 8)

Zsókuci

sikerült a szállást lefoglalni???

Puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Bibar
Hát most elkeserítettél,mert én is rá pályáztam :(

Taptau
A lányokat nehéz lesz levakarnotok Mátéról :D
gabicsibe

Sziasztok,

Hű, ma nagyon húzós napom volt :shock: De végre itthon :D

Chesti drága,

Gratulálok Nikinek a 2 fogacskához!!!! :lol: :lol: Biztos nagyon cuki vele :wink:

Lippa,
Hát, majd meglátjuk mi lesz Wiegandt dokival, még addig van idő, úgyhogy addig még változhat a dolog – mármint, hogy vállal, vagy nem szüléseket. De az tény, hogy amikor én tavaly ősszel jártam nála a BMC-be, akkor jártak hozzá nagy pocis kismamik.

Manda,
Hogy vagy? Remélem már jobban!!! További gyógyulást Neked! Puszi!

Taptau,
Na vééégre, hogy jelentkeztél! :D:D:D Fantasztikusan nagyon nőt Máté, nagyon édes kis srác még mindig :wink:
Sajnálom, hogy rossz dolgok történtek veletek, remélem, hogy már minden rendeződött!

Lukrécia,
Igen, sikerült lefoglalni! Már most nagyon várjuk, hogy mehessünk, pedig még több, mint egy hónap… :?

Gabicsibe,
Nem baj, majd te meggyőzöd, és mire én megyek, engem is elvállal, jó? :wink: :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Nézzétek, milyen jó kis nyaralás-váró vonalzót csináltam :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága :P
Nagyon szuper a vonalzód!!!!!!!!!!! Már kicsit jobban vagyok, de még csak kb.70%-os. De bízom benne, hogy jobb lesz! :wink:
Puszi!

manda

Taptau!
Köszönöm a szüléses infót!
Máté nagyot nőtt és már most nem áll jól a szeme sem a huncutságtól!Gyönyörű pasi már most!
Manda!
reméljük meggyógyulsz a leszívásig!
Zsókuci!
Nagyon jó a vonalzód!
Vendég

Taptau
aranyos vagy,jólesik nagyon :P :P :P hát a kisfiad nagyon drága,és mindegyik képen látszik hogy milyen huncutka :P :P

Gabicsibe,Zsókuci
a remény hal meg utoljára :oops: :oops: én drukkolok hogy mehessetek hozzá :lol: :lol:

Lukréciám
holnap pletykálunk :P :P puszika

Lányok az normális hogy elmúlt az émelygésem?nem korai ez?elkezdtem aggódni hogy nincs e baj :oops: :oops: :oops:

bibar

Taptau :D
De jó, hogy jelentkeztél!!!! Remélem a bajok már elhagytak benneteket!
Máté már milyen nagy fiú!!!! Nagyon édes, és ahogy ül a motoron egyedül!!!! Hú nagyon kis huncut, látszik a szemén!!! :lol:

manda

Sziasztok!

Tegnap voltunk védőnéninél, híztam 4 kg-t :oops: :oops: :oops: aminek a védőnéni nagyon örült, én kevésbé :cry:
Végül is mindegy, csak a csajoknak jó legyen :wink:

Lassan haladunk a gyerekszobával, már csak festeni kell és jöhet a bútor és fel lehet tenni a lámpát is :-)

Pénteken kardiológia, kicsit be vagyok tojva ( nagyon :? )

Tegnap sikerült eltaknyolnom az udvaron, nagyon megijedtem :shock:
Pocakom nem ütöttem meg, mert leraktam gyorsan kezem-lábam, remélem nem lett bajuk a lányoknak a rázkódástól :!: :!: :!:

Taptau! Máté nagyon édes :lol:
Zsókuci! Klassz vonalzó :wink:
Nikinek gratula a fogacskákhoz :lol:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Juci!
Szerintem semmi nem lett a babákkal,mert a hasad nem ért le!Vígyázz nagyon!Miért kell menned kardiológiára?
Bibar!
Nekem összesen kétszer volt émelygésem!Ne szarj be minden rendben van a babáddal!Inkább örülj neki,hogy jól vagy!

Képzeljétek ma este 19-re megyek bálna vizibalettre!Hát nem olcsó mulatság,mert egy óra 1600FT.Kiváncsi vagyok milyen lesz!Majd holnap megírom!

Bariném!
Hívtad már a dokit?
Vendég

Benszi!

Dorka szívét nézik.

Judit

jucicuki

Taptau!

Máté egyszerűen gyönyörű! Eddig nagyon kislány párti voltam, de most hogy megláttam Mátét...már nem is tudom. Már most készülj fel rá, hogy az oviból a kiscsajokat hogyan fogod levakarni Mátéról!

Juci!

Én erről lemaradtam. Láttak valamit Dorka szivében vagy csak rutin ellenőrzés? Nagyon szorítok, hogy ne legyen gond!

Benszi!

Jó szórakozást a bálna vizibaletten! :lol:

Lányok!

Nektek mikor kezdett el nőni a pocakotok? Én ma kezdem a 10. hetet, de a pocim olyan, mintha be lenne horpadva. :oops: csak este mikor bezabálok, akkor van egy kicsit kismamis formája, de reggelre mindig eltűnik...

Kép

Kép
sharon

Benszi
mi az a bálna vizibalett???? :oops: :oops: nem is hallottam még róla :oops:

Sharon
szerintem ez változo,nekem már most van hasam :oops: :oops: Lukréciámnak meg akkora mint egy ház :P :P :P majd beindul az a pocak.mondjuk nekem soha nem volt behorpadva sajnos :P :P :P

bibar

Juci!
Nagyon drukkolok Dorka miatt,de minden rendben lesz!
Sharon!
Majd holnap írok,hogy milyen volt a balett!
Poci miatt ne aggódj,majd megnő,de ha jól emlékszem akkor te spontán babás vagy ,ugye?Nem kaptál semmilyen hormont,amitől eleve hasadnak kellene lennie!
Bibarci!
kismama vizitorna=bálnavizibalett
Vendég

Taptau de jóóóó,hogy jelentkeztél :D .Máté iszonyat helyes kis pasi,be lehet még rá nevezni?Remélem most már a rossz dolgok elkerülnek és helyette csak jók jönnek :wink: !Tessék most már sűrűbben jönni!

Zsókuci szuper a vonalzód :D !A másik topikban olvastam,hogy milyen jó nyaratok lesz,nem fogtok unatkozni az biztos :lol: !

Benszi tényleg mi az a bálna balett,még én sem hallottam róla :o? Majd mindenképp írd meg milyen volt .

Juci az a 4 kiló is azt mutatja,hogy szépen fejlődnek a Lányok :wink: !Aztán vigyázz ám magadra!

Lexi mi újság,hazamehettetek már?

És akkor 2 kép :D !

Kép Petra

Kép Lilla

Puszi Mindenkinek
Lippa

lippa

Sharon!
A 12. heti vastag tarkóredő miatt kell, mert a genetika ugyan nem talált semmit, de a vizesedés utalhat szívproblémára is.

Lippa!

Édesek a csajok!

Képzeljétek, megjött a gyerekbútor és még nincs kész a festés :oops:
Szerencsére nem muszáj ma elhozni, szegény apa délután fest :shock:

Lányok mozgolódnak, de ma huncutkodnak, mert ha apa odateszi a kezét, direkt nem csinálják, de amint elveszi :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

LÁNYOK! Kicsit el vagyok keseredve, mivel ma voltam a kórházban, és sajna nem lett jó az EKG-m, ezért meg a magasabb vérnyomásom miatt kaptam egy 24 órás felcsatolt ABMP gépet, ami negyedóránként nézi a vérnyomásomat napközben, éjjel meg óránként méri, holnap veszik le 8-kor, de aggódom az eredmény miatt! Magasabb volt eddig is kissé a vérnyomim, de most extrém magasakat mértek a tanácsadáson, és mivel látom is mikor mennyit mér, el is keseredtem, igen nagyon magas néha! Ez van! Szorítsatok holnapra!
Bocsika egyébként sziasztok!!

Lippa édesek a csajok!! Persze ez már lehet elcsépelt szöverg, de ez az igazság!!! :D :D

Máténak is millió puszi!

Ohhh behalok ezektől a képektől csajok, édibbnél édibbek!!!

Juci édesek ezek a mozgásos sztorik, máér mi is alig várjuk, apácska morzézik neki, a pocimon kerseztül, ha megkérdezem miről szólt a disput azt feleli ez a kettőjük titka, de bevesznek a kétszemélyes bandájukba harmadiknak!! Már a lig várjuk a mozgásokat!! sok beszélgetés, és símogatás amit kap tőlünk és ezeket beígértük a mozgások utánra is ám! :D :D

Ohh de rossz ez a francos gép rajtam! :cry: Na pá nektek, jó pihit, és szép napot!

Kép
tini75

Benszi
jaaaa,ez aranyos :P :P :P komolyan nem tudtam elképzelni mi az :P :P

Tini
nem jó hirek :( :( remélem azért nagyon rossz nem lesz a végeredmény :oops: :oops: kellemes lehet az a gép rajtad :oops: szoritok holnapra!

Lippa
mind a 2 csajszi tündér,de bevallom neked nálam az Lilla a favorit,imádnivalóóóó,de hangsúlyozom mind a kettő gyönyörü :P :P

bibar

Lippa!
Gyönyörű ez a két csaj!A bálnabalett az a kismama vizitorna,másnéven aquanatal!Nem terheli a gerincet és a vízben nem érzed a hasadat,így nem tehetsz kárt a tornával a babáknak!
Juci!
Ha kész lezs a babaszoba képeket kérünk!
Timcsi!
Írtam a másikba!
Bibar!
Ugye nem aggódod szét magad,mert nem émelyegsz?
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a vonalzós dicséreteket :D:D

Bibar,
Ne aggódj, azért mert most nincs émelygésed. Ez lehet, hogy nálad eddig tartott, de még az is lehet, hogy visszatér pár nap múlva…

Judit,
A 4 kg tényleg nem sok, ez bőven belefér :wink:
Gondolom, hogy megijedtél az eséstől, de egy kis rázkódástól nem lesz baja a lányoknak! Nyugi!
Ne aggódj, biztos pénteken is minden rendben lesz!!!! Drukkolok azért, jó? :)
Apa akkor belehúzhat a melóba :wink:

Lippa,
Annyira gyönyörűek ezek a lányok!!! :D:D:D

Tini,
Ez nem jó… Remélem azért nem lesznek vészesek az eredmények!!! Milyen értékeket mértél?

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Én is megvagyok, csak költöztünk és nem volt netünk egy jó darabig, de mostmár majd igyekszem jönni.
Talival mi újság? Még nem tudtam visszaolvasni.
Nekem 30-án osztálytalim van, ráadásul én szervezem, úgyhogy nem maradhatok távol semmiképp.

Holnap próbálok jönni, talán még képeket is tudok feltenni délután. Reggel szurira megyünk!

Kép
Kép
zuzmó

Hát igen, szegény apa gürcöl én meg lustizom, elfáradtam a tornán, meg a lábam sem az igazi, nem estek jól a négykézlábas gyaksik, de jó volt a mozgás úgy egyébként, örülök, hogy elindultam.
Ma nagy a hancúr odabenn, folyik a harc a jobb helyekért :lol: :lol: :lol:

Szép estét!

Judit

jucicuki

Tali

Hát baj van, mert ez a játszóház nyári szünetel, a héten vannak utoljára... :evil: :evil:
Keresem a helyszínt akkor, de ha valaki esetleg tudna egy olyan helyet ahol a babák nyugodtan mászhatnak, fetrenghetnek az jó lenne.
Elvileg Én még a wekerlei gyerekházat tudnám, ahol az őszi babásokkal találkoztam. Az full ingyen van az europark környékén.

chesti

Juci!

Aha, már értem, remélem nem lesz gond. Hol voltál genetikai vizsgálaton? Azért kérdezem, mert gondolkodom a dolgon, hogy el kéne-e mennem egy komolyabb vizsálatra vagy sem. Csak, hogy nyugodtabb legyek. Mit gondolsz?

Lukrécia!

Tényleg olyan nagy pocid van már? Ha van képed megnézném!

Én ma voltam Uh-on. Minden rendben van. Még integetett is nekem a baba, igaz a lábával, de nem baj! A hasfájás még mindig tart, de a doki szerint még egy darabig nem fog megszűnni, mert nagyon hátrahajlik a méhem és a szalagok nagyon feszülnek. Míg ki nem emelkedik a kismedencéből addig ki kell bírnom. Bár nekem a méhszájam fáj mindig, de nem hisznek nekem! Két hét múlva kontroll, addig marad a szobafogság!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Chesti
Köszi, hogy újra szervezed a talit, és nem kell bocsánatot kérned, hogy befulladt. Hogy viselte Niki a fogzást? Nagyon édes volt a videon. :D Én is nagyon szeretem, hogy Milán egyre többször bújik hozzám.

Jucicuki
Vigyázz magadra! A vizsgálatra szorítok, hogy minden rendben legyen!

Taptau
Végre újra itt vagy! Sajnálom, hogy rossz dolgok történtek! :( Milyen nagy már Máté! Kész pasi! Nagyon szép kisfiú, csodaszép szemekkel! :D

Zsókuci
Jó a vonalzód. :wink: Én mindig nagyon szeretem a nyaralás előtti várakozós időszakot. Mindig számolom vissza, hogy még mennyi nap van vissza, amikor is útnak indulunk. Persze a várakozás mindig hosszú, aztán a nyaralás eltelik sitty-sutty. De ez azért van, mert olyan jó! :wink:

Sharon
Nekem már 14 hetesen átadták a helyet a villamoson, de ez valószínűleg a sok hormon miatt megnövekedett hasam volt, mintsem a növekvő méhem. Amúgy fénykoromban nekem is horpadt volt hasam. Ne izgulj, lesz nagy pocid hamarosan!!! :lol: Szuper, hogy minden rendben volt az UH-n.

Lippa
Nem hiába kértünk képet. Gyönyörűek. :D

Tini
Szorítok holnapra!

Mindjárt dobok fel pár képet! Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
agnese

a képek Milánról:

Kép Kép Kép

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Vége a vizsgáknak!!! Éljen éljen! A szigorlat is sikerült, úgyhogy mostmár jövök majd. És megpróbálok visszaolvasni. remélem, senkivel nem történt semmi baj, amíg nem voltam, sőt minden baba sokat fejlődött, a pocakok nőttek, a szomszédból mindenki átköltözött ide :lol: :lol: ! Szóval csak jókat szertnék találni visszaolvasáskor!

Mindenkinek pusz.
rozus

KépKép
rozus

Sziasztok,

Reggelenként mindig szidom magam, hogy éjjeli bagoly vagyok, de hát nincs mit tenni, ez vagyok én :wink:

Zuzmó,
De jó, hogy hallani felőletek, már hiányoltalak!!! Várjuk a képeket a nagylányról!!! :D

Chesti,
Én szívesen elmegyek bárhová, csak, hogy találkozzak Veletek, és a Wekerle csúcs szuper lenne, kb. 10 perc kocsival :wink: Utána a kocsiban lévő helyek számáig, szívesen elviszek valakiket, amerre szeretnétek, sőt abban is tudok segíteni, hogy felveszem néhányotokat, és elviszem, ez ne legyen akadály :wink: :D

Sharon,
Az Istenhegyi úton van egy géndiagnosztikai központ, róluk csak jókat hallani. Igaz nem olcsó, de hát mindent babóért :wink:
www.gendiagnosztika.hu
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n!!! A pocifájáshoz pedig kitartást kívánok, a lényeg, hogy minden rendben odabent Picurkával!

Agnese,
Igen, a nyaralások már csak ilyen gyorsan elmúlósak, de azért nagyon jók! :D
Hihetetlen, hogy Milán is mekkora már!! :D Édes kis vigyori! :D

Rozus,
Kép
Nagyon gratulálok a vizsgádhoz és a szigorlathoz! Nagyon ügyi vagy, és büszke vagyok rád, hogy Verus mellett is meg tudtad csinálni! Le a kalappal!

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?