Sziasztok!
Az elveszett bárány!
Bevallom néha azért olvastalak benneteket ,de írni már nem igazán volt időm és energiám.
Először is
Lexinek,nagyon nagyon drukkolok és örülök hogy jobban van!
És nagy-nagy gratuláció neki és a többi újdonsült kismaminak is!
Lukrécia,Bibar nektek külön nagy gratula!
Nagyon örülök nektek!
Remélem a többiek nem haragszanak meg érte!
De értitek!
Aztán pedig ide várjuk a többi alapító tagot is sorban
Kriszti,Manda,Zsókuci,Estrella és a többi szomszéd topiklakó!Hajrá!
Chesti,bocsi ,hogy csak most,...de azért ideértem,mi beszéltünk,puszi nektek!
Gratula a fogakhoz.
Ja,és a legfontosabb nagyon nagy gratuláció a friss kisbabáknak és újdonsült családjuknak!!
Sajnos velünk,és a családban is,elég sok rossz dolog történt,ezért is nem voltam ilyen sokáig.Remélem mostmár csak jó jöhet!
A Máté továbbra is nagyon huncut,és imád kint lenni,alig birom behozni az udvarról.Egy valamivel lehet csak,ha azt mondom megyünk hamizni,akkor nincs ellenvetés,mert nagyon szeret enni.
Mostanra már kb. 10 foga van,épp a rágók vannak soron,kicsit szenved velük,de elviselhető.
És megállás nélkül beszél,és beszél,gyakorlatilag mindent mond,néha azt is amit nem kellene,de hát sajnos
hallja
Megkapta a 15 hós oltást,persze üvöltött mint a sakál,hát nem volt túl hősies,de ez van.Igaz addig nem volt semmi gond amíg nem kellett lefeküdni az ágyra,mert akkor már sejtette hogy mi következik.
Benszi,jut eszembe,Te kérdezted kinél szültünk?
Mert én is Szűcs dokinál maradtam(ő végezte az inszemet is),/nagyon megbízok benne /,megkérdeztem elvállal-e és igent mondott.Csak jókat írhatok,semmi rossz élmény vagy érzés nem maradt bennem a szülésről.Már másnap azt mondtam,jöhet a következő!
Nekem nem volt fogadott szülésznőm,de szerencsém volt,és legközelebb is őt választanám.Én is választhattam szülőágyat,mert nem volt senki hajnalban,és szerencsémre, aztán szobát is.A 3 ágyasban voltam végül,mert annak van külön fürdője.Csecsemősökről,...vannak azért aranyosak is....4 napot ki lehet bírni!
Mindjárt teszek képeket,bocsi ha sok lesz!
Nagy puszi mindenkinek!
Andi