Sziasztok Lányok!
Alamuszi, titokban topicot olvasó labuktam. Köszi az üdvözléseket!
Bemutatkoznék. Ducimami, vagyis Kati vagyok. 34 éves leszek, és van egy két és fél éves kisfiam , Nándi. A Kertvárosban lakunk.Szülés előtt egy közeli kis faluban tanítottam tíz évig. Még nem 100%, de úgy néz ki , szeptembertől megyek vissza tanítani.
Ildi!
Sok helyen olvasni, hogy a túl sok folyadék is okozhat gondot a tej mennyiségében. Nálam nem okozott. Napi 4-5 litert megittam. Én nem kispályáztam . Volt egy fél literes söröskorsóm, legurítottam egy szusszra a gyümölcslét, tejet, akármit, és tudtam, hogy most legalább két órán át nem kell inni.
Szobatisztaság: Nándi nem volt hajlandó soha bilibe pisilni. Csak állva a wc-be, fa tövébe, .... Kakilásnál használunk bilit, vécével felváltva, a nagyságos úr igénye szerint. Lehet, hogy Imike is szívesbben pisilne úgy, mint apa
. Vagy ezen már túl vagytok?
Emődiről nekem is van sztorim. Évekkel ezelőtt begörcsölt a hasam menseskor. Mentőt kellett hívni. Kaptam injekciót, de nem hatott. Azt mondták be kell szállítaniuk. Felvettek a nőgyógyászatra. Az ügyeletes doki, kirendelt nekem egy sima fiziológiás sóoldat infúziót. Kaptam ágyat, átöltöztem, és pár perc múlva hirtelen minden bajom elmúlt.(valamiért később hatott a mentősöktől kapott koktél) Közben bejöttek anyuék, őket gyalog lekísértem, gyalog visszamentem, ettem ,ittam, már kutya bajom sem volt. Egyszer csak, kb egy óra múlva bejön Emődi. Be akarta kötni nekem az infúziót. Totál megsértődött, hogy nem kértem belőle.Még másnap is úgy jött be az egyik nővér, hogy "maga az , aki visszautasította a kezelést?"
Bocsi a szószátyárságomért.
Kati