Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és még egy kis szöszenet a kórházi viszonyokról:

Egy szomszéd anyuka a kórházban dolgozik. Kért nekem időpontot allergia vizsgálatra. Képzeljétek, most 27-re van még egy, aztán csak decemberre :shock: Azért ez nem semmi!

Évi és
Kép
csongianya

Ó kössz csajok a biztatást!

Azért gondolom, hogy kevés a tejem, mert amikor abbahagyja a szopizást, utána sem nyugszik meg, még keresi a cicit. pedig már próbáltam mind a kettőt is odaadni neki. Itatom is közben vízzel, hogy ebben a melegben jobban oltsuk a szomját.
Én úgy akarom, és nem is adom fel, bízom magamban, majd többet iszom, és minden rendben lesz.
Tökre pozitív vagyok!!!!!!!!!
Imikénak javul a kukija és képzeljétek megint bilibe kakilt. Annyira ügyes volt. Úgy örülök neki. Még a pisit kéne valahogy odacsalogatni. Amúgy zenélő bilije van, hátha egyszer sikerülne, és attól kezdve bizti menne neki.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi! Menni fog az majd meglátod!!! És kiszívja mind a két cicit rendesen, utána kéri még? És a mellszívóval (olvastam hogy sikerült beüzemelni :) mennyi tejcsit tudsz még leszívni?
Adjál neki nyugodtan cicit amikor úgy érzed, nem baj, ha nem három óránként, hidd el annál több lesz az a tejcsi!!!
Kitartás, ügyesek vagytok!

Itt a nyár, meglátod Imike is szobatiszta lesz nem soká! Lassan melege lesz a pelusban, akkor megy majd az a pisi is a bilibe :) Mondjuk ez érdekes, mindig azt hallottam, hogy a kakival van több baj, de úgy látszik Imike megfordítja ezt!

Többiek merre vagytok???

Képzeljétek nyertem már 4 jegyet a Nemzeti Cirkuszba, meg szereztem még 2-t így megy a banda szerdán este cirkuszolni :lol: Járunk minden évben, szerintem ez az egy cirkusz aminek tényleg színvonalas az előadása!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok lányok!

Mindenki jól van?
Katlina??

Első látogatás letudva a terhesgondozóban, a rossz hír, hogy még 3 x menni kell .Azért nem volt annyira gáz, röpke 2 óra alatt végeztem.

Doki: Emődi. Egyszer nézett rám, amíg benn voltam, amikor késtem egy válasszal. Olyan formális volt az egész, merthogy benne van, hogy ki a dokim. A védőnő viszont aranyos volt.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

[color=darkblue]Jaimee!
Az egész jó idő! Én a törpével mikor voltam 3 óra alatt tudtam le az egészet. :(
Hát Emődi egy elég fura pasas. 2 éve késett a terhesgondozóból 45 percet, az egyik kismami nem győzte várni, mert sietnie kellett munkaügyi papírokat intézni és nem ért vissza mire Emődi beért. Erre a doki kijelentette, hogy Ő bizony nem vár senkire, legyen pontos a kismami... és olyan szépen kibeszélte a kismamit a háta mögött. Szép kis jellemrajzot kaptam akkor erről az Emődiről. :roll: :twisted:
[/color]
szilbee

Szilbee: Már 3/4 8-ra ott voltam.

Velem relatív rendes volt a kórházban ez az Emődi annak idején, így ennél többet vártam, mint amit kaptam, bár nem is tudom, mit vártam....Talán hogy mielőbb eltűnjek a francba. :D Álljak itt sorba, aztán ott, aztán ugyanoda menjek vissza, majd ha megjön a doki, érkezési sorrendben járuljak elé, de nem több, mint egy percben/fő...Aztán 62x el kellett regélni, hogy mennyi a vérnyomásom, családon belül milyen beteségek futnak, genetikai rendellenességgel született e gyerek....Pedig már minden ott volt a kiskönyvben. Na mindegy, még 3 alkalom, ez lebeg a szemem előtt.

És köszönjem meg, hogy mindez egyelőre ingyenes és nincs rá kvóta, hogy x számú kismami fölött nem fogadnak a terhesgondozóban kismamit....valamit még képesek és kitalálnak. :cry:

jaimee

Jaimee!
Képzeld el, hogy ez R.falván min. 10 - max. 30 perc alatt lement a terhestanácsadás, úgy hogy még az aktuális kérdéseimre is kimerítő váltaszt kaptam. Dokival csak egyszer találkoztam ott. Pisi teszt is helyben megvolt, ott vették le az AFP-t és legrosszabb esetben is egy kismami volt előttem. Ráadásul mindent 2 védőnő csinált, akik általában egyesével voltak csak bent. Még a beutakókat is ki tudták adni anélkül, hogy a doki aláírására kellett volna várni. Szóval az SZTK-ban is lehetne egyszerűbb, de ahhoz nekik is akarniuk kéne.
szilbee

Szilbee: Így van, teljesen igazad van.

jaimee

Sziasztok!

Úgy látom, 6 év alatt sokat változik egy orvos is. Emődi akkoriban volt itt kezdő, és ha megláttuk a terhesgondozáson, hogy ő van, már fogtuk a fejünket. Egy kismami minimum 20 perc volt, azt is részletesen kikérdezte, akinek fogadott dokija volt.
Feküdtem benn egy hetet a terhespatológián, ott is minden nap kétszer jött megnézni a "kismamáját"! No comment.

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Meddig tart a lelkesedés....De mondom, velem a kórházban annó rendes volt. Tőle jött a legtöbb infó.

jaimee

sziasztok.

Csajok,én Emődinél szültem Sziszit :lol: .Szerintem nagyon tapasztalatlan még,de az tuti,hogy alapos. :).Hát a szülésnél is elég bizonytalan volt... :?

Ildi.csak továbbra is pozitívan :) .Meglátod lessz ott tejcsi.Amúgy is légyszi mutass példát-hátha nekem is sikeres lesz majd a 3-nál a szopi egyszer :) Én Zsoltit 4hóig,Sziszit 8hóig szopiztattam.hátha a következő már 16lesz :roll: :lol:

Évi.és én erre a kórházi allergiaszűrésre akarom vinni Zsoltit?! :evil:

A többiek merre járnak??

andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi: Hát én is méregettem egy kicsit Emődit, vajon fiatalabb e nálam...Aztán abban maradtam magammal, hogy nem. :D

jaimee

Jaimee és a többiek!

:shock: Anno, amikor Ancsikámat szültem a tanácsadás még a Fehér házban volt és ott intéztek mindent. A vérvételtől a pisivizsgálatig mindent. Amióta gépesítették az adatfeldolgozást, azóta nem lehet könnyen megoldani a dolgokat. Julika vette a vért a védőnők meg nézték a pisit.
Én is alig vártam Petikével, hogy meglegyen a négy alkalom.Még az volt a szép, hogy délre kellett menni, vagyis már nekem fél 12-re ott kellett lenni, az orvos viszont csak fél egyre jött. Én úgy oldottam meg, hogy addig anyukámák kocsikáztatták Imikét. Pont délre, ez egy agyrém!Ebéd, alvás mármint a kisgyerkőcnek :!:
Az utolsó alkalommal 36 hetesen mentem.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Lányok!
Katlina üzeni, hogy jól vannak, csak elromlott a gépük, azért nem tud ma bejelentkezni.
:)
szilbee

Ildi!
Nálunk is pont ez a gond most, hogy délre kell menni. :? Legutóbb is anyukámék jöttek el Boldogházáról vigyázni a csemetére. Nem'tom a köv. 2 alkalmat hogy tudjuk majd megoldani... Lehet páromnak szabit kell majd kivennie. :? :(
szilbee

Szilbee: De legalább neked már csak 2 alkalom van hátra... :D :wink:

jaimee

Sziasztok Lányok!
Alamuszi, titokban topicot olvasó labuktam. Köszi az üdvözléseket!
Bemutatkoznék. Ducimami, vagyis Kati vagyok. 34 éves leszek, és van egy két és fél éves kisfiam , Nándi. A Kertvárosban lakunk.Szülés előtt egy közeli kis faluban tanítottam tíz évig. Még nem 100%, de úgy néz ki , szeptembertől megyek vissza tanítani. :cry:

Ildi!
Sok helyen olvasni, hogy a túl sok folyadék is okozhat gondot a tej mennyiségében. Nálam nem okozott. Napi 4-5 litert megittam. Én nem kispályáztam . Volt egy fél literes söröskorsóm, legurítottam egy szusszra a gyümölcslét, tejet, akármit, és tudtam, hogy most legalább két órán át nem kell inni.
Szobatisztaság: Nándi nem volt hajlandó soha bilibe pisilni. Csak állva a wc-be, fa tövébe, .... Kakilásnál használunk bilit, vécével felváltva, a nagyságos úr igénye szerint. Lehet, hogy Imike is szívesbben pisilne úgy, mint apa :D . Vagy ezen már túl vagytok?

Emődiről nekem is van sztorim. Évekkel ezelőtt begörcsölt a hasam menseskor. Mentőt kellett hívni. Kaptam injekciót, de nem hatott. Azt mondták be kell szállítaniuk. Felvettek a nőgyógyászatra. Az ügyeletes doki, kirendelt nekem egy sima fiziológiás sóoldat infúziót. Kaptam ágyat, átöltöztem, és pár perc múlva hirtelen minden bajom elmúlt.(valamiért később hatott a mentősöktől kapott koktél) Közben bejöttek anyuék, őket gyalog lekísértem, gyalog visszamentem, ettem ,ittam, már kutya bajom sem volt. Egyszer csak, kb egy óra múlva bejön Emődi. Be akarta kötni nekem az infúziót. Totál megsértődött, hogy nem kértem belőle.Még másnap is úgy jött be az egyik nővér, hogy "maga az , aki visszautasította a kezelést?" :twisted:

Bocsi a szószátyárságomért.
Kati
ducimami

Kati: :lol: Hát ez legyen az összes dokival a Hetényiben a legkomolyabb panasz és kifogás!

jaimee

Kati! Üdv közöttünk! Gyere gyakran! :)

Cleo, és miért akarod Zsoltit allergia szűrésre vinni? Milyen tünetetei vannak?
Végül is szerintem veszteni nem vesztesz vele, ha elviszed. Egy tapasztalatnak jó. Bár én úgy láttam tavaly, hogy a 4-5 éveseknek 90%-nál minden negatív volt. Az idősebbeknél jelentkezett inkább pozitív eredmény. Azért ha érdekel próbáld ki, ne hagyd magad lebeszélni :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Ducimai!
Jó hogy írtál magatokról bővebben is. :) Hol tanítottál korábban és mit? Én is tanár vagyok (angolos).

Jaimee!
Ha nem a második csemetémet várnám tényleg nem lenne gond, de ez a 2 alaklom is nagyon nehezen kivitelezhető és nagyon sok. :(

Lányok!
Allergiavizsgálatom meg tudják állapítani, a csemete allergiás e a méhcsípésre? vagy bármiféle csípésre?
szilbee

Szilbee: Hát igen, most is volt kb. 4 két éven aluli gyerkőc a váróban, valamelyik mindig visított, de nagyon édesek voltak, szerintem senki sem bánta, csak az anyukájuk izzadt le. :D
Ez elgondolkodtatott, hogy hogy is lesz majd a másodikkal??? Node ne szaladjunk előre!!

jaimee

Jaimee!
Élvezd ki míg csak egyedül mész!!! :wink: Úgy értem, hogy gyerkőc nélkül.
Én is egyszer elvittem, de katasztrófa volt az egész. Rohangáltam én is után ezerrel, de neki rosszabb volt, mert piszok fáradt volt. Ő csak akkor nyűgös, ha betegség miatt fáj valamije vagy ha fáradt, de olyankor nagyon nehéz vele.
No de a panaszkodást most már befejezem, mert egyébként egy nagyon nagyon jó természetű gyerkőcöm van... velem sokkal nehezz volt ennyi idősen. :oops: :lol:
szilbee

Szilbee: A párom EV, úgyhogy ha nagyon muszáj, akkor a nyakába tudom varrni pár órára az elsőszülőttet. :lol: Nagyobb gond, hogy Apa nem akar második babát.

Bár ezt az elsőt is várakozásaimon felül várja.

jaimee

Jaimee!
De jó lenne azért egyszer majd összefutni Mosonyinál. Kíváncsi vagyok hogy tördeli a kezét uh előtt a párod. :wink:
szilbee

Szilbee: :D Ő még az életében nem tördelte a kezét, nagyon nyugodt típus. Remélem, rá fog hasonlítani a baba, mert én pont az ellenkezője vagyok, mindenen aggódom. UH-kon szerintem minimum 120 a pulzusom, majdnem kenterbe verem a babát!

Legutóbb nagyon tetszett neki, amikor ugrott egyet, úszott a hátán és egyáltalán, hogy mozgott. Többet látott belőle, mint én, nekem már csak az jutott, amit felvett a gép.

jaimee

Ez nálunk is így van, mikor Ő is jön. Ő mozizik én meg csak nézem hogy vigyorog.
szilbee

Ildi!

Még én is a ehér házba jártam. Ott mindent elintéztek egy kalap alatt. Régi szép idők..... Húúú de régen volt.

AZ én férjecskémnek is mindig fülig ért a szája amikor a pocaklakót látta uh-on.

phpBB: Kép
kati74

Szóval Fehér házba és nem ehér házba. Pedig mindig rákukkantok mielőtt elküldöm.

kati74

hali

Ti aztán írtok :lol: (de tök jó)

Én is üdvözöllek Ducimami.És ha netán visszamész dolizni Nándi bölcsis lesz v.már ovis?Csinálsz róla majd vonalzót?

Na még Emődiről annyit,hogy én addig észre sem vettem tapasztalatlanságáról semmit amíg 38hetesen nem találta leánykám részecskéit az UH-on(lábacska,szívműködés stb).gondolhatjátok majd lefordultam az asztalról. :evil: Szülésnél is végig kérdezgette a szülésznőt.(én nem is tudom mi lett volna velünk ha egyedül ő vezeti le a szülést :roll: )
De odafenn tudták,hogy kit osszanak akkor ügyibe. :lol:
De még mesélhetnék...Megjegyzem azért,hogy lehet,hogy pár év múlva az egyik legjobb doki lehet.De nekem akkor is Balogh a kedvencem.igaz Elin??? :lol:

Évi.a házi dokinénink javasolta az all-szűrést,mert sokszor köhög Zsolti (és nagyon és sokáig....-ez azóta fordul elő mióta ovis)-és e mellett semmi baja.Ja és én is allergiás vagyok-de én nem szűrettem magam :oops:

Ildi.a szopihoz még annyit,hogy képzeljétek,hogy amikor Sziszit ciciztettem jobb napokon 10L volt az adagom.én sem értem ezt visszagondolva.de én ettem-ittam dögivel,hogy legyen tejcsi.végül is eredménye volt és emlékül a kilók is megmaradtak. :?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja,most azon filózom,hogy mi lenne ha lurkóim papagájt kapnának majd szülinapjukra.vélemény? (még én is tanakodom magamban) Vagy kicsik még hozzá?

Kati.Szonja miket csinál már?-olyan nagy csajszi már ő is :)

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Mi kaptunk a tesómmal egy papagáj párt egyszer karácsonyra.Kb 10 éves lehettem. Aztán egyre több lett. Találtunk, nyertünk, kaptunk, befogadtunk, aztán 7 lett. Később szép folyamatosan kihaltak. Ma már nem szetetem őket. Sokat piszkítanak.Nagymamámnak van egy. Egyfolytában beszél, ráadásul a nagyim hangján.Tiszta horror, mikor megszólal.

Nekem is dr Artúr az orvosom, Nándit is nála szültem. Ráadásul aznap szabadnapos volt, úgyhogy szinte végig az ágyam szélén csücsült. A férjem azóta is meséli: a feleségem fekszik a szülőágyon, az orvos ül az ágy szélén, könyékig a feleségemben, és közben velem beszélget.

Nándi bölcsis lesz :cry: A jobb ovik tele vannak háromévesekkel, nem tudnak pöttömöket fogadni.Mindenütt azt mondták ,érdeklődjünk decemberben. De ha már beszokott a bölcsibe, akkor pár hónap múlva úgysem vinném át oviba. Bár apa a mai napig azt mondja, az ő fia nem lesz bölcsis.
Kati
ducimami

Kati.

De jó,soha nem hallottam még beszélő papagájt élőben :lol: .Én mondjuk hullámosra gondoltam.anyuéknak volt-imádtak vele játszani,de múlthéten elpusztult.
Én még a mai napig is Artúrhoz járok.Zsolti is nála született,de már Sziszit nem vállalta el a gerince miatt :cry:
A mi ovinkban volt olyan kislány aki nov.végén csatlakozott-mert akkor töltötte a3-at.Mikor tölti Nándi a 3-at?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok!

Szia ducimami!

Hol tanítottál? A kisfiad mikor született? mert az én kislányom is most volt egy hónapja 2,5 éves 2004. november 2.án született.

puszi mindenikinek.

ui.: nekem valahogy nincs kedvem tanulni pedig jövőhéten lesz kedden az utolsó vizsgám anatómiából és vége az évnek de áhhhh, még hozzá se kezdtem de már elegem van belöle:-S

Kép
kbernadett

Cleo! Igazat szóltál Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok!!!!

Ide is írom

mivel én ide valami miatt nem tudok feltölteni képet így az albumomat ajánlom a figyelmetek be

http://www.babaszoba.hu/services/albums ... arch=durda

nézétek meg ha van kedvetek nyilván még szalagavatos kép is van fenn

fontos dolog ami velünk történt

Bettike pisilt bilibe!!!!!!!!!!!!!!

hát csajok én ennek ugy örülök

nah puszantás

Kép
kbernadett

Sziasztok!!

Először is mindenkinek köszönöm szépen a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok :)

A hétvégére elutaztunk, szülinapozni meg minden, ma még Kecskemétre is elmentünk hazafele jövet.
Nahát, hogy ma mennyit írtatok, nem győzöm olvasni.
A vizsgán sajna még nem vagyok túl, szerdán lesz, úgyhogy még van egy napom tanulni...

Szia Kati, üdv közöttünk! Micsoda meglepetés! Még amikor a Csokonain laktunk, akkor is mondtad, hogy olvasol minket. ezek szerint ti is elköltöztetek? Ha ott maradtunk volna, Nándi meg Marci biztos nagy haverok lettek volna. :)

Tej: szerintem azt kell nézni, hogy gyarapodik-e a baba. Ha igen, akkor biztos van elég tej!

Látom, jól kibeszéltétek Emődit, hát nekem is ő volt a dokim. Amikor idejöttem Szolnokra, nem ismertem egyet sem, és őt ajánlotta valaki. Azóta kiderült, elég sok ismerősömnek ő a dokija, és meg vannak vele elégedve. Nekem sem volt vele különösebb bajom, azt el kell ismerni, elég alapos. Mindenkinél más a szempont, hogy milyen a jó doki.

Na mára ennyit, ha túlleszek a vizsgán, jelentkezem!

ÜDv,
judit_79

Balogh dokiról azt hallottam, hogy nem csípi, ha valaki szüléskor úgymond kiengedi a hangját. Nem tudom, hogy ez igaz e, nekem ez nem volt szimpi, merthogy még nem tudom, hogy ordítós leszek vagy csendes, de semmiképpen nem szeretném, ha adott esetben valaki rámszólna, hogy fogjam be a szám. :D Tényleg ettől eltekintve szinte csak jót hallottam róla.

Egyébként pedig általában igaz, hogy a saját dokijával mindenki elégedett, hiszen máskülönben nem oda járna a pénzéért.

jaimee

Cleo!

Csak nem? Ha jól ovastam, megkívántad a harmadik gyerkőcöt?Ez nagyon jó hír, ha igaz!

Ducimami, Kati! Jó, hogy most már te is csatlakoztál a véráramba.
Kipróbálom most a homeo bogyókat, hátha beválik, de elárulom, nem baj, ha megköveztek, de vasárnap óta táppal pótolunk hozzá.
Iszok is mint a gödény.
Majd még írok, de Imikével ki kell meni az udvarra, nem várhat!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Én nagyon nem vagyok tápszer párti (mondjuk nekem egyszerű volt, mert volt tejem rendesen), de azt hiszem egyedül te tudod, hogy mennyi tejed van és hogy mennyire éhes Petike. Őszintén bevallom, hogy első gondolatom az volt, hogy butaságot csinálsz, de aztán belegondoltam, hogy mit tudok én innen arról, hogy Petike mennyire éhes és hogy ti mennyit próbálkoztatok, hogy jóllakjon. Szóval inkább nem pofázok bele, mert semmit sem tudok az egészről, ítélkezni meg nem szeretek, pláne nem mikor nincs is elég infóm az ügyben.
A lényeg! Te tudod a legjobban mi kell neki, de azért szerintem se add fel a szoptatást még ha tápi mellet is kapja. :)
szilbee

Ildi, küldtem neked privit :)

Évi és
Kép
csongianya

Katlina üzeni:

"Még mindig egyben, fájásoknak jele sincs. Holnap megyek nst-re. A gépünk még most sem jó. :( "
szilbee

Az a nyavalyás gép is most romlik el. :evil:

Lányok, mélyponton vagyok kaja szempontból.
Csak a körözött, sajkrém megy le, többnyire kenyér vagy kifli nélkül, mert annak már keserű az íze.....Na jó, még a leves és a gyümölcs is lecsúszik. Szegény gyerek miből növekszik így???????
Tök olyan, mintha fogyóznék, de akaratomon kívül csinálom, a gyomrok külön életet él.

jaimee

Jaimee!
Többször egyél keveset! Akárt 6-7 alkalommal egy nap és tényleg csak azt ami jól esik. A picinek nem lesz baja, a vitamint meg úgyis szeded. Hidd el, megkapja ami neki kell! :) Mellesleg a sajtkrém meg kőrözött nagyon sok kálciumot tartalmaz! :wink: A gyümölcsökből pedig megkapja a vitaminokat! Szóval nagyon jó kaját kap!! :)
Ha nagyon unod már esetleg amit eszel, akkor meg próbálkozz új ízekkel is.
szilbee

Sziasztok!

Cleo!

Papagáj! Az én véleményem szerint NE!!!!! Nagyon nagy szemetelést csinál, kidobálja a magokat a kalitkából, repdes, kiabál állandóan. Néha ki kell engedni a kalitkából mert szerintem ha mindig be van zárva az állatkínzás. Viszont akkor meg össze kakál mindent. NAponta rengetegszer pottyant ugyanis. De ez persze az én véleményem.

Köszönöm kérdésed! Szonja babácskám iszonyú gyorsan vátoztat helyet de csak úgy, hogy forog. Kb. egy hónapja ha felültettük stabil helyen akkor sokáig elüldögélt. Most már önállóan is sikerült felhúznia magát. JA meg allóandóan ,,beszél" és nem szívesen van egyedül, allandóan szórakoztatni kell. Imádja ha Ő a középpont.

Mindenkienk szép napot!

kati74

Szilbee: Köszi. Á, nem unok semmit, örülök, ha valami lemegy és ott is marad, annyi mindentől undorodom.

jaimee

Na itt vagyok,megcsinálták a gépünket!!!

Papagály témában,én nem ajánlom a macska után ezek hordozzák a legtöbb betegséget,vagyis én így tudom,nameg piszkos hangos,de ti tudjátok :!:

Kép

Kép
katlina

sziasztok.

köszi a pagágájos véleményeket mindenkinek. :) még gondolkodunk a témán...

Katlina.szerintem múltkor úgy ráilyesztettek Robikára,hogy most már ki sem bújik még 4kg-s nem lesz :wink:

Jaimee.Én is ilyen "fogyózós"kismama voltam leányommal-az első 3hónapban 6-7kg-t fogytam! (meg sem mertem mondani a védőnőnek)a 16.hétre sikerült a +1kg és lám 3900g lett a csaj.pedig nem is hánytam csak émelyegtem meg fúj volt minden kaja.

Kati.nagyon ügyi Szonja,igazi kis társas lény már akkor.Akkor bizti nem unatkoztok mellette :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi: De aranyos vagy, hogy ezt írod. :D Már én sem hányok, de csak mert már rutinos vagyok, mitől hányok azonnal illetve hogyan lehet kivédeni, ha lehet. Itt mondjuk az irodában elég nehéz lefeküdni, úgyhogy folyton eszem vagy iszom valamit....
De az igaz, hogy fúj minden kaja. :D :D

Nekem voltak hullámos papagájaim, amikor 10 éves voltam, anyukám rengeteget takarított utánuk, mert azzal szórakoztak, hogy versesték a szárnyukat, repkedtek. Így a nappali legtávolabbi sarkában is volt mindig pihetoll. Mi 2 naponta cseréltük alattuk a homokot és nyáron imádtak fürödni. SZóval jó emlékeim vannak róluk, sok baj nincs velük...Viszont kisbaba mellé szerintem sem nagyon valók, inkább már nagyobb gyerek mellé, aki eteti őket, gondoskodik róluk.

jaimee

Sziasztok Lányok!

Judit!
Igen elköltöztünk, még decemberben. Jó döntés volt. Imádunk itt a Kertvárosban lakni.

Jaimee!
Én csendesen szülögettem, biztos meg volt velem elégedve dr Artúr. :D De közvetlenül mellettem szült egy volt tanítványom. Na ő rettenetesen ordított. Már néha rá is szóltak, hogy most fájásszünet van, akár csöndben is lehetne. Az ügyeletes drnőnél szült (... Orsolya), ő meg azzal csitítgatta, hogy így csak a filmekben szoktak szülni. De nekem szerencsém volt, mert saját magam szerint is könnyen szültem. Eszembe sem jutott volna kiabálni. Az előbb említett drnő szinte végig nézte, aztán megjegyezte, hogy ő is így szeretne majd szülni. Szerintem sokat számít, ha felkészülsz arra, hogy mi fog veled történni és miért. Ismerd a szülés testi vonatkozásait. És fontos, hogy ne utasítsd el a fájdalmat, hiszen ez hozza el számodra a várva várt kisbabádat. Nekem nagyon bejött.

Berni!
Bettike szülinapja az enyém is! :o Nándi fiam pedig 2004. dec. 20-án született.

Ducimami
ducimami

Sziasztok!

papagáj: hasonló véleményen vagyok a többiekkel.. nagyon nagy koszt tudnak csinálni és hangoskodnak de amúgy szeretem őket és minden állatot :) na jó azért akad kivétel..

Ildi
Szopi terén egyetértek Szilvivel. Először én is kikerekedett szemmel olvastam a tápit. De Te tudod.. Amit hozzáfűznék hogy én mindíg szopi után kínálnám meg tápival ha nem volt elég a tejcsi neki akkor biztosan kér majd de ha elegett szopizott akkor nem kell neki.
Egyébként miből gondolod hogy nem elég a tej? Ha megvan a napi 5-6 pisis pelus és növekszik a súlya akkor én nem aggódnék.

Ducimami
SZIA!

Timi már meggyógyult :)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?