Halihó!
Úgy néz ki végre meggyógyultunk, bár Manó még kicsit nyűgös, de bízom benne, hogy pár napon belül ez is megszűnik. Tegnap hazacuccoltunk anyuéktól, párom is hazajött, szerencsére mostanában nem is kell mennie vidékre melózni. De még ha mennie is kell vidékre nem megyünk el napokra anyuékhoz, nagyon sokat vitatkoztunk anyuval, sőt komolyan veszekedtünk. Kezdte azzal, hogy én betegítettem meg Manót, mert nem öltöztetem fel rendesen. Az igazi veszekedés szombaton volt, mikor hazajöttem délelőtt feltakarítani, 11-kor értem vissza hozzájuk, erre anyu lekiabált, hogy jöhettem volna már hamarabb, mert a gyerek nagyon éhes. Mondom neki, miért nem etette meg, hisz rá volt bízva. Erre közli, hogy mert nem mondtam neki, hogy etesse meg. De hisz rábíztam, és nem mondtam, hogy visszaérek etetésig, és eddig logikus volt számára, hogy megetette és tisztába tette, ha rábíztam. Na és ezt persze nagyanyám előtt, aki árgus szemekkel figyelte mindig is, hogy mivel tud belémkötni. Másnap már a nagynénémtől visszahallottam, hogy nagyanyám felelőtlen, megbízhatatlan anyának bélyegzett. Nem tudom most mi volt vele, úgyhogy ma vittem a gyereket magammal, mikor az autót a szervízben leadtam, persze ezen is megsértődött. Bocsánat a panaszáradatért, de muszáj volt kiírnom magamból.
Cas, anyukám nagyon örült, mikor Manóval végre terhes maradtam. Nagyon régóta szeretett volna már unokát. Ezért nem értem, hogy most miért problémázik, és, igen a fentebb leírtak számomra is nagyon kiábrándítóak.
Nekünk kombiágyunk van, sőt a családban már a tesóm óta minden gyereknek az volt, és nem volt ilyen kipakolós, mindent felzabálós gond. Bár a mienk olyan, hogy a pelenkázós rész végében van a polc, oda tettem a törlőkendőt, meg a krémeket, és így nem éri el a gyerek. Én is kinőttem ismét a melltartóim, és egyet értek veled, én is szopis melltartót hordok már most is. Sajnos, ami igazán jó minőség az nagyon drága.
Szilvi, örülök, hogy minden rendben. Én sajna voltam amnion, ráadásul 20 hetes terhesen, soha senkinek nem kívánom azt a poklot.
Amaryl, borzasztó az ilyen anyós, az exem anyja is ilyen.
Az enyém komolyan egy szent. Nagyon szereti Manót, örül a Pocaklakónak, és bár még dolgozik nagyon sokat segít, és ami a lényeg semmibe nem szól bele.
Nella, én mindig is mesefüggő voltam.
A keresztlányomat, aki most 8 éves minden mesére „elcipelem”. Székrekedés nekem is van, és sajna semmi sem segít. ( Én nagyon praktikusnak tartom a kombiágyat, mert jó lesz a gyereknek 10-12 éves koráig. A tesóm 14 volt, mikor újat kellett venni neki, addig tudta használni.
Gemini, aranyos vagy, köszi jól vagyunk. Bár én a fentebb írtak miatt lelkileg kicsit ki vagyok, de majd a párom helyreráz.
Lego, drukkolok, hogy minden rendben legyen. Manóval 12-13 hetes terhes voltam, mikor 4 napig barnáztam, de mire eljutottam a dokinőmhöz elmúlt. Bár én vettem közben tesztet, ami mutatta, hogy megvan a babó, és mondta a dokinőm, hogy valszeg most jött volna meg.
Drumka, rettenetesek ezek a hányingerek, rókák, szerencsére nekem Manóval sem volt, meg most sincs. A pocim nekem is nagyon gyorsan látszott Manóval, most meg ugye még nem ment le rendesen, de egész átalakult, nem olyan lötye, mint volt eddig.
Benszi, porckorongsérv, az nagyon szörnyű. Anyukámnak is van, egy időben sokat szenvedett vele.
Babakocsi: nekünk Bergon van, nagyon szupi. Igaz, hogy egy óriás, de igazi terepjáró, bárhol elmegy, és ezeken a szörnyű magyar járdákon ez nem hátrány. Nagyon jól lehet téliesíteni, és nagyon tágas a belseje is, szépen elfér benne a gyerek télen bundazsákban is. Most pedig már sportkocsiként használjuk, de egy mozdulattal vízszintesbe állítható és már szunyálhat is a gyerkőc benne. Van persze egy-két üzlet, ahol nyűgös bemenni vele, mert kicsi a hely, de ez az egy hátránya van.
Most megyek, szép estét mindenkinek.
Üdv
Anita