Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,holnap igyekszem hosszabbra jönni :lol:
Viki még mindig beteg :cry: ,hasmanése van,viszatért a hányása,holnap a mamám vigyáz rá,nekünk sajnos dolgozni kell......többit majd holnap.

Mnzsani,Zsanka,Angika,Gangi
nagyon boldog névnapokat kívánunk!!!!!!!!!!!!

Betegeknek jobbulást!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Gangi:
Neked is boldog névnapot kívánunk.És pihizzél amikor csak tudsz.

Erika:
Szegény Viki,úgyis olyan kis soványka,még ez a hányás meg hasmanés mégjobban lefoyasztja.Enni ,meg inni azért tud?Jó hogy anyukádéknál ott tudod hagyni,már nem dolgoznak?

Angika:
Tegnap nálunk is megjelent anyóspajtárs,ezek szerint anyósnap volt tegnap :lol: Julcsi már jobban van?Nem hányt azóta?Oks,akkor a jövőhét szerdát még megbeszéljük,csaknem felejtjük el :oops:

Edi:
Nem próbáltál már te főzni Katának főzelékeket?Én 8 hós korától főzök Dorkának,elöbb is lehetett volna ha nem lenne baja a veséjének.Dorka mostanában nem szereti a főziket,sztrájkol :? ,de már szinte azt eszi amit mi,tegnap bevágott egy akkora spagettit,csak lestem.

Képzeljétek,ma hívott az épitető cégtől egy srác,és mehetek délután a kötbérért :lol: ,remélem már megkapjuk az egészet egy összegbe,azt letudhatjuk.Nem gondoltuk hogy megkapjuk...

Sziasztok,Ági

Kép

Kép
ági01

Lívia, Cirmike, Erika
Köszi a köszöntést, aranyosak vagytok....pedig nem is szoktam írni....de olvasni igen :wink:
Vendég

Sziasztok

Angiknak is sok boldog névnapot kívánok.

Betegeknek jobbulást. Állítólag most ez a hányós hasmenéses vírus kering. Mindig van valami.

Cirmike
Köszi az infót az autóról.Nagyon szép. Mi gondolkodunk autóvásárláson,de sajna nekünk ez sok. Pedig nagyon szép.Gondolom sajnáljátok ti is eladni.

Kinek hogy sikerült rávenni a gyerkőcét hogy a csatot ne vegye ki a hajából? Timi állandóan kiveszi.Eddig a rekord az 1 óra volt,mert eltereltem a figyelmét és nem vette észre de aztán csak eljutott hogy valami van a fején és egyből kivette. Pedig jó lenne mert olyan kis kócos a haja,ahogy "növöget" meg dúsul.

Sulival kapcs, úgy néz ki befejeztem.Sajna nem tudok tanulni,meg a Timi is megszenvedte a próbálkozásaimat.Iszonyú hisztis lett ebben a pár hétben amíg a tanulással meg a vizsgákkal próbáltam foglalkozni. nekem fontosabb ő mint a suli.Sajna ez van.

Egy talit összehozhatnánk valahogy valahol.(csónitó??)

Üdv mindenkinek.
Kismamáknak sok pihit.
Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon édesek vagytok!

ANGIKA, GANGIKA :) SOK BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!!

Erika,
jobbulást a Vikinek! Remélem hamar jobban lesz! Nem hiányzik neki a bölcsi? Nem emlegeti?

Ági,
átküldtem a képeket, megkaptad?

Edi,
jó nagy lett a Kata. Hogy röpül az idő! A Máténak én a kezdetektől főztem a főzelékeket, pépeket, ha gondolod van 1-2 receptem átküldöm. Jól főztem nézd meg a Matyikát :).
Az éjjeli felkeléssel mi is megszívtuk. A leghatásosabb ha éjjel nem adsz neki cicit. Amióta én elvettem alszik éjjel is, addig volt hogy 8-9x felkelt.

Lívi,
sajna hogy abba kell hagynod a sulit. De igazad van a Timi az első. Tényleg kár..
Autóügyben meg ajánlom a barátaimat akik a Renault szalonnal szemben vannak, a sárberki vasúti híd mellett, Hídláb KFt., korrektek, aranyosak és tényleg megbízható autóik vannak. Ha mondod hogy ismersz még kedvezményt is kapsz :).

Egy kis hír mirólunk.. hol is kezdjem..
A Matyikám már jobban van, úgy néz ki túlléptünk a betegségen. VOlt orrfolyás, fülgyuszi és még kiütés is (szegénykém tisztára Pöttyös Péter volt :) teli volt kiütéssel állítólag vmi vírus okozta, vagy allergiás volt a gyógyszerre) én is jól beszívtam és most már a Zolim is lábal ki belőle :). Máté alig evett a füle miatt, le is fogyott, most már csak 15,5 kg a pocak egy része eltünt :). Én nagyon látom rajta hogy fogyott. Szóval izgi volt az elmúlt 2 hét minálunk. :shock:

Kedden voltunk apával a bölcsi szülőién. Jó sok ismerős volt, de sajnos csak 1 kislánnyal kerültünk ugyanazon csoportba, a többieket máshova osztották be. De aranyos a Zsuzsa néni, és a másik dadus is. Tetszik a rendszer is, van sószoba, ahova lehet vinni a gyerekeket, előre kidolgozott fejlesztő programok, üzenőfüzet amibe bele kell írni a gyerkőcke jellemzését, és abban vezetik majd a fejlődését, minden hétvégén haza kell vinni és beleírni hogy mit csináltunk stb. Szóval jó - jó, de azért este pityeregtem egy picit Apa vállán :). Az meg jót röhögött , és egész végig cikizett, hogy a Máténak miért csiga lesz a jele... jól van volt még fenyőfa, meg gyümölcsök..:? szombaton lesz gyereknap oda is hivatalosak vagyunk. Azért még jól körülnézek :D . Sajnos muszály szept. elején kezdeni, mert különben másnak adják a helyet. Most vagy visszamegyek dolgozni, vagy januárig bliccelek. Még nem tudom. A Mátémnak mondtuk hogy ide fogsz majd bölibe járni, aztán nem tudtuk elhozni onnan, be akart menni. :) Remélem minden OK lesz a kismanómmal.

na pattantam. Hozzánk ma jönnek anyósék áááááááááááááááááá
juhééééééééé

ja még képek KisMatyimról:

az isteni test :)
Kép

Apával csápoltunk a Halász Juci néni koncertjén
Kép

Pótolni kell az elveszett kilókat
Kép

tényleg mentem
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Ági!
Párszor főztem Katának, abból is annyit evett, mint bébiételből. Most már többször fogok neki főzni, mert a Hipp árait nem lehet bírni. Úgy terveztem 8-10hós koráig bébiétel és szép lassan én is főzögetek neki, hamar megvan, kis répa, krumpli…Vettem 2kis edénykét. Meg már lassankánt picit darabossal is próbálkozhatok. Ma pl. a karfiollevesből megkóstoltattam a karfiolt, pici darabot adtam neki és nyammogott rajta nem köpte ki. A kismama táblázat szerint haladok a bevezethető ételekkel (nagyjából). Mondjuk tejtermékkel várok. Meg paradicsomos cuccot sem adok, mert nem tudom ettől, de Kata rendesen kipattogott már egy hete van kiütése.

Lívia!

Bizti befejezted a sulit? :( Nem lehet halasztani? Még mennyi van vissza? Csóni tó tali már régóta tervben van, jó lenne…

Zsanett!
Érdekelne recept igen. :wink:
Cukkini+krumpli nem jött be Katának, saláta+krumpli igen. Brokkoli, karfiol stb. azt meg tudom neki főzni most az következik. Fűszerezés érdekelne. A babaszobán fogok nézegetni jó receptek vannak ott is. Ott találtam a meggy+alma receptet, de Katának savanyú volt.
Éjjel ha nem adok neki enni, akkor sírás van, szerinted hagyjuk? Cumi sem kell neki. Kiveszem cumival sem nyugszik meg. Éjjel 1-2x kel, + hajnalban.
Máté sem szendved sorvadásban :lol: mennyit fogyott?

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Végre idekerültem én is :lol:
Nemsokára indulok dolgozni :? ,csak gyors írok nektek pár sort :lol:

Gabi86
én úgy tudom,hogyha az afp vizsgálatot nem pont a 16.héten végzik akkor adhat rossz eredményt,de szerintem ne izgulj előre,dokid mt mond?Kihez jársz?Vagy a védőnődnek mi a véleménye?
Amúgy a 18 hetes uh-on a doki majd úgyis megnézi a babádat,biztos minden rendben lesz!!!!!!!!
Majd írj,hogy hogy alakulnak a dolgok :wink:
Hol laksz?

Edi
kozmetikushoz a dkerti spar mögé járok Zitához/ZIZI Kozmetikába/már évek óta.
Szerencsére csak ritkán kell arckezelésre járnom,főleg a szemöldökömet és szempilláimat szoktam szedetni/festetni.
A férjem mindkét nagylábujján 3 körömszél volt benőve,vadhús nőtt ki belőle :shock: ,azért kellett megcsináltatni lézerrel,sokat fájt neki :cry: ,ezt a műtétet 2 éve csinálták meg neki,akkor volt 20000 ft/körömszél :roll: ,de szerencsére minden oké vele azóta is.
A bölcsiben most ez a hányós-hasmenéses vírus is van,meg bárányhimlő is :? ,legalább edzettek leszünk ovira :wink:

Angika
jópofa szöveget másoltál be és milyen igaz!!!! :P
Édi Julcsi a képeken mint mindig :lol: ,milyen jó kis combijai vannak :wink:

Cirmike
komoly járgányt kapott Roli,tetszik :D
A torta is igazi fiús volt,milyen ízű volt a krémje?
szegény Réka,mennyi felé kell vinned :? ,ezek a gyakorlatok mind azt szolgálják,hogy most már nemsokára fusson,ugye?/bocs a hülye kérdésemért :oops: /
Nagyon csini a csaj!
És a kocsitok is gyönyörű......

Ági
nagyjából már sikerült visszarázódnom melóba...,bár mnkában sokszor gondolok Vikire meg az elmúlt 2 évre,olyan jó volt vele itthon.....
Elég fárasztó úgy munkába menni,hogyha Vikinek van éjjeli programja :? ,ezt még szoknom kell,na meg du sem pihenhetek le amikor én szeretnék... :roll:
Milyen nagy már Dorka,sokat változott az arca,kész nagylány! :D
Anyukámék csak hétvégén tudják Vikit elvállalni,mikor mi dolgozunk,ők is még aktívan dolgoznak szerencsére.
Jövő pénteken fog először náluk aludni éjjel,kíváncsi leszek,hogy fog menni a dolog....
Most hogy Viki sokat volt beteg az elmúlt egy hétben kicsit lefogyott,de majd visszaszedni. :P

Csajok!

Mit szólnátok ha az idő is engedi akkor jövő hétfőn délelött egy tali a Csóni tónál????? :P
Szabadnapos leszek,Viki sem megy bölcsibe és szívesen ott lennénk mi is.......

Most megyek készülődni,sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Aranka
nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!

Csanita
nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!

Most csak ennyire futotta tőlem,borzasztó fáradt vagyok :cry: ,érzem,hogy itt a hétvége,holnap szabadnapos vagyok,vasárnap leltár :shock: :roll: :evil: :evil:
Piszok rossz,hogy minden hétvégén meló van......

Mindenkinek kellemes hétvégét,jó pihit kívánunk!!!!!

cseriviola

Sziasztok!!! :)

Köszönöm szépen a köszöntéseiteket! Aranyosak vagytok :D gondolom ezt tudjátok :lol: :wink:

Erika!
Köszi!Van Julisnak combihusi(fini-fini :d ) :) bár én úgy látom fogyott picit a hasmenéses móka alatt :cry:
Viki meggyógyult már?
Kitartás a 7végékhez is. Lassan biztos visszarázódsz.
Hétföi taliban mi is benne vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Ági!
Szerencsére hányás már nem volt.
Voltunk dokinéninél és mondta,ohgy 3-4nap alatt lezajló virustól lehet. Julisnál már 1hete tart :x Kapott smecta port és attól jobb lett tegnap. Amúgy nem is látszik Julcsin semmi,ugyanolyan mint általában.
és már mindig szól ha van kaka :lol: :D

Tényleg durva volt Dorka bibije. Amikor mi láttuk már szép volt. Gondolom most meg még szebb :lol: ,mint régen :)
Szerdát ne felejtsük el! :wink: :lol: :D

Zsanett!
Jó ,hogy végre meggyógyult Máté! A pocakot biztos lassan visszaeszi :)

Aranka!
Boldog szülinapot kívánunk!

Anita!
Boldog névnapot kívánunk!
angika

Közben folytatom,csak azt hittem Julisom felébredt.

Lívi!
Sajnálom,hogy abba kell hagynod az iskolát! Ha felvesznek én is attól félek legjobban,hogy Julis rovására megy a tanulás :? Majd meglátjuk.
Timi hogy van? Olyan rég írtál róla és képeis rég láttunk.

Cirmike!
Biztos sokat segít Rékának ,hogy ilyen sokat foglalkozol vele és hordod minden felé.
Rolinak nagyon jó a gépe!!! :lol: Ezek után nagyon jó kisfiúnak kell lennie! :) :wink: :D

Edi!
Az éjszakai felkelésben nem nagyon tudok tanácsot adni. Julcsi max 1szer ébredt régen míg szopizott. Kata ilyenkor cicizik is? Vagy csak vissza ringatod?
Biztos lassan rákap az evésre. Az én 10hós unokaöcsém nem eszik pépeset. Csak azokat a kajákat hajlandó megenni amit Ö meg tud fogni. Fött répi,krumpli,kenyér stb. Tök furi mert ha már sikerül betuszkolni a szájába egy falat reszelt almát azt megeszi. Valószínü a kanállal nincs túl jóba.

Hétfön ki tud jönni a csónihoz???????????
Kép Szaladok!!!
Kép Ez meg mi?!
Kép Hoztam neked kavicsot!
angika

Sziasztok!

Sajnálom,de a hétfő nekünk mégsem jó :cry: :cry:

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Csak gyors írok pár sort,eléggé elfáradtam ma...

Angika:
A hétfői tali nekünk jó,de a szerdai nem,mert akkor kell vinnem vesegondira.Találkoztam azóta a csajjal,aki odahordja a kislányát,é smondja,hogy nemsokára 1 hónapra bezár a böli.Mire odajutunk,hogy elmegyünk bezár :lol: Na ha a babatalis találka nem jönne össze,mi attólmég sétizhetünk mondjuk hétfőn?!

Erika:
Hát ja marha sz@r lehet az hogy minden hétvége melóval telik el,ki sem tod magad normálisan pihenni.Azért örülök neki hog yférjemnek is meg nekem is olyan munkahelyem van ahol hétfőtöl,péntekig szól a munkanap.Bár én nem a mostani melóhelyemre szeretnék visszamenni...

Edi:
Az éjjszakai felkeléshez én sem tudok igazán hozzászólni,nekem Dorka oylan jó alvó baba hogy csak na.Este 9-reggel 9-ig alszik,és nappal is 3-4 órát pihizik.És soha nem kel fel éjjel,már 4 hós kora óta,persze ha beje van akkor igen pl:ha beteg...,de akkor sem igazán.Nemtudom cumizik Kata?Ha igen és éjjel felkel ,próbáld ki szt hogy nem veszed ki csak szólsz hozzá megsimogatod,és odaadod neki a cumiját.

Livi:
Sajnálom én is hogy abba kelett hagynod a suli,de nem lehet azt csinálni hogy halasztassz?És jövőre Timi is nagyobb lesz,és akkor lehet hogy jobban tudsz tanulni.

Képzeljétek pénteken megkaptuk az összes kötbér :lol: Úgyhogy eldöntöttük Balázzsal,hogy elmegyünk nyaralni Horvátországba,és csak ketten :lol: :? .Dorkát nem vihetem bele a tengerbe sajna,és nekünk is kell egy kicsit kettesben lennünk,anyuék már elválalták nagy örömmel :lol:

Sziasztok:
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Hétfő délelőtt jó nekünk is.De most olvasom hogy Erikáéknak mégsem jó.Akkor mi legyen?

Angika
Igen mostanság nemigen írtam a Timiről,meg úgy amúgy semmiről a suli miatt. De most már tuti hogy abbahagyom.Mióta nem stresszelem magamat miatta a Timi is kezd visszatérni a régi kerékvágásba. Bár nagyon akaratos kezd lenni(ismét). Szerintem akkor már nem annyira gáz a suli ha mondjuk már bölis a gyerkőc.Mert akkor már jobban hozzá van szokva hogy Anya nincs mindig vele.
Ügyes a Julcsi ,hogy szól kaka ügyben. Én már szeretném ha nem lenne,de most kicsit leállt vele a Timi,én meg nem erőltetem.

Most mentem is jó éjt mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia

Kép Kép

Timi végre kapott neki való felmosószettet.Tök élvezte,egész délután az erkélyt mosta fel vele:)

Kép
slivia

Sziasztok!

Sehol senki?????????Kezd kihalni a topik.

Hétfőn mi elmentünk Angiékkal a csónitóra,de nem volt ott senki :cry: ,ja de igen Viki ott volt az apukájával :lol:

Mikor lesz a követkeő tali???????????????

Kőrkérdés:
Volt már közületek valaki úgy nyaralni,hogy neten keresztül foglalta le a szállást?Ja és úgy kell átutalni a pénzt is.Kicsit félünk tőle,mert mi van ha átvágás,elmegyünk és nem tud senki semmiről :? ,mi meg kidobtunk egy csomó pénzt.

Szép napot mindnekinek
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Na,sehol senki?
Tegnap délelött végül sétáltunk a Csónin kicsit Ágiékkal! ERika férje és Viki pont akkor jöttek mikor mi hazaindultunk!
Julcsi szerencsére már teljesen jól van!!! Az étvágya is kezd a régi lenni :D

Lívi!
Micsoda segítséged van! :) Jó nagy haja lett már Timinek mióta nem láttam. Ami már jó rég volt.
Érthetö,hogy abbahagyod az isit! Timi az elsö. Lehet a wczést is azért hanyagolta.

Tényleg össze kéne hozni egy nagy Csónis talit! :lol:
Kinek mikor lenne jó? Nekem a héten csütörtök,péntek jövö7en meg eddig mindennap :)

Megyek is! Szép napot mindenkinek!!!!!
angika

:lol: :lol: :lol: :lol:
angika

Sziazstok

Tali ügyben nekem a héten csütörtök nem jó,meg jövő héten szerda sem.A többi nap az okés.Tényleg rég taliztunk már.

Ági
Mi már voltunk így nyaralni. Mi is paráztunk rendesen,mert csak e mailon lett lebeszélve minden.Igaz fizetni nem kellett.Kinyomtattuk az e mailt,hogy ha valami gáz van akkor tudjuk magunkat igazolni,de hál istennek semmi nem volt.Meg egyszer már úgy is nyaraltunk,hogy csak telefonon lett lebeszélve,ott utalni is kellett de csak a nyaralás felét.És nagyon jól sikerült az a nyaralásunk. Hol intézitek?Hova mentek.Én is akarok menni,de most autót akarunk venni,és ügye azzal szeretnénk,mert már így gyerkőccel azzal sokkal egyszerűbb,meg a mávnak rendesen felmentek az árai.Nem éri már meg sem buszozni sem vonatozni.

Na most mentem üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok,

Ági, mi előre utalással (csak előleg 30%) Ausztriában voltunk már többször is, Mo-on 1X.

Örülök, hogy Julis már jól van és remélem Viki is!

Lívi,
Örülök, hogy jól vagytok. Nagyon csajos lett Timi az új nagy hajával. Réka is minden kiszed(ett) ezért le is vágattam a haját. Így jobb a gyógyúszáson is.
Talán ha majd bölis lesz, folytatod a sulit???

Edi,
Roli is sokat felkelős volt (még most is felkel, de már rendezi magát: pl. pisil, iszik, kijön a nappaliba és ott alszik tovább), Réka pedig szintén mint Dorka 4 -5 hós korától átalussza az éjszakát. :lol:

Talira nekem a héten csütörtök jó csak.
Többi napjaim: (mert már sokan kérdeztétek merre és miért járunk :D )
- hétfő gyógyúszás a gőzben (a héten voltunk először, taliztam volt oszt.társsal is és tetszik csak nekem nagyon fárasztó, vagy 200X ki kell emelni a vízből, izzadok a vízben de rendesen) Ez az egyensúly érzéket fejleszti főként, összerendezi a mozgást.
- kedd a Rehabban a szokásos gyógytorna (új időpontban, péntek helyett)
- szerda délelőtt Tatán konduktor (ez olyan mintha játszóházban lennénk), délután Erzsi gy.tornász kimasszírozza a nyakát rendesen (ez egy picit furán áll neki, és eddig nagyon sokat ért el Erzsi Rékánál szerintem a Dévény féle módszer fogásaival)
- csüti egyenlőre pihenőnap (ilyenkor megyek fodrászhoz)
- péntek gyógyúszás a gőzben ismét
- hétvégén is kell itthon gyakorlatozni amire a konduktorok megtanítanak (júni végén megyünk egy intenzív 1 hetes csoportos tanfolyamszerűre)
- ha üdülni megyünk ott is tudom majd a gyógyúszást csinálni, hamar megtanulható, amit csinálunk együtt az anyukákkal

Közben: Réka a betegeskedésből kifolyólag fogyott (ismét alig több mint 9 kg), megfontolandó az orrmandula kivétele (ettől javulhat a helyzet)

Roli: jól bírja az ovit, jövő hét utántól összevont csoportok lesznek már csak a nyáron, augusztusban pedig szünet.
Szeretnénk kipróbálni vele a lovaglást, lehet Réka is élvezné. Van itt Szőlősön rá lehetőség egy bácsinál ingyen is és lehet fizetősre is a lovardában profi okatatókkal. Kipróbáljuk mindkettőt.
Egyébként a quaddal is sokat gyakorolnak apjával. Tegnap Bajra az erdőn kersztül mentek át.

Már nagyon taliznék veletek én is!!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Erika!
3körömszéllel el is hiszem, hogy sokat szenvedett a férjed. Nekem már kezd alakulni, nem olyan csúnya. Remélem hamarosan előbukkan az új köröm.
Viki hogy van mostanság?
Nálunk hétfő délben volt a dokinéni, tali sem lett volna jó, de olvasom, hogy csak ketten voltak Ági és Angika.

Angika/Ági!
Igen éjjel ha felkel Kata, szopik, igaz nem sokat, de hallom, hogy kortyol, aztán bealszik. Ha hamarabb elveszem tőle sír. Próbáltam kiságyban cumit beadni vmikor sikerül, vmikor nem. Ha sikerül, akkor fél óra múlva már hiába próbálkozom. Ha kiveszem + cumi úgy sem jó neki. Ma éjjel 1x kelt + hajnalban. Hozzászoktam. Meg reggel vagy du. vele alszom (néha) és kipihent vagyok.

Nagyon aranyos Julcsi. Milyen magas? Kislányos szerkója nagyon vagány :D

Ági!
Mennyi időre mentek nyaralni? De jó lesz nektek, kettesben…:D :wink:
Voltunk többször úgy, hogy neten foglaltunk szállást, de nem külföldre. Nem kellett előre fizetnünk. Nem volt gond. Ha nektek kell fizetnetek vmi nyugtát vagy nem tudom bizonylatot kell adniuk (szerintem).

Lívia!
Haláli jó ez a felmosószett. Hol vetted Timinek?

Evéssel egészen jól állunk, remélem nem kiabáltam el. Már 80-100g gyümit megeszik, meg főzi 100-150g ez nagyon változó. Múltkor egy egész üveg brokkoli pulykahusival megevett.
Most már főzök neki amennyiszer tudok. Hipp árait nem lehet győzni. Épp elég a gyümi belőle. Jó kapott Humana, kecskeméti és univer kaját is, de nagyrészt hipp-et. Tegnap és tegnapelőtt finit főztem: brokkoli, krumpli, répa, petrezselyem. Mind megette :D

Mostanság :)
Kép Kép Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Cirmike!
Jó sok helyre jártok Rékával, meg lesz a gyümölcse, hidd el. A gőzben az Edinával taliztál, ők járnak oda?
Jó,hogy van egy szabad napod is :) minden héten fodrászkodsz? :lol:
Rékának jó étvágyat kívánok, hogy visszahízzon :wink:

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Kihasználom az alkalmat hogy a gengszter alszik és tudok nektek írni (és persze én sem húzom a lóbőrt :) )
Köszönöm szépen a köszöntéseket és persze a többi ünnepelőnek sok boldogságot.

Mi jól vagyunk, jövő héten(14-én) megyünk műtétre, kicsit félek tőle de már jó lesz túllenni rajta mert már nagyon sokat kinn van.

Nah ennyi engedélyt kaptam, felébredt Lackó. Igyekszem jönni még délben ha nem leszek megint álmos, mint mostanság mindig :lol:

Puszi mindenkinek mi is mennénk a talira, igyekszem majd olvasni le ne maradjunk !

Kép
Kép
gangi

Szia Edi,

Igen Edináék járnak még... :lol:
Kata le sem tagadhatná az apukáját!
Ahogy néz: tiszta Gyuri! :lol:

És igen amióta a szomszédunk (7 házzal arrébb) fodrászatot nyitott járok minden héten. Elég 1X mosni és szárítani, legalábbis amíg nem jártam a gőzbe, mert az úszósapka nagyon nem tesz jót! :evil: Meg jóban vagyunk a házaspárral, szoktunk összejárni, a fiúk is együtt motoroznak, így kedvező díjakat fizetek! :lol:

Körkérdés:
HOLNAP LESZ TALI VHOL?

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Ma voltunk vesegondin,reggeli pisivel kicsit megszenvedtünk,de sikerült.6-8-ig lestem mikor pipil.Hát vissza tudja már tartani,és most szorakozott velem,Ráragasztottam a zacsit is (mert amúgy kémcsőbe kéne),és viszatettem aludni,hát hasra fordult és kifolyt a pisi,amikor megnéztem megint pisilt ,de a kémcsövet mire odatettem már csak csöpögett :roll: ,de sikerült annyit kipréselnem belőle hogy elég legyen.Jövőhóban kell még menni,azt utánna lehet hogy csak 3 havonta,(de jó lenne).Szeptemberbe Pestre megyünk,na akkor fog minden eldőlni.... :?

Erika:
Hogy bírja Viki a bölcsit?Te a melót?Leltár megvolt?Képzeld uncsitesóm kislánya skarlátos,ovis már ,de akkor amikor elkapta nem járt oviba,mert beteg volt ,és nem is találkozott gyerekekkel.Bevitték ügyeletre mert lázas volt és hányt nagyon,és a dokinő fél órát váratta őket(ujságot olvasott),és épp csak megvizsgálta,és ennyi,azt másnapra elvitte unkoatesóm a háziorvoshoz mert még mindig hányt meg lázas volt,és ő mondta hogy ez bizony skarlát.A pláne ebben,hogy szegény kislánynak baj van a szivével,és ez a skarlát nagyon nem kelett volna neki.... :cry:

Edi:
Sztem teljsen jól eszik Kata(ugye a képek is ezt igazolják :lol: )Ügyi vagy jót főztél,hu én annó miket beledobtam neki,és kétpofára ette...,Férjem néha szörnyülködve nézte :lol: Sztem nyugodtan vehetsz neki kecskemétit,az is ugyanolyan jó,mint a hipp,és azért olcsobb..Nekem a háziorvosunk mondta hogy nem kell hippet,meg bio kaját venni,jó a kecskeméti,az is be van vizsgálva(Dorkának meg ugye nem mindegy volt kicsinek miket eszik a veséje miatt)...Miket csinál már Kata?

Gangi:
Gondolok majd Lackóra meg rád is 14-én.Végülis Pestre mentek?Gyerekklinikára?Ott kell aludnia,vagy hazaengedik pár óra múlva?Ahol mi voltunk ott a sérves babákat reggel bevitték a műtőbe,azt este meg vitték is haza.

Cirmike:
HUU hát nem unatkozol az tuti.Mutiztam a férjemnek a kocsitokat célzásképpen,de nem vette a lapot :roll: ,pedig el tudnám magamnak képzelni :lol: :wink: Megbeszéltük majd akkor kapok kocsit,ha meglesz a 2. gyerkőc és visszamegyek dolgozni...,na az még odébb lesz.Ilyenkor amikor usztok akkor milyen pelust adsz Rékára?Csak azért kérdem ,mert anyuéknál van medence,azt szeretném a Dorkát belerakni,és pucéran nem lehet...Tudom hogy vannak olyan pelusok amik direkt erre a célra jók,de azt is halottam hogy átáznak,tehát akkor nincs sok értelme...

Livi:
Horvátországba,Krk szigetre,Malinskába mennénk.Ott néztem ki szállást magunknak.Tök jó,mert 100 m-re van a tenger ,200m-re a központ,meg minden közel van ,na.És 3 éjjszakára kettőnknek 180 euro.Csak hát az a gáz,hogy előre kell az összes pénzt utalni,és csak horvát telefonszám van...ja és csak horvátul beszélnek :? ,angol,német nem.Balázzsal most azt beszéltük meg ,hogy megyünk,azt majd lesz valami.Voltunk már így és sorban álltak a cimmer ferisek :lol: ,még alkudni is lehetett.Hajgumikat,Dorka mostanában kezdi nem eltűrni.Neki ugye kiskora óta van a nagy loboca miatt.Fogja azt kitépi egy csomó hajjal együtt :roll: Úgy szoktam hogy megpróbálom úgy betenni neki a gumit,vagy csattot,hogy ne érje el a kezével,és akkor berakni amikor nem figyel,így nem is tudja hogy benne van.De volt már olyan is hogy amerre ő ment menntem utánna ,és úgy csináltam frizkót neki.

Angika:
Dorka ahogy felkel megyünk ma is a játszóra :lol: :lol: :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Most nagyon villám leszek.

Javaslom talinak a jövő hét csütörtök délelőttöt.Az még elég messze van és akkor tutira sokan fel tudunk rá készülni.

Edi
A felmosót a konzum piacnál lévő játékboltban vettük.Sok jó dolgot lehet ott kapni.

Na mentem is
Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Lívia!
Nekünk eddig úgy néz ki jó lesz a jövö7en csütörtökön a tali. Szerencsére jó idöt mondanak :)

Ági!
Szerencsére minden ok a pisivel! Elég kalandos ez a pisi vétel. A múlt héten mi is vittünk a dokinénihez. Meg is dícsért,hogy milyen ügyesek vagyunk elsöre ügyin belepipikélt Julcsi :)
Voltatok a játszón? Nekünk gyorsan el kellett menni valami ajándékot venni,mert anyumnka holnap van a szülinapja :) Vettünk egy csini órát. Julis is jól viselkedett.

Még nem aludt el a drága :roll: nem fárasztottam le eléggé :lol:

Jó éjt szép álmokat mindenkinek!
angika

Sziasztok!

Látom van élet :)

A jövő heti taliban mi is benne vagyunk. Csónitó?

Ági,
az eredmények jók lettek pisiügyben? azt nem írtad :) de akkor biztosan. Reméljük minden OK.
Én a 2 hete vittem pisit a dokinénihez, egy kabaré volt mire tudtam tőle venni egy kicsit. Már a végén röhögögörcsöt kaptunk mind a ketten, mert annyira bénáztam. Futkároztam utána, ő meg mindenhova odapisit :).
Ráadásul mindig mondja hogy "pisi" azán 0,0001 másodperc mulva kakil egyet :) esélyem sincs. :D :D :D már a hátamrakötöm a bilit :)

Gangi,
gyertek el ti is! A műtét miatt meg szorítunk!

Edi,
jó nagy már a Kata, szerintem ne stresszelj a kaja miatt, marha jól néz ki a kicsi lány! :) A Hipp-et ugyanott csináják mint a Kecskemétit, tehát tökmindegy melyiket veszed. :)

Mi voltunk hétvégén a bölis gyereknapon. A Máté nagyon jól érezte magát, a bölisnénije- vagy dadus, vagy mi - egyből megismert és bepróbálkozott a Máténál, az meg csak nézett mit akar ez a nyanya :). De tényleg jól érezte magát.
Zsuzsa nénivel pecáztam
Kép Csajoztam isKép

Gyurmáztunk
Kép Kép

na mentem
Zoli elutazik holnap Olaszországba és pakolunk :(
Ittmaradunk egyedül!!!!! :? :? :?
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Nekünk sajna a jövőhét csüt nem jó mert akkor műtik Lackót :( vagy nem is tudom lehet hogy már inkább ez :) olyan jó lesz hogy már túl leszünk ezen az egészen!

Ági!
Nekünk is mondták, hogy ha úgy gondoljuk el is vihetjük haza már aznap, de mi úgy döntöttünk, hogy egy éjszakát a biztonság kedvéért ott alszunk, azt hiszem nyugodtabb leszek, hogy pár lépésre ott a segítség. 13-án lesz a felvétel akkor nézik meg hogy egészséges e és hogy műthető. 14-én reggelre kell bemennünk és azt az éjszakát töltjük benn és 15-én jövünk haza. Nem gondoltam hogy ennyire nehéz lesz ez az egész, nem vagyok egy érzelgős tipus, de ha arra gondolok, hogy elviszik mellőlem és fogalmam sincs mit csinálnak vele már most könnybelábad a szemem :cry:
Nem is tudom, hogy Ti/Te hogy bírt-ad/átok ki.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Nekünk eddig jó a jövőhét csüt. a talira.

Angika:
Ja lementünk a játszóra,és képzled Dorka tegnap már 3-kor fennt volt :shock: A Gináék voltak csak lennt a Pankával,elvoltak a csajok...,azt jött a vihar a fekete felhő,és futottunk haza :lol: .Boldog szülinapot anyukádnak :lol:

Zsanka:
miért kelett pisit vinnetek?Hát igen minden hónapban már előre félek lesz e pisi,vagy nem :roll: ,fiuktól amúgy könnyeb sztem mert csak ráragasztod a zscsit azt pisihet bele,lányoknál ugye ha ráragasztod akkor ha feláll vagy hasra fordul kifolyik...,mint a példánk is mutatta :lol: .Amúgy teljesen okés a pisi,és ha minden igaz júliban még megyünk,azt utánna már csak 3 havonta kell.Melyik bölibe is fog járni Máté?

Gangi:
Hát nem irigyellek,de legalább túl lesztek rajta.Sztem jól tettétek hogy bennt maradtok,de ha a gyerekklinikára mentek,akkor mindenképp aludj melette,mert ott sz@rnak a gyerekekre.Dorka szobatársa frissen műtött kislány volt,és egy akkorát hányt,tiszta zöldet.Még jó hogy ott volt az anyukája meg én is,mert a nővérke éppen akkor sehol nem volt :evil: ,az anyuka ott kiabált nővér után,és gyorsba oldalra forditotta a picit,én meg röhangáltam megkeresni a nővért...Ki is kelett szívni a pici légutait mert majdnem megfulladt.
Hát nem volt könnyü az egészet túlvészelni,de túl vagyunk rajta,az első műtétnél egyedül voltam fennt,Balázs nem kapott szabit,a másodiknál már velem volt mégegyszer egyedül nem tudtam volna végigcsinálni.Na az a műtét húzósabb volt.Ha jól tudom a sérves műtét max fé óra.Azért ilyen hosszú merrt megvárják még felébred és csak utnna hozzák ki,maga a műtét sztem max 15 perc.Nálunk kicsit hoszabb volt több óra volt mire kihozták.Láttam hogy a dokik ki be rohangálnak,nem mondanak semmit,fu iszonyu volt..De nem írok több élményt nem karlak mégjobban beparáztatni.Hamar elmegy az idő és jobb lesz utánna...

Tunátok segiteni ,hogy milyen pelus jó ha fürdetni akarom Dorkát medencébe?Melyik nem ázik át?
Köszi

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Csak egy gyors reakció:
Ági!
Mi a Pampers+DM (Babylove) úszópelust használtuk, de az mindegyik átázott! Kifele nem engedi a pisit (azért kell, így nem lesz sárga a strandon a víz..), érted... szóval összekeveredik a medencés víz+pisi benne. Viszont Nektek ugye a fertőzésveszély miatt kellene! Hát nem tudom, hogy a popóra+puncira nem megy-e vissza??? Mert ugye ha belepisil, az nem megy vissza!
Zsanett járt Máté kiskorában bébiúszásra, talán még emlékszik, hgoy úszás után mennyire volt vizes a kis popó. Én már nemigen, mert rég használtunk pelust, de úgy rémlik, hogy azért NEDVES volt. :(

lola77

Sziasztok!

Nagyon eltűntem,de sajna a fiúk mellett ritkán van időm netezni.Mivel nem tudtam követni az itt történteket,nem is írtam,mert olyan szarul éreztem magam,hogy nem tudok sok témához hozzászólni.

Gangi!
Totál átérzem a helyzeted!Én is 13-án viszem az Olivért műtétre,csak mi Győrbe megyünk.Első nap hazajöhetünk,mert a műtét előkészítő vizsgálatok lesznek csak (kb. 3-4órát leszünk ott).Majd csütörtökön műtik,aznap ottalszunk és ha minden oké,másnap jövünk haza.Hacsak a Lolo nem vétózza ezt meg,mert ma reggelre taknyos lett meg köhög.Úgyhogy irány a dokinéni,hogy feltuningolja valamivel,mert én megbolondulok,ha egész nyáron itthon kell ülnöm.Most meg már 2hete se strand,se közösség,nehogy összeszedjen valamit.
Kitartás neked és gyors felépülés Lackónak!

Lányok!
Kicsit off,de hátha valakit vagy valamelyik ismerősötöket érdekel:

ELADÓ egy fehér színű pelenkázós kiságyunk,ami később heverővé (+ploc és asztal) alakítható.A kiságy 110*70-es,a fekvőfelület 2fokozatban állítható.A pelenkázószekrény görgökön gurul,a kiságy fölé húzható,hatalmas hely van benne (250db pelus simán belefér).Szivacsbetétet tudok hozzá adni.Használt állapotú:egy helyen lejött a pelenkázóról a festék és egy rácsa eltörött.
Képet tudok róla még küldeni.
Ár: 10.000Ft Érd:nyedit@freemail.hu-n vagy 30/9729339-n
Kép

Szép napot mindenkinek!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Cirmike!

Igen Kata tiszta Gyuri, mindenki ezt mondja. Sőt a minap a munkatársa úgy köszönt Katának, hogy szia te Gyurmaklón, meg hogy biztos én vagyok-e az anyja, na ez már durva volt.

Ági!

Szenvedés lehetett a pisigyűjtés, de 3havonta tényleg kényelmesebb lenne menni.
Most már szoktatom Katát, az itthoni ízekhez, mi meg aztán nem eszünk bio dolgot…Úgy voltam vele, amígy kisebb 6-7hós, meg nem voltak idényzöldségek, gyümik, addig bébiételt kapjon. Most, hogy terem cukkini, karfiol…jön majd a nagy gyümiszezon azt fogja kapni. Már erősebb az immunrendszere, bélműködése. Vannak kajcsik amik kecskemétiben (alma, csirke, gesztenye és brokkoli pulykahússal), vannak amik hipp-ben váltak be (rizses zöldségkrém csirkehússal). :D
Itt a dózsakerti közösségi házban volt kismama klub, és ott a dietetikus azt mondta ne a szép csomagolású bébiételnek dőljünk be, kecskemétit vegyünk az a legjobb, mert magyar. Akkor azt hittem a HIPP full külföldi, de nem. Pl. lehet kapni pl. joghurtos cuccot az eredeti német.

Gangi!

Lackónak sok puszi és kitartás a műtéthez :wink:

Lívia!

Igen abban a játékboltban már jártam, tetszett akkor is. Majd visszanézek vmikor. :wink:
Amúgy mennyi volt vissza suliból? Nem lehet halasztani?

Olvasom, hogy Angika, Zsanett is visz pisit. Nekünk nem kellene? Vagy csak ha vmi gond van? :shock:

Zsanett!
Persze tudom Hipp felvásárolta a Kecskemétit (asszem), de van különbség a kettő között. Nemcsak árban. Meg én mindig adott kajában az összetételt nézem és aszerint veszem. Pl. kecskeméti gyümi amit próbáltunk nem ízlik és Kata sem ette meg, nekem vhogy olyan cukros émelyítő íze volt. Hipp-es gyümiket + frutapurát Kata megeszi. Változó.
Nagyon édes a Máté, milyen kis vasgyúró. Menő a polója :wink: Igazi fiús, nem C&A –s?

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Edit73!
Telejesen ugyanaznap műtik a 2 lurkót, nekünk a Heim Pálba lesz én itt (Tbánya) szerettem volna megműtettni a Lakatosnál, de sajna itt már nem műtenek gyerekeket csak ha sürgősségi :( a Heim Pál meg a területileg illetékes kórház (jó mi? itt van egy köpésre) és a Mónival beszélgettem, hogy kérdezzen már rá erre a műtős dologra és Ő mondta hogy kihez menjünk. Kitartást neked is a műtéthez és gyors gyógyulást! Különben én a Lackót már 2 hete turbózom vitaminnal most még adok neki plusszba C-vitamint és hétfőtől még tetézem Grépfruitmag-olajjal, nem tudtál visszaolvasni ezért írom ezt mind az ökonet nevű cégtől szereztem be, nekünk ez idáig nagyon bejött, le is kopogom kopp kopp kopp.
Ha nem vagyok indriszkét mennyibe kerül a műtét? Mi is gondolkodtunk rajta és csak a kiváncsiság miatt kérdem.

Edi78!
Én annak idején nagyon örültem, hogy izlett a lackónak a kecskeméti persze a többi is bejött neki, a fruttapura is. Emlékszem dokinénink csinált ilyen anyukás, beszélgetős, gondfelhozós délutánokat(sajna azóta nem volt) odajött egy hölgy a milupától hogy ilyen jó meg olyan jó, azt mondtam is neki hogy tényleg jó csak az a baj, hogy nekem már akkor is a kisfiam 3 dobozzal megevett belőle egyszerre, szóval nekünk nagyon nem volt árbarát már akkor is kisbéldózer volt :lol:

Nah csajok ma meg volt életünk első konyhai balesete a Lackó majdnem rátenyerelt a platnira gyors voltam csak nem eléggé 2 ujjbegye meg az ujjak tenyér találkozásnál lévő párnácska ráért. Nah gyors hidegvíz fújtam meg Pan the nol addig amíg elláttam semmi gond nem volt, utána aztán sírtam mint az albánszamár. Jajj gyerekek ez olyan szar érzés volt :cry: Még az ellenségemnek se kívánom :(

Megyek is és ledőlök egy kicsit! Ha addig nem jövök kellemes hétvégét, mi holnap Grundfos-családi napra megyünk :)

Puszi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

gyorsan bejelentkezem! Egyre fáradtabb vagyok és mindig beájulok du a Dórival!
Tegnap voltam dokinál és annyit mondott, hogy nagy babára számitsak. Mondjuk a Dóri is 54cm és 3,6kg -val született és azt mondják, hogy a másokdik mindig nagyobb! Mondjuk a hasam az biztos nagyobb mint a Dórinál!
Nemét illetően bizonytalanság van! Most az összes köldökzsinor a lába között volt! De az is igaz, hogy Én azt mondtam a dokinak, akkor mondja meg ha tuti!!!
Szerencsére a szüléssel kapcsolatban nem változott semmi, csak nagy kavarások voltak! Tegnap rákérdeztem!
Dórikám olyan ügyes, hogy csak az alvásnál van pelus rajta! 3 hete a játszóra is bugyival megyünk és eddig még nem pisilt be. kopp-kopp-kopp!!
Mondjuk bilit kell vinni mert a WC-től fél! Dehár betessszük a Máltain a házba és ha szol futtunk egyet! Nagyon aranyos, szinte mindenki tudja, hogy mikor kell pisilnie.

Angi és Edit!
Kitartás a jővőheti műtétekre! Szerinem ezeka műtétek a szülőknek sokkal rosszabbak. Ők nem is tudják mi történi velük! Pár nap alatt elfelejtik az egészet!

Szeretném megkérdezni, hogy valaki nem akar Egmont könyvklubtag lenni! Mi már több mint 1 éve azok vagyunk és nagyon szeretem a könyveket! Minden hónapban kapunk 1 könyvet+ a könyvhöz 1 CD- amin pontosan az a szöveg van a könyvben+ ajándék, + disney havilap!
Nekünk már van Némó nyomában táskánk, oroszlánkirályos böröndünk, micimacis nagy festő kötényünk, most felfujható gumikalapácsot kaptunk! A könyvek disney könyvek és szépek! Ha valakit érdekelne akkor irjon, mert most ha mi beszervezünk valakit akkor Bambis hátizsákot kapunk ajándékba! Dóri imádja!
Csak szoljatok és odaadom a jelentkezési lapot! Onnantol kb 6 hét és jön az 1 könyv! Havi 2345ft. És bármikor lemondható!

Na megyek mert leragad a szemem!

Sziasztok!
Móni és Dóri

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok,

Móni és Angi, átérzem, hogy milyen fáradtak vagytok, én is rengeteget aludtam a Rolival együtt (akkor még aludt napközben), mikor Réka a pocakomban volt.

Angi, ne aggaszd magad a kéz megégetése miatt, sajnos mi is jártunk így Rolival. Szerencsére nekünk sem lett komoly.
Azt viszont előre mondom: sokkal jobban fogsz sírni amikor elviszik a műtőbe, fekszik majd azon a nagy hordágyon, egy darabig kísérheted, aztán becsukódik a lift ajtaja... juj, akkor az komoly :cry:
Aztán átvészeled azt amíg visszahozzák és már meg is nyugodsz, onnan már jó minden, az sem gáz, hogy kórházban vagy!
Nekünk Rékát Győrben műtötte az oszt.vez főorvos.(6.kisujj) Az akkori sérvműtéteseket kérdezgettem mennyit adnak: mivel én sem tudtam viszonyítani. Nagyon sokan semmit és 5-10 ezer volt a max. Anyukám egyszer adott az aneszteseknek is hálapénzt és a dokija aki műtötte őt nagyon megköszönte, hogy gondolt rájuk is, mert ők szinte sose kapnak, holott nagyon fontos a szerepük. Győrben én is akartam adni, de nem fogadták el. Annyira kedvesek voltak így is, műtét után is jöttek megnézte Rékát (akkor árulta el, hogy mennyire nem szívesen altat ilyen piciket, Réka még 3 hónapos sem volt, 4 kg sem...)

Jó lesz túlleni az egészen! Gondolok majd Lackóra és Olora is!

Ági, mi most Dm-es pelust használunk, jó, de szerintem a Pamperses a legjobb, a Liberos kevésbé (az olyan idétlenül is áll). Mindegyikbe beszivárog a víz, ezek csak arra jók, hogy a pisi nem kiömlik, a kakit jól megtartja miközben maga a pelus nem dagad fel nagyra mint a hagyományos nem úszó pelusok ultramagja, hogy még lépni sem tud a gyerek benne.

Tegnap a Roli a anyóséknál volt (mentek erdőre a papával :lol: ), mi is kirándultunk 3-as ban Zirc mellé Odvaskőre, csak délelőtt még a Kikába is felugrottunk, majd este Tbányán a barátnőméknél sütögettünk. 9-kor ott megfürdettem Rékát, le akartam rakni ott aludni egy rácsos kis ágyat is kapott, de sírt és kérlelve nézett rám. Kivettem megpróbáltam elaltatni a babakocsiban, de csak dumált-dumált, majd felkelt vigyorgott, játszott. Hagytam fent lenni, 1/2 12-kor jöttünk haza, nem aludt el még a kocsiban sem! Kíváncsi leszek ma meddig alszik. :lol:
Aztán megyünk Roliért is!

Most megyek kávézunk egyet kettesben a teraszon :lol:

Cirmike

UI: További szép hétvégét!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!
Csak beugrottam picikét...
Ma Kata nem evett éjjel :D
20,40-kor evett, 9-kor már aludt és éjfél után a kritikus időszakban felkelt, vagyis nyöszörgött, cumi be, vártam kicsit, elaludt. Ez megismétlődött rá 20-30percre akkor is cumi és aludt hajnali 4,40-ig, akkor evett. Remélem hamarosan nem is kel fel, és alszik 7-8 órát.
Ma Kata a húslevesből kap finom zöldséget, pulykahusikát. Főzök hozzá krumplit neki. :)

Kata pár napja ezt az új pózt alkalmazza :lol: Hasról felnyomja magát és jobb lábát a bal előtt keresztbe teszi hajlítva, így oldalán fekszik vagy félig ül és a bal kezével meg fogja a jobb lábát. És így változtat helyzetet, forog körbe. Elölről sajnos nem sikerült lefotózni, de nagyon aranyos.
Kép
Kép
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Bocs,de rövid leszek :cry:

Edit,Gangi
a fiúknak sikeres műtétet,gyors felépülést nektek meg kitartást kívánok!!!!!!!!

Csajok!!!
A csüt-i tali mikor lenne délelött vagy délután?
Ha délután akkor esetleg Lola,Hugi és én is el tudnánk menni.....de ez csak egy ötlet.
Amúgy a Csóni tónál lenne?

Eléggé fáradt vagyok,délutánra elég sokszor úgy kidőlök,hogy mikor a bölcsiből hazaérünk 1/2 4-re akkor le kell kicsit dőlnöm pihenni fél órára.
Viki persze ilyenkor szinte az árnyékom és nyúz,hogy vele foglalkozzak,dehát ez érthető :lol:
Az a melómban a legrosszabb,hogy minden hétvégén megyek,a szombatot kifejezetten utálom!!!!!!!!!!6-17.30-ig :evil: :evil:
Dehát ez van,örüljek,hogy egy szak és nem kell a várost végig utaznom a melóhelyhez.

Puszi mindenkinek,megyek aludni!

cseriviola

Sziasztok!

csak gyorsan,
én is preferálnám a csüt délutáni talit, mert délelőtt nem érünk rá, megyünk a CSS- záróbulira. Ha lehet akkor a szavazatunk a délutáné.

na puszi
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Nekünk is jó a délután.Hánykor?

Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Zsanka
mikor lesz a cs-s záróbuli,kell vinni valamit,kint lesz az udvaron?
Lehet,hogy elmennénk mi is,de még nem 100 %.

cseriviola

Sziasztok!
Nekünk is jó a csütörtök. A Jubileumi játszótéren lenne akkor a tali ugye?
Hánykor délután?
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Igazán nekünk is jó a csütörtök délelötti tali,de nme tom megmondani hányra érünk oda.Dorka ugye nagyon jó alvó,és sokszor csak 5 után kel fel,12-30-tól aludva.De megpróbálom felkelteni vagy elöbb lerakni.
Hánytól lenne a tali?Ott lesz ahol szokott?

Edi:
Eddig nem a jubiparki játszón volt,hanem a csónitón ami van.Jó llesz ha jöttök,mi még nem is taliztunk.

Kicsit dicsekszem.
Tegnap voltak tesómék uh-on,és eltünt a picinek a veséjiből a tágulat :lol: ,és a fényt sem látta most a dokinő az emésztőrendszerében.Nagyon-nagyon örülök nekik,nekik szerencsére nem kell átesni amin mi átmentünk.Végre valami jó hír!!! :) :D :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Tegnap strandol a kiscsajom :lol:
Kép
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Nekünk is jó a csüt. du. fél5-től!
Jó lenne talizni már, mi nagyon rég volt talin és olyan sokat nőttek a babák, lurkók!

Edi!
Nem a jubi parkba, hanem lennt a Csóni tó melletti játszóról volt szerintem!

Ma kirándultunk az ovival, Tatára, nagyon jó volt. Hajókázás, fagyi és a réten nagy játék! Még én is tök élveztem, végre agyilag egy kis kikapcsolódás! De egyet tudok: nem lennék óvónő! :oops: :?

lola77

Ági, Lola!
Köszi a felvilágosítást. :wink:
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

Okés akkor a fél 5 nekünk is jó.Legalább nem lesz olyan dög meleg.

Ági
Jó hír a tesódéknak,legalább kicsit megnyugodhatnak.Mennyi idős terhes most?

Móni
Nagyon ügyi már a Dóri. Remélem mi is hamar eljutunk idéig.Én még nem mertem pelus nélkül lemenni.Igaz én a bilivel semmire nem megyek,mert mi nem azt használjuk. Hogy viseled ezt a hülye időjárást? Gondolom ilyenkor rosszabb,nekem szinte minden nap fáj a fejem.Kitartást már nincs sok :D .Mikor kell befeküdnöd ha nem lenne a kiírt időig semmi?

A leghátsó rágó az nemigen jöhet mostanság a Timinek ,nem? Bár neki nem a normális sorrendben jönnek a fogai :D .De csak az egyik alsó hátsó van bedurranva neki.Nem tom.Ma estére belázasodott és mutogatta azt a fogát.Remélem hogy attól lázas,nem is igen eszik.Na majd meglátjuk.

Jó éjt mindenkinek.Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Erika,
csütörtökön délben lesz a "buli", kell vinni ezt-azt, amit gondolsz, mint mikuláskor is. Ha jó idő lesz akkor kint leszünk a kertben.

Mi jól vagyunk, Apa ma hajnalban hazaérkezett, egész nap le sem lehetett róla vakarni a Matyit. :) Röviden, már késő van :). Bocsi mindenkitől.

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok,

Nekünk sajnos nem jó a délután... :cry: Sebaj, majd máskor.
Rolit elvitte anyu és akkor hozza vissza őt, és Andrásom is Tihanyban dolgozik most 4 napot (ott is alszik) és ő is akkor jön haza. Cikis lenne, ha mi meg sehogy nem várnánk őket...

Egyébként jól elvagyunk itthon kettecskén. Bár én éjszaka kicsit félős vagyok :oops:

Csütörtökön délelőtt a lehet már menni a CSS-be, vagy a dél az 12 óra? Akkor a legtöbb gyerek alszik. Ki jönne??? Akkor ráérünk!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!
A talira kell vinni valamit?
Még nem voltam... :oops:

Zsanett!
Épp most nézem küldtél levelet, recepteket, köszi. A freemailt ritkán nézem, de megkaptam és ez a lényeg. :wink:

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Oks ,akkor holnpa fél 5-kor a csónitón :lol: 8)

Edi:
Hát ilyenkor,a gyerekeknek szoktunk vinni rágcsálni valót.Ja meg pokrócot,mert Kata még elhempereg rajta ,Dorka már nem :wink:

Livi:
Sogórnőm,hu várjál csak,Augusztusra van kiírva,olyan 29-30 hetes lehet már,pontosan nem tom,majd megkérdem tőle :oops: ,De azt 100%-ra tom hogy kisfiú lesz,és Bálint nevet kapja :lol: És karira hazajönnek,ha minden úgy alakul.Jó lenne ha kicsit otthon lennének,és tudnék megint babázni :) meglátnám Dorka mit szól egy ilyen pici babához,ha elévan vele jövőre dolgozhatunk a kistesón :P Nálatok mikor lesz?

Lola:
Holnap végre mi is talizunk személyesen :lol: Már milyen régóta írogatunk,és még nem is taliztunk.

Cirmike:
Sajálom hogy a holnapi nap nem jó nektek :cry: ,de megéthető hogy otthon kell lenetek.Az éjszakai félést én tök megértem,Én is ilyen betoji vagyok :oops: .Amióta betörtek fényes nappal a fölöttünk lakóhoz,azóta tök félek Dorkával otthon.Ráadásul múlhéten megint volt buli fölöttünk,és ment már el a jónép,és az egyik képzeld elkezdte vakargatni az ajtónkat,meg piszkálni.Tök felriadtam rá,és mire kideritettem hogy a hülye csak szórakozik.hát ne tudd meg :roll: ,Balázst gyorsba felkeltettem,de visszaaludt,reggel nem is emlékezett rá :evil: ,ilyenek a manuszok.Na mindegy kicsit remegtem.Az a baj nálunkhogy nincs kukucskáló az ajtón,és amikor kinyitom nem tom hogy ki van mögötte...
Rékával most hogy állnak a vizsgálatok?

Mentem nézni a Melrose Place-t :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?