Sziasztok!
Ma voltunk vesegondin,reggeli pisivel kicsit megszenvedtünk,de sikerült.6-8-ig lestem mikor pipil.Hát vissza tudja már tartani,és most szorakozott velem,Ráragasztottam a zacsit is (mert amúgy kémcsőbe kéne),és viszatettem aludni,hát hasra fordult és kifolyt a pisi,amikor megnéztem megint pisilt ,de a kémcsövet mire odatettem már csak csöpögett
,de sikerült annyit kipréselnem belőle hogy elég legyen.Jövőhóban kell még menni,azt utánna lehet hogy csak 3 havonta,(de jó lenne).Szeptemberbe Pestre megyünk,na akkor fog minden eldőlni....
Erika:
Hogy bírja Viki a bölcsit?Te a melót?Leltár megvolt?Képzeld uncsitesóm kislánya skarlátos,ovis már ,de akkor amikor elkapta nem járt oviba,mert beteg volt ,és nem is találkozott gyerekekkel.Bevitték ügyeletre mert lázas volt és hányt nagyon,és a dokinő fél órát váratta őket(ujságot olvasott),és épp csak megvizsgálta,és ennyi,azt másnapra elvitte unkoatesóm a háziorvoshoz mert még mindig hányt meg lázas volt,és ő mondta hogy ez bizony skarlát.A pláne ebben,hogy szegény kislánynak baj van a szivével,és ez a skarlát nagyon nem kelett volna neki....
Edi:
Sztem teljsen jól eszik Kata(ugye a képek is ezt igazolják
)Ügyi vagy jót főztél,hu én annó miket beledobtam neki,és kétpofára ette...,Férjem néha szörnyülködve nézte
Sztem nyugodtan vehetsz neki kecskemétit,az is ugyanolyan jó,mint a hipp,és azért olcsobb..Nekem a háziorvosunk mondta hogy nem kell hippet,meg bio kaját venni,jó a kecskeméti,az is be van vizsgálva(Dorkának meg ugye nem mindegy volt kicsinek miket eszik a veséje miatt)...Miket csinál már Kata?
Gangi:
Gondolok majd Lackóra meg rád is 14-én.Végülis Pestre mentek?Gyerekklinikára?Ott kell aludnia,vagy hazaengedik pár óra múlva?Ahol mi voltunk ott a sérves babákat reggel bevitték a műtőbe,azt este meg vitték is haza.
Cirmike:
HUU hát nem unatkozol az tuti.Mutiztam a férjemnek a kocsitokat célzásképpen,de nem vette a lapot
,pedig el tudnám magamnak képzelni
Megbeszéltük majd akkor kapok kocsit,ha meglesz a 2. gyerkőc és visszamegyek dolgozni...,na az még odébb lesz.Ilyenkor amikor usztok akkor milyen pelust adsz Rékára?Csak azért kérdem ,mert anyuéknál van medence,azt szeretném a Dorkát belerakni,és pucéran nem lehet...Tudom hogy vannak olyan pelusok amik direkt erre a célra jók,de azt is halottam hogy átáznak,tehát akkor nincs sok értelme...
Livi:
Horvátországba,Krk szigetre,Malinskába mennénk.Ott néztem ki szállást magunknak.Tök jó,mert 100 m-re van a tenger ,200m-re a központ,meg minden közel van ,na.És 3 éjjszakára kettőnknek 180 euro.Csak hát az a gáz,hogy előre kell az összes pénzt utalni,és csak horvát telefonszám van...ja és csak horvátul beszélnek
,angol,német nem.Balázzsal most azt beszéltük meg ,hogy megyünk,azt majd lesz valami.Voltunk már így és sorban álltak a cimmer ferisek
,még alkudni is lehetett.Hajgumikat,Dorka mostanában kezdi nem eltűrni.Neki ugye kiskora óta van a nagy loboca miatt.Fogja azt kitépi egy csomó hajjal együtt
Úgy szoktam hogy megpróbálom úgy betenni neki a gumit,vagy csattot,hogy ne érje el a kezével,és akkor berakni amikor nem figyel,így nem is tudja hogy benne van.De volt már olyan is hogy amerre ő ment menntem utánna ,és úgy csináltam frizkót neki.
Angika:
Dorka ahogy felkel megyünk ma is a játszóra
Ági