minden baba gyönyörüü, Farkó, Maja, MMZS-k, Liza, Beni !!
Nóri, jogos a kérdés, itthon én sem hittem volna, h. előjönnek dolgok. a nagyja igen, ahogy megláttam a gépet v. témát, de u.akkor egy csomó minden nem, v. nem úgy.
Nóri, drukk neked és gyógyulást kívánok ! a legszarabb, amikor az ember fején fáj vmi.
a főzeléket is hagyod kézzel enni? Laura is mindent szeret, ami kézzel ehető, de a főzeléket én nem hagytam még egyelőre, bár úgy lehet, h. jobban fogyna..
milyen joghurtot adtál??
Andi, örök igazság, h. mindenki más és másképp éli meg alapból a munkát, főleg később gyerek mellett. én elvben Laura 1,5 éves korában mentem volna vissza, tesót nem tervezünk jelenleg.
minden tiszteletem azoké, akik hosszútávon jól érzik magukat otthon csak gyerekneveléssel, én 3 évig én kizárt dolog, h. bírnám itthon, 2-t sem biztos. én nem vagyok az az ősanya típus.
szerencsére a gyermekem is kooperatív, jól érzi magát nagymamával, ezért nekem is könnyüü. ha nem így lenne, hanem sírna, meg szenvedne, valszeg nem így írnék.
viszont a munka {eddig az 1 hét tapasztalata alapján} engem feltölt, ami neki is jó.
Kata, elektromos szúnyogriasztó?
nálunk is sok a rohadt vérszívó. Laura szobájában is megy egy, mert múltkor vmi 7 csípést számoltam meg rajta. és mikor itt volt a dokinő a hányás miatt, írt Fenistil cseppet, h. elmúljanak.
nem lehet, h. a kánikula viseli meg Lizát éjszaka?
Laura nagyon szenved tőle, néha még inni is kér éjszaka. {ami rá nem jellemző, h. ébredne amúgy}
Edus, nem is gratuláltam, nagyon frankó nevet választottatok harmadszülöttednek..
nagyon tetszik !
már szinte hallom amúgy, ahogy angolék nyelvtörőznek a második névvel.
Sugarloaf előadás sörrel megspékelve tuti lehetett..
Anzsi dumás Bendének nagy puszi !
Viki, 1 az 1 ben azt tudom írni, amit Kata !
mi tavaly augusztusban mentünk több napra Laurával úgy, h. ő május végi születésüü, aztán meg szeptemberben.
nagyon frankó volt, jól sikerült minden, Laura egész nap jó levegőn stb.. Laurára már akkor is kifejezetten jó hatással volt az új környezet és új ingerek adta felfedeznivalók. tehát nem hogy elromlott volna, hanem nagyon kiegyensúlyozott volt végig. nekünkj nem volt utazóágyunk akkor még pl, hanem a faház ahol aludtunk, ott egy harmadik díványon aludt jól körülpárnázva. szeptemberben meg a földön laticelen..
mostmár van utazóágyunk perszel hehe..
szoptatni én a parton egy félsátorszerüü alkalmatosságban szoptattam. így jó volt, h. nem kellett elrohanni a kocsiba v. a szállásra. nekem így volt kényelmes a "nyilvános" szoptatás, én enélkül nem igen éreztem jól volna magam.
mindjárt teszek fel róla képet. az ajtót egy lepedőből csináltuk rá, napközben meg itt volt benne Laura.
puszi mindenkinek
Marcsi
Zsófi, jobbulást Samunak !