Új privát üzeneted érkezett!

de, ugyanakkor, ez az élet rendje :)
kerekpocak

Zsófi: :cry: :cry: Akkor a holnapi óra lehet sírós lesz? De jó, ha így kötődtök egymáshoz az osztállyal. Milyen jók lesznek majd az osztálytalálkozók!! :lol:

Edu: haláliak a pasik!!!! Tényleg minden napra jut valami. És csöpögtetitek nekünk a csínytevéseket. Nem baj, készülök a megméredtetésre, ha majd Maja ekkora lesz, és remélem tesót is összehozunk neki addigra, remélem edzett leszek, és ilyenek lesznek. Csak mondjuk inkább nunisak. :lol: :lol: :wink: :wink:

Szép napot!!!

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!!!!

A két rosszcsont Zs annnyira helyes pasik, húúú Edu, azt hiszem sok lány fog a válladon bőgni..Gyönyörű szemük van. :wink:

Zsófi, elhiszem, hogy sajnálod az osztályod, én tuti,hogy megsiratnám őket. Holnap hány órakor lesz az előadás? Mi 5-re ballagásra megyünk, ha előtte lenne valamikor, szívesen elmennék Borcsival.

Vasárnap elutazunk pár napra Bükfürdőre, de csak óvatosan merem leírni, beleélni meg aztán tényleg nem merem magam (tudjátok, az előző Bükfürdős telelésünk eléggé balul sikerült, akkor voltunk kórházban Marcival :? .)

puszik

KépKép
logi

Sziasztok! Köszönjük a dícsérő szavakat! Egy anyának mindig jól esnek! 8) 8) Hát Zsóka, majd meglátjuk.... :oops: 8) :wink:

Zsófi, drukkok mennek! De úgy is nagyon ügyik lesztek! Az "osztály" részét is megértem, attól függetlenül, h ez az élet rendje. Hiszen egy kicsit a te "gyermekeid" is voltak...De amilyen klassz a kapcsolatotok, biztos vissza fognak hozzád járni! Ez tuti! De gondolom, ezt te is tudod/érzed. 8) 8) :wink:

Andi,
[quote]C írta:sak mondjuk inkább nunisak
, ezt vhogy minden lányos anyától "megkapom". :oops: 8) Talán félnek, h egy pasi milyen lehet, v nem tudom..., de hidd el, nem te vagy az első. Sőt nem egy bnőm mondta, akiknek tök nyugis lányaik voltak, h egyik sem vigyázna a fiaimra??!!!! :shock: :roll: :oops: :? 8) Azért tudnak ők jók is lenni ám :wink: (azt tudom, anyum elmondása alapján,h már pocakban felértem 2 pasival, hát amikor meg kibújtam...Alkottam rendesen...Állítólag élesváltás voltam a nővérem után.. :shock: :roll: :oops: :? 8) :lol: )

Jaj képzeljétek ma a PG-ba elhozták Zsigu csoptársának (Oskar) a kishúgát. (itt nem lacafacáznak, már 1-1,5 hetesen hozzák a kicsiket időjárástól függetlenül. Sztem én is ezt fogom tenni, hiszen mmzs1,2 nél sem vártam meg a 6 hetet. Ráadásul szept elvileg még szép idő lesz..) Szal visszatérve olyan édes kislány!!!Már most gyönyörű kislányos vonásokkal, szépen nyugisan szundizott. Sok sok, hosszú barna haja van! Csúcs!kb 3,5 kg - mert itt más mértékegysben mérnek) ehhez képest olyan kis picurinak tűnt. Kis pisze orral, apró fülecskékkel. Jaj, olyan hihetetlen,h szept nekem is egy ilyen apróságom lesz. De furi lesz ezek után a nagyfiúk után... :oops: :oops: 8)
na megyek, mert zsig lázad a délutáni alvása ellen.... :x

nem tudom, h mikor tudok jönni, mert holnap délelött dokit intézek, aztán fotózás a PGben...

Pusszok Nektek, vigyázzatok nagyon Magatokra! :D

Katám, te is rég jártál! 8) :wink:

Ja Zsóka, nem írok/kívánok semmit...tudom, milyen érzései vanank ilyenkor egy anyának! :wink:

Zsófi, drukk, és írd meg, miylen volt az uccsó nap... :)
mazsolák

edus: előreláthatólag hatalmas utolsó reggelink lesz: pizzázni fogunk :) (vagy meki)
kerekpocak

ja- mármint a gyerekekkel. :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Zsófi, klasszul hangzik!!!Hát akkor kalappal, minél kevesebb könyeket! :D

jó éjt!e :D

Kata, tudom, h ma van a hajtós napotok, de mizujs felétek?! :D

pusszok :D
mazsolák

Kép

Kép

A mi kis ET-nk tornázás közben! :lol: :lol:

A mi kis nunisunk!! :lol: No, nem azért mondtám ám én Edus! Apa, nálunk másodiknak fiút szeretne. Nekem meg mindegy, csak az a fontos, hogy jó kis elevenek legyenek. És ilyen jókat játszanak - vagy csínykedjenek - mint a ti két kis lurkótok. Fú, belegondolok, hogy nemsokára már 3an fognak csínykedni!!! Lesz ne mulass!!!! :lol: :lol: :lol: De csak irigységből mondom ám!!!
Tudom, nem szabad siettetni az időt, de várom már a szeptembert - ugye akkorra vagy kiírva - hogy meglássam a kis Milos Zétényt. Ha olyan jó pasi lesz, mint a neve, lefoglalom a következő kislányomnak!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsóka: minden úgy legyen a hétvégén, ahogy az tervezitek!!!!!

Zsófi: :cry: :cry: No azért nem ennyire borongós ez a nap!!! :lol: :lol: :lol: Majd meséld el, hogy sikerült. És holnap az előadás???? :lol: Izgi!!!!

Puszi, szép napot Mindenkinek, és jó hétvégét!!!!!!

Andi

Kép

Kép
b79andi

Andi, nagyon szép Maja!!!! :D :D Annyira kislányosak már most a vonásai! :D :D
Köszönjük! :D De úgy tűnik, már Zsombesznak is bejön a kiscsaj, mert ahogy itt ül az ölembe, dobálja a pusszokat Maja fényképének! :oops: 8) :wink:
Milosra mi is kiváncsiak vagyunk, akár külső jegyeket, akár belső tulajdonságokat nézve, mert már most vannak nagyon eltérő tulajdonságai a két srácnak... 8)

Zsófi, akkor gyere, és írj! :D

Kata, apa mondta, h olvasta az iwiw-et, Kitartást, és drukkokat nektek! Küldöm a sok sok gyógypuszit, +++++++energit, h visszajöjjenek a jobb napok! :? :? :( :cry:

rohanok, indul a reggeli verkli..

pusszok:e :)
mazsolák

jaj de édesek a Zsé fiúk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Maja, nagyon tündérke a kék szemeivel!! :wink: 8) :lol:

Kata, hogy vagytok???

Zsófi!!! drukk hegyek mára is! Mi Bendéveé szívesen elmentünk volna, csak apa addig nem ér haza... :( :(

Csajszik hol vagytok? Szilvi, Julcsi?

puszi mindenkinek
mangó

hu csajok, most hulla vagyok! :oops:

Zsófi??!!! :D
Anzsi! :D

Hát csajok - bár én sem tudok, annyit itt lenni, és írni, meg kell mondjam, h jó hogy van nekünk Andi, mert úgy érzem, ha ő nem tartaná a frontot, akkor nagyon pangna a topik! :( Andi, köszi mindneki nevében!!!!! :D :D :D

Tudom, Zsófi, h te is vagy, és jössz, és írsz, meg azt is, h most húzosak a napjaid, úgyhogy te ne is vedd magadra, inkább a régen jövősöknek szól!!Mi van veletek csajok??!!! :shock: :roll: :oops: :(

ja fényképezés nem jött össze, mert megadta magát a fotósnéni gépje... :evil: :x

na léptem, pusszok mndenkinek!
mazsolák

igazoltan távollévöktől elfogadva az igazolás! 8) ....Csak olyan rossz,h nem vagytok! :? :( :cry: Hiányzik Mindenki!!!!!! :( :(
mazsolák

remélem tudok majd jönni, most nem megy mert Lizut kell szórakoztatnom, utóbbi időben rettenetesen igényel engem személy szerint, és tök sokszor csak 1* alszik napközben.
úgyhogy irány a játék!
pusszok!!!

Edus, horzsolásos MMZS csúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúcs
meg a mauglis dumáról ne is beszéljünk..... :wink: :wink: :wink: :wink:
na látod elmarad a fotó :arrow: lesz idő h lekopjon a festék, gyógyuljon a seb :lol: 8) :P :P :P :P :P

Maja ET édesdrága!!! nem is ET egyébként... gyönyörű nagyok a szemei! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

na télleg lépek, bár most apa elvan kislányával...

na az van amúgy, h Lizunak egy idő után hiányzom.
1-2 órát elvan magában simán vagy pldul Noémivel de aztán elkezd őrülten nyügizni és semmi nem jó. se kézben se babakocsiban se sehogy.
aztán jön anya, és elkapja és nagy hancúr és ismét vidám az élet!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
olyan tündér :lol: :lol: :lol: :lol:

mégis megyek, apa küzd a cumisüveggel.......
lmkata

előbb lemaradt:

SZIASZTOK kedves topiklakók!!!!!!!!!!!!!!!!

így illett volna kezdeni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
lmkata

Kata, tök jó, h jöttél, és írtál! Naná,h hiányol a kiscsaj! Anya, az anya!!! :D :D Dukkok mennek továbbra is! :D

Szeretnék elnézést kérni, mert azt mondta apa: "látom, tombolnak a hormonok benned..." Na ebben minden benne volt/van, akkor BOCSI mindnekitől, nem bántásnak gondoltam! :oops: :oops: :?
mazsolák

drukkok..., és mindenkitől....akart lenni.. :oops: :oops:
mazsolák

csak gyorsan: előadás rohadt szar volt 8a színházterem-játszóban nagyon klassz volt -oda való volt- nagyszinpad mikroportos kihangosítással viszont nagyon rossz, de volt 2 jó előadás így végülis mind1.

viszont samu nagyon lázas. 38.5-39ig ingadozik. egyéb tünet nincs csak bágyadt és 1x hányt de csak egy nagyon kicsit. talán inkább csak bukott.

valaki tud vmi vírusról???
kerekpocak

Edus miért kértél bocsánatot???
szztem nem írtál semmi bántót... :roll: :wink:

Samunak jobbulást!!!!!!!! majd írj Zsófi hogy van a nagyfiú meg hogy vírus e vagy fog vagy mi??????????
puszik neki!

AndiMaja!!!!!!!!! :lol:
múltkor még kértél doboos Lizus fotót. most tök véletlen találtam a gépen egyet, de nem is oly régi....
íme ahogy eszi a dobozát Lizi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
lmkata

sziasztok,

csak egy gyors beköszönés, mert hiányoztok, meg tudjátok, h. megvagyunk.. csak az új élethelyzet miatt még annyi időm sincs, mint volt. este meg hulla vagyok.
a munka nagyon jót tesz a lelkivilágomnak, ami mind2-nknek jó, bár most még egy kicsit rohanós-kapkodós, de gondolom be fog állni.
szal a várttal ellentétben, örülök, h. így alakult {bár kényszerhelyzet miatt} - tök jól feltöltődöm abban a 4 órában, és Laura is nagyon jól elvan a nagymamával.

csak egyre reagálnék, aztán vmikor {bár nem tudom mikor} igyekszem felzárkózni:
Zsófi, Laura a héten 2 estét hányt végig {én persze befostam, h. megint a kórházban kötünk ki}, először a rakott kelre tippeltünk, de miután megismétlődött 2 nap múlva, szerintem vmi vírus volt. ő is bágyadt volt azt megelőzően, de csak hőemelkedése volt.
dokinőnk szerint folyamatosan van hányós-fosós vírus a levegőben, aminek kb. 700 vállfaját ismerjük. hm. nem túl biztató.
ja, meg hányásban sajna "szakértő" lettem.. itatni-itatni, és CSAK hideget és kortyonként ! a meleg izgatólag hat a gyomorra és mégjobban ingerli újabb hányásra. szal nekem azt mondták közvetlenül hányás után pl. ne szoptassak, csak HIDEG FOLYADÉK ! Lauránál mondjuk csak a víz játszik. ha van otthon B6 vitamin az is mehet bele.
bocsánat ha okoskodásnak tüünt, és neked ez egyértelmüü volt, de én csak akkor tudtam meg ezeket, amikor aktuális lett.
ja, és a Normaflore még ami nagyon sokat segít utána !

puszi mindenkinek

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Nem vesztünk el, csak valahogy úgy röpülnek a napok. Mostanában még olvasás szinten sem voltam, nyaralást szerveztem stb. + Ákossal csavizunk.
Most is hulla vagyok és irány az ágy, de gondoltam, hogy Zsófi elmondja nektek, hogy szerinte szarul sikerült az előadás.
A hangosítás tényleg szar volt, néha élvezhetetlen, de a darab fantasztikus jó. Ha ezeket a gyerekeket meglehetne fűzni, hogy egy talin előadják, meglátnátok. Annyira megújult a darab és mégis a régi, na jó nem tudom leírni, de nagyon jó az elgondolás. Kedvet csinál a gyereknek ahhoz, hogy érdeklődjenek a mű iránt. Látnotok kell!!!
Samunak jobbulást!
Mindenkitől elnézést, de sajnos az elkövetkező napokra sem ígérek sokat magamból!

Puszi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Szegény Samu, sajnos én nem tudok tanácsolni semmit, és vírusról sem tudok. De nagy puszit küldök neki, hogy mihamarabb meggyógyuljon!!!!
Zsófi, hiszek Szilvinek biztos, hogy nagyon jó volt adarab!!! Hogy sikerült a reggeli a gyerekekkel?

Edus, igazad van tényleg nagyon megritkult a topik. Ha ez vígasztal én sokat beszélgetek ám veletek magamban :) :arrow: mindig ha történik vmi vicces, vagy vmi jó, akkor elhatározom, hogy megírom, meg amikor csak olvasni van csak erőm, időm akkor is válaszolgatok magamban egy-két dologra de írni, hát igen azt ritkán szoktam. :oops:
ZSék tündér édes virágok!!!!!! Zsigu beszólásai meg annyira jók mindig, hogy nagyokat nevetek tőle, és el szoktam mesélni a családnak is.

Kata, örülök hogy eljöttek a jobb napok (nagyobbal nem merem írni...). Természetes, hogy Lizu téged akar, hisz az erős kapocs 7 éves korukig együtt tart minket velük. GYönyörű kicsi Lizus!
Ja, jut eszembe tudod a múltkor írtam a gyógynövényes fogínyzseléről, na tegnap vettem a gyógyszertárban, és még szerencse, hogy résen voltam, mert a doktornő rossz nevet adott meg (egy sima gyógyszeres fájdalomcsillapítóét :arrow: Dolobene), szóval a gyógynövényes zselé neve: DOLOGEL!!!!

Andi, Majácska egy gyönyörű kis tündér! NA azért hogy ne rettenj el se az esetleges fiú kistestvértől, se a nagyobb kor csínytevéseitől, csináltam neked Farkóról ma elmélyült játszós képeket! :)

Marcsi, jó, hogy jól érzed magad és hogy Laura se veszi nagyon észre a változást. Most egy buta kérdés jön: előjön a tudásod ami a munkához kell? mert totál úgy érzem hogy én mindent elfelejtettem már, és már most el kéne kezdenem képben lenni, hogy ne csak Halász Judit dalokkal álljak elő ha visszamegyek.... :oops: :lol:

Zsóka, szorítok hogy Bükfürdő2 jól sikerüljön! :)

Na és akkor rólunk egy picit:

:arrow: én olyan rosszul voltam csütörtökön hogy azt hittem meghalok. A fájdalomcsillapítókat kihánytam, a fájdalom meg majd szétdobta a fejemet. Zsoltinak szabadságot kellett kivennie, mert képtelen lettem volna Farkót ellátni. Kétségbeesésemben felhívtam egy csomó orvost, senki nem törődött velem érdemben ( a csoda fülorrgégésszel nem tudtam beszélni), míg végül a fogorvosom 20 perc beszélgetés után mondta hogy írassak fel antibiotikumot hátha az elmulasztja a gyulladást. El is mentem a körzetihez, felírták, szedem, azóta sokkal sokkal jobb. Szorítsatok, hogy elmúljon....

:arrow: Farkó is ügyesedik ezerrel. Nagy fejlődésünk van evés terén: Egyedül eszik. Egyelőre inkább kézzel de ott van neki a kanál és néha kanalazik is.Már nem turmixolunk csak villával nyomkodom.
A tejtermékekkel nagy harcot vívtunk, de már alakul a szoktatás. Vajjal kezdtük az oké, a sajtot sokáig eldobta, de már azt is eszi. A sima joghurtba belenyalt és olyan pofát vágott mint aki citromba harapott. A tejfölös habarás először nem, de már oké. Tegnap kapott gyümölcs joghurtot na az nagyon ízlett neki. Hát itt tartunk.

Röviden :) ennyi vagyok ma.

Feldobok egy jó pár képet, aztán eldőlök.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Mindenkinek puszi, Nóri

Kép
nóri8

sziasztok,

köszi Nóri felírom!

ma délelőtti nyügibügi és sírás eredménye meglett: előjött két éles erős gyönyörű fogacska kérem!!!!!!!!! 2 !!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: alul....

meg eláztunk, nagy eső volt, most szereli fel apa meg papa a szuperklassz csepp-hintát, mókázunk all day, szal elvagyunk :lol: :lol:
kis-nagy család aprajanagyja összegyűlt mint mindig...

na megyek is, csak akartam írni nektek :wink:

Zsófi biztosan nagyon tetszett mindenkinek a darab ahgy Szilvi írta... a technika meg kapja be :wink: :lol:

ja és még: Nóri, Farkó egy tünemény!!!!!!!!!!!!!!
annyira zabbantanivaló ügyes, okos nagyfiú! :lol: :lol: :lol:
úgy bírom a fotóit! :wink:

de mindenkiét.... :wink:

megyek, hinta ügyben kell szakértennem...rohanok...
pusszok
lmkata

Csak röviden, lehet hogy Edus még jön.

Thomas-os trikóban 8) (Mirkónak címezve :wink: )
Kép

Igaz most Bob the Builderaz isten.

Délután néztünk egy kis youtube-ot, és Zsombi tompbolt a Sugarloaf Vadvirág számára 8) 8) :lol: :lol: . Zsiga meg ismétlést kér mert teccik.
Ja és tegnap csak 2x akart beleinni a sörömbe (úgy vettük már ki a kezéből a dobozt :arrow: legalább vmiben hasonlít az apjárais :wink: )

Mindenkinek további jó hétvégét!

csók
Imi
mazsolák

ma voltunk ügyeleten mert samu vigasztalhatatlanul sírt reggel. éjjel pedig 3 órán át nem aludt.
úton lefelé a liftben észrevettük h kijött 3 foga . tegnap még nyoma sem volt!!!! MA REGGEL meg NEM A RECE VOLT KINT hanem frankón a fél fog.

az ügyeleten a dokinéni még gyulladt torkot is megállapított (ami sztem a fog miatt van, de mindegy)

ma már csak hőem és nagyon nagyon nyűg és no alvás. (össz 10 óra)

- apró incidens a budai gyermekkórházban , eljövetelkor csaba kérdezte h kell e vizitdíjat fizetni, vagy ügyeleti díjat v ilyesmi (én tudtam h nem de mindegy) mire a 60 év körüli dokinő mondta h hát azt magukra szoktuk bízni...., ezek után adni kellett egy 1000rest, mert kb az volt a szitu.....-
kerekpocak

Mihamarabbi felépülést Samunak!!!
Reméljük, csak a fogak és semmi baci.
E+I
mazsolák

Samubaby! na éreztem h a fogak....
Lizunak is tegnap délelőtt szinte előtörtek! már hetek óta látni h fehér, érezni h jövöget, tegnap reggel is a szokásos állapot, majd délelőtti nyügi után már kint voltak! :shock: :shock:
én is ledöbbentem h ez így megy... :?

most hogy álltok fogakkal, Zsófi??? már sok van kint Samunak, nem?
magyarul a kh-ban ha jól értettem tartotta a markát a kedves drnéni??? azanyja......... ha jól értettem..... :? :roll: :?

Imi, szuper a fotó! annyira van hangulata, úgy visszaadja!!!
na persze ehhez ilyen klassz kis alanyok kellenek :wink: :wink: :wink:

Dudikámmel sem stimm valami, éjjel óránként felsírt. nem ébredt fel, de zaklatottan aludt.
plusz még 3 órán ár küzdöttem a b....zi szunyogokkal!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
annyira szemetek! csípjen meg azt kész, de NE ZÜMMÖGJÖN A FÜLEMBE mert attól a falnak megyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szóval jó éjszaka volt... :? de hát ilyen is kell :? érdekes, nem vagyok fáradt pedig tegnap napközben is volt aztán nyüzsi....

ma pihizősebbnek nézünk elébe.

úgy néz ki (kopp-kopp-kopp h el ne kiabáljam!!) péntek reggel korán lemegyünk bacsira és majd hétfőn este jövünk.
hosszabb időre is mehetnénk simán, csak nem akarok annyi tornát meg miegymást kihagyni..... így pedig csak a hétfői torna maradna ki.

Lizu folyamatosan azt hajtogatja hogy "ada"
meg néha "ana" "apa"... én úgy érzem hogy köze van ahhoz h én, mint anya.... rengeteget gyakoroljuk :wink: :wink:
de ha nem, hát akkor is roppant cukkancs ahogy adázik :lol: :lol: :lol:

épp mindenféle cikkeket olvasok az őssejtbeültetéssel kapcsolatban.... érdekes.... az a baj ezzel, hogy nem tudom hova tenni egyelőre. nem tudom mennyi a pénz-motiválta világ miatti része és mennyi a valódi értéke... nagyon izgat mindenesetre...
esetleg ha valaki hall ilyenekről valamit akkor szívesen vesze, az infot :wink:

hűűű mennyit írok itt... :roll: na megyek tovább a neten, csak beugrottam köszönni :lol:

pusszok
lmkata

Edus, de ari vagy!!!!! Tök jól esett, azért nekem!!!! Ezek szerint befogadtatok??? Igazi János kórházas anyuka lettem??? :lol: :lol: :lol: :lol:
És most, hogy meg lettem dícsérve, hogy milyen sokat vagyok, jól eltűntem. De jövök, amikor csak tudok. De ezek a hétvégék...
Ja, én nem is mertem gondolni, hogy a két kis Zs még nem foglalt!? Azért nem mertem Majámnak ajánlgatni a két fiút, mert azt hittem, már megvannak a végleges kiszemeltek. :wink: Láttam ám a babatalis képet!!! :wink: :wink: Én meg nem szívesen habarítanám bele Majámat egy pasiba, aki foglalt. Ja, de ha lehet még érte küzdeni!!!! Akkor ok!!! Köszönjük zs-nek a puszikat!!! Majd mi is megtanuljuk, és akkor nyomjuk ezerrel!!! :lol: :lol: Addig meg Maja mamája küld neki sokat sokat!!! Édes pofák ezek a pasik!!!! Úgy élvezem, hogy mindig olyan jókat írsz róluk. Annyira odáig vagyok értük!!!!!! Eddig nem tudtam elképzelni, hogy bírnám két gyerekkel, de már alig várom, hogy jöjjön a következő. És ha kislány lesz, akkor Milost lefoglaltam ám!!!!!!!! Kicsi zs-ért meg küzdünk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Kata: FOGAK!!!!!! Éljen éljen!!!! Nem semmi ahogy kibújnak azok a kis édes pici hófehér kis pöttyök!!! Jaj, lehet Majának is jönnek, mert nagyon nyügi mostanában. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Vicceltem, bocsi!
De jó, hogy mentek a balcsira!!! AZtán utánna jönni a képekkel ám!!! Biztos megint tuti jó képeket csinálsz. Ez a dobozos képek, valami csúcsak. Olyan fura ugyan olyan játékot látni más babánál. De ahogy így oldalra fordul Lizus, kicsit hasonlít szerintem Majára. És így ugy el tudom képzelni, hogy majd hogy fog a dobozzal játszani. Köszi!!!

Zsófi: Samu hogy van? Ezek szerint a foga miatt volt??? Éljen, éljenek a Samu fogak!!!!!! Édes kis pasi!! Jól megszenvedte ezek szerint. De végre kinn vannak.
Az előadás meg biztosan csúcs szuper volt, a hangosításról meg nem te tehetsz. Ha újra nagyszínpadra kerül, szerzek nektek egy tök jó hangosítót!!!!!! :lol: :lol:

Marcsi: tényleg ilyen jó visszamenni dolgozni??? Hát, nem gondoltam volna. De az tök jó, hogy a babó elvan a nagyival. Ez nagy segítség!

Szilvi: hova lesz a nyaralás??? A nagyfiúk biztosan igénylik, de el mersz menni ilyen pici babával?? Igaz, már láttuk a képeken, hogy milyen nagy segítségeid vannak. Tényle,g rég tettél fel képeket a nagyfiúról!!!

Nóri: Háááááát, lehet én is elgondolkodomm hogy fiút akarok következőnek. Farkó naaaaaagyon édes!!! Annyira bírom ezeket a koncentrálós kispofákat!!! De jól eljátszik! Olyan nagy puszit nyomnék a kis pofijára ennek a nagyfiúnak!!!

Szép napot Mindenkinek!!!!

Andi

Kép

Kép
b79andi

sziasztok! csak gyors bekuk!

Farkó, Zsék nagyon de nagyon huncut pasik!!!!! :lol: :lol: :lol:

Samunak sok sok gyógypuszi!! hogy van ma Samu, Zsófi? írtam Neked pénteken láttad?

Kata, de jó lesz a Balcsi!!! ana, apa!!! de édes lehet!!!
nálunk is megy a duma!!! "ada", "tic", "apa" és ilyenek :lol: :lol:

Andi, nálunk is nyügi van mostanság, igaz nálunk már akár fog is lehetne :wink:

puszi csajok, babák, apák!

mangó
mangó

Sziasztok Anyukák!

Már többen jelezték, hogy az anyukáknak itt a helye és nem a másik topicban, hát most megpróbálok ide is koncentrálni.
Eddig is be-be kukkantottam, de Beni hasfájós-nem alvós korszaka miatt nem volt időm írni :cry:

Azt már régen megállapítottam, hogy CSUDASZÉP minden kisbaba, nagybaba, kisfiú és kislány!!! Samut már megdícsértem, remélem gyógyulgat!! Majácskát is ismerem és hát szerintem sem E.T ezen a képen, nekem egy kiváncsi kiscica jut eszembe.
Ha csak a friss képeket nézem máris itt a bizonyíték:
Lizi ezen a kockaevő képen olyan nagyon bájos! Igazi puszilnivaló pofikája van :wink: És a sok kissrác Farkas és Zsék meg tényleg nagyon dögös pasi, ha szabad ilyet írnom.

Lenne egy körkérdésem hozzátok!
Benike még csak 1 hónapos múlt, de szeretnék nyaralni egy nagyot a Balcsin. Mikor pocakos voltam úgy gondoltam idén majd nem megyünk sehova, de most nem bírom a bezárságot és úgy gondolom egy keres nyaralóban jó lenne neki, hiszen a másodikon lakunk. Tényleg olyan sok mindent kellen cipelni és árt a környezetváltozás ilyen picinek? Ezt még megoldhatom, hiszen én ott leszek vele és az a lényeg, de félek a hosszú autóúttól. Nektek mi a tapasztalatotok? Augusztusban mennénk.

További szép napot MINDENKIENEK!

Viki

Kép
viky30

keres=kertes

És teszek fel pár képet én is....

Kép
1 naposan

Kép
friss kedvenc képem

Kép
és egy másik

Kép
viky30

sziasztok,

gyorsan csak rieksön Vikiére..

szóval nyugodtan menjetek csak a Balcsira!!!!!!!!!!!!!!!
persze minden baba más, de ha Beni alapból egy nyugodt típus, akkor nem hiszem h baj lenne a környezetváltozással. persze feltéve hogy a szülők is nyugodtak efelől, mert ha ti idegesek vagytok akkor és ott sztem tuti átveszi :wink:

én semmiképp nem mennék külföldre még ilyen picivel, még ha ismert dolgai nem lennének Lizinek, akkor sem.
de itthon simán!!!!

augusztusra már 3,5 hónapos lesz! az meg már jó kor :wink:

hosszú autóút..... miért??? ha nem a Balcsi másik felére mentek akkor nincs messze!
nekünk Földvár 2 óra..... sztem simán kibírja. majd menjetek max alvásidőben, ha nem szeret Beni autózni! összepakolsz, aztán amikor gyerek álmosodik, zsupsz be a kocsiba, mire felkel, ott vagytok! hm..??? :lol:

sokminden meg ... háááááááááát változó kinek mi a fontos, de tuti több minden kell mint amikor 2ecskén mentetek...

az is nagy igazság hogy ha 3 napra megy az ember ugyanannyit pakol mint ha 2 hétre megy... szóval hajráááááááááááááá azt mondom, no para!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Édesdrága csíkoszoknis nevetős oroszlános kép!!! szép kisfiú! :wink:

pusszok
lmkata

Viki: szerintem/tünk is bátran vihetitek Benit a Balcsira, ha nincs gondja az autókázással. Az alvási időszakban biztos el lesz.
Milost szeptemberben (max kéthetesen) mi is megutaztatjuk egy kicsit :roll: 8) .
Imi (Edus titkára :wink: )
mazsolák

Imi Edus titkára??? :lol: :lol: :lol:
Nahát!!! Tolbamond??? :lol: :lol:

Milost egy kicsit megautóztatjátok??? Csak egy egész picit. :lol:

Vikinek én is azt írtam a másikban, hogy szerintem pont az autókázástól nem kell félni. Én még nem igazán hallottam olyan babáról, aki ne bírta volna az autózást. A motor zugás olyan monoton, elkábítja őket.

De ha valakinek van ellenpéldája, kíváncsi vagyok. Én tényleg nem tudok ilyet mondani.
Inkább olyat, aki ha nem bír vele, akkor irány a kocsi, mert ott tutira elalszik. :lol: :lol:

Nahát, tényleg milyen pangás van itt. Na, talán a hétvége miatt. Holnap hétfőn, talán több idejük lesz a mamiknak, és a nyaralók is visszajönnek.
Nehogymár még a végén én itt írogassak magamnak!!!!! Vagy akkor átcsábítom a másikból, az amúgy is ide tartozó anyukákat, akik még eddig nem igazán jöttek ide is. Pedig ma egy újabb babával bővült.

Remélem, máshol esik, mert itt rettentő fülledt meleg van. Sokkal melegebb, mint napközben. Mi lesz itt még nyáron!!!

Na, jó éjt akkor Mindenkinek, és holnapra jó hetet!!!

Andi

Kép

Kép
b79andi

sziasztok, magamra nem jellemző módon felrakok egy pár képet a hétvégéről.
szombaton telkeztünk, ma meg strandoltunk, aminek a végén jól meg is áztunk bár erről nincs kép.
Laura egy vízisellő, imádja a vizet és a pancsolást. a legújabb, hogyha kavicson v. betonon fáj a térde, 4kézláb megy úgy, h. a térdei nem érnek le, olyan mint egy kis lépegető. :D

Kép telken

Kép telken

Kép durci

Kép ismerkedés a kutyával

Kép strandon

Kép strandon

Kép strandon

Marcsi

KépKép
alon

minden baba gyönyörüü, Farkó, Maja, MMZS-k, Liza, Beni !!

Nóri, jogos a kérdés, itthon én sem hittem volna, h. előjönnek dolgok. a nagyja igen, ahogy megláttam a gépet v. témát, de u.akkor egy csomó minden nem, v. nem úgy.

Nóri, drukk neked és gyógyulást kívánok ! a legszarabb, amikor az ember fején fáj vmi.
a főzeléket is hagyod kézzel enni? Laura is mindent szeret, ami kézzel ehető, de a főzeléket én nem hagytam még egyelőre, bár úgy lehet, h. jobban fogyna.. :lol:
milyen joghurtot adtál??

Andi, örök igazság, h. mindenki más és másképp éli meg alapból a munkát, főleg később gyerek mellett. én elvben Laura 1,5 éves korában mentem volna vissza, tesót nem tervezünk jelenleg.
minden tiszteletem azoké, akik hosszútávon jól érzik magukat otthon csak gyerekneveléssel, én 3 évig én kizárt dolog, h. bírnám itthon, 2-t sem biztos. én nem vagyok az az ősanya típus.
szerencsére a gyermekem is kooperatív, jól érzi magát nagymamával, ezért nekem is könnyüü. ha nem így lenne, hanem sírna, meg szenvedne, valszeg nem így írnék.
viszont a munka {eddig az 1 hét tapasztalata alapján} engem feltölt, ami neki is jó.

Kata, elektromos szúnyogriasztó?
nálunk is sok a rohadt vérszívó. Laura szobájában is megy egy, mert múltkor vmi 7 csípést számoltam meg rajta. és mikor itt volt a dokinő a hányás miatt, írt Fenistil cseppet, h. elmúljanak.
nem lehet, h. a kánikula viseli meg Lizát éjszaka?
Laura nagyon szenved tőle, néha még inni is kér éjszaka. {ami rá nem jellemző, h. ébredne amúgy}

Edus, nem is gratuláltam, nagyon frankó nevet választottatok harmadszülöttednek.. :lol: nagyon tetszik !
már szinte hallom amúgy, ahogy angolék nyelvtörőznek a második névvel.
Sugarloaf előadás sörrel megspékelve tuti lehetett.. :wink:

Anzsi dumás Bendének nagy puszi !

Viki, 1 az 1 ben azt tudom írni, amit Kata !
mi tavaly augusztusban mentünk több napra Laurával úgy, h. ő május végi születésüü, aztán meg szeptemberben.
nagyon frankó volt, jól sikerült minden, Laura egész nap jó levegőn stb.. Laurára már akkor is kifejezetten jó hatással volt az új környezet és új ingerek adta felfedeznivalók. tehát nem hogy elromlott volna, hanem nagyon kiegyensúlyozott volt végig. nekünkj nem volt utazóágyunk akkor még pl, hanem a faház ahol aludtunk, ott egy harmadik díványon aludt jól körülpárnázva. szeptemberben meg a földön laticelen..
mostmár van utazóágyunk perszel hehe..
szoptatni én a parton egy félsátorszerüü alkalmatosságban szoptattam. így jó volt, h. nem kellett elrohanni a kocsiba v. a szállásra. nekem így volt kényelmes a "nyilvános" szoptatás, én enélkül nem igen éreztem jól volna magam.
mindjárt teszek fel róla képet. az ajtót egy lepedőből csináltuk rá, napközben meg itt volt benne Laura.

puszi mindenkinek

Marcsi

Zsófi, jobbulást Samunak !

Marcsi

KépKép
alon

Kép Viki, ez A félsátor

Marcsi

KépKép
alon

látszik is asszem a lepedőből az "ajtó", épp hátra van hajtva.

lányok, melegkiütéssel lehet vmit csinálni? mármint hintőpor, krém, stb?

Marcsi

KépKép
alon

Laura tündérke, nekem a durcis tetszik nagyon!!!
Marcsi, nekem e védőnő azt javasolta, hogy már reggel egy kis popsi krémet tegyek Bende nyakára (neki ott szokott lenni kiütés a melegtől), nekünk ez bejött. Puszi Nektek is!!!

Viki, szerintem is irány Balaton!!! Mi Sopronba mentünk amikor Bende 3 hónapos volt. Beni, nagyon édes!!!!!!

puszi mindenkinek!!!!
mangó

tegnap már csak nagyon minimál hőemje volt samunak, ma délre azért megyünk a dokinénihez mert egy-két kérdésem is van!

így samunak most 7db foga van, a félig előbújtak most a begyulladt gennyes ínyébe ágyazódtak (guszta, mi?) de szerencsére már nem nyűgös.
viszont tud kukucsosat játszani, haláliédes, saját maga elbújik a pelus mögé.... és kuncogva várja h megtalálom-e.

kata, hol béreltetek végül házat? mármint hogyan találtátok meg?

nagyon sok mostanában a feszkó, azért is jelentkezem kevesebbet- a övőnkön (csaba munka zsófi munka) agyalunk sokat. csabát megkeresték ketten mindét ajánlat totál más és mindkettő az álma: az egyik a független, anyagi jólét de bizonytalan, a másik a szellemi függetlenség és dreamjob viszont fix fizetés, ami nem fogja az egeket érni. szal most ezen hezitál én meg mivel sajna nem jön össze amit akartam volna (most már elárulom: ovi-bölcsit a suliban, rég van róla szó de sajnos idén még nem megoldható), így bizonytalanná vált a jövő évi tanításom mert nincs olyan bölcsi ahová az 1 éves samut beadnám, (nem és kész) babysitterre magánbölcsire nincs pénzem így nem valszin h működni fog. félek h hiányozni fog a munka, viszont samut meg nem engedem 1 évesen bölcsibe (már ebbe ami itt van). szal lebegünk most mind2en.

bébik cukkancsok! fürdőzős lolo, és nagyon kék szemű maja és lizu HIPERCUKIK!!! MIND A HÁROM CSAJZI GYÖNYÖRŰ!! lolo fülbevaló látom már megvan! hogy viselte?

lányok köszönöm a drukkokat meg gyógypuszikat! szilvinek meg a vigasztalást!!
A FIÚK: FARKÓ, BENI ÉS MMZSÉK NAGYON NAGYON ÉDIK! MILYEN NAGY MÁR ZSOMB!!!! :wink:

most megyek.!
nem olvastam vissza bocsi a hibákért !!
kerekpocak

övőnkön =jövőnkön
kerekpocak

Sziasztok!

Változatosság kedvéért megint rosszul vagyok.....de van egy halvány tippem hogy mitől, majd ha beigazolódik elmondom. ha viszont nem akkor totál el leszek keseredve....:(

Zsigu és Zsombi tündériek. Úgy szeretem ezeket a fűtőtestes képeket! :) Tisztára olyan arcot vágnak, hogy mi jók vagyunk, nem csináltunk semmit! :lol: Ezen a képen nagyon látszik hogy Zsigu tiszta Imi, Zsombi meg Edus!

Loloka is gyönyörű! Nekem is a durcás kép tetszik a legjobban, de szerintem nem is durcás ott, csak elgondolkozik.
MArcsi,az az igazság, hogy nem nagyon eszi Farkó a főzeléket. De ha hígabb kaját adok neki, azt is kézzel eszi. Nem engedném én se,de kicsapja a kezemből a kanalat és egyedül akarja. Hát akkor inkább engedem. Anyukám szerint nem kéne, mert nem fog megtanulni enni, de ezeket a "ne engedd most mert soha nem fogja tudni" dumákat nem szeretem. Mindennek eljön az ideje, most maszatol, de meg fogja tanulni.

Andi, hát persze., hogy befogadtunk!!!!! :lol: :lol: Egyébként jelentem élő példák vagyunk arra aki nem szeretett autózni. Amíg Farkasnak hordozója volt, ha nem alvásidőben mentünk, sehova nem tudtunk elmenni, mert üvöltött. Szerintem kényelmetlen volt neki a hordozó, de amióta nagyfiús ülése van, már nem is ülök hátul, mint egy kiskirály üldögél és nézelődik nagyokat. :)
Ki szült a másik topikban????? Csak nem Fatima?????

Viki, Benike nagyon szép!!!! Az oroszlános kép nálam is a favorit. Szerintem is nyugodtan vigyétek a Balatonra. Csak a nappal kell nagyon vigyázni. Mi tavaly ki sem mozdultunk a lakásból, csak este, amikor az a nagy meleg volt.

Jaj, MArcsi jut eszembe még régebben írtad, hogy gyógyszertári naptejetek van. Mi a neve? Hány faktoros? Farkónak van egy kis napallergiája, és szeretnék vmi 30-50 faktoros naptejet, de a mi gyógyszertárunkban azt mondták elég a 20 is, de szerintem nem.

Julcsi, mi van veletek? Nagyon boldog névnapot kívánok kicsi Barnusnak!!!!!!

Zsófi, hát akkor nem könnyű időszakotok van. De biztos jól döntötök majd. Nálunk Zsolti tavaly nyáron hagyta ott a munkahelyét, aztán felvették máshova és két hét múlva azt is otthagyta. A családban mindenki kétségbe volt esve, hogy mi lesz, de én ráhagytam, tudtam hogy muszály változtatnia, mert különben gyomorfekélyt kap. És jóval kevesebb pénzért, de sokkal jobb állása lett. Szóval fel a fejjel. A pénz nem számít.

Samunak és Lizinek nagy gratula a fogacskákhoz!!!!!! Éljenek a fogacskák! :lol:

Na, hogy ennyit írtam jobban is lettem egy kicsit...:)
puszi, Nóri

Kép
nóri8

Sziasztok Csajok! :D
De jó, h írtatok! :D
És köszönöm, h akkor nem voltam bántó. Sztem sem, csak főnök mondta, azt gondoltam, ő tudja... :oops: 8) :wink:
Hébe hóba olvastalak titeket, sztem majd ahogy eszembe jutnaka dolgok úgy reagálok... :oops: 8)
Azt tudom, h megcsodáltam Farkas képeit! Annyira édes nagyfiú! Meg Lizicukorborsó is! Olyan hosszú ez a kiscsaj, h már nem is lehet rá azt írni, h "kiscsaj"...Olyan, mintha folyamatosan nyúlna. :) :) (Bár apukát még nem láttam élőben, de képeken úgy tűnik, h ő is nagyon magas. 8) )
Lolo, is nagyon csajszis!!!Nekem is az a koncentrálós"durcis" kép tetszik. Meg tök jól áll neki a kendő! :D
Érdekes, amit kérdeztél Nóri Marcsitól a munka, agy, felejtés dologról, mert én nagyon parázok rajta, főleg így h rengeteget fogok kihagyni... :oops: :?
Tökre örülök Marcsi, h ennyire simán megy minden! Néha én is mennék dolgozni - lehet, h inkább a társaság, a kikapcsolódás, más jellegű agyi kihívás vonz-, de tudom, (főleg ennyi idő után), h nagyon furcsa, és nehéz lesz, mind a munkába való visszaszokás, mind az, h nem leszek annyit a pasikkal... :roll: :shock: :oops: :?

Marcsi, amit Zsombi tud, azt ő is jobb szereti önállóan enni (pl tészta, husi, krumpli), bár most már a levesből is elég jó kieszi a lényeget, a "lé" részével még akadnak gondok... :oops: 8)

na most elküldöm, azt folytatom, ahogy éppen eszembe jutnak a dogok... :)
mazsolák

Viky, Beni nagyon szép kisfiú!!!!!Édes abban a csíkos bodyban, meg az oroszlánnal, nagyon cukkancs!!!!! :D

Zsófi, sztem nagyon klassz lehetett a darab, ismerve a te maximalításodat, ill a gyerekek képességeit. Hát igen, néha a technika nem akarja azt, amit mi. (és sajna azt is tudom,h a tőlünk független dolgokat is hajlamosak vagyunk magunkra venni.. :oops: :? )De tuti jók voltatok!!! :) :)
Örülök, h Samu jobban van. De az hogy van, h a gyulladt ínyébe ágyazódtak be/nőttek ki a fogak. Mintha azt írtad volna, ha a torka van begyulladva, v rosszul olvastam, akkor bocsi... :oops: :? Agyalás, háát nem könnyű, most én is így vagyok magammal..Imri már döntött, h mi és hogy lesz nála, neki könnyebb. Úgy tűnik, nekem is kezd kirajzolódni vmi...Munka még nem, de suliban gondolkozok, amivel esetleg itt is, és otthon is tudnék vmit kezdeni...,de ne legyen annyira fárasztó (3 gyerek+háztartás..), és hosszú (2-3 év, max 1-1,5), ami még teljesíthető is, meg hát a tandíj része is...(ugye most már otthon is kellene fizetnem, mert megszűnt a "kedvezmény"/v mentesség..)Szóval, tudom, h nem könnyű, és nagyon sajnálom, h az oviálom nem valósulhatott meg, de sztem Ti vagytok annyira ügyik, h meg fogjátok oldani! Azért ha lesz vmi, akkor írd ám meg!!!:)
Ja tényleg, költözés hogy áll? :)
Dokinéni mit mondott? :shock: :)

Nóri, felcsigáztál, ezzel a tippel... :oops: 8) :wink: .
Lehet,h vmelyik gyógyszerre, v gyógyszer komponensre lehetsz allergiás. :shock:

Barnusnak boldog névnapot!

Marcsi, tetszik a kertetek! :) Hol van?! Vmit majd mi is sztnénk venni idővel....

Köszönjük a dícsérő szavakat! :) :)

most lépnem kell, mert már így is úgy gépelek, h Zsombor az ölemben...utálja, ha a gép előtt vagyok.. :oops: 8)

ja pedig még akartam vmit, na majd később..
mazsolák

Kata, honnan jött elő az őssejt téma?! :shock: :oops: Talán a kistesónál levetetnétek? Sajna én nem sokat konyítok a témához :oops: :oops: :? , de annyit olvastam, h vki mellette/ellene van..,Sztem nem is ellene, hanem, mert nem tudunk róla konkrétumokat, vagy nem tudjuk, h mire jó/használható..Talán még kiforratlan... :shock: Ha esetleg tudsz meg róla vmit, akkor engem felhomályosíthatsz! :)

Anzsi, keressük majd egymást, oksi! Pusszok Bendemackónak! :) Résen leszek, de inkább délután... :)

Ja magunkról: egyik este lefekvés előtt Zsigu simizza, puszilgatja a pocimat, mesélt Milosnak, aki rugott neki egyet a pocimon keresztül. Szegény Zsigem úgy megijedt, nem tudta mire vélni a dolgot. 8)
Majd a szitu után "benézett" a köldökömön, és mondta, h látja a babát, és látta a szemét??!!! :oops: 8)
Különben azt mondta, h "neki a Zétény jobban tetszik..." (ennyit arról, h ő is kapott szavazati jogot..., vki kérdezte még korábban...)
ja és legújabb dolog, mai érdekli a "melltartó funkcionalítása/működése", mért kell, mért csak a lányoknak van, a fiúknak mért trikójuk van..., és hasonlók... :oops: 8) :lol:
És ha játszanak, hancuroznak a fiúk, akkor Milos így egyből "felébred", és kirugja a "ház oldalát=pocimat"..., már Imri is látja a hullámzásokat.

ja pocis fotó, lesz, ígérem. :oops: :oops: :? 8) :wink:

Reni, ha olvasol, küldök képeket+levelet.... :)

na léptem ebédet főzni! :)

Pusszok Mindenkinek, vigyázzatok Magtokra!:D
mazsolák

sziasztok Lányok!!!

Oké Edus, én vagyogatok, remélem most sikerül :lol: :wink:

Nóri!!! tippelek valamire, khmmm, :wink: 8) :oops: de jó lenne, ha egyre gondolnánk :)

Barnusnak nagyon boldog névnapot!!! Julcsi hol vagytok?????

Andi, nekünk is volt olyan korszakunk amikor Bende nem szeretett autóban utazni, aztán elmúlt :)

Zsófi, drukkolok, hogy úgy alakuljon a jövőtök ahogyan azt elképzelitek :wink:

Panni, hol vagytok??

puszi mindenkinek!!!

p.s. Kata megcsodáltalak Titeket tegnap :wink: és Samun is jókat szórakoztam! :wink:
Zsóka, remélem azért nem jelentkezel, mert elutaztatok!!!! ha igen akkor jó pihenést!!!!!!
mangó

Mindjárt ébredés, deazért...

Marcsi: Édes Laura! Ez a sapi nagyon tuti neki!!! És a fürcsis képek!!! A kendő naaagyon édesen áll rajta. Hogy élvezhette a fürcsit. Érdekes mászási technikát alakított ki. Állítólag én is így másztam anno, és gyorsan lábra keltem, mert fájtak a térdeim, és a mászás igy meg baromira fárasztó volt. :lol:

Nóri: végre ellen példa. No azért nem lehett valami jó. Nem Fatima szült, még. Legalábbis nem tegnap. Hogy ma mi van....

Ébresztőőőőőő!!

Üdv: Andi

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

NAGY LEÁRAZÁS VAN A www.babastore.hu OLDALON!

NÉZZETEK BE, NAGYON VAGÁNY RUCIK VANNAK MOST NAGYON JÓ ÁRON!!!!!!

Este jövök!!!

Puszi!

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Na, jó egy pcit még maradok ameddig fel nem ébred Niki :D

Maja valami hihetetlen milyen gyönyörű babalány!!!!!! Azok a szemek... :D

Lizacica nagyon ügyesenrágicsálja azt a valamit :wink:

Farkas is látom jó kis husikás ! Nagyon aranyos ahogy játszik!!! Jó hapsi lesz :wink:
(Niki 11,35kg :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :oops: )

Mmzsék szintén nagyon jó pasik :wink: Szépen sikerült kidekoráni magát zs-nek :roll: :oops: :lol: Sugárzik róluk, hogy milyen elevenek :lol:

Viki
Üdv itt :D
Beni írtó cuki pasika!!!!!! Nagyon gratulálok hozzá!!!!!

Laura nagyon cuki!!!! Nagyon édi a képeken :D És milyen kis törékeny!!!! Alig merném megfogni :oops: :D (az én Nikimhez képest legalábbis :oops: :lol: )

Ébred a csajom!

Pusszok!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Anzsi, sztem egyre gondolunk Nóriékkal kapcsolatosan..... :oops: :oops: :) 8) :wink:
mazsolák

Reni, tök jó,h jöttél! :D :D Sok a munka?? ritkábban jársz errefelé... :)
mazsolák

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?