Szia Ducimami!
Nagyon örülök, hogy írtál, remélem többször fogsz írni, olyan jó kis csapat kovácsolódott össze itt a fórumon.
Csajok, amúgy nem is ducimami a Kati, hanem nagyon csinos anyuka. Tudom, ez csak topicnév
Bezzeg én, mint anno kezdő, rögtön megadtama teljes nevem
Kati, teszel fel képeket rólatok, vagy legalább Nándikáról?
Tegnap osztálytalálkozón voltam, nagyon jó volt, de csak rövid ideig voltam, mert hát az "éhező" Petikém nagyon várt haza.
Imike jobban van, szerencsére. Lehet, hogy a felső légúti mizériája húzodott oda le neki, mert antibogyót is szedett. de persze lehet egészen más az oka, de nem lehet tudni, hogy mi. A kórházban az ambulancián, vagy egy órát váratták őket, ennyit a sürgősségi ellátásról. Nagyon büszke vagyok a fiacskámra, nagyon ügyes volt az orvosnál, már nem fél a dokiktól. Biztosan azért mert, amikor Petikéhez kijött a háziorvosunk, nagyon összehaverkodtak. Lehet, hogy most fog leszokni a pelusról
Petike szeme is jobban van, csepegtetem, ami persze nem nagyon tetszik neki.
Szilbee, már kérdezted, hogy Imikét hogy viseli meg a tesó érkezése. Lekopogom, kop, kop, nem nagyon, egy kicsit sírósabb, de igyekszünk mindig neki adni elsőre mindent, bevonom a Petike körüli foglalatosságokba. Nagyon szereti nézni, ahogy Petike ordít fürdés közben. Ő meg csak neveti.
Petri!
megkérdeztem a patikába a szélcsövet, azt mondta a csaj, hogy az csak arra jó, ha valakiben keresztbeakadt a szél, azzal lehet könnyíteni rajta. Hú de megfogalmaztam...Meg elég drága is, de nem mondta meg az árát, én meg nem firtattam.
Na lépek, menek teregetni....stb....