Sziasztok!
Na, megpróbálkozom még 1x
Szóval bocsi, de egyszerűen nem volt kedvem irni... kicsit túl sokat agyalok munkahely váltás, hova adjam be a Hannát bölcsibe, meg ilyenek... Egyrészt imádok tanitani és nem tudom,h ogy jobban járok-e azzal, ha egy multinál robotolok és nem látom Hannát, minthogy kevesebbet keresek és mondjuk 2-3 helyen dolgozom (suli, magán és talán nyelviskola). Aztán bölcsi kérdés: Felvették Gyálra és a suli melletti bölcsibe is. Szivem szerint a suli mellettibe raknám, mert sokkal, de sokkal szimpatikusabbak ott.... De ha mondjuk stweardess leszek mégis a végén, akkor meg mindenképp a gyáli a jó helyileg... szóval nem egyszerű és én meg csak agyalok és agyalok...
Elmaradásaim:
Tünde!
Boldog szülinapot és névnapot!
Petidnek boldog szülinapot!
Boscó!
Nagy nagy gartu a diplomavédéshez!!!
Eszti!
Petinek is nagy gartula a diplomavédéshez!
Boscó!
Az aprómagvasokkal (eper, málna, kivi stb) én mindenképp várni fogok jövőig. Elméletileg olyan másfél éves kortól adható. Az allergiában az a ronda, hogy nem biztos, hogy rögtön előjön, lehet, h ogy csak évek múltán. De az már jó, hogy most nem lett tőle semmi baja. :d
Eszti!
Pécel fele nem nézelődtetek?
Anita!
Kitartást az utolsó tanulós napokhoz!!! És Botinak mennek a gyógymanók, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön!!!! Nem lehet igy könnyű tanulni. Nem is tudom hogy csináljátok!
Ildi!
Azért az a 8 már bőven elég még egy lagzihoz is.
:D:D:D
Annácska!
Nagyon ügyi a kiscsajod!
Gratu neki!
Babetta!
A Scorpions még létezik???
:D Jó bulizást!
:D Levi jó fej lehet.
:D
Angi!
És Lidinek nem hiányzik a játszótér? Hanna minden nap lekéreckedik a kertbe és nagyon várja, hogy a szomszéd kiscsaj játszon vele...
Ha meg játszóra megyünk,a kkor nagyon él.
(én viszont 2 óra alatt kipurcanok
)
Vali!
Wow!!!
Gartu a 10 kiló átlépéshez!
:D:D
Tegnap összefutottam Mamackával az Ikeában és Szelivivel az Árákádban...
A barátnőmnek már rég dolgoznia kellett volna, én meg traccspartyztam...
Ez a tegnapi House szörnyű volt... én szeretem Kulkát, de nem Houseként... Olyan rossz volt...
:( Hirtelen nem értettem a dolgot, hogy miért változott meg a hangja... Meg azt hittem, hogy nem lesz több rész, nem hogy szinkronhang váltás lesz.
És igen!!! Leirtam majdnem mindent, amit akartam.
És a kiscsaj békésen ül velem szemben és dumál.
Hihetetlen!
Nagyon kellemes napot nektek mára!