Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ildi, nem akarsz eljönni az esküvőre mixernek??? :wink: Peti pont azt mondta, hogy az milyen faja lenne, ha lenne egy koktélos mixer ott a grillteraszon. :wink:
Vendég

Eszti :D :D :D :D :D

Én csak hobbi mixer vagyok (tudok 6-8 félét, de azt jól :wink: :roll: )

ari vagy, hogy ilyenre gondoltál :D :D :D , de ha tényleg akartok, akkor inkább keressetek profit :lol: :lol: :lol:

Majd ha jöttök hozzánk akkor keverek nektek itt, okesz??????

vas

Sziasztok!

Na, megpróbálkozom még 1x :D

Szóval bocsi, de egyszerűen nem volt kedvem irni... kicsit túl sokat agyalok munkahely váltás, hova adjam be a Hannát bölcsibe, meg ilyenek... Egyrészt imádok tanitani és nem tudom,h ogy jobban járok-e azzal, ha egy multinál robotolok és nem látom Hannát, minthogy kevesebbet keresek és mondjuk 2-3 helyen dolgozom (suli, magán és talán nyelviskola). Aztán bölcsi kérdés: Felvették Gyálra és a suli melletti bölcsibe is. Szivem szerint a suli mellettibe raknám, mert sokkal, de sokkal szimpatikusabbak ott.... De ha mondjuk stweardess leszek mégis a végén, akkor meg mindenképp a gyáli a jó helyileg... szóval nem egyszerű és én meg csak agyalok és agyalok...

Elmaradásaim:
Tünde!
Boldog szülinapot és névnapot!
Petidnek boldog szülinapot!
Boscó!
Nagy nagy gartu a diplomavédéshez!!! :D
Eszti!
Petinek is nagy gartula a diplomavédéshez!

Boscó!
Az aprómagvasokkal (eper, málna, kivi stb) én mindenképp várni fogok jövőig. Elméletileg olyan másfél éves kortól adható. Az allergiában az a ronda, hogy nem biztos, hogy rögtön előjön, lehet, h ogy csak évek múltán. De az már jó, hogy most nem lett tőle semmi baja. :d

Eszti!
Pécel fele nem nézelődtetek?

Anita!
Kitartást az utolsó tanulós napokhoz!!! És Botinak mennek a gyógymanók, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön!!!! Nem lehet igy könnyű tanulni. Nem is tudom hogy csináljátok!

Ildi!
Azért az a 8 már bőven elég még egy lagzihoz is. :D:D:D:D

Annácska!
Nagyon ügyi a kiscsajod! :D Gratu neki! :D

Babetta!
A Scorpions még létezik??? :D:D Jó bulizást! :D:D Levi jó fej lehet. :D:D

Angi!
És Lidinek nem hiányzik a játszótér? Hanna minden nap lekéreckedik a kertbe és nagyon várja, hogy a szomszéd kiscsaj játszon vele... :D Ha meg játszóra megyünk,a kkor nagyon él. :D
(én viszont 2 óra alatt kipurcanok :lol: :lol: )

Vali!
Wow!!!
Gartu a 10 kiló átlépéshez! :D:D:D

Tegnap összefutottam Mamackával az Ikeában és Szelivivel az Árákádban... :D A barátnőmnek már rég dolgoznia kellett volna, én meg traccspartyztam...

Ez a tegnapi House szörnyű volt... én szeretem Kulkát, de nem Houseként... Olyan rossz volt... :(:( Hirtelen nem értettem a dolgot, hogy miért változott meg a hangja... Meg azt hittem, hogy nem lesz több rész, nem hogy szinkronhang váltás lesz.

És igen!!! Leirtam majdnem mindent, amit akartam. :D És a kiscsaj békésen ül velem szemben és dumál. :D Hihetetlen! :D

Nagyon kellemes napot nektek mára! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt :)
Cory :)
Drukkolok neked a vizsgádhoz :) Meglátod sikerülni fog :)
Jó az új atvarképed :)

Melitta :)
Köszi, feljegyeztem :D

Vali :)
Akkor még képlékeny a dolog :D De Aliznak is biztos jó, hogy otthon vagy vele :)
Mikor költöztök? Hogy álltok a lakás eladással?
Dr. Hause nekem sem annyira tetszik így :?

Ági :)
Tündi Patríciával etetett ennyi idősen epret és most jött ki rajta az allergia, ha jól emlékszem :roll: De inkább kérdezd meg őt :)
Tényleg hiányzik Kulka hangjából a flegmaság :?

Eszti :)
Ha találsz valami jó telket vagy házat a XVI. kerületben szólj :D

VokEszter :)
Hát nem lehet egyszerű a munkába visszaállás gyerek mellett. Meg fogod találni a jó megoldást :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Hello,

csak 1 gyors bekukk, mert itt van a tesóm és neki kell a gép.
Lidi amúgy imádja Danit. Reggel is be akart jönni hozzá, aztán amikor bejöttünk nem mert odamenni, csak nézte. :D

Anita,
hogy vagytok ma? Szegény kicsi Botus? Meyik nap mész á.vizsgázni?
Ildi,
és ízlett a koktél? Mojitot is szoktál csinálni? Mert amit én találtam, annak a receptjében egy csomó ismeretlen dolog volt. És a mixerpoharat hol vetted? Én is kerestem, mert a miénk nem annyira jó.
Eszti,
jól vannak Boriék?
Vok,
ez igen nagy dilemma. Én is valami hasonlókon gondolkodom. Mondjuk 2 éves koráig én még itthon maradok, de kistesós dolgot kicsit elhalasztjuk. Drukkolok, hogy megtaláld a legjobb megoldást!
Megyünk játszira, csak nem 3szor, hanem mondjuk 1szer vagy 2szer. Lidinek is muszáj rohangálnia és ismerkednie.
Annácska,
ez durva, amit írtál a játsziról. :( Nálunk kicsit sok a szemét pl. cigocsikkek, amiket az anyukák, apukák szórnak a földre :shock: és az én Lidim mindig minden felszed és viszi a kukába.
Vali,
és akkor Pesten fogsz dolgozni és Vini is marad a régi sulijában? Alíz meg bölcsibe megy?

Na lépek. ja és Dr. H. tényleg nem jó így... :(
Szép napot!
angi79

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltok! :) Olvasni mindig szoktalak titeket, de az írásig már nem jutok el, lusta kutya vagyok néha :oops: Vagy épp babanet nincs, vagy ébred a ded, vagy közbejön valami :(
Mi jól vagyunk, Dorci növöget és okosodik :) Kész nőci már :) Ami a kajálást illeti, hát még mindig pempőn él, de csak nem marad ez mindig így :? Tesóügyben sincs még semmi, lassan belenyugszom, hogy ez sem lesz sima ügy :(

Majd próbálok még jönni! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

....az elveszett bárány :)

Sziasztok

Bocsi mindenkitől, hogy így kimaradtam, nem igérem, hogy sűrűn fogok jönni, de a talikon mindig megpróbálok részt venni (ha hétvégén lesz).
Az a helyzet velünk, hogy az éjszakáink rémálmok. Még mindig csak 4 fogunk van, cserébe az egész innye fel van duzzadva, így éjszakánként gyakori a 30 perces kelés... sajna. Ha napközben alszik egy-egy órácskát, én is azt teszem, na szóval ezért nem nagyon tudok jönni. Próbáltam kicsit visszaolvasni, amíg ébren volt a Lili, de nem nagyon ment így sem. Ha tudok benézek, és reménykedem, hogy most már megindulnak a fogacskák és nyugodtabb éjszakáink is lesznek. Nagyon puszilok minden babát és mamát

Vokeszti: Tőled annyit kérnék, hogy csörizzél rám, ha esedékes egy hétvégi tali, mert minden képpen mennénk rá, köszi.

Elköszönésként dobok pár képet, és tényleg megpróbálok időnként bekukkantani

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Figyi, Gyöngyi! Én nem akarok beledumálni, de ha szopizik még a csaj, akkor vedd magad mellé ebben a kritikus időszakban és akkor legalább pihentek is. Vagy ti együtt alszotok? Csak mert én azóta alszom, mióta mellettem alszik, s már nem ébred éjjel. Kop-kop! Így hamarosan mehet saját ágyikóba.
Csak egy tipp. Bocs!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!!
Hú, de régen jártam erre!! Hogy vagytok?
Egy pár napja van megint Netünk, azért nem voltam sokáig.
Mindenkinek üdv!!

Kép
sziszi71

Sziasztok

Gyöngyi
Haláli a lányod !! :D
Az éjszakáid nem irigylem. :cry:

Eszter
Létezik még és az új lemezük, ami most jelent meg az eddigi legjobb. SZERINTEM :) :wink:
Levi is mindig kinyomja, ismerem az érzést. :twisted:

Anita
Szegény Boti. :(
Remélem hamar helyre jön, és talizni is tudunk majd. :D
Diplomád meg simán meg lesz, ne izgulj. :wink:

Melitta
Felétek nem jártam, de el tudom képzelni, hogy milyen lett az út. :shock: :( A miénk nagyon nem változik szerencsére. Mikor is költöztök??? :wink:

Évi
Ha már ilyen ritkán jársz felénk, legalább pár képet dobj Dóriról. :wink:

Angi
Nagyon tetszik a homokozó az erkélyen. :D :D Olyan furi ott látni.
Levi is szert homokozni, most készülünk neki venni kagyló formájú homokozót.

Lányok
Majd megszokjátok Kulkát is. :wink: Én ritkán nézem, de ez a rész tényleg érdekes volt. :shock: :wink:

Cipő témához már nem írok, mert azt írnám én is, mint a többiek.

Oltás simán ment, eddig semmi változás Levin, remélem nem is lesz. :)

Képet majd máskor dobok, mert nincs most kicsinyítve. :oops:

Ildi
Én simán bevállaltam volna Esztiék lagziját. :wink: :D :D
Nálatok is volt jég ???

Anna
Oké, körbe tekerem. :D :D

Vali
Jó hétvégét nektek! :)

Bocsi, hogy ilyen szűk szavú voltam. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

na, most nyugi van egy kicsit (ül az ölemben)

nyf: köszi a tippet, de ezt csinálom már egy ideje én is. Úgy van, hogy kb. éjfélig alszik az ágyában és utána kezd el kelegetni. Mikor másodszorra felkel, kiveszem magunk mellé. Csak nálunk az a gond, hogy soha nem szoptattam fekve, így mikor cicin altatom vissza, fel kell ülnöm hozzá. Próbáltam fekve is ciciztetni, de úgy nem hajlandó. Adom neki a homeós cuccokat, de az se nagyon seggít. Na megyek, mert már nyűglődik

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Anita, igen, még gekkozunk, heti egyszer. Januárig tart a tanév. :) Aztán nem megyünk többet.

Eszti, nekünk augusztus 4-én, Domka névnapján lesz. :wink: Már kezdődik a para… :D

Gyöngyi, milyen nagy már Lili, gyönyörű :)

Megyek tanulni… :?

Nyugis estét mindenkinek!

faby

Sziasztok,

Mind a két csemetém hamar kidőlt ma este, én is már pizsiben, tök furi, hogy még viszonylag világos van :shock:

Anita: Remélem a doki holnap már mindent rendben talál Boti fülénél! Drukk!!!

Eszti: Hajrá-hajrá teleknézegetés :D Én nagyon élveztem böngészni a hirdetéseket, meg menni nézelődni :) Kicsit kizökkentett a mindennapi monotonitásból.

Ildi: Simán bevállalhattad volna Esztiék esküvőjén a mixerkedést :) Néhány koktél után már úgyse tűnt volna fel a vendégeknek, hogy mindig ugyanazt a pár félét kapják :lol:

Eszter: Jó kis dilemmában vagy, nem irígyellek érte :( De tuti a legjobban fogsz dönteni! Mikortól menne Hanna bölcsibe?

Annácska: Jövő hónapban jó lenne költözni, de ha augusztus lesz belőle, az sem baj. Mondjuk érdekes lesz a mindig láb alatt lévő, és anya gatyáját el nem eresztő lányommal :roll:
Lakáseladás folyamatban, van néhány ígéretes érdeklődő, de mindenki úgy van vele, hogy megnéz még párat, mielőtt dönt :evil:

Angi: Vini egyelőre marad a régi sulijában, Alizt meg még nem tudom, hogy hova írassam be bölcsibe: Szentendrére, vagy Bp-re : Szentendre azért jobb, mert nem kell sokat utaztatni, a Bp. meg azért, mert ha valami gond van vele, akkor a 11. ker-ből hamarabb odaérek érte. Ezen még elfilózok egy darabig ...

Évi: Ne aggódj a pempős kaja miatt, Aliznál is leginkább még az a nyerő, bár ma evett rendes darabos kaját ebédre ... bele is telt egy órába, mire végeztünk vele :shock: :shock: :shock:

Gyöngyi: Nagyon édes Lili, főleg a bocis képen olyan zsivány :)
Alvás horror lehet, én már tuti gyogyiintézetben lennék, ha ezt művelné velem a csaj, bőven elég nekem a napközbeni nem alvása :(

Babetta: Ne is legyen azzal az oltással semmi baj! :wink:

Na most már be is sötétedett, gyorsan megnézem a T4xi végét, mert a múltkor sikeresen bealudtam rajta :oops: :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Hát ma sem volt nagy forgalom :wink:

Évi :)
Örülök, hogy jelentkeztél ide is :wink:
Pipi majd csak eszik egyszer normálisat is :D

Gyöngyi :)
Végre rólatok is lehet hallani :)
Sajnálom az éjszakáitokat :( Kitartás :) Lili nagyon szép kiscsajszi :D

Csilla :)
Hű, már tényleg nincs messze az esküvő :shock: Kevesebb, mint 2 hónap :lol:
Drukk a vizsgákhoz :)

Edit :)
Nem akarlak elkeseríteni, de tegnap a védőnő azt mondta, hogy 1-3 hét mialatt kialakulhat az oltás mellékhatása :roll:

Délután nagypapánál Petka becseresznyézett :lol: Lehúzza a faágat és letéi a cserit :D Annyira édes. Fotót nem készítettem, csak videót, de majd a hétvégén csinálok képet is :)

Szép estét Mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Érthető, hogy más lakást is megnéznek, ti is ezt csináltátok :lol:
Azért nagyon drukkolok, hogy mielőbb találjatok valakit, aki megveszi a lakásotokat és tudjatok ti is költözni :D
Jó film nézés :wink:

annácska

Annácska: Jó-jó, hogy mi így csináltunk, de ő ne utánozzon bennünket, ne ténferegjen össze-vissza, hanem vegye meg a kéglinket :evil: :wink: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hoztam friss képeket is :)
Kép
Kép
Kép
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hiába, na! Ezeka Cory-porontyok is nagyon szépek és megigézőek. :) Te, a Liza tiszta anyja! Mondták már? :wink:

Melitta

Kép
nyf

Csillus, azonnal el kell mesélned, hogy hogyan veszed rá magad a tanulásra. Én azon kaptam magam, hogy egyáltalán nem tudok figyelni és nem marad meg bennem semmi. Mióta vizsgaidőszak van naponta 2x főzök, ragyog a lakás és se mosatlan, se vasalatlan: minden elfoglaltság jó kifogás... :roll:

Melitta

Kép
nyf

Csatlakozom Melittához, letagadhatatlan Liza :lol: Milyen gyönyörű nagylány, szép hosszú hajjal! :)

Gyöngyi, szia Neked is! De édes Lili is! Jó, hogy jöttél!

Vok Eszti, de jóóóóó, itt :D Dilemmát nem irigylem... :?

Na, Botuska kapott a másik fülébe is gyógyszeres csíkot, holnap ismét kontroll. Mondjuk legalább van indokom, hogy kitegyem a lábam a lakásból :wink:, csak ne a kórházba kellene menni :roll: Egyébként csak reggel volt picike hőemelkedése,de nagyon minimális, azóta semmi, végre.

Viszont a változatosság kedvéért ma leesett a kanapéról. Láttam,hogy ugrál,mentem is,hogy levegyem, és éppen előttem vágódott egy akkorát, hogy majd elájultam rémültemben. Nem tudtam elkapni... :( Az ijedtségen kívül semmi baja, azóta sem győzök Hálát adni... miután végre megnyugodott, és megbizonyosodtam,hogy semmi baja, kezdtem el én zokogni.... Basszus, nagyon megijedtem...pedig annyira vigyázok rá..ááááá

Hááát, mi most így :?

Remélem, most már csak szebb napjaink jönnek!

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita!
Remélem nem kell már csak a kontrollra mennetek!!! Örülök,h ogy már nincsen láza Botinak! Az esés... hát, a nagyok azt mondják meg kell szokni.... nekem is nagyon nehezen megy. Főleg az, hogy ne akarjak minden mutatványnál segiteni neki. De edződünk :D:D

Röpke kérdés: Mit szólnátok egy álatkerti talihoz, amikor feljönnek az Anitáék, meg a Boscóék???? És akkor csoportos belépővel 900/főért tudunk bemenni. A törpék egy részes ingyenes, a másik része még igy is jól jár a 900Ftvel az 1200 helyett. :D Na? :D:D

Évi!!!!!
Tessék szépen irogatni!! :D És taliznunk is kéne már...

Melitta!
Te meg tanulj, mert ha nem tanulsz popsin leszel ütögetve... :D:D:D:D

Cory!
Anyám! Nagyon hasonlit rád Liza!!! :D:D A srácok meg már nagyon nagyok... hogy sikeült az évzáró?? :D

Vali!
Türelem!!! :D Tuti megveszi valaki a kérót! :D És ti meg uzsgyi már ott sem vagytok! :D:D Lesz lakásavató??? :D:D
Augusztus 23-án kezdünk a suliban, tehát 21-től, hogy az iskola kezdésre meglegyen a beszoktatás. Ha meg nem oda megyek vissza, akkor is akkor kezdem a beszoktatást, mert akkor a másik helyen meg szept 1el kezdek, az biztos.
Szóval van még időm, csak küzdök a lelkemmel... :D:D

Babetta!
A kagyló formájú homokozó hamar eltörik. Szomszédéknak az van. Nekünk fából van, de ennek meg a teteje ment szét, de azt össze lehet újra kalapálni. Viszont besülyesztettük a földbe... nagyon király. Majd lefényképezem ma. :D

Angi!
És te hova mennél? Van valami elképzelésed???

Gyöngyi!
Persze, hogy hivlak! :D:D Nagyon csini a csajod azokkal a szőke fürtökkel. :D:D

A lányom nekiállt válogatni... ami nem tetszetős, kidobja az etetőszékből az utcsó darabig... nagyon vicces... felszedni már nem annyira. :D:D Viszont már bővült a szókincse az egyszer kimondott és többé meg nem ismételt szavakból: mondta már, hogy nyuszi, Peti, Bigyó, Mama. Használaban még minidg az Eszti, Ádi, anya, apa, azt, Laci található. :D Meg egy csomó hablagy. :D tud már bólintani, de inkább röhög egyett, ha igen... a fejét igen profin rázza már. De nagyon édes, mert elgondolkozik a kérdéseken, amit felteszek neki és csak utána válaszol... pl. van kaki a pelusban? (látszik rajta, hogy lefuttat egy ellenőrző programot és) megrázza a fejét. :D:D

Na, eldugulok...
Kellemes pénteket mindenkinek! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Szaisztok!!!

Jaj, Anita, szegény Boti :( , mennyi rossz van vele mostanában.
Lehet, hogy hülye vagyok, de világosíts fel kérlek, hogy mi az a gyógyszeres csík???? :?
És miért kapott a másikba is???

Csajok, má ne csináljatok nekem itt lelkifurit a mixerelés miatt.
Most Eszti, te ezt komoylan gondoltad egyáltalán??????? :shock: :shock: :shock:
Ott voltak kacsintó jelek, akár viccnek is szánhatad :wink: :wink:
Elmenjek?????(de akkor viszem a pereputtyomat is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Angi, igen tudok mojitot is.Nem kell hozzá ismeretlen dolog.
Bacardi, szóda(ásványvíz), mentalevél(van a kertben), lime(zöld citrom), de jó a klasszik citrommal is, ha nem kapni lime-t, nádcukorszirup(én szirupot nem kaptam, csak sima nádcukrot a bioboltban), és sok jég. :D :D :D :D

Liza, édesek a gyerkőcök, Liza tényleg kiköpött te. :D

Vali, drukkolunk a vevőkhöz!!!! :D
Nekünk is járt másfél évet innen Levente oviba Pestre.
Nem volt valami túl jó.
Korán kellett kelnie szegénynek emiatt.
Meg ugye később is értek haza, mint pl. most a suliból.
Jó ott nem kellett tanulni, koncentrálni, de Vince azért már sulis.
Mennyi idő alatt érnétek be a sulijához?
Mert szerintem nekik reggel tök sokat számít, hogy fél 7-kor kel, vagy 7-kor.
Szóval tudom dilemma nagyon, mi meg csak osztjuk az észt neked ezerrel, hadd dilemmázz jobban :D
Alizt meg nem tudom, melyik verzió lenne jó.

Annácska, akkor kérünk ám cseresznyefás képet.
Natika is tegnap állt az üres fa alatt, és ott jajgatott a cseresznyéért.

ja, és még Anita neked akartam írni az elején, hogy ő meg a lépcsőről zúgott le majdnem :shock: tegnap.
De annyira ügyi volt, megkapaszkodott valahogy, de lógott már lefele :?

VokEszti , neked meg kaialakul, melyik meló lenne a legjobb.
Neked legalább vannak lehetőségeid, de nekem semmi.
Vagyis nem is akarok egyenlőre semmi lehetőséget. :roll:

Ki az aki egyáltalán otthon akar maradni 3 évig????????
(rajtam kívül :wink: :wink: )

Gyöngyi, Évi, ejnye-bejnye, gyertek sűrűbben!!!!! :D :D
Lili nagyon aranyos.

Hoppá, kakcsi szag van megint(hát igen, a szokásos reggeli kaka nem maradhat ki)

vas

Eszter, lehet, hogy csak én vagyok egy finnya-matyi(vagy rigolyás vénasszony), van mondhattok rám amit akartok: :lol:
de én nem szeretnék hétvégén az állatkertbe menni.
Tudom ez csak az én véleményem(de százezren vannak ott, meg majd vonulunk a babakocsikkal a tömegben?)
Letelepedni oda nem is lehet rendesen.
Tudom, csak én vagyok egyedül ellene a városligetnek, margitszigetnek is.
Jó, hülye falusi pi**a vagyok, és rosszul vagyok a tömegtől :roll:
Nem, nem vagyok pánikbeteg, nyugi.
De én a nyugalmat szeretem.

Tudjátok, mit szervezzetek ahova akartok, majd megpróbálok alkalmazkodni.

A Hajógyári még tetszene :wink:
Mi is voltunk ott egyszer gyerekszigeten, de ott legalább van tér, meg hely, ahol le lehet ülni, és elszeparálódni.

BOCSÁNAT MINDNEKITŐL, HOGY ITT AKADÉKOSKODOM ÁLLANDÓAN.
Lőjjetek agyon, he sokat beleugatok

Kép

vas

Edit, nálunk nem volt jég.
Miért nálatok volt??? :shock:
csak két komoly zuhi volt a héten(meg egy-két jelentéktelen)
Tényleg, ti hogy tudtok aludni, ha az eső veri a tetőablakot???????

Levinek meg csak nem lesz semmi baja a szuritól.
Erős legényke ő. :D
vas

:lol: :lol: :lol:

Cory :)
Liza tiszta anyja :D
Zsoma meg nagyot nőtt mostanában :)

Anita :)
Drukk, hogy Boti mielőbb meggyógyuljon :)
Sajnos hiába próbáljuk állandóan a gyermekünkön tartani a szemünket, nem mindig sikerül :( Nem csodálom, hogy megijedtél :(
De azért a gyerkőcök nagyon strapabírók, csak nekünk kelle edződni :wink:

Klassz, hogy ilyen sokat dumál Hanna is :)
Petkának Annamari múlt héten tanította meg rázni a fejét, tegnap este meg a kádban begyakoroltatta az "ijesztő rém vagyok" mutatványt :D Szénné röhögtem magam :lol:

Ildi :)
Lesz kép igérem :wink: Szegény Natika :( Vegyél a piacon cserit és kösd fel a fára :lol: :lol: :lol:

Megyek mosogatni Kép

annácska

Ja, tegnap a sarkon lévő panel ház gyulladt ki és nem tudtunk egy darabig hazajönni :?
Mikor megláttam a tűzoltókat az ütő megállt bennem, hogy nehogy a mi házunk legyen az :(

annácska

Ildi!
Ez a macska nagyon jóóóóóó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna!
Uhhh, nem csodálom, hogy megállt benned az ütő!! Gondolom jó nagy füst lehetett... :(
Milyen az az ijesztő rém??? :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Tényleg, Anna, hiszen ott laktok.
Melyik ház volt ez?
A piacnál lévő?
Nagyon durva.
Ezért (is ) utáltam panelben lakni. :(
Mindig ez volt a parám, hogy valameilyik barom rámgyújtja a házat.
Egyszer égett is a szemétledobó.

Bár a tűz a mai napig fóbiám 8) 8) 8) 8)

vas

Hű, hogy milyen a rám :roll:
Megpróbálom elmondani : Két kezét karmokra tartva rárra, közben ÁÁÁ-ÁÁÁ-ÁÁÁ hangot ad hozzá :lol:
Most már érted? :lol: :lol: :lol:

Ildi :)
A 69-es villamost végállomásánál lévő gyulladt ki :?
Nekem is ez a rákfeném, hogy egyszer ránk gyújtják a házat a jónépek :( Sőt ez a lakás már 10 éve egyszer teljsen kiégett, mert az elsőn egy pirós felgyújtotta magát :? Akkor még a tető is szétnyílt, ott távozott a hő a lakásból. A szomszédomat meg az erkélyről halászták le :?

Megyek altatni :) Kép

annácska

Oké, javitok. Mit szólnátok egy hétköznap tartandó állatkertes randihoz ugyen ezen paraméterekkel? Csoportos belépő 900/fő, 2 éves kor alatt meg ingyen. :D Talán meg lehetne beszélni egy pénteket és akkor a vidékiek is el tudnának jönni... na? :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Hello,

csak 1 gyors bekukk. Lidi beteg lett... :( Tegnap este 40et mértem neki popóban. Ma reggel is magas volt. Ment a kúp, ülőfürdő. Voltunk dokinál és a torka picit piros, hólyagos. Jönnek fogak is. Felírt a dokinő antibigyót is, ha nem javulna, csak akkor kell kiváltanom. Nagyon kis bágyadt szegény, nem olyan mint az én kis izgága kiscsajom...

Anita,
jobbulást még mindig! Sajnálom az esést. Lidi is lezúgott, a kanapé hátoldalán. Én is kivoltam. Ő megijedt és ennyi, szerencsére. De lehetett volna baj.

Liza, Lili gyönyörűek.

Hajógyárin nagyon sok a szúnyog. Nem?
Állatkert tényleg gáz 7végén. :(

Lépek. Mindenkinek szép 7végét!
angi79

Jaj, Angi, jobbulást Lidikének is!!!!!

Lidi, Boti gyógyuljatok meg nagyon hamar!!!!

Kép
vas

Köszi az aprómagvas hsz-okat, mostantól nem adok neki többet! Remélem ennyitől nem lesz baja!

Vok: hát nem kis döntés lesz, ezért eszed rajta magad ennyit! De bízom benne hogy megtaláljátok a mindkettőtök számára legjobb megoldást! Tali ügyben ránk csak 7-én, vagy 8-án számítsatok!Így is még keressük a helyet akkorra. Milyen okos Hanna! Nagyon édi lehet!

Annácska. elhiszem hogy megállt benned az ütő! Nekem is rémálmom hogy egyszer leég a ház! Az ijjesztő rém vagyok mutatványról kérek képeket! Már ezen annyit nevettem! :lol:

Anita: sajnálom az esést! Vigyázni kell rájuk, de minden pillanatban nem tudjuk megvédeni, bármennyire is igyekszünk!

Vali: egyszer csak majd beleszeret valaki a kéróba! :lol:

Cory: a gyerkőcök egyre szebbek!!!!!!!!!!!Minket is beszerkesztel a táblázatba? Mert akkor majd dobom az adatokat!

Gyöngyi: Nagyon nagy figura Lili. Azok az arcok amiket produkál! :lol: Sajnálom a rossz éjszakákat, biztos nagyon gyötrik a fogak! Kitartás!

Ildi: én is itthon maradok 3 évig! Lehet a küszöböt fogjuk rágni a pénz miatt, de nem érdekel! Maradok! Majd lesz valahogy! A süti ki akartam próbálni, erre a párom benyögte hogy mostanában annyi cseresznyés meggyes kaját sütit evett, hogy majd inkább a jövőhéten csináljak! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boscó:
én tavaly adtam először epret Dorinának és piros hólyagos lett a feneke, Patríciának meg 10 éves koráig a köldöke körül lett csalánkiütésmonjuk nálunk azonnal jelentkeztek tünetek, Bettusnál én is várok még egy évet biztos

Ildi:
mi sem szeretünk a Városligetbe menni, a Margitszigetre is ritkán
úgyhogy nem vagy egyedül! :)
én 2,5 évig leszek a kicsivel itthon, jövő szeptembertől megyek vissza, Bettus meg az apjával és a nagymamával lesz oviig

Vok:
én tavaly a barátnőmmel voltam az Állatkertben, akkor Bettus még feküdt a babakocsiban. most az a gond, hogy ott vonulni kell és a 3 gyerek 3 felé megy...és így nem tudnék senkivel egy szót sem beszélgetni

de ez csak az én problémám, ettől még megpróbálhatjuk!! :D

Holnap megyünk a Hajógyárira, kisasolom,hogy mennyi a szúnyog és van-e jó hely a talira (ha gondoljátok)

Angi:
juj, szegény Lidi :( sok-sok gyógymanót és jobbulást gyorsan!!!!!

Anita:
Nektek a gyógymanók másik felét küldöm, remélem Ti is hamar túllesztek rajta!!
egyébként jövő hétvégén szombat vagy vas. jönnétek??

Annácska:
Esztiéké volt a szandi ill. még most is az :P (meg a kislabda is)

Egyszer apukáméknál gyulladt ki a panel Újpesten a Virág utcában, 6 lépcsőház alja égett, már az elsőn volt a tűz, a tűzoltók először a tetőre parancsoltak mindenkit, majd nem ért fel a létra, úgyhogy zubbonyba csomagolva, vizes tötölközőt arc elé fogva kellett a lépcsőházon át menekülni és lent átfutni a tűzön :shock:
Nyolcvanéves nagymamám is velünk volt, őt mondjuk a vállukon vitték a tűzoltók.
az volt a legveszélyesebb, hogy majdnem szétégett a gázvezeték :roll: :shock:

Gyöngyi:
végre írtál!!!
kitartás!!! és akkor is felébred, ha teljesen külön szobában alszik?

Vali:
nálunk is ez a helyzet, hogy amióta darabokat eszik, majd egy óra az evés. persze tudom, hogy idő kell mire elcsócsálja, csak meg ell szoknom :? :)
neten is hírdetitek a kérót?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kedves Szülők!

Német reklámfilmbe (pampers) keresünk 6-9 hónapos,lehetőleg sötét hajú s szemű babákat szereplőnek!Forgatás Németországban lesz (szállás,útiköltség fizetve) + honorárium (1oo ezres nagyságrendű !! ) 2-3 nap elfoglaltságot jelent.
Válogatásra a VII.ker. István u.18 szám alá lehet jönni (ARMADA ÜGYNÖKSÉG)-hétfőn és kedden 1o-17 óra között.
E-mail: armada@gyor.net
Tel:472-1192

Köszönettel: S.Réka
armada

Boscó: persze, mondd az adatokat :)

Állatkert: hétvégén én sem megyek, ez tuti. De szerintem ilyen tömeges talira nem igazán alkalmas.

cory
Budapest

Sziasztok :)
Angi :)
Sajnálom, hogy Lidi is beteg lett :( Jobbulást neki :)

Ági :)
Majd igyekszem lekapni a pasimat miközben ijesztő rém :lol:
Nekem sincs szándékomban visszamenni Peti ovizása előtt dolgozni :) Bár kedvem sokszor lenne a pörgéshez, de nem bírnám ki, ha Petka életéből kimaradna az anyázás :D

Tünde :)
Örülök, hogy megkerült a gazdija a szandinak :D
Na azért a tűzoltók tudnak bénázni rendesen :shock:
Remélem nem lesz benne soha részem...
Bettusnak aztán jó dolga lesz :wink: Dorina megy oviba szeptemberben?

Nem tudom mikor voltál kinn az állatkertben, de mi kb egy hónapja és nagy csalódás volt :( Egy csomó állat nincs ott és mindenhol le vannak zárva a helyek :?
Bocsi, de szerintem sem annyira alkalmas nagy talira :oops:

Voltunk ma uszizni :D Annamari minden pénteken jár egyéni úszásra és múlt héten megbeszéltük a tanárával, hogy Petkát is nyugodtan betehetem a vízbe :D Eleinte tőle nem vártan óvatos volt, de aztán nem lehett visszafogni :D Annyira élvezte, hogy kiszedni is alig bírtam :lol: Imádja a vizet :lol:
Majd teszek fel róla képet is :wink:

Megyek aludni, mert holnap osztálykirándulni megyünk 8)
Szép álmokat Mindekiknek :)

annácska

Sziasztok!

Mi is vagyunk, de már egyre ritkábban leszünk! Ezerrel hajtom a melókat. Sikerült 3 mellékállást találnom, a 4.-ik, még nem biztos, és van egy 5.-is tervben. Szerencsére, mind kötetlen, akkor dolgozom, amikor akarok :wink:
Még nem szeretnék visszamenni a munkahelyemre, bár a tulaj már mindent beigért nekem :P De, ha ebben az évben nem jön össze a kistesó, akkor márciustól én is kénytelen leszek :(

Holnap, megyünk a velencei tóra, végre van új fürdőrucim. Találtam egy üzletet, ahol vannak nagy méretű melltartók és fürdőruhák! :wink:

Annácska!
15 éve én is a 69-es végállomásánál laktam, a Zsókavár u.-ban.
Én is mindig féltem, hogy valaki felrobbantja az egész épületet. A másik fóbiám, az volt, hogy egy öngyilkosjelölt a nyakamba ugrik,vagy pont elém zuhan valamelyik emeletről.
Borzalmasak voltak a hiradó képei :shock:
Nekem is van ám egy ilyesztegető rémem:
Kép
Félelmetes mi?

Tünde!
Köszi a tippet. A Berndonba sikerült megvenni. Nagy sláger Martinnál.
Kép

Jó éjt!
Era

+ ráadás
Elgondolkodó pihenés, a már kissé kinőtt babakocsiban:
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok,

köszönjük a drukkokat. Segítettek.
Tegnap 2kor mondjuk még azt hittem, hogy nem nyomjuk le a lázát. Kúp és hütőfürdő után 39,3 volt a láza. De még kapott Pandolt is, borogatást és aludt egy nagyot. Amikor felébredt eltünt a láza. Ma meg már igazi rosszcsont. Nem tudom mi lehetett ez.
Ma jön anyukám unokázni. :D Itt lesz keddig. :) :)

Era,
jó sok melód van. Martinnak jó az első képe. :D
Annácska,
jó kirándulást!
Cory,
nagy kalappal hétfőre!
Vas Ildi,
nagyon boldog szülinapot Neked!!!!!!!!
Kép
angi79

Ildi

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Tessék ám megünnepelni rendesen!!!!!! :D :D :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Eszter
Köszi a homokozó tippet. :) Egyébként melyik része tört el? Pedig én nagyon ilyet akarok. :x :)

Angi
Ez nagyon jó hír, :) lehet hogy a foga miatt volt csak.

Anna
Tudom, hogy 2 hét. :lol: Szerencsére eddig semmi, de most hogy ezt leírtam tuti reggelre lesz valami. :?

Era
Te aztán jól bele húztál a munkába. :)

Ildi
Ez a macska még mindig kurv@ jó :lol: :lol: :lol:

Levi kezd néhány kaját kiköpni :máj ,tojás, cseri, de ha turmixólom, akkor megeszi. Ki érti ezt :roll: :wink:

Tegnap Levivel együtt széthullott a babakocsim. :twisted: Még jó, hogy 3 hónapos. Persze telefont egyszer nem viszek magammal, ne hogy tudjak telefonálni a Lacinak. :x 1.5km-re voltunk a háztól. Levi rendes volt ,mert haza sétált ,csak néha hátra felé haladtunk. :lol: :lol: A babakocsit meg haza szenvedtem. :evil: Király volt. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit: ez elég horror a babakocsival :( Milyen típus volt?

cory
Budapest

Ildikém, Isten éltessen sokáig! Jó bulit! :wink:

Angi, csütin vizsgázom.

Edit, Boti szintén zenész. Válogat, nagyokat fújjol, és egy hete a darabos kevésbé csúszik. Ki érti??? Pedig már simán velünk evett :roll: Mondjuk neki talán a torka miatt. Babakocsi :twisted: Levi nagyon édes lehetett. Képet még nem kaptunk :wink:

Ma, hogy ki meg ne szakadjon a jó sorozat, apósék jól megtömték cserkóval a fiamat. Persze most tömte a szájába ezerrel, nem mondtom, hogy erőltetni kellett... Csak látom, ahányszor előbukkan, cserkózik. Mondom, már elég lesz, mert amennyit én láttam sem volt kevés, aztán ki tudja valójában mennyit evett.
Na, 4!!! olyan hasgörcse volt szegénykémnek, hogy rossz volt nézni. Bújt az ölembe, de közben feszítette magát, rángatta a lábát, mint egy csecsemő, és közben mutogatta a pociját. Egyem meg. Aztán hatalmas pukik kíséretében nagy nehezn megszabadult tőle. 1 órába telt... :? Szal felejtős a cseri, főleg ilyen mennyiségben :twisted:. Kijut szegénykémnek a jóból a héten.
Úgy belefáradt,hogy már fél 8-tól alszik. Mikor lesz ébresztő??? :roll: Nem is evett azóta, az előbb tudtam álmában 160 ml rizstejet itatni vele.
Én meg ma kényszerpihit tartottam, nem tanultam. Csak a szakdolim összefoglalását olvasgattam. Egyszerűen úgy éreztem, muszáj. De ahelyett,hogy lefeküdtem volna, még mindig kukorékolok... ááááá.

Botóca fülével még hétfőn kontroll, de szerencsére jól van. Kopp-kopp.

Era, Martin szókás szerint nagyon nagy arc :lol: Nem semmi mennyi melót gyűjtöttél, ügyi vagy!

Tali: ha jövő hétvége lenne, akkor vasárnap. Egyébként mindegy!!! Akár hétköznap is megoldható, ha tudjuk előre az időpontot (pár nappal).

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi, Edit, Anita, köszönöm szépen a köszöntéseket, aranyosak vagytok!!!! :D :D :D

Edit,babakocsi :evil:
Náuk is menő még a turmixolt kaja 8)

Örülök, hogy Lidike jobban van.Jó nagymamázást!! :)

Anita, jó, hogy Boti is jobban van.A cseresznyét meg tényleg akkor jobb, ha hanyagoljátok.(vagyis figyelni apósékat :wink: )

Puszi :D :D
vas

Ildi!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!

Kép

Anikó, Gábor, Alex

Kép

Kép
nancsika

Tegnapi mutatvány :D :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Jelentem élünk és virulunk.

Tegnap sajnos 30 faktoros naptej mellett pirosra égett a hátam és a vállam, bezzeg a kölöknek az 50-től nem lett semmi baja. A férjem is 50-est kapott, ő meg leégett.

Szóval végigolvastam mindent, mióta nem jöttem. Hát gratulálok a szülinapokhoz, névnapokhoz, és a diplomához meg főleg! A jegy mindegy, én majd kettessel is boldog leszek egyszer.

Rólunk: Voltunk A Zsuzsi szomszédasszonyék anyósáéknál pancsizni: (Az a fehár bálna én vagyok) Tünci imádja a vizet, alig lehetett kiszedni.
Kép

És szeretjük a cicákat. Ő anyós Béla cicája:
Kép
Ő meg anyuék új picikéje:
Kép

A jegyemről még semmi, hétfőn érdeklődök. Kezdek mérges lenni és mellesleg ideges.

Cipőkről: Gyógytornász nénink azt mondta, hogy lakásban nem szabad cipő. Kocsiban se kéne. Elvileg csak akkor kell cipő, ha megy benne a gyerek utcán, ahol baj érheti a lábát. Tehát ő még a kocsicipőt se javasolta, mi vastag zokniban meg mamuszban húztuk ki a telet.

Ja és én is tudok meggyes sütit sütni. Ő Horváth Ilonás recept, cseresznyével:
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Livi: sajnálom a leégést!Nagyon cuki Tünci! Nagy állatbarát!

Anita: hát igen! Ez a cseresznye!!!!!Olyan kell még íze van! :lol: Fannit ha egész nap csak azzal etetném is ellenne! Szegény Botus, micsoda megkönnyebbülés volt neki!:oops:

Edit: nem semmi hogy megadta magát a babakocsi! Még jó hogy akadt segítséged! :lol:

Era:Az igen! Te aztán jól összeszedted ezt a sok munkát! Ha nem bírod dobj át belőlük, mostmár úgyis nagyon ráérek! :lol:

Mamacka: Tessék ám ide is írni! Nagyon régen írtál!Mizujs veletek?

Lányok nincs valakinek tapasztalata lélegzőbőr kárpit ügyben?
Vendég

Ildi: Isten éltessen nagyon sokáig, de azért a füled ne érjen bokáig! :lol: BOLDOG SZÜLINAPOT!
Vendég

Ildi:
Nagyon boldog szülinapot!!!!!

Annácska:
remélem, hogy ide Gödre felvették, jövő héten kell érdeklődni.

Babetta:
nagyon cuki Levi!! ő maga huzza ki és ül bele??
babakocsit kicserélik??

Szelivi:
én mindig Veleda napkémmel kenem magunkat és még sosem égtünk le
nagyon nagylány már Tünci is!!

Angi:
örülök, hogy Lidi jobban van!

Tegnap elmentünk a Hajógyárira, egész nap ott voltunk.
Élveztük a programot és nem volt szúnyog egyáltalán
Sok olyan hely van, ahol le lehet telepedni, de a játszótér közelében nem nagyon

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?