Új privát üzeneted érkezett!

Fatima: nekem mindkettő tök jó, de rájöttem, hogy csak du. érek rá! Neked úgyis jó???? Remélem! :lol:
Niki: Hát igen, dokibá szerint már a 37. hetet tapossuk! Nemsokára majd mi leszünk bezárva, Te meg már nagyokat fogsz sétálni Emmával!!! Aztán majd egyszer összehzunk egy sokbabás-mamás talit is!
Andi: nekem is ez a véleményem a teáról, de mindent a cél érdekében, nem? :wink: Balcsi, hát igen, lehet hogy mi is megyünk még idén! Ti merrefelé szoktatok lenni?
Evu: nálam a Nelli a nyerő, de a többi is nagyon szép! :)

Tényleg rohadt meleg van, bár n csak az erkélyig mentem! Ma még el kell menem tornázni, de ez az utolsó!

Zsu
svs

Zsu, Zsolt nem igazán.., nincs vele semmi bajom, mint név, de nem az igazi. :oops: Párom még a Zsadányt szerette volna, de én leszavaztam...Hogy hívnánk??!! Olyan furi lenne... :roll: :shock: :oops:
Helyettem is egyetek egy kis sütit, nyami nyami... 8) :wink:

Vigyázzatok nagyon Magatokra! Pusszok! :)
mazsolák

mi samut tavaly augusztusban a melegben 5 naposan vittük sétálni. nem esett-fújt stb miért ne? én elég laza vagyok. szal a nyaralás is sima ügy- de ezek mi vagyunk :wink: :wink:
kerekpocak

Én is elég hamar kimentem Emmával. Vasárnap hazajöttünk és csütörtökön már lennt voltunk egy 10 percet.

Andi, igen, már mi is várjuk a nyarat, meg a Balcsit. Persze, ha összejön! :lol:

Kép
niki30

Sziasztok.

Fatima: ne légy konzervatív :lol: , majd meglátod, hogy Neked is szükséged lesz a napfényre és a környezetváltozásra, nem csak a négy falra. Én úgy gondolom, hogy egy gyerek megváltoztatja az életemet, de alkalmazkodnia kell neki is egy kicsit. És augusztus közepe tájékán már lehet vinni Őket bárhová. Próba-cseresznye. :roll: :lol:
Na majd ezt személyesen egyszer megdumcsizzuk..., sőt, majd megyünk együtt kiruccanni, jó? :lol: :lol:
Zsu: Balatonfenyves és B.földvár a fő tartózkodási helyünk. Ti?
Puszi.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Kép

Kép

A mi kis ET-nk tornázás közben. :lol: :lol: :lol:

Lányok vigyázzatok magatokra!!!! Jó talit!!!

Ja, úgye akkor őszre talán összehozunk egy baba talit??? :roll: :roll: Olyan jó lenne a babókat élőben is látni. :lol: És akkor már a most születők is eléggé nagyok lesznek.

Bár akik Balcsiznak, azoknak a tali már semmi!!! :lol: :lol:

No azért Andi, Niki, majd meglátjátok. Én még nem vennék mérget arra, hogy elmentek a Balcsira. Én sokmindent elhatároztam a szülés előtt, és a fele sem teljesült. Azért hiába, mégiscsak ő az úr!!! És inkább én alkalmazkodom hozzá, mint ő hozzám. Ez a könnyebb út!! :wink: :wink: :wink:

Szép napot Mindenkinek!!!

Tök jó, hétvége!!!! 2 nap apával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Jó reggelt csajok!

Andi, Fatima megvagytok??? :roll:

Andi: Mi Siófokra járunk! :wink:
Fatima: Randi délután? Feltéve ha Neked még aktuális! :lol:
Mazsola: Van még ezeken kívül egyátalán Zs-s fiúnév? :?:
b79andi: de édes a kis Maja, kis kíváncsi! És azok az óriási szemek!! :shock:

Pusz

Zsu
svs

Jó Reggelt! :) Igaz, hogy már javában délelőtt van! :)

Látom ma még nem volt nagy aktivitás!!! Merre jártok????

Velünk minden OK. :)
Tegnap voltunk apával ünnepelni. 6 éve vagyunk együtt!!! :P :oops: :P Felmentünk a Normafára. Ettünk egy finomat, aztán meg sétáltunk egy jót. Úgy voltunk vele, hogy talán ez az utolsó romantikus vacsink kettesben! :) Legalábbis úgy, hogy még nincsenek gyerkőcök! :)

Zsófi, Andi, Niki! Sejtem milyen lehet bezárva lenni a 4 fal közé.... :( Én is tutira leviszem majd Tareket rövidebb sétákra már akár 1 hetesen is, de azért nagyobb kiruccanással még tutira nem mernék próbálkozni! Azért egy 2 hónapos gyereknek szerintem (!) kell a megszokott környezet. Annyi mindent meg nem lehet levinni egy kisebb nyaralásra sem, amire szüksége lehet a babának.

De ez csak az én véleményem!
Én még anyumékhoz sem viszem majd le vidékre (2.5 óra út) pár hónaposan. :roll: :)
Aztán majd meglátjuk!!!! :lol: Előre semmit nem lehet megjósolni, max csak tervezni! Igaz???

Zsu! Bocsi, hogy tegnap nem reagáltam.... Sajnos nekem a délután nem OK! :( Talán akkor a jövő héten! :roll: :P :lol:

fatima

Fatima: kár, hogy ma nem jön össze. :cry: Sebaj, talán hétfő délelőtt? :?:
Nem is tudom, hogy drukkoljak, hogy Tarek még várjon és akkor talán tudunk talizni, vagy drukkoljak, hogy előbújjon, mert az meg szuper lenne!! :wink:

Zsu
svs

Zsu! Látod! Már most is a gyerek mondaná meg, hogy mi legyen! :) De ez alkalommal én tudom, hogy a hétfő délelőtt szintén nem OK, mert ha nem bújik ki Tarek, akkor 11-re megyünk CTG-re. Talán kedd!?! :)

fatima

csajszik :D

en melozok, mint mindig..minden ok, Minike is jol van, mostmar mocorog sztem, egyre jobban erzem, hogy ö az, es nem emesztek :lol:

pakolasztam tegnap, de nem sokat, alig volt eröm..

most sok a munka, nem nagyon van idöm irni, de azert gondolok am ratok :D

tegnap palacsintat es lencsefözeleket csinaltam :D 7vegen pedig tarhonyas marhagulyas lesz 8)

de ma alig van etvagyam, olyan melegem van.

vigyazzatok magatokra, sok pusszancs mindenkinek
Vendég

Fatima: sajna kedden (na jó, nem sajna, alig várom) meg én megyek ctg-re 9-re, de hétfő és kedd délután nincsen dolgom! :) Hát Neked? :?:

Evu: tök jó, hogy már érzed a mocorgást, ez a legjobb!!!! Gratla! :wink:

Mlandi, hol vagy?????? :?: :?:

Zsu
svs

Sziasztok!

Andi tényleg nagyon cuki a kis bébi... :)

Evu most látom mi kb. egyidősek vagyunk én is nemrég éreztem mocorogni és azóta is... én inkább esténként érzem tök jó érzés :lol:

én is dolgozok még rendesen azért is nem nagyon vagyok aktiv de majd tervezem hogy néha kiveszek egy kis szabit mert elég fárasztó már csak a meleg miatt is na meg en nagyon messze dolgozom es az út néha kibírhatatlan :( egyébként jó étvágyat majd a fincsi kajához...

Kitartást a nagypocakosoknak.... :)

puszi

Kép
cica_1

Cica_1 :D

nekem is a meloba vezetö ut a legrosszabb, meg az itteni stressz..megprobalok mindent lazabban venni, de azert ez nem mindig lehetseges!!! nekem van egy reszlegem, enyem a felelösseg, megertö a fönököm, de helyt kell allnom :lol:

te mivel foglalkozol?

en mar uuugy mennek haza...de meg 2 ora :shock:

Minit en is estenkent erzem :lol:
Vendég

Sziasztok.

Itt vagyunk egyben... :lol:
Ma dokinál voltunk: kevés a magzatvíz, 96 mm a fejecskéje, és jövő hetet mondja. Ctg rendben, méhösszehúzódás ahogyan kell.
Szóval nemsokára Esztikéknk kibújik. :shock: :D
Képzeljétek előttem volt egy kismama, aki 27-re van kiírva, de ma már bemennek mert olyan görcsei vannak és iszonyat nagy pocakja. Azt mondta a dokim, hogy borzasztó nagy kisfiú van benne. Úgyhogy jobb, ha megszülik.
Andi: Maja baba gyönyörű, csodálatos nagy kék szemecskéje van, talán Rád hasonlít?
Zsu: remélem, akkor Balcsin sűrűn össze fogunk járni a babákkal!!!
Fatima: Veled mi újság???
Puszi Nektek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Sziasztok!

Én is ma voltam dokinál, minden rendben, de ez a kis manó csak azért sem akar még kibújni. Ha a hétvégén sem hajlandó, akkor hétfőn vagy kedden be kell feküdnöm és szerda reggel beindítják. Na ettől félek, de nagyon. :oops: :cry: :oops:

Andi: Majácska nagyon szép babóca, gratulálok hozzá!

Mlandi: akkor lehet hogy majd találkozunk!
pruci

Sziasztok Csajok!

Zsu! Még jó, hogy ráérő kismamák vagyunk! :)
Nekem előreláthatólag a hétfő délután megfelel, de addig még úgyis beszélünk!

Evu! Nyami-nyami! Fincsi palacsinta! Olyan kár, hogy pont azt nem tudok csinálni! :(
Tök jó, hogy már érzed Minike mocorgását! Az elején főleg esténként lehet őket érezni, amikor a mami már nyugalomban fekszik! :) Tényleg te mit dolgozol???

Cica! Neked is tök jó, hogy már érzed a picikét! Tessék stresszmentesen dolgozni!!! :)

Andi! Kevés a magzatvíz??? De amúgy minden okés, ugye?
Hátha még a jövő hetet sem kell megvárnotok! :)

B79Andi! Nem is dícsértem meg Majácskát! Pedig iszonyat édi! :) Nagyon cukkancs ahogy nézelődik!

Pruci! Elhiszem, hogy izgulsz már, de nyugi! A dokid tudja, hogy mit csinál! Amúgy minden OK a babával? Hátha ő is segít anyának és magától úgy dönt, hogy kibújik és akkor nem kell a beindítást megvárni! Drukkolok Nagyon!!!!

Velünk minden OK!
Folyamatosan érzek szúrkálós fájásokat a hasamban, de ezek még nem lehetnek azok a fájások! Ráadásul érzem, hogy odabent is nagyon feszülök! Ott is néha úgy belém nyilallik, hogy csak na! :roll: Más újság nincsen! Folyton azon izgulok, hogy nem fogom tudni mikor vannak igazi fájásaim. A múltkor hallottam olyanról, hogy a kismama semmit nem érzett a CTG megezerrel mutatta a fájásokat. Mi van ha én is ilyen leszek???? na nem mintha ekkora mázlista lennék, de mi van ha igen??? :roll: :?

fatima

Fatima: babával minden rendben, csak hát annyira jól érzi magát, hogy jól befészkelődött és jól érzi ott magát. nekem a ctg nem mutat fájásokat, pedig néha a csillagokat látom annyira fáj. Főleg éjszaka. De az okosok azt mondják, hogy mindenki megérzi amikor itt az idő. Hát nem tudom...
pruci

Pruci, Fatima, Andi: itt aztán nagy baabeső lesz hamarosan! Igzi, izgi!!! :lol: :lol:
Mi meg itt egyedül árválkodunk utánatok!!! :wink: Hú, én nem igazán szeretném túlhordani!

Fatima: jónak tűnik a hétfő délután! :wink: Biztos érezni fogod, amikor elkezdődik! Nekem azt mondta a védőnőm, hogy a szülések 90%-a éjjel kezdődik el! :wink:

MlAndi: meglátuk, hogy bírják a kis manók, de jól hangzik a Balaton-parti babakocsizás! :wink:

Zsu
svs

Sziasztok!
Evu bocsi csak itt nem mindig tudok nézelődni dolgozni kell :)
Én logisztikus vagyok projekteket kezelgetek nem egy stresszmentes dolog és néha nem is bírom ki, hogy ne idegesítsem fel magam bár tudom, nem jó.
Nekem is rendes a főnököm és megértő de ahogy mondod helyt kell állni nincs mese...
Kevés nálunk az ember ezért nem akarom cserbenhagyni a kollegát és ezért próbálom minimumra szorítani a szabikat
De a legnagyobb gond hogy még vizsgáim vannak amiből ma tudtam meg, hogy egy sikerült így készülhetek a hó végi szóbelire.... gondolhatod nincs kedvem :cry:
na szóval ebből csak az a rossz, hogy már sokszor éreztem, hogy megfeszül a méhem pl. ma is és akkor meg kellene nyugodnom de hát akkor meg azért izgulok.... :?
Egyébként Ági vagyok...
jó hétvégét mindenkinek nem akarok számítógépet sem látni hétvégén majd hétfőn elolvasgatom....
puszi

Kép
cica_1

Agi es Fatima :D

en egy reszvenyekkel foglalkozo, nemet nyelven dolgozo ceg marketing reszlegeert vagyok felelős, ahol nekem is teljesitenem kell es a többiek teljesitmenyeert is felelös vagyok 8) reszvenyajanlasokat adunk ki, de nem a magyar piacra.csak nemet nyelv es dolgozni akaras kell hozza :lol:
es az uj alkalmazottak betanitasaert is en felelek, tehat coachingokat is tartok. röviden ennyi.

megyek kajcsizok valamit, pusszancs :D
Vendég

Evu, gratulálok a pici lányhoz!!!! :lol: :lol:

Pruci, ne izgulj, nekem is indították, nem rosszabb, semmivel sem! Minden ok lesz meglátod, de hátha a babócád hétvégén meggondolja magát, drukkolok Neked!! :wink:

minden pocakosnak sok sok puszi, "mindenperceseknek" meg drukk hegyek!!!

megyünk hintázunk még egyet fürcsi előtt!
mangó

Pruci, szurkolok Neked!
Ne aggódj, jó?!
Kinél is fogsz szülni?

Kép
niki30

Most voltak nálunk Andiék.
Kaptunk sok szép ajándékot. Pontosabban Emma kapta. :)
Andinak jó nagy pocija van.
Már látom az apukában is az izgatottságot. Szerintem jobban izgul, mint Andi.
Dehát úgyis simán fog menni minden. Drukkolok!!!!

Kép
niki30

Niki:

Koniorczyk Katalinnál fogok szülni ha hétvégén vagy szerdán jön a baba, ha meg hétfőn vagy kedden napközben, akkor elméletileg helyette a Márkus Lászlónál. Legalábbis vele beszélte meg a dokim.
pruci

Pruci, akkor ugyanaz a dokitok Andival.

Kép
niki30

Mango, köszi a gratulaciot!! :lol:

kellemes 7veget csajok, most megyünk vasarolgatni, aztan pakolaszunk egy kicsit itthon 8)

nagyon meleg van, azt mar erzem :D

pusszancs
Vendég

Hello Mindenkinek!

Újra itt.... :lol: :lol: :lol:

Pruci! Az a fontos, hogy a baba jól érzi magát. Akkor szoktak kivágyódni, ha már valami nem megfelelő nekik.
Különben is mind tudják, hogy soha semmi nem lesz már olyan jó, mint anyuci pocijában! :oops: :P :wink:
Tényleg! Miért nem a saját orvosodnál fogsz szülni???

Zsu! Akkor hétfő délután.... :)

Cica/Ági! Nem gyengén lehet stresszes egy logisztikus mindennapja!!! :( Nem irigyellek egy kicsit sem! Főleg, ha még tanulsz is! KITARTÁST!!! Meddig tervezed a melót??? :roll:

Evu! Na téged sem irigyellek! Részvények??? Pont az, ami naponta változik és ahhoz kell igazodni?!? :( A marketinges munkáját is befolyásolja ez a tény???? :roll:

Bocsi Csajok! Belőlem meg kijött a fejvadász! :) Igaz, hogy én csak pénzügyesekkel foglalkozok, de nincs olyan meló, ami nem hoz lázba. Ez van!!! :) Sejthetitek én mennyit stresszeltem amíg dolgoztam. Van business, nincs business; van jelölt, nincs jelölt; érdekli, nem érdekli; ügyfélnek tetszik vagy nem :arrow: lesz belőle elhelyezés vagy sem!?!? Szóval nem egyszerű.... :lol:

Mangó! Köszi a drukkokat!!!! :)

Niki! De jóóóó!!! Ti már ott tartatok, hogy vendégek mennek hozzátok!?! És mit mondtak Emmácskáról??? :)

Andi! Mizujs??? :)

fatima

Sziasztok!

Mindenkinek szépséges hétvégét kívánok!

Fatima, ezek szerint jól vagytok. :lol: Éjszaka is jól telt?
Ma dög meleg van, próbáljatok a hűsben maradni kismamik! :)

Mi ma már túl vagyunk egy kisebb sétán. Ebben a melegben úgy döntöttem, hogy Emmára rápróbálok egy rövid ujjút. Szerintetek?
Kinnt még nem mertem ráadni, nehogy megsüsse a napocska a friss kis bőrét.

Fatima, igen nálunk már nagy vendégeskedés van. Őszintén szólva nekem is igen jólesik egy kis társaság. Ha már mi nem tudunk mozogni. Ma is jönnek és holnap is. Tegnap meg ugye Andiék ugrottak be. Tetszett nekik is Emma. Dehát nemsokára nekik is ott lesz Eszter.

Kép
niki30

Szép naopt mindenkinek!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, rámfér! :lol:

Fatima: Azért remélem a sajátomnál fogok szülni. Csak az a baj, hogy ő hétfőn Szentendrén rendel és onnan nem tud elszabadulni, mert nincs aki helyettesítse, most kedden meg valami bemutatót tart, ahol musztáj ott lennie. De a mostani állapotom szerint kihúzza a babóca szerdáig, legalábbis így érzem. Aztán ki tudja...

Mindenkinek szép hétvégét!
pruci

Sziasztok.

Tegnap voltunk Nikiéknél, csajok... gyönyörű az Emma baba... :lol: :lol: :lol:
Remélem mindenkinek ilyen kis macskája lesz, mert nagyon szép, érdeklődő, kiegyensúlyozott. Csak irigykedni lehet rájuk. :D :lol:
Purci:Mi a keresztneved? De jó lenne, ha együtt szülnénk, én is a Katinál vagyok és nagyon remélem, hogy szerdán szülök, mert a 13-a a szerencseszámunk a párommal, nagyon drukkolunk ám. Mindent tudok ám Rólad?! Katitól mindíg megkérdezem, hogy mi van a túlhordásos kismamájával. Annyira tudtam, hogy Te vagy az!!!!!!!!!! Nagyon örülök Neked! :lol:
De jó, most már 3 kismama van a finisben!!! NAGYON IZGI!!!!!!!! :shock: :lol:
Fatima: jól vagyunk, azóta semmi extra nem történt velünk. DE iszonyatosan meleg van.
Ma voltunk a piacon Csabival, ettünk egy nagyot majd egy kis pihi után feltettem a húslevest, megcsináltam a fleckenhez a husikat és bekevertem a palacsinta tésztát. AZTÁN ALUDTUNK egy-két órácskát. Nemrég keltünk fel. Olyan jók ezek a nyugis hétvégék. Már olyan régen vágytam ilyenre. 8) :lol:
Ti mit csináltok csajok?
Délután megint nem leszek fennt, mert megyünk kerti party-ra. HMMM... már alig várom, hogy a bepácolt tarját egyem... nyami... :oops: :lol:
Niki: nagyon büszke vagyok RÁD, mert csodálatos anyuka vagy!!!!!
Puszi csajok, akkor majd még jövök este.
Purci, Fatima, jelentkezzetek!!!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Sziasztok Pocakosok és friss Anyukák!

Először is nagyon drukkolok a mindenórás kismamáknak! Minden nap gondolok rátok, főleg amikor nem tudok visszaolvasgatni, és nem tudom követni az eseményeket! Fatima, Andi, Purci hajrá!!!!!!!!

Kicsit mérges vagyok be kell vallanom, mert csütörtökön sokat írtam nektek és elment az áram nálunk. Minden elszállt. :cry:

Viky: Voltunk dokinál a hasfájás végett, gondoltam tud valami csodaszert. Én eddig a Gripe Watert adtam. Ajánlották az Infacolt is, meg az Espulmisan-t is,de nem akartam mindent összevásárolni. A doki homeopátiás bogyókat írt fel....hát megpróbáljuk.

Fogok majd képeket feltenni....bár ez tőlem könnyelmű kijelentés volt, mert még nem tudom, hogy hogyan...de szívesen megmutatom a kis Nudlinkat, hogy hogyan fejlődik.

Mosolyogni, gőgicsélni huncutkodni már tud a drága!
Este 9-től 3-ig fél négyig alszik, majd szopi után kb. még 3 órát. Remélem ez így is marad, vagy még ügyesebb lesz!

Én is voltam a 6 hetes vizsgálaton, a babót is kellett vinnem, mert nem volt aki vigyázzon rá. Így először ült az autóban, hogy én vezettem. Be is voltam egy picit tojva. A jobb oldali visszapillantót nem is láttam a hordozó miatt.....

Niki: Mi sajnos rá voltunk kényszerítve, hogy 1.5 hetesen elvigyük a fősulira, mert részt kellett vennem egy előadáson. Párom felügyelt rá, majd beszólt ha szopizni akart. Hál istennek van baba-mama szoba a suliban....de semmi baja nem lett....ezen felbátorodtunk ám....és ejött velünk ide-oda (persze rövid távra).

Lányok! Az öszi talin én is szívesen találkoznék veletek! :P Annyira kiváncsi vagyok a babókra!!!!
Úgy rohan az idő! MIndjárt 2 hónaposak leszünk!
Tudom, tudom, hogy nem itt lenne a helyem a kismamás topikban, de nem tudok elszakadni tőletek, hiszen nem rég még én is közétek tartoztam.. :cry:

Kép
zsebi32

Zsebi! Jó hallani rólatok is! Már rég jártál erre, de gondolom van most jobb dolgod is.
Egyébként meglepő, de én azt hittem, hogy majd minden időmet elveszi Emma, de nem. Azért elég sűrűn be tudok jelentkezni, még pihenni is tudok napközben.
Lehet, hogy lesz ez még másként is? :roll: :roll:

Az őszi találkozó tényleg jó lenne. Addigra mindenkinek meglesz a babája? Mármint az aktív fórumozókra gondolok.

Zsebi, ugyanúgy vagyok, mint Te. Nekem sem itt lenne a helyem, de hát mit csináljak....nem lehet elszakadni innen.

Andi, köszönöm, hogy ezt mondod. Mármint, hogy büszke vagy rám. Nagyon jólesik. Ahogy titeket ismerlek nálatok is minden tök jól fog működni.
Tegnap megkérdeztem Ferit; Cica, nem pofáztam túl sokat, mikor itt voltak Andiék?
Szal, bocs, ha kicsit túlbeszéltem magam. Lehet, hogy azért volt, mert annyira jó volt társaságban lenni. Örültem, hogy benéztetek hozzánk!

Na Csajok, jó kis zuhé volt az előbb. Kis nyári esőcske. Tök jólesett.

Ma adtam először Emmára rövid ujju body-t kis gatyóval, zoknival. Annyira cukorfalat benne.

Puszi

Kép
niki30

Sziasztok Lányok, Edus ! Itt vagyok, Itt vagyok, nem tűntem el teljesen. :P 8)

Fatima, Andi: hihetetlen izgi olvasni a várakozás utolsó pillanatait Ami az őszi baba-mama talit illeti várjatok ám meg minket is :oops: én szeptember 5-ére vagyok kiírva, úgyhogy legyen ne kora ősz!!!

Fatima: pénzügyes fejvadász? ... :? :roll: az nem rossz ... én meg az egyik bank kockázatkezelését vezetem 8) ... ezután a baba projekt után a következő lépésnél majd megkereslek :wink:

Evu: látom mi vagyunk itt a melós gárda még - heteink száma miatt elsősorban. Én a 28. hetet taposom és most kezd egyre nehezebbé válni. Múlt héten voltam bent néhányszor kicsit későig, és irtóra bekeményedett a pocim. A férjecském itthon jó le is teremtett. 3 hetem van még hátra a melóból és próbálok mindent lezárni ... de az utolsó két hónapot már itthon töltöm készülődéssel.

Egyébként lányok, köszi az érdeklődést, mi is jól vagyunk! :D A terheléses cukor lement - bár az eredményét nem tudom, mert nem volt időm elmenni az eredményért, de Kaszás doki hívna, ha gond lenne :oops: :P :wink: , úgyhogy remélem ok. A vérképemre kiváncsi lennék azért, hogy is állunk azzal a 6-os vassal :evil:

Evu: nálunk is kislányka készülődik, és minden név nagyon szép, amit választani akartok. Mi is a Hanna mellett döntöttünk :roll: Nagyon szép, de elég gyakori név ... mi nekünk, ha minden jól megy Leskó Hannánk lesz !

Mérleg: nekem a védőnő azt tanácsolta, hogy nehogy vegyek, esetleg béreljek, de beszéljem meg előtte majd vele, mertha teljesen jó súllyal születik a baba, akkor semmi szükség rá, mert csak többet aggódik miatta az anyuka, mint amennyit használ és majd nála méregetjük. Persze, ha kicsi a súly, vagy nem fejlődik, akkor ő javasolja majd nekem.

Bölcső: Niki, most láttam a képeket ... és képzeld mi pont ma reggel hoztuk el a bölcsőt a férjem hugának az ismerősééktől vettük meg ... az is nagyon szép. Én eredetileg nem akartam bölcsőt, de olyan édes, és jó néhány hónapos koráig mi ágy helyett akarjuk használni. Ami a mózes témát illeti, nekem a barátnőm nagyon javasolta, és tőlük kölcsön is kapjuk, mert hogy az elején nagyon klassz, hogy éjjel melletted fekszik a baba és bármikor fel tudod emelni szopizni, nem kell felkelni. De pár hétig érdemes csak csinálni - nekem azt tanácsolták, tehát tényleg nem hosszú használatú a mózes. Nem tudom fogjuk-e használni, mert a bölcsőt az elején itt akarom a hálóban tartani :oops: :P

Ma voltunk Babymarketen délelőtt a Hungexpon ... nekünk nem volt túl jó, elég gyenge valami ... de azért vettünk egy kis cipőt - 12-18-ast :) ... tiszta marhaság, de olyan édi volt ... meg vettünk egy rövid ujju kis kombidreszt. Ezzel megtörtük az eddig tartott fogadalmat, mert eddig gyakorlatilag nem vettünk semmit :roll:

Most bölcsőnk, autós ülésünk, 1 ujszülött kombidresszünk és 1 cipőnk van :D 8) :lol: Már járt itt kivitelező, mert mi is akarunk babaszoba átalakítást csinálni! Ehhez szigetelni akarunk először, mert kicsit áthallásos pont az a szoba .. szóval mi is belevágtunk!

Lányok, egy kérdés: nektek volt folyásotok ? ... elnézést, de ez most engem aggaszt, ezért írok róla. Az elején volt hasonló élményem, aztán elmúlt és az elmúlt két napban megint volt egyszer-egyszer, hogy ilyen kilökődés szerűen nedves lett a bugyim, és meg is éreztem. Színtelen és nem extra szagú ... mi a fene ez? normális?

bocsi, hogy ezzel zártam ...

Úgyhogy jól vagyok, Fatima Boldog Névnapot utólag is !!! , és minden baba olyan kis gyönyörű, Emmácska, Maja, Beni és mindenki akit most nem tudok felsorolni :P :oops:

Fatima: a dátumokról ... nálunk szeptember 5 a hivatalosan kiírt dátum és a párom szülinapja szeptember 6 :P :lol:

Puszi mindenkinek és jó pihegést ebben a melegben.
Emese1974

KépKép
emese1974

Ja és a legújabb műsorszám ... ezt kifelejtettem az előbb ... hogy fáj a jobb térdem. Nem foglalkoztam vele, jöttem, mentem, de most már a férjecském is látja kívülről, hogy dagadtnak tűnik. Nem bírja a súlyt? ... nektek volt ilyen? Pedig nem is nagy a pocim. Mindenki azt mondja, hogy kívülről a pocim nem látszik akkorának, mint aki a 7. hónap elején van.

Puszi.
Emese1974

KépKép
emese1974

Emese, a folyás teljesen normális. Ne ijedj meg tőle.

Szal vettetek bölcsőt? Áhh, lecsúsztunk rólatok. :lol:

Kép
niki30

Hello Csajok!

Niki! Elhiszem, hogy jó volt végre társaságban lenni! Kell is az!!! Én sem tudom elképzelni, hogy hetekig egyedül legyek. :roll: Pedig tök sokan mondják, hogy majd figyeljem meg, hogy semmi kedvem nem lesz vendégeket fogadni meg ilyenek. Na ezt azért nehezen tudom magamról elképzelni! Én egy vérbeli társasági lény vagyok, így hát biztosan igényem lesz arra, hogy jöjjenek pl a barátnőim. Na azt azért nem mondom, hogy legyen átjáróház a lakásunk, de szerintem az egészséges "bekukkantás" egy rövid időre nagyon jót tesz majd a lelkemnek! :)

Pruci! Micsoda hír, hogy pont ugyanaz a dokinő lett kiszemelve neked, ha netán nem ér rá az orvosod, aki az Andié is!!! :) De azért szurkolok, hogy a sajátod lehessen melletted... :)
És valamiért egyre jobban azt érzem, hogy mi tényleg talizni fogunk odabent! :lol: :lol: :lol:

Andi! Én is nagyon szenvedek a melegtől! :( Tök jó, hogy mindenféle jó kis programotok van még így a vége felé! :) Nagyon helyes! Ki kell használni a hátralevő időt!!! :)

Zsebi! Jó hogy jöttél!!! Örülök, hogy Danikával minden OK. Basszus nem semmi, hogy te 1.5 héttel szülés után suliban voltál!?! Nem írtál el valamit???? :) :roll: :? :shock:

Emese! Végre megemlítetted a dokink nevét! :) Emlékeztem, hogy valaki nem is olyan régen csatlakozott hozzánk és írta, hogy a Kaszás dokibá az orvosa, de nem jutott eszembe, hogy ki az. Visszaolvasni meg lusta voltam! :oops: :P De mostmár végre képben vagyok!!! :) :) :)
Bankos kockázatkezelő??? Hmmmm.... fincsi!!! :) Csoda, hogy még nem vadásztalak le! Egy időben pont ilyet kerestem az egyik ügyfelemnek! Figyi! Ha kibabáztuk magunkat majd jól eladlak valakinek. OK? :lol: Azért te is légy óvatos a melóval! Nem a világ legnyugisabb szakáját űzöd te sem! :) Tessék időben hazamenni és csak szép nyugiban átadni a melót! OK?
Ja és a folyástól ne parázz! Az sok kismamának van a várandóssága alatt. A dokibá tutira csinált neked is hüvely tenyésztést a 20. hét körül. Ha ott minden OK volt, akkor nincsen jelentősége. Te amúgy nem 4 hetente jársz gondozásra???

Őszi tali! Naná, hogy megszervezzükl!!! És majd úgy csináljuk, hogy mindenkinek jó legyen! :)

fatima

Emese! Nem tudom mitől dagadhatott be a térded!
Nekem mindkét lábfejem volt bedagadva pár hete amikor azok az iszonyatos melegek voltak. Meg hát így a terhesség vége felé állítólag teljesen normális ez, ha mellette nem magas a vérnyomás + nincsen fehérje a pisiben!
Kérdezz rá mindenképpen a dokibánál. Bár nem hinném, hogy bármi komoly, ha csak az egyik térded gyengélkedik.

fatima

Sziasztok csajok!

Mi is kerti partin voltunk, most jöttünk haza! Csak benéztem, hogy a mindenórások megvannak-e és jól vannak-e, örülök, hogy igen! :lol:

Holnap majd vissza is olvasok, de most fürcsi és alvás! :wink:

Pusza midenkinek

Zsu
svs

Sziasztok.

Niki: dehogy beszéltél sokat, sőt, úgy éreztem, hogy nem tudtunk mindenről beszélni, mert nem akartunk sokáig ott maradni Nálatok, így is a Csabival azt beszéltük, hogy csak egy séta erejéig, max: 10 percig maradunk, hogy ne zavarjunk. De elment az idő, sajnos... :lol: :lol: :oops:
Emese: nekem a mai napig van folyásom, sőt képzeld, hogy amikor megyek valahova ebben a nagy melegben mindíg azt hiszem, hogy a magzatvíz folyik, mert úgy leizzadok ott is, no és persze a folydogálás... :oops:
Amint Fatima is írta, vizsgálják, de külön mondjad a dokidnak is, hogy Te is megnyugodhass. Én ezt tettem. :wink:
Fatima: Akkor majd én is kihasznállak a babázós korszak után! :lol: Persze, ha nem érkezik meg közben Eszter tesója :lol: :lol: :lol:
Lusta vagyok visszaolvasni, de szívesen elmegyek én is erre a kis összeröfire ősszel, olyan jó lenne találkozni Veletek! :wink: :lol:
Juj, csajok én már nagyon kíváncsi vagyok a babámra, olyan jó lenne, ha 13-án kibújna egészségesen... :D
Purci: jelentkezzél!!!
Zsebi: Ne is szakadj el tőlünk, mert olyan jó hallani felőletek és a tanácsaitok aranyat érnek a számunkra. Nagyon jó fej vagy, hogy így viszed a babucit, én is ilyen bátor szeretnék lenni, bár én már kijártam a fősulit, (FÚH) :? :wink: , azt hiszem ott nem is lett volna ilyen lehetőségem.
Másoddiploma? Milyen szak? Én a fősulival totál betelltem egy ideig, nem akarok több iskola padot látni egy ideig. Bleee.... :? :twisted: :roll:
na puszi csajszik, jó éjszakát mindenkinek, holnap írok.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Sziasztok!!!!!

Hát még semmi. :cry: No nem baj, nem vagytok elkésve mindenórásak!!!! :lol: :lol: :lol:

Ági: miből vizsgázol??? Nem semmi tanulni lyen melegben!!

Niki: vigyázz, ne öltöztesd túl emmácskát!!! Tök édi lehet a kis rucikban. Mikor kapunk képet róla?? Ilyen picin minden nap vátoznak. És már olyan rég tettél fel képeket!!!

Zsebi: képek???? Tök jó, hogy homeos bogyókat javasoltak a hasfájásra. Majd írd meg hogy váltak be. Te is suli??? Mit tanulsz?? Mi leszel ha nagy leszel?? :wink: De tök jó suli lehet, nem sűrűn vannak baba-mama szobák a sulikban. Sőt, sehol sem!!!

Most csak ennyire telt, bekakilt Maja, és nem bírja elviselni, ha van valami a pelusban, szóval...

Bocsi annak, akit nem említettem, de kezdünk sokan lenni :lol: :lol: :lol: ami tök jó!!!!! Szorítok a mindenórásaknak!!!!

Puszi Mindenkinek: Andi

Kép

Kép
b79andi

Szép napot mindenkinek!

Andi!

A becsületes bevem Teréz. Nem tudom Kati mit mesélhetett rólam. :oops: Talán, hogy most még milyen jókat nevetgélek a dolgokon, na de majd ha odakerülök... :oops: :oops: :oops:
Esetleg pénteken nem te voltál a Kapás utcában dél körül a rendelőben kék farmerszoknyában? Mert láttam egy kismamát jó nagy pocakkal, meg is állapítottam, hogy na neki sincs már sok ideje hátra... Vagy esetleg te vagy a lányának a barátnője, aki 16.-ára van kiírva?
Tényleg jó lenne egyszerre szülni! A 13.-a nekem is bejön mint szerencseszám, az unokahúgom is 13.-i, és még egy ilyen szerencsés kis csajszi nincs a világon... :lol: :lol: :lol:

Fatima!

Valahogy én is egyre jobban azt érzem, hogy mindhárman fogunk bent találkozni! 8)

Csak jó lenne már túl lenni az egészen, mert ahogy közeledik az idő, én egyre jobban izgulok, de a kis manót ez nagyon nem érdekli olyan jól bevackolta magát.
pruci

Gyorsan beugrottam még hozzátok, mert 1 hétig sajnos nem leszek net közelben.

Fatima: nem, nem írtam el :) , tényleg 1.5 hét volt. De hál'istennek nem volt már addigra semmi probléma. Ülni már tudtam, gátsebet sem éreztem...úgyhogy csak a babára kellett figyelni.

M-landi, B79Andi: Igen, másoddiploma. Eü irány. (SOTE) Gyógytornász leszek, ha nagy leszek. Ha a babám is úgy akarja természetesen, mert eddig egy betűt sem tudtam tanulni mellette....bár talán lusta is vagyok....hozzászoktam, hogy a terhesség alatt egész napom volt a tanulnásra, most meg....talán éjszaka, amikor ő már alszik...de sajnos nem bírom...egyenlőre. 1.5 hét múlva vizsga és még nem álltam neki... :?
Ha egy eü. suliban nincs baba-mama szoba az gáz lenne....szerintem...én mondjuk alapvető dolognak tartom, hiszen rengetegen tanulnak estin és levelezőn.

Most rohannom kell, mert torkaszakadtából sír Dániel és az apukája nem tudja megnyugtatni!!!! :cry:

1 hét múlva jövök!
Puszi mindenkinek!
Élvezzétek a nyarat!
Drukk!!!!!

Kép
zsebi32

Sziasztok!!!

Én is csak bekukkantok, mert nem szeretnék lemaradni valami NAGY ESEMÉNYRŐL! A meleget még bírjuk, de ilyen időben nincs kedvem sétálni menni, estére pedig elfáradok... Szóval lustizunk itthon Benikével és Apukájával.

Fatima: a bezártság már több mint egy hónapja tart és hiába jönnek a vendékeg én már tervezgetek egy balatoni utazást. Pocakosan én is úgy gondoltam, hogy idén kimarad a nyaralás, de most úgy érzem nem fogom kibírni és kölcsönkérem a rokonok nyaralóját. Ott legalább van kert és lehet hűsölni és sokkal jobb a vízparton sétálgatni, mint itt a városban, akármilyen jó is a Városliget....

Mit gondoltok tényleg olyan sok mindent kellene magunkkal cipelni?
Olvastam hogy mások is tervezik. Bele merjünk vágni vagy nagy macera szegény picinek?? Én az autózástól tartok.

Örülök, hogy ennyi ÚJ KISMAMA érkezett utánpótlásnak, mert lassan kibúnak a régi topiclakók babái!!! Üdvözlöm Prucit és Cicát és Emesét! (remélem nem hagytam ki senkit) és GRATULÁLOK!!!!

b79Andi: Nagyon édes Maja a szép nagy szemeivel!! Nekem nem ET jut eszembe róla, hanem egy kiváncsi kiscica. :D

Zsebi: hihetlen, hogy mennyire egyformán viselkedik Dani és Beni. Pont ugyanannyit alszanak és még a hasfájás is egyszerre jött. Remélem hamar kinövik!! Nálunk bevált az Espumisan, kétszer kapott és azóta már csak egyszer-kétszer sír hasfájás miatt egy nap és elég a masszírozás.

Niki:
Képeket szeretnék! Ha már így dícsérei Andi Emmácskát, hadd lássuk mi is! Gratulálok a mintababádhoz!

Mindenórásoknak továbbra is DRUKK!
Szép nyári napokat és jó grillpartykat és hasonló kellemes elfoglaltságot MINDENKIENEK!

Viki

Kép
viky30

Még felteszek pár friss képet. Tudom, hogy az anyukásba kellene nekem is irogatni, de hát itt olyan jóóóóó és már megszoktam hogy itt követem az eseményeket és itt ismerek mindenkit. Remélem nem haragszotok, hogy itt mutogatom Benikét.

Két kedvenc és egy fürdős fotó.

Kép

Kép

Kép

Kép
viky30

Evu:
Jajjjj valami fontosat nem írtam le:

GRATULÁLOK a nunis pocaklakóhoz. Örülök, hogy teljesült a vágyatok!

Ági:
Én is logisztikus vagyok, meg tudlak érteni. Nekem sokszor volt lelkiismeretfurdalásom, hogy a stresszes munka árt majd a babának, de szerencsére nem lett gond, meg a végén már inkább leosztottam másokra
:oops: Én a hetedig hónap végéig dolgoztam. Te meddig tervezed?

Kép
viky30

Épp apa altatja Emmát.
Tényleg! Viki, Andi, Zsebi, nálatok besegítenek a kispapák?

Zsebi, le a kalappal, hogy Dani mellett még tanulni is tudsz.
Ha végeztél, majd megkereslek. Nekem kicsi gerincferdülésem van, rossz a tartásom. Segíthetnél? :)

Viki, szerintem babától függ a kiruccanás. Én elég laza anyuka vagyok, úgy érzem, mi biztos lenézünk Balcsira. Már ha Andiék is úgy akarják.
Szóval szerintem nyugodtan menjetek, aztán majd meglátjátok, hogy viseli Benike. Jah, az utazás lehet necces.
Nagyon helyes ez a csíkos body rajta, tetszik!
Ugyanilyen ágytakarónk van:) Ikeás! Yessss!

Kép
niki30

Képeket hamarosan teszek fel bébik! :)
Aki tud, tegyen fel szintén!!! Pocakosok is, babások is!

Ja Viki, igen, én is ragaszkodom ehhez a fórumhoz valahogy.
Hiába ezt szoktuk meg. De majd az anyukásba is beköszönök valamikor. Megmutatjuk magunkat Emmával ott is. :wink:

Kép
niki30

LÁNYOK, LÁNYOK ÓRIÁSI HÍREKET HOZOK!!!!
ANDIÉK ESZTERKÉJE MA MEGLÁTTA A NAPVILÁGOT!

Eszterke 2750 g-mal és 53 cm-rel született 06. 10.én.
Azt tudom, hogy fél kettőkor már fürdették.
6-kor elindultak lightosan a fájások, dél körül már elég erősek voltak, aztán megvizsgálta a dokija, akkor már 4 ujjnyira ki volt Andi tágulva. Nem semmi igaz?!
Utána néhány tolás és már kinnt is volt Eszter. Azt mondták, még fel sem fogták, olyan gyorsan történt minden. Pikk-pakk.
Mindannyian jól vannak. Állítólag egy tündérfalat!

Engem - míg beszéltem velük -, rázott a hideg. És annyira de annyira fel vagyok dobódva!!!! Tök jóóó!

Fatima, csak azt sajnálom, hogy nem együtt nyomtatok! :wink:
Nálatok mizu?
Hogy vagy?

Jajj, nagyon izgulok mindenkiért! Ez olyan jóó!

Na puszi

Kép
niki30

ÚÚÚR ISTEN!!!!!!
[b]
GRATULA ANDI és ESZTER!!!!![/b
]

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?