Sziasztok Lányok, Edus ! Itt vagyok, Itt vagyok, nem tűntem el teljesen.
Fatima, Andi: hihetetlen izgi olvasni a várakozás utolsó pillanatait Ami az őszi baba-mama talit illeti várjatok ám meg minket is
én szeptember 5-ére vagyok kiírva, úgyhogy legyen ne kora ősz!!!
Fatima: pénzügyes fejvadász? ...
az nem rossz ... én meg az egyik bank kockázatkezelését vezetem
... ezután a baba projekt után a következő lépésnél majd megkereslek
Evu: látom mi vagyunk itt a melós gárda még - heteink száma miatt elsősorban. Én a 28. hetet taposom és most kezd egyre nehezebbé válni. Múlt héten voltam bent néhányszor kicsit későig, és irtóra bekeményedett a pocim. A férjecském itthon jó le is teremtett. 3 hetem van még hátra a melóból és próbálok mindent lezárni ... de az utolsó két hónapot már itthon töltöm készülődéssel.
Egyébként lányok,
köszi az érdeklődést, mi is jól vagyunk! A terheléses cukor lement - bár az eredményét nem tudom, mert nem volt időm elmenni az eredményért, de Kaszás doki hívna, ha gond lenne
, úgyhogy remélem ok. A vérképemre kiváncsi lennék azért, hogy is állunk azzal a 6-os vassal
Evu: nálunk is kislányka készülődik, és minden név nagyon szép, amit választani akartok. Mi is a Hanna mellett döntöttünk
Nagyon szép, de elég gyakori név ... mi nekünk, ha minden jól megy Leskó Hannánk lesz !
Mérleg: nekem a védőnő azt tanácsolta, hogy nehogy vegyek, esetleg béreljek, de beszéljem meg előtte majd vele, mertha teljesen jó súllyal születik a baba, akkor semmi szükség rá, mert csak többet aggódik miatta az anyuka, mint amennyit használ és majd nála méregetjük. Persze, ha kicsi a súly, vagy nem fejlődik, akkor ő javasolja majd nekem.
Bölcső: Niki, most láttam a képeket ... és képzeld mi pont ma reggel hoztuk el a bölcsőt a férjem hugának az ismerősééktől vettük meg ... az is nagyon szép. Én eredetileg nem akartam bölcsőt, de olyan édes, és jó néhány hónapos koráig mi ágy helyett akarjuk használni. Ami a mózes témát illeti, nekem a barátnőm nagyon javasolta, és tőlük kölcsön is kapjuk, mert hogy az elején nagyon klassz, hogy éjjel melletted fekszik a baba és bármikor fel tudod emelni szopizni, nem kell felkelni. De pár hétig érdemes csak csinálni - nekem azt tanácsolták, tehát tényleg nem hosszú használatú a mózes. Nem tudom fogjuk-e használni, mert a bölcsőt az elején itt akarom a hálóban tartani
Ma voltunk
Babymarketen délelőtt a Hungexpon ... nekünk nem volt túl jó, elég gyenge valami ... de azért vettünk egy kis cipőt - 12-18-ast
... tiszta marhaság, de olyan édi volt ... meg vettünk egy rövid ujju kis kombidreszt. Ezzel megtörtük az eddig tartott fogadalmat, mert eddig gyakorlatilag nem vettünk semmit
Most bölcsőnk, autós ülésünk, 1 ujszülött kombidresszünk és 1 cipőnk van
Már járt itt kivitelező, mert mi is akarunk babaszoba átalakítást csinálni! Ehhez szigetelni akarunk először, mert kicsit áthallásos pont az a szoba .. szóval mi is belevágtunk!
Lányok, egy kérdés: nektek volt folyásotok ? ... elnézést, de ez most engem aggaszt, ezért írok róla. Az elején volt hasonló élményem, aztán elmúlt és az elmúlt két napban megint volt egyszer-egyszer, hogy ilyen kilökődés szerűen nedves lett a bugyim, és meg is éreztem. Színtelen és nem extra szagú ... mi a fene ez? normális?
bocsi, hogy ezzel zártam ...
Úgyhogy jól vagyok,
Fatima Boldog Névnapot utólag is !!! , és minden baba olyan kis gyönyörű, Emmácska, Maja, Beni és mindenki akit most nem tudok felsorolni
Fatima: a dátumokról ... nálunk szeptember 5 a hivatalosan kiírt dátum és a párom szülinapja szeptember 6
Puszi mindenkinek és jó pihegést ebben a melegben.
Emese1974