Sziasztok Lányok, Edus ! Itt vagyok, Itt vagyok, nem tűntem el teljesen.
Fatima, Andi: hihetetlen izgi olvasni a várakozás utolsó pillanatait Ami az őszi baba-mama talit illeti várjatok ám meg minket is
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
én szeptember 5-ére vagyok kiírva, úgyhogy legyen ne kora ősz!!!
Fatima: pénzügyes fejvadász? ...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
az nem rossz ... én meg az egyik bank kockázatkezelését vezetem
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
... ezután a baba projekt után a következő lépésnél majd megkereslek
Evu: látom mi vagyunk itt a melós gárda még - heteink száma miatt elsősorban. Én a 28. hetet taposom és most kezd egyre nehezebbé válni. Múlt héten voltam bent néhányszor kicsit későig, és irtóra bekeményedett a pocim. A férjecském itthon jó le is teremtett. 3 hetem van még hátra a melóból és próbálok mindent lezárni ... de az utolsó két hónapot már itthon töltöm készülődéssel.
Egyébként lányok,
köszi az érdeklődést, mi is jól vagyunk! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A terheléses cukor lement - bár az eredményét nem tudom, mert nem volt időm elmenni az eredményért, de Kaszás doki hívna, ha gond lenne
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
, úgyhogy remélem ok. A vérképemre kiváncsi lennék azért, hogy is állunk azzal a 6-os vassal
Evu: nálunk is kislányka készülődik, és minden név nagyon szép, amit választani akartok. Mi is a Hanna mellett döntöttünk
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Nagyon szép, de elég gyakori név ... mi nekünk, ha minden jól megy Leskó Hannánk lesz !
Mérleg: nekem a védőnő azt tanácsolta, hogy nehogy vegyek, esetleg béreljek, de beszéljem meg előtte majd vele, mertha teljesen jó súllyal születik a baba, akkor semmi szükség rá, mert csak többet aggódik miatta az anyuka, mint amennyit használ és majd nála méregetjük. Persze, ha kicsi a súly, vagy nem fejlődik, akkor ő javasolja majd nekem.
Bölcső: Niki, most láttam a képeket ... és képzeld mi pont ma reggel hoztuk el a bölcsőt a férjem hugának az ismerősééktől vettük meg ... az is nagyon szép. Én eredetileg nem akartam bölcsőt, de olyan édes, és jó néhány hónapos koráig mi ágy helyett akarjuk használni. Ami a mózes témát illeti, nekem a barátnőm nagyon javasolta, és tőlük kölcsön is kapjuk, mert hogy az elején nagyon klassz, hogy éjjel melletted fekszik a baba és bármikor fel tudod emelni szopizni, nem kell felkelni. De pár hétig érdemes csak csinálni - nekem azt tanácsolták, tehát tényleg nem hosszú használatú a mózes. Nem tudom fogjuk-e használni, mert a bölcsőt az elején itt akarom a hálóban tartani
Ma voltunk
Babymarketen délelőtt a Hungexpon ... nekünk nem volt túl jó, elég gyenge valami ... de azért vettünk egy kis cipőt - 12-18-ast
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
... tiszta marhaság, de olyan édi volt ... meg vettünk egy rövid ujju kis kombidreszt. Ezzel megtörtük az eddig tartott fogadalmat, mert eddig gyakorlatilag nem vettünk semmit
Most bölcsőnk, autós ülésünk, 1 ujszülött kombidresszünk és 1 cipőnk van
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Már járt itt kivitelező, mert mi is akarunk babaszoba átalakítást csinálni! Ehhez szigetelni akarunk először, mert kicsit áthallásos pont az a szoba .. szóval mi is belevágtunk!
Lányok, egy kérdés: nektek volt folyásotok ? ... elnézést, de ez most engem aggaszt, ezért írok róla. Az elején volt hasonló élményem, aztán elmúlt és az elmúlt két napban megint volt egyszer-egyszer, hogy ilyen kilökődés szerűen nedves lett a bugyim, és meg is éreztem. Színtelen és nem extra szagú ... mi a fene ez? normális?
bocsi, hogy ezzel zártam ...
Úgyhogy jól vagyok,
Fatima Boldog Névnapot utólag is !!! , és minden baba olyan kis gyönyörű, Emmácska, Maja, Beni és mindenki akit most nem tudok felsorolni
Fatima: a dátumokról ... nálunk szeptember 5 a hivatalosan kiírt dátum és a párom szülinapja szeptember 6
Puszi mindenkinek és jó pihegést ebben a melegben.
Emese1974