Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok köszönöm ,hogy ilyen édesek vagytok.
Jól vagyunk köszönjünk. Jövünk megyünk, ügyeket intézünk. Zoli ügyéből azt mondták majd úgy 2 év múlva lesz valami, de a pasi elismerte, hogy Ő volt a hibás. Mivel 8 napon túli sérülése lett a férjemnek (letört a csontdarab a vállából), így mindenképp bíróságra kerül.
Niki drágámat zabálom (még mindig) egész nap.
Dumál nekem, hiányzom neki ha nem lát, de nagyon ügyesen eljátszik magában is. Nézem ahogy felül, ahogy próbálkozik a mászással, de arra még nem jött rá.
Pedig a kezét már felemeli, onnan tovább még nem jutott, pedig direkt mászkálok előtte négykézláb.
Azt hittem hozzászokik majd az együtt alváshoz, de nem.
A kórházban, és varratszedésig együtt aludtuk, az majdnem 3 hét volt. Ugyanugy müködünk meg vana szokásos napirendünk, viszont éjszaka 2szer is felkel, 2-3 perc cici, és alszik tovább.
Azt vettem észre vándorol az ágyban, és ezért ébred fel. Beveri a a fejét, beszorul a keze stb.
Most mesét néz, miközben próbálkozik a mászással, és nevet, dumál a tévének, hááááttt széééét puszilnám ahogy hangosan kacarászik,
de most hagyom, had gyakoroljon.
Olyan rossz, h bárhova megyünk mindenki megkérdezi jajj mi történt szegénykével...rossz elmondani újra és újra, visszaemlékezni erre a borzadalomra.
Az tuti, ha meglátok egy "sebesült" babát sosem fogok rákérdezni mi történt vele.
Nem is írtam hogy már magához húz, és oda nyomja az arcát az arcunkhoz, azt hiszem mintha puszit akarna adni.
Csináltam még a kórház előtt egy ilyen videót, majd felrakom youtube-ra.
Na hát ennyit rólunk.
Jó sok voltam, bocsi.
Benszi, én is Rubin R-ra tornáztam, szerintem tök jó. Nem megterhelő, nem vizesedtem, a hátamnak is jót tett, a közérzetem is jó volt.
Jógára menni még Nikivel is gondolkodtam, van baba-mama jóga.
Tali, hát sajnos elég sok szar jött közbe sorry, de nem adtam fel.
Lukrécia drága imádlak.
Viszont megdorgállak, és Bibarcit is, tessék már csacsogni itt is.
Rókakóma? Tényleg mit szeretnétek csajszit vagy pasit? Bár ahogy elnézem a táblázatot nagyon nagy gondban leszünk, alig vannak fiuk.
Lucia köszönöm, nagyon aranyos vagy, puszi neked. Milyen a két kis pindurral? Dobj képet róluk.
Boldog 5. hós fordulót.
Lippa :) Kérünk képet a lánykákról.
Ha együtt nem megy, akkor külön-külön.
Ti szeretnétek 3.-at?
Marynek nagy gratula.
Macika vajon megszült már??
Zsókuci drága hatalmas ölelés neked.
Örömmel olvasom, hogy végre járzs fogászhoz.
Hát msn-en elkerüljük egymást
ezért is hívtalak fel.
Jó nyaralást bükkfürdőn, mi is akkor megyünk nyaralni balcsira.
Igaz el van tiltva a balcsitól, bár a kórházban azt mondták ha nem lenne baja, akkor sem ajánlanák...
Mot elfog jönni az idő hidd el, h végig alukálja majd az éjszakát.
Boldog fordulót a kiscsajnak.
Édesek vagytok a képen.
Jó, hogy ízlik neki a hozzátápi, nálunk ez még harc.
Itatás megy?
Napcsi, gratula a kis punishoz.
Újabb csajszi, mondom Én h gondba leszünk.
Agnesm írtam pü-t, és köszi a segítséget!
Brigii.
Örülök, h jól vagytok, lassan eljön az időtök, hogy rohan az idő.
Pocis kép?
Gomba hát ezt a meleget nem is nagyon lehet bírni. Bár Én terhesség alatt esküszöm ezerszer jobban viseltem, mint most.
Aztán csak óvatosan a pakolászással.
Sharon, megnyugtatlak, innentől csak aggódás az élet, csak nem kell túlzásba vinni.
Tini a pityergés a hormonoktól.
Viszont nem fantasztikus mennyire megtudsz élni eseményeket? Emlékszem mennyi vegyes érzés keringett bennem, és milyen mélyen megéltem őket. Imádtam.
Egy hülye reklámon is képes voltam pityogni.
Gica, jó hallani, hogy rendben minden.
Pocis fotó rólatok is esetleg?
4D-re nem mentek?
Agnese jó volt olvasni, h hiányolsz.
Tisztára meghatódtam.
Én ugyanigy voltam a szüléssel, és bent tartozkódással. Ha kell fizetek, de kényelmes legyen az a pár nap ott bent.
Ahogy látom a csecsemősök elég sok kórházban enm állnak a helyzet magaslatán...
Rakj fel képet Milánról
Had marakodjunk érte.
Lanett ha van időd kérünk képet!
Alakulnak a napok?
Zuzmó, Rozus Taptau és többiek hahóó
TALI!
Hát ha gondoljátok elkezdem szervezni megint...
Sorry, hogy ennyi utánna kérdezés után befulladt a dolog.
Hétfőn felhívom őket, hogy nyáron is nyitva vannak e.