Új privát üzeneted érkezett!

Lippa :D
Nagyon köszönöm!!! Nagyon aranyos vagy!
És milyen gyönyörűek voltak a lányok picinek is!!!! :wink:

manda

Ágnesm!

Nem tudom, hogy csinálom :lol: szerencsés alkat vagyok és jók a lányaim, többnyire egészséges dolgokat kívánnak :wink:
Rengeteg paprikát, paradicsomot és több kg gyümit eszem meg hetente :D
Igyekszem sokat menni, amig még tudok :?

Puszi!

Judit

jucicuki

Na, ennyit az egészséges étkezésről, anyu most hozott nekem egy szelet lúdláb tortát valamelyik ovisa szülinapjáról és hamm bekaptam :oops: :oops: :oops:

Judit :lol:

jucicuki

Lexi sokat gondolok rátok reggel is mondtam imát értetek! Sokan vagyunk veletek!

chesti

Juci addig egyél amig tudsz. :) ahogy betöltik a Picurok a pocid ugysem tudsz majd. :) Meglestem a képeket, nagyon csinatos vagy. :lol:

Bibar drága eszem azt a kis dobogó szivét a pindurpandúrodnak. :)

Lukrécia hogy vagytok kismami? :)

Lippa zabálom a lánykáidat. :) Már akkor látni lehetett két angyali szépséged van. :)

Benszi jóga és torna tök jó, nekem bejött. :)

Sharon üdv itt Te újabb máázlisstaa. :lol: :lol:

Tini alakul az a pocciii :) Édes vagy a képen, csak úgy sugárzol. :)

Share drága. :) Alakul a pofika, már kezdjük megszokni. Ő ugyan olyan. Nevet, kacag, kiegyensúlyozott. hálaég. :)
Én folytonos csoki zabálás mellett fogytam 4 kg-t. Tejcsi picit azért apadt. :(
Máté hogy van? Muris lehetett ahogy a cicit kereste. :) Eszem a kis száját. :)

Mennem kell hív a csajom. :)
Rakok fel képet, de egyet kérek mindenkitől, nem akarom azt olvasni nem is olyan feltünő, ronda stb.n Mintha nem is lenne. Köszi. :)

Kép

chesti

Chesti!
A te kis csitrid zabálni való!Azok a szemek!Szegény apját már most verheti a víz a palik miatt!!!Szerintem is a torna és a jóga lájtos.most vettem meg a Rubint kisasszonny terhes DVD-jét,meglátjuk!
Lippa!
Milyen gyönyörűek a lányaid csecsemőnek is!Mostanit is kérünk!
Juci!
Nagyon csini vagy!
Manda!
Nemsoká te is itt leszel közöttünk!
Vendég

Chesti!

De jó megint itt vagy és ÚJRA KÉP CSILLAGSZEMRŐL!!! :lol:
Lehet,hogy most nem 10 pasi fog majd az ajtó előtt toporogni,"csak" 9+1 :wink: :lol: :lol: :lol:

Lippa

Te is mindig csak meglepsz ezzel a két tündérkével!!!Hihetetlen!

Lexivel mi lehet,annyit gondolok rá.

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Chesti, íram privit! :) :)

Mi újság Lexivel?

Lippa, tünemény a két kiscsaj!!!!

Manda, tudsz valamit Maryről? Ti már nekivágtatok?

Benszi, akkor is fantasztikusak vagytok! Gratula, és kívánom hogy bírjátok egyben (3 in 1) minél hosszabb ideig!

Puszi mindenkinek, Lucia

Kép
lucia1

Köszi a bókokat Mindenkinek :D !

Chesti Nikinek egyre kékebb a szeme szerintem,gyönyörű!És nem semmi milyen ügyesen ül már :wink: !

Krisztike????Már nagyon izgulunk,egész nap az jár a fejembe,hogy mi lehet Velük?!

Benszi ha lesz új kép teszek fel,csak hát nem olyan egyszerű Őket fényképezni mostanság :roll: !

Lippa

lippa

Benszi
a szurit majd megkérdezem,de azért köszi elöre is :lol: :lol: jól vagyok,pihizek sokat :oops: :oops:

Lippa
annyira cukik a csajok :P :P

Chesti
már nagyon hiányzott a pici képe,képzeld Lukréciával éppen skypoltunk mikor megnéztük,hát csak olvadoztunk :P :P :P :P

én is izgulok Lexiért,remélem jól van :oops: :oops:

Zsókucikám
most már berakhatsz majd a táblába ha ráérsz :oops: :oops: 6. lombik,scöpfiben szülés remélhetőleg/kopp-kopp-kopp/
köszönöm és puszika neked :P

bibar

Sziasztok,

Először dobok egy táblát!
Ha valami nem stimmel, légyszi jelezzétek! :D

Viki és Wolves,

Utólagosan is Nagyon boldog 5. hófordulót a lánykáknak! :D Hogy rohan az idő… mindjárt fél évesek… :wink: :lol: Remélem jól vagytok!

Zuzmó,
Jázminnak is boldog 4. hófordulót kívánok! Ritkán jössz erre, remélem minden rendben. Néha írj magatokról 1-1 sort!

Share,

Máténak is nagyon boldog 3. hónaposságot!

Ezt mind a négy babának: :wink:
Kép

Kép
Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Share,
Annyira meghatódtam azon amit írtál! Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen!!!! Ígérem minden jót és rosszat is megosztok mindig veletek, Ti olyanok vagytok nekem, mint egy nagy család! :) „Jó” volt a rodeós történet… hát igen, mostanság eléggé érdekes az időjárás… :shock:

Judit, Tini,
Nagyon helyes a pocitok! :D:D:D

Bibar,
Édes nagyon a kisbabátok! Kár, hogy nem nagyobb a kép, de azért így is kivehető! :wink:

Sharon, Bibar, Lukrécia,
Üdv a táblában :D:D

Lippa,
Ezek a kis tündérek már 1 naposan is csodaszépek voltak!!! Nagyon kis drágák!!! :D:D:D

Chesti drága,
Imádom azt a kis vigyor-Pankát! :D Jó, hogy tettél fel képet! Millió puszi!!!!!!!!!!!
Msn-en már sosem foglak elérni??? :shock: :lol:

Puszi mindenkinek! Jók legyetek :wink: Kép

Kép

Kép
zsókuci

Chesti :D
Gyönyörű Niki baba és milyen szépen ül!!!! :lol:

Lucia :D
Köszi az érdeklődést!
Sajnos a Maryről nem sokat tudok.
Max. annyit, hogy tegnap délelőttre mondták neki, hogy megcsászározzák, de nem írt sms-t, így nem tudom, megvannak-e már a lányok. Remélem minden ok velük, nem merem őket zavarni, megvárom, míg jelentkezik.

Hát velünk semmi különös, már nem tudom mikor kezdünk, majd amikor a doki újra megerősít benne, de szerintem akkor lesz biztos, ha megkapom az első decat. :lol:
Tegnap voltam vérvételen, állítólag a toxopl.eredménye 20 nap múlva lesz meg, majd 22.napon megyek a BMC-be és akkor csak megtudok valamit, az még két és fél hét.

Gyönyörű babáidról mikor látunk újra képet?

manda

Sziasztok köszönjük a kedves szavakat!! Kicsit bizti elhízok, de majd leadom, párom bizti segít benne majd!! :D :D A sugárzás eddig csak fele ennyi volt, és most tetőzött a terhesség óta!!! :D

Juci írígyellek ám, édes a pocid!! :D

Lippa a lányaid nagyon remélem fognak velem találkozni, de tuti végük lesz akkor! Még te sem mentheted meg őket!! :D :D

Chesti a kiscsaj imádni valóű!

Nos lányok egy babás - mamás talin óvakodjatok a Timitől, és jobb, ha a babyknek is megmondjátok ezt!!!

Nos pá mindenkinek!

Kép
tini75

Jó reggelt Csajok!!! :)

Ma 5 hónapos a Drágaságunk, hihetetlen!!

Chesti:)

Niki királylány tündéri!!! Azok a szemek...:)

Drágaságom 2 napja kap egy kis hozzátáplálást (krumpli, répa...) nagyon izlik neki, nem okozott gondot!!!

Viszont éjszakánként stabilan kel egyszer (néha kétszer), irigykedve olvassuk azokat akik már alhatnak egy teljes éjszakát....:)

Egyszer ugye nálunk is eljön ez az idill....????

Új felfedezése: folyamatosan fújja ki a levegőt, csücsörítve és ömlik a nyál...élvezi....:)

Imádom!!!

Kellemes napot!!

Sok folyadék!!!

:)

Mindenkinek millió puszi!!!
mot

Drága Lucia!
Köszönöm,remélem 36.ig benn maradnak a melegben!
Lippa!
Várom a képeket majd türelmetlenül!Alvós nincsen róluk?Annyira édesek,amint teljes nyugalomban és biztonságban tudnak aludni!te kinél szültél?
Bibar!
Örülök,hogy jól vagy!Látom a Schöpfi mellett döntöttél!Voltál már a dokinál viziten?
Zsókuci!
A táblába még senki nem íratta be a vizsgálat napját én megmondom,oszt beírod vagy nem ,nekem mindegy!Június 25.-én megyek UH-ra!
Agnese!Taptau!
Ti kinél szültetek a Jánosban?És mi volt a tapasztalatotok az osztályról?Ágyak száma?

Tali!
Mi újság vele?Nem basztatás Chestike!!!!!Ne értsd félre,csak jó lenne már mindenkit személyesen megismerni!
Vendég

Mot!!!! A buborék fújós időszak is nagyon édes, és élvezik is szemmel láthatólag, a finom új ízek pedig bizti kellemes érzéseket keltenek a picurkátokban! cupp nektek!

Bariném osztom a véleményedet, taliznék már, Chesti várunk rád vele!

Nekem is 25. az UH időpont!

Pá lányok!

Kép
tini75

Benszi
kedden megyek elöször,végül nála döntöttem,mert a jános olyan nehezen közelithető meg,már nagyon untam,ráadásul mindig a legnagyobb csúcsba hivtak be,meg a sogornőm orvosa nagyon csábitó volt :oops: :oops: szóval majd meglátjuk :oops: :oops:

Zsókuci
jaj de jó ott látni végre a nevem,köszönöm,aranyos vagy :P :P :P

bibar

Mot drága,

Boldog 5. hófordulót Kriszti-hercegnőnek!!! :D:D:D

Bocsi, hogy nem tudok valami szépet rakni mellé, de most dolgozom... :oops:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Mot, gratulálunk Krisztina hercegnőnek! :lol:

Bibarci :P :P Benne a táblában :P :lol:

Lippa, ezek a csajok egynaposan is elbűvölőek voltak!

Chesti, annyira hiányoztak már a Niki fotók! Tündér királylány :P

Tini, tényleg sugárzik rólad a boldogság! Én úgy szeretek ilyet látni!

Juci, gratula a szerencsés alkathoz, no meg a a növekvő pocihoz!
Az én combjaim bizony úgy döntöttek nőnek a hasammal együtt, de le van szarva. Már bocsi...

Lukrécia :P Hogy vagytok mostanság? Ugye mostmár picit gyorsabban megy az idő?
És rókakoma?

Zsókuci kedves! Jó munkát :roll: De kitartás, hisz mégiscsak péntek van :wink:
A legközelebbi táblába majd beírnád, hogy Nóra lesz a lánykám neve? :oops: Köszike

KépKép
naposoldal

Kép

Íme egy frissebb kép!
mot

Mary írt:

2007.06.06-án 09.10 és 09.13-kor drága kislányaink világra jöttek, Lilla 2830 gr 54 cm, Petra 1890 gr 48 cm-rel.

Szívből gratulálunk és jó egészséget kívánunk mamának és a babáknak!!!!!!!!!!!!!
manda

Kép
mot

Marynek szívből gratulálunk a Tündérekhez!!!

:)
mot

Marynek hatalmas gratula, jó egészséget az egész családnak!

Puszi!

Judit

jucicuki

Mary!

Gratulálok, jó egeszseget es soksoksok örömöt kívánok Nektek!!!!

Ági

Kép
agnesm

Gratulálok Marynek a kis druszákhoz(úgylátszik a Petrák mindig kisebbek :lol: ),nagyon sok boldogságot,jó egészséget kívánok Nekik!

Liliána,Boglárka,Máté,Jázmin és Krisztina babának,nagyon boldoh hófordulót kívánok én is!

Benszi írtam pü-t!

Tinike :D !

Bibar,Zsókuci,Napcsi, Nektek is köszi a bókot :D !

Mot buborékfújós Hercegnőtök tüneményes!

Lexiékért továbbra is nagyon szorítok,reméljük most már minden rendben lesz!

Puszi Mindenkinek
Lippa

lippa

Sziasztok lányok! :D

Mi is meg vagyunk, ismét korházban voltunk egy kis magnézium infuziot kaptam.
A lányok szépen fejlődnek a mult héten voltunk UH- on BPD.71mm mind a kettőnek.kb 1 kg- osak most. :lol:
Úgy néz ki, hogy mostmár hétfötől péntekig bent leszek a kórházan és csak hétvégére engednek haza. :cry:

Rajtam kivül még 3 ikres kismama van bent.Jol megbeszélünk mindent.

MerynekSzivből GRATULÁLOK!!!!!!! :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!! :lol:

Üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

Brigi!

Kitartás a kórházhoz!
Mondjuk ha van bent társaságod, azért talán nem olyan szörnyű :?

Vigyázz Magatokra!

Puszi!

Judit

jucicuki

Lexi,
most vasárnap estig nem leszek net közelben, de hiszem, hogy akkor csak jót fogok olvasni rólatok!
Hidd el te is, hogy minden rendbe jön, es segíts ezzel a Kicsikednek! Látod, Ő is mennyire ragaszkodik hozzád, egyszerűen nem lehet semmi baj, es nem is lesz!!!!!!

Brigi, biztosan nehez,de százszor inkább ez, mint egy esetleges koraszüles. En inkább befeküdtem volna, de a dokim szerint nem volt indokolt, es nem tudtam elkerülni a koraszülest. Kitartás, es meg lesz a gyümölcse!!!! Mindjárt kettő is. :wink:

Mindenki másnak is szep es nyugodt hetveget kívánok!

Ági

Kép
agnesm

Gratulálunk az új kis topicbabákhoz, úgy látszik a Lilla-Petra párosítás nyerő!

Brigii! Kitartást a kórházi bentlakáshoz!

Lexi! Nagyon szorítok neked, hogy a babácska szépen megnyugodjon és minden rendben legyen veletek!

Aki írt a hasfájásról, Bibike, Share, azoknak köszi a tanácsokat.

Lippa! Úgy szeretem az ilyen picibabás csendéleteket, mikor látszik rajtuk, hogy egyetlen céljuk van az életben, hogy minél többet aludjanak. Nagyon édesek, persze most már nem ilyen békések gondolom.

Lukrécia, olyan ritkán írsz a topikra!

Zsókuci! Nekem majd beírod, hogy a János kórházban szülünk légyszi!

Képzeljétek néhány héten belül egy nagyobb lakásba költözünk, nem sajátba, de sokkal jobb lesz, pláne ha már a babácska is beköltözik hozzánk. Most várjuk, hogy menjenek el onnan az előző lakók, aztán még rendbe kell tenni, és lehet pakolni. Most selejtezem a cuccainkat, hogy feleslegesen ne vigyünk semmit. Én elég rosszul bírom ezt a meleget, nem tudom a többi kismama hogy van vele. Még szerencse, hogy nem dolgozok így szinte minden délután tudok aludni, enélkül szerintem munka közben akár állva is aludnék :)

Kép
gombahölgy

Zsókuci!

Köszi, hogy beírtál a táblázatba, hihetetlen, még most is csodálkozva olvasom a nevem. Már alig várom, hogy az első 12 hét meglegyen, remélem utánna nem fogok ennyire félni!

Brigi!

Az egyik barátnőm is ikreket szült pár éve. 99 napot volt kórházban, de sikerült a 38. hétig húzni ikrekkel, ami nem semmi, pedig már a félidőtől sokat görcsölt a pocija. Biztosan rosszabb, mint otthon, de ki lehet bírni és legalább biztonságos helyen leszel! Kitartás!

Mary!

Gratulálok!!! Jó egészséget és sok-sok tejcit!

Lexi!

Remélem minden rendben van! Nagyon szorítok!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!!
Mary nagyon gratulálunk és millió puszit küldünk, sok egészséggel fűszerezve!! Boldogságotok legyen határtalan! :D :D

Napos oldal, tudod eddig is vidám voltam, de most........, és ezt a környezetem minden nap hangsúlyozza is!! Bár bevallom néha pityergek, de ne is kérdezd miért, hormonok?? De attól még jól vagyunk!! :D De jó lenne már ott tartani ahol ti is! Jól vagytok???

Mot el ne ejtsd az a kis tündérkét, mert megkereslek ám!!!! :D :D

Brigi szupi hírek olyan jó olvasni az ilyen írásokat, imádom! Puszi!

Gombahölgy!!! Sok sikert a költözéshez, de te vigyázz a pakolással magatokra! Millió jókívánság az új lakáshoz! :)

Kép
tini75

Brigi kitartás a kórházhoz,de legalább a"sorstársakkal" sok hasznos infót tudtok majd cserélni.Ez a pár hét meg pikk-pakk elrepül majd meglátod :wink: .Azért időnként várunk majd a fejleményekkel.

Gomba hát igen azok a régi szép idők... :roll: :D !Gratulálok az új lakáshoz,aztán csak óvatosan a pakolással :wink: .Te kihez jársz a Jánosba?

Kriszti mi újság Lexiékkel?

Mindenkinek szép estét és nagyon jó hétvégét kívánok :D !
Lippa

lippa

Sziasztok Lányok!

Húha, hát úgy látom sok minden történt, mióta utoljára bekukkantottam.

Lexi!
Sajnálom, amin keresztülmentél, de úgy látom, hogy a Lányok drukkja nem maradt hatástalan. Kívánom, hogy most már csak és kizárólag jó híreket kapjak felőletek!

Brigi!
A kórház miatt nem irigyellek, de legalább vannak jó társaid odabenn. Valahogy bírd ki még a hátralévő időszakot!

Chesti!
Niki annyira édes! Falnivaló!

Lippa!
A lányok 1 naposan is csodálatosak voltak!

Mary!
Gratulálok a babákhoz!

Bibar!
Üdv a táblában! Még szép, hogy jó érzés ott látni magadat!

Lukrécia!
Mi újság? Minden okés ugye?

Naposoldal!
Szóval Nóra? Szép név! Örülök, hogy jól érzed magad!
Mi még nem döntöttünk, pláne hogy az egyikőjük neme még rejtély...

Pár szó magunkról. Ma voltunk terheléses cukron. Szerencsére minden okés. Jövő héten védőnéni és meghallgatjuk a szívhangokat. A többes szám azért van, mert Apa is jön hallgatózni...

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Van valami új hír Lexiről?

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,

Mary,
Nagyon gratulálok a kislányaidhoz!!! :D:D:D Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcit!!!!!!!

Manda drága
,
Köszönjük a híreket!!! :D
Nemsokára kezdtek, ez nagyon jó! Kitartás addig! :wink:

Benszi,
OK, beírom a tábliba. Bár már pont úgy döntöttem, hogy kiveszem azt az oszlopot, de akkor hagyom még :wink: :lol:

Bibar,
Igen, ez jó élmény – táblában látni a nevedet :D

Napcsi,
Igen, végre péntek :D:D Én már reggel 8-kor hazajöttem volna :wink: De aztán kibírtam végül 18 óráig :shock:
Szép nevet választottatok! Gratulálok! Benne lesz a következő táblában! :D

Mot,
Nagyon aranyosak vagytok a képeken!!! Puszi nektek!

Brigii,
Örülök, hogy szépen nőnek a lánykáid! :D És hogy legalább a társaság jó. A lényeg, hogy jó kezekben vagy, és hogy vigyáznak rátok! Kitartás!!! Megéri :wink:

Gomba,
Gratula a nagyobb lakásba költözéshez! Azért óvatosan a pakolással, meg a selejtezéssel!!!!
Mész valamilyen genetikai vizsgálatra végül? Sikerült kicsit megnyugodnod? Utánaolvastál a dolgoknak? Puszillak!

Sharon,
Aranyos vagy, igen öröm a táblában látni a nevet :D

Gica,
Jó, hogy minden rendben volt a terhelésen. Jó hallgatózást jövőhétre :wink:

Mi jól vagyunk. Végre péntek :D Holnap délután (újra) fogászat a program. És ha minden igaz, akkor júliusban megyünk egy hétre Bükfürdőre nyaralni férjecskémmel! :D:D:D Holnap döntjük el, és intézzük a foglalást. Jó lenne, mert sok-sok szép város van közel, meg van fürdő is, és hát Bécs is közel van, ahol bevallom, még sosem jártam :oops: :oops: De mellette már mentem el ezer éve :lol: Szóval ezek a rövid távú tervek :D
Jók legyetek, álmodjatok szépeket!!

Millió puszi!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

A másik topikból "csentem át" infókat Lexiről (bocsi Kriszti :oops: :D):

Ma reggelre nem volt haematoma, de egy kicsit még vérzett! Szerencsére már a kedve jobb. Sajnos találtak nála valami gyulladást is. Most infuzióban kapja az antibiotikumot.
Szeretne hazamenni, de nem mondták ma, hogy mehet, így a hétvégét bent tölti.....

Innen is mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
zsókuci

Hali lányok! :lol:

Köszi a sok biztatást, :D én is a lányok érdekében teszek meg mindent.Végül is ki lehet birni, főleg, hogy hétvégén itthon vagyok.
Na meg látom, hogy milyen szépen fejlődnek a csajok. :lol:

Jó egészséget kivánok mindenkinek! :lol:

Lexi hol fekszik Kriszta? Én vasárnap este megyek vissza megkeresem ha még bent lesz.
Januárban ugyanézért feküdtem bent 1 hétig.
Azt mondtáknekem, hogy a sok stimutól megvastagodott méhnyálkahártya okozza a vérzést,ami kipucolodik.

üdv mindenkinek!!

brigi :wink:

Kép
brigii

Gica!
Tök jó,hogy jó lett a terheléses cukor vizsgálat!
Zsókuci!
Szerintem nyugodtan kiveheted a táblázatból a vizsgálati időpontokat!Úgyis mindig írjuk!
Gomba!
Jó pakolászást,csak óvatosan!Én bírom a meleget,csak álmosabb vagyolk egy csöppet!
Mot!
Édes ez a csaj!
Bibar!
Az a lényeg,hogy bízz a dokiban!Amúgy én se járok a kórházba,csak a magánrendelőbe!Majd a végefelé kell a kórházba járni!
Mary!
HATALMAS GRATULA A LÁNYKÁKHOZ!
Lippa!
Válaszoltam püt!Köszi!
Brigi!
Sajna,hogy bent kell lenned,de ha jó a társaság akkor hamar elrepül az idő!
Bariném!
Írtam püt!
Lexi!
Örülök,hogy jobban vagytok!

Tegnap voltam ortopédián és kezdődő porckorongsérvem van!Fasza!
Jó hétvégét lányok!
Vendég

Drága Zsókuci :D
Nagyon aranyos vagy! Hát a kezdést majd meglátjuk! Még addig van két hetem, kiderül mi lesz a megfázásommal és a köhögésemmel! Majd az élet eldönti!

manda

Sziasztok lányok!!!
Zsókuci!
Dehoyg haragszom!!!!! :lol: Csak úgy voltam vele, úgyis elolvassáka lányok a másik topikot is, minek foglaljama helyet! :wink: A tiu üzeneteteket is kinyomtatom mindig neki!!!Nagyon örül!!!!!És bizakodik!!!!
És köszön mindent!!!
Még a délelőtt folyamán jövök új hírekkel!!!!

Brigii!
1-es kórterem,ben a 2. emeleten.......Mindjárt megyek fel hozzá....(Legalábbis remnényeim szerint fel tudok menni!)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kriszti!
Nagyon örülök, hogy Lexiék szépen alakulnak. Megmondom őszintén, nagyon izgultam értük. Akkor ugye túl van a nehezén?

Zsókuci!
Biztosan nagyon jó lesz Bükfürdő. Bár egy nyaralás szerintem csak jó lehet... :)
És mi van a kezeddel? Jobban van? Nem látom, hogy írtál róla, vagy csak az én figyelmemet kerülte el? :oops: Remélem minden rendben vele és azért nem jött elő a dolog...

Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok,

Manda drága:
Kép
Remélem most már tényleg tudtok kezdeni!!!!

Gica,
Remélem sikerül Bükfürdőn szállást is találni, mert kinéztünk egy nagyon tetszőt, de sajna már most nincs hely júli 14-től... :shock: Találtam másikat, remélem itt lesz... :?
A kezem köszönöm már jobban van. Nem tudom, hogy írtam-e, vagy csak akartam :oops: de a körmösömtől kaptam egy gyógynövényeket tartalmazó krémet, ezzel minden este jó vastagon bekenem, befáslizom, és szerintem ez használt. Csak lassan elfogy a krém, úgyhogy hétfőn hívom is, hogy ilyen kell nekem :wink: Mert még azért nem 100%-os, de mindenképpen javulóban van. Aranyos Tőled, hogy érdeklődtél! :D

Ma fogászaton voltunk, hű, képzeljétek 3/4 órát voltam bent. Már alig bírtam nyitvatartani a számat... :shock: Két fogamat tömte 2-2 oldalról... Egy vagyont hagytunk ott, merthogy még Zozónak is tömött egyet 8) De a lényeg, hogy nagyon profi a doki, és gyönyörűen dolgozik! Ééés... már csak egy fogam van hátra, amit meg kell csináltatni (töméscsere), és KÉSZ :D Remélem segít majd a véreredményeim javításán :roll:

Chesti,
mizu? Úgy eltűntél... minden rendben????? Hiányzol csajszi...

Na most megyek, legyetek jók, szép álmokat!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!!

Lexi
Sajnálom a történteket, de a lényeg, hogy jobban vagytok. Kitartás a kórházi napokra. Ha ez kell, hogy anya lehess, akkor ki kell bírni.

Zsókuci

Örülök, hogy javul a csuklód. Az az egy fog talán csak 20 percig fog tartani. :wink: ..Jó pihenést!!!

Lanett
Gyönyörű a kislányod, és már mindjárt egy hónapos lesz. :D Hogy „megy” az anyaság? Mi volt a fejlődésneurológusnál?

Agnesm

Nagyon tetszenek a fotók, különösen a tortaevős-maszatolós :lol: , ja és a mosolygósak is. :wink:

Lippa
Nem készültek fotók a csajszikról a Aquaszigeten? Az egynaposan készült képeken és nagyon szépek. Jó volt előkeresni, nem? :wink:

Benszi
Jók a fotók a drágáidról.
Szülés-Doki: Én maradtam Szűcs dokinál. Mikor szóba került a téma, hogy tudom-e már, hogy hova megyek, rákérdeztem, hogy nála nem lehetne-e szülni, és mondta, hogy de... Szülőszoba: Én nagyon tartottam tőle, mert azt tudtam, hogy csak egy egyágyas szülőszoba van, a másikban vagy öten szülhetnek egyszerre függönnyel elválasztva, miniatűr helyen. De nagyon nagy szerencsém volt, mert bár aznap, amikor én szültem, rengetegen voltunk, mégis sikerült bejutni az egyágyasba. Már majdnem beelőztek bennünket :roll: (két ajtón lehet bemenni), de a doki és a szülésznő elküldte őket, hogy oda mi megyünk... :lol: Fogadtam szülésznőt, így alapvetően ő volt ott, a doki csak a végére jött be. A szülésznő is gyakran kiment, így ketten voltunk a férjemmel, így nem zavart senki a vajúdás alatt. Nekem ez nagyon tetszett.
A másik ami, fontos volt nekem, hogy egy vagy két ágyas szobába kerüljek, inkább fizetek érte, de legyen bent WC, zuhanyzó. És ne legyünk sokan. Hát ez is összejött. Kétágyas alapítványi szobában voltam 6000 Ft/nap-ért. De megérte. Amikor a szülés véget ért, és nekem még bent kellett maradnom a szülőszoban, a szülésznő ezt is intézte, nehogy valaki más lefoglalja, ha már csak egy van...
A csecsemősökről igazán jókat nem tudok mondani, rosszat meg nem szeretnék, meg vannak kivételek. A lényeg, hogy önként nem jönnek, hogy megmutassannak bármit(cicire tevés, pelenkázás stb) de, ha kérdezel akkor azért segítenek. Ha van még kérdésed, csak nyugodtan....

Chesti
Már nagyon hiányoltam Niki baba fotóit, csodaszép nagy szemeit. Még képet, és ha időd, kedved van írhatnál is, mi van veletek....

Mot

A csücsörítve-nyálfújás nálunk is nagy sláger, már pár hete. :wink: Végre nem bukik, hát most ez miatt van előke kisúrfink nyakába. Nagyon szép Krisztina!!

Mary
Gratulálok a lányokhoz.

Leesek a székről, így mára ennyi, bocs akit kihagytam, kellemes babavárást a pocakosoknak, jó babázást az anyukáknak-apukáknak!!!
További szép hétvégét!!

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok köszönöm ,hogy ilyen édesek vagytok. :)
Jól vagyunk köszönjünk. Jövünk megyünk, ügyeket intézünk. Zoli ügyéből azt mondták majd úgy 2 év múlva lesz valami, de a pasi elismerte, hogy Ő volt a hibás. Mivel 8 napon túli sérülése lett a férjemnek (letört a csontdarab a vállából), így mindenképp bíróságra kerül.
Niki drágámat zabálom (még mindig) egész nap. :) Dumál nekem, hiányzom neki ha nem lát, de nagyon ügyesen eljátszik magában is. Nézem ahogy felül, ahogy próbálkozik a mászással, de arra még nem jött rá. :) Pedig a kezét már felemeli, onnan tovább még nem jutott, pedig direkt mászkálok előtte négykézláb. :lol:
Azt hittem hozzászokik majd az együtt alváshoz, de nem. :) A kórházban, és varratszedésig együtt aludtuk, az majdnem 3 hét volt. Ugyanugy müködünk meg vana szokásos napirendünk, viszont éjszaka 2szer is felkel, 2-3 perc cici, és alszik tovább.
Azt vettem észre vándorol az ágyban, és ezért ébred fel. Beveri a a fejét, beszorul a keze stb.
Most mesét néz, miközben próbálkozik a mászással, és nevet, dumál a tévének, hááááttt széééét puszilnám ahogy hangosan kacarászik, :lol: de most hagyom, had gyakoroljon. :)
Olyan rossz, h bárhova megyünk mindenki megkérdezi jajj mi történt szegénykével...rossz elmondani újra és újra, visszaemlékezni erre a borzadalomra.
Az tuti, ha meglátok egy "sebesült" babát sosem fogok rákérdezni mi történt vele.
Nem is írtam hogy már magához húz, és oda nyomja az arcát az arcunkhoz, azt hiszem mintha puszit akarna adni. :) Csináltam még a kórház előtt egy ilyen videót, majd felrakom youtube-ra.
Na hát ennyit rólunk.
Jó sok voltam, bocsi. :lol: :lol:

Benszi, én is Rubin R-ra tornáztam, szerintem tök jó. Nem megterhelő, nem vizesedtem, a hátamnak is jót tett, a közérzetem is jó volt. :) Jógára menni még Nikivel is gondolkodtam, van baba-mama jóga. :)
Tali, hát sajnos elég sok szar jött közbe sorry, de nem adtam fel. :)

Lukrécia drága imádlak. :) Viszont megdorgállak, és Bibarcit is, tessék már csacsogni itt is. :)
Rókakóma? Tényleg mit szeretnétek csajszit vagy pasit? Bár ahogy elnézem a táblázatot nagyon nagy gondban leszünk, alig vannak fiuk. :shock: :D

Lucia köszönöm, nagyon aranyos vagy, puszi neked. Milyen a két kis pindurral? Dobj képet róluk. :)
Boldog 5. hós fordulót. :lol:

Lippa :) Kérünk képet a lánykákról. :) Ha együtt nem megy, akkor külön-külön. :) Ti szeretnétek 3.-at?

Marynek nagy gratula. :)

Macika vajon megszült már??

Zsókuci drága hatalmas ölelés neked. :) Örömmel olvasom, hogy végre járzs fogászhoz. :) Hát msn-en elkerüljük egymást :( ezért is hívtalak fel. :) Jó nyaralást bükkfürdőn, mi is akkor megyünk nyaralni balcsira. :) Igaz el van tiltva a balcsitól, bár a kórházban azt mondták ha nem lenne baja, akkor sem ajánlanák... :?

Mot elfog jönni az idő hidd el, h végig alukálja majd az éjszakát. :) Boldog fordulót a kiscsajnak. :) Édesek vagytok a képen. :)
Jó, hogy ízlik neki a hozzátápi, nálunk ez még harc. :) Itatás megy?

Napcsi, gratula a kis punishoz. :) Újabb csajszi, mondom Én h gondba leszünk. :)

Agnesm írtam pü-t, és köszi a segítséget!

Brigii. :) Örülök, h jól vagytok, lassan eljön az időtök, hogy rohan az idő. :) Pocis kép?

Gomba hát ezt a meleget nem is nagyon lehet bírni. Bár Én terhesség alatt esküszöm ezerszer jobban viseltem, mint most. :? :oops: Aztán csak óvatosan a pakolászással.

Sharon, megnyugtatlak, innentől csak aggódás az élet, csak nem kell túlzásba vinni. :)

Tini a pityergés a hormonoktól. :) Viszont nem fantasztikus mennyire megtudsz élni eseményeket? Emlékszem mennyi vegyes érzés keringett bennem, és milyen mélyen megéltem őket. Imádtam. :) Egy hülye reklámon is képes voltam pityogni. :)

Gica, jó hallani, hogy rendben minden. :) Pocis fotó rólatok is esetleg? :)4D-re nem mentek?

Agnese jó volt olvasni, h hiányolsz. :) :lol: Tisztára meghatódtam. :)
Én ugyanigy voltam a szüléssel, és bent tartozkódással. Ha kell fizetek, de kényelmes legyen az a pár nap ott bent. :) Ahogy látom a csecsemősök elég sok kórházban enm állnak a helyzet magaslatán... :?
Rakj fel képet Milánról :) Had marakodjunk érte. :)

Lanett ha van időd kérünk képet! :lol: Alakulnak a napok? :)

Zuzmó, Rozus Taptau és többiek hahóó

TALI!

Hát ha gondoljátok elkezdem szervezni megint... :D
Sorry, hogy ennyi utánna kérdezés után befulladt a dolog.
Hétfőn felhívom őket, hogy nyáron is nyitva vannak e.

chesti

Sziasztok!

Kicsit átnéztem ide is, örülök, hogy mindenki jól van.
Zsókuci:
Jó nyaralást Bükfürdőn. (mi tavaly voltunk, szuper) :)
Chesti:
Bár nem tudom mi történt (lehet jobb is) de örülök, hogy már rendeződtek a dolgok.
Brigii:
Látom együtt lesztek a kórházban Lexivel. :)

Mindenkinek szép nyarat!
Vendég

http://www.youtube.com/watch?v=dCfyGhvf91U

Igy puszilt a Lencsilány kórház előtt. :)

chesti

Sziasztok,

Hogy bírjátok ezt a kánikulát? Hűűű, nagyon meleg van. Ma voltunk kint a gyáli piacon, de hát majd’ kipurcantunk, olyan meleg volt :shock: De szerencsére gyorsan megjártunk, csak anyum rendelt konyhabútort, meg pár apróságot vettünk. Most Zozó nézi a Pókember 3-at dvd-n :? , és én inkább itt ülök, mert naggggyon nem érdekel :wink:
Képzeljétek, kezdek parázni a bükfürdői szállással kapcsolatosan, mert eddig már 2 helyről is az a visszajelzés érkezett, hogy már nincs hely. Még mondjuk kb. 4 van függőben, remélem egyik sikerül belőle…

Agnese,
Igen, engem is az vígasztal, hogy már csak egy fogászati kezelés van hátra.
Megnyugtató, hogy írtad, hogy Szűcs doki vállalt szülést, mert akkor van remény, hogy Wiegandt doki is fog, mert én legközelebb hozzá szeretnék járni majd terhesgondozásra, meg nála is szeretnék szülni, remélem vállal Ő is. :)

Chesti,
De jó, hogy jelentkeztél! :D:D
Annyira édes a vidón a kis lencsilány :D:D:D:D Nem csodálom, hogy elolvadtok Tőle :lol: :lol: :lol:
Balcsi – hát igen, nem a legtisztább a vize… De mi jövő héten lehet, hogy lemegyünk egy napra hétvégén :D
Tali: oké, ha nem gond. Remélem összejön most már mindenkinek :wink:

Estrella,
Köszönöm szépen, aranyos vagy! :D

További szép napot mindenkinek! Puszi!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, nehezen! Itt is nagyon meleg van :shock:

Most voltunk a Baumaxban, alig vártam, hogy hazaérjünk.
Ati javítja vissza a gyerekszobában a falat a villanyszerelés után, nekem még van egy kis takarítani-mosni-sütni( holnap lesz a szülinapja :wink: ) valóm, de előbb azt hiszem pihizek egyet :lol:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?