Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi
ne is mond,én félek hogy Bibi fiú :roll:
és hol van még a következő uh?

nektek mikor kell menni uhra? nekem csak a 30ik hét körül
Vendég

Hajni, sajna nem a huzat jött szét, hanem a párna maga... nemtom, hogy... :? :shock: :roll: :evil:

Timi, ha jól viselkediiiiik???? :shock: hehe, hogy te milyen szigorú vagy!!
na, elhúzok zuhanyozni egy gyorsat

Kép
an°°di

hát ugye tegnap voltunk UH-n, és a sorbankövetkező "rendes" vizsgálat jövő hét után lesz.
pffff, azt hittem odébb van még...
lassan hetente járunk :evil: :? :roll:

Kép
an°°di

Timi:
szívesen veszek, ha gondolod. Semmi extra nincs benne. A hangerő állítható, adapterről és elemmel is működik. Szval iylen alap, de nagyon jól lehet hallani , nekem tetszik. :)
Vegyek? :)

Nem jött szét, nekem levan terítve tetrapelussal. Így olyan mintha új lenne. :) Bár sokszor az ágyon pelusozok, mikor lusta vagyok feljönni az emeletre. :oops:
Vendég

Andi
épp azt olvastam a kismamába asszem,hogy az ikresekkel a 20ik hét után több az uh ,vizsgálat.

bizony ha jól vislekedik és nem húz fel agyilag ,én úgy érzem jól magam ha elöbb kicsit cirógatná a lelkivilágomat ne gondolj nagy dolgora csak fogja a meg ahasam és ne egyből a cicim
Vendég

Hajni
közsi szépen lehet élek vele,elutalom a lóvét aztán ha arra jársz vegyél nekem légyszíves,tedd rá a hasznod is :-)
szerinted milyen hallótávolságú?udvarra kilehet vajon vinni?

ami pelusozónk sincs lestarpálva és elég drága volt :evil: és mégis ilyen lehet körberagasztom celuxszal,csini lesz
Vendég

Kész a blúzom is!!! Már több ruhám van, mint nem terhesen!! És ollllyan jóóóó lett...1500 pézé megvarrták nekem +az anyag persze, az is kb ennyi volt :lol: :lol: :lol: Ha jók lesztek rakok fel képeket, de ahhoz kell az uram is, aki épp most szórt curryt a tortellinire :x csak jót akart, illetve sót, csak eeenézte :shock: :shock: :shock: Gondoltam olasz vacsi, (bár spanyol gyártmány), erre lett egy kis indiai beütése, a férjemnek is lett egy beütés az arcán de megérdemelte :lol: :lol: :lol:

marek

Timi:
meglesem majd mit ír. Nekem most lent van az új gyerekszobában és tök jól hallom fent, majd kipróxáljuk. :)
Hasznot nem rakok. :)

Na, felrakom én is a szerzeményeimet, csak nagyok a képek, így kicsinyítem.
Vendég

van még olyan barkácstapéta vagymi? ha nagyon sz*r. vagy az is lehet, h csak az élfóliát kell kicserélni...
na, nem barkácsolok látatlanban és káretlenül és dilettáns módon, inkább felveszem a túraszandálom és irány a konczert.
mindenkinek klassz estét!!! éljen a mentes sör!!! :D

Kép
an°°di

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

cukik nagyon :-) tök jó hogy nem csak én vetem már ennyi mindent :-)
Vendég

De ügyesek vagytok! Ha eljön az ideje, nekem is segít valaki Bálintruhákat lőni???? Itt úgyis szinte mindenkinek lánya lesz, csak néhány emberrel kell összevesznem rajtuk :lol: :lol: :lol: Nálunk is lehet fórumtali....ez legalább mindenkinek messze van :lol: :lol: :lol:
Megyek, mert apuka becsukta az ajtót és ha nem megyek gyorsan utána,ma nem lesz annyi orgazmusom, mint tegnap :oops: :oops: :oops:

Éccakát! Holnap nem nagyon leszek, úgyhogy lehet megint csevegni!

marek

Sziasztok!

Mennyi babaruha!!! Én még nem vettem semmit... de azt se tudom hogy mit is vegyek, meg miből mennyit. Ja és hát azt se tudjuk, hogy fiú vagy lány... No de a faktumos babaszobáiból kinéztem egyet!

Kép

Ja és találtam egy légzésfigyelő+babaőr (2 in 1) cuccost is!
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... cts_id=233
Ezt ismeri valamelyik gyakorlott anyuka?

Hétvégén nem leszek, anyukám 60 és megyünk haza! Már alig várják, hogy lássák a pocakom!

Jutta

KépKép
jutta

Marek, nincs képed az UH-ról? Gratula a nagyfütyishez, de muti már meg, addig úgyse hisszük :lol:

Timi, mi az a teszvesz? Gondolom valami internetes vásárlási lehetőség. ezek használt ruhák és magánszemélyek árulják? Na majd megnézem.

Jutta, ezt a bútort hol találtad? Nekem is teszik, szeretem az egyszerűbb pasztell dolgokat.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Megnéztem ezt a teszveszt, nekem az az érzésem, hogy akik itt árulnak, annak nagy része bálában veszi a ruhát, mint a turik, és azokat teszik fel egyenként, nem?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi:
megnéztem a bébiőrt, 125 méter a hatótávolsága.

Zsuzsa:
van olyan is, aki a sajátját adja el, van aki tényleg bálázik.
Én ezt 1 személytől vettem így nem lesz sok a postaköltség. :)

Na, ha sehol senki, akkor én is L.
joccaka
Vendég

Hajni :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy vagytok?
Ezer éve....
Vendég

Sziasztok!

Annyira szépek a baba ruhák. Mint, már említettem, nekem a netes vásárlás nem megy, ill úgy gondolom, nem menne.
Gondolatban, nálunk is össze állt a lakás átrendezés és vele együtt a baba szoba.
Jutta: szuper ez a bútor család, főleg a kiságy ami nagyon bejön.
Mi csak baba ágyat, (pelenkázón még gondolkodom) veszünk a gyerkőcnek. Komplett szobája, majd csak nagyobb korában lesz. Egy darabig úgyis vele alszunk, azért a mi bútorainknak is el kell férni valahol.
A baba kocsik is nagyon szupik. Az én kinézettem is lengyel. Az eladó azt mondta, azért ilyen olcsó. Ja, meg persze, vmelyik márkának a koppintása. Csakhát, dög nehéz (17kg). De úgy látom, tapasztalt Jolka anyuka, hogy te ezekre a strapabíró, nehéz kocsikra szavazol. Számomra meggyőzőek az érveid. ( bár attól nem félek, hogy a babakocsiba kell kapaszkodnom, hogy föl ne kapjon a szél :lol: )
Légzésfigyelőt és bébiőrt kölcsönözni, mennyiért és mennyi időre lehet?
Vagy érdemesebb megvenni?
Marek, frankó, hogy olcsón hozzá jutottál kismama cuccokhoz. Nekem a ruha vásárlás kész rémálom. Ami nem terhes cucc, abból azt hiszem, hogy az extra méret kell és közben meg úgy áll rajtam, mint ha vmi lelenc lennék. Sajna, nálunk tök drágák a kismama ruhák és nem szeretnék tízezreket kiadni 1 gatyáért.
Ti, hogy hogy ilyen gyakran jártok UH-ra? Ez nem fix protokoll szerint megy? 8-12-18-30-36 hetes, nálunk legalábbis így van.
Mai ebéd ötletek?
Nálunk leves nincs ( nem szeressük), sült pulyka szárny, krumplipüre, tejfölös ubisali. Desszertnek, sok sok gyümölcs.

Kép
Kép
gabcii

Mentem, ebédet csinálni.
A hétvégén úgyis mindig pangás van.
Jaa, Timi: azért sem merek még nagyon babarucikat vásárolni, mert én sem vagyok teljesen meggyőződve róla, hogy Ádámka tuti fix kisfiú. :roll: Nade, szerdán a 4D-n remélem kiderül :lol:

Kép
Kép
gabcii

Gabcii, jő főzőcskét! tejfölös ubisali...úúúú, de rég. ezt szeretnék én is pörkölttel és nokedlival...
és hogyhogy már megint mész UH-ra? ;) hű, de izgi... dehát láttak már kukit, nem?????

Hajni, tutik a rucik! és lányruhában ugye nem csak rózsaszín van? Apuka kicsit viszket tőle (én is, asszem) ;)

Jutta, ez a szobaaaa nagyon állaaaaat!!!! ilyet még én is elfogadnék? magamnak. de komolyan. tök guszta a színösszeállítás (bár a fal szne gondolom, nálatok már lesz). Anyukádnak utólag is boldog szülinapot!

a koncert tegnap irtó jó volt. táncoltunk is, meg úgy tettem, mintha ugrálnék, és voltak székek is (egy srác kb rámtukmálta az övét...hurrááá!), így bármikor elfáradtam, leülhettem. mondjuk a végén 3 kiscsaj elcsórta és a rajta táncolt, dehát nem veheti mindenki észre, h terhes vagyok, nem? ( :shock: ).
és rájöttem, h nem akarok fiatalabb és bulizósabb lenni semmiképp. kibuliztam magam rendesen, és ha elmegyünk egy ilyen koncertre, a zene miatt megyünk, és jól érezzük magunkat egy pohár borral is, csak úgy 'öregesen', néha nagyokat fütyülve, őszintén.
mire hazaértünk viszont olyan, de olyan nyűgös voltam. csak vízszintbe szerettem volna kerüólni. de ez sztem hajnali 2kor érthető.... :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok
Látom, nincs nagy forgalom. Én se nagyon leszek ma, osztálytalálkozóm lesz, annyira nem vagyok lelkes, nem szeretem az ilyen erőltetett dolgokat. Akit szerettem, azzal úgyis tartom a kapcsolatot, a többiekkel meg eddig se tudtam mit kezdeni....anticociális vagyok és voltam, mint tudjátok!
Most viszont megyek aludni, mert álmos vagyok és az hogy nézne ki, ha folyamatosan ásítoznék... :roll:

marek

sasztok
itt vannak anyumék,az ablakok ,függönyök tiszták,tök jó :-)

Marek
képek???????

szívesen lövök majd neked rucikat,majd szólj :-) ha aktuális :-)

dejó osztálytalálkozó,én az utolsóról lemaradtam,mert Majci akkor volt 2 hónapos.

Hajni
köszi,majd megkérdem apát az meddig tart ki,elég nagy a ház,udvar :roll:

Jutta
nagyon szép ez a bútorcsalás :-)

Gabi!!!!!!!!!!!!
nem mehetnék el ebédelni?jajj de megenném fincsa krumplipürét,ubisalit ,de pipimellel nyammi.

Jó hogy írtad,szóval 30ik héten lesz uh,ez mondjuk nekem furán jön ki mert azt mondta a dokim hogy a cukor után uh elött menjek hozzá,ez volt A 20IK HÉTEN ,DE AKKOR AZ MÁR 8-9 HÉT,EDDIG MEG AZT MONDTK 4 HETENTE KELL MENNEM,MOST MENJEK,NE MENJEK,NEM TOM :roll:

BOCSI

Zsu
van aki bálából van aki nem :-)
én ált. személyektől vásárolok,mostani szállítmány is egy-egy személytől való.Kinéztem egyet-egyet megnézem mik vannak még neki ,sőt rákérdeek an e ami nincs fentés így összeállítom a csomgaom,kicsit alkudok is ha tudok :-)
Vendég

Képeket majd ha apuka is úgy akarja, de ő most nem tartózkodik idehaza, hazament a szüleihez....Majd este jön, de akkor is ki kell várni a megfelelő pillanatot.....mer ugye férfi az ártatlan... :lol:

Nekem most annyi dolgom lenne, de semmihez sincs kedvem... :oops: Asszem felporszívózok aztán megyek hajat mosni, hogy utána nyugiban tudjam nézni a teniszt.... :lol:

Ti meg csak csavarogjatok, élvezzétek a jó időt!

marek

Timi: jöhetsz ebédelni, maradt még a kajából. Csak, hozzál abból a fincsi epertortából ami után csorgott a nyálam a képek alapján :lol:
Dokihoz, meg sztem a 25. hét környékén menyjél. Az a cukor után van és az UH elött .
Ha látsz aranyos rugikat és bodykat, amik Ádámkásak, nekem lőhetnél, ha nem gond.
Marek: érezd jól magad az osztálytalin. Aki nem érdekel, azt hagyd ki, de tudod te azt, hogyan kell :lol:

Még mindig tele vagyok az ebédtől ( monnyuk, nem volt az olyan rég), de úgy ennék vmi finit. Gesztenyepüre, jöhetne.

Kép
Kép
gabcii

Jaa, ma vettem észre, hogy annyira szép, lila!!! striák jöttek rám :evil:
De nem a hasamon,hanem a derekamtól kicsit hátrébb, mindkét oldalon egy-egy. Sebaj, ugyse akartam idén csípőnacit hordani. (lehet, már sose kell)
Vmi tuti ötlet, amivel lehet rajta korrigálni kicsit???

Kép
Kép
gabcii

Kb ezt fogom csinálni....a négy év is így telt....aki nem érdekelt azt lef*stam :roll: Nem lehet mindenkivel jóban az ember :wink:

Én viszont már éhes vagyok, pedig az ebéd nem is volt annyira rég....igaz csak leves volt, meg palacsinta.....Egyébként mostanában mindig úgy járok, hogy elfelejtem, hogy kevesebb fér, aztán kaja után nem tudok megmozdulni :shock: :shock: Most már erre figyelni kell..., nem egy jó érzés ugyanis... :twisted:

marek

hm
én még mindig tudok sokat enni. ez fura. főleg, h láttam Petra sarkát a gyomromba támasztva. de lehet, h félrehúzódik, ha eszik az anyja, nem?

Gabcii, sztem a striákra a megfelelő genetikai kód az egyetlen megoldás. aki arról lekésett, annak annyi. :? a hasamat elnézve, mire mi is elérjük a 26. hetet, nekem is lesznek... nem mintha ragaszkodnék hozzájuk... de alapozóval lehet korrigálni, nem? öööö, és ez utána kifehéredik, úgyhogy úgysem fog ennyire látszódni, mitn frissen.

Marek, jó szórakozást! én tavaly nyáron voltam, akkor még a gyermektelenekkel ültem egy helyen, cigiztünk és cikiztünk... erre tessék... :D

most értünk amúgy haza az ikeából. voltunk anyósékkal pár apróságot venni, megnézni kanapét, kiságyat, plusz rakodóhelyet, stb. annyira tuti gyerektextíliák vannak. csurgott értük a nyálam. még jó, h egyelőre ágyneműk (nagyok) nem kellenek.
és ikea-apropós kaját tervezek: ott szoktam enni krumplit gombás palacsintával és spenóttal (csak úgy megdinsztelve kicsit sok fokhagymával). olyat akarok. be is öltözök otthonkába, és neki is látok... irtó éhes vagyok. és most látom, h rég elmúlt már az ebéidő, így nem is csoda.

Kép
an°°di

Na hello! Uborkáztok vagy uborkaszezon van?
Ha kaja, mi grillezni fogunk kettesben, kolbit, sopszkasalival, meg valami más jughurtos salival (ez még nem "kiforrott").
Holnap se nagyon zavarok, mert nyelvisi majális/juniális lesz!
És ma is eltolom az orcám, mert igértem holnapra muffint a bulira (meggyes-mákos, csokis-banános). Ha kell a recept szóljatok!
A ruhákról csak annyit, h a csajoknak nemcsak rózsaszín holmi van- bár nem a neten, hanem a kenguru goldban!
És végre ma tudtam venni egy olyan kismami felsőt, ami fehér, a sovánkábbakra (mint én) is oké, egyszerű, de mutatós!
Andi! Zuboly! Ne izélj má' :lol: , az agy vicc, én nagyon bírom őket! És látom magam előtt, h hogyan szökdécselsz a tizenévesekkel! :lol: :lol: :lol:
Marek! Jó talit, márha bírod ezt a műfajt! Én k nem! Én ilyenkor mindig előadok valamit: vagy éhezünk (mert ált. mindenki dicsekszik,) v olyat mondok, ami annyira abszurd, h tudják, h nem lehet igaz! Pl. Alain Delon az apósom stb. Igaz, ezt még csak kétszer adtam elő... :lol:
Timi, Hajni! A cuccokról majd később! Mert, ha nekikezdek soha nem hagyom abba!
Jutta! Nézd meg azért élőben is a bútort, mert van ami képen sokkal jobban néz ki, mint ott! Bizonyíthatom! De reméljük, ez van olyan jó, mint a képen!
Gabcii! Nem vagytok levesesek! Pedig az olyan jó! Tessék rászokni, mert Ádámnak is kell majd a leves!
Bocs, ha valakire nem reagáltam!
(És azt meséltem, h tegnap szerelmesen sétálgattunk a férjemmel a Tisza-parton, nyugiban, jókedvűen! Este 10-kor még harcsahalászlét zabáltunk Szolnokon és egyszerűen szuper volt minden! Be kell valljam, h egyre nagyobb izgalommal várjuk ezt a leánykát! :oops: )
Na, most megint el, talán még este, de lehet, h csak holnap este! Vagy hétfőn! De látom, kibírjátok nélkülem! :lol: :lol: :lol:
ermoni

sziasztok! jó reggelit!
mindenki jól aludt?
nekünk nagyon fincsi kis esténk volt :oops: :oops: :oops: nem is mondok semmit. :oops: :oops:
ma szülinapi ebédre megyünk a nővéremhez. olyan jól főz!! bárcsak mindig áthívna ebédelni, mint Marekkel teszi anyukája.

apropó, Marek: na, milyen volt tegnap? és lettek képek végre már a klassz rucikról??

Móni, ha nem bírod az osztálytalálkozókat, minek mész el??? :roll: :roll: :roll: a dicsekedéses rész engem is kikészít, és sajnos mindig röhögnöm kell... ja, és én voltam az utolsó a névsorban, és minden alkalommal előbb megjön a kaja, mintsem elérnénk hozzám. így mire sorra kerülök, már az ubisali a 'nagy' izgalom...
mi baj van a Zubollyal? most bírod őket vagy sem? pont azért mentük, mert viccesek. nem hallgathad mindenki Bach-ot. :P a gyerekek meg sem mozdultak, csak bizsergett végig a hasam. szinte éreztem, h figyelnek ;) és nem lógtunk ki a matuzsálemi korunkkal. sőt, még másik kismama is volt.. :)

palacsinta: hát, Csajok, a gombás palacsintám irtó nagy sikert aratott. :D

Kép
an°°di

Hű, Csajok, de nagy itt a pangás...de nem baj, ez azt jelenti, hogy mindenkinek tuti kis programja van :wink:

Gabcii, egyetértek Andival, a stria genetika kérdése. Aki nem szerencsés, annak van. Már nekem is úgy húzódik a bőr a hasamon, szintén ott, ahol neked, deréktól kicsit hátrébb. Sztem idő kérdése, és nekem is megreped :evil:
Az internetes vásárlás nekem se megy, nekem muszáj mindent megtapiznom! Max repülőjegyet meg koncertjegyet szoktam interneten venni.

Csajok, azt olvastam, hogy amennyi súlyt felszedtünk 20. hétig, annak a duplája jön fel 20-30. hétig, úgyhogy hajrá mindenkinek :lol:

Andi, megnéztelek volna, ahogy nagy hassal ugrabugrálsz :lol:
Én se vagyok hive a sok rózsaszinnek, de olyan sok szép más szin is van. Pl nekem tetszik a halványsárga és a drapp is, de van bőven erősebb szinű is.

Osztálytali. Nekünk tavaly volt általános iskolás. Itt megint összemelegedtünk egy volt barátnőmmel, akivel azóta megszakadt a kapcsolat. Most 2 pici fia van, az egyik még csak 1,5 éves. Azóta rendszeresen találkozunk, szóval nekem pozitiv volt a tali.

Délután nem leszek, megyek egy agyturkász vizsgálatra a szemem miatt, remélem nem sütik rám, hogy zizi vagyok :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsuuuuuuu, van vonalzód! hurrááá!!
MA? mész agyvizsgálatra??? dehát vasárnap van, nem? ilyenkor ki dolgozik?

én is megyek, le kell feküdnöm. nem érzem, h lenne vérnyomásom.
ma én sem nagyon leszek, de azért este még benézek elbúcsúzni, mert ugyebár holnaptól egy hét nélkülem. de jó lesz Nektek!! ;)

Kép
an°°di

Most csináltam a vonalzót :lol:
Ja, én is meglepődtem, hogy vasárnap, de legalább nem kell emiatt is szabadságot kivenni. Úgyis annyit lógok a vizsgálatok miatt a melóhelyről.
Nem tudjátok, ezeket a vizsgálatokat hivatalosan el kell tűrnie a munkáltatónak? Vagy szabadságot kell kivenni? Csütörtökön ugye volt 2 vizsgálatom, az egyik fél 10-kor, a másik 1-kor, vagyis egész nap nem dolgoztam. Ilyenkor szabi?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mindjárt indulunk a majálisra, de gyorsan:
Andi! Bírom a Zubolyt, nem jött le? :shock:
Osztálytalálkozó: írtam, h csak kettőn voltam (mert adni kellett agy második esélyt...), de nekem már vagy 3 biztos volt! De ugye nélkülem! Nemcsak a pofámat tépem, következetse vagyok, vagy nem? :lol: Jó nyaralást, ha este már nem futnánk össze!
Zsu! Számolj be mi van veled!
Én nem tudok segíteni ebben a szabis dologban, mert kötetelen a munkaidőm! Meg kell csinálnom oszt kész! Mindegy mikor! Mivel egyszemélyes nagyvállalat vagyok! :lol:
Hogy kell csinálni ezt a vonalzót? :roll:
ermoni

Móni
Én nem tudok vonalzóban segíteni, magamnak csináltam, azóta is ezzel cikiznek, mert valami el van b*szarintva :roll:
Zsu
El kell engedjenek vizsgálatra, ha a vizsgálatot más időpontban nem végzik...márpedig munkaidő után semmi vizsgálat nincs esetleg magánrendelés, de arra ugye nem kötelezhet a munkahely...Nekem amikor dolgoztam, akkor az igazgatóhelyettes mutatta meg a törvényt, aztán mondta, hogy nincs pénz a helyettesítésemre, úgyhogy próbáljam meg valahogy máshogy megoldani :lol: :lol: Szóval én elcseréltem az óráimat, meg mindenki bement helyettem aki tudott....de hivatalosan el kell, hogy engedjenek...
Andi
De jó neked! Balaton!!!!

Osztálytalálkozó nem is volt olyan rossz, mindenkivel beszélgettem, akit szeretek, a többieknek meg a közelébe se mentem :lol: :lol: :lol: Viszont volt egy csaj, 20 hónapos ikrei vannak, és olyan kiegyensúlyozott volt, hogy az valami hihetetlen. Azt mondta, hogy az eleje nem egyszereű, mert szinte egész nap szoptatott, de az ikrek már régóta alszanak egész éjszaka, és most hogy már nagyobbak, elszórakoztatják egymást, nem unatkoznak, mint a barátnőm egyke 20 hónapos tündérbogara... :lol: És a csaj fél óra alatt megszülte a két gyerkőcöt :shock: Szóval hajrá Andi!!! (Ezér most biztos kapok Mónitól)

marek

Marek! Én Mónitól kapsz? Vagy más Mónitól? Nem értem! :oops:
De csajok, én úgy ki vagyok nyúvadva, h el sem tudom mondani! Remélem ti nem vagytok ilyen agyhalottak, és pihentetek, nem úgy mint én!
A muffinom nagy siker volt! És mindenki a pocakommal és a lakójával volt elfoglalva! Hát komolyan, lassan mgszokom, h ha akarom, ha nem középpontban vagyok! Igaz a viccelődésnek is középpontjában találom magam! :lol: Ma a látványpékség mintájára a látványszülészet volt a téma! :lol:
ermoni

Te Mónitól....mert olyan volt, mintha csatlakoztam volna a rajongói klubhoz, pedig én nem is vagyok olyan....
Kérünk receptet...mindenféle gyümölcsös muffin érdekel...a lényeg, hogy egyszrerű legyen, mert én ilyen egyszerű lélek vagyok....
Milyen a látványszülészet? Bedobják a százast és tíz percig kukkolhátják a szülésem? :shock: :shock: :shock: Nem tetszik az ötlet. Viszont az egyik csaj mesélte az osztálytalálkozón, hogy a férje végig kamerázott a szülés alatt, hogy a rokonyok meg tudják nézni :shock: :shock: :shock: most őszintén....ez valami perverzió???? :shock:

marek

Hello Marek! Ja, h fán klubtag lettél! Na nem baj! :lol:
Látványszülészet: kikapják, pörgetik stb. a bébit! És természetesen bárki nézheti, ablak mögött minden...
Miután még nem dőlt el, h a férjem bejön-e, csak abban egyeztünk meg, ha bejön, akkor Jankáról csak akkor készíti az első képeket, ha már szépen, rendbe lesz rakva!
És rólam, olyan bele a lukba kép nem fog születni, mert akkor válok! (Mondjuk sztem semmi kedve nem lesz onnan nézni engem, mert annyira be lesz tojva, na meg ki lesz akadva, h nekem mijjen fájdalmaim vannak és nem tud segíteni, meg ijjjenek!) Amúgy sztem is perverzió! Ráadásul utána mindenki utálja az ilyen képeket, filmet. Legkülönösebben maga a két főhős: anya és gyerek! Sőt a gyerekek szégyellni szokták!
ermoni

Receptek?
Nem mintha holnap lenne időm muffint sütni, de talán kedden, vagy mittomén....

Én most megyek, mert kikapok apukától, hogy nem vele vagyok. Bár hozzá kell tenni, hogy egész délelőtt teniszezett, és nemrég ért haza a fociból....Akkor meg mikor legyek vele????

Na jóccakát mindenkinek! Meg jó utat azoknak, akiket érint!! Holnap csak este leszek, addig meló...alig várom!!!

marek

Sziasztok!

Hazaértünk anyutól! Jó volt! Kajáltunk ezerrel! :oops:
Általában 4 pici kéz volt a pocakomon: tesóm 2 lányáé! Nagyon édik, várják a kisuncsitesót és állítólag mindenkinek ezt mesélik!
Ja és Kismanó megkapta első ajándékát - persze,hogy a lányoktól - egy kiszoknit! :lol:

A bútort láttam élőben is, és pont azért ilyen, hogy nagyobb korában is jü legyen! Amúgy a www.faktumbutor.hu-n vannak fent a fotók. Ja és mi is csak ágyat ill. komódot veszünk először, ebben pont az a jü, hogy később is bővíthető!

Ez a videózás tényleg gáz! Én is azt mondtam, hogy a gyereket lehet, ha már totál kint van és szerintem ha már le is mosdatták. Engem meg másnap!
(Párom viccből azt szokta mondani, hogy felveszzük és ha a gyerek felteszi az első kínos kérdést sex vagy hogyan lesz a baba? témában, akkor:
- No fiam/lányom ülj le! (videó be)
Garantáltan egy jópár évig nem hozza fel újra a témát!! 8) )

Csajok én iszonyat tempóban hízok, és némi viszérfélét is felfedeztem! :cry:
Ellenben ez a stíra ügy még elkerült! :lol:
A védőnőhöz is mennem kellene lassan - ő adja a beutalót a terheléses vércukorra - de a nyílvános mázsálás gondolatától is rosszul vagyok!! Úgyhogy ezt halasztom... :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Asse tudom mi az a Zuboly :roll:

Vizsgálat nem volt, tök jó fejek voltak, azt mondták, hogy nem olyan régre tekint vissza az MR vizsgálat, hogy minden lehetséges következményt ismernének egy terhes nőre és a babára + az izotóp folyadékot, amit a vizsgálat miatt adnak, azt semmiképp nem ajánlották, igy meg csak féleredmény lesz. Szóval megbeszéltük, hogy szülés után visszamegyek.

Móni, vonalzót úgy csinálj, hogy kattints bármelyikünk vonalzójára, nézd meg mind a 2 fajtát, Lilypie-t és Babafalvát is, ott lépésről lépésre megadják az instrukciókat, hogy mit kell csinálni (Lilypie angolul van). Utána a megadott BBC kódot a Profil-ban az aláirás mezőbe másold be.

Marek, a vizsgálatokra elengednek, tök rendesek, ezzel nincs is gond. Csak minden hónapban ki kell tölteni egy jelenléti ivet, abban szerepeltetni kell a távollét okát. Ez lehet szabadság, táppénz, stb. Ez a kategória nem tudom hova tartozik.

Hát én sem hagyok semmilyen fotózást szülés alatt. Még vacilálok azon is, hogy bejöjjön-e apuka, vagy sem. Majd az adott pillanatban döntöm el szerintem.

Andi, jó pihenést és ha lehet, nem túl sok esőt :lol:

Látom most is kihaltság van, biztos mindenki dr. Szöszit néz :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jaj, asszem nem is meséltem, hogy mit álmodtam 3 napja. Dokinál voltam UH-on, ahol azt mondta a doki, hogy elnézést hölgyem, a múltkor nem láttam, de 8 baba van a hasában, nem 1. De mivel későn vettük észre, 3 már elhalt, igy 5 maradt, de azok egészségesek :lol:
Pont másnap mentem a dokimhoz, el is meséltem neki. Jót röhögött, utána szakmai kiselőadást tartott az ikerszülés esélyeiről, előnyeiről és kockázatairól röpke 10 percben. Nagyon alapos pasi mindenben :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

hehe Zsu, bocs, de már mesélted! de sebaj. akkor is jó volt, és most is ;)
:lol: :lol:
ja, a szabit én sem tudom. ua. mint Móninál, csak kisvállalati sziten ;) hiába, na, még kezdő vagyok...

Marek, köszi a biztató szavakat! csak fél év a gáz? hihi, majd meglátjuk, mennyi ideig nem írkálok ide, hm?
de tényleg, nekem néha tök jól esik nem horror sztorikat hallani. szóval, kössz még egyszer!

fotózás, videózás: hát sztem, ha Apuka bejön... öö... ma azt mondta, h rendeljünk mellé egy orvost, aki csak vele foglalkozik... sose lehet ugye tudni :D

hízás: Jutta, nem azt mondtad, h lesza*od? csak következetesen, Anyuka. a lényeg, h jól legyél, érezd klasszul magad, és kész.
ja, és h kiderítsd, kitek lesz már ..... :roll: :roll: :roll: olyan türelmetlen vagyok.

ja, és Mindenkinek szép hetet (remélem, Zsu, tényleg nem kerülünk vmi egyhetes ciklonba bele :? )...és ma este nagyon röhögtem haskenegetés közben: már nem látom, mit csinálok. baromi nagy a pocakom... :lol: :lol: és ezerrel élvezem (mert ugye, lehet, h először és utoljára vagyok terhes...)
na, lelépek, mert Apuka alszik már (nem tudok neki sajna izgalmas esti programmal szolgálni...), és holnap még munka van az út előtt. lehet, h nekem is aludnom kellene? (de nem vagyok álmos).
na, mindegy. elküldöm, mielőtt behal a rencer.
Jók legyetek és vigyázzatok mindenféle belső és küslő tartozékokra!!!
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok
CSak gyors benézek, hogy pálinkás jóreggelt kívánjak mindenkinek, aztán megyek is, mert hosszú lesz a nap, és ma valószínű nem mondják le, mert a főnököm felhívta őket (ill. a vezetőséget) és mondta nekik, hogy ejnye-bejnye.....

Még két hetem van a nyelviskolában, utána csak ez az egy csoport marad....jöhet a jól megérdemelt igazi pihenés!!! Éjszaka úgyse tudok már olyat csinálni, zavar a hasam, nemtom mi lesz még később :roll:

Na mentem....még nem tudom, mit húzzak, amiben nem olyan nagy a hasam, mert nem akarom ma is végighallgatni, hogy baszki mekkora a hasad :x :x

marek

Szép jó reggelt!

Már vasaltam is, meg fel vagyok öltözve és csak 8 után kell indulnom. Jesszusom mi van velem?

Ma megyünk színházba a Producereket nézzük! :lol:
Holnap reggel apu megy Hollandiába, de kedden itt, csütörtökön ottalvos nap csajokkal, szombaton meg leánybúcsú! :lol:
Pánikszerűen "kibulizom" magam, amíg lehet... ahogy nézem hetek kérdése és jön a végső stáció szülés előtt... "kánikula, nagy has mindenki haggyonmán".

Marek, nekem a "bakker, nekem 8 hónapos terhesen volt ekkora hasam, biztos nem ikrek?" duma jön mindenhonnan, de már csak röhögök...
Örülök is, hogy okt 3-ról átcsúsztunk szept. 30-ra... így ha kérdezik mikorra várom, akkor "szeptember" a többi (legvége/30) elegánsan lemarad...

Andi élvezd is! Szerintem leszel te még terhes, bár Ti tudjátok!

Zsu, apikát miért nem akarod beengedni? Szerintem ahhoz ragaszkodj, hogy a fejednél legyen! De szerintem megnyugtató, ha van bent egy családtag, aki velünk ellentétben magánál van!
(persze ez csak az én érzésem, tehát ízlések és pofonok...)

Móni ez a látványszülészet jó, na azzal is lehetne tízen éves lánykákat riogatni a felelőtlen szex témában!

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!
Aki nyaral, annak szép időt, nagy pihit, nyugodt alvást, jó kaját!
Aki melózik (én is sajna), kitartást! Újabb szép hét elé nézünk! :wink:
Na és hát vajon van-e vonalzóm :?:
Kiderül....

Kép
ermoni

Nincs, valami nem oké! :cry: Szöszmötölök tovább vele!

Kép
ermoni

Na beletelt 7 percbe, de van vonalzóm! Bocs, de nem találtam jobbat! De tavaly nyáron pont láttam delfineket az Adrián (nem rezervátum, nem cirkuszi mutatvány!), úszkáltak a szárazföld és Brac között! Ja és ezt a szárazföldről láttam! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Andi, nagyon jó nyaralást nektek!
Zsu, ha apukamentes szülés lesz mégis, akkor te nagyon nagyon bátor vagy. Esetleg barátnős, vagy más személyes? Én egyedül szülni nem megyek, az biztos, mert ettől sokkal beszaribb vagyok. és az Apukák, meg ne legyenek rosszul, hát , lesz más dolguk is.
Velünk foglalkozzanak csak, lessék a kívánságainkat, aztán meg a gyönyörű csöppségüktől olvadozzanak :D
Már előre látom, hogy a párom mennyire fog aggódni értünk. Sajnálom érte, de kicsit önző módon, mindenképpen apás szülést tervezek (császárnál is, bár ott még választhat, hogy bejön, vagy kint marad)
Jaa, és Móniéktól eltérően, látványszülés tuti kizárva és a "be tekintés" kamerával is. Nagyon nem jön be nekem ez a dolog. Vannak helyzetek, ami senki másra nem tartozik. Ez pont ilyen!!!
Zsu, nemáááá, hogy amennyit hízunk 20.hétig, annyi jön fel a 30.-ig :twisted:
És JUtta, ne parázz, hízik mindenki, csak minket jobban zavar.
dehát, ez van...
Andi, kérünk majd fürdőrucis pocak képet :lol:

Azt nem is mondtam még, hogy tegnap délután a derekam, annyira bef*tt, hogy kiegyenesedni egyáltalán nem, menni meg csak takarékon tudok. Kellemes volt így aludni. Ennyi hülyeséget összeszedni kb 2 hét alatt, ezt csináljátok utánnam...

Kép
Kép
gabcii

Móni, Zsu, na végre vonalzók :D

Kép
Kép
gabcii

Gabcii!
Ugyan agyhalott vagyok, de annyira talán mégsem, h látványszülésem legyen! Ezzel csak hülyítettek tegnap!
Zsu!
Neked megvan az esélyed a látványosságra tudod-e? Az egyik barátném pont most mesélte el, h az I. Klinikán szült, amikor kezdődött a "show", akkor 6-8 orvostanhallgató berohant a szülőszobába. Végignéztek mindent. (Szerinte majdnem tapsoltak a végén! :lol: )És utána is köszöngettek neki a folyosón! Szval nem leszel egyedül az biztos! :D
Na és végre mi is vonalzósok lettünk! (Némi bajlódás után még én is, és még telefonos segítség se kellett hozzá!)

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?