Na hello! Uborkáztok vagy uborkaszezon van?
Ha kaja, mi grillezni fogunk kettesben, kolbit, sopszkasalival, meg valami más jughurtos salival (ez még nem "kiforrott").
Holnap se nagyon zavarok, mert nyelvisi majális/juniális lesz!
És ma is eltolom az orcám, mert igértem holnapra muffint a bulira (meggyes-mákos, csokis-banános). Ha kell a recept szóljatok!
A ruhákról csak annyit, h a csajoknak nemcsak rózsaszín holmi van- bár nem a neten, hanem a kenguru goldban!
És végre ma tudtam venni egy olyan kismami felsőt, ami fehér, a sovánkábbakra (mint én) is oké, egyszerű, de mutatós!
Andi! Zuboly! Ne izélj má'
, az agy vicc, én nagyon bírom őket! És látom magam előtt, h hogyan szökdécselsz a tizenévesekkel!
Marek! Jó talit, márha bírod ezt a műfajt! Én k nem! Én ilyenkor mindig előadok valamit: vagy éhezünk (mert ált. mindenki dicsekszik,) v olyat mondok, ami annyira abszurd, h tudják, h nem lehet igaz! Pl. Alain Delon az apósom stb. Igaz, ezt még csak kétszer adtam elő...
Timi, Hajni! A cuccokról majd később! Mert, ha nekikezdek soha nem hagyom abba!
Jutta! Nézd meg azért élőben is a bútort, mert van ami képen sokkal jobban néz ki, mint ott! Bizonyíthatom! De reméljük, ez van olyan jó, mint a képen!
Gabcii! Nem vagytok levesesek! Pedig az olyan jó! Tessék rászokni, mert Ádámnak is kell majd a leves!
Bocs, ha valakire nem reagáltam!
(És azt meséltem, h tegnap szerelmesen sétálgattunk a férjemmel a Tisza-parton, nyugiban, jókedvűen! Este 10-kor még harcsahalászlét zabáltunk Szolnokon és egyszerűen szuper volt minden! Be kell valljam, h egyre nagyobb izgalommal várjuk ezt a leánykát!
)
Na, most megint el, talán még este, de lehet, h csak holnap este! Vagy hétfőn! De látom, kibírjátok nélkülem!