Sziasztok!
Na nem vagyok egy pár napig és elvesztem a fonalat
voltunk a hétvégén Debrecenben, apa kosarazott (szegények a döntőben kikaptak egy ponttal
), mi meg Lilivel lógattuk a lábunkat egy volt csoportársamnál. A kisasszony szörnyen élvezte, hogy két kiskrapek körülugrálja, puszilgatja stb. Mindenki el volt halva, hogy milyen mosolygós baba. szóval nagyon jól viselkedett. persze apát is meg kellett nézni kosarazás közben, és az is nagyon érdekes volt. apa már be akarta állítani játszani a lányzót
rá kellett jönnünk, h a lányunk iszonyú társasági ember, amit egyáltalán nem bánunk, legalább jöhet velünk mindenhova
nagyon jól telt a hétvégénk, egyetlen bibi az volt, h végigaludta a hazafele utat, aminek eredményeképp este iszonyú hiszti lett a vége lefekvéskor, végül a pihenőszékében kellett elringatni, utána vittem be.
cukorfalat: én is Makarászné Andinál szültem és nagyon meg voltam vele elégedve. nekem sem volt fogadott szülésznőm, de mivel Pillával egy a dokink valszeg őt ajánlotta volna ő is
becsi: büszke lehetsz a gyerekekre, tényleg gyönyörűek, és nagyon hasonlítanak!
thenus: én is olvastam, hogy nem lehet őket elkényeztetni, csak némelyik pici olyan szépen eljátszogat magában. Lili viszont csak nagyon rövid ideig. de ha ott ülök mellette, van hogy hozzá sem kell szólnom, és elvan. viszont ha már fél méternél messzebb megyek gáz van. ha meg nem lát akkor tragédia, pedig mondjuk csak beszaladok a konyhába és kihozok vmit. már próbáltam a kengurut is, de nekünk csak olyan van amiben felém van fordulva és azt nem szereti csak rövid ideig. meg sajnos annyira fáj a derekam, hogy egyszerűen nem tudom folyton cipelni
na mindegy, nem is zavarna ez az egész, csak az a bajom, hogy semmit nem tudok csinálni. állandóan szalad a ház és ez szörnyű.
Verna: én is azt tervezem, hogy gyümölcscentrifugával csinálok Lilinek innivalót, mert abban tuti nincs cukor és csak tudom mi van benne. Lili minden megiszik, de szinte mindig vizet adok neki.
Ugye Flórának van a szája körül a sok kis pötty? Te kened valamivel? Mert én egyelőre semmivel, tanácstalan vagyok
Próbálom minél ritkábban odaadni Lilinek a cumit (igaz most is csak elalváshoz kell), mert attól is kijön. meg állandóan törölgetem a nyálát, neki az is irritálja. de így is pöttyös egy csomószor, mostmár meg ki is van száradva neki. ráadásul nagyon nem bírja a bőre a meleget szegénykémnek.
Anita: remélem ma úgy dönt Tibike, hogy megnézi mi újság idekint
Viki nagyon édes a videón, nem semmi ahogy riszálja magát
megyek kihasználom azt a kis időt míg Lili alszik.
üdv mindenkinek
murphyke