Új privát üzeneted érkezett!

Szantre!
Márkot én simán nagyobb babának nézném, mint 2 hónapos. Van egy ismerősöm, neki is kb ennyi idős a kisfia, de ő még olyan picike babának tűnik nekem. Márk viszont már kész kislegény! Kár, hogy nem jobb a képminőség. :(

Becsi!
Gyönyörűek a gyerkőcök! Azt hiszem hamar gondotok lesz a pasiáradattal. :wink: :lol:

Képzeljétek!
Lili ma (fintorogva ugyan, de) megevett egy kanálpöcöknyi reszelt almát. Többet nem volt hajlandó, és ezt is becsempésztem a szájába amikor tátotta. De végülis nem nyomkodta vissza a nyelvével... :wink:
A többit frankón kiköpte.
És ami még fejlődés, hogy ivott egy csöppnyi vizet is (remélem jól láttam, és tényleg ivott, nem csak úgy csinált...).
Haladunk-haladunk. :)

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Becsi, gyönyörűek a gyerekeid!!!!És mennyire hasonlítanak egymásra! Büszke lehetsz rájuk, gondolom az is vagy :wink: :lol: Remélem, egyszer majd én is ilyen szép nagy családdal büszkélkedhetek :D

Giga, ne izgasd magad azon, hogy Lili nem eszik mást szívesen a tejcsin kívül. Ez még teljesen természetes egy jól szopó babánál, ha nem egyből fogadja el a szilárd kaját. Sárika is nagyon lassan szokik rá. Ő már mindjárt kilenc hónapos lesz, és még soha nem evett meg egy egész üveg babakaját. Mondjuk lehet, hogy ez a másik véglet :roll: Lehet, hogy már többet kellene ennie, de amit én főzök neki, mostanában sorozatban kiköpi, két kanálnál többet nem eszik meg. A babakajából 60ml-t. Úgy hogy egy időre feladtam a főzőcskét, mondtam a férjemnek, hogy a büszkeségemen csorba esett, de ha bébiételt adok neki, akor legalább eszik a gyerek. Szóval Lili még csak most kezdi, ne várd, hogy rögtön nagy mennyiséget egyen. És Sára sem iszik meg túl sok folyadékot a tejen kívül. napi 50ml kb. De cici az van ezerrel. Csak nem fognak iskolás korukig szopizni, és egyszer majd csak esznek főtt kaját :wink: Amíg van tejed, addig ne izgasd magad.

Szantre, nagyon szép Márk baba. Aranyosak vagytok együtt.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Murphyke, Lili ragaszkodása hozzád teljesen természetes, és életkori sajátosság. :wink: A napokban olvastam egy Ranschburg cikket amiben pont erről volt szó, hogy az anyák többsége hiszi csak azt, hogy nem jó, ha sokat dajkálja a babáját, és mindig felveszi, ha sír. Bizonyított, hogy a későbbiekben akikkel így tesznek, sokkal önállóbbak, és nagyobb biztonságuk van, mint akiket nem babusgattak, mondván hogy elkényeztetik őket. Ez csak egy része a ciknek, de nagyon jó. :wink: Hasonlók vannak egyébként a Szülők lettünk c. könyvében is. Szóval nyugi.

Becsinek tényleg nagyon szépek a gyerekei, és tök egyformák. Én láttam mindegyikről babakori fotót, és nem is lehet őket megkülönböztetni. :lol: :wink: :D

Szantre, Márk nagyon cuki, és tényleg nagyobbnak néz, ki mint amekkora.

Giga, bizony azt mondják, hogy a jól szopó babáknál nehezebben megy a hozzátápi. Nekem mondta is a védőnő, hogy nagyon ritka, ahogyan Szonja vette az akadályokat. Ő első perctől mindent megeszik, és szeret. :)

thenus

Ja, még azt akartam, hogy Szonja mára meggyógyult :shock:
Elmúltak a pöttyök, és a jó kedv is visszatért. :lol:

thenus

Sziasztok!
Lolo is mindent megeszik, de azon az áron, hogy tej már csak mutatóba van! Most már nem is külön étkezésként kéri a cicit, hanem ebéd, vacsora után. Reggelire és éjszaka van még szopi, de az után is kér még valami mást (főleg gyümölcslevet).
Most azt találtuk ki, hogy inkább próbálom én készíteni a gyümölcslevét is, meg inkább főzök neki (most egyelőre a husis kajákat kivéve), mert már napi 3 bébiétel + 1-2 üveg gyümölcslé simán elfogy... ez pedig egy vagyon!
Most már úgyis van egy csomó idényzöldség, gyümölcs frissen, úgyhogy kapja a házikosztot! :) Szerencsére szereti - gyakorlatilag tökmindegy, mit adok neki, mindent megeszik! ;)

Becsi: gyönyörűek a gyerkőceid!

Szantre: ti is nagyon szépek vagytok Márkkal! :)
Vendég

Sziasztok!

Új vagyok.
Első kislányom a pásztói kórházban született 2005. dec. 29-én. Mivel jelentős túlhordás és 3-szori indítás után sem indult be a szülés császármetszéssel.
A második pocaklakó is már itt van a sarkon, június 20-ára vagyunk kiírva. Mivel Pászón bezárták a szülészetet, Kistarcsát válaszottuk.
Szóval másfél hetem van hátra, és nagyon szeretném, ha most magától beindulna a szülés, lehetőleg a kiírás előtt.

B.Móni
b.moni

köszi 8)

Tényleg egyformák, de közben Dorka tiszta én, a többiek tiszta apjuk...

Mikor ilyet olvasok, hogy nem megy a tejen kívül más a babának mindig Dorka jut eszembe, ő volt ilyen úgy kellett rávenni minden falatra...és sajnos így van ez a mai napig...úgy ül az asztalhoz, hogy "én ezt nem szeretem"...kiakasztó...remélem Ti nem jártok így.Bezzeg Szonja...jajaj...még a földet is megeszi...

jó hétvégét....én most lazulok itt van anyós....4 óta nem tudok aludni :twisted: már órák óta hímzek...

Móni Drukk!
ANITA??
becsi
Iklad

Sziasztok!

Szia Becsi! Tényleg gyönyörűek a gyerekeid!!! :D
Mi még mindig egyben... :(

Móni! Üdv köztünk! Akkor ha most kicsit hamarabb szülnél, lehet taliznánk is a kórházban. :)

Én a lányomat a kiírt napon szültem, most viszont a másodikkal már mindent kipróbáltam, mégse történik semmi.

Tegnap voltam megint NST-n, de a fájástevékenység szinte nulla! :roll: Nagyon úgy néz ki hogy ebből indítás lesz. Már kezdek beletörődni, csak egyedül amiatt aggódom hogy egy napot tök fölöslegesen kell bent töltenem a kórházban. Mivel hétfőn kell befeküdnöm és csak kedden lesz indítás... :roll:

Na asszem mostmár csak akkor jelentkezem ha hazajöttünk! Pusz mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Sziasztok!

Móni, örülök, hogy ide találtál :lol: Ezek szerint akkor még egyben vagy :D (Sikerült megbeszélni még mostanra a vizsgát, vagy szeptemberre marad?)

Becsi, hát, remélem, Sára nem lesz válogatós. A husi után tátogatja rendesen a kis csőrét, csak a főzelék nem kell neki. Szerintem akkor fog rendesen enni, mikor már olyanokat ehet, mint mi. Azok a kaják jobban érdeklik, mint a bébiétel... :wink:

Henus, örülök, hogy Szonja meggyógyult.

Czakoca, hogy vagytok? Régen hallottunk felőletek.

Szép naot mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Anita, drukkolunk, gondolok rád hétfőn, na és persze kedden is. Keddig még dönthet úgy Tibike, hogy kibújik "önállóan".

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Köszi a szülésnős hozzászólásokat! Az én dokim nem ajánlott senkit, azt mondta, hogy mindegyik jó... ezért kérdeztelek Titeket!

Anita, nagy drukk a végére!

Nálam egyre határozottabb pocakmozgás van! Tegnap kinyomta a popsiát oldalra - azt hiszem az volt - meg is simogattuk apával!
Ja és már fejfekvéses - bár megfordulhat még, de a doki azt mondta, hogy lehet hogy így is marad! Hát én nem bánnám, ha nem kellene ezen parázni a vége felé... :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Köszi Katica, Jutta! :D

Ja még ezt akartam megmutatni:
Hanggal eggyütt nézzétek. :D

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... U2lVC2nWoc

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Anita: hát ez tündéri!!!! :) Nagyon vagány csajszi Viki!
Az indításért meg nagyon nem irigyellek... :?

Jutta: Lolo rengeteget forgolódott a vége felé, amíg volt helye, de aztán megtalálta a helyes irányt és úgy is maradt! ;)
Annyira jó, amikor kidugja valamijét!!! Imádtam! Megint pocakos akarok lenni!!! :)
Vendég

Ichtus!
Örülök, hogy meggyógyult Sára!
Köszi a megnyugtatást! Annyira nem idegesítem magam a dolgon, mert majd megoldjuk valahol. :wink: Remélem...! :lol:
Valami majd csak fog neki ízleni.

b.moni!
Üdv köztünk! Szorítunk neked is így a végére!!! :lol:

Anita!
Nagyon szorítunk neked! Ne izgulj az indítás miatt! Én is úgy szültem, és nem volt semmi extra! :wink:
Nagggggyon tündéri Viki a videón. Jót mosolyogtam! Simán táncosnő is lehet még belőle, tehetséges!!!

Megyünk ma strandolni. Kíváncsi leszek, hogy hogy fogja magát érezni Lilimanó! Remélem minden okés lesz!
Szép napot!

Kép
Kép
giga1

Anita!

Nagyon édes Viki :lol: ...mesélte az öcsém, hogy csúcs egy kiscsaj :wink:
Gondolj arra, hogy milyen jó lesz egy hét múlva :D
becsi
Iklad

Csajok, csináltam gyümölcslét házilag! Egy almát összeturmixoltam botmixerrel, hígítottam vízzel (kb. 1/2-2/3 a víz javára).
Lolonak ízlik! :)
Úgyhogy nem kérdés, én fogom csinálni a gyümölcslét, mert kb. 40 Ft-ból csináltam két üveggel - ami ugye 160-220 forint lenne üvegenként...

Giga: hova mentek strandra?! Majd számolj be! Mi is tervezzük!
Csak hát kellene találni egy kellőképpen tiszta vizű, részben árnyékos medencét...
Vendég

Köszi mindenkinek!

Katica! Örülök, hogy itt vagy, csütörtökön megvolt az utolsó vizsgám is, így egy kicsit fellélegeztem. Bár remélem az írásbelivel sem lesz gond. Még egyben vagyunk, de tegnap már összepakoltam, úgyhogy felőlem mehetünk is.

Anita! Van még 3 nap, beszélj pocaklakóval, hogy jöjjön addig, ha pedig indítani kell, reméljük minden rendben és gyorsan megy. Én is szívesen jönnék már.

Eszterrel a túlhordást is nagyon jól viseltem, viszont ez a pocaklakó nagyon kifáraszt már most. Rengeteget mozog és mindig fáradtnak érzem magam, bár lehet, hogy a vizsgák miatti stressz tett rá nagyon. Nekem az első császár miatt most nem engednek túlhordani, úgyhogy nagyon drukkolok, hogy induljon be inkább hamarabb!

Kép
Kép
b.moni

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépek a gyerkőcei!!!! :D

Anita!
Keddig még van idő,hátha beindúl magától!Szorítunk! :D A csajszid,édi-bédi,szexi,tündéri.....................!!!!!! :D :wink: :wink: Zsani is riszálja a fenekét ha zenét hall! :lol:

Giga!
Nyugi,Zsani most lessz 1 éves de még mindég nem eszik normálisan!Mindent megkóstól,de nem eszik meg egy egész üveggel semmit! :( :? A mi kalyánkat is megszokta kóstolni,szépen megrágja,úgyhogy nem aggódom,előbb,vagy utóbb rákap a kajcsi ízére!!!! :wink: :lol:

Heni!
Örülök,hogy meggyógyultatok!!!!!! :D :wink:

Moni!
Üdv közöttünk!!!!!!!Érezd magad jól itt,nagyon jó a társaság!Kérdezz bármit,és bármikór,ha tudunk mi segítünk!!!!!!Nagyon szorítunk neked,és persze várjuk majd tőlled is a szülési történetedet,úgy mint Anitától!(remélem nem gond,hogy mindenki nevében beszéltem) :wink: :)

Jutta!
Örülök,hogy minden rendben van nállatok is,és,hogy így mozgolódik már a babóca!!!!!!!!! :wink: :D

Csajok itt Mogyin nagyon jó az Aqva park!!!!(lehet,hogy nem jól írtam le!) :oops: Itt a linkje!Akit érdekel nézze meg!!!! :wink: :)
http://www.aquarena.hu/main.php

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Augusztusban fogok szülni a tarcsai kórházban. Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek fogadjak-e szülésznőt, ha igen akkor kit? Esetlek van valakinek tapasztalata Makarász Attilánéval kapcsolatban?

Előre is köszönöm a válaszokat
cukorfalat

No. Hát megvolt tegnap a strandolás. Nagggyon jó volt. Lili nagyon élvezte. Még az sem zavarta, hogy a gyerekek körülöttünk hasasokat ugráltak és fröcskölt a víz mindenfelé (rá is). A Római Fürdőnél voltunk. Szerintem nagyon jó hely. Szép tiszta, gyönyörű hatalmas fákkal van tele a parkja. 1500 pénz a beugró/koponya. :? De sajna ez ma már máshol se olcsóbb... Szóval pancsiztunk egyet a csajjal. Kicsit izgultam, mert az úszópelus szerintem egy picit nagy volt rá, bár 7kilótól volt kalibrálva, Lili meg már majdnem 8. De a lényeg, hogy szerintem nem jött ki belőle semmi. Vittük az egyik fürdetős játékát, és azzal nagyon jól elvolt. Aztán amikor kimentünk megetettem és természetesen el is aludt. Kb 2 órát szunyált. Mivel ekkor már egy jó nagy felhő bement a napocska elé, nem mentünk már vissza még egyet pancsolni. De jól is tettük mert hazafelé már esett az eső. :lol:
Egy szó mint száz, tök jó volt! :lol: 8)

Cukorfalat!
Az igazság az, hogy itt a legtöbben azon a véleményen vannak, hogy felesleges szülésznőt választani, mert mindegyik nagyon jó, kedves, és szakmailag is a top-on vannak. Ha viszont úgy döntesz, hogy fogadsz, gondold meg, mert lehet, hogy amikor te bemész a szülőszobára a választott szülésznőd pont a műszakja végén lesz, és akkor ők már nagyon fáradtak. Nem tudna annyira figyelni rád. Szóval szerintem nem éri meg választani.

Szép napot!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Cukorfalat,
én Makarészné Andreánál szültem, és nagyon meg voltam vele elégedve. Nekem sem volt választott szülésznőm, mint ahogy itt nagyon sokunknak. Igaza van Gigának, mindenki nagyon jó, és ha épp műszak végén fogod ki a választott szülésznőt, akkor sokkal rosszabbul járhatsz, mintha az épp kipihent ügyeletesnél vagy. Ha meg épp akkor van rendes műszakja a választott szülésznőnek, mikor szülsz, akkor nem tud veled semmivel sem többet foglalkozni, mint a többi épp szülő kismamával. Egy szó mint száz: én sem javaslom a választást. Rossz szülésznőt itt nem tudsz kifogni!!!

Giga,
irigyellek a strandolásért! Mivel én nagyon fülfájós voltam, ezért mi Marcit nem visszük pár éves koráig semmilyen olyan helyre, ahol mások is vannak a vízben, kivéve tengerbe. Ezt nagyon sajnálom, mert én szívesen vinném, de az ő érdekében nem akarunk kockáztatni.

Tiop,
az Aquaréna tényleg szuper hely, mi Anyuval minden évben rendezünk ott egy nőbulit, csak piszkosul drága. De ez még nem is baj, egyszer belefér, de sajnos a gyerekmedencében sokkal több felnőtt áztatja a lábát, mint a rendes felnőtt medencében (és nem mindenki szülő, csak ott beszélgetnek!!!), így azt inkább kihagynám kisbabával. Lehet, hogy csak én fogtam ki ilyen napokat, de eddig mindig ezt láttam sajnos.

Anita,
Viki nagyon édes!!! Remélem, ez a hülye idő megteszi a magáét!!!

Tami, Mali, Zoriann,
mi van Veletek????

Verna,
mikor mentek UH kontrollra a Heim Pálba? Kíváncsi vagyok, mit mond a doki!!!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Anita, gondolom már tűkön ülsz, de nyugi, meglesz a gyönyörű babád és akkor már mindegy lesz, hogy magától jött vagy indtották..
Viki nagyon édes, apukája élesítse a lőfegyvert otthon, mert néhány év... és ha még akkor is így riszálja...

Jó lehetett a pancsi gyerkőcökkel, jövő nyáron már én is kipróbálom, pont a héten gondoltam ebbe bele!

Nálunk Kismanó egyre aktívabb, olyanokat ficánkol, hogy csak na!
Voltunk otthon Debrecenben és megkapta az első ajándékát: egy falatnyi zoknit!

18-án megyünk 4D Uh-ra, remélem ott a neme is kiderül!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Szülésznő ügyben szerintem egy dolog miatt mégis érdemes lehet választani: ha olyan tömeg van, mint amikor én szültem, nem nagyon jut rád ideje a szülésznőnek! Ha meg van fogadott szülésznőd (nekem volt, Ignáthné Évike), akkor végig melletted van. De hát ezt ugye előre nem lehet tudni, hogy milyen nap lesz éppen...
Nircee: jövő hét utáni héten megyünk, de most nem UH lesz, hanem a neurológus nézi meg még egyszer, gondolom, majd ő megmondja, kell-e még uh (attól tartok, igen, ráadásul a Heim Pálban).

Mindegy, megfogadtam, hogy a következő gyerekkel nem megyünk el a has-koponya-csípő uh-ra!!!! De tényleg!
Vendég

Sziasztok!

Hétvégén kicsit sűrű volt a program, úgyhogy utólag tudtam csak visszaolvasni, bár nem kellet sokat! :lol:

Becsi, nagyon szépek a gyermekeid és tényleg eszméletlenül hasonlítanak egymásra. Dorka a képen úgy pózol, mint egy modell.
Szantre, Márk igazi kispasi. Az a huncut mosoly leveszi majd a csajokat a lábukról.
Anita, megy a drukk! Megnéztem Viki táncát. Nem találok szavakat... Tündéri!
Cukorfalat, az orvosom javaslatára nekem Makarész Andi volt a fogadott szülésznőm és nagyon meg voltam(tunk) vele elégedve.
Giga, nagyon jó programot csináltatok. Az pedig mégjobb, hogy Lili ennyire élvezte a dolgot.
Henus, örülök, hogy Szonja meggyógyult.
Verna, használjátok még a légzésfigyelőt? Mert, ha nem akkor elképzelhető, hogy megvenném a sógornőmnek. Július 13-ra (péntek) :lol: van kiírva és mindenáron szeretne egyet.

Végül teszek fel egy képet a kis motorosomról! :lol: Kép
Vendég

Pilla, használjuk, meg amúgy is tervezünk még ketteskét hamarosan, úgyhogy én még semmit nem adok el! ;)
Neten nagyon sokan hirdetnek, nézzetek körül! Meg én börzén találtam a mienket (tudod, mondtam is, kitől vettem). Ezt az Angelcare-t nagyon tudom ajánlani! Egyetlen egyszer riasztott, de szerintem csak mert nem volt pont középen az érzékelő és Lolo legurult róla.

Ez a kép a telketeken van, ugye?! Nagyon szép helyen fogtok lakni! :) Laura meg nagyon ügyes!
Hmmm... lehet, hogy lassan mi is készíthetjük majd a kismotort?! :)
Vendég

Sziasztok!

Nekem tiop gyerkőcei is nagyon egyformák :lol:

Hátha Anita már megszült...

Erre tegnap lapátolni lehetett a jeget... :cry:
becsi
Iklad

Köszi Verna! Akkor próbálkozom máshol.
A kép nem a telkünkön készült, hanem a barátnőméknél Nagykovácsiban. Szombaton ott voltunk kerti grillezésen. Laura persze még nem motorozik, csak a kép miatt ültettük rá, de olyan szép egyenesen megült rajta egy jó darabig.
Vendég

Sziasztok!

Na nem vagyok egy pár napig és elvesztem a fonalat :D
voltunk a hétvégén Debrecenben, apa kosarazott (szegények a döntőben kikaptak egy ponttal :( ), mi meg Lilivel lógattuk a lábunkat egy volt csoportársamnál. A kisasszony szörnyen élvezte, hogy két kiskrapek körülugrálja, puszilgatja stb. Mindenki el volt halva, hogy milyen mosolygós baba. szóval nagyon jól viselkedett. persze apát is meg kellett nézni kosarazás közben, és az is nagyon érdekes volt. apa már be akarta állítani játszani a lányzót :shock:
rá kellett jönnünk, h a lányunk iszonyú társasági ember, amit egyáltalán nem bánunk, legalább jöhet velünk mindenhova :lol:
nagyon jól telt a hétvégénk, egyetlen bibi az volt, h végigaludta a hazafele utat, aminek eredményeképp este iszonyú hiszti lett a vége lefekvéskor, végül a pihenőszékében kellett elringatni, utána vittem be.

cukorfalat: én is Makarászné Andinál szültem és nagyon meg voltam vele elégedve. nekem sem volt fogadott szülésznőm, de mivel Pillával egy a dokink valszeg őt ajánlotta volna ő is :lol:

becsi: büszke lehetsz a gyerekekre, tényleg gyönyörűek, és nagyon hasonlítanak!

thenus: én is olvastam, hogy nem lehet őket elkényeztetni, csak némelyik pici olyan szépen eljátszogat magában. Lili viszont csak nagyon rövid ideig. de ha ott ülök mellette, van hogy hozzá sem kell szólnom, és elvan. viszont ha már fél méternél messzebb megyek gáz van. ha meg nem lát akkor tragédia, pedig mondjuk csak beszaladok a konyhába és kihozok vmit. már próbáltam a kengurut is, de nekünk csak olyan van amiben felém van fordulva és azt nem szereti csak rövid ideig. meg sajnos annyira fáj a derekam, hogy egyszerűen nem tudom folyton cipelni :(
na mindegy, nem is zavarna ez az egész, csak az a bajom, hogy semmit nem tudok csinálni. állandóan szalad a ház és ez szörnyű.

Verna: én is azt tervezem, hogy gyümölcscentrifugával csinálok Lilinek innivalót, mert abban tuti nincs cukor és csak tudom mi van benne. Lili minden megiszik, de szinte mindig vizet adok neki.
Ugye Flórának van a szája körül a sok kis pötty? Te kened valamivel? Mert én egyelőre semmivel, tanácstalan vagyok :( Próbálom minél ritkábban odaadni Lilinek a cumit (igaz most is csak elalváshoz kell), mert attól is kijön. meg állandóan törölgetem a nyálát, neki az is irritálja. de így is pöttyös egy csomószor, mostmár meg ki is van száradva neki. ráadásul nagyon nem bírja a bőre a meleget szegénykémnek.

Anita: remélem ma úgy dönt Tibike, hogy megnézi mi újság idekint :wink:
Viki nagyon édes a videón, nem semmi ahogy riszálja magát :lol:

megyek kihasználom azt a kis időt míg Lili alszik.

üdv mindenkinek

murphyke

Kép
murphyke

néhány kép:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

így foglalom el anyáék ágyát :lol:
Kép

Kép
murphyke

Murphyke, tündéri a pici Lili! :D
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a véleményeket a szülésnővel kapcsoaltban. Én is arra gondoltam, hogy ha esetleg sok szülés lesz aznap, akkor az ügyeletes szülésznő nem fog tudni velem foglalkozni. ha van fogadottom, akkor ő valószínű nagyobb figyelmet szentel rám. Igazából még nem tudom, hogy mit csináljak.
cukorfalat

Pilla, bocsi, azt hittem, ott van - merthogy ott is van szép kis dombos rész! ;)

Murphyke: nagyon édes Lili, főleg a nevetős képen! :) Igen, Lolonak is vannak nyálkiütései, meg melegkiütései, meg tejkiütései - tehát gyakorlatilag egy merő pötty a gyerek, de már nem igazán foglalkozom vele! :) Néha, ha nagyon érdes már a bőre, akkor bekenem hidratáló krémmel (gyerekdoki írta fel még régebben a tejcsis pöttyökre). A nyálkiütés meg úgyis elmúlik egy idő után...
Vendég

Cukorfalat,

[quote] írta:n is arra gondoltam, hogy ha esetleg sok szülés lesz aznap, akkor az ügyeletes szülésznő nem fog tudni velem foglalkozni. ha van fogadottom, akkor ő valószínű nagyobb
figyelmet szentel rám.

Kivéve, ha épp kifogod, és ő az ügyeletes.... :? [/quote]

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Pilla, nagyon édi Laura a motoron, már épp kezdtem elhülni, hogy ez a leányzó már motorozni is tud, mikor olvastam, hogy csak ráültettétek. :wink:

Cukorfalat, én is azon a véleményen vagyok, mint sokan, hogy nem érdemes szülésznőt fogadni. Én Makarész Andit fogadtam, épp akkor ő volt az ügyeletes, aznap éjszaka öten szültünk, szóval semmivel sem foglalkozott velem többet, mint a többi kismamával. (Mondjuk nem is igényeltem, ott volt a férjem, az elég volt. Amikor kellett, a végén, meg már Andi is ott volt) Tehát a következő babánál nem fogok fogadni, szülök az ügyeletesnél, úgy is mindenki kedves. De a te döntésed persze, hogy mit csinálsz. Mi csak leírtuk a tapasztalatainkat.

Móni, örülök, hogy a vizsgát sikerült mégis megcsinálnod most, és nem szeptemberben kell. Hogy vagytok? Kis Pocaklakó még nem jelentkezik?

Murphyke, Lili nagyon tündéri a képeken! Sára is sokszor kidől így a nagyágyon, mint Lili. :lol:

Giga, biztos jó lehetett a strandon nektek. Mi még nem megyünk strandra az idén, itthon pancsizik a kismedencéjében, de azt nagyon élvezi :lol:

Vasárnap megyünk Balatonszárszóra, visszül Sárika medencéjét, még nem merem a Balatonba fürdetni, szerintem még hideg is lenne neki a víz. De már nagyon várom.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Lányok!
Azok segítségét kérném, akik Csömörre hordják a babákat babaúszásra. A kérdésem az lenne, hogy mikor vannak foglalkozások, mennyi ideig tartanak, és hogy mennyibe kerül.
Nem késő szerintetek Lilit majdnem 6 hónaposan vinni? Annyira imádta a pancsolást, hogy szeretnénk kipróbálni az úszást.
Köszi a segítséget!!!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni hogy Surányi doktor milyen napokon rendel a magánrendelőjében, mikor lehet bejelentkezni?
Előre is köszi.
flumina

Giga: www.delfinuszoda.hu - itt vannak az időpontok.
Árak: egy felnőttel 1700 Ft, 2 felnőttel 2500 Ft.
Elvileg ugye 6-7 hónapos korig van még meg a búvárreflex, úgyhogy gyorsan gyertek! :) Ha kioltódik, az sem baj, mert pancsolni, úszni úgy is lehet, hogy nem merül!

Flumina: Surányi mindig máskor rendel, telefonálj és megmondják, mikor van rendelés (ált. hetente 2x szokott lenni). Délután, este érdemes szerintem telefonálni, mert akkor vagy Surányi veszi fel, vagy az asszisztense.
Vendég

Sziasztok!

Jó régen jelentkeztünk már! Minden rendben velünk, megkaptunk múlt héten a 3 hós oltást is. Dóri 6és fél kiló és 66 cm, kis nyurga lett az utóbbi hetekben. Persze azért a hurkák is megvannak még. :D
Mi is rendületlenül járunk úszni, amit a kiscsaj egyre inkább élvez. Igazi lusti a vízben, alig-alig mozog, de ami késik nem múlik. Giga, szerintem még abszolút nem késő Lilivel elkezdeni. Úgyis a víz élvezete a fontos bármilyen korú is legyen a gyerkőc. :wink:

Szép napot mindenkinek!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Anita ma már biztosan babázni fog, vagy így, vagy úgy,de az is lehet, hogy már kibújt Tibike :D

Tüccs, jó hallani felőletek. :D Nem tennél fel friss képet Dóriról? Régen láttuk.

Kati, hogy vagytok?

Tiop, mi újság veletek? Szoktál még lenni msn-en?

Kép pancsi

Kép ma reggeli kép

Kép iszik a gyerek :)

Kép Sára ül a fűben...

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sára kész hölgy! Az alvós kép nagyon tetszik!!

Ma készültek a képek, teszek fel belőlük.

Kép vidámka
Kép beszélgetek

KépKép
tüccs

Apropó!
Hol vannak a többiek ???

Mindenki el van tűnve! :roll: Anita jogosan :lol: , és a többiek ?

KépKép
tüccs

Tüccs, nagyon édes, vidám baba Dóri! Csupa mosoly gyerkőc :D Azért megvannak még a hurkák, látom :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

SZIASZTOK!

MOST KAPTAM A JÓ HÍRT: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
MA 16.45-KOR MEGSZÜLETETT ANITÁÉK TIBIKÉJE,3550gr ÉS 54cm!MINDKETTEN JÓL VANNAK!
Kép

Tiszta szívből gratulálok és nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok nektek!!!!
Kiváncsian várom a beszámolót és a képeket! :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Bocsánat,16.46-kor!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Babócákhoz gratulálok!Nagyon tündériek!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

mindenki babócája nagyon szép és cukorfalat!!!!! :wink: :D

Katica!
Nagyon édes Sárika,nekem az alvós kép tetszik a legjobban!!!!!!Nagyon ismerős!!! :lol: :D :wink: köszi szépen,hogy hiányólsz de teljesen bevagyok havazva így a suli vége felé!!Zsani mostmár magától megy (teljesen egyedűl)!Nagyon büszke vagyok rá,olyan ügyes,hogy az csak na!!Sárika is szépen űl!!! :wink: :D Msn-en mostanában nem nagyon tudok lenni,mert ha Zsani nem alszik akkor kint vagyunk a szabadban,meg készülünk az évzáróra stb......!De beszoktam jelentkezni,ha gondolod rezegj rám ha fent vagy,és látod,hogy fent vagyok!! :wink: :D

ANITA!
HATALMAS NAGY GRATULA TIBIKÉHEZ!!!!!!!SZÍVBŐL KÍVÁNOK NEKTEK MINDEN JÓT,EGÉSZSÉGET,ÉS SZÉPET!!!!!!!VÁRJUK,MAJD BESZÁMOLÓT,HA ÖSSZESZEDITEK MAGATOKAT,ÉS KÉPET NEFELEJTS ELL FELTENNI!!!!

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Egy kép és itsem vagyok!Ez csak gyórs fényképezés vólt,még a múlthéten azóta sokat fejlődött már!!! :lol: :wink:
Kép
Kicsit homályos lett de a lényeg látszik! :oops: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop

Anita!!

Nagyon sok boldogságot a kicsi Tibikéhez... :P :P

Pusza

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Kép

ANITA NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!

Sárának a fürdős képe tetszik nagyon....mint a nagyok :lol:

Dóri is milyen nagy már! :P
becsi
Iklad

Sziasztok!

Katica! Irigyellek Balatonért, biztos nagyon jó lesz. De ha nagyon jó az idő kipróbálhatjátok a Balcsi vizét is. Eszter 6 és fél hónapos volt, mikor tavaly Velencén nyaraltunk, és ő nagyon élvezte a vizet, persze többször rövid időre vittük csak be. És persze azért vigyétek a medencét.
Íme egy akkori kép:
Kép

Anita! Már most nagyon sok boldogságot! Nagyon gratulálok. Tudom, lesz mit olvasnod, mikor hazaértek.

Tündériek a képek, amiket felraktatok!

Mi még egybe vagyunk, de már nagyon türelmetlenül várom pocaklakó érkezését. Egyre azon aggódom, vajon ez a szülés beindul-e magától, vagy újra marad a császár. De még 8 napom van. Csütörtökön megyünk UH-ra.
És a végén egy friss kép, bár mostanában alig fényképezünk.
Kép

Kép
Kép
b.moni

Sziasztok!
Ezt mát én sem hagyom szó nélkül,leváltom az olvasó üzemmódot pár sor erejéig. :wink:

Anita,
EZÚZON KÍVÁNOK NEKTEK SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KICSI TIBIKÉHEZ ÉS NAGYON GRATULÁLOK!
Kép
Várjuk izgatottan a képeket és a beszámolót!
Megnéztem Viki videóját,(azóta már 2× is),hát nem is tudok mit írni,haláli amit művel! :lol:

Katica,
Sárikától még mindíg el vagyok ájulva,gyönyörű! :lol:
Majd ma rakok képeket Leviről,ahogy fürdik!
:D

Tiop,
Gratulálok Zsaninak a szépségversenyen elért eredményért,
Neked meg azért,mert szuper a másik oldalad. :lol:

Kép
mano83

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?