Új privát üzeneted érkezett!

Jucám,

Elhiszem Neked, hogy van üres petezsák. :( Hogyne hinném el. :( Csak egyszerűen hihetetlen ez az egész. Ha valaki, hát Te tényleg arra termettél, hogy Anya legyél, és ne élj át ilyeneket...
Szörnyű lehetett a dokinál, erre az egészre úgyis kizárólag az idő lesz a gyógyír. El sem tudom képzelni, mit érezhetsz most, hiába próbálom. Laura előtt nekem is volt egy majdnem zebrás hónapom, amikor biztos voltam benne, hogy elindult valami, aztán megjött a Piri. Na akkor pár napig éreztem, milyen, ha velünk van Valaki. És mikor elment csak bőgtem és bőgtem... De ez azt hiszem meg sem közelíti azt, amikor már + teszted is van és már biztosan tudod, hogy lakik a pocódban valaki, és akkor ez történik. :(
Sírd ki magadból. Tudom, könnyű ezt mondani, de talán jobb lesz. Nekem az mindig segít. És drukkolok, hogy Piri megjöjjön, hiszen talán még ez lenne a legjobb ebben az egészben... Én már búcsúzkodom Tőle, átküldöm Neked, jó? :wink:
Mamád tényleg okosokat mondott, de ne törődj vele, az én mamám is hasonlóan nagy élettapasztalattal rendelkezik, ha másokról van szó...

Vegyél nagy levegőt és gyere, ha lesz erőd!

Puszillak

KépKép
unique

Sziasztok!

Juca!
Ezek után csak azt kívánom, hogy mielőbb rendbe gyere testileg-lelkileg egyaránt!

Andy!
Nem vagy hülye! :D Én is csak 2 hét után teszteltem, mert nem akartam csalódni.És nem is csalódtam. :wink: Remélem Te sem fogsz!

Emili olyan kis vagány, hogy hason meg akar fordulni, de nem sikerül neki, helyette bepucsít, és kúszik jobbra-balra. :lol: Már nem lehet a kanapén hagyni, mert pillanatok alatt odább mászik, ha hason van.
Háton meg csak az oldalára tud fordulni, és onnan sivalkodik,hogy segítsek már neki megfordulni! :lol:

Ma megyünk anyósékhoz, holnap legénybúcsú, és babaünnep is lesz. :lol: A mostanában született babákat ünnepeljük meg a barátainkkal,mert még nem volt ilyen össznépi buli,utánna este pedig egy haverunknak lesz a legénybúcsuja, ui. júli. 7én igába hajtja a fejét 8)
Hú, de várom már azt a lagzit!
Kellemes 7végét!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Pupy!
Nekünk sajnos :cry: max. a június 30-a jó.
16-án ballagás, 23-án nincs itthon apa, 7-én pedig dolgozik!
Nagyon sajnálom!!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Lányok!

A talt illetően a június 16-a és a június 30-a tűnik úgy,h. a legtöbben ráérünk. Melyik időpontot válasszuk, és a helyszínt is el kellene dönteni. Timi és Angie már jelezték,h. a Brendon jobb lenne, és Annácska felvetette a Hajógyári játszóterét. Szerintetek??

Kacsa!
Örülök,h. jelentkeztél, és annak is,h. jól vagytok. Timcsa gyarapodjon csak szépen. :D Sajnálom nagyon a vállad, de valamivel mindenképp kezelni kellene. Nagyon édes Timcsa a képen!!!

Tina!
Teszteltél?????

Eszter!
Mizujs? Képzeld ma délelőtt megérkezett a könyv. :lol: Már alig várom,h. elkezdhessem olvasni. :wink:

Panka!
Örülök,h. ennyi mindednt tudtál vásárolni. Szerintem hamarosan teljesen rendbe fog jönni Emili nyaka. :D Érezzétek nagyon jól magatokat hétvégén!!

Unique!
Azért is jó,h. itt már ilyen sok mindenkinek van babája, mert mire én odakerülök, biztos,h. lesz ki tanácsot adjon.

Andy!
Én nagyon-nagyon örülnék ha tudnál jönni a talira, olyan jó lenne látni. :lol:
Hát én teljesen megértem, amit érzel a negatív teszttel kapcsolatban, de én azért a helyedben csinálnék egyet anapokban. Persze, tény,h. ha a baba meg akar maradni és ott van, akkor még 3 hónap múlva is ott lesz, de azért csak jó lenne tudni,h. miért nem jön meg. :shock:

Angie!
Örülök,h. mindedn oké a kis Sziszkóval, nem is lehetett volna ez másképp. :D Igen a talit valóban lefixálhatnánk, a június 16-a és a 30-a tűnik a legbiztosabbnak.

Csibe!
Elvileg az a talinap is benne van a pakliban, de vároma véleményeket!!

Juca!
Ne tűnj el...

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Juca! Iszonyatosan sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: Nagyon vártam tegnap délután, hogy jelentkezz, de a többiekhez hasonlóan én sem ilyen hírekre számítottam! :cry:

Angie :) Örülök, hogy minden rendben volt a csípőszűrésen!!!

Annácska :) Akkor érezd magad nagyon szerencsésen, én Mazsolám max. 10 percig bírja :lol:

Tina :) Teszt??????????????

Unique :) A tápit én sem ellenségnek tartom (mi okom lenne rá?), csak az anyatej mögötti 1. megoldásnak. Szal ha van anyatej (aminek az összetétele egyébként folyamatosan a gyerek igénye szerint változik), nem adnék tápit. Kíváncsi vagyok, fog-e Laurának ízleni a rízstej, Kristóf nagyon szereti, bár úgy önmagában nem szoktam neki adni inni, csak pl. tejbegrízt készítek belőle, azt nagyon csipázza. :D
Szegény fodrász meg tuti nem Kristóf séróján fog meggazdulni, 600 pénzért vágta le :lol: :lol:

Kacsa :) Timcsád nagyon édes!!! :D

Eszter :) Remélem jól sikerült a vizsgád!!!

Oriandy :) Én tesztelnék egyet :wink:

Norwell :) Hogy vagytok?

Szép délutánt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Hát lányok.....
Ha már ennyien mondjátok....
Talán ma a DM-ben veszek egy tesztet és holnap reggel megcsinálom. Bár az is lehet hogy csak hétfőn reggel, mert vasárnap lesz 1 hetes a késés, megcsinálom és akármi is az eredmény, megyek a doktor bácsihoz. Amúgy is esedékes az éves rákszűrés...

TINA!!!
Te hogy állsz a tesztel!! Legalább rólad tudjuk már, hogy hány csíkos vagy!!! :lol: :wink:

Pupy!
Igen, jó lenne már találkozni, így ma apának beadagolom a talit! :wink:

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Csak gyorsan volt időm végogszaladni az írásokon.

Juca!
Őszintén sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Nem tudok mit mondani....Talán majd idővel múlik a fájdalom... :(

Andy!
Teljes mértékben átérzem, amit a teszttel kapcsolatban érzel, látod én is így voltam.

Most pedig megpróbálok egy képet felrakni, hátha sikerül...

Kép

Kép
Kép
tina82

Tina :) Yessssssssssss :lol: :lol: :lol: Nagyon boldog 9 hónapot kívánok, kismami :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
timika

Szinte hihetetlen!!! :D :D :D
Amikor megláttam nem hittem a szememnek annyi negatív teszt után! Csak járkáltam a lakásban fel-alá és percenként visszanéztem a fürdőbe, hogy biztosan ott van az a két csík :D és ott volt. Délutánra is ott maradt. :lol:
Még mindig úgy érzem, hogy nem tudtam felfogni úgy igazából. Azért hétfőn csinálok még egyet és utána telefonálok a dokinak.
Ne haragudjatok, hogy ennyit ömlengek, de még nem tértem magamhoz.
Most viszont muszáj mennem, mert még be kell vásárolnom, mielőtt indulunk a telekre.
Jó hétvégét mindenkinek és mindenkinek nagyon köszönöm a drukokkat, örömmel mondhatom, hogy ideértek!

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Timika!
Köszönöm! :D

Kép
Kép
tina82

Tina!

Gratulálok, végre egy jó hír, bár én erre vártam. :wink:

tjuca

Tina!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! HURÁÁÁÁ!!!! :lol: :lol: Annyira örülök, nagyszerű, isteni, gratulálok és nagyon Boldog és problémamentes pocakosságot kívánok!!!!! :lol:
Már alig vártam,h. gyere!!! :wink: Annyira megérdemelted!!!!
Kép
Vendég

Tina!
Nagyon gratulálok, reméletm, hogy ez lesz az eredmény! :wink:
Vigyázz Magatokra! :D Jó 7végét!

Kép
pankaa

Sziasztok!

TINA!!
Nagy gratula!!!

Bár én nem jövök ilyen jó hírekkel, meglepően jól fogadtam a hírt!
Ma vettem egy tesztet és meg is csináltam. Íme az eredmény:

Kép

Vagyis nem babó miatt késik. De semmi vész, hétfőn délután megyek a doktor bácsihoz és megkukucskáljuk, mi a helyzet odabenn. Nem-e megint a ciszta a bűnös!
Csodálkozok magamon, de abszolút nem vagyok magam alatt! Hiszen igazából nem is mostanra terveztük, így nem érzem azt, hogy: na, megint nem jött össze!!

Azért köszi mindenkinek a drukkért! :D

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Andy!

Sajnálom, hogy nem baba, de még időben vagytok ti is, nem?

Tina!

Naggyon gratulálok!!! :D :D :D

Lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntéseket, és a drukkokat! Nagyon jól esik, hogy velem vagytok! :D :D :D

Pupy!

Megvan A KÖNYV!!! :lol: Szuper!
Na, most már csak meg kell fogadjuk a tanácsokat, és mi is Tina nyomdokaiba léphetünk!
Én másfél hét múlva megyek a doki bácsihoz, hogy kicsit vizsgálódjon, és megmondja, hogy mi a helyzet. :idea: :?:

Még ez a hétvégém tanulással telik, mert hétfőn büntetőjog van. :(
Az előző két vizsga eredményei még mindig nincsenek meg :?

Most sajnos mennem kell, de majd este megpróbálok még jönni!

Maci!

Merre jársz???
Minden oké veletek? Úgy el vagy tűnve... :?:

Puszi: Eszter :D

eszter82
Budapest

Eszti!
Hogy érted, hogy időben vagyunk-e? Elméletileg júliusban indul a babaproject, tehát ezért is nem vagyok elkenődve!
Ha ez baba lett volna, akkor csak véletlen! :)

Andy

Kép
oriandy

Tina
szívből gratulálok, probléma mentes várandós hónapokat kívánok neked. :lol:

Andy
sajnálom, :( de akkor ez még csak a "főpróba" volt. Jó lenne, ha a talira ti is föl tudnátok jönni és megismernénk téged.

Csibe
kár, hogy nem tudtok jönni. :( Én még emlékszem rád, a tavaly februári talin találkoztunk. Épp akkor derült ki, hogy Gábor baba a pocódban van.

Panka
jó hétvégét nektek. Ezek szerint több babás pár is van a baráti körben? Majd küldjél fotót a kicsikről. Máté is gyakorolja szorgosan a forgást. Tegnap teljesen fejjel lefelé fordult az ágyban, ahol máskor a lába van, oda került a feje, addig tornázott. Oldalára már ügyesen fordul. Egészen összegömbölyödik.

Eszter
épp most volt itt az Eszter nevű unokahúgom. Veled egy idős, most végzett a jogon. Látom te is büntijogot tanulsz, ezek szerint te is erre a pályára adtad a fejed?

Pupy
a 16-a jó nekünk is. A Hajógyári szigeten nem tudom hol a játszótér (meg tőlünk kicsit messze van, de majdcsak megtaláljuk.) Brendon ok. (gondolom a Váci útira gondoltok.)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Tina!!!!!
Nagyon-nagyon gratulálok, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy meglepődtem!!! ;) :D

Andy!
Sajnálom, hogy most nem sikerült, de akkor ezek szerint nem vagy elkeseredve... :)

Juca!
Nem is tudom, hogy írjam le, amit érzek... :cry: Tegnap óta Te jársz a fejemben... Annyira örültem, hogy babát vársz... Anyukád meg igazán lehetett volna egy kicsit tapintatosabb... :evil: Azt nem bírom megfejteni, amit a szonográfus mondott... Elmagyaráznád? :oops:

Timika!
Köszönöm, jól, de már nagyon várom a hétfőt... És borzasztóan sokkolt, ami Jucával történt, próbálom mondogatni magamnak, hogy ne aggódjak... :roll:

Angie!
Szuper, hogy minden rendben Szilárddal! :)

Kacsa!
Jó, hogy jelentkeztél!!! Timcsa még mindig csuda édes!

Maci!
Rég jelentkeztél, ugye minden rendben van???

Ma a fiam extra nyűgös volt... :roll: Nem tudom, mi lehetett a gondja, illetve sejtem, hogy a szemfog (már megint és még mindig...). Fél órát aludt délelőtt és 3/4-et délután... Cserébe már másfél órája alszik... ;)

Egy kicsit én is nyűgös vagyok... Már szinte számolom az órákat, próbálok szép és jó dolgokra gondolni. Igyexem mindig lefoglalni magam (mondjuk nem nehéz, van segítségem... ;) ), minden napra vmi programot beiktatni, hogy jól elfáradjak én is, és este már csak bezuhanjak az ágyba és gondolkodás nélkül elaludjak... :roll: Így hamarabb itt a hétfő... :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Bármekkora vérzésről legyen is szó, nagyon rossz jel terhesség alatt.
Ne aggódjál! Majd én mondom. Nem volt vérzés, nincs görcsöd, akkor ne aggódj. A többi nem rajtunk múlik.
Anyu ma fokozta a dolgot, annyira felidegesített, hogy most le sem írom. Azt hiszem most pár napig kihúzom a telefont.

tjuca

Norwell!
Nem, egyáltalán nem vagyok elkeseredve (és ezen magam is csodálkozok), remélem az "éles" próbálkozáskor nem kell hasonló 1 csíkossal szembesülnöm! :lol:

Addig is itt van nekem ez a kis gézengúz:

Kép
oriandy

Norwell!
Nem, egyáltalán nem vagyok elkeseredve (és ezen magam is csodálkozok), remélem az "éles" próbálkozáskor nem kell hasonló 1 csíkossal szembesülnöm! :lol:

Addig is itt van nekem ez a kis gézengúz:

Kép

(Bocsi! Asszem az elöbb a kép lemaradt!)

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!
Juca!
Sajnálom.:(

Tina!
Gratulálok!

Norwell!
Neked is problémamentes várandósságot kívánok!

Mi jól vagyunk, Iza már 9 hónapos elmúlt, foga még nincs, nem akar mászni sem, kicsit lusti. Ám ül, mint a cövek, sokat kacag, sikongat, aranyos kislány.
Most megyek, fárasztó nap volt a mai, biztos a meleg miatt.

Puszi:Bogi
dbogica

Sziasztok :)
Unique :)
Jót vettél :) Rizs ital a neve :D Remélem beválik :) Olyan íze van mint az anyatejnek :)
Na akkor nincs miért panaszkodnod Laura is iszik eleget :D A szomjúság is elemi ösztön, ha szomja a gyerek iszik, ha nem akkor nem bírod belenyomni :D Erőltetni nem szabad :)
Ügyes, hogy már a 1,5 literesből is iszik :)

Angie :)
Örülök, hogy Sziszkónak nincs semmi baj a csípőjével :)

Juca :)
A lehangoltságod teljesen érthet.
Biztos vagyok benne, hogy idővel begyógyulnak a lelkeden ejtett sebek és újult erővel tudtok belevágni egy baba vállalásba :)

Panka :)
Emili nagyon ügyike már :) Ilyenkor már nagyon oda kell rájuk figyelni, mert egy pillanat alatt baleset helyzetbe hozzák magukat :)
Jó bulizást nektek a hétvégére :)

Timi :)
Akkor örülök, mert a gyerkőceim tényleg el vannak nélkülem :D

Tina :)
Hatalmas gratula a zebrácskádhoz :D Probléma mentes pocakosodást :)
Kép

Andy :)
Akkor most ne is sajnáljam a csík nélküli zebrát? :wink:

Syry :)
Ha a Hajó-gyárira megyünk, akkor van tuti térképem hozzá :D

Norwell :)
A szemfogak a legdurvábbak :( Kitartás hozzá :) Még nekünk nem jöttek ki, de rendesen be vannak duzzadva :roll:

Megyek aludni, mert holnap Annamarival megyünk osztálykirándulásra :)

Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!
Bocsi az eltűnésért, beosztottak okításra. Borzalmasan unalmas volt, ráadásul teljesen feleslegesnek is éreztem.... Második nap az okító mellett be is aludtam. :D

Angie
A kertben dolgozás is dícséretes dolog. Főleg úgy, hogy nem kertes házban nőtt fel.
Bennem is motoszkál a "kapirgászhatnék". :) Olyan jó lenne egy kis virágoskert, kapálgatnám, öntözgetném őket... Remélem, hamarosan sikerül házikót találni.

Panka
Nagy gratula a forgolódáshoz. Emili nagyon ügyi!

Pupy
Sajnálom anyukád eredményeit, remélem, semmi komoly gond nincs, sikerült időben elcsípni a kis gonoszt.
Fene azt a fránya pirit, pedig annyira drukkoltam. :(

Fleur
Aranyos nagymamád van. Gondolom, már türelmetlenül várja a kis dédunoka érkezését. :)
A mamám is teljesen be van sózva, anyukámról nem beszélve. A ház lassan úgy néz ki, mint 1 bababolt. :D
Remélem, a munkahelyeden észhez térnek, hogy nem vagy igásló. Fogd szorosan a kollegák gyeplőjét, nem szabad hagyni, hogy elkanászodjanak. :D:D:D

Anna
Kihagynám az éccakai műszakot, legalább is nem melóval tölteném. ;)

Jucmuc
A biztonság kedvéért, azért megkérdeztem a páromat, hogy nem gondolta-e meg magát. Egy ekkora gyerek mellé egy másikat... :D De azt mondta, hogy nem gondolta meg, legalább lesz játszótársam. :D:D:D:D:D:D:D

TJuca
Annyira sajnálom... Nem ilyen rossz hírre szerettem volna visszatérni. :(:(:(:(:(

Tina
GRATULÁLOK!!!!! Tudtam, hogy sikerülni fog. :)
Lenne egy vad kérdésem.... Mit gondolsz, hova kell orvoshoz mennem, ha babás leszek? Hivatalosan mindig bordányi lakos vagyok, viszont itt lakok fehérváron, még ideiglenes címem sincs. :? A háziorvos teljesen tanácstalan, szerinte Szegedre kell majd járnom vizsgálatokra......
Vendég

Csak egy gyors bekukkantásra van időm, mert ma apa dolgozik, és nekem is sok a dolgom, amit meg kell oldanom babázás mellett.

Tina!
Istenem, mennyire örülök!!! VÉGRE!!! Ha valaki, akkor te igazán megérdemelted ezt a terhességet. Ezentúl még nagyobb lelkesedéssel tudod majd a munkádat végezni.
Nagyon vigyázz magadra és a kis püttyöcskédre. És nagyon boldog pocakosodást kivánok Neked.

Nagyon szép napot MINDENKINEK!
Vendég

Andy!

Hát éppen erre gondoltam én is, hogy a főpróba alatt 1 csíkosat produkálni, nem tragédia... De nagyon remélem, hogy amikor élesben megy majd a dolog, terveitek szerint sikerülnek a dolgok :lol:

Syry!

Igen, úgy tűnik, az Eszterek most ilyenek! :D
Én is a joggal küzdök, bár most egy kicsit sűrű az élet, mert sok egyszerre a suli, vizsgák, költözés, építkezés, munka, meg babaprojekt... Szóval nem unatkozunk... :D

Helló Maci!

Jajj, de jó, hogy előkerültél, és hogy nincs semmi gond, csak a munka miatt voltál eltűnve... :D
Most már lassan ti is hajráztok???!!! :lol:

Pupy!

Olvasol már? Azért nem jössz?
Én majd csak a hétfői vizsga után merem kinyitni a könyvet, mert ha egyszer nekiállok, akkor tuti nem teszem le egyhamar :lol:
És nem hiszem, hogy sok megegyező rész van a BTK és a Kisbabát szeretnénk c. könyvek között :? :lol:

Puszi: Eszter :D

eszter82
Budapest

Eszter
Teljesen egyben vagyok. :) Bár azt a lüke okítást kihagytam volna. :?
Ráfordultunk a célegyenesre. :) Jövő héten jelentkezek be nőgyogyihoz, mit szól a bizerebogyómhoz, 1 hónap múlva endokrinológia és hajrá!!!!!!! :D
Aranyos a vonalzód.
Vendég

Lányok!
még annyit szerettem volna ez előbb irni, hogy beszéltem Nárcisszal és mindenkit üdvözöl. Nincs otthon bevezetve a net, de alaposan kikérdezett az itteni eseményekről.
Az új zebrásoknak gratulál.
Juca, neked pedig azt üzeni, hogy ha bármiben tud segiteni, szólj neki. Szivesen bemegy a városba, oda ahol ti laktok. Szeret mászkálni a lányokkal. A számát úgy tudom, odaadtam neked.

Most indulunk nagyiékhoz. A nap hátralevő részét ott töltjük. Meggyet szedünk, befőzzük, lefagyasztjuk, és természetesen eszünk is belőle.

Puszi még egyszer MINDENKINEK!!!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok dícséretet! :D Kép

Juca!
Nagyon sajnálom!... :cry: :cry: :cry:
Nehéz ilyenkor bármit is írni... :cry:
teljesen átérzem a bánatodat...

Tina!
Gratulálok Neked!
Legyen problémamentes a bébivárásod!!! :D

Norwell!
Szörnyülködve ollastam a dokis storyt... :shock: :evil: , de lépjünk is túl ezen... a hétfői vizsgálat kárpótolni fog! :wink:
És hogy vagy??? :wink:

OAndy!
Következő hónaptól akkor élesben??? :wink:
Remélem nem csúszik a dolog vmi "rendetlen" ciszta miatt... :roll:
Tündéri a gézengúzod! :D

Angie!
Örülök, hogy Sziszkó is rendben van! :D :D :D

Junko!
Kép Kép

Syry!
Mikor mentek a 4 hónapos csípőszűrésre? a 6 hetesen ugye rendben volt minden? (nem emlékszem, ne haragúdj :oops: )

Pupy!
Nem hozzátok elöbbre a szeptemberi vizsgálatot Lacinál?
Tudod, ha mégis probléma van... minden egyes hónapban újra és újra átéled a csalódást és csak keresed a válaszokat! ( tudod, hogy nem bántó szándékkal írom ezeket, hisz végigcsináltuk mi is... )
A talin való részvételről továbbra is csak késöbb tudok nyilatkozni... :roll:

Aniko!
Ekkorát nőlt Ágoston? És azt mondod, nem vagy "tejcsárda"? :lol:
Brutál jó minőségű a tejed! :D :wink:

Csibe!
Jók a képek! :D
A fejvédőnél szempont volt, hogy ne legyen macis..., viszont elefántos legyen! :lol: :lol: :lol: Nagyon szeretjük mi is! :D

húúú, lányok ennyi voltam...
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Épp visszaolvastam, mikor Apa bontott fel egy üveg kólát és az meg prímán kifutott, a fél konyhám úszott a kólában. Persze rábízhattam volna Apára is a takarítást, de utána nem csak a fél konyha, hanem az egész lakás ragadt volna. Így nekiláttam a kólátlanításnak, röpke 1 óra alatt sikerült is rendet raknom. :evil: Ennyit a pihenésről ... Meg arról, hogy a folyó ügyekre sincs időm, nem hogy a plusz dolgokra.

Én nem tudom, hogy én vagyok ennyire béna-e, de állandóan úszok a házimunkában. Pedig nem főzök, kaját rendelek, Apa porszívózik, nekem csak vasalni kelle + takarítani, de a vasalós hegyem is csak gyűlik és gyűlik ...

Most nagyon magam alár kerültem. Timcsa édi + minden, nem adnám semmiért sem! De néha jó lenne kitörölni az agyam és elszabadulni itthonról, míg a jótündérek rendet raknak.
Pedig nem kéne idegesítenem magam, mert a tejcsi is vacakol, néha van, hogy egy óráig is ciciztetem, mire ki tudja préselni az adagját. Pihennem kellene, de ha pihenek, idegesít, hogy nem halad a munka, ha meg házimunkázom, idegesít, hogy nem pihenek. Most is inkább ennem kéne, hogy legyen miből tejet termelni, de csak bőghetnékem van.

Apa meg versenyen van. De ha hazajön vagy a kezébe nyomom a gyereket és elmegyek 1 órára sétálni vagy ők mennek el kettesben sétálni és én alszom addig.

Bocsánat a kibukásért, főleg, hogy ritkábban is jövök mostanság, de így talán hamarabb megnyugszom ...

-----

Juca!

Nagyon sajnálom a babát!

Tina!

Neked gratulálok a 2 csíkhoz!!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen és röpke 8-9 hónap múlva már Neked is hasonló fáradtsgái gondjaid legyenek! :wink:

-----

Tegnap Pankával és a csajokkal piknikeztünk egyet a házunk tövében. :)

Kép

Persze a csajok hol felváltva, hol egyszerre ordítottak. Volt a szomszédban is egy fél éves baba, néha ő is csatlakozott az énekkarhoz. Úgyhogy igencsak zajosra sikeredett a piknik!

Na, de mostmár tényleg megyek enni, mert muszáj!

kacsa14

Angie
Jó kis hétvégi program. Jövőre még jobb móka lesz, Sziszkó nyakig meggyesen.... :)
Köszi Nárciszról a híreket. Remélem, nemsokáig lesz net nélkül.

Brill
Örülök, hogy jelentkeztél. Erik baba hogy van? Hogy bírjátok a meleget?

Kacsa
Ne kérj bocsánatot. Arra valók a barátok, ha gond van, megoszd velük. Persze a jóhírek is jöhetnek. :)
Remélem, sikerül úrrá lenni a káoszon.
Vendég

Tina!

Juhéééééj! Gratulálok, gyönyörű és könnyű pocakos hónapokat kívánok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tina!

Gratulalok! Boldog 9 honapot kivanok Neked! :D

Kép
Kép
jucmuc

Szebb reggelt!
Még mindig nagyon utttttttáááááááááááááááálok korán kelni.
:evil:
Vendég

Sziasztok!

Ma először nem volt gondom a visszaolvasással... Kép

JMaci!
Köszi kérdésed, jól vagyunk! A meleget Erik is bírja, akárcsak én.
Szépen növögetünk, gyarapszunk! Látom Nálatok meg 3 hét múlva indul a projekt!? :D

Junko!
Kép Kép

..ééés, végre alig 8 hét után :lol: :lol: :lol: :
SZÜLETÉSTÖRTÉNET:

2007. 04. 18.
Hajnalban furcsa fájdalmakra ébredtem. Vártam, de nem múltak el… Odakucorodtam Apához és mondtam Neki, hogy vmi nincs rendben, mert nagyon fáj a hasam… Azt kérdezte félálomban, hány percesek? :) Nem tudtam megmondani, mert össze-vissza jöttek.
½ 9 után sikerült visszaaludnom, de 9-kor ismét ébredtem… közöltem Apával, hogy most 20 perc volt. Igazából nem tudtam, mit kell éreznem, ha fájásaim vannak, mindenesetre arra gondoltam, ha „ezek” nem „azok”, akkor nem tudom mi lesz velem… :) Apa készülődni kezdett, ment volna dolgozni. Közöltem Vele, hogy eszébe ne jusson ilyet tenni! :) Felhívtam az orvost, közölte, hogy menjünk be a kórházba megnéz. Apa elvitte Marshall-t a szüleihez én addig lezuhanyoztam és készülődni kezdtem. Nem ment túl gyorsan a dolog… Biztos, ami biztos bepakoltam a bőröndbe a hiányzó holmikat, aztán elindultunk. Fájások össze-vissza , hol erősebbek, hol elviselhetőek. A kórházban a bejelentkezésnél rögtön kitöltötték a felvételre jogosító papírokat, hiába mondtam, hogy nem biztos, hogy szülök, mert nem tudom mit kell éreznem. Ahogy ezt kimondtam jött egy hatalmas fájás, még a szavam is elakadt… az aszisztens hölgy meg egyszerűen közölte : „ez már az!” úgyhogy összevigyorogtunk és folytatta a papírmunkát.
Ezután jött a vizsgálat. 1,5 ujjnyira nyitva a méhszáj, a baba fejecskéje (Ekkor még nem tudtuk, hogy Erik lesz! :) ) teljesen beilleszkedett, irány a szülőszoba! Rákötöttek a CTG-re és egyből egy 90-es fájással indítottam… viszont továbbra is rendszertelenek voltak. Erik szivecskéje szép szabályosan dobogott. Körübelül dél lehetett, elkezdődött a várakozás. Fájások jöttek-mentek, de nem tágultam, megállt a dolog. Időnként elmentünk sétálni, hátha segít a gravitáció. (előkerült Angie és Nárcisszal meg a lányokkal is találkoztam :) ) Mivel hivatalosan még nem töltöttem be a 37. hetet, ezért vaciláltak megrepesszék-e a burkot? ½ 2-kor megtették, hátha felgyorsul a folyamat… Erik fejecskéje elzárta a magzatvíz útját, úgyhogy csak lassan szivárgott a víz. Újból sétára indultunk Apával és Angie-vel , aztán lépcsőzés stb. Amikor Erik mocorgott, beindult a vízfolyás. :) Ilyenkor visszamentünk a szülőszobára, különben óránként megvizsgáltak… (azért azt megjegyezték, hogy repesztett burokkal nem nagyon kellene a kórház udvarán sétálnom… Tudtam én??? :shock: )
Tágulás 2 ujjnyi… haladtunk, de nagyon lassan. A fájások továbbra sem voltak rendszeresek, viszont erősek voltak. Erik szívecskéje hibátlanul dobogott… ½ 5-kor bekötötték az infuziót és elkezdték adagolni az oxitocint. 3 egységgel indítottak. A sétálgatásnak vége szakadt, de kaptam labdát, ami nagyon nem volt jó, így feküdtem inkább vagy az ágy mellett ácsorogtam. A CTG gép mellett hatalmas mennyiségű papír halom volt már ekkor. Tágulás megállt. A vizsgálatoknál kézzel „rásegítettek” , na ezek nagyon-nagyon fájtak! Úgyhogy, ha jött az orvosom vagy a szülésznőm, már könyörgőre fogtam… Az oxitocin mennyiségét folyamatosan emelték (végére 35-ig jutottam), kaptam lazító injekciókat, homeós bogyókat folyamatosan… mégsem változott az állapotom. Erik nagyon akart jönni, de a szervezetem visszatartotta Őt. Amikor már nagyon tekeregtem a fájdalmaktól, bekötötték az EDA-t. Hazudnék, ha azt állítanám, nem hagyta el a számat az a mondat, hogy „én már megcsászároztam volna magamat!!!!”… Tágulás 2,5 ujjnyi…, viszont tudtuk, az EDA miatt még jobban lelassul majd a folyamat. Következett az úgymond üresjárat szakasz. Semmi nem történt. Megint előkerült a császározás lehetősége, de mivel Erik nem volt veszélyben, nem avatkoztak bele a dolgok menetébe. Enni viszont nem ehettem csak szőlőcukrot. (köszönet érte Angie-nek! :D ), mert sosem lehet tudni… Újabb izomlazító injekció, amire szintén nem reagáltam… Várakozás… Szegény Apa mellettem ücsörgött egy kényelmetlen széken, úgyhogy Neki sem volt könnyű!!! Annyi szerencsénk volt, hogy az első ágyon voltam, így volt a helységen ablak, így mindig volt friss levegő. Besötétedett, már éreztem a fáradság jeleit és arra gondoltam, hogyan lesz erőm nyomni? Vizsgálat ismét. 3 ujjnyi, de a méhszájam első része nem akart felpuhulni – nesze neked rendszeres sport! :lol: . Már mindenféle testhelyzetben feküdtem. ½ 12 körül éreztem azt a „bizonyos” kakilási ingert. Na, gondoltam, még „ez is”!!! Aztán a drága szülésznőm megnyugtatott, hogy ez lesz az!!! Megvizsgált, látta már Erik buksiját… viszont a vizsgálattól végigrepedt a „kitartó” elülső méhszájam, úgyhogy már ekkor tudtam, hogy varrni kell…
Felgyorsultak az események… Átalakították alattam szülőágyat, előkerült az orvosom is, jöttek az utasítások, amikor tolófájás van, nyomjak!!! Mindenki nagyon rendes volt!!! Dícsértek, milyen jól csinálom, meg hogy „mindjárt kint van!” (ez persze jó párszor elhangzott :) ) Aztán Apa megnézhette a hajacskáját… Újra nyomni… A dokim először az ágy mellett állva segített préselni, aztán már az ágyon térdelve… Apa tartotta a fejemet és láthatóan Ő is nagyon segített volna!!! A következő nyomásnál kint volt a fejecske, de beszorult, mert nem volt erőm már rányomni… Megtörtént a gátmetszés, amit egyáltalán nem éreztem. Aztán „kicsusszant” Erik!!!( a köldökzsinór a nyakán volt, de szerencsére nem okozott semmilyen problémát! ) Na, ez az-az érzés, amit nem lehet szavakkal leírni! Abban a pillanatban megszűnt minden… csak a hasamra helyezett tökéletes és gyönyörű bébit láttam. Az első találkozás, amit soha nem felejt el az ember!!! Apa elvágta a köldökzsinórt…, majd követte Eriket, hogy dokumentálja az első perceket! :)
A következő percben megszültem a méhlepényt. Az is hibátlannak találtatott, jöhetett a varrás… Kaptam érzéstelenítőt, de ez pont addigra hatott, mire befejezte a dokim a varrást. A művelet legvégére zsibbadt el mindkét lábam, úgyhogy szegénytől jó párszor megkérdeztem, hogy „sok van-e még hátra”?!
Aztán előkerült Erik és Apa… Hármasban maradhattunk egy ideig, ami nagyon jó volt. Tomboltak bennem az érzések… Ott volt bebugyolálva egy aprócska bébi, Aki ettől a perctől rám/ránk van utalva. A legelső szemkontaktus, bár azt mondják nem látnak az újszülöttek… De nekem senki nem tudja megmagyarázni, mert akkor Erik igenis mélyen a szemembe nézett!!! :!:
Aztán elvitték Eriket… rossz volt.
Apát hazaküldtem, pihenjen le…, meg hát Marshall-gyerekért is menni kellett…
Ott maradtam egyedül és csak arra tudtam gondolni, hogy anya lettem… :shock:
Közben, amíg vártam a „tologatósfiút” (aki édesen aludt a többszöri telefonhívás ellenére is :lol: ), megszületett még egy bébi… hallottam a történéseket, az ismerős szavakat, „hogy mindjárt kint lesz!” „még egy nyomás!”… :) és feledve minden fájdalmat és küzdelmet, amíg idáig eljutottunk… csak mosolyogni tudtam…

Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok :)
Először azt hittem elromlott a net és nem látom a következő oldalt...
Remélem mindeneki kihasználta ezt a szép időt :wink:

Maci :)
Nekem sem minden vágyam éjszakázni, de ha a korán kelés vagy az éjszaába nyúló munkáról van szó, akkor én inkább a másodikat választom. Jobb szeretek reggel még lustálkodni :lol:

Angie :)
Örülök, hogy Nárciszék jól vannak :) Puszilom őket, ha legközelebb beszélsz velük :)

Brill :)
Magatokról nem is írtál :(
Mi van a töléletes kis fiatokkal? Te hogy érzed magad :)

Kacsa :)
Ne legyen lelkiismeret furdalásod :P Arra vagyunk, hogy ami a szívedet nyomja megoszd velünk :)
Vannak nehezebb időszakok, de ezeken túl kell lenni :) Kitartás :) Nem kell sok idő és belerázódsz az új helyzetbe :)
A képen nem is látszik, hogy hangos kórusotok lenne :wink: :lol: :lol:
Szépek vagytok :)

Tegnap kirándulni voltunk Annamari osztályával :) Libegővel mentünk fel János-hegyre, aztán ott egy nagyot sétáltunk, meg játszóztunk. Petka 2 és fél órát aludt a babakocsiban, így legalább nem volt fáradt :)
Délután meg nagypapánál pihiztünk. A gyerkőcök meztelenül rohangásztak, meg pancsoltak. Petinek nagyon tetszett a meztelenkedés, alig bírtam visszaadni a pelust a fenekére :lol:
Ma meg nagy családi névnapozást tartottunk. A keresztanyáméknál a macska a végén a szekrénybe menekült Petka és Annamari elől :lol: Peti a lakásban futott utána és kiabálta, hogy cica-cica-cica :lol: A kutyákat, madarakat eddig is szerette, de most már a cicák is beálltak a sorba :D

Jó éjszakát és
Szép napot nektek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Brill :)
Köszönöm, hogy megosztottad velünk életed egyik legfontosabb pillanatának érzéseit :)
Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen jól viselted :) Erik meg tényleg tökéletes baba :D

annácska

Brill!
Nagyon szép a történet, és örülök, hogy egy kicsit én is szereplője lehettem annak a napnak. Tök jó volt együtt a korházban. Mindig viccelődtem, hogy lehet, hogy együtt szülünk, de sosem gondoltam volna komolyan, hogy igy is lesz. Erik még mindig egy tünemény.

Hát lányok, úgy tűnik, hogy Szilárd 'angyal' korszakának vége szakadt szombattól. Annyira reménykedtem abban, hogy nem lesz hasfájós (férjem súlyosan az volt - én pedig egyáltalán), és ahogy telt az idő, azt hittem, hogy már nem is lesz az. A hétvégén viszont nagyon sokat szenvedtünk, mert szegénykémnek egész végig csikarták a pukik a hasát. Ma reggel is sokat sirt. Bevetettük az Infacolt, de egyelőre még nem használ. Esetleg van itt valaki, aki alkalmazta? Lehet, hogy többszöri alkalmazás után fejti ki a hatását, mert eddig kétszer adtam, és úgy tűnik, hogy úgy is fáj neki? Szegénykémet annyira sajnálom, mert tudom, hogy milyen végtelenül nyugis tud lenni, ez a dolog viszont teljesen kiforgatja magából. Pedig tutira nem azért van, hogy én mit eszek, mert már lassan a köménylevesen kivül semmit. Tornáztatni szoktam, és az segit, de csak minimálisat, és rövid ideig.

Megyek is vissza hozzá. Most apa lefoglalta, és úgy hallom, nem sir már egy ideje. Néha megnyugszik a hasija, és 1-2 óráig elvan. Aztán kezdődik minden előlről.

Puszi és szép napot MINDENKINEK!!
Vendég

Angie!

Mi használtunk infacolt, valamit enyhített, de nem javította meg a dolgot. Köményteát én ittam, és nekem iszonyatosan tekergette a hasam, így ezt feladtam. Most egy kicsit próbáld elhagyni a kömény levest, mert lehet az a baj. Nem okos az ember.

Nálunk a kenguru életet mentett. Persze ennyi idős korában szigorúan tilos és életveszélyes, de tojtam rá, mert működött, és semmi baja a gerincének. Szóval a gravitáció, meg a szívem egy kicsit feledtették a hasfájást. A torna nagyon jó, meg ha a hasán fekszik dörgöld a hátát, ha szereti, de keményen, mint egy kis dzsinnek.

Türelem, kitartás!!! Sajnos mást nem tehetsz. Azért vigyázz pl. a cseresznyével. Az én étrendem kb. a hús, rizs, krumpli trió volt sokáig. :-( Ja és több hektó őszibaracklé fröccsként elkészítve.

tjuca

Sziasztok!

Bocsi,h. így eltűntem, de Apa a hétvégén mixet csinált egy most nyíló szórakozóhelynek és egyszerűen nem akartam zavarni, így viszont amikor otthon voltunk nem jutottam gépközelbe. :evil:
De próbálok visszaolvasni.

Lányok most hétvégén lesz 16-a!! Akkor mikor talizzunk???
Vendég

Sziasztok!

Végre itthon! :D Egyre inkább nincs türelmem anyósékhoz. :? Pedig szombaton alig voltunk otthon, mert aznap volt a buli.
Legalább az jól sikerült, voltunk négyen babás család,2,3,8,15 hónapos babákkal.Emili kapott megint egy kis ajándáék csomagot,kis rucival,játékkal, kozmetikummal. :lol: A csörgő nagyon tetszik neki.
Vasárnap reggel viszont olyat kakilt, hogy még én is olyan lettem, mert az ölemben evett éppen. :evil: Azt sem tudtam, hogy hová tegyem le, mert minden kakis volt, az egész combja, ruhűája, minden!Ennyit a DM-es pelusról. :evil: Aztán csal sikerült alá terítenem egy pelenkázót, eldobhatót, majd levittem fürcsizni. :lol: Ennyireb még sosem kakkantotta össze magát.Na de legalább kijött, aminek ki kell. :lol:
Mivel szombaton este legénybúcsú is volt, így a férjecském sikeresen "be volt állva", így csak tegnap este tudtunk hazajönni. :twisted:

Angie!
Mi is használtunk Infacolt, de nem tudom, hogy az használt-e, vagy magától oldódott meg a dolog.De szerintem sok vizetb nem zavart.Én hason altatom, olyankor sok puki távozik, lehet az segítene, nem?
Minap nekem is eszembe jutott Nárcisz, gondoltam írok ide neki, de akkor nemtudja olvasni,így ha beszélsz vele, add át üdvözletem neki!Köszi!

Brill!
Jó volt olvasni a Te történetedet is!Mostmár sokkal jobban meghatódom az ilyeneken, mint Emili előtt. :D
Hogy vagytok?Napirend van már?Éjjel hányszor kel?Csak szopizik igaz?

Annácska!
Szegény macsek! :lol:
Akkor Ti is jót kirándultatok.A képen éppen elaludtak a csemeték. :-)
Nkem pedig száradt a hajam, azért ilyen loboncos :-)
Andy!
Hát tényleg kis gézengúz, látom szeret pakolni. 8)

Juca!
Sajnálom, hogy nem megértő Anyukád. :(

Tina!
Hogy vagy?Mikor mész dokihoz?

Norwell!
Voltál már a dokinál?

Junkó!
Veletek mi újság?Teszt, uh?

Syry!
Emili is megfordul az ágyban, de csak ha "tombol". :lol:

Na mennem kell, mert ébred.

Puszi.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Juca!

Mi van veled? Hogy vagy?

Pupy!

Nekem jó a 16-a és a 30-a is :) Helyszínnek tökéletes a Brendon :)

Angie!

Nekünk annak idején a Sab Simplex segített a Dórin, ha úgy gondoltuk, hogy a hasa fáj. A köménytől tényleg fájhat Szilárd pocija, nézd meg, hogy jobb-e a helyzet, ha elhagyod. Amit még nagyon komált a Dóri ilyen esetekben, az a repülős tartás:

Kép

Drukk, hogy sikerüljön megoldanotok! Jobbulást a csöpp babapocaknak :)

Nekem nem is lesz pém ebben a ciklusban :( Nekem a 10-12. napon szokott lenni Ez már a 13. nap, és se nyák, se szurka, a hőm meg tök alacsony :roll: Kacsával bizniceltem, küldött nekem lh teszteket, mindegyik atom negatív lett, de annyira, hogy halványka második vonal se lett rajtuk. Király :evil: Tudom, hogy az teljesen normális, ha egy-két ciklusban nem érik pete, de mééé' pont most?!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Panka!

A DM-es pelus nekem se szimpi :roll: Viszont egy ilyen kaksi szerintem a világ legjobb pelusából is kitört volna :twisted:
Klassz, hog jól sikerült a buli, anyóssal meg ne foglalkozz :twisted:

Brill!

Köszi a szüléstörit, jobb később, mint soha, hihi :) Nagyon jó volt olvasni :)

Dido!

Még mindig nagyon sok a munkád? Hiányzol ám, te lány!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tjuca
hogy vagy? Pirkó jelentkezik?

Pupy
reméljük reagálnak a többiek 16-ára. Jó lenne. (bár nekünk épp tönkrement a kocsink-kuplung bekrepált. :evil: :( tegnap éjjel jöttünk haza vendégségből, pont én vezettem, de már nem sok volt hazáig. Apa átvette a kormányt. Különben egy barátjáéknál voltunk, három szatyor babaruhát kaptunk. Bár többsége majd 1 éves korára lesz jó :lol: , de elrakjuk.)

Panka
örülök, hogy jól sikerült a hétvége. Anyósékat sajnálom. (minél kevesebbet kell vele talizni :oops: , bár ez nehéz gondolom, mert szeretné látni az unokáját.) Máté ugyanazt csinálta tegnap a vendégségbe, amit Emili. Úgy torttyantott, hogy épp a kezemben volt (rövidnadrágban) én is csupa kaki lettem. :oops: :D Meg is fürdettük. Hárman segítettek a vetkőztetésnél.

Norwell
jelentkezz, ha visszaértél a dokitól! :lol:

Brill
köszönjük a születéstörténetet. megható volt olvasni. (a 4 hós ortopédiás kontrollra holnap tervezünk menni. bár kocsi és Apa nélkül- épp szolgálatban lesz- nem lesz könnyű, de azért talán sikerül.)

Angie
köszönjük a híreket Narcoról és pusziljuk őt is meg a lányokat. Talira nem tudnak eljönni?

Kép

Kép
syrynx

Évi! Syrynx!

Pirkó nem jelentkezik, pedig már mindent csináltam, sőt állandóan hányingerem van. Egyszóval elég rossz érzés, hogy a testem nem normálisan viselkedik.
Szerdán lesz a missed ab, ma beszéltem a dokival, akit az orvosom ajánlott. Szeretnék már túl lenni rajta legalább testileg.

Panka!

Valami lehetett a levegőben, mert Kinga meg az autósülésben tojta tegnap össze magát, most mosom a huzatot.

Norwell?

All well?

Brill!

Hát nagyon megküzdöttetek Erikkel, de egy hős vagy.

Nekünk akár jó is lehet a 16. csak időben szóljatok.

tjuca

Sziasztok,

Ezt most muszáj megosztanom Veletek:

Kép

Kép

Juca, ezt most kifejezetten Neked, egy kis gondolatűző és kihozta belőlem a kis kíváncsit, észreveszed-e az eddigiekkel való különbséget :twisted:
Kép

Nem ígérem, h írok, de azért igyekszem... Most dolgoznom kell :(

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok!

Timi, Juca, Pupy, Panka, Andy, Eszter, Syry, Norwell, Bogi, Annácska, Maci, Angie, Brill, Kacsa, Évi, Jucmuc! (Remélem nem hagytam ki senkit.) Köszönöm Nektek a gratulációkat!!! :D

Maci!
Itt nálunk a városban mindenki ahhoz a nőgyógyászhoz megy, akit választ. Lehet TB általira vagy magánrendelésre. Szerintem Fehérváron sincs már az a kimondott körzetesítés. Az azért elég húzós lenne, ha onnan Szegedre kéne lejárnod. Aztán hogy a reformok által még mit változtatnak rajta és mit találnak ki... :?

Brill!
Köszönjük a szüléstörténetet! :)

Angie!
Úgy tudom, hogyha szükséges, akkor lehet emelni a dobozon leírtakig az adagot, de szerintem is próbáld meg inkább először, hogy elhagyod a köménylevest. A másik még az az Espumisan L csepp, ami elég jól beszokott válni. A hasrafektetés is szokott segíteni. (Felügyelet mellett!)

Andy!
Jó, hogy nem kenődtél el. Viszont ha elmész a dokihoz az tényleg nem árthat. Reméljük nem egy fránya ciszta okozza a késést.

Norwell!
Mi volt a dokinál?

Kacsa!
Ne viccelj! Gyere nyugodtan. Inkább még jobb is ka kibeszéled magadból, sokszor már az is segít. Kikapcsolódásra meg tényleg szüksége van az embernek. Te legalább már eljutottál oda, hogy ezt felismerted. Próbálj egy kicsit szervezkedni, hogy legalább pár órára ki tudj kapcsolni.

Rólam egy kicsit: Reggel csináltam egy másfajta tesztet, ami megnyugtatásomra szintén pozitív lett. :) Aztán jött rókakoma olyan elsöprő "erővel", amire egyáltalán nem számítottam. Azóta csak hideg gyümölcsöt bírok enni. A meleg ételre rá se bírok nézni. Remélem ez nem fog minden reggel megismétlődni.
Telefonáltam ma a dokinak, de majd csak szerdán tudok menni hozzá. (A mai délután kész káosz lesz a számomra.) Nagyjából ennyi.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Kaptam apától tíz percet, úgyhogy csak rapid: minden rendben van, egy 4 mm-es petezsák boldog tulajdonosa vagyok! :D A doktornő, akinél voltam, nagyon aranyos, kedves volt, totál jól elbeszélgettünk, és nem dobott ki öt perc alatt, sőt (éééééés mindezért nem kért milliókat...... ;) ) Hüvelyi uh-t csinált, azt mondta, hogy nagyon fiatal még a terhesség, 5 hetes élő terhességet állapított meg. Legközelebb 3 hét múlva megyek hozzá, akkor leszek 8 hetes (ha minden oké lesz, remélem, igen...). Mondta, hogy szopiztassak nyugodtan tovább, Kende le fog szokni a ciciről magától.
És voltunk vele 1 éves státuszvizsgálaton, háááááát, amit művelt a rendelőben ez a kölykőc!!! :D 10,82 kg és 76 cm, minden rendben van vele és nála. Felírta a drnéni a meningococcus elleni oltást, azt mondta, hogy ő ezt szokta mindenképp javasolni.

Na megyek, apa már türelmetlen. Este jövök, és hozok képet Csipetről! :D

Kép
Kép
norwell

Tina!
Akkor remélem megnyugodtál! :wink: Most lehet hülyeséget kérdezek, de ha te védőnő vagy, attól még fog járni hozzád a körzeti védőnő, vagy magadat menedzseled? :roll: :lol: Vagy már ki is állítottad a kiskönyvedet? :wink: Párod felfogta már, hogy Apa lesz?Szülök tudják már?

Unique!
Csodaszép kislány Laura, továbbra is csak ezt tudom mondani. :D

Juca!
De a műtét előtt azért csinálnak még egy uh-ot a biztonság kedvéért ,ugye?Nem lehet, hogy csak nem jól látszódott a ababa? :roll: Bocsi, nem akarlak felkavarni, de ez eszembe jutott.

Syry!
Hát tényleg lehetett vmi a levegőben, ha 3 gyerek is ilyen kakkantós kedvében volt.
Bár nálunk ez reggel történt, és még nem cseréltem ki a pelust, ami tele volt pisivel, ami egy kicsit lehúzta a súlyánál fogva, és talán ezért fiolyt ki a kaksi.
Nekem nem volt segítségem, mindenki aludt, így csak a csap alatt fürdettem, de így is nehéz volt, hogy ne legyen minden kakis.
:lol:

Képzeljétek, vszleg ma 1 éves Emili!Az előbb jutott eszembe, hogy ma 1 éve volt pé-m, a PG53 szerint, és csak erre az egy napra mutatott páfrányt, szóval vszleg 11.-e volt a nagy nap, mert előtte nap voltunk együtt. :D
Most meg itt hadonászik mellettem, meg dumál. :lol:
Csak mostanában meg mindig korán reggel jön rá a szófosás, így 1 órán át hallgatjuk a dumálását :lol: De imádom hallgatni, nembánom, hogy nem alszok miatta(csak a férjem, mert neki mennie kell munkába).

Kép
pankaa

Köszönöm a sok jó tanácsot.
Szilárd már egy ideje hason alszik, a pukik viszont csak akkor távoznak, ha megtornáztatom. Egyelőre úgy tűnik, hogy a mai kétszer beadott adagtól mintha jobban lenne, bár lehet, hogy magától mult el neki. A könyémaglevest elhagyom egy időre. Gyümölcsöt nem is merek enni. Peti nektarint hozott. Az jó? Vagy más a hatása mint az őszinek?

Évi!
Mi is szoktuk úgy tartani, de nekünk az vált be, ha rendes tartásban a lábát egy kicsit a hasára nyomom, és járkálok vele, rázogatom, de nem lájtosan, hanem jó keményen. Akkor pici kis pukikákban kimegy belőle lassan a szél.

Juca!
A jó erős hátsimivel én is próbálkoztam. Van, hogy jobb, de van, hogy még jobban sir.
FONTOS: a beavatkozás előtt mindenképpen csináljanak még egy uh-t. sosem lehet tudni. volt itt már mindenre példa!!!

Syry!
Jó ötlet, megkérdezem Nárciszt a taliról. Nekem is a 16 lenne jó.

Panka!
Tegnap Sziszkót is csap alatt kellett lemosni a kakából :)

Unique!
Laura egy tünemény!

Norwell!
Még egyszer gratula. Nagyon boldog pocakosodást kivánok és egy gyönyörű hugicát vagy öcsikét Kendének.

Tina!
Igen, 3-4 nap után lehet duplázni a mennyiséget, de annyir még nem telt el. Lehet, hogy ez is be fog válni, még csak tegnap kezdtük használni.

Kacsa!
Szegénykém! Ne vádolt magad, mert amilyen aktiv voltam előtte, és is csak tizedét tudom elvégezni. Nincs veled semmi gond, hanem egyszerűen ennyire lekötnek bennünket ezek a kis csöppségek.

A kis cukorboróm itt alszik az ölemben. Bezzeg, most nem fáj semmije. Ez ellen nem tiltakozik :) Úgy imádom
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?