Jolka
látom azért te is kapizsgálod
soha nem dícsérnek,se ha főzök vaalmit megeszik én mondom hogy nem rossz nem,reakció 0,mivel akonyha közös elég nagy ütköző pont.Pedig anno megbeszéltük,hogy ő igyis úgyis főz ,de mondtam ha nincs kedve vagy ötlete én szívesen főzök,mert szeretek,én általában olyanokat készítek amiket ő nem szok én viszont szeretem,hiába a megbeszélés néha mégis borul a bili.Amikor Majci alig 2 hós volt akkor is azt mondta nem segítek semmit nem tudom mi francot kellett volna csinálnom,elláttam a 2 óránként szopó csecsemőmet,takarítottam,mostam ha úgy adódott főztem.Neki senki és semmi s ejó.Ha összesek egyszer akkor se mondják azt hogy lazíts.Bírtam amikor jön a védőnő takarítok mint állat at mondta akkor elöl mindig rendv van úgyis na ja.
Egyedül lelépéssel is egyettértünk,ha kiakarnák mozdulni akkor velük,velük érzem magam teljesnek,ha már kimozdulnák velük szertnék,hisz alig vagyunk együtt.Minden 2ik hétvégn mennek a hegyre szőlőt ápolni,de mindig van valami más is.
Sajna tényleg nincs itt barátőm,se aszomszédba se a városba,sehol csak külföldön az meg messzi van
de a hajamat assze tényleg levágatom,levágom keresek is vaalmi klassz frizkót.
Egyébként ha meglesz atesó lefogom szarni az egészet úgy döntöttem,lesz ami lesz ők ketten lesznek a lényeg,semmi más.
Zsu
hidd el,ha nem lenne Majci és én is dolgoznák és csak magam lennék pocak bébivel minden más lenne
Csak azért a nonstop szolgálat alapból kimerít,tegnap nem volt erőm hintáztatni Majcit.
Nagy ritkán alussza végig az éjszakát,amikor pici volt nagyon sűrűn evett 1-2 óránként,később tápot kapott éjjel majd innivalót,most kakóval alszik el és hajnalba is hozza neki az apja,de éjjel ha megébred akkor is kéri a kakaót,de hát éjjel két kortyért nem rohangálunk,hanem van neki egy csőrős aventbe gyenge szörp mert azzal lenyugszik,sima víz nem oké,mert nem édes,amúgy napközbe megissza.Ha megébred szív 3at aztán alszik tovább,nem iszik meg egy éjjel 10 kortyot .De odakészítem mindig,jó esetbe nem is kell
Vettem neki frankó mézzel ízesített szederszörpit nagyon fini
na kicserélem a pelusát mert bűzlik
megjött a Bibi ruci végső darabjai mutassak pár gyöngyszemet?olyan cukik
remélem tényleg lány