Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jolka
látom azért te is kapizsgálod :-) soha nem dícsérnek,se ha főzök vaalmit megeszik én mondom hogy nem rossz nem,reakció 0,mivel akonyha közös elég nagy ütköző pont.Pedig anno megbeszéltük,hogy ő igyis úgyis főz ,de mondtam ha nincs kedve vagy ötlete én szívesen főzök,mert szeretek,én általában olyanokat készítek amiket ő nem szok én viszont szeretem,hiába a megbeszélés néha mégis borul a bili.Amikor Majci alig 2 hós volt akkor is azt mondta nem segítek semmit nem tudom mi francot kellett volna csinálnom,elláttam a 2 óránként szopó csecsemőmet,takarítottam,mostam ha úgy adódott főztem.Neki senki és semmi s ejó.Ha összesek egyszer akkor se mondják azt hogy lazíts.Bírtam amikor jön a védőnő takarítok mint állat at mondta akkor elöl mindig rendv van úgyis na ja.
Egyedül lelépéssel is egyettértünk,ha kiakarnák mozdulni akkor velük,velük érzem magam teljesnek,ha már kimozdulnák velük szertnék,hisz alig vagyunk együtt.Minden 2ik hétvégn mennek a hegyre szőlőt ápolni,de mindig van valami más is.
Sajna tényleg nincs itt barátőm,se aszomszédba se a városba,sehol csak külföldön az meg messzi van :-)
de a hajamat assze tényleg levágatom,levágom keresek is vaalmi klassz frizkót.
Egyébként ha meglesz atesó lefogom szarni az egészet úgy döntöttem,lesz ami lesz ők ketten lesznek a lényeg,semmi más.

Zsu
hidd el,ha nem lenne Majci és én is dolgoznák és csak magam lennék pocak bébivel minden más lenne :-) Csak azért a nonstop szolgálat alapból kimerít,tegnap nem volt erőm hintáztatni Majcit.

Nagy ritkán alussza végig az éjszakát,amikor pici volt nagyon sűrűn evett 1-2 óránként,később tápot kapott éjjel majd innivalót,most kakóval alszik el és hajnalba is hozza neki az apja,de éjjel ha megébred akkor is kéri a kakaót,de hát éjjel két kortyért nem rohangálunk,hanem van neki egy csőrős aventbe gyenge szörp mert azzal lenyugszik,sima víz nem oké,mert nem édes,amúgy napközbe megissza.Ha megébred szív 3at aztán alszik tovább,nem iszik meg egy éjjel 10 kortyot .De odakészítem mindig,jó esetbe nem is kell :-) Vettem neki frankó mézzel ízesített szederszörpit nagyon fini :-)

na kicserélem a pelusát mert bűzlik

megjött a Bibi ruci végső darabjai mutassak pár gyöngyszemet?olyan cukik :-) remélem tényleg lány :-)
Vendég

sziasztok!
Timi, ne mutaaaasd, kérlek.... Petrának még semmije sincseeen, jaaaaaaaaaaaaaj :o :o :o :roll:
(hihi, persze, ez csak vicc, lássuk és irigykedjünk)

mai menü: meggyleves meg talán spenót tojással (Zsu, ugye te főztél azt tegnap? én is imádom. a gyerekkorom enélkül a csoda nélkül telt el, mert anyukám utálja...most pótolok... nyammmm ;) )
hű, mindjárt jövök...

ja, Zsu, miért nem Emerenc? :lol: :lol: a Pannába nem tudok belekötni :lol: :lol:

és köszi a dicséreteket a kölykök nevében is... :D

Kép
an°°di

:D Kép
Vendég

jujjj :D

Kép
an°°di

itt látszika függöny,nem gáz így a teteje? Kép

jó bénák aképek,de azért megmutatom őket
Kép Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181299129.05.jpg[/img] Kép
Vendég

Júúúújjjj, Timi, nagyon édik a kisruhák, olyan katicásat én is akarooook. Amugy is imádok mindent, ami katicás :lol:
Én a függönyt nem látom bénának, de nem is látszik olyan jól a képen. Szép minden, ne aggódj.

Ha meg anyóséknak úgyse jó semmi, akkor mit görcsölsz? Ha igy is úgy is b@szogatnak, akkor nem jobb inkább a saját elgondolásod szerint csinálni? Akkor legalább nem lesz rossz kedved,hogy kitetted a lelked, kilóg a beled, és mégis leb@sznak :lol:

Andi, még ma is spenótot ettem, ma én is tojással, tegnap bundás kenyérrel, mert maradt tegnapról, Apukának persze nem kellett, miért utálja minden pasi az ilyen kajákat? :lol:
Várom, hogy hol csinálták az UH képeket!

Az Emerenc csak szivatás volt, jól sikerült, bevettétek hihihi :lol: :lol: :lol: Persze nem nektek találtam ki, hanem Apukának. Utónévkönyvben bukkantam rá, és eszembe jutott a Szabó Magda regény. Ültünk a kocsiban, ránéztem Apukára, és megkérdeztem tök komoly pofával, hogy mit szól az Emerenchez. Nem mert tiltakozni, mert kinézi belőlem, hogy ilyen hülye vagyok és komolyan godolom. Csak finoman mondta, hogy nem tetszik neki, gondolkodjunk még rajta :lol: De én azóta, ha beszélek neki a baby-ről valamit, mindig csak úgy emlegetem, hogy Emerenc rugdal, Emerenc bukfencezik, stb. Már tiszta ideg szegény, azt hiszi, hogy tényleg igy fogják hivni :lol: :lol:
Szemét vagyok, mi? :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És Timi, ezektől az éjszakai kakaó/szörpi ivásoktól nem romlik Majci foga?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, semmi gond azzal a függönnyel. tök oké. akinek nem tetszik, tegye fel újra... ;)
stipistopi katicás!!!!! meg az alsó képen a jobbalsó cucc (mi lehet az vajon??? :roll: )

Jutta, köszi a jótanácsot vásárláshoz! bár tegnap a kissé elhasznált kendertatyómmal mentem be táskaboltba... nem igazán akartak kiszolgálni..khmkhm...pedig tök egyértelmű volt, h miért is kell nekem táska. mindegy. bekaphassák. :twisted:

Marek, hát ez volt aaaaz!! (mármint a rendőrvidejó) már hallottam róla, de hogy igaz is!! kicsit azért fájt. még jó, h nem korhatáros. :D

Kép
an°°di

Timi!
Nehogy már, a kicsinek van sz.gépe? :D
A függöny, szeritnem is okés. :)

Zsu!
Kezdem firssíteni a táblát. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu, Te tényleg szemét vagy! ;) nemcsak Apukát szívatod, de lenyúlod a katicás cuccomat is. hát miben lesz a kicsi Petra, he? nincs neked szíved??? :shock: :shock:

Amúgy, bár nem érdemled meg :lol: , az Istenhegyi Génbiszbasz Klinikán voltunk. kicsit drágálltam (14e), de a dokinéni (Hajdú Krisztinát ajánlották) irtó alapos volt, ez tény. bár, nem esett jól, h azt mondta, h még baj lehet a nagyságkülönbségből... :evil: :evil:
de az UH okés volt. úgy volt, h mi is máshová megyünk, aztán rábeszéltek erre az ikresek. én lemondtam a másikat.

no, meglesem, hűl-e már a meggyleves
grrrrkrrrhrrrr

Kép
an°°di

Hello!
Mivel most olyan témákról írkáltok amihez se kedvem, sem érdekelt nem vagyok (a férjem szülei meghaltak!), haver/barát van sztem pont elég, és igaz kebelbarátném is van... Szóval ma nem szólok! Amúgy is le lettem izélve :oops:
Babakocsi! Az a gáz, h csak lengyel honlap van, lengyelül! :lol:
Az üzlet a Könyves Kálmánon található, a Kőbányai út és a Népliget között. (Ha a Népliget felé haladsz, akkor tudsz lekanyarodni az üzlethez! Bocs, de nem tudom milyen bkv jár arra! Tudjátok, én autós vagyok!)
És találtam ott 9000,-ért kiságyat, hordozót, pihenőszék, fejlesztőszőnyeget! Szóval az van, h sztem akit érdekel nézze meg, mert nincs sitejuk. Ja és próbált a lengyel akcentussal beszélő hölgy lebeszélni a legdrágább babakocsiról!
www.wozkoland.pl vagy www.wozkoland.com
És ő a Harry típusút forgalmazza!
Hát éljen a lengyel nyelv! :wink:
ermoni

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja! Elcsesztem!
Még a
www.wozkoland.eu
ezen van ez a Harry is!
Na jó nézelődést!
Timi!
Jó az a függöny! És mennyiért is lőtted a cuccokat?
ermoni

Móni!
Amit Ti néztettek babakocsi, menniybe került?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu
nem szoknak basztatni,csak mindig az van szidva aki nincs ott

épp felakartam ajánlani,hogy ha mégis fiam lesz akkor a katicásat átadom neked,de látom AAndinak is tetszik :-)majd leügyezitek :-) ez egyébkén címkés 1000 pénz volt.én is bírom a katicás cuccokat :-)

szerencsére szép az összes foga,de amúgy sem mossa egész nap a gyerek fogát nappal se,tudod amíg az ember terhes elvei vannak aztán gyereke lesz ,ne tudd meg mennyi mindenben feladtam a terveket,együttalvás,sírás stb. :-)
ezért is írtam,hogy csőrősből kapja az innivalót ilyenkor,mert a cumisüveg nálunk se nagyn játszott be,állítólag a cumirészébe beleivódik a cukor és ha az lóg állandóan a gyerekszájába akkor az rontja a fogakat.

Jolka
hát izé van neki,ill. nem használja ,de mivel nem tudtuk hova tenni így visszakerült eredeti helyére,sőt apának aműhelybe is van,plusz egy laptop,pda,mániás

nálunk töltöttpaprika van ;-) nem én csináltam,fincsa nagyon,imádom

Móni
ne izélj már a fórumok ilyenek,annyi minden fog még velünk történni és szerintem jó ha megosztunk jót is rosszat is egymással,de emiatt ne érezd magad kicsit se rosszul,ha valami olyan van hogy mondjuk kinyitom a szám),háborgok akkor ugord át.
nem akarom,hogy miattam rosszul érezd magad egy kicsit is :-) az én hibám is hogy nincs barátnőm,akikkel közel kerültem leléptek én meg itt max az utcabeli banyákkal tudnák barátkozni,már ha akrnák :-)
Vendég

Móni!
Nagyon tetszik a kocsi. :) New harryt nézted ki? Szuper, még nekem is kell egy ilyen, ha jó árban van. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni
na azért azt hittem már nem is szeretsz :-)
a függönyt is egy netes barinőmtől vettem 4000 ft volt,nagyon örültem neki,mert ami Majci kisszobájába volt majd 20.000 volt igaz a két szélső drapériával,de ahhoz képest ez nagyon olcsó volt és szép :-)

rucikat?amiket felraktam
a kisegyüttes 800 ft
a kisrugi a agalléros 600 ft
zesbibabás rugi új 1000 ft
katicás is
két sapi 1000 ft élőben olyan szépek :)
alul van a téli overáll az 2000 volt azt hiszem
a két levegőztető meg olyan 1400-1600 darabja

ezek a szebbek,vannak használtabbak ia azok sokkal olcsóbbak
Vendég

tényleg jól néz ki a kocsi,de én se az árát,se a leírását nem lelem vagy nem értem :-)
Vendég

Sziasztok!

Hát Zsu, túl sok a hasonlóság... Újpest majd veres és szept 29, meg szept 30.... de a legdurvább az hogy ezt kb szó szerint én is mondhattam volna:

"Én nem tudom mi van velem, de mióta terhes vagyok, azóta sz@rok bele mindenbe, röhögök mindenen és olyan jó kedvem van !"

Már a hízás sem zavar... sálálálálá! :lol: :lol:
Had nőjön a gyerek, no meg a seggem is! :wink:

Meg nézem ezt a honlapot magamnak Móni és mennyi volt a babakocsi (tól -ig)?

Timi, olyan nincs, hogy ha majd meglesz a tesó akkor sz@rsz az egészre, meg majd ha 1 éves lesz...
ez hozzáállás kérdése, TESSÉK MOST ELKEZDENI!
Már mindennel kész vagy (szoba, babakelengye stb...) LAZITS és mosolyogj apára, anyósákat meg üsse meg a guta, ha vmi nem tetszik nekik!

(szerintem Te olyan vagy mint anyukám, mindenkinek - család, védőnő, férj, gyerek - meg akarsz felelni, de hol maradsz TE!!!)

Jutta

KépKép
jutta

Ici-pici bibi, hogy a lábtartó nem állítható. :( Míg kicsi a gyerek, akkor lóg a lába, ha nagy, és elalszik, akkor megint csak lóg...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka! Amit az én "esetemre" ajánlott a hölgy, az kb. 45 körül volt! Nekem ugye nem kell lépcsőznöm, és szempont az autóba rakás is! De ahhoz nem volt textilmózes! Ha jól emlékszem! Mindent töviről hegyire bemutatott, meg több kocsit is, így most kicsit káosz van az agyamban! Nekem ez az üzlet útba esik, úgy hogy még megyek és akkor alaposabb leszek!
De mondjátok! Minden kocsit ilyen nagyra lehet csak összecsukni? Az unokatesóm 140 ezrese is elfoglalja a kombi volvo kombi részét!
Timi! Nekem semmi bajom, add ki nyugodtan amit akarsz! Legfeljebb én csendben leszek! Én nem vagyok pszichológus, és nem gondolom, h így neten, ismeretlenül (mert valljuk be, azért annyira nem ismerjük egymást!) én okos tanácsokat tudnék adni! Ha meg nem, akkor az csak okoskodás és szájtépés! Bocs! Lehet sarkos vagyok, de akkor is ez a véleményem! De meghallgatni meghallgatok bárkit! Arra jó vagyok! :wink:
ermoni

Jolka! Állítható! Direkt rákérdeztem, ha már összeírtad azt a szuper listát! (Bár lehet, h csak a legdrágábbnál! :oops: )
Jutta, nem tdom mi az alsó határ, de a felső 69 ezer!
ermoni

és hozzá való hordozó volt? Gondolom az már nem... (nekem ez a mániám...)

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
ari vagy :-) igyekszem

egy nap ilyen egy meg olyan,tegnap nagyon szar volt,ma jobb,ma relax van :-)

Jolka
az mé baj ha lóg a lába?,amikor ültetve van hadd lógjon a lába,mienknek sincs ilyen állítható lábtartója
Vendég

Móni!
Van ernyőre és lapra csukható babakocsik. Az első, kisebb helyet foglal el. Míg a polonk volt, még a keret is levettük, mert nagyon egyszerű, így még tudtunk kisebb holmit is mellé pakolni. :)
Kocsik ára egész jó.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni
értelek :-)
Vendég

Sziasztok Csajok!

Visszaolvasva a tegnapi levelemet tényleg nem az jött ki belőle mint aminek szántam.
Szóval én baromi optimista lélek vagyok, ha bajom van egyből kibeszélem magamból, meg hisztizek egy sort aztán annyi, de most még csak nem is ez a korszakom van.
Azt akartam mondani, hogy 2 gyerek baromira megerősíti az embert és megtanulja lesz@rni a rossz dolgokat. meg azt hogy mindenkinek megvan a maga baja és ezt akartam tudatosítani a "depisekben", hogy próbálják meg a napos oldalt nézni.
Más részről viszont osztom azt a nézetet, hogy azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk egymás örömét, de a baját is.
Például a munkával kapcsolatos dolgot sem negatívként értem. Nagyon elégedett vagyok, hogy megvalósítottam álmaimat ennek a boltnak a létrehozásával mégha éppen csak tart a nullszaldós felé és hosszú távon azért csináltam hogy legyen egy nyugis állásom ahol nem ugat bele a főnök ha beteg a gyerekem, csak ugye szegény kisbaba nem volt belekalkulálva az üzleti tervbe és biztos jobb lenne neki, ha nem ott kéne felnőnie, de hát ez van. Azt hiszem születhetne ezerszer rosszabb helyre is. Az meg hogy ordibálós a természetem, sajnos ilyen vagyok, de azért ők is tudják, hogy nagy a szerelem köztünk.

Más: Képzeljétek sikerült bepakolnom, el sem hiszem, még szinte van is hely a bőröndökben így délután el tudom vinni a gyerekeket az ovis gyereknapra. És higyjétek el baromira nem bánom a 25 fokot, bár terveztem hogy begyűjtöm a káros gyökök minél nagyobb részét és szénné barnulok (amennyire az én világos bőrömmel ez lehetséges), de azért tudom, hogy nagyon jó mulatság lesz. Csak a férjem rinyál, hogy nincs 40 fok, de ő a családban az ügyeletes pesszmista)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Timi!
Az nem baj, ha lóg, de míg nem éri el a lábtartót, nem kénylemetlen?

Jutta!
Te hordozó mániás? Muszáj kompatibilsnek lennie a babakocsival?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jólvan, írjatok csak sokat, a végkövetkeztetést Jolka, légyszi foglald már össze. kösziii :lol: :lol: :lol:
tényleg faszák a kocsik, de a két darab ikresnek olyan randa a színe. (és a liftet is le kell mérnem még, jajj). de biztos csinálnak más színű anyagból is, nem?
egyáltalán volt a boltban ikerkocsi, Móni (már ha emlkészel....ööö... :? )
én lelépek. rámfér egy kis pihenés a tegnapi rohangálós-munkás nap után. főleg, h este koncert, és hétvégén előreláthatólag megint végig dolgozom.
még jövök ám!
:arrow:

Kép
an°°di

Ciripke!
Merre mentek? Meddig lesztek?
Jövőhétre már jobb idő lesz. Tontica tud adni helyi időjárásjelentést. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A bébihordozók külön vannak 12-15 között. Remélem jól emlékszem! Azok is k jók voltak!
Ja, sztem ez a new harry volt amit néztem leginkább, ahhoz van textilmózes, meg pelenkázó cucc, vízlepergetős, 3 fázisú ülés, nyárra minden leszedhető róla, ha sportkocsit akarsz belőle, 5 pontos biztonsági öv stb! Ja és mind teleszkópos, felfújható gumikkal, de nem könnyűek csajok! Ezzel is számoljatok! Ez amit nézegettem 17 kg (az unokatesóm zsír új, fullextrása, ami elfoglalalja a volvót 16 kg! én csak ehhez tudom eddig hasonlítani :oops: )
Még csak most kezdtem el keresgélni, így biztos lesznek még jó vadászataim! Majd mondom nektek!
De az eddigi felületes nézelődésből ez nagyon kedvezőnek tűnik!
ermoni

Nehéz a kocsi, de bírja majd a strapát. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi! Volt ott vagy 50 babakocsi! De szerintem volt egy! Mintha valami kék lett volna! Megkérdezzem az ikres barátnét, h ők hol és mennyiért jutottak a két Manci kocsijához? Az a babakocsi nagyon fiús volt két kiscsajnak, ha jól rémlik! Egymás melletti volt az tutti!
ermoni

Na úgy látom sziesztázok! Megyek én is dolgomra! Este benézek!
ermoni

Sziasztok!

Én is megyek. Vasárnap délután vagyok újra. Addig anyósék leszünk.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Costa Dorada és jövő szombaton jövünk! És tényleg javul az idő!
Most raktam fel a 3. arcpakolást és élvezem hogy semmi dolgom. Rég volt ilyen!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jolka
nekünk olyan ez a sport Pc kocsi hogyha teljesen hátraültettem nem lógott le a lába éés ott elöl van egy lahjtható rész amit most tavasszal hajtottam le és már elis éri alába a láábtartót,szerintem nem nagyon lógott neki

Jó pihenést
Vendég

Andi, majd felváltva hordják a katicásat, jó? na, milyen kompromisszum kész vagyok? :wink:
Az Istenhegyin voltam egyébként genetikai vizsgálaton, mert azt hittem, hogy megúszom a magzatvizvételt. Ott vérből állapitják meg, de csak statisztikai alapon, szóval nem tuti, de azért levettek 17.000 Ft-ra :evil:

Jolka, köszi a feltöltést.

Jutta, kár, hogy nem egy helyen szülünk :lol:

Timi, nehogy már ezeket a ruhákat turiban túrtad :roll:

Én olyan vagyok, hogy nekem meg kell néznem mindent és megtapizni. Úgyhogy inkább nem fárasztom magam a lengyel nyelvű oldallal, inkább majd elugrunk a helyszinre.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Zsu:
gratula a kislányhoz. :)

Timi:
jóóó a függöny, Nekünk is ilyen van. :)
És pont iylen ugrálót kapott a szülinapjára Marcus, imádja. :)
Én is rendeltem kisrucikat tegnap. Illetve a teszveszen nyertem, sokat-sokat. :) Elvileg hétfőn postázzák. Remélem jók lesznek. :)

Olyan nyávogós vagyok 2 napja, remélem csak az idő miatt, de semmi nem tetszik. :evil: :evil:
Vendég

Zsu
nem turisak,teszveszen vadásztam ezeket,van amit a babaszobán.

Majci is imádja az ugrálót,de kiugrik állandóan belőle akis süsü,nem lehet felügyelet nélkül hagyni.

Kisruciból én még egy kisadagot várok szoknyásrugit pl . :wink: aztán befejeztem,mert több ruhája lesz mint Majának
Vendég

Halihó!
Látom kihasználtátok, hogy nem vagyok!
De nekem is jó napom volt ám!! Voltam fodrásznál, kozmetikusnál és voltam a kiárusításon amit írtam, és képzeljétek minden kismamanaci 2800ft, vettem is egy barna lenes nacit. A felsők meg 1500-ér voltak, de azok nem tetszettek, nagyon kismamásak :roll:
Aztán elmentem ultrahangra, utána mondtam is apukának, hogy ekkora fütyit már rég láttam.... :oops: (annyira nem volt feldobva....haha...megérdemelte) Úgy jártam mint Ciripke, más nem is látszott a monitoron, csak egy fütyi bárhogy néztük.... Szóval tuti, hogy Bálint, és már nem sok a magzatvíz, nemtom hol lehet a felesleg :shock:
Egyébként apuka megint dolgozott, úgyhogy barátné jött velem az ultrahangra, már azt hiszi a doki, hogy egy egészsége leszbikus kapcsolatban élünk :oops: :oops: Legközelebb már szünet lesz, akkor bemutatom apukát is, mert nem hiszik el, hogy van a gyereknek apja is :roll:
Utána meg voltunk kávéházban, meg megint megnéztük a babakocsit, tetszett a barátnénak is, szóval én már annyira nem nézelődök, de a lengyel cuccokat még megnézem.

Andi
Milyen koncert lesz/volt???

marek

Tyű de nagy a pangás!
Én meg itt irodáztam a férjem kft-jében (dossziék, számlák...)
Hát kíváncsi vagyok mikor látunk ebből pénzt?!
Timi! Kicsit irígyellek, h már ennyi mindened megvan! Nálunk semmi!
De kapok Dániából is holmit, meg mit tudom én honnan. Így először azokat kéne átnézni és csak a kiegészítést megvenni!
Na most megint el, mert megyünk folyópartra sétálni!
ermoni

:cry: :cry: :cry: Engem már észre se vesz :cry: :cry: :cry:

marek

Marek
dejó :-) tuti Bálint :-)
én is úgy szeretném tutitra tudni valahogy nem vagyok nyugodt hogy valóban lányom van e.

Móni
csak azért van ennyi minden ,mert Majáról sok minden maradt,ha fiú lenne szinte komplett ruhatár csere kéne :-)
de tényleg most még bébiőrre vadászom és már csak apróságok vannak vissza,viszont én imádok vásárolni úgyhogy én meg azt irigylem hogy válogathattok mindenféle babakocsi,kiságy,cucc közül :-)
Vendég

akárki is vana pocimba a meggy nagyon bejön neki :-)
Vendég

Marek:
gratula a tuti Bálinthoz. :)

Timi:
ha mégis fiad van, majd feldobod ide a cuccokat, mi meg megverekszünk érte. :lol: :lol: :lol:
Nekem eddig 4x mondták tutira, h lány, szval most mertem elhinni. :wink:
Milyen az a szoknyásrugi? :oops:

Bébiőr:
én a teszveszen vettem, úgy hirdették, h zsír új, 1x volt kipróbálva. Mire ideért szakadt volt a csomag, nem volt garijegy, és 1 adapter volt hozzá, valamint nem múködött, iszonyat halk volt. Balhét csaptam, még aznap visszautalta a csaj a lóvét, szval buktam 1 postaköltséget. :(
Én a városban vettem újat 6500-t, szupi nagyon. Ezt 7500-t nyertem meg hihi.
Vendég

hehe
köszi Móni az infót. tényleg beugrunk inkább mi/én is. jobb ezt látni. és ha megkérdezed a két boszi kocsiját, azt is megköszönöm. minden infoért hálás vagyok. :)

Marek, Zuboly koncert lesz. 9-től. őrült magyar folk hip-hop...mittomén. viccesek és klasszak!
lengatyó? kismamagatyó? a farmerral mi lesz?

ja, Móni, de jó, h mondtad. mi is kaptunk állítólag vmi csomagot a sógorom svájci rokonaitól. és egy csomó kislány cucc van benne! el is felejtettem már! :D na, ha megkaparintom végre én is mutogathatok.

Hajni, remélem felétek hideg van és attól vagy nyűgös. ha a meleg miatt, akkor készülnünk kell a nyárra ;)

Ciripke, nagyon jó utat!!!
arcpakolás: egyszer volt rajtam és másnapra életem legnagyobb furunkulusa jelent meg a homlokomon. lehet, h véletlen egybeesés volt.... :lol: :lol:

Kép
an°°di

Timi, sztem a lányoknál tök nehéz lehet megállapítani, h azok, nem? mert ugye ott van Bálint meg itt Huba, és figyeg és oké, fiú. de ha nincs semmi, akkor azért nincs, mert nincs vagy azért nincs mert nem látszik? :roll: :roll: :roll:
jaj, leírtam és elfáradtam tőle.

képzeljétek, sikerült már most! tönkretenni a szopipárnámat :( kiszakadt a bele, és menekülnek a kis habgolyók. fasza. mondtam is Apukának, h akkor most már használjuk... majd veszek másikat a gyerkőcöknek, vagy nem... :roll:

Kép
an°°di

Andi:
elvileg lehet hozzá rendelni cserehuzatot. próbáld meg azt. :)
Vendég

Hajni
megmutatom,ez még a csaj képe,szerintem hétfőn jön meg.
Kép

tényleg annyiért van bébiőr?és még jó is?nem akarsz venni nekem egyet?másmint kifzetném :lol: de annyiért az nagyon jól hangzik

nektek nem jött szét a pelenkázó lapotok? a mienk tropa,de én nem akarok venni még egyet :-( a forrasztásnál egy csomó helyen szétjött

Andi
hogy a csudába tetted tönkre a párnát?verekedtetek?

muti mindenki a rucikat amit beszerzett,befog :-)

jelentem talán helyre áll a családi béke párom játszik a lánnyal,lyenkor olyan jó :-)
ha jól vislekedik még lehet megis sexelem
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?