eszter,
mi is kipróbáltunk mindent hasfájásra, de érdemben egyik sem segített... de leírom a neveket, amire emlékszem, hátha nektek...
sub simplex, infacol, gripe water. első kettő szuszpenzió, csak más ízekben, második folyékonyabb - sztem rossz íze van - de nekünk az idő múltával múlt el...
andi,
hááát, gondolta ágnes, kiszúrok veled, még a fülembe sem engedem. vagy csak szó szerint: "hallani sem akart a kajálásról..."
nagyon jók a képek!!!! olyan jó titeket is itt is látni, olyan szépek vagytok!!
mi kb 3-4 hete kaptuk meg az ajit. de összesen, beküldéstől számítva volt vagy fél év...
anikó,
hallottam én olyan egyéves gyerkőcről is, akinek még nincs foga! szóval nem vagytok lemaradva semmiről!
kincső pedig nagyon édes kis huncut lehet!!
te képeid is nagyon jók, szuperek! látod, hogy ügyesedik a nagylány!
és igen, ínnyel is nagyon tudnak szorítani!
miután dorka abbahagyta a szopit, én tápszert adtam neki, addig, amíg nem lett kb egy éves, akkor meg dobozos tejet, másfeleset. reggelire és vacsira kap. emellett a vaj, ami a kenyerén van, macisajt, kemény sajt, túró a túróstésztán.
nekem az volt a rossz a szopi befejeztével, hogy rájöttem, ő már "nagylány", és nem az én kicsi szopizós babukám, aki pár percig hozzámbújik...
most már kergetni kell egy kis ölelésért is...
reni,
te kis kíváncsi!
ott laknak még, judittal, kutyával. de építkezés van tervben, valahol a szt mihály temetőtől beljebb, ott vannak vmilyen telkek, az engedélyekre vagy rendezési tervekre várnak, vmi ilyesmi. attilával nem találkoztam, csak judittal. de ezek szerint megvannak.
erika,
igen, ő az a pap. ma volt keresztapukám temetése, ő celebrálta amisét is és ő volt a temetésen is. semmit nem változott, ami a külsejét illeti, tök ugyanaz, mint ált. iskolás éveimben!
az istentelent gabó írta, nem tudom hogy értetették, amikor mondták neki.
zsani!!
[quote]m írta:egyek lefekszem a kanapéra, remélem apa simogatja lábikómat egy kicsit
ez megmosolyogtatta a mai napomat!