Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kriszti-már biztos úton: jó nyaralást, nem lesz baj!

Wirág-én 6 hónapos koráig vártam Kincsőnél a hozzátáplálással, szerintem ne siesd el, ha van elég tejed. Kb. 4,5-5 hónapos kora után kezdett Kincső délután és este nyugtalankodni, sírni szopi után, akkor mindkettőből adtam neki és akkor már nem volt semmi baj. És terápiás célből volt egy doboz tápszer a polcon, hogy legyen elég tejem :lol: :lol: Aztán egy hónapja felbontatlanul visszavittem a védőnőhöz.

Gabó-én az ilyen húzások miatt hanyagolom a katolicizmust és indítottuk el Kincsőt az evangélikusok felé az apja nyomán. Pedig ismerek rendes katolikus papot is, de többször botlottam bele az ilyen mentalitásba, sajnos...Aztán itt is vannak stiklik: a lelkészt, aki megkeresztelte Kálmánt és összeadott bennünket, a pletykák szerint alkoholproblémák miatt helyezték el Sopronból. :?

Én meg zombiként létezem mostanában: az én éjjel jól-nappal semmit se alvó lányom már éjjel sem alszik igazán :? :? :? , 2 óránként fent van, óránként felsír... Nappal meg nyűgös-rosszkedvű... Ráadásul 3 napja ronda vörös foltok vándorolnak, tűnnek fel és le a kis arcán , karján. Foga persze nincs, szerintem már nem is lesz :evil: :evil: , csak előtünetek :? :? :? .

Anikó

Kép[/url]
quito

Nincs valami házi praktikátok nátha ellen??? Már 2 hete nem tudok kikászálódni belőle, már a hallásom se az igazi :evil: . Gyógyszer meg a szopi miatt nuku :? .

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!!

Kriszti(már útban Tunézia felé :lol: )

Minen rendben lesz ugyis!!!Én csak irigyellek benneteket.Kár hogy nem fértem be a bőröndötökbe :cry:

Gyöngyi
szerintem se kezd még el a hozzátáplálást.Minden védőnő mást mond.A másik meg azt irja a nagy könyv,hogy 4 hónapos kor előtt nem is ekll adni semmit a szopi mellé.Utána rád van bizva,hogy adsz-e neki,6 hos koráig.De 6 hosan már adni kell!!Mert akkor már nem lesz elég a szopi neki.
Képzeld el,hogy pályafutásom alatt,találkoztam olyan csecsemővel(1 hos volt)akit az anyja azért hozott be a gyerekoszt.ra mert hányt.És mit??????Hát almát!!!! :!: Az a f@sz anyja nem adott semmi mást a csecsemőjének,mint almát!!!Gondolhatod milyen lesoványodott volt szegénykém!(el is vették tőle !) :evil:

Anikó
szegénykém,Nagyon elkapott akkor ez a fránya betegség.Nekem szoptatás alatt csak is a Bioparox vált be, :wink: Azt orrba is lehet fujni,és hatásos!!Nem olcsó,de tuti!
Nyuszifül hogy van?Anyuddal jol elvolt?

Gabó
hát máshol nehezebben alszik a gyerek,na meg meleg is volt.
Pap
:evil: Mint irtam én hozzá jártam hittanra középiskoláskoromban(akkor áldoztam bérmálkoztam,de nem nála!!)Kicsit vaskalapos,azért nem szeretik?Rékát ő kersztelte.
Megirod privibe mi a baj vele,nagyon kiváncsi vagyok!Nekem ő szép emlék az emlékezetemben,pedig akkor is mogorva,zord volt.

Petra nekem se alszik jól a napokban,állandóan inni kér(vagy épp pisilnie kell)MA éjjel megitta a vizét,és kért még.NA elkapott a harci düh éjjel egykor.Mondtam neki,"a kutyafáját,alvás legyen most már,nem kell többet inni!!"
Ő befordult és szipogva visszaaludt.
Reggel ébredés után viiszamondta amit éjjel mondtam neki,és nevetett rajt!! :wink: :P
Vendég

gabó,
ezek biztosan nem normálisak!! nem mindegy ki honnan, melyik paptól jön? :evil:

anikó,
hűű, az nem jó. pedig biztosan a foga jön, csak még nem bújt ki. de az ínye duzzadt??
neked jobbulást kívánok!!!
házipraktikát nem tudok... azok a grapefruitmag cseppek nem erre jók? :roll:

KépKép
viol81

erika,
nek mis volt egy lajos atya hitoktatóm, de én nem kedveltem. ő is olyan mogorva volt, lehet, hogy egyre gondolunk...

KépKép
viol81

rik!Az okát nem mondta a pap,hogy miért csak,hogy istentelen ember bővebben nem fejtette ki!

Anikó!Szerintem is a kis foga miatt van lehet neki ilyen nehezen töri át.
Vendég

Anikó!

Nem lehetséges hogy allergiás vagy? Csak azért kérdezem mert nekem is hasonló tüneteim vannak. Valamikor tavasszal elkezdődnek és általában végighúzom vele a nyarat is. Erre már sok "csodaszert" kipróbáltam de tulajdonképpen egyik sem segített. Ami ilyenkor egy kicsit könnyít, az a kamillafőzetes inhalálás. Ez legalább egy kicsit megtisztítja a járatokat.

Kép
wirág&

szia wirág.
nekem is azt mndta a védönö hogy 3honaposan gyümit 4hosan meg fözit adjak.korainak találtam ezert kérdeztem én is itt a csajokat!
én probálom a gyümit adni máténak.izlik is neki.de még sztem a fözivel várok.pár hetet.
meg nekem nincs tejcsim,ezert merem probálgatni,de sztem ha neked van akkor várj vele!
de persze ezt neked kell eldöntened!
mindegyik védönö mást mond.van amelyik könyv szerint mondja,valaki meg saját tapasztalatbol!
hogy vagytok,?nem teszel fel képet adélodrol?
olyan kiváncsi vagyok rá! :lol:

bocsa kisbetükért de nem müködik a capslock gomb a billentyüzeten :?

KépKép
KépKép
beus22

Rik,
Ágnes még most is a pár kanál gyümölcsnél tart. Hetekig békénhagytam, most újra kezdtem, ma csempésztem répát, krumplit az ennijébe nem ette meg...
Szóval eddig is elég volt neki a tej, mert szépen fejlődik csak olyan mint Janka :P
Védőnő és dokinő is látja, rendben van. Majd csak megeszi a menüt a szülinapi ebédjén :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok, ne haragudjatok, de nem tudok most visszaolvasni.

Janka nagyon hasfájós lett 8 hetes kora óta. nem is eszik rendesen és nagyon sokat sír.
nincs ötletetek, hogy mit adjak neki?
sokszor csak kézben marad meg, de ezt nem tudom Vince mellett csinálni...

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó,
kitartást! Minden jóalvó baba ebben a korban kicsit "kamaszodik" ám :roll:
Fogak nélkül meg nem marad!!!!!!!!!!!! :wink:

Ágnes befogja mindkét fülét az etetésnél mintha oda is akarnék tömni kicsit a kajából :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Eszter!
Sajnos nem tudok segíteni. Legtöbb babán csak az idő segített, de volt itt sok hasfájós baba biztos írnak neked!

Kép
Kép
Kép
amica

eszter:máté is hasfájos volt,én az espumisan cseppet adtam neki nap 3szori kajánál.és tök sokat segitett.meg kamillateával csináltam a tápit.
meg hallottam még az infacol-rol,állitolag az is jooo.

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Eszter-az Espumisanról hallottam, hogy jó, én homeós bogyókat adtam: chamomilla, colocyntus(asszem így hívták, ez jó volt nagyon), Kincsőnél az infacol nem segített, próbáltuk a SabSimplexet is. Sajnos, őt egész nap fogtam akkoriban...Jó volt még a kis pocijára a vasalóval melegített pelus, azt akkoriban felváltva tettük Kálmánnak Nyuszi hasára. (Bár Vince mellett ez se egyszerű) Bocsi a kérdést, de biztos hasfájás? Kincsőnek 8-9 hetes korára múlt el és 2 hetesen kezdődött. Szegény Janka, én néha együtt sírtam Kincsővel, olyan tehetetlen voltam :cry:

Wirág-nem allergia, estére jobb lett már. Csak mióta szedhetek gyógyszert, nagyon elhúzódik. Terhesen egy hónapig kínlódtam egy vacak náthával...

Andi, Gabó- szerintem Kincső lesz a csodabogár, a fogatlan csodabogár :twisted: :twisted: , már mindenkinek van foga a kortársai közül, csak ő vénasszonyoskodik egyedül :twisted: De harapni így is tud a cicire :? . Anya szerint vegyem el ilyenkor tőle, de az neki nem bünti, vígan elvan már szopi nélkül, csak reggel és este igényli, meg néha délben. Én még kínálom 5-6x egy nap, de fütyül rám. 3 perc alatt végez reggel-este és már megy is tovább.

Anikó

Kép[/url]
quito

Az én rosszcsontom:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kicsit sok lett :oops: :oops:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Viol!

Jaj, lehetek kivancsi? Mi ujsag az exferjemmel? Akkor ezek szerint meg együtt van Judittal? Hazassag vagy gyerek?
Majd meselj legy szives. Akar mehet priviben is.

Rik!

Köszi, a melo tök jo, mar sokkal otthonosabban erzem magam. Es olyan jo erzes volt egy kis penzt ujra keresni. Kicsit el vagyok havazva az itthoni meloval, mert Lara mellett kicsit körülmenyesebb takaritani es ezeket a munkakat mindig akkor csinaltam, ha ö aludt kora du.,de most 2v.3-szor melozok du ugyhogy ezek a napok kiesnek. De azert majd megoldom valahogy.

Wirag!

En is csak a 6. honaptol kezdtem el a hozzataplalast. Es elöször fözelekkel.

Kriszta!

Jo nyaralast Nektek! Remelem minden okes a gyerköcökkkel.

Kép
Kép
reni76

Aniko!

Hihetetlen, hogy milyen nagy lett Kincsö. Aranyos nagyon.

Kép
Kép
reni76

Anikó,
ez már tényleg más világ :lol: , elindul a mászkálás és a pakolás :P :oops: :twisted:
Én szóltam nekik, hogy ne harapjanak, ez már a fogacskára utal ám! Jóevő Kincső leány gyorsabban jóllakik ha kanalaz...

Viol,
még mi nem kaptuk meg a pelenkás játékot, ti sem????????
Dorka már javában jár...

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!!
Kicsit későn irok,most jutok csak ide...
Este voltunk ügyvédnél megvan pénz ,most már csak a hitelje vana csajnak aztán övé a kéró.

Anikó
szerintem is jöna foga a nagylánynak!Azért tud ráharapni a melledre!
Ezeken a képeken eszméletlen nagy(meg amugy is :lol: )
Olyan gyorsan megy az idő :(

Reni
a lényeg hogy Te jol érezd magad!HA kiegyensulyozott az anya, a kisgyereke is az.HA neked jol esik a melo,akkor ez igy jó!A takaritást meg ....egye meg a fene!!!!
:wink:

Andi
na jól megjegyezted hogy én vagyok a kaja párti! :D
Teljesen el vagyok képedve,hogy csak szopik a kisasszony,és elég neki!Ez biztos ritka lehet!(én bevallom még nem találkoztam ilyennel!)De ha neki elég,és nyugodt,jokedvű akkor nem lehet baj
:wink: :roll:
Lesz még ideje bepotolni,nem igaz? :shock: :D
Mikor teszel fel képet a lakásotokrol?NAgyon kiváncsi vagyok!!!!! :idea:

Viol
Ugyanarrol a papról beszélünk!Irtam is hogy mogorva. Istentelen??Ezt hogy érthették??? :?: :idea: :roll:

NA joccakát!!!
Huu,Kriszti Tunéziában csicsizik épp! :D
Vendég

Beus,
köszi az ötletet!

Anikó,
biztosan a hasa fáj, azért , mert nem tud kakilni és pukizni.

A fő baj, hogy nem kakil és akkor fáj a pocak és akkor nem akar egy idő után enni sem...

Kincső örület már mekkora. A foga miatt ne izgulj, nekünk is késön jött, legalább nem romlik.

köszönom a tanácsokat!!
szép napot!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Eszter-akkor tényleg pocakfájás :cry: , kamillateát próbáltál már? Én cukor nélkül kiskanállal adtam Kincsőnek és segített a kakinál. Mostanában csak vizet hajlandó inni, azóta "csak" 1 kaki van naponta, addig volt 2 kakis pelus.

Ma már reggel se kellett Kincsőnek szopi :cry: :cry: , 3 perc alatt végzett, majd betermelt egy egész csésze alma-cseresznye-kukoricapehely pépet, utána vizet ivott. Jó ez így? Mégiscsak kezdjem el a tejtermékeket? Eddig a szopi miatt nem izgultam, hogy nem jut elég tejhez. Csak tehéntej jó? Vettem rizstejet, azt is megpróbálhatom?
Bocs, hogy ennyit kérdezek... Andi, picit irigyellek Ágnes szopijai miatt, sose gondoltam volna, hogy így megvisel Kincső elválasztódása, most örülnöm kellene, hogy fokozatosan szabaddá válok, szabadabban ehetek majd és ihatok...és mégse örülök :( :( .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
ez mindannyiunkat megviselt :cry: ,fel a fejjel!!!Nagylány lett a kislányodból!!! :wink:
Én a rizstejet nem ismerem.Már irtam itt többször,hogy én feles tejjel kezdtem elfogadták.NA meg a joghurt uzsira mindennap megvolt,van.Azt szeretik.

Cintiának boldog névnapot kivánunk!!!
Vendég

Anikó,
a rizstejet nyugodtan próbálhatod szerintem.
Én a tejjel még várnék, inkább sajt, vagy joghurt, de igazából azokkal is várnék még egy picit.
és ha megvárnád, hogy ő kérje a cicit?
persze nem tudom, hogy ezt hogyan fejezné ki.

Vince is 9 hó körül volt, mikor abbahagytuk. Akkor jöttek ki az első fogacskái.
Nekem a dokinéni azt ajánlotta, hogy tápszert adjak neki, így a közelmúltig azt ivott, de persze, ez lehet, hogy fölösleges óvatosság.

KépKép
KépKép
esztermami

Nem próbáltam kamillateát, de az nem allergizál?

KépKép
KépKép
esztermami

Szép délelőttöt!

rik!Had kérdezzem már meg nektek mennyi dő alatt zajlik ez az egész ceremónia hitel?Épp tegnap húztuk fel magunkat apával,mert nekünk már lassan két hónapja húzódik tegnap hívta Balázs a hitelügyintézőnket,hogy mizu van tisztában van-e vele,hogy június 30.-a végső határidő nehogy kicsússzunk belőle.erre mondja arra meglesz.Namost azt mondta májusban meglesz!A csajszi a bankban holnap jön meg a szabiról és asszem asztalburogatás lesz ha nem csipkedik magukat,mert mi ha kicsúszunk az időből egy fillért nem fogunk fizetni!a faszom kivan már velük.Direkt elkezdük időben és több mint két hót adtunk a szerződésben a határidőnek erre talán kicsúszunk belőle.Fasza mi?
Szóval ti mennyi időnél tartotok?

Anikó!Nyugi kijön Kincső foga csak úgy gondolja ráér még.Majd hipp-hopp egymás után gyorsan kijönnek.Addig ő lesz a fogatlan királylány! :D :D :D :D :D

Eszter!Sajnos én sem tudok neked hajfájós ügyben segíteni,mert hál isten nálunk nem volt!De kitartás talán segít amit a lányok írtak!

Reni!Még nem is gratuláltam Lara elindulásához!Milyen az élet azóta?Ez nagyon jó,hogy már jól érzed magad az új helyen kicsit irigyellek is már én is úgy dolgoznék!Mikor jöttök haza?
Vendég

Rik,
tudom kíváncsi vagy, gyere egyszer fel hozzánk megnézni a lakást, én nem szoktam feltenni :lol: :lol:

Anikó,
nálunk mindegyik gyerek nagyon későn választotta el magát és mindig jött helyette egy újabb szopizós, gondolom nálam akkor lesz a vége érzés ha Ágnes is abbahagyja :P
Ne szomorkodj, ha egy szopit is meghagy az is valami, de ha már nem akar szopizni akkor meg nagylány lett és örülj, hogy a többi ennivalót viszont ilyen szépen elfogadja! Én sem adnék még neki tejet, tejterméket is kicsit később. Bár egy gramm tápszert sem csináltam életemben akkor is azt gondolom babatejet adnék. Ez valami nagyoknak való tápi lehet amit Eszter is adhatott talán Vincének.
Márton és Janka is ovis korukban kezdtek tejet inni.

Eszter,
kamillateában sem vagyok sajnos képben :?
Sajnálom, hogy ilyen nehezen telnek a napjaitok. Katus Mátéja is ilyen nagyon hasfájósvolt .

Kép
Kép
Kép
amica

Na mutatok képet is :lol:

Csilla, Ágnes cumizik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Csak röviden bírok írni, már megint fáradt vagyok :oops:

Eszter,
én Ábi hasfájására egy kenőcsöt használtam, Ausztriában lehet kapni, homeos, a neve Windsalbe. Mint a neve is mutatja, segít pukizni. Annyiszor kened be a pocakját ahányszor akarod.
Nekem van itthon, már kaptam, ha nem tudsz most kimenni, szívesen odaadom, remélem nekem még ráér.

Anikó,
Ábi a mai napig nem kap tejet, igaz 26 hónapos koráig szopizott.
Utána megpróbáltam a tejet kb. 3-4-szer, mindig kihányta, azóta nem kap, mégsem gondolom, hogy emiatt bármi is hiányozna a szervezetének.
Rizstejet zabtejet nagy ritkán kap, ezek elég jók.

Egyébként meg egy csomó kefírt, joghurtot, sajtot kap.
Amikor elkezdtem hozzátáplálni, a gyümi és a főzelék után a harmadik szopit amit kihagytam, bio natur joghurttal helyettesítettem. Ez volt az első tejtermék, amit adtam neki.

Többieknek is puszi, megyek lefekszem a kanapéra, remélem apa simogatja lábikómat egy kicsit :wink:

Kép

Kép
ábibaba

Gabo!

Julius 23-an megyünk haza es ket hetet maradunk, de ebböl olyan 5 napot a Balcsinal leszünk.
Szervezünk TALIT???

Rik!

En is igy gondolom, hogy a takaritas majd megvar es tenyleg olyan jol erzem magam ott. Ha hazajövök a Lara ugy örül nekem, hogy neha sir örömeben es kiabalja, hogy MAMA. :)

Aniko!

A tejjel meg varnek a helyedbe, 1 eves kor elött nem ajanljak es ha kesöbb kap akkor meg annal jobb.

Amica!

Nagyon szepek vagytok a kepeken, es hogy Agnes milyen nagy lett. Emlekszem, hogy tavaly a talin meg milyen kis picurka volt. :)

Es had tegyek fel par kepet Lararol! Kép Kép Kép

Kép
Kép
reni76

eszter,
mi is kipróbáltunk mindent hasfájásra, de érdemben egyik sem segített... de leírom a neveket, amire emlékszem, hátha nektek...
sub simplex, infacol, gripe water. első kettő szuszpenzió, csak más ízekben, második folyékonyabb - sztem rossz íze van - de nekünk az idő múltával múlt el...

andi,
hááát, gondolta ágnes, kiszúrok veled, még a fülembe sem engedem. vagy csak szó szerint: "hallani sem akart a kajálásról..."
nagyon jók a képek!!!! olyan jó titeket is itt is látni, olyan szépek vagytok!! :)
mi kb 3-4 hete kaptuk meg az ajit. de összesen, beküldéstől számítva volt vagy fél év... :?

anikó,
hallottam én olyan egyéves gyerkőcről is, akinek még nincs foga! szóval nem vagytok lemaradva semmiről!
kincső pedig nagyon édes kis huncut lehet!! :) te képeid is nagyon jók, szuperek! látod, hogy ügyesedik a nagylány! :)
és igen, ínnyel is nagyon tudnak szorítani! :twisted:
miután dorka abbahagyta a szopit, én tápszert adtam neki, addig, amíg nem lett kb egy éves, akkor meg dobozos tejet, másfeleset. reggelire és vacsira kap. emellett a vaj, ami a kenyerén van, macisajt, kemény sajt, túró a túróstésztán. :)
nekem az volt a rossz a szopi befejeztével, hogy rájöttem, ő már "nagylány", és nem az én kicsi szopizós babukám, aki pár percig hozzámbújik... :( most már kergetni kell egy kis ölelésért is... :roll:

reni,
te kis kíváncsi! :) ott laknak még, judittal, kutyával. de építkezés van tervben, valahol a szt mihály temetőtől beljebb, ott vannak vmilyen telkek, az engedélyekre vagy rendezési tervekre várnak, vmi ilyesmi. attilával nem találkoztam, csak judittal. de ezek szerint megvannak.

erika,
igen, ő az a pap. ma volt keresztapukám temetése, ő celebrálta amisét is és ő volt a temetésen is. semmit nem változott, ami a külsejét illeti, tök ugyanaz, mint ált. iskolás éveimben! :D
az istentelent gabó írta, nem tudom hogy értetették, amikor mondták neki. :shock:

zsani!!
[quote]m írta:egyek lefekszem a kanapéra, remélem apa simogatja lábikómat egy kicsit

ez megmosolyogtatta a mai napomat! :)

KépKép
viol81

reni,
ááá, lara tiszta dieter!! :) mi történt a lépcső alján?
ő is szereti dugdosni a cucokat a ruha alá?

ja, és képzeljétek, dorka tök ügyesen lemászik a kanapékról! :) üldögél, és amikor úgy gondolja, hogy le akar menni, hasra fordul, szépen leengedi, lerakja a kis lábait egymás után és már lent is van.
illetve, van egy rossz - biztonságiöv-hibás - autósülés lent anyuéknál a nappliban - abban szokott dorka tv-t nézni :) - és abba is tök ügyesen beleül egyedül. szemből indul, belekucorodik, aztán megfordul, kihúzza maga alól a lábait és kész! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Adélnak, egy alkalommal fordult elő hogy fájt a pocija, kb 1 héten keresztül. Akkor a doki a babynos masszázskrémet ajánlotta amit akkor mi használtunk is. Hogy az volt-e hatásos nem tudom, de azóta szerencsére nincs ilyen problémánk.

Csajok! Elküldtem a szüléstörténetünket a Kismamába. Nem tudom bekerül-e? Majd meglátjuk.

Egyébként ma elég gázos napunk volt. Képzeljétek ellopták a pénztárcámat a babakocsiból. :evil: :evil:
Jó, mondjuk elég felelőtlen voltam, dehát akkor is! Kinek jut eszébe ilyen!Egyébként pénz nem túl sok volt benn (max 2000), a bankkártyát azonnal letiltattuk (ahhoz még nem volt ideje hozzányúlni), amit a legjobban sajnálok, azok a bababónuszos kuponok. :( :( Azzal tudtunk volna még pár ezret spórolni.
De hát ez van. Jól kimérgelődtem magam miatta. :evil:

Na, megyek is pihenni, mert tényleg fárasztó volt ez a mai nap.

Kép
wirág&

Gyöngyi,
basszus!!!! :evil: :evil: :evil: Ez tényleg nagyon durva!! Szégyellje magát az a szemét szar, aki egy kismamát lop meg. Na meg amúgy is!!

KépKép
viol81

Jó reggelt!

amica!Gyönyörűek a gyerkőcök és Janka mennyit változott!!! :shock: :shock: :) :)

Reni!Hú az már nemsokára itt lesz és tuti lesz buli!!!!!
Lara tiszta apja!! :D :D :D
az uccsó képnél mi volt a hiszti tárgya?

Ábizsani!Kitartás már lassan,de biztosan haladsz a végcél felé pihenj sokat!!

Viol!Nagyon ügyi Dorka baba!!!

Wirág!És hol voltál mikor lenyúlták?Elég gáz!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
Vendég

sziasztok,
köszönjük a tippeket, egyenlőre gripe water lett és talán használ is, na meg hasonfekvés... meglátjuk. Meg próbálok jobban figyelni rá.

Ábizsani,
gondolok Rád, élvezd még, hogy 1 babó van. Nekem nagyon furcsa, hogy meg kell osztanom a figyelmemet. Őszintén szólva még szerontem ebben valahogy nem vagyok elég ügyes.

Andi,
nagyon szépek vagytok!!
zerintem a nagyon erősen Rád hasonlítanak, Ágnes meg tiszta apja!

Reni,
nagyon nagy lány már Lara.

Wirág,
tényleg, hol lopták el a pénztárcád? és hol volt a babakocsiban? látszott?
Csak azért kérdem, mert én néha 2 gyerekkel Tesco-zom és hát egyszerűen képtelenség mindenre odafigyelni, de nagyon kiborulnék, ha ellopnák a pénztárcám, ha még többnyire csak a papírjaim vannak benne, mert kártyával szeretek fizetni.

KépKép
KépKép
esztermami

Andi,
azt próbáltam írni, hogy a nagyok hasonlítanak rád. sorry.

KépKép
KépKép
esztermami

csak 2 kép:

Kép mi

Kép babák

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter,
szia!
Tényleg nem egyszerű két gyerekkel. Emlékszel, egyszer azt mondtam, hogy néhány dolgot másképp csináltam volna :roll: :oops: :lol:
Folyton tanulunk egymástól a gyerekekkel és valahogy alakulnak a dolgok :D
Ágnes már most nagyon zsivány, vele vagyunk a leglazábbak :lol:

Vince pedig rád hasonlít , szerintem rám azért ennyire egyik sem :roll:

Gabó,
Janka tényleg sokat változott. Bár mint egy kis hörcsög tele levegővel a pofija a képen, de olyan kis kerek lett :lol: :lol: :lol:
Egyébként vékony mint volt. :P

Viol,
a játékokat már fél éve várom és is, de Ágnes szülinapjára jó lenne ha ideérne :twisted:
Majd valamikor találkozzunk otthon :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Eszter,
jajj, de gyönyörűek!!! :) :) És Janka milyen nagy már, te jó ég!! :) :) Hány kg most? De csodaszép!! :)

Andi,
rendben!! :) Általában itthon vagyunk, de azért csörrents rám! :wink: Van homokozóó, meg egy db hinta. Homokozóban többen is elférnek, hintán majd osztozkodnak... :D

KépKép
viol81

Andi,
ja még a játékról... Én is odatettem volna a szülinapi játék mellé ezt is, de pont hogy később jött. Kb 1 héttel... vagy valahogy így...

KépKép
viol81

Sziasztok!

Szóval tegnap eléggé ki voltam borulva a pénztárca miatt. :evil: Persze felelőtlen, meg figyelmetlen is voltam, dehát gondoltam ha én sem nyúlnék máséhoz, akkor más mért nyúlna az enyémhez. Amikor babakocsizásból hazaértünk, kivettem az Adélt, aki akkor még aludt. Volt nálam még néhány cucc, úgy baktattunk fel a másodikra, a babakocsit meg a zárt alagsorban hagytam, ahogy szoktuk. Csak lakók tudnak bejönni, meg akik mondjuk lakókhoz jönnek(kapucsengő van)de azért olyanoknak elég rizikós lenne babakocsiban matatni, pléd alatt... Szóval eltelt kb 1 óra, mire hazaért Zoli, ekkor gondoltuk lemegyünk boltba. Eszembe jutott hogy a pénztárcám megint lent felejtettem(már máskor is előfordult) :evil: :evil:
Azonban mire leértünk, már nem volt sehol. Kiírtuk a lépcsőházban, hogy aki tud róla, vagy látta, az szóljon! Persze nem jött senki.
De!!! Ma délelőtt egy sárgaruhás kukagyűjtő bácsi csengetett be hozzánk a pénztárcával. A közeli kocsma melletti kukában talált rá és visszahozta a benne talált címre. Hiánytalanul bent volt minden papír, csak a lóvé hiányzott. Valaki tutira jót kocsmázott belőle.
Nem győztem hálálkodni a bácsikának, nem sokan hozták volna vissza.
Szóval tanultam az esetből, aminek így aztán nem is lett olyan rossz a vége. Csak elég gáz a tudat hogy alamuszi emberekkel vagyunk körülvéve.

Kép
wirág&

Sziasztok!

Wirág-sajnálom a pénztárcádat, de a bácsi rendes volt!

Eszter-kamilla allergizálhat, én is hallottam, de Kincsőt nem bántotta. Nekem egy szegedi védőnő ajánlotta. A ronda vörös foltjai okát is megtaláltuk: az esti fürdésnél buborékokat szoktunk fújni neki, a folyadékra volt érékeny, mióta nincs buborék, nincs ronda vörös folt :lol:
Gyönyörűek a gyerekek!

Andi-csodaszépek vagytok! Most legalább Jankát is láttam, micsoda nagylány!

Reni-Miért sírt Lara? :cry: Micsoda mosolya van!

Nekünk nem volt 2 napig netünk, nem tudom, miért :x . Kincső állandóan állni akar, még a kádban is ácsorog, én meg ugrásra készen várom, hogy mikor zuhan el! :? Olyan jókedvű mostanában, bár éjjel sokszor fölkel, de nem nyügi már...Én meg nem panaszkodom, mert akkor szopizik az én nagylányom :lol: (Sose gondoltam, hogy örülni fogok még az éjjeli ébredéseknek :wink: ). De a hétvégén elkezdem leszoktatni, mert lettek jegyeink a nyári színházi előadásokra, és Kincsőnek aludni kellene este, mert éjfél előtt nem érünk haza... És a múzeumok éjszakáját is újra bulizni akarjuk!

Zília, ha olvasol: nyáron te viszed valahová Alexandrát úszni? A babauszinak vége lesz 3 hét múlva, jó lenne 2 hetente valahová elvinni a kisasszonyt megmártózni.

Nitta, merre vagy? Zoé jól van?

Anikó

Kép[/url]
quito

Jó reggelt!
:D

- Melyik négy szóval lehet egy férfit igazán irritálni?
- Biztos, hogy benn van..?

- Mi a különbség szúnyog és nő között?
- A szúnyogot nem kell simogatni amikor szív.

- Miért jó a mazochistának?
- Mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

- Mit kell csinálni az epilepsziással, ha rohama van?
- Bevágni egy kád vízbe, mosószert, szennyest melléje, azt' had menjen.

- Miért adnak a kórházban, esténként forró kakaót és viagrát az idős f érfibetegeknek?
- Mert a kakaótól jobban alszanak és a viagrátol nem gurulnak le az ágyról.

- Honnan lehet tudni, hogy szőke nő használta a géped?
- A CD meghajtó tálcáján kávéscsésze, az egér előtt sajt, a joystikon rúzsnyomok!

- Mi a különbség a szoknya és a fűnyíró közt?
- Nyúlj alá és megtudod!!

- Milyen a tökéletes nő?
- Néma, szőke, nimfomániás és az apjának van egy jó kis s= örözője.

- Mit mond a pedofil a MÁV pénztárnál?
- Egy diákot Pestig.

- Miért jobb az Alzheimer kór, mint a Parkinzon kór?
- Inkább elfelejtem, hogy mennyit iszom, mint hogy kilöttyintsem a piát!

- Melyik a legmenőbb srác a nudista strandon?
- Akinek mindkét kezében üdítő van, de még egy tucat perecet= is el tud vinni.

- Melyik a legmenőbb csaj a nudista strandon?
- Az, amelyik az utolsó perecet is le tudja enni.

- Mit tesz a nő a füléhez, hogy vonzóbb legyen?
- A bokáját...

- Honnan tudni, hogy tüzel a kutyánk?
- Fogy a szén a pincéből.

- Mit csinálsz, ha már huszadszor fagy le a rendszer?
- Control Alt cipőtalp...

- Mi a különbség az üzenetrögzítő és az intenzív osztály között?
- Az intenzíven a hosszú sípszó ELÖTT kell beszélni....

- Mi az? Piros és nem tesz jót a fogaidnak?
- Tégla!

- Mit mondott Ádám elsőként Évának?
- Jobb ha félreállsz baby, még nem tudom mekkorára nő.

- Hogy kezdődik minden roma vicc?
- Körültekintéssel.

- Tavasszal miért nem jön ki a medve a barlangjából?
- Mert megdöglött!

- Mi a közös a nőben és a tornádóban???
- Mikor jön forró és nedves, mikor megy, akkor viszi a házat és = a kocsit.

- Hogy becézi a fiát a zsidó?
- Dávid, csillagom.....

- Mi a közös az utcalányban és a világvevő rádióban?
- Azt fogsz rajta, amit akarsz.

- Mi a különbség az erotikus és a perverz szex között?
- Az erotikus szexnél egy tollat használsz a simogatáshoz, a perverznél egy egész csirkét.

- Mi a hasonlóság a laposelem és a könnyűbúvár között?
- Ha a sarkait összekötöd mindkettő hamar lemerül.

- Mi a különbség a felső tízezer és a női lábak között?
- Semmi. Egyiket sem kritizálni kell, hanem bejutni közéjük.

Majd még jövök! :D
katus78

Jó reggelt!

Eszter!Olyan édesek a gyerkőcök.Janka tiszta apukája ugye?Vagy nem?

Wirág!Hát mákod volt,hogy vissza hozta tényleg rendi emberke így nem kell a papírok után is futkároznod!De azért elég gáz,hogy a takaró alatt volt és valaki ezek szerinte "feltúrta" a babakocsit.Nem semmi!Még jó,hogy csak ennyi pénz volt benne!

Anikó!Hű akkor nekilendültök újra a csavargásnak?Én is imádtam színházba járni a mamám ott melózott sokáig mindíg hozta a jegyeket hiányzik is rendesen!
Vendég

Sziasztok!
Bocsi hogy nem vagyok,de olyan szép idő van!!
Reggeltől estig udvaron vagyunk,aztán meg kirándulunk is közbe.pl. ma is irány a Lőverek!!!!
Mindenkinek puszi,és szép napot!!

Katus örülök,hogy VAGY!!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Még élünk, mindenkinek gratula a lakás eladáshoz, vásárláshoz, úgy látszik ez a költözés éve :D
Én is mondtam Jocónak, cseréljük el a lakást valahová, ahol van közös udvar, kert játszótér....annyira nem lelkesedett az ötletért :(
Máté nő, mint a gomba, és egyre csintalanabb. :D

Wirág!

Üdv, én 28 éves vagyok, és egy kisfiunk van Máté, aki lassan 22 hónapos.
Mi sem soproniak vagyunk...
Sajnálom a pénztárcás, esetett, tavaly én úgy jártam, hogy a hülye anyja odaadta a gyereknek, aki kidobta a babakocsiból a Deák téren, benne pénz papírok, stb...meg találta egy alkoholista és még zsarolni próbált, pénz kicsikarni a papírokért, utána meg telefonon zaklatott....
Merre felé laktok? Hol dolgoztál? Lehet írtad, de sajna nem volt lelkierőm mindent visszaolvasni :oops:

Megnéztem a képeket, mindenki gyönyörű és óriásit, nőt!

Ábizsani!

Kitartás, szorítok, hogy minden rendben menjen.

Annyi minden akartam még, de majd ha eszembe jut, kicsit lyukas....

Szép napot!

Puszi
katus78

rik!Nagyon szépek vagytok!! :lol: :lol: :lol:

Mit szóltok ehez az időhöz?Én ma mikor vezettem egy úgy esett alig láttam valamit!Otthon milyen az idő?

Ja és képzeljétek.Nem kaptam fizut(GYEd-et+7 nap GYES-t).
Felhívtam a nőt a központban,hogy mizu a lóvémmal erre ő mondja,hogy elutalták.Kérdem hova amikor nem érkezett a számlámra semmi.Mondja menke be a bankba és beszéljek ott az illetékessel.Megyek be a nő mondja,hogy május 8.-a óta nincs mozgás a számlámon.Most akkor kérdezem hova a büdös picsába utalták a pénzemet....!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Tiszta ideg vagyok egész nap a vezetés is pocsékul ment!Tele a tököm velük,de így legyen 5-öm a lottón,mert modtam anyunak tuti elbasznak valamit,de erre nem gondoltam.A bankab a nő azt mondta ha másnak utalták ez kurva hosszú folyamat lesz.Ja és a nővel nem is tudtam beszélni a bank után,mert hol ebédelt hol nem volt a helyén hol foglalt volt szal faszán fog telni a hétvégém!A csekkjeimet meg majd felküldöm nekik,hogy fizessék be nem?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hú forr az agyvizem!!!!!
Na lépek higgadok még kicsit!!!!
Vendég

sziaaaaaaaaa KATUS!!!!!!! :P :P :P :P :P :P
ez aztán a visszatérés!! :) :) Jót röhögtem! :) A vicceken... :)

hűű, a lakáscsere viszont komolyan hangzik... viszont jocó milyen okból nem akarja? mik az ellenérvei? :(

gabó,
hát erre nemtom mit mondjak... :evil: elhiszem, hogy kikeltél magadból... remélem nagggyon hamar megoldódik!!!++++++++

erika,
igen, szuper idő van, el is hiszem, hogy ti is sokat csavarogtok!! :)

mi tegnap voltunk beuséknál, vannak képek!! :) majd kicsinyítek vmikor és felteszem!

KépKép
viol81

és erika,
természetesen nagyon helyesek vagytok!! :) réka milyen kis menő "nemtudommianevében" van. a fejére, hajára gondolok... :oops: :P

KépKép
viol81

sok közös kép nincs, mert vivi nagyon helyesen ám hevesen :wink: akart dorkával játszani, amin dorka kicsit megijedt és sokat sírt... :roll: :P
aztán később már távolról nevetgélte vivit, ahogy futkosott. :)
ja, és vivi megszállottan viktóriának hívta dorkát! :D egy alkalommal pedig vizmati dorkának! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

beus,
ha valamelyiket eredeti méretben, vagy esetleg világosabban szeretnéd, szólj. :)

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?