Sziasztok!
Rita, gratula a melohoz, igazan büszke lehetsz magadra, hogy sikerült! Kivanom, hogy minden rendben menjen és jol érezze magat az egész kis csaladod Luxembourgban!
Az evés miatt ne izgulj, szép lassan megszokja a darabos kajat is. A kanalazas is menni fog, csak idö kérdése!
Tündi, mi lett a frosch ügy utan??? Voltatok az ügyeleten?
Szülinap és névnap ügyben teljesen le vagyok maradva
Blankanak utolag is boldog elsö szülinapot! A torta bolti vagy sajat gyartmany?
A tesoddal nagyon hasonlitotok! EGyetértek Gabekkal, siman lehetnél a kisteso (bar lehet, h igy is az vagy
).
Alziza, hat igen, érdekes lenne kiszamolni hany kilométert teszünk meg egy nap, hany szor hajolunk le felszedni a le/szétdobalt holmikat....
Lilla, gratula a vizsgadhoz! En is csak 3 évvel ezelött szereztem meg a jogsimat, hajra, hajra
!
Gabek, örülök, h bejön a zabpehely, nalunk is nagy sztar. Olyan irigy vagyok néha mikor olvasom, h miket adtok a gyerköcöknek...
Nem is mondtam, de a Györi korhazat is megjartuk par héttel ezelött, 2 napig ott voltunk, olyan bruti asztmaja lett Vincinek, mikor lent voltunk vidéken.
Ugy néz ki, h nem is allergia, hanem igy reagal a szervezete egyes virusokra
. Baratoknal voltunk az elözö napokban, ott taknyosak voltak a gyerekek és valoszinüleg elkapta V csak nala masképp alakult.
Sokat gondoltam Joe-ra, olyan szörnyü, ha egy kisgyerek korhazban van. Mi csak par napot voltunk, de az is böven elég volt.
Vanda, ügyesek vagytok. A BKV-val én is varnék még (föleg, ha ilyen meleg van).
Zsuzsi, cipö meglett? Jo bulizast!
Alvas ugy néz ki javul, ott maradunk mellette egy picit, de mar lehet, h felesleges lenne, mert tök hamar elalszik, ugy latom nem tart mar létszamellenörzést.
Anid, köszi a Ranschburg Jenös tippet, itt figyel a könyv a polcon, mindjart belenézek.
Egyébként nagyon szarul érzem magam, hogy elsö nap mikor hazaértünk sirni hagytuk kb féloraig
Hüje, hüje buta anyja
Pedig tényleg csak arra volt szüksége, h ott legyünk, ez igazan nem sok...
A mostani Kismamahoz küldtek egy Nök lapja Egészség c. ujsagot (marciusi), van benne egy tök érdekes cikk a meddöségröl, olvastatok?
Tapasztalt mamik, hogy ment nalatok a biliztetés, szobatisztasag? Mikor kezdtétek el, mire kell figyelni???
Panzej azt hiszem Te irtal erröl nem rég. Mi a siker titka???
Annak példaul van jelentösége, hogy hol van a bili? Mindig ugyanott kell hasznalni vagy mindegy?
Lehet kicsit korai, de ugy gondoltam kiprobaljuk mostansag, mert jo idö van és sokat pucérkodik V, igy egyszerübb, mint mondjuk oktoberben. Akkor lesz 2 éves, de akkor hideg lesz
. Mit gondoltok?
Mas: Dackorszak tombol nalunk azt hiszem. Vannak bizonyos dolgok, amiket elvileg nem szabad csinalni (felmaszni az agyra - onnan eléri a hifit és a cd-ket=> kaos -, beleturni a kukaba v. a wc-be, felmaszni a székekre, stb, stb.). Naponta kb 156 szor csinalja, 156 szor elmondom neki, hogy nem szabad, de LESZ.RJA a fejemet (söt nevet is az egészen különösen, ha latja, h ki vagyok akadva).
A kérdés: Mit lehet csinalni? Menjek el jogazni?
Néha ugy érzem Vinci pürét csinalok a gyerekböl, probalok röhögni az egészen, de az ismétléssel van a gond azt hiszem - egy idö utan egyaltalan nem vicces az egész
.