Új privát üzeneted érkezett!

Pilla,
Köszönjük Levi nevében is a köszöntést! :lol:

Lellének BOLDOG HÓFURDULÓT,ÍGY MEGKÉSVE IS!

Kép
mano83

Sziasztok,

köszönjük a köszöntéseket és viszont Levinek is, ma pedig Lolónak!!!

El sem hiszem, hogy ilyen nagy lányom van már!!! 5 hónapos, atyaég, hisz még csak most született...

Tegnapel reggel Lelle hasról-hátra fordult, nagyon édes volt, úgy meglepődött, mi is.

Megyek, lejárt a mosógép...

Szép napot Mindnekinek!
Kép 5 hónapos nagylányom

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Képzeljétek, Laurának jön a harmadik foga. De nem felül, hanem alul, és nem az első melletti, hanem hátrébb egy rágófog!? :shock:
Jutta, én is az orvosomat kérdeztem meg, hogy ki ajánl szülésznőnek. Úgy voltam vele, hogy ő mondjon valakit, akivel szeret együtt "dolgozni".
Vendég

Flórának Boldog Hófordulót! :lol:
Vendég

Oppsz... Azt akartam még írni, hogy tényleg minden szülésznő nagyon kedves, tehát a szülésnél végülis mindegy, hogy melyik lesz veled. Viszont, ha fogadott szülésznőd van annak az az előnye, hogy akkor mész NST-re amikor akarsz. Nekem volt olyan, hogy vasárnap este mentem. A szülésnél meg szerencsém volt, mert a szülésznőm épp nem dolgozott, hanem otthonról hívtam be és így csak velem foglalkozott.
Vendég

kiteregettem... :)
de már Lelle is ébren van, úgyhogy csak röviden.

Jutta, nekem nem volt fogadott szülésznőm, igaz, nem is lehetett volna már, mert talán a 36. héten gondoltam erre....
De akkor megkérdeztem a dokimat, és azt mondta, hogy mindegyik szülésznő remek, neki nincs "kedvence". Így én az ügyeletesnél szültem, Ősziné Katikánál. Sokszor nem találkoztunk a szülésnél sem, csak amikor jött szívhangot hallgatni, meg a kitolásnál. Addig csakis a férjemmel voltunk, ami nagyon jó volt és néha a dokim nézett meg, hogy minden rendben van-e. Én többre nem vágytam, csakis a férjem támogatására. Az pedig megvolt.

Huuu szantre, jó korán kezdőkik akkor nálatok a fogzás. Amikor Lelle 3,5 hónapos volt, akkor mondta a dokink, hogy beindult, de még nem jött ki és nem is nyűgösebb, maradjon még csak szépen a helyén. Biztos butaság, de az öregek azt mondják, hogy minél tovább van bent, annál tartósabb...

Verna, próbáltad már a husit Lolónak? Te készíted vagy veszed neki?

Lelle még mindíg nem eszik meg egy teljes üvegnyi kaját, csak a felét, én ahhoz is szoktam egy kis tápit adni, mert olyan sűrű némelyik, és már kapott egy párszor banános tejpépet, amihez turmixolok neki banánt is. Ízlik neki, lehet nekem jobban :).

Én nem tudok a védőnőn kiakadni, mert nincs is, nem is jár hozzánk senki... Persze jól megvagyunk nélküle, nem is hiányzik, mert a dokihoz járok tanácsadásra és tőle kérdezek, amit tudni szeretnék (vagy tőletek), de lehet nem véletlenül van a védőnő, mint olyan... mindegy. De ha meg jönne, lehet az zavarna, hogy mit okoskodik...:)

Eddig Lellének én főztem a teáját szőlőcukorral, meg volt egy hipp-es alma-citromfű teánk(sajnos van bene cukor), még mindig van, de már nem sok, Lelle elég rendes, mert a víz ízlik neki a legjobban, úgyhogy azt kap, reggel adok neki teát(8 körül azzal alszik el), utána vizet. A hígítatlan gyümölcslétől meg még fáj a pocakja. Kaja, pia csakis cukor nélkül, amíg tudjuk kerüljük, később úgyis annyi édeset fog enni (nyaralás, nagyik, ovi, isi).

Nah, már megint futok, lejár lassan a második adag ruha is....

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpoka, igaz a kérdés nem nekem jött, de talán tudok segíteni. A hús bevezetésére nagyon jók az üveges bébiételek. Elenyésző mennyiségben tartalmaznak húst, főleg, ha Lelle nem eszik meg egy egész üveggel. Ha az üvegest megszokta akkor főzhetsz csirke-, vagy pulykamellet, ledarálod (pépesíted) és kis adagokban a jégkockatartóba elteszed. Így hozzá tudod keverni akár az alma-burgonyapüréhez is.
Vendég

A mélyhűtőbe teszed el... Ez lemaradt...
Vendég

Jóreggelt!

Minden hófordulós babának sok boldogságot!!

Dóri tünemény, huncutkodik már ezerrel. A nyakát végül tegnap popsikenőccsel kentük be (hozzáértő ajánlotta), hát legalább rosszabb nem lett tőle. Holnap oltás, majd a doki biztos kiokosít minket ezügyben.

Anitával mi lehet? Talán hétvégén jelentkezett utoljára. :roll:

Szép napot mindenkinek!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Először is!
Mano!
BOLDOG HÓFORDULÓT LEVIKÉNEK! Kép

Verna,Pimpoka!
BOLDOG HÓFORDULÓT FLÓRÁNAK ÉS LELLÉNEK!!! Kép

SZÜLÉSZNŐ:sZERINTEM IS FELESLEGES SZÜLÉSZNŐT VÁLASZTANI,MERT MINDEGYIK NAGYON ARANYOS,de ha nagyon akarsz akkor Tasnádiné Erzsikét ajánlhatom! :wink: :)

Mano!
Nyugi,a mi védőnönk is ezt mondja állandóan!!!!! :evil: Ez a dolga!!!!! :wink: Igazi kisfiú lett Leviből ahogy leírtad!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: Gratula a fejlődésetekhez! :D

Pilla!
Írtad,hogy Laurának,jön a harmadik foga hátúl!Na akkor megnyugodhatok,mert azt hittem,hogy csak nekünk jön össze-vissza a fogunk!Zsaninak is előbb kijött az első alul,és a második felűl,utánna jött csak az alsó megint,és most jön az 5. hátúl!Nekem mind a kettő gyerkőcnél előbb elől jödtek a fogacskák!! :? :oops: :shock: :shock:

Pimpo!
Zsani még most sem eszik meg sokszór egy üveg kaját!!!!!! :oops: :? Nagyon sokat cicizik viszont!!! :D
Nagyon szépek vagytok!!!!!!!! :D

Sziasztok,szép napot mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
tiop

köszi Pilla!!! A husit csak meg kell párolni, ugye? És a pépesítéshez kell valami(tápszer, párolólé...stb) vagy csak úgy szárazon kell?

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Én meg szoktam főzni enyhén sós vízben és utána összeturmixolom.
Vendég

Sziasztok lányok!

Segítsetek lécci! Tegnap kaptam kézhez a "behívót" suliba felvételizni (szóbeli), de csak 1 hónap múlva lesz a dolog, július elején. Addigra meg már 8 hónaposan nem nagyon fogom tudni takargatni a pocimat, hogy ne lássák akkorának, amekkora. Viszont azt se szeretném, ha amiatt nem vennének fel, mert "nyilvánvalóan mindjárt szül, és úgyse kezdi el a sulit szeptemberben"... (bár ehhez mi közük lenne, de nem alszik bennem a kisördög). Tudom, hogy meg tudok felelni a felvételin, mert igazából "csak" egy motivációs elbeszélgetés lesz, és kábé sejtem, hogy miről fog szólni, de nagyon nem szeretném túlságosan a pocakomra terelni a figyelmüket - még esetleg tényleg nem vesznek fel.

Mi a jó fenét vegyek magamra??? Egyberészes kismamarucit, kertészruhát, stb szerintem nem túl célszerű, mert az csak hangsúlyoz, de igazából elegáns cuccokban sem bővelkedem, ráadásul dögmelegben baromi kényelmetlenül érzem magam bennük... Van még egy hónapom vásárolni, de mi a búbánatot vegyek????

HELP!

Andi
andibab

Andi!
Nem hinném, hogy emiatt ne vennének fel! Én legalábbis még nem hallottam ilyenről. A pocakodat úgysem fogod tudni eltakarni addigra, úgyhogy légy természetes. Szerintem bőven megfelel ha egy kicsit csinosabb kismamaruhát veszel fel. Ne legyen hosszú, mert abba bele fogsz főni, de ne is mini legyen. Szóval valami kis visszafogott, de csini. Remélem egy kicsit tudtam segíteni.

Nem is írtam a múltkor, hogy voltunk egészséges tanácsadáson, és Lili 7600 gramm, és 66,5 centi. :shock: Mindenkinek az az első szava, hogy milyen nagy baba. Pedig se én, se az apja nem nagydarab. :?
Egyébként minden rendben van vele. Azt mondta a dokinéni, hogy valóban meg van már dagadva az ínye, de ebből még nem lesz holnapra fogacska. :D

Csajok!
Tud valaki nekem ajánlani horvátország északi partjára valami jó kis szállást? Szeretnénk 5 napra lemenni a tengerre, de nem akarok úgy járni, mint 3 éve (uccsó nap csótánnyal találkoztunk a fürdőben, és hát a konyha se volt semmi...). Szóval ha valaki tud, azt nagyon megköszönném!

Kép
Kép
giga1

http://www.indavideo.hu/video/Gyermek_szuletik

Ezt nézzétek meg!!! Nagyon jó! :wink: :D

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Gondolom már azt hittétek hogy babázni tűntem el... De sajnos még mindig itthon, egyben...

Tegnap voltam a dokinál, de semmi változás. Mostmár 2 naponta kell NST-re járnom és ha a héten nem történik semmi akkor hétfőn be kell feküdnöm mindenképp, aztán majd eldöntik mikor indítják meg. Pedig azt nagyon nem szeretném!!!

Szerintetek mit csináljak hogy meginduljon magától? Tök sokat mozgok egész nap,mindig a lépcsőn megyek fel a kórházban az 5.-re, minden nap meleg fürdő,és Apa is próbált tenni az ügy érdekében... :oops: :lol:

Borzalmas ez a várakozás... :(

Szép napot mindenkinek! :D

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Anita! Próbálj meg ananászt enni! :lol:
Vendég

Még komolyan is venném... :lol: csak ÚÚÚÚTÁLOM az ananászt!!! :D :D :D

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Sziasztok!
Köszi a köszöntéseket! :)

Pimpoka: ma adtam először húst Lolonak, Kecskemétis borsófőzelék csirkehússal. Most egyelőre tuti konzervet fog kapni, aztán majd főzöm neki.
Vendég

Márk ma egész jól viselkedett :) Hihetetlen mennyit fejlődik napról napra. Mindig meglep vmi új dologgal. Ma próbált a szájával sssss-t formázni, mert én mindig süsögök, mikor nyugtatgatom. Először csak kerekedett a szája, aztán már egész ügyesen csücsörített, de hang sajnos nem jött ki, csak sok nyálbuborék ;) Aztán sírva fakadt.. De nagyon édes volt :lol:

Andi! Gigának igaza van, úgysem tudod eltakarni a pocid, inkább légy természetes. Rengetegen tanulnak baba mellett, nem hiszem, hogy emiatt elutasítanának. Inkább készülj fel az esetleges "kínos" kérdéseikre valami frappáns válasszal ;), lássák, hogy komolyan gondolod! Ha pedig mégsem szeretnéd feltétlenül felhívni a figyelmet a pocidra, akkor válassz vmi visszafogott, sötét ruhát (nem feltétlenül feketét).

Anita! Ne csüggedj, szerintem még nem jött el a Baba ideje, ha ennyi praktika ellenére sem indult meg a szülés. Én sem fogtam vissza magam nagy pocival sem, lépcsőztem, cipekedtem, ... stb :oops: Légy türelmes, még van pár nap, mielőtt be kéne feküdnöd a kórházba. Ha pedig mégis úgy dönt a dokid, hogy megindítja a szülést, azt mindkettőtök érdekében teszi! Inkább próbálj lazítani és pihenni egy kicsit, az a babának is jót tesz! :)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Lellének, Levinek és természetesen Lolónak boldog hófordulót!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Hahó!

Köszi a hozzászólásokat, nem úgy értettem ám, hogy el akarom takarni a pocakomat, csak esetleg ne lássák akkorának, amekkora (már most is óriásinak tűnik, eddig a súlynövekedésem kizárólag a baba és a hozzá kapcsolódó dolgok voltak, szóval baromira látszik). Igazából valami blúz+szoknya amiben gondolkodom, bár nadrágban mindig kényelmesebben éreztem magam, csak az most meleg - a szoknyát viszont nem tudom papuccsal vagy ilyesmivel felvenni, a körömcipőhöz pedig illik harisnyát venni a protokoll szerint - na de júliusban??? A férjem már kiröhögött, mondván de jó, hogy csak ennyi gondom van a felvételivel kapcsolatban... bár azt is hozzátette, hogy majd veszünk valami csinos cuccot. :D Szóval tényleg rengeteg a gondom... :roll: :lol:

Anita, próbálkozz a nagyon fűszeres kajákkal, ha bírod őket gyomorral, az is segíthet (mexikói, thai, kínai, mindegy, csak csípjen!). Unokatesómnak viszont a tescós nagybevásárlás indította be a folyamatot. Jól bevásárolt, húzta-vonta a kocsit, mire otthon kipakolt az autóból és elrakott mindent, már indultak a fájásai, és rá 7 órára megvolt a baba! Ő mindenkinek ezt szokta javasolni - persze hacsak nem veszélyeztetett terhes az illető. De a leghatásosabb tényleg a szex, a sperma prosztaglandin tartalma ugyanis méhszájlazító hatású. Szóval hajrá apa (utána úgyis egy darabig "éheztetve" lesz)! :oops: :lol: :lol:

Na befejezem, mert Bogi szétszedi a gépet amíg írok! Ma annyira kezelhetetlen volt, már megígértem neki, hogy kilógatom az erkélyről az esőbe!

Üdv: Andi
andibab

Komolyan jó az ananász. A szülés beindulása előtti este megettem 2 egész ananászt. Kár, hogy nem szereted!
Vendég

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de végeztem a vizsgáimmal, végre! Köszönöm mindenkinek a bíztatást, és a rám gondolást. Nagyon jól esett.

És köszi a dícséreteket a fotókkal kapcsolatban. Ilyenkor úgy "hízik a májam" :lol:

A hófordulós babáknak, Levinek, Lolonak, Lellének boldog hófordulót! Pimpoka, Lelle csoda csini leányzó abban a szerkóban!

Kati, Levi igazi kisfiú, ahogy írod, hogy verekszik. Bár Sárika is pofozkodik meg csípked rendesen :wink:

Szantre, nem semmi, mekkora nagy babád van! Jó nagyot nőtt.

Nircee, teljesen normális Marci mozgásfejlődése. Nem minden baba fejlődik egyforma ütemben. Sárika pl még nem ül fel és nem áll fel magától, ha leültetem, sokáig eljátszik ülve, aztán megunja, és hasra ereszkedik. Nem mászik még négykézláb, nemrégen kezdett el kúszni, sokáig csak gurult, meg hártafelé tolatott. De nem siettetek neki semmit, kicsit lassabb, mint a többiek,( lásd Laura, aki már négykézlábra áll, gratulálni is akartam neki, nagyon ügyi lányod van Pilla :lol: ). Másban viszont lehet, hogy Marci az ügyesebb. Sárika szerintem hamar fog beszélni, már az apa és baba meg a mama mellett az ana is szerepel a szótárában, ami én lennék :lol:

Andi, én tavaly nyáron felvételiztem óvodapedagógia szakra Vácra, kilencedik hónapban, 37 hetesen. Bár volt, aki 7 hónapos kismamának nézett, mert nem volt nagy pocakom, ennek ellenére Sára 3850g-mal született meg.Nekem őszintén meg sem fordult a fejemben, hogy nem vennének fel kismamaként. Alkalmassági felvételi volt csak, a testnevelés alól felmentést kaptam :wink: . Mindenki nagyon rendes volt velem, hamarabb be is hívtak, nem kellett kivárnom a soromat. Nálam is evidens volt a halasztás. Én egy bordó nadrág-felső együttesben voltam, fehér blúzzal. Szerencsém volt, mert nem volt kánikula. Szóval szerintem ne görcsölj ezen, bízz az emberek jó hozzáállásában.

Anita, sok türelmet kívánok, tudom ilyenkor már nehéz, de én is csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg pihenni, amíg tudsz.

Tiop, Zsani nagyon ügyi, hogy már kezd járni. Hipp-hopp, és szaladhatsz utána.

jó éjszakát mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés: Minden hófordulós babónak SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!
(utólag is, ill. előre is mert nem tudom mikor jövök újra, SAJNOS EZERREL TANULOK, jövő héten megint két vizsgám van még!! :? :? )

Andibab: + Mindenki, aki pocakos:

Van egy honlap, ahol olcsón árulnak elég jó minőségű kismama ruhákat. A csajszi otthon varrja őket, saját méretedre.
Ez tök jó szerintem, mert én pl. elég magas vagyok és az összes gatyó, amit annak idején felpróbáltam a bokámig ért. Ezért felhívtam őt megadtam a mérteimet és varrt egy tök jó farmer gatyót: 4500Ft-ért. Meg még vettem felsőket is nála.
Vagy elmész érte vagy elküldi postán.

Itt a honlap:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=8430788

Na csak ennyit akartam....

ill. egy-két kép rólunk:

Kép

Apuci most már egész ügyes: :lol: :lol:

Kép

Kép

Pusza

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Sziasztok!

Linda,
amit belinkeltél oldal,tök jó!:)
Én tavaly nyáron rendeltem tőle 2 db sortot,megadtam a csípőm méretét és olyan jó nadrágot küldött nyár elején,hogy még szeptemberben a szülés előtt is rámjött!
Ráadásul nem is volt drága,mert a 2 db a postaköltséggel kb 5000.- volt.
A lényeget,majdnem elfelejtettem: nagyon jók a képek,annyira édes Natika! :lol:

Levi nevében is köszönjük mégegyszer a köszöntéseket!

Anita,
az ismerősöm is azt mondta,hogy az ananász jó!:)

Üdv,
Kati

Kép
mano83

ezek lemaradtak! :wink:
Kép
Kép

Kép
mano83

Kati, Levi nagyon édes! Megnéztem az oldalt, tényleg nagyon szuper, és jó áron vannak a nacik. Ami nagyon fontos, mert én mindig kiakadtam, hogy micsoda szemétség, hogy duplááért adják mindenhol a kismamaruhákat, gondolván, úgy is megveszik, mert kell nekik. Ez akkora szemétség szerintem. Szóval a következő babánál igénybe fogom venni, kár, hogy tavaly még nem tudtam róla.

Pilla, Sárának jobbulást kívánok! Szonjának is!!
Hogy vannak a betegek?

Linda, drukk a jövő heti vizsgákhoz, Nati gyönyörű baba, jól mutattok így együtt :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Anita!
Kitartás,szerintem ezek az időjárás ingadozások megteszik a magukét,ha pedig nem akkor se keseredj ell,bent nemfog maradni a pici!Tudom,hogy idegölő,és nehéz a várakozás,én annyt mondhatok,hogy Zsanival a szülés előtti napon nagyon sok ásványvizet ittam!!!!!!Éjjel pedik meg is repedt a burok!Szerintem ha a baba kiakar jönni akkor úgyis jön magától,ha meg nem akkor próbálkozhatsz bármivel!!!!!!!! :? :) Ez már a véghajrá,már tényleg csak napok-órák-percek kérdése ! :wink: :D KITARTÁS!

Katica!
Örülök,hogy túlvagy minden vizsgádon!!!!Hogy sikerűlt? :wink: :D

Linda!
Szépek vagytok a képeken!!!! :D
Megy a drukk a vizsgákhoz!!!!!!!! :wink: :D

Mano!
Gyönyörű szemei vannak Levinek!!!!Nagyon szép a képeken!!!! :D :lol: :lol:

Zsanival vóltunk méreckedni!8600gr-75cm!Doki azt mondta,hogy tökéletes,hiszen ő már egész nap szalad!!!!Én viszont nem vagyok megelégedve vele,mostanában alig akar enni csak a cicin lóg folyamatosan! :? :roll:

Sziasztok szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Kössz az érdeklődést. Szerintem most van a csúcs. Szonja tiszta piros pötty. :( Hasán, hátán, nyakán, és az arcán. Szerencsére már nem lázas. De az éjszaka az nagyon brutál volt. Szerintem ilyen még nem is nagyon volt, mióta megszületett. :( Túlzás nélkül, kb, fél óránként felsírt. Folyamatosan cici volt a szájában. Egyszer felvettem, mert nem tudtam mért dobálja magát, de az sem volt jó. Aztán vagy fél óráig ordított. :( Reggel is sírva ébredt, pedig olyat nem szokott. Most megint alszik. Szerintem én is aludok egy kicsit, mert zombi vagyok.

thenus

Sziasztok!

Andi:Szerintem ne izgulj, nem ezzen fog múlni a felvételid.Egyébként mikor esedékes a baba, mikorra vagy kiírva?

Anita:Kitartás neked, én az elsőt 8 nappal hordtam túl, mert elszámoltak. Bármit csináltam nem indult be a szülés. Szerintem téged is elszámoltak, ha itt lesz az idő magától beindul. Addig is pihenj és vigyázz magatokra.

Ildikó
Kép
Kép
Kép
brandtner

Sziasztok!

Linda, tök jó a tipp, nagyon köszi!!! Már ki is néztem, mit vennék meg... este megmutatom a férjemnek... :wink:

Ichtus, az óvódapedagógia szakon persze hogy nem problémáznak a gyerekek miatt. Hiszen ha szülsz, akkor lesz munkájuk. :D Viszont a biztonságtechnikai mérnököknél nem hiszem, hogy nagy lelkesedéssel állnak hozzá a dologhoz, már kaptam egy kommentet a tanulmányin anno amikor érdeklődtem februárban, így szólt: "Ja, kismama? Akkor maga csak szombatonként fog járni úgyis, a felét meg kihagyja..." Szóval ezért aggódom egy kicsit. :? :?

Mano, Levike szemeibe megint beleszerettem... :oops:

Képzeljétek, holnap Bogi-mentes délutánom és estém lesz. A férjem egyik nagyon kedves kollégája és búvártársa most ment nyugdíjba, és a srác (mindössze 40 éves :!: ) rendez egy "szűkkörű" búcsúbulit a barátai-kollégái számára (kb 120-150 főt hívott meg :shock: ). Visszafogott ökörsütéses-tejjel-mézzel folyó kánaáni buli lesz állítólag. Anyu jön Bogihoz, hogy én is el tudjak menni, mert engem külön hívott a srác, hogy szükségem lehet már egy kis kikapcsolódásra Bogi után és a második baba előtt.
Szóval déltől a nagyival lesz a nagylány, anyámra hárul az esti hiszti kezelése is, este-éjszaka meg majd valamikor hazaérünk, mert vidékre megyünk. Persze mi a legnagyobb gondom már megint: "Nincs egy göncöm, amit felvegyek..." Borzalmas egy anya vagyok, nem is a gyerek miatt aggódom! Tudom, hogy Bogi tök jól meglesz anyuval, és már alig várom, hogy megint emberek közé menjek, ahol nem a pelenka a fő téma! De egy kicsit szégyellem magam az önzésem miatt. :oops:

Üdv: Andi

Kép

Kép
andibab

Henus, szegény Szonja, biztosan nagyon rossz lehet most nektek. Mitől vannak a pöttyök? Himlő? Mielőbbi gyógyulást kívánok a pici lányodnak.

Andi, így már érthető, hogy tartasz a "kedves" fogadtatástól, ha már telefonon is ilyen bunkók voltak. Biztos nincs gyereke az ilyennek...
Jó szórakozást és kikapcsolódást holnapra, és egy cseppet se érezd magad önzőnek, ennyi kiruccanás mindenkinek jár. Boginak is jót tesz, ha az anyukája kikapcsolódik egy kisit, mert utána egy "feltöltődött" anyukát kap vissza :wink:

Tiop, tiszta jó ez a fotómontázs! :lol:

Szép délutánt mindenkinek!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Figyeljetek, akiknek a babája már eszik húst: nem kéne, hogy megváltozzon tőle a kaki?! Mert Lolo ugyanolyat kakil most is. Vagy csak annyira kevés hús van a bébiételben, hogy lényegtelen, az még nem változtatja meg?
Vendég

Sziasztok!

Laurának mintha még két foga jönne elöl, de már a fene sem tudja... Persze nem engedi, hogy rendesen megnézzem. :roll:
Köszönjük az érdeklődést, Sárának már nem fáj a füle, de a holnapi kirándulásra nem mehet. Ezen a héten írták az összes témazárót, úgyhogy elég rosszul venné ki magát, ha elmenne. Meg a csúszdaparkban max. a medence szélén ücsöröghetne, annak meg semmi értelme.
Andibab, jó szórakozást holnapra! Egyáltalán nem vagy önző, mert egyszer magadra is gondolsz. Kell egy kis kikapcsolódás. Nekem is kéne már egy kis Lauramentes időszak, de sajna mi nem tudjuk kire bízni a lányt, úgyhogy szombaton is keti sütögetésre megyünk, Laurástul, Sárástul. Ennek is megvan a maga szépsége. :lol:
Linda, nagyon jók a képek! Szépek vagytok, így együtt. Megy a drukk a vizsgához.
Mano, Levi szemei... Ahh... :oops:
Verna, az üveges kaják tényleg nagyon kis százalékban tartalmaznak húst. Szerintem nem kell változnia a székletnek, hiszen túlnyomórészt még mindig zöldség és a gyümölcs a fő táplálék.
Tiop, nagyon jó a kép!
Megyek tovább vasalok, mert sosem leszek kész...
Vendég

Köszi Pilla, akkor nem számítok még változásra. :) Mondjuk ízre már sokkal jobbak ezek a húsos dolgok! :)
Vendég

Sziasztok!

Verna,
így utólag is BOLDOG HÓFORDULÓT AZ ÉN DRÁGA FLÓRÁCSKÁMNAK!!!
A kaki nálunk sem változott a húsos ételektől.
Hogy Lolo milyen ügyesen tud már ülni!!!! Ismét elájultam a képektől!

Pimpoka,
LELLÉNEK IS BOLDOG HÓFORDULÓT!

Nőnek ezek a babák, nőnek!!!

Andibab,
jó szórakozást! Egyáltalán nem vagy önző!!! Én már Marci 2 hónapos kora óta járok hetente 1x1 órát edzeni, és egy percig nem éreztem, hogy önző lennék, mert attól, hogy anyukák lettünk, még NŐK, FELESÉGEK és úgy általában EMBEREK is vagyunk! Van saját szükségletünk is, még ha csak a sokadik helyen!

Linda, Tiop, Mano,
nagyon jók a képek!!!

Henus, Pilla,
jobbulást a gyerekeknek!!!

Anita,
kitartás!!!!! Akár indítják, akár nem, a lényeg, hogy szép és egészséges babád legyen! Az indított szülés is rendes szülés, csak adnak egy kezdeti "lökést"! :lol:

Giga,
szupi ez a videó! Na de az utána jövő kommentek!!! Nem is bírtam végigolvasni! Utálom a "hobbicsászárosokat", akik a fájdalom elkerülése miatt akarnak eleve így szülni. Nem akarok senkit megbántani, csak az emberi butaság nagyon ki tud akasztani. A fájdalomcsillapítás más dolog, azt ha valki kéri, az ok, na de császárt??? Látszik, hogy nem volt még műtétük! Ne értsétek félre, nem vagyok császár ellenes, ha kell, hát kell, de azért ez egy komoly műtét, még ha rutinműtét. akkor is! Na, mindegy, kidühöngtem magam. :lol:

Lányok, köszi a nyugtatást Marcika fejlődésével kapcsolatban!

Nálunk sajna szopi már csak éjjel és reggel van, napközben Marci már nem kér cicit. Mindig próbálkozom, de szív 2-t, majd kiköpi, és elkezd ordítani, míg nem adok neki bébiételt. Viszont gondban vagyok, mert nem akar már tápot sem enni, így szinte semmilyen tejalapú kaját nem tudok beleönteni napközben, kivéve egy fél adag tejpépet. :? 3 hét alatt nem hízott egyetlen grammot sem, pedig a hurkái szépen megvannak, és a hangulata is szuper! De ez akkoris aggaszt! Egész nap szinte csak inna, enni nem hajlandó. Bébiételből is a korábbi 3/4 - 1 üveg helyett jó, ha megeszik egy felet. Almaléből bezzeg megiszik 3-4 decit is!!! :roll: :roll: :roll: Tanácstalan vagyok! Mindenki azt mondja, hogy a meleg miatt, ezt el is fogadom, de azért almalétől nem fog nőni!!!

Kép
Kép
nircee

Ja, még annyit akartam írni Juttának, hogy nem muszáj szülésznőt választani, az én dokim például kimondottan a választás ellen van. Én 2 ügyeletest is "elfogyasztottam", Tasnádiné Erzsikét és Makarészné Andreát, és mindkettővel nagyon meg voltam elégedve, de ugyanezt hallottam eddig mindenkiről!

Kép
Kép
nircee

Figyelitek a hozzászólásaimnál az időpontokat??? Teljesen meg van ez hülyülve, mindkettőt 21 óra után írtam!!! :lol: :roll: :shock:

Kép
Kép
nircee

Na, most meg jó! Az előbb április 20 péntek, 7:15 -öt írt ki!!!

Kép
Kép
nircee

No comment:

Kép [/img]
Vendég

Katica, nem himlő, vírus, de már halványodnak, és a hangulat is jobb, köszi :lol:

thenus

Sziasztok!

Pilla!
Laura jól rákezdett ezek szerint erre a fogzásos témára...

Andi!
Egy kicsit irigyellek! Én is szeretnék kicsit kikapcsolódni. Bár most vasárnap volt rá egy kis lehetőségem, mert apuci meg lánykája átmentek nélkülem anyósomékhoz szülinapozni. De azért ez nekem nem volt felhőtlen, mert én lázasan maradtam itthon. Begyulladt a cickóm. A vicces az volt, hogy másfél órára rá már nem is volt lázam. Sebaj. Amikor meg hazajöttek Lilit le se lehetett vakarni rólam. Persze, nagyon jól esett! Imádnivaló egy nőszemély! :-)
Szeretnénk majd apócával elmenni valamikor a Harmadik Shrek-re, de nem tudom, hogyan fogjuk megoldani. Majd kitalálunk valamit...

Verna!
Hát igen... Nagyon jó a kép!!! :lol: :wink:

Jaj, csajok! Egy kicsit tartok ettől a kajabevezetéstől. Lili ugye eddig csak anyatejet evett. Kb 2 hét múlva jön a védőnénink és megbeszéljük a kaja ügyet. De Lili semmit nem hajlandó megenni, meginni a tejcsin kívül. Már próbáltam reszelt almát, sütőtöklevet, baracklét, vizet, teát, de semmi... Szerintem nem lesz ez egy sétagalopp. :?
Egyébként már annyira ügyesen forog. Körbemászik így a járókában. Mindennel játszogat már. Most is tök jól elfoglalja magát. :D Közben meg visong. Nagyon cuki!!!

Kép
Kép
giga1

sziasztok!

Mi aztán jól elvesztünk :D Lili egy percre se hagy nyugton, amikor meg alszik próbálom utolérni magam.

Minden babának utólag is boldog hófordulót! Bocsánat, h egy kissé megkésve.

Lili egyre huncutabb, na és persze követelőzőbb. Lehet elrontottam valamit, de ahogy egy pillanatra nem lát, nagyon durván elkezd hisztizni. meg ha esetleg nem vele foglalkozom akkor is. szóval rendesen irányít :oops:

viszont minden megeszik és megiszik amit adok neki. az első falatoknál kicsit fintorog, de aztán nyomja befele. igaz még nem adok neki pár kanálnál többet semmiből. a répa még mindig úgy jön ki ahogy bement.

nircee: a cicizéssel mi is így vagyunk :cry: főleg mikor meleg van, akkor abszolút nem hajlandó. de amúgy is csak keveset. ha nem sír akkor vagy alszik a cicin vagy játszik vele. a tápszert viszont gyűri rendesen. ja és ő is kevesebbet eszik, viszont egyfolytában iszik. és tök mindegy mit. leginkább vizet adok neki, de kap gyümilevet is.

forgás: még csak segítséggel megy, de legalább már nem utálunk annyira hason lenni :lol: viszont állandóan ülni akar, ahogy megfogjuk a kezét húzza föl magát, de van hogy egyedül is próbálkozik.

Giga: sztem nektek még nem is kell annyira elsietni a kajabevezetést, ha igen akkor is csak nagyon apránként és lassan. az tök jó, h Lili ilyen jól cicizik. igaz, hogy fél éves kortól ajánlják a hozzátápit, de nem hiszem, h nagy gond lenne ha később kér kajcsit, tudja ő, h mi az igazi finomság :lol:

thenus: jobbulást Szonjának!

mennem kell mert itt van az ölemben és már unja a dolgot :?

üdv
murphyke

Kép
murphyke

Sziasztok!

Csak felrakok egy pár új képet.. Márk napról napra nagyobb és szebb lesz :wink: :wink: :)

Mindenkinek szép napot!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Kép Márk baba

Kép Játszunk :)

Kép Vigyori

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Óóóó, valamiért nagyon rossz lett a minősége... :oops: :(

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

sziasztok

ezer éve nem fényképeztem...most hoztam párat

Kép

Nővére ünneplő cipellőjében imád lejteni...
Kép

Kép
becsi
Iklad

Kép
becsi
Iklad

Kép
becsi
Iklad

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: